Ronai and Ronai
AMERIKAI

Párt keres a fiataloknak a kormány 2013. április 16. kedd 6:59 Forrás: AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Párt keres a fiataloknak a kormány

Budapest – Az Emberi Erőforrások Minisztériuma mozgalmat indít a tanulással elfoglalt egyetemistakorú fiatalok társkeresésének, párválasztásának segítésére.

A Fidesz, tudjuk, ahol tud, segít. Megvéd mindenkit, ahol baj van, azonnal ott terem, és még nagyobb bajt csinál. A magánnyugdíjakat már olyan sikeresen megvédte, hogy bottal üthetjük a nyomát. És a devizahiteleseknek sincs mitől félniük, példa erre az Ócska lakótelepnek becézett ócsai lakópark „sikere”: a kormány senkit nem hagy az út szélén, akit csak lehet, belelök az árokba, és, hogy biztos legyen a dolgában, még rá is tapos a mocskos csizmájával. Mert még ki sem pucolja a csizmáját, mielőtt az emberek torkára lép, a látszatra sem ad.

Varga István képviselő közel egy évvel ezelőtt szülni küldte a nőket. Mert szerinte nekik az az egyetlen normális elfoglaltságuk. Arra jók, arra hozta létre őket a Teremtő. És ha nem szülnek rendesen, akkor magukra vessenek, amiért eleresztődik néhány emberes pofon. A férfiembertől, merthogy neki meg ez a természet adta jussa.

Mindez azonban nem elég, pártunk és kormányunk most azon aggódik, hogy sok fiatalnak nincs párja. Ez így nem mehet tovább, segíteni kell. Ezért azután mozgalom indul a párválasztás elősegítésére. Mert, így a kormány, a fiatalok ma annyira elfoglaltak, tanulnak és számítógépeznek, hogy nincs idejük párt választani.

Rögtön adódna a közelmúlt botrány, ami az ELTE BTK-n robbant ki, amikor kiderült, hogy az ottani hallgatói önkormányzat vezetői listát vezettek a hallgatókról. Főleg a lányokról, és ebből a listából az is kiderült, hogy melyik lány mire jó. Ki az közülük, aki Pistának jó lesz, és ki az, aki esetleg másoknak ajánlható.

A Kubatov-lista mellett nyilván ez a HÖK-ös lista is segíti majd a kormány áldozatkész munkáját. Nem kell a sötétben tapogatózni, könnyű lesz megtalálni a lényeget: az adatbázis már megvan, gyerekjáték lesz minden lánynak a hozzá illő Pistát megtalálni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 36 szavazatból)
Párt keres a fiataloknak a kormány, 4.8 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. “Sej a mi lobogónkat fényes szelek fújják!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. Gondolom az Állami Kerítőhivatal emberei hatékonyan fognak segíteni az általuk összehozott pároknak az életük egyéb dolgaiban is. Talán eljő majd az az idő is, amikor minden pár mellé egy komiszárt is kirendelnek, aki a lakásukba is beköltözik, hogy mindenben segíteni tuja Őket.
    Magyarország az abszurditások országa lett, miközben a fülkeforradalom párezer haszonélvezője az adóforintokon gazdagodik, addig az általuk megsegítettek egyre inkább elszegényednek. Ennek ellenére sokan érzik a segítő kezeket, azért járulnak az aláírásgyűjtő aktivisták köztéri aztalai elé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  3. Ez az a pont, ahol már hangosan kellene röhögni, ha nem lenne annyira tragikus ez az egész , hogy inkább mégis legörbül az ember szája.
    De ha elképzelem az alap-törvény-könyvnek csúfolt cserélhető lapokból álló spirálfüzet húsz perc alatti módosítási lehetőségét egy képviselői javaslat által: miszerint ha 24 éves koráig ezt a pártfeladatot nem sikerül egyénileg megoldani, a következő dátumra kiírt táncmulatságon a megjelenés kötelező, és a táncmulatság végén, akik nem találtak egymásra sorsolással kapnak párt.
    Esetleg a kirendelt egyházfi el is végzi helyben az összesített szertartást.
    És a rend helyreállt.
    .

    Valamint az alap-törvény-könyvnek csúfolt cserélhető lapokból álló spirálfüzet meghatározza, hogy az élet a fogantatástól kezdődik, és volt már olyan, hogy abortusztilalom, és a fogamzásgátló tabletta hiánycikk is lehet akkor már nagyon nincs kedvem röhögni.
    Már csak a büntetési tétel meghatározása mellett a gyerek darabszám meghatározása lesz a következő feladat.
    Ahol nem jön össze, a fiatal Fidesz Ficsúrok besegítése javasolt!
    .

    Nem magyar elmehet, mélymagyar szaporodj.
    Majd a parlamentben a férfiak eldöntik, hogy mit és hogyan a nőknek!
    De legelőször is KUSS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  4. Hofi Géza: “hettyenpitty”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  5. Csak ne legyen kötelező!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  6. Ez tipikus orbáni találmány.
    Ekkora baromságot csak egy szellemileg teljesen leamortizálódott őrült tud kitalálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  7. A következő lépés meg a sokasodás technikáját népszerűsítő, és bemutató kia…dajcstompi előadásában, és szemléltetésében megtartott konferencia lesz!
    Mindenki kösse fel a gatyáját, mert ezek megőrültek, nincs mese.
    A vándorcirkusz előállt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  8. Ebben az a legszörnyűbb,hogy mindere 3 milliárd forint áll rendelkezésre,miközben tudjuk,hogy mi történik a felsőoktatásban.
    PERSZE ENNEK A PÉNZNEK A NAGY RÉSZE a haverok zsebé-
    be vándorol majd! Most már annyira elvakultak,hogy mindent meg mernek tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  9. Emlékszem ,volt olyan a világban hogy csak a szőke kékszemű,fajtiszta árja németek szaporodhattak,most majd csak a fideszes fiúk termékenyithetik meg a magyar lányokat,természetesen az első éjszaka joga ming a fidesz első emberének lesz fenntartva.Amit ezek kitalálnak az még aviccen is kivül áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  10. Jajj, Bumburi, nem figyelsz! Itt pont nem az a cel, hogy mindenki kosse fel a gatyajat, hanem hogy tolja le! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  11. Eljön még a “Különvélemény” …
    (Ha még valaki emlékszik rá)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  12. Kedves Hölgy!
    Nem előfeltétel, hogy tolja le, de kényelmesebb ha nincs is.
    A ” mindenki kösse fel a gatyáját” az meg egy szólás,amit bátorkodtam ebben a témában használni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  13. Szerintem verseny van, ki tud nagyobb baromsággal előállni:
    Stummer János jobbikos képviselő “a napokban tervez elindítani egy kampányt is, amelyben a fiatal, diplomával rendelkező anyák helyzetét segítené – „olyan segítséget akarunk nyújtani, hogy ha nem találnak munkát rögtön, akkor menjenek el szülni, járuljanak hozzá a demográfiai kilábaláshoz”. Stummer hozzátette: így is hozzá lehetne járulni ahhoz, hogy a leendő anya-apa itthon maradjon.”
    http://egyenlito.blog.hu/2013/04/13/a_munkanelkuli_noket_szulni_kuldene_a_jobbik
    Munka nélkül, pénz nélkül gyereket szülni……..agyam eldobom……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  14. Bund Deutsche Madel+Lebensborn=nagylétszámú “árja” szaporulat. Az “árja” tehát a tenyésznyúl szintjére helyezi önmagát… “National Dignity”, ha? A Magyar Anya, a “szűz” Mária földi mása hirtelenjében egy leendő világhódító katonákat és jobbágyokat (mert mire is kellene Orbánnak a szaporulat?) tömeggyártó vaginává lett “előléptetve”… “Jawohl, mein Führer!”
    A kérdés, nem skizoid-e ez egy kicsit: a KDNP “mindenki haljon meg szűzen” politikája fejreállni látszik ezáltal.
    Arról már nem is szólva, hogy hogy az ördögbe akarják összehozni azokat mesterségesen, akik természetes úton nem képesek kapcsolatot kialakítani? Érzelmi megnyílás, ellágyulás, érzés parancsra? (Rudolph Hess volt az utolsó, akiről úgy tudom, a felettese parancsolt nejet neki…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  15. Ismerjük be, hogy ez a fanyalgás csak a korábban született nemzedék (közéjük tartozom én is) sárga irigységét leplezi. Táncválasztó, párválasztó ……Hol gondoskodtak a mi időnkben kormányszinten életünk párjának a megtalálásáról, ráadásul a Bergendy zenekar zenei aláfestésével? Nagyon, nagyon emelkedett dolog ez, nem vagyunk mi még ehhez eléggé érettek :-)
    Mi sem, de ahogy a családom e témában érintett tagjainak a reagálását láttam, szóval izé ………azt hiszem, nem ilyen lelkesedést várt tőlük az ötlet kiagyalója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. “Ez tipikus orbáni találmány.”
    .
    Szerintem nem az. Mivel mostanság sok párhuzamot látok az 1930-as évekbeli Németország és hazánk politikai alakulása között, sajnos egy dologra tudok csak gondolni.
    .
    Kalous Antallal egyetértve én is azon a véleményen vagyok, hogy ez az “igaz nemzeti magyarok” párosítását jelenti modern alapokra építve (internet). Ebből ki lesz zárva a roma és a zsidó.
    .
    Az Orbán kormány egyre nyilvánvalóbban halad nagy léptekkel ugyanazon az úton, aminek már ismert a vége. Gyűlöletkeltés, uszítás, bűnbakkeresés, kirekesztés, erőszak, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  17. Egyetértek bmk,ka
    Lassan elkezdjük gyártani a magyar echte arjakat.
    Azok lesznek a jo keresztény hazafiak, akik szülei államilag ellenőrzött módon ismerkednek, parzanak majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. …. közben meg a facebook-on egy kedves antipatikus egri egyén károsnak és megakadályozandónak minősíti a “cigány élősdiek” szaporodását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Aki már nem emlékezne rá:
    Annak idején megkérdezték a jereváni rádiót, lehet-e futás közben szeretkezni?
    Válasz: Lehet, de nem letolt gatyával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Büntetésül még egy régi vicc (hátha vannak itt újszülöttek): a kislány idegesen kérdezi az atyától. Atyám, lehet a WC-re ülve teherbe esni? Mire a válasz: Lehet lányom, de roppant kényelmetlen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  21. A project neve lehetne pl. : Orbánimádó Gyerekgyártó ZRT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. „ Én táncolnék veled. Én is táncolnék. De nincs hozzá merszem. ”
    ( Bergendy szalonzenekar )
    https://www.youtube.com/watch?v=38Tep6fDmeo
    És mint tudjátok fiatalok, gyáva népnek nincs hazája, úgyhogy hajrá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Macskaszem
    Én is olvastam ezt az írást. Az a szomorú, hogy nemcsak a Jobbik, hanem a Fidesz hozta fel a témát a felsőoktatási törvényben. Ha valaki szül két gyereket, a gyes hat évét elengednék az itthon letöltendő kényszermunkából. Első lépésben még a tanulmányi idő duplája lett volna a kényszermunka, múltkoriban már 20 évet olvastam a Metropolban. Ezért szoktam mondani, hogy már nem tudni hol végződik a Fidesz és hol kezdődik a Jobbik. Nagyon jól tudják, hogy a nemzeti leány nem tud majd elhelyezkedni Mo.-n, mert nem lesz munka. Szüljön tehát gyereket, a vitrinbe mehet a diploma. Ezért veszélyes a Jobbik Magyar tavasz, egyetemistákat butító és önálló gondolkodást eltipró szerveződése. Ráadásul a Ha-ha ellen(akik még mernek önállóan gondolkodni)szítja a hangulatot,megosztják az egyetemistákat, úgy Fidesz kinövés módra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Ezt az egészet a vetköztetős paptanár a Lajos bácsi találta ki,csak ő már az alsótagozatban összehozta az általa alkalmasnak talált párt,magát az aktust szerencsére késöbbre halasztotta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. Elsőre én is felvisítottam, amikor ezt meghallottam, és ismét megállapítottam magamban, hogy a hülyeségnek nincs határa.
    Aztán fokoztam képzeletben, hogy esetleg lelkes fidesz-aktivisták szexuálisan ki is elégítik az erre rá nem érő egyetemisták így megtalált párját addig is…
    Viszont nagyon gyorsan valami elborzasztó dolgok ködlöttek fel bennem is a múltból, egy másik országból… Ezek szerint nem én vagyok paranoiás, másoknak is eszébe jutott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. A magányos fiatal nőknek egész biztosan találnak párt egy-egy éjszakára. Bizonyára bőven van jelentkező a (z ifjú) gárdákból és a békemenetekből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Ha a hülyeség fájna orditanának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. A FIDESZES férgek közül Balla Gyuri után Ő az akit a leg-es leg jobban utálok. Csak nézzük azt az undorító tenyérbe mászó pofáját

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Hírcsárdából egy szösszenet.:)
    „Nem engedhetjük meg, hogy terméketlen szinglihordák élősködjenek az állam vérén. Vége a védekezésnek, vége a 40 évesen való hipsterszülésnek, elég volt a egocentrizmusból” – fogalmazta meg elképzeléseit az egyes számú klubkártyával rendelkező, ám arcát latex csuklyával leplező kormányzati politikus, majd elővette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Beindult a fantáziám.
    http://www.youtube.com/watch?v=AO43p2Wqc08

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. És tessék mondani, az ilyen módon összehozott pároknak is kell nyilatkozatot tenni, melynek értelmében – ha a gaz külföldet gyarapitják leszármazottjukkal – ,vissza kell fizetniük az állami – értsd: a mi zsebünkből kiemelt – pénzt? És őket is megfigyelheti a Nemzeti Nyomozó iroda? (Netán az ágyukban is??)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Az így összehozott pároknak kötelező lesz öt gyermeket összehozni,és akkor következhet az újkori Ratkó korszak.ÉLJEN A PÁRT és éljen a kedves vezetönk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. KÖZTÁRSASÁG 2o13.o4.16.
    Ebből is látszik, hogy a KORMÁNY nem szeretia nyugdíjasokat! Nekik ki segít párt keresni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Orbán nőinek külön egylete van. S miséztenek a vezérét.
    http://endresy.blogspot.hu/2013/04/vezer-hittan.html
    A többieknek meg ott van aki jut.
    Vargának a pofonnal ágybaküldött asszonya a sok gyerek szüléséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Jobban díjaznám, ha az utolsó kenetet adnák már rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. KÖZTÁRSASÁG
    2013. április 16. kedd17:22

    Miért is? Várható a nyugdíjasoknál népszaporulat?
    Esetleg párban jobban éreznék magukat, jobban kijönnének két nyugdíjból, mint egyből és ennek következtében netán hosszabb életűek lennének?
    Még mit nem ………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Ezek szerint lehet már bordélyházat is működtetni. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Múlt heti sajtótéma volt, hogy a szeptemben kezdődő tanévre beiratkozott elsőosztályosok száma meghaladja az országos tantermi kapacitást. Kétezer kis nebulónak nem jut osztályterem, és ennek függvényében nyilván pedagógus sem.
    Utána nyilván a középfokú intézményekben nem lesz helyük, mint anno dacumal a Ratkó-unokáknak minden oktatási szinten helyszűke volt az osztályrészük.
    .
    Most pedig pártalapon szaporítani akarják a hatéves korukban máris terhet jelentő korosztályok számát? Ezek a srácok még legalább nyolc évig nem fognak elférni ott, ahol – büntetés terhe mellett – kötelező a mindennapi megjelenés.
    Iskola- vagy tanterem építéseket ugyanis nem tervez a kormány, mert az közpénzbe kerül(ne). Párválasztás után a családalapítás magánfinanszírozású, így azt reklámozzák. Ami nem az ő büdzséjüket terheli, az hadd szóljon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. És akinek azonos nemű pár kell, mint a főbíró férjének…………???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. proaktiv,

    egy percig sem feltételezem azt, hogy utánanéztek volna annak, hány gyerek lesz iskolaköteles ősztől, de egyvalami okozhatja ezt a meglehetősen nagyarányú eltérést a férőhelyek és a gyerekek száma között.
    Korábban sok szülő szándékosan nem küldte 6 éves korban iskolába a gyereket, hagyta még 1 évet játszani,érni, fejlődni. A legtöbb esetben helyes döntés volt és nem azért, mintha értelmileg elmaradott lett volna, hanem mert egyszerűen felesleges már 6 évesen belekényszeríteni az iskolai drillbe, ha nem muszáj.
    Most úgy-e megszűnt a szülő döntési joga, tetszik, nem tetszik, KÖTELEZŐ elkezdeni az iskolát. Az, hogy a gyerek egy évvel később sokkal jobban teljesítene, jobban érezné magát az iskolában, nos, az kit érdekel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Ez az undorító kerítősdi aljasság! De nagyszerűen illeszkedik a többi szemétséghez. Pl. a hallgatói szerződés (már más a neve, de nem tudom, mi) úgy módosul, hogy annak, aki szül 3 gyereket, annak nem kell ledolgozni az államilag finanszírozott x egyetemi évét.
    Azt persze nem mondják meg, hogyan tanuljon valaki úgy, hogy közben összehoz 3 gyereket. Azt se mondják meg, hogy kereset, jövedelem nélkül hogyan tud valaki eltartani 3 gyereket. Gondolom, nem akarnak annyi ösztöndíjat adni, ami fedezi 3 gyerek mindenféle költségeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Zorka (ma 21:25), igazad van, biztosan nem mérték fel a tanköteles gyerekek létszámát. Pedig van népességnyilvántartás. Csak meg kellett volna kérdezni, mennyi 6 idén hat esztendős gyermek van. Ráadásul úgy teszik kötelezővé, hogy a gyerekek 6 évesen menjenek iskolába, hogy közben nincs elegendő iskola, nincs elég tanterem. Gondolom, pedagógus sincs elég. Ezt a létszámgondot úgy akarja az erőforrás minisztérium megoldani, hogy közölték: lehet emelni az osztálylétszámot. Talán már rendelet is van róla. Nekik mindegy. De a gyerekeknek és a pedagógusoknak nem mindegy. Nagyobb hatásfokú a pedagógusi munka egy kislétszámú osztályban, mint egy pl. 40 fős osztályban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Reinkarnáció az életforrásprojekthez.
    Himmler meg tapsikol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Baromság, vagy nem baromság?
    Láthatjuk, Hogy a “magukfajták” nem akarnak szaporodni.
    Ezzel egyeseknek megfelelő vagyon elsajátítását
    biztosítják a szaporodásukhoz. Már csak az hiányzik:
    .
    ASSZONY MARADJ A FAKANÁLNÁL
    .
    (nehogy túlképzetté váljanak, mi lenne a képviselő úrral,
    munkát úgysem tudnak mindenkinek biztosítani)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Lányok, asszonyok, még ne rinyázzatok! Még nem jött el a Rákosi- korszak szállóigéje: „ANYÁNAK SZÜLNI KÖTELESSÉG, LÁNYNAK SZÜLNI DICSŐSÉG!”
    .
    Szent István országában a nők szerencsések, mert még nem érte el őket a Kerge Vezér- kór agyszükülési veszedelme: a gyermekvállalási törvény megszavazása. (Természetesen két kezes vállalásával.)
    .
    Mi lesz, ha nem sikerül betartani az ígéretet? Újabb kilenc hónap meghosszabbítás engedélyezése, hogy a két szerencsétlen flótás lehetőséget kapjon hazaias kötelessége teljesítésére, orbanikuss szisztémával. Életfogytiglani ingyenes közmunkával a hibáik kijavítására a demokratikus jogok alapján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Mate, Ivan Tibor

    A diktatorikus rendszerek minden szemelyes, magan es intim viszonylatba dontesi es beleszolasi jogot akarnak gyakorolni. Igy az allampolgarokat alattvalokka alazzak, es a sajat hatalmi koruket feudalis mertekben kierjesztik.
    PolPot szemelyesen rendelte el, hogy melyik fiatal mikor es kit vegyen felesegul.
    A Vietnamban elo kinai szarmazasu kenyszermunkasoknak (Boat People) is a teljhatalmu munkavezeto parancsolta meg, kit mikor kell felesegul venniuk.
    Egy kormanynak, kereszteny erkolcsiseg ide vagy oda, nagyon ovatosan kellene atgondolni, hogy milyen melysegig akarjak az allampolgarok legintimebb donteseit befolyasolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Ismerek olyan vallási közösséget/egyházat, ahol bevett szokás a párok egymás mellé rendelése. Sőt, ismeretségi körömben is volt, akit a gyülekezet rendelt egymáshoz.
    A következő lépés már csak az lehet, hogy az állam kijelöli a párokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. johnnyboy,

    idézni csak pontosan, szépen ………:-)

    “ASSZONYNAK SZÜLNI KÖTELESSÉG, LÁNYNAK SZÜLNI DICSŐSÉG!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. És a bejegyzett pároknak elengedik a pártatlansági adót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. johnnyboy
    2013. április 17. szerda 00:41
    Ilyenek ezek a “fajfenntartásra kötelező” rendszerek.
    Nehogy azt hidd Rákosit (valójában Ratkót) akarom dicsérni, de emlékeim szerint
    Hitler “fajgyarapítás” céljából (szőke, kék szemű árják) már ‘33 után államilag
    szervezett ilyen nyári táborokat – kiváló – kiválasztott résztvevőkkel.
    Micsoda élvezet lehetett e táborok önkéntes lakójának lenni.
    A felek annyi kapcsolatot létesíthettek, amennyit csak akartak. Nyilván nem
    korlátozta semmi őket ebben.
    A táborokat a hímnemű felek a turnus után elhagyták. E vállalkozó hölgyemények
    csak a szülés után maradtak pár napig. (Néhány propagandafilm fennmaradva
    előkerült abból az időből. Néha láthatóak egyes tv csatornákon.)
    .
    A “terméket” otthagyva, róluk az állam “gondoskodott”. Nevük ugyan keletkezett.
    Melyet holtukig viselnek/viseltek.
    .
    CSALÁD?
    SZÜLŐK?
    .
    Jó minta a KDNP csald modelljére. Ugyan mennyien “sietnek” ebben a kilátástalan anyagi helyzetben családalapításra?
    .
    JELENLEG MÉG A SZÜLŐK NYUGDÍJÁBÓL SEGÍTSÉGET KAPHATNAK,
    DE MI LESZ A JELENLEG MINIMÁLBÉRRE BEJELENTETT SZÜLŐK
    GYERMEKEINEK TÁMOGATHATÓSÁGÁVAL, HA SZÜLŐIK LESZNEK
    NYUGDÍJASOK. (majd az állam?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos