Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a családjával együtt elhagyja az országot 2013. április 28. vasárnap 6:12 Forrás: AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a családjával együtt elhagyja az országot

Budapest – Egyelőre csupán rövid időre, születésnapja alkalmából hagy itt bennünket. A miniszterelnök szeretné elkerülni a zajos, látványos ünneplést az 50. születésnapján, ezért családjával együtt külföldre utazik.

Születésnapján, május 31-én ima lesz érte a belvárosban, de őt ez zavarja. Orbán Viktor ugyanis visszafogott, puritán ember. Még a sakkszövetségbe sem jár, mint Kádár János tette anno. Megelégszik a Videoton VIP páholyával, a tucatnyi testőrrel, és a budai kis vityillóval. Neki ennyi elég, a hangos ünneplés zavarja.

Valószínűleg erre is utalhat a kormányfőnek az a Blikknek adott nyilatkozata, miszerint “arra törekszem, nehogy itthon legyek. 50 évesnek lenni ugyanis nem érdem, hanem állapot. Szeretném elkerülni azokat a pillanatokat, amiket túlzásnak lehet tekinteni. Elkerülném a zajos, látványos ünneplést, úgyhogy a feleségemmel abban maradtunk, elmegyünk az országból azon a hétvégén”.

Orbán Viktor az Index kérdésére már április közepén úgy reagált a hálaadó szentmisére, hogy nem tud róla és “az ilyesmivel jobb megvárni az ember temetését. Semmilyen születésnapi bulit nem tartok, a feleségem megígérte, hogy meglepetés-party sem lesz”.

A bulvárlapnak Orbán elmondta, hogy egyelőre még nem tudja hova utaznak, “lehet, hogy csak Bécsig, de lehet, hogy a Tátráig, de az is lehet, hogy Kolozsvárig. Úgy tervezzük, hogy magunk leszünk a gyerekekkel.”

Nyilván a TEK néhány tucat munkatársai is velük lesz. Vigyáz majd az álmukra, hogy semmi ne zavarja a kikapcsolódást. Remélhetőleg elég nagy autóval mennek, amire adott esetben hirtelen szükség lehet: a március 15-i hideg és zavaros hétvége óta tudjuk, hogy ahol a miniszterelnök megfordul, ott bármikor feltűnhet két eltévedt erdélyi kamionos, akiket illik felvenni, nehogy megszólják az embert. Meg különben is, Orbán maga mondta: senki nem hagynak az út szélén.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +38 ( 42 szavazatból)
Orbán a családjával együtt elhagyja az országot, 4.9 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Miért?
    Még nem i süllyed a haj…izé…ország !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  2. Orbán második lánya tényleg ilyen kis töltöttgalamb?

    Az első lányon a piros ruha Photoshop?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (14 szavazatból)
  3. Csak vissza ne jöjjön!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  4. Ahova ott várja meg a 65. is !!! Nekem 15 év kell ahhoz, hogy kiheverjem az országnak meg 30 !!!! Majd eléneklik neki a Hazugság volt minden szavad úgy mint ez a kép is. El kell csapni mind két pancsert !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  5. Nem lehet könnyű az élet egy ilyen ember mellett.Szegény gyerekek,szegény felesége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. Mi is történt Lech Kaczynskivel?….és Jörg Haiderrel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  7. “azért a miniszterelnök sem zárkózott el kategorikusan az aktustól. Olyan látszatot kölcsönözve jelenleg a helyzetnek, hogy „én ugyan tudom, hogy nem illik nyíltan egyet érteni vele, de ha már annyira akarják, hát hódoljanak hálával”. Pusztán a nők iránti udvariasság, és még véletlenül sem a személyi kultusz okán.

    De az eljövendő időszakban még alakulhat, finomhangolódhat, a miniszterelnök programja. Még az is lehet, hogy nagy nehezen hagyja magát rábeszélni a részvételre a nekicímzett hálaadáson. Az is lehet, hogy végül a misét is lemondják. Ami biztos, hogy jó pihenést, eredményes regenerálódást kívánhatunk Orbán Viktornak. S boldog, olvasmányokban gazdag születésnapot. Például a demokráciáról szóló olvasmányokkal tarkítottat. ”
    http://endresy.blogspot.com/2013/04/orban-mentesnek-igerkezik-az-orban-ima.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. Nem értek egyet, hogy a gyerekeit bevonjátok a diskurzusba.
    Oda születtek.
    Orbánnak malaca van.
    Utóbb minden jelentős ünnepünkön távol volt.
    -Margaret Thatcher halálaval megúszta pártcsaládja értekezését
    -most a szülinapjára hivatkozva május 1-ét. Pedig a munka országa lettünk, mégsem ünnepel velünk? Imádság is rendelve vagyon.
    Okt.23-án is távol volt, sőt 03.15-én is, ha jól emlékszem.
    Kisiklik mint az angolna, ha valami van a levegőben.
    Pedig nem lesz semmi különös elsején

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  9. Mar 50 eves a keresztapa! Meg nem sikerult dolgoznia , de ahhoz kepest rettenetesen gazdag o magyarorszag leggazdagabb embere! HIABA MAGYARORSZAG A LEHETOSEGEK ORSZAGA TERMESZETESEN A POLITIKAI MAFFIANAK !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. de jó lenne, ha azt tenné, mint batista, kuba usa által pátyolgatott zsarnoka, hogy 58 december 31-én úgy ott hagyta pereputtyát, mint eb a szarát. bár semmilyen castro-féle felkelés nem fenyegeti, legalább csak most vegyen példát fulgenciótól, hogy kopjon le és ne is lássuk többé. hálásak lennénk érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. “…………elmegyünk az országból azon a hétvégén”.”

    És soha nem is jövünk vissza……… – ez maradt le a végéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Biztos, hogy visszajönnek? Mennyi pénz van még az MNB számlán? Matolcsy már egy hónapja bent van. Dominika nincs messze.Mekkora poén lenne, ha meglépne és a csicskák sem tudnának róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Képaláirás:
    “Az Orbán-család – Bécs, esetleg a Tátra, vagy Kolozsvár felé veszik az irányt.”
    .
    Ez a miniszterelnök pereputtyáról akkor készült felvétel, amikor más volt az ajtón látható címke szerinti miniszterelnök. Egy akármilyen hivatal bejárati ajtajába egy családot csak photoshopolva lehet beállítani, mert oda ép ésszel nem sorakozik fel senki. A pápánál jelentek meg utoljára így együtt. Akkori a felvétel is, csak a háttér változott.
    .
    Orbán a képen alig negyvenes, s akkoriban éppen más volt a miniszterelnöki hivatal lakója. A kisebb lányok nem látszanak tíz éven felülinek, pedig a valóságban már serdülnek.
    .
    A gyerekek öltözetetője – a feleség futtatott Zoób Katija? – súlyos ízlésficamban szenved, ennyire rosszul szabott és előnytelen cuccokban önszántából nem jelenik meg senki társaságban.
    (Persze lehet, hogy a család ruházkodását is Orbán Viktor diktálja. Szegények.)
    .
    Az ünnepelés nem Bécsben, és nem Kolozsváron, hanem bizonyára Orbánék adriai szigetén lesz – amit Vitézyék menedzselnek. A sziget hotelje is a családé, emiatt nem kellett előre lefoglalni – de hadd találgasson a sajtó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. proaktiv
    2013. április 28. vasárnap
    23:25
    .
    Ez a kép 2010-ben készült, eskütételekor.
    http://kutasi.blogspot.hu/2010/06/5856-orban-viktor-es-csaladja-az.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Tokaji borfesztivalt hirdet a szon.hu…
    Aki szamit mindenki ott lessz…..vagy ez egy meglepi party ??

    50% -al olcsobb berlet kaphato….

    Valyon kie Tokaj- hegyalja??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Ha! Meg 50- evet elne “valahol elfekvobe” akkor
    sem tudna..magarol lemosni a sok atkot….a mi
    Viktorunk!!……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Elmehetne egyszer egy-két hétre az egész pereputtyal egy nyírségi, baranyai, vagy zalai kis faluba, ahol az ott lakók 99 százaléka munkanélküli, és még közmunka sem jut nekik. Talán ha az ország ellopásának fáradtságos munkája közben nem jut ideje erre, legalább a születésnapi szabadság napjaiban megnézhetné egyszer, hogy milyen a mai magyar valóság.
    Egyébként a fennmaradt leírások, és elbeszélések szerint maga Goebbels, és az ipari szintű népirtást akkurátusan végző náci tisztek legtöbbje kiváló családapa volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Jó lenne, ha kipihenné magát, s kb. egy évtizedig vissza sem jönne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. bár vissza sem jönnének

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. ez a menekülés jele nem mer szembenézni az igazsággal!! Fél ügye a munkásnéptöl a munka ünnepétöl? ” Hazudik regggeltöl estig!”nyir-nyuz -brotvál”egy régi Borbély csufolo-vagyis kaszál “Adjon Isten olyan ünnepet neki amilyet Ö adott eddig a Népnek-se többet se-kevesebbet!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Már éppen kezdtem örülni. De visszajönnek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Különös, elfelejtettem nagy dobra verni, hogy az ÉN születésnapom pedig valójában MA van és itthon ünnepeltünk kellemes, békés családi körben, szerényen, de hangulatosan.

    Miért is kellene kiülföldre menekülni egy szülinap ünneplése miatt?????? – akinek oka van rá, megteszi!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos