Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a családjával együtt elhagyja az országot 2013. április 28. vasárnap 6:12 Forrás: AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a családjával együtt elhagyja az országot

Budapest – Egyelőre csupán rövid időre, születésnapja alkalmából hagy itt bennünket. A miniszterelnök szeretné elkerülni a zajos, látványos ünneplést az 50. születésnapján, ezért családjával együtt külföldre utazik.

Születésnapján, május 31-én ima lesz érte a belvárosban, de őt ez zavarja. Orbán Viktor ugyanis visszafogott, puritán ember. Még a sakkszövetségbe sem jár, mint Kádár János tette anno. Megelégszik a Videoton VIP páholyával, a tucatnyi testőrrel, és a budai kis vityillóval. Neki ennyi elég, a hangos ünneplés zavarja.

Valószínűleg erre is utalhat a kormányfőnek az a Blikknek adott nyilatkozata, miszerint “arra törekszem, nehogy itthon legyek. 50 évesnek lenni ugyanis nem érdem, hanem állapot. Szeretném elkerülni azokat a pillanatokat, amiket túlzásnak lehet tekinteni. Elkerülném a zajos, látványos ünneplést, úgyhogy a feleségemmel abban maradtunk, elmegyünk az országból azon a hétvégén”.

Orbán Viktor az Index kérdésére már április közepén úgy reagált a hálaadó szentmisére, hogy nem tud róla és “az ilyesmivel jobb megvárni az ember temetését. Semmilyen születésnapi bulit nem tartok, a feleségem megígérte, hogy meglepetés-party sem lesz”.

A bulvárlapnak Orbán elmondta, hogy egyelőre még nem tudja hova utaznak, “lehet, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy a Tátráig, de az is lehet, hogy Kolozsvárig. Úgy tervezzük, hogy magunk leszünk a gyerekekkel.”

Nyilván a TEK néhány tucat munkatársai is velük lesz. Vigyáz majd az álmukra, hogy semmi ne zavarja a kikapcsolódást. Remélhetőleg elég nagy autóval mennek, amire adott esetben hirtelen szükség lehet: a március 15-i hideg és zavaros hétvége óta tudjuk, hogy ahol a miniszterelnök megfordul, ott bármikor feltűnhet két eltévedt erdélyi kamionos, akiket illik felvenni, nehogy megszólják az embert. Meg különben is, Orbán maga mondta: senki nem hagynak az út szélén.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +38 ( 42 szavazatból)
Orbán a családjával együtt elhagyja az országot, 4.9 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Kár homokba dugnia a fejét. Az Ót imádó hívek ettől még a magyarok megmentőjeként fogják ünnepelni. Joguk van hozzá, tegyék. Akik pedig írtóznak a személyi kultusztól, azok megvetéssel fogják szemlélni az eseményeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  2. “Szeretném elkerülni azokat a pillanatokat, amiket túlzásnak lehet tekinteni.”
    .
    Szeretné elkerülni azt a kínos pillanatot amikor valaki vagy valakik valami nagyon kellemetlen születésnapi ajándékkal örvendeztetik meg, ilyen félévszázados jubileum alkalmával még a merénylet sincs kizárva. És ugye tudjuk Orbánnak minta kutyáknak általában, (legalábbis gondolom eb lehet mert a nyelve folyton kilóg mint a kutyáknak) igen jó a szimatuk, és szarkeverését követő rizikós napokat, általában menekülőfélben, külföldön szokta tölteni.
    ———-

    “A bulvárlapnak Orbán elmondta, hogy egyelőre még nem tudja hova utaznak, “lehet, hogy csak Bécsig, …”

    .
    Vagy egészen Grazig ahol kedves törzsvendégként fogadják és azonnal infúzióra kötik.

    ——
    A kép kapcsán egy kérdés merül fel bennem. Minek ennek az embernek 5 gyerek, miért volt ilyen szorgalmas?

    Ismerve Orbán haszontalan életét, valamint, hogy minden tette alibi cselekvés, meg kell kérdeznem, ugyan mit akart bizonyítani vagy leplezni ezzel a népes családdal.

    Ránézve rossz természetellenes arcára, főleg a fiatalra, valamint egyes Fidesz törzstagokra vetett túlzottan gyengéd tekintetére, én jó eséllyel arra tippelek, hogy egész életében elfojtott homoszexualitással küzd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. Már megörültem: hátha Észak-Kolerába – de legalább Azerbaltánba – költözik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  4. Milyen gyönyörű hír is ez így korán reggel.
    Kár, hogy továbbolvastam.
    Szerintem maradjon… családostul… De a legjobb az lenne, ha a sameszait is vinné magával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  5. Én is szeretnék csak úgy megbeszélni a férjemmel, hogy ma rántott húst enne, és csak úgy átugrani a boltba húsért, amikor úgy döntünk… De amióta ez az ember uralkodik rajtunk, a 3. munkahely megy ki alólam, és a kaja másfélszer annyi, mint 2011-ben…… :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  6. Eagle! A kutyákat ne bántsd! Bár én macskapárti vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  7. “az ilyesmivel jobb megvárni az ember temetését”
    .
    Hát ha másképp nem megy, mi is arra várunk.
    .

    .
    .Maradhat szép hazájának egyik saját kastélyában is. Ön ünnepeltetésre házilagos kivitelben tökéletesen megfelel. És itthon fogyaszt! Ugyanis erre épül jelenleg a gazdaság. Hátha elromlik a hűtőszekrény?
    A TEK ott is kiválóan tud védeni.

    Különben ez a kép nagyon hasonlít stílusában a Jehova Tanui által megjelentetett kiadványok képeire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  8. Közismert szerénységét is bizonyítja a következő mondatokkal: “Szeretném elkerülni azokat a pillanatokat, amiket túlzásnak lehet tekinteni. Elkerülném a zajos, látványos ünneplést”
    Ennyire biztos abban, hogy kizárólag csak ünneplésben lenne része? A pár nappal ezelőtti pécsi minitüntetés is mutatta a másik oldal “rajongását”, talán inkább hasonlóktól tart, ezért megy el.
    Nagyon is kedvére való a híveinek szinte vallásos, kézcsókos imádata, éppen úgy élvezi, mint a Führer élvezte korábban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  9. Egyetértek ha már rávette magát, családját, az ország elhagyására, tegye ezt, visszafordíthatatlanul véglegesen. Tegye mielőtt az országot véglegesen nyomorban nem dönti, illetve míg diktatúrát ki nem teljesíti. Remélem az ország 2/3-da kormányzására úgy emlékezne mint egy lidércnyomásos álomra. De ha csak egy hétvégi piknik, gondoljon arra mikor még szülei lavórban mosakodtak, illetve mikor megélhetésüket a falu utolsó házában élő család jövedelmét, kukorica mezgeréléssel egészítette ki. OLVASUNK Orbán ÖSSZEST, hogy tudjuk ki is valójában Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  10. Kedves Szenzor, a magyar gazdaság arra épül, hogy a védekezésre képtelenektől elvegyék javaikat, jogaikat. Útonállással, büntetéssel, lezüllesztéssel.
    Ez az Orbán-kormány gazdaságpolitikája: értékhabzsolás a gyengébbek kifosztásával. Értékteremtés, mint olyan, nem létezik = nincs értelme, mert amint profit képződne, abban a pillanatban visszamenőleges hatállyal elveszik.
    Orbánék külföldre távozása (ha csak átmenetileg is) a tipikus sáska – viselkedés.
    Ahol már letaroltak mindent (ez esetben a padlón lévő Orbán – imádat miatt inkább pjújolás, “takaroggy!” várható népnemzeti szinten a mesterségesen médiailag fenntartott gerjesztett hálaimák helyett), onnan inkább továbbállnak olyan helyre, ahol még van mit letarolni. Ahova elmenekülnek, ott nem kajabálnak a fülükbe “vesszenorbánéscsaládja” rigmusokat…
    Mostanában a rezsicsökkenés ugyan a trendi, ám jó nép ébredezik majd – és ez a folyamat már elkezdődött – kábulatából, midőn megjönnek törvényszerűen az áram- gáz- vízkimaradások.
    Amikor a vezetékek karbantartási munkálatainak elmulasztása miatt nem jut el a zenergia oda, ahova el kellene jutnia…
    ( A soknapos áramhiány előrevetíti az elgondolkodás szükségét, “össznépnemzeti – ajnározás” most nem várható, kézcsók is csak kivezényeltektől remélhető. Szóval ez már nem kóser állapot nekik.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  11. Én sajnálom ezt az embert, feleségestől, gyerekestől. Nagyon…Mindent megtett, hogy rossz vége legyen a dalnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Valami bibi van ezzel a képpel… A családi fotó manipulációval került arra helyszínre.Nézzétek csak meg jobban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. talalom
    2013. április 28. vasárnap
    07:21

    Semmi bajom az ebekkel amíg nem akarja átvenni a parancsnokságot, főleg országot vezetni. Nekem is mindig volt-van kisgyerekkorom óta de mondhatom több értelem van a szemében és kevesebbet ugat mint Orbán.
    .
    U.i. Megint melyik marha sorozatminuszoló jár ide szórakoztatni minket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. Miniszterelnökünk még a külföldi útját illetően is hazudik. Hiába, nem jár rá se a megmaradt esze, se a lepcses szája az igazmondásra.
    Mert hihető-e, hogy pár héttel az út előtt több tucat embernek még nincs lefoglalva se a szállása, se az étkezése? Hihető, hogy a kéttucatnyi TEK-est csak az indulás előtt értesít arról, hogy hozzon pizsamát, papucsot, fogkefét, mert napokra külföldre utazik? Hihető, hogy a kinti követség emberei nem lettek még mozgósítva a Kedves Vezér zavartalan külhoni tartózkodásának, mozgási útvonalainak a helyi hatóságokkal egyeztetett biztosítását illetően?
    Egy gyerek se hihet ilyet, ha kivan a négy kereke.
    A Kedves Vezér rettenetesen be van szarva. Nagyon helyes, legyen is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  15. Addig menjen, amíg vízum nélkül megteheti. Ha így folytatja, akkor csak Bajáig mehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  16. bumburi
    2013. április 28. vasárnap
    08:23

    Mit vettél észre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  17. Szenzor
    2013. április 28. vasárnap
    07:26
    “Különben ez a kép nagyon hasonlít stílusában a Jehova Tanui által megjelentetett kiadványok képeire.”
    Lehet hogy kinézetre Jehovának tűnik, de cselekedeteiben, nekem szcientológiai lenne

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  18. Magyarországnak nincsen miniszterelnöke, csak egy ilyen sz@r csüngőhasú. diktátora.

    A gyerekei “büszkék” lehetnek rá. Oligarcha fattyak.

    http://nol.hu/belfold/20130219-tiborczra_panaszkodnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  19. bumburi:
    Azt leszámítva, hogy a családi kép a miniszterelnöki ajtó mögé lett fotoshoppolva, szerintem semmi baj nincs ezzel az idilli képpel…Azt leszámítva, hogy a két nagyobb lány kicsit visszafoghatná a húsvéti sódar fogyasztást, mivel az apjuk alkatát örökölték…:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. így mulat egy polgárháborús őrült
    http://atv.hu/cikk/20121013_ilyet_meg_nem_latott_dalra_fakadt_orban_viktor
    beltenyészet, de ezt már Kéri László is megmondta

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  21. főzzetek sunkát dakota apátoknak, aztán a receptet már hétfőn belefoglalhatjátok a tákolmányba

    http://www.hir24.hu/belfold/2013/03/31/orban-viktor-elarulta-a-tokeletes-sonka-titkat/

    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nagy-a-surges-forgas-az-orban-portan-2181973

    http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/27/elmenekul-az-unneples-elol-orban/

    majd a sósavas bácsika mond ünnepi beszédet, a tűzijátékról meg a futballhuligánok gondoskodnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. Eagle
    Szerintem a családi fotó ” rá lett téve” arra a helyszínre!
    Nem egységes valahogy a háttérrel.Nézd meg a hátuk mögött lévő ajtóhoz viszonyítva őket.A távolság nem lehet akkora, hogy ilyen mélységet mutasson.

    Clarita már fotoshopnak írja,és valószínű igaza is van. Persze én nem értek hozzá,csak a meglátásomat írtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Clarita
    Ne légy rosszmájú! Ki ilyen, ki olyan. Attól hogy ők annak a gyerekei, akinek, még van joguk nem trendi soványnak kinézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  24. Remélem többé vissza sem jönnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. hamond
    2013. április 28. vasárnap 08:42
    :-)
    Igazad van, én a képre értettem, annyira nem természetes, ahogy a Szent család benyomását szeretné kelteni.
    Az, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, más lapra tartozik.
    Földi helytartókkal ez már többször előfordult.
    .

    Az, hogy szcientológiára hasonlít, még az is lehet, hogy tanulmányozták a technikájukat. Az is agymosáson, istenítésen és zsaroláson alapul. Csak a zseb van máshol és másnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  26. bumburi
    2013. április 28. vasárnap
    08:56

    Én nem figyeltem a részletekre, és nem lehet kinagyítani a képet, de miután szóvá tetted és megnéztem, nekem ami feltűnt:

    a. A feleség cipője mintha nem lenne valósan a szőnyegen, nem állna rajta, nincsenek árnyékok.

    b. A nagylány a baloldalon eperszínű egyrészesben; a kézitáskája csücskét levágja az ajtó, azaz a táska az ajtó mögött van, míg a lány lába kilóg a képből annyira az ajtó előtt áll.

    c. A lábuk ami kilóg a képből pozíciója szerint jóval a nyitott ajtó előtt állnak azaz szinte a két ajtószárny között, mégis az ajtókon erős fehér visszatükröződés látható, pedig a a baloldali lány ruháját eperszínben kellene reflektálnia a polírozott ajtónak. Mind a két ajtószárnyon erős fehér fényvisszaverődés van ami nem származhat Orbán családjától.

    Sajna én sem vagyok szakember, de most, hogy megnéztem igazad lehet. Mindenesetre szerintem jól tetted , hogy megemlítetted.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Eagle
    Jók az észrevételeid. Nekem a kép “mélysége” volt feltűnő, de hozzáértőként biztosan több részlet is kifogásolható lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. bumburi:

    Nem gondolnám, hogy rosszmájú lennék! Ezzel jeleztem, hogy viccelek:))
    Csak hát a kedves Apuka nem szenvedheti a pocakos embereket…:)))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Clarita
    Már megint figyelmetlen voltam. Bocsánat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Bumburi
    Semmi gond…Egyébiránt soha nem vetemednék arra, hogy egy politikus, bármely politikus családját szidalmazzam. Nehezen is viselem, ha mások ezt megteszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  31. Nnna. Akkor a képen ott van az orKbáni szabadrablás hat fő haszonélvezője. Ej, de boldogan nézném mind, a megfelelő büntetést megkapva… nem érdekel, ki mennyi idős, mind haszonélvezője orKbán maffiatevékenységének.
    .
    Megérdemelnék a brutális sorscsapásokat – ha már világi törvények alapján nem lehet az egész bandát lerendezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  32. Bécsbe nem megy, mert ott sok magyarral találkozhatna, akik esetleg nem a megfelelő szavakkal üdvözölnék. A szlovákoknál is előfordulhatnának efféle üdvözlések, Erdélyben már más, ha magát akarja ünnepeltetni, ott a puncimókus Tőkés megzervezi a kellő fogadtatást. Nehogy már éljenzés nélkül maradjon a születésnapján!
    Véleményem szerint oda megy, amit nem említ. Azaz a horvát tengerpartra, hiszen ott a Vitézy klán, a saját rokonsága által kibulizott szállodák valamelyikében ingyen és bérmentve dőzsölhet, élvezheti a wellness szolgáltatásokat, zabálhat és ihat kedvére. Senki zavarni nem fogja őket, mert Vitézyék megengedhetik maguknak, hogy a szállót csak ő a sleppjével használja. A horvátok meg magasról le@rják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  33. “…ingyen és bérmentve dőzsölhet, … zabálhat és ihat kedvére..”
    .
    - Bárcsak ott d…lene bele, a vitézi klánnal együtt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  34. Számomra az a megdöbbentő / nagyon /, hogy olyan egyszerűen, magától értetődő módon mondja ki hazugságait. Jelen esetben : “. . . lehet, hogy csak Bécsig . . . ” stb , holott tudja, hogy hová mennek, azt is tudja, hogy hazudik.
    Arra gondolok sokszor, hogy ez az ember erre /már mint a hazugságra / ki lett képezve?
    Nem mindenki tudja ilyen egyszerűen, természetes módon a valótlant beadni másoknak / most itt ezt – máskor mást – sokkal fajsúlyosabb dolgokat / .
    Ez is Magyarország tragédiáját növeli , mintha nem lett volna már elég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  35. Azt nagyon jól teszi, hogy elhagyja az országot, de végleg kellene, nem csak
    pár napra. Egy ilyen diktátor nélkül nagyon meglennénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  36. Alaposan megnéztem a képet. Fotoshop. Méghozzá a gyengébbik fajtából a keretbe (miniszterelnöki ajtó) illesztett családi fotó méretezése és pozicionálása egyaránt el van szúrva. A “Szent Család” ezért nem áll a talpán, hanem lebeg a föld felett. Lehet, hogy O.V. tényleg ezt gondolja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  37. Observer
    Kösz, hogy igazoltad a feltevésem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  38. Már örökre elhúzhatna, mint a vadliba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  39. Sirva, terdenallva kerunk, söt könyörgunk: ne gyere vissza!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  40. A kep nem valodi, ugyanis ov gyermekei is apjuk elveit valljak:
    Bunözökkel nem mutatkozunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  41. Menjenek is… ,
    Vissza sem kell ,hogy jönnének!
    Keressenek egy országot,
    egy olyat ahol van egy elvbarátja Orbán.
    .
    Egy olyat ahol lehetőleg egy drog kartell működik.
    Ha figyelembe vesszük a lopott vagyon nagyságát, egész biztos talál befogadót.
    Viheti a sugárhajtású kormányzati gépet is, vele az összes szemét csicskáját!
    A gyerekei és a felesége is maradjanak kint, szívják magukba a kinti kultúrát és a miliőt …
    Hordjanak Magyaros ruhákat, egyenek Magyaros ételeket …
    Kis idő nem tellene bele züllesztene ott is Orbán.
    De ez ne a mi gondunk legyen, Takarodj Orbán, pereputtyoddal együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  42. “…Alaposan megnéztem a képet. Fotoshop…”
    .
    - Az, és ezzel tökéletesen szimbolizálja ez a féreg egész mocskos rendszerét.
    .
    Még a családi fotója is hazugság, ráadásul olyan gyenge, hogy egy jobb kisiskolás különbet montíroz össze, de nem baj. A legpofátlanabb és legnyilvánvalóbb hazugságai sincsenek semmiféle hatással a Zemberekre. Annyiban hagyják, és kész.
    .
    Én mondom, ez mind megérdemelné a tolószéket, hogy abban élvezhessék bődületes, összerabolt vagyonukat. És nem érdekel, hogy gyerekek is vannak köztük; az én gyerekeimre sem volt az orKbán- féle szörnyrendszer tekintettel, kis híján oda lettek.
    .
    Bűnös ez mind, az ezt létrehozó, megtűrő, és fenntartó néppel együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  43. Ugye nem jönnek vissza!?

    “…Orbán te nem tudod, milyen jó nélküled!…”

    A St. Ilonán vagy egy történelmi fejedelmi öröklakás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  44. Május 1.-re már Rákosi is megtltotta az éljenzést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Ejjjnye de szép is a a nagycsalád !
    Már persze akinek tellik rá !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Hurrá! De nem kellene visszajönniük. Hisz fél Erdély már úgyis az övék. Maradjanak ott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  47. Egek, ha elképzelem, ahogy berchtesgadeni Sasfészket építtet Orbán valahol Borsa közelében mondjuk, a kastély és a kapu is árpicsíkosan fellobogózva, (összes ominózus jelkép Szanktusz Pityusztól a nyulaskeresztig) és reggel jön a román postás, “Hello, domnu Führerul! Ziarul for you!”
    Mint a náci bújkáló búnösök (“a kommunizmus üldözöttei/áldozatai”) Argetínában…a lopott aranyból…Perón jóvoltából.
    És zarándokolnak majd oda tanácsokért a skinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. Rusnya egy kép. Kiöregedett családanya, akit kehes lóra sem cserél el a Gázsi,
    apjára ütő kétballábas focis gyerek és kis borjakra hajazó lánkák.
    Na nem baj, kisbornyúból lesz a kövér tehén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  49. nekem bejönnek a csajok.ráhel különösen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  50. mexikóba menekült egy bűnöző fideszes.tavaly mexikóban volt a Főnök…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos