Ronai and Ronai
AMERIKAI

Párt keres a fiataloknak a kormány 2013. április 16. kedd 6:59 Forrás: AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Párt keres a fiataloknak a kormány

Budapest – Az Emberi Erőforrások Minisztériuma mozgalmat indít a tanulással elfoglalt egyetemistakorú fiatalok társkeresésének, párválasztásának segítésére.

A Fidesz, tudjuk, ahol tud, segít. Megvéd mindenkit, ahol baj van, azonnal ott terem, és még nagyobb bajt csinál. A magánnyugdíjakat már olyan sikeresen megvédte, hogy bottal üthetjük a nyomát. És a devizahiteleseknek sincs mitől félniük, példa erre az Ócska lakótelepnek becézett ócsai lakópark „sikere”: a kormány senkit nem hagy az út szélén, akit csak lehet, belelök az árokba, és, hogy biztos legyen a dolgában, még rá is tapos a mocskos csizmájával. Mert még ki sem pucolja a csizmáját, mielőtt az emberek torkára lép, a látszatra sem ad.

Varga István képviselő közel egy évvel ezelőtt szülni küldte a nőket. Mert szerinte nekik az az egyetlen normális elfoglaltságuk. Arra jók, arra hozta létre őket a Teremtő. És ha nem szülnek rendesen, akkor magukra vessenek, amiért eleresztődik néhány emberes pofon. A férfiembertől, merthogy neki meg ez a természet adta jussa.

Mindez azonban nem elég, pártunk és kormányunk most azon aggódik, hogy sok fiatalnak nincs párja. Ez így nem mehet tovább, segíteni kell. Ezért azután mozgalom indul a párválasztás elősegítésére. Mert, így a kormány, a fiatalok ma annyira elfoglaltak, tanulnak és számítógépeznek, hogy nincs idejük párt választani.

Rögtön adódna a közelmúlt botrány, ami az ELTE BTK-n robbant ki, amikor kiderült, hogy az ottani hallgatói önkormányzat vezetői listát vezettek a hallgatókról. Főleg a lányokról, és ebből a listából az is kiderült, hogy melyik lány mire jó. Ki az közülük, aki Pistának jó lesz, és ki az, aki esetleg másoknak ajánlható.

A Kubatov-lista mellett nyilván ez a HÖK-ös lista is segíti majd a kormány áldozatkész munkáját. Nem kell a sötétben tapogatózni, könnyű lesz megtalálni a lényeget: az adatbázis már megvan, gyerekjáték lesz minden lánynak a hozzá illő Pistát megtalálni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 36 szavazatból)
Párt keres a fiataloknak a kormány, 4.8 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. Ha valaki tud értelmes Fideszes javaslatot a hatalomra kerülésük óta kérem jelezze,egyébként meg sóra sem érdemes…………………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Azt gondlom egy egy fárasztó nap után,amikor meghallhatom a kornány újabb baromságait,hogy ennél már nincs lejjebb! Másnap aztán megállapíthatom,hogy dehogynem,minden nap jön egy másik,még nagyobb őrültség!!
    A cél csak egy lehet:elvonni a figyelmet arról,hogy a kormány kormányozni képtelen,a tehetségéből csak ennyi telik…
    De az a legborzalmasabb,hogy pl.a “párválasztási “programra 3 milliárd forint jut!
    Miközben a nyomor egyre nő az országban! PERSZE,NEM KELL SOK ÉSZ AHHOZ,hogy tudjuk,hová kerülnek ezek a pénzek!!! ÉS MINDEZT MEG MERIK CSINÁLNI! Sajnos,tényleg birka nép a magyar!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos