Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gubcsi adott Árpád-díjat a cserkészeknek 2013. április 12. péntek 21:09

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gubcsi adott Árpád-díjat a cserkészeknek

New York – Gubcsi Lajos, a KISZ Központi Bizottságának és Intéző Bizottságának egykori tagja Árpád fejedelem díjat adományozott a nyugati világban működő magyar cserkészszövetségnek. A megtisztelő díjat, amelyet maga a volt kommunista vezető alapított, Lendvai-Lintner Imre elnök vette át New Jerseyben. Jelen voltak Észak-Amerika, Dél-Amerika, Ausztrália, Nyugat-Európa cserkész egységeinek vezetői. A vastapssal megköszönt díjátadáson Gubcsi Lajos azt hangsúlyozta, hogy a Magyarországot ma is gyengíteni kívánó erők ellensúlyozására milyen fontos a közös magyar eszmék és eszmények éltetése.

Gubcsi Lajos Gyurcsány Ferencnél is magasabb pozíciót töltött be a kommunista vezetésben, de Kövér Lászlóhoz hasonlóan a jó kommunistákhoz tartozik, akikről kiderült, hogy a kommunistákat csak bomlasztották, amikor nemzeti érzelmüket titkolva a diktatúra pártvezetésének dolgoztak.

A volt kommunista Gubcsi Lajos díját örömmel és büszkén vették át a magyar emigráció cserkészei, nagy elismerés ez a magyar Ifjúság egykori főszerkesztőjétől, miután az Árpád fejedelem díjat ő maga alapította. Milyen nagy kár, hogy erre az alapításra nem 1984-ben került sor, és nem Aczél György elvtárs atyai támogatásával hozta Gubcsi Lajos az emigráció cserkészeinek.

A Magyar Művészetért Alapot Gubcsi Lajos alapította 1987-ben azzal a céllal, hogy évente minél több kategóriában ítéljék oda díjakat itthon és külföldön élő magyar alkotóknak. A Magyar Művészetért Alap köré azóta egy díjrendszer alakult ki, ennek egyik darabja az Árpád fejedelem díj.

A magyar jobboldalnak vélhetően át kell értékelnie a kommunistákról alkotott eddigi véleményét. Nemcsak azért, mert olyan kiváló elmék alakították a Párt ideológiáját, mint Kövér László, aki az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetében dolgozott, hanem olyan magyarérzelmű főszerkesztője volt éveken át a Kommunista Ifjúsági Szövetség központi lapjának, mint Gubcsi Lajos. Kövér László és Gubcsi Lajos életpályáját joggal rokonítják Árpád fejedelem életútjához, és okkal állítják példaképül a cserkészek elé. Ha megkérdezi a magyar cserkész kisfiú New Jersey-ben, hogy milyen ember legyek, akkor előtte a példakép: legyél olyan ember, mint Gubcsi Lajos. Tanulmányozd az életét, a pályafutását, és élj úgy, mint ő. Légy olyan hű elveidhez, mint Gubcsi Lajos.

Gubcsi Lajos hazaszeretét és magyarságteljesítményét több kitüntetéssel ismerték el. Nem, ezeket még nem az agit-prop osztálytól vagy Kádár elvtárstól kapta, hanem kicsit később. Életrajzában a Kommunista Ifjúsági Szövetségtől kapott díjak nem szerepelnek, de valamennyi cserkész megtalálhatja a következő elismeréseket: 2006 Ópusztaszerért Ezüstérem, 2007 Tiszteletbeli Székely cím, 2007 Árpád fejedelem-érem, 2009 Kun főkapitányok Emlékérem, 2011 Kurultaj Emléklap. A nyugati cserkészeknek ezen kívül ajánlott tanulmányozni a nagy példakép vállalkozásait és állami megrendeléseit, hogy soha ne feledjék, a magyarságteljesítménynek mindig megvan a maga jutalma.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 32 szavazatból)
Gubcsi adott Árpád-díjat a cserkészeknek, 5.0 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. A következő Maróthy László “Csaba királyfi” díja lesz, a díjjal járó szobor megalkotójának sajnos egyelőre gondjai vannak a csillagösvény kivitelezésével.
    Talán majd a Közgép …….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  2. jézus mária! segitség! ez mind igaz? ezt még fokozni?
    ezek már tuti nem buggyannak meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  3. “Gubcsi Lajos, a KISZ Központi Bizottságának és Intéző Bizottságának egykori tagja Árpád fejedelem díjat adományozott a nyugati világban működő magyar cserkészszövetségnek.”
    — Ilyen mondatokat korábban csak Örkénynél olvastam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  4. Gubcsi! Ritka nagy csibész, és köpönyegforgató!
    Azért azok a cserkészek is kerti törpék, ha nem néztek utána, ki is ő!
    Hányingerem van ettől az alaktól!
    A net nem működik a világnak azon a táján, ahol ez az alak díjakat ad át?
    Csak be kell írni a gugliba a nevét, és köpi ki a gazemberségeit!
    Eddig azt hittem, hogy csak a magyarok között vannak birkák, de látom tévedtem. Ott is vannak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. zorka

    Hogy hasonlithatod Maróthyt ehhez a senkiházihoz????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Ezek már úgy néznének ki, ha minden ordót kitűznének magukra, mint egy valóságos szovjet tábornok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Hajat mosott már vajon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  8. Kérdezi valaki: melyik a (pénz)folyó jobboldala?
    Attól függ milyen irányból nézed. Más a (be)folyás irányából és
    más ellenkező irányból.
    AKÁR HÁTRAARCOT IS CSINÁLHATSZ PÉLDÁUL A SZOLNOKI ZAGYVA TORKOLATNÁL, UGYANIS ILYENKOR GYAKRAN VISSZAFELÉ FOLYIK A VÍZ.
    MINDIG KÖVETNI KELL A VÍZFOLYÁS IRÁNYÁT.
    Így van ez a pénzfolyásnál is. Fontos az, hogy merre fordulsz. Így aztán
    könnyen elérheted, hogy többet érsz. Némelyik alkotmánybíró is többször
    észrevette, hogy nem jó irányban állt addig. (mennyit kell itt forgolódni?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. Gubcsikam mint dijalapito es dijkioszto valoban remekelt, es eletmuvevel meltan kierdemelte a Kun Bela Fokapitanyai Emlekermet. Gratulalok, es azzal a jokivansaggal kivanok az alkalomhoz igazodni: ugy kuzdj es tanulj, mint a bolsevik hosok, legy nepedhez hu pionir – ize, oreg cserkesz. A sulytasos mentek mellett biztosan akad meg egy nehany megforgathato koponyeg a ladafiaban, szukseg esetere.
    Ami magat az illusztris dijat illeti, korunknak ugyanolyan stilustalan es aranytalanul eltulzott mellektermeke, mint maga a dijalapito. A stilizalt lo elso ranezesre mestermunek tunik, de a nyaka zsirafi merete egy kicsit kiabrandito. Az esztetizalt megtorpano loval ellentetben a jo fejedelem igazan szoborszeru merevseggel tronol a nyeregben, sugalmazva, hogy a lo es a fejedelem nem ugyanattol az alkototol szarmazik. Az aranytalansagok szembetunoek, ugy a fejedelem also- es felsotestenek mereteiben mint a feje es labfeje kozotti meret ellentmondasban. Ha Arpad testaranyait a harci menhez aranyitjuk, a fejedelemnek ugy ket es fel meter magas lenne. A fejedelem allkapcsa mereteben vetekedhet a bibliai szamar allkapoccsal, amivel Samson agyoverte a filiszteusokat. Az egyiptomi stilusu mameluk kard valoszinuleg tevedesbol kerult az osmagyar arzenalba, csakugy mint a csatabard, ami kb. 400 evvel kesobb valt nepszeruve a german lovagok kezeiben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. “A magyar jobboldalnak vélhetően át kell értékelnie a kommunistákról alkotott eddigi véleményét.”
    Miert? A ketto nem ugyanaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Nem véletlenül tömörültek ezek az emberek fülkeforradalmi csapatokba, hiszen azonos elveket vallanak, s kiválóan értenek az emberek manipulálásának bolsevik agitáció és propaganda módszerekkel való, gyakorlati megvalósításához. Úgy látszik csak azt nem tanulták meg a KISZ-ben, az MSZMP-ben és szervezeteiben, hogy ez a módszer bukásra van ítélve. Azt minden bizonnyal tudják, hogy milyen károkat okoznak az embereknek, az országnak, felelősségük ezért az előre megfontolt szándékkal elkövetett, a következményekkel tisztában lévők felelősségéhez hasonló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. “A volt kommunista Gubcsi Lajos díját örömmel és büszkén vették át a magyar emigráció cserkészei, nagy elismerés ez a magyar Ifjúság egykori főszerkesztőjétől, miután az Árpád fejedelem díjat ő maga alapította.”
    Ez a mondat azt is jelenti, hogy az állítólagos “emigrációban” élő magyarok külföldön sem tudták levetni jó hazai szokásukat a hatalom képviselői s@ggnyalását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  13. Talán arról a Gubcsi Lajosról van szó aki a saját kertjébe szobor kiállítást szervezet, és a Zrinyi Katonai Kiadó Nonprofit Kft. éléről 24 óra alatt rúgott ki HANDA. A HANDA direkt módon mert katonai körökben így nevezik, a sok HANDA-BANDÁZÁSA miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  14. Nem győzök eleget tiltakozni. Gubcsi és társai soha nem voltak kommunisták. Egyszerűen köpönyegforgató, karrierista nímandok voltak. Kezdettől fogva azon járt az eszük, hogy mind több hatalmuk, vagyonuk legyen.
    Jó néhány kommunistát ismertem, a kapzsiság, a kulturálatlanság egyikre sem volt jellemző!
    Elég volt már a tisztességes kommunisták lejáratásából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Csak egy bátortalan kérdés!
    Ezek között a köpönyegforgató kommunistából fülkeforradalmárra avanzsált lények közül hánynak is van (volt) meg otthon a nyilastagkönyve?
    Ha nem neki, akkor felmenő kommunista őseinek?
    Mert amerre fúj a szél, arra kell……
    Lassan jöhet a következő dakota mondás fidesztudat és gerinc egy testben nem lelhető fel. Vagy-vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. Tegnap este egy televíziós vitaműsorban a konzervatív jobboldal álláspontját Kerényi Imre államtitkár, és Bencsik András képviselte. Mind a két egyed MSZMP párttitkár volt az “átkosnak” nevezett korszakban.
    Ennél egy árva szóval sem kell többet mondani orbán rendszeréről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  17. Az egér az elefánt hátán megy a hídon és megszólal: hallod, hogy dübörgünk.
    Na és ugyan mi lehet az egér neve ??? A janus arcú félisten Gubcsi !!! Azon csodálkozok, hogy 19-ben nem volt vöröskatona, 44-ben meg ellenálló !!!
    Milyen szépen mutatna az életrajzában a komcsi bomlasztó sok-sok évtizedes munkássága.
    Elmehetne már Kun Bélát megkeresni egy kis tere-ferére úgy 50 évig !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Orbán egyértelműen beteg ember.
    Ilyen kijelentéseket felelős gondolkodású ember nem mond.
    Nem mond sem kis összejöveteleken, sem pedig nagy nyilvánosság előtt.
    Talán ha (!) vannak ilyen gondolatai, azt ossza meg a feleségével este az ágyban,
    vagy a szeretőjével … rohadtul nem érdekel senkit az agymenése.
    Normálisan működő politikai keretek közötti pártoknál, már rég kivágták volna
    mint macskát … Nekem ne mondja senki, hogy nem figyelmezteti senki ezt a
    barom Orbán Viktort, hogy fejjel megy a falnak. Nekem ne mondja senki, hogy
    nem figyelmezteti arra senki, hogy ha egyszer megelégelik még lóghat
    hüvelyk ujjánál fogva egy buszmegállóba …
    Ez az ember egyértelműen beteg és eltávolítandó az ország vezetői posztjáról!

    Nem érdemes reális emberin normák szerint elemezni őt.
    Nem tudom ez az ember minek lenne jó, mi az amit csinálni tudna, de szerintem semmit.
    Szemmel láthatóan jól ért minden szétrombolásához, emberek összeugrasztásához, gyűlöletek szításához, rohaszt és bomlaszt …
    Húszon egynéhány év alatt sem tanult meg egy alap dolgot:
    Senki sem pótolhatatlan, még ő maga sem …
    Én már nem lepődöm meg semmin ennél az emberszerűnél! Hánynom kell tőle és az egész fidesznyikes bagázstól!
    Elemezni sem érdemes, esetleg orvosi kórtörténeti szinten, vagy negatív gazdasági elemzések, intőpéldájának felhozatalakor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. “”Orbán maradinak nevezte Európát”
    Az előző hozzászólásom azon cikk alá szántam …
    De mindegy, itt is jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. commandante
    2013. április 13. szombat
    08:34
    Nemcsak ovin látszik a betegség, hanem a csótányain is. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. Fucsik Magda és Papp Zoltan
    A pártokban pillanatnyilag lévő emberek azok tagadhatatlanul annak a pártnak
    tagjai. Mindig az a kérdés, hogy nézeteik és tetteik mennyire azonosak annak a
    pártnak irányvonalával, melynek tagjai.
    Ha már itt tartunk nézzük akár a jobb- akár a balkéz-szabályt. Ha elhelyezzük
    a számegyenesen. Ki kell jelölnünk egy “nullpontot”. mindjárt látszik a kézenfekvő
    megoldás. Van pozitív és van negatív irány. Itt sem értelmezhető a végtelen
    egyik irányban sem. Kósa például mégis úgy gondolja, hogy a 15 az
    nagyságrendekkel több mint a 3! Deát végeredményben ez sem lehet a
    legesleges…legoptimálisabb felfogás, valami közösben ugyanis érdemes
    lenne megegyezni, különben a világ végéig elbeszélünk egymás mellett.
    Én azért mégis azt gondolom, hogy a “nagyságrend” és az “optimum”
    fogalmak már tisztázódtak, mert a nagyságrend nem azonos a nagy,
    az optimum sem azonos a jó fogalmával. A “jó”, vagy a “rossz” fogalom
    fokozható, az otimum fokozásának semmi értelme. Vagy megfelel az
    ELŐRE MEGHATÁROZOTT KRITÉRIUMOKNAK, vagy nem megfelelő.
    .
    Láthatóan nem minden magát jobboldalinak valló személy FIDESZES, még
    akkor sem, ha annak a tagja. így a pártagok között is van különbség.
    Dehát a többi jobboldali miért nem fideszes. Nyilván nem is komcsi, hiszen
    jobboldali érzelműnek vallja magát. Ettől még lehet jobboldali, hiszen az
    X nevű gárdák – állítólag – még a “jobb”iktól is jobbra állnak.
    .
    Ha most a nullpont a Fidesz, akkor a tőlük negatív irányban, vagyis balra állók
    baloldaliak és tudjuk a Horthy éra óta, hogy ők mind komcsik, vagy lib-bolsik.
    Máig is rejtély lenne, hová tartozik a cseresznyeimportőr bohóc ügyvédet, aki magát (egészen) kis gazdának tartotta. Viszont, ha azt is tudjuk a történelemből,
    hogy Horthy egyedül megtűrt – tőle balra álló – ellenzéke a Kisgazda Párt volt,
    mindjárt tisztul a kép. Ki állt Horhyék közülük szóba a BÜDÖS PARASZTOKKAL?
    .
    Lehetne itt sorolni a másik oldalnál lévő egyesek felfogását is, de minek.
    A jelenlegi pártcsatározásban a megszűnt alkotmány helyett bevezetni
    szándékolt és állandóan módosuló alaptörvényben hol lehetne elhelyezni a
    magát “demokratikusnak valló” és a két oldaltól elkülönülő emberek csoportját.
    Vagy nem többpártrendszerben élünk? A többinek nincs helye sem?
    .
    MINDENKINEK VAN EGY ÁLMA/PÁRTJA AZ ENYÉM TE LENNÉL(?),
    természetesen ha volna ilyen! Ki tudja lesz-e új sláger a politikánkban?
    Nem csoda, hogy a jövendőbeli választók ebben a “tiszta helyzetben”
    csupán zavarosan tudnak dönteni.
    .
    Hol vannak már a régi gyerekes szójátékok, pl
    Én vagyok ÉN, te vagy TE. Melyikünk a nagyobb szamár ÉN, vagy TE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  22. Túlavasuti!

    “A pártokban pillanatnyilag lévő emberek azok tagadhatatlanul annak a pártnak
    tagjai. Mindig az a kérdés, hogy nézeteik és tetteik mennyire azonosak annak a
    pártnak irányvonalával, melynek tagjai.” Ez nem így működik. Mindig voltak párton kívüli kommunisták, és mindig voltak párton belüli úgymond párttagok, akik a saját szekerüket tolták és semmi közük nem volt a hivatalos párt “irányvonalával”.
    Napjainkban már nem tudom eldönteni, hogy a náci Németországban, vagy Horthy fasizmusa idején élek. Akkor üldözték ilyen vehemenciával a kommunista eszméket.
    Mi tagadás, a kommunisták nagy bűne, hogy felkarolta ezt a köpönyegforgató söpredéket. Ha nem tették volna lehetővé a tanulásukat, még mindig valamelyik uradalomban legeltetnék a libákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Ego,

    Örkény egyik egypercesében az is előfordult, hogy valaki a holnapi újságot vette meg és a saját halálhirét olvasta.

    Kissé aggódva várom a holnapot, hogy mit hozhat a holnapután!!??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. topi mackó
    Végre az is láthatóvá vált, mit hozott a múlt. Látható ezek csinálták akkor azt,
    amit ma saját maguk szidnak. Most is az uralkodó osztály tagjainak imitálják
    magukat. Ugyan mi váható tőlük a jövőben egy RégiÚj díjjal DÍJAZZÁK ÖNMAGUKAT. Természetesen közpénzből. Mi másból vették volna őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Fucsik Magda
    Sajnos ellen kell mondanom neked, ez így működött mindig. A passzát szelet
    sohasem a pártok tagjai, hanem a belőlük kivált csoport szerette volna fújdogálni.
    Erről csak érintőlegesen említettem, hogy az az oldal is hasonlóan működött.
    EGYETLEN LÉNYEGES GYAKORLATI KÜLÖNBSÉG:
    MEGSZÁLLT ORSZÁGBAN A DÖNTÉS A MEGSZÁLLÓK KEZÉBEN VAN.
    .
    Vagy talán most is “megszállottak” lennénk? Ki vitatja, hogy a vezető az és
    mi hagyjuk tenyeréből etesse ISTEN BARMAIT.
    .
    Nem hiszem, hogy a párton kívüli kommunisták, csináltak a magukat most utólag az akkori osztályellenség közé sorolt klf listázottakból több ingyen diplomást.
    (talán korom miatt volt “szerencsém” ebből kissé többet látni).
    DE MIÉRT NE ÁLLÍTSANAK AKÁR VALÓTLANT IS, HA VAN AKI ELHISZI.
    .
    Látható mit hazudozik Görény úr és ezt képekkel és fasiszta irók művei közé
    csempészett “nemzeti” irodalmi kiadványokkal alátámasztja. Ha kell még a
    szerzői jogokra vonatkozó törvények sem szabnak ennek a maradandó
    NEMZETI MŰ(anyag)nak akadályt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Kedves Magda egyetértünk,az MSZMP-ben nagyon kevés kommunista volt,mert azokat a karrieristák hamis indokokkal kizárták,mert szót mertek emelni a helytelen intézkedések miatt.El kell olvasni Moldova György:Elbocsájtott Légió című könyvét.Az igazi kommunisták végezték becsülettel a munkájukat,de nem is gazdagodtak meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Alig várom már hogy NEMZETI étek legyen a nyereg alatt puhított hús :(
    Nagyüzemben gyártják a nemzeti baromságot , a NEMZETI KOMMUNISTÁK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. A “gubcsira” nem erdemes az idot / billlentyuzetet pazarolni.
    Inkabb a dijrol:
    .
    Szepen megyunk vissza az ” idoben”. Csak arra leszek kivancsi, mikor jutunk vissza a barna medvehez, es kezdjuk ujra a tortenelmunket !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. “2006 Ópusztaszerért Ezüstérem, 2007 Tiszteletbeli Székely cím, 2007 Árpád fejedelem-érem, 2009 Kun főkapitányok Emlékérem, 2011 Kurultaj Emléklap”
    a) Ady – aki persze nyilván “köcsög zsidó” lehetetett – “Pusztaszert” az elmaradott, ókorba visszakívánkozó, feudális elmaradottságban fetrengő mélymagyarok jelképének tartotta. Ez marha sokat változott…
    b) “Tiszteletbeli székfej”…nomármost, ha ez egy “faj”, mint a szélsőjobb állítja, akkor sehogyan sem nevezhető ki még “tiszteletbelinek” sem senki. Ha meg nem faj, akkor fajelmélészek, pofa súlyba, székfejistenítést szűntess!
    c) “Kun” – azok kihaltak, nem probléma?
    d) “Kurultaj” – az Külső-mongóliában van, vagy hol? Mit akarnak ezek Ázsiától?
    e) A szocializmus jelszava a haladás volt. A jobboldalé szemmel láthatólag a tolatás… És a jelük egy kutyaméretű szamáron ücsörgő Mikulás…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Egy érdekes összegyűjtött díjesőbe botlottam.

    http://olvass-nezz-lass.hupont.hu/43/a-szocialista-magyarorszag-kituntetest-kaptak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. A KISZesek soha nem tartoztak a hatalomhoz. Gyermeteg pojácák voltak, Patyomkin-diszlet “az ifjúság velünk van” demonstrálására. Hagyták, hogy eljátszadozzanak a politikai homokozóban. Érdemi ügybe nem volt beleszólásuk. Ez a “kommmunista vezető”-zés nevetséges.
    Amúgy ez a “Kisgubcsi” komplett szar, úgy ahogy van. A cikk e tekintetben erősen visszafogott és udvarias.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Így nyaltok ti 2012. november 25. vasárnap | AN

A katolikus KISZ handabandája 2011. február 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos