Ronai and Ronai
AMERIKAI

Így nyaltok ti 2012. november 25. vasárnap 1:17 | AN

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Így nyaltok ti

Budapest – Igazi csemege az Index sportrovatában megjelent összeállítás, amelyet az “Orbán Viktor, a foci miniszterelnöke” címmel közölt a lap. Az egyébként mindenkit gúnyoló Index cinikusainak nem tűnt fel saját dicsőítésük, amelynek gusztustalansága még a nívótlan és minősíthetetlen magyar sajtóban is párját ritkítja. Az Index hízelgése túltesz az észak-koreai kommunistákon. Rákosi volt a legjobb sportoló, Orbán Viktor a legjobb futballszurkoló, aki Csányi Sándorral olyan, mint a “lelátók Winnetou-Old Shatterhand duója” (kérjük az OTP marketingosztályát egy nagyobb hirdetésmegrendelés elküldésére). Az Index a Fidesz sajtóosztály nyelvezetét használja, azt írja: Bajnai a “múlt”. Az alábbiakban közöljük az Index fotóinak képaláírásait. Csak 18 éven felülieknek! A köznyugalom megzavarására alkalmas tartalom!

Mint egy szerelmes gerle búgása, olyan az Index fotóriportjának képaláírása az “Orbán Viktor, a foci miniszterelnöke” című fotóösszeállításban. Minden mondata a csodálat kifejezése, ahogyan a félistent és környezetét látja az Index elalélva a neki épített páholyban. Földiekkel játszó égi tünemény, istenségnek látszó csalfa vak remény Orbán Viktor az Indexnek, aki futballpályáit nárciszokkal körbe ültette. Már az is beszédes, hogy az Index nem keresi azok gerincét, akik egycsapásra futballrajongók lettek, és képesek kilencven percet végigszenvedni egy magyar bajnoki mérkőzésen, hallgatva a meccsre járó ordináré közönség szövegeit. Az Indexnek nincs megjegyzése arra, hogy mit keres a helyezkedők között a köztársasági elnök és a legfőbb ügyész, hanem Orbán Viktor különleges vonzerejének tulajdonítja, hogy mindenkit elkezdett érdekelni a foci.

Kevés undorítóbb helye van a földnek, mint a Videoton VIP páholya, de a mindenkit lefikázó Index most nem fikáz, hanem hódol, hajlong, cipőt pucol, szalad ajtót nyitni, leteríti kabátját a sárba, hogy legyen mire lépnie Orbán Viktornak. A vércinikus Szily Laci újságja az aktuális miniszterelnökről ezt írja: “A miniszterelnökről köztudott, hogy gyerekkora óta rajong a labdarúgásért, még kormányfőként is igazolt futballista volt. Alapítója a felcsúti Puskás Akadémiának, és közeli ismerősei a klubtulajdonosok. Legyen szó a fiáról, színészekről, üzletemberekről, bankvezérekről vagy külföldi politikusokról, Orbán Viktor mindig szívesen néz velük meccset. Ha ott van vele Csányi Sándor, akkor nézi a mérkőzést csak igazán. Akármelyik sikeres magyar csapatnak tud szurkolni, ha éppen nem az Eb- vagy Vb-döntőre megy ki. Nézze meg a galériánkat a Fidesz elnökének az elmúlt évekbeli nagy stadionpillanatairól.”

A legszebb képaláírás az, amelyben azt írja az Index, hogy “múlt és jelen találkozott”, amikor Bajnai Orbánnal együtt nézte a válogatott meccsét. A múlt Bajnai, ezt akár a szőke Selmeczi Gabriella is mondhatta volna.

És íme a nyálcsorgatás:

“Ha a fociról van szó, akkor Orbán Viktor minden Európa- és világbajnokságon ott van. Ezen a képen látható, ahogy a foci szeretete generációról generációra száll. Itt Orbán Viktor éppen a fiával, Gáspárral nézi Brüsszelben a 2000-es Eb elődöntőjét. A hosszabbításban Zidane döntötte el a meccset, így 2-1-re nyertek Portugália ellen a franciák.”

“Orbán Viktor, a felcsúti Labdarúgó Akadémia alapítója ismét egy focimeccset néz 2007. április 1-jén, amikor Puskás Ferenc születésének 80. évfordulóján, ünnepélyes keretek között felveszi a nevét. Mármint az akadémia, nem Orbán.”

“2007. szeptember 25. Orbán Viktor újabb elnöki címet szerez. Itt éppen átugrik a nézőteret a pályától elválasztó korláton a felcsúti pályán, ahol a Felcsút SE elnökének választják meg.”

“Másnap Orbán Viktor a klub elnökeként izgulja végig a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában a Felcsút–Ferencváros mérkőzést a székesfehérvári Sóstói Stadionban. Mellette Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát működtető alapítvány kuratóriumi elnöke. 1-0-ra nyert a Fradi.”

“A Fidesz elnöke egy DVSC-sállal a nyakában nyilatkozik egy riporternek a csapat 2009. augusztus 25-i mérkőzése után. A Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhet a Debrecen labdarúgócsapata. Orbán Viktor mindig elismerte a sikereket: Vasas-drukkerként például szurkolt az 1982-ben és 1983-ban bajnokságot nyerő Rába ETO-nak, de az 1985-ben UEFA-kupa-döntőt játszó Videotonnak is.”

“Akiért a harang szól. 2010. március 20-án Orbán Viktor George F. Hemingway-jel, a Budapest Honvéd tulajdonosával nézi a Soproni Liga 19. fordulójában a Budapest Honvéd–Videoton FC mérkőzést a kispesti Bozsik József Stadionban. A végeredmény: 0-0.”

“A lelátók klasszikus párosa, Orbán Viktor és Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója beszélget a díszpáholyban 2010. május 19-én a Soproni Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC–Újpest találkozón, ami 1-1-es döntetlennel végződött. Számtalan meccset néztek már együtt, a lelátók afféle Winnetou–Old Shatterhand duójának számítanak.”

“Éppen két éve keverték össze a svédek Orbán Viktort az előző miniszterelnökkel. A svédek hazai pályán 2-0-ra nyertek. Csányi Sándor persze a bajban is mellette volt.”

“2010. szeptember 7-én Orbán Viktor tapsolva biztatja a magyar csapatot a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában a Magyarország–Moldova mérkőzésen a budapesti a Szusza Ferenc Stadionban. Mögötte ismét ott van Csányi Sándor, az OTP első embere. 2-1-re győzött a magyar válogatott.”

“A miniszterelnök Borkai Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével beszélget a Grosics Gyula Stadion névadó ünnepségén Tatabányán 2011. szeptember 18-án. Az ünnepségen Eperjes Károly szavalt, Nemcsák Károly pedig levelet olvasott fel.”

“Szuperbuli tavaly október 11-én. Berzi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöke, Németh Zsolt a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Orbán Viktor, Polt Péter legfőbb ügyész és Csányi Sándor az MLSZ elnöke áll a díszpáholyban a Magyarország–Finnország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező utolsó mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban. A meccsen nem született gól.”

“Orbán nemcsak a családjával, politikusokkal vagy üzletemberekkel szokott meccset nézni. 2011. november 6-án például Egervári Sándor szövetségi kapitány mellett Eperjes Károly színművész tekintette meg vele a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában a Videoton FC–Újpest FC találkozót a székesfehérvári Sóstói Stadionban. A Videoton egyébként 3-0-ra verte meg az Újpestet.”

“Nagymenők Székesfehérváron 2012. március 18-án. Schmitt Pál akkori köztársasági elnök és Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya fog kezet a páholyban. Orbán Viktor és Kovács Ferenc olimpiai bronzérmes válogatott labdarúgó, a Videoton egykori mesteredzője a székesfehérvári Sóstói Stadion díszpáholyában a Videoton FC–DVSC-TEVA mérkőzés előtt. Schmitt Pál előtt Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója látható. A Debrecen győzött idegenben, 1-0-ra.”

“2012. április 29-én Orbán Viktor a VIP páholyból figyeli az OTP Bank Liga 26. fordulójában a Videoton FC–Ferencváros mérkőzést a székesfehérvári Sóstói Stadionban. 2-0-ra kapott ki a Fradi.”

“A DVSC 2012. május 26-án 2-0-ra verte meg a Haladást. Orbán Viktor és Csányi Sándor gratulált a veretlenül bajnokságot nyerő Lokinak.”

“A boldogságtól ordítani tudtak. Pont, mint a BL-döntőn.”

“Csányi, Orbán és Kósa arcán is látszik, hogy nagy az öröm, mert utoljára 46 éve nyert bajnokságot veretlenül egy csapat. Akkor a Vasas érte ezt el, ami egyébként Kádár János és Orbán Viktor kedvenc csapata is volt.”

“A magyar bajnoki mérkőzések Simon & Garfunkelje.” (A képen Orbán és Csányi – a Szerk.)

“2012. augusztus 2-án Orbán ugyanebben a pózban Mészáros Lőrinccel, Felcsút polgármesterével beszélget. Mellettük Kovács Ferenc, a Videoton egykori mesteredzője áll a lelátón. A labdarúgó Európa Liga selejtezőjében a 3. forduló első mérkőzésén a Videoton FC–Gent összecsapáson a hazaiak nyertek 1-0-ra.”

„Nyilván tudják, hogy időnként – nem rendszeresen – elmegyek a Slovan Bratislava meccsére. Úgy éreztem, ez most éppen egy jó alkalom. Ez a találkozó Orbánnal kiváló alkalom volt arra, hogy javítsuk az egymás közötti kommunikációt és a kapcsolatokat” – mondta Robert Fico, aki szerint nem lett volna szerencsés, ha ő nem megy el egy olyan (szlovákiai) mérkőzésre, amire ellátogat a magyar miniszterelnök. A Videoton FC és a Slovan Bratislava 2012. július 19-én 1-1-et játszott.”

“Orbán kiles az ablakon. Egy pohár borral élvezi a meccset.”

“Orbán a 2012. augusztus 30-i Videoton–Trabzonspor meccsre újra előkotorta a szekrényből az egyik kedvenc ingét, amit már 1993-ban is hordott. A lelátón ott ült még Csányi Sándor, Hernádi Zsolt és Cser-Palkovics András is. A kabalaing szerencsét hozott: a Fehérvár megverte a török csapatot, így az Európa Liga főtáblájára jutott.”

“Orbán Viktor szeptember 20-án élőben követte a Videoton–Genk meccset a genki Cristal Arena Stadionban. Az első félidőben megszakadt a Videoton góltalansági sorozata az Európa Ligában, a Genk utána zavartalanul kontrázott, és hárommal verte a magyar csapatot.”

“Múlt és jelen találkozott és ment el szó nélkül egymás mellett október 16-án a Puskás Ferenc Stadionban, amikor Orbán Viktor előtt ülve Bajnai Gordon kísérte figyelemmel a Magyarország–Törökország vb-selejtezőt. Ott volt még Berzi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöke, Schmitt Pál, Kövér László, Vizi E. Szilveszter és persze Csányi Sándor is. A meccset a magyar válogatott nyerte 3–1-re.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 40 szavazatból)
Így nyaltok ti, 4.2 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

109 Reader’s Comments

  1. Na,ez (nonemart 11:23) az amiről beszéltem a 01:01 kommentemben!
    Tipikus!!!!!! 3 sorban 6 súlykolás!!!! Ügyes!!
    1. nincs baj az index-el
    2. ergo,nem kell bántani
    3.Tájékozódási forrás (akkor majd erre is előfizet a papcsák….)
    4. milyen jó,hogy van ( ha ez meg az echo tv nem lenne,még belegondolni is szörnyű……,hülyén halnánk meg!…!)
    5.polgári az istenadta index(tehát mérsékelt,megbizható!)
    6. Nem úgy mint az indexet kritizáló maoista , észak-koreából irányitott szélsőbal sajtó!
    nonemart, na húzzál vissza ezerrel a gazdi(k) hoz!! KIt nézel te hülyének???
    Sértődj meg balf@sz.! Te is lebuktál!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Tisztelt Bartus úr!
    Azt hiszem Ön tévedett, amikor a fasizmus kialakulásáról írt a Római iskola c. remek írásában. Itt már nem a fasizmus, hanem a nácizmus bontogatja szárnyait. Egyenlőre még nem égetik fel a szerkesztőségeket és verik az embereket, bár már ezt sem lehet kijelenteni a TV székháznál történtek után, hanem anyagilag teszik tönkre. Ha jövőre feláll a parlamenti fegyveres őrség, akkor előfordulhat, hogy nem engedik be a szavazásra a szocialista és DK képviselőket. 1933 Németország. Nem Mussolini volt a példa, hanem Hitler. Ne felejtsük, Timosenko börtönben van, Európa hallgat. Mi lesz itt még? Nem ismerik fel a veszélyt, ahogy Hitlernél is reménykedtek a demokratikus gondolkodásúak, mert ők csak demokratikus fejjel tudnak gondolkodni, akkora gonoszságot nem tudnak elképzelni, amire Orbán és Kövér képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. Orbán nem rég mondta: “Csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van.” Én ezt úgy módosítanám, hogy futball-csapataink harcba állnak(nem futnak a labda után), de a KORMÁNY a stadionok lelátóján( a helyén) van.
    Így aztán lesz növekedés, meg jólét. Csak addig ne vegyünk levegőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. fülkeforradalmárok! titeket nem zavar, hogy a vajdátok többet van meccsen, mint a parlamentben? Gondolom, külön repülővel a pereputtyal, a mi pénzünkön köpködi a szotyolamagot ez a díszpinty.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. emigrant,
    Ez piktor lelki világa. Kiváló tornász vagyok, közben én osztom az észt is. Ez nagyjából a kamaszkori álmok körébe tartozik.
    Mellesleg piktor focibeli viselkedése előre vetítette politikusi viselkedését is. Már akkor sem volt csapatjátékos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. “Gyöngyösit „nem lepte meg” Németh válasza, és a kormánytagok közötti zsidók számára utal. Itt az ideje, hogy felmérjük, hány zsidó ül a parlamentben és a kormányban – kezdeményezi a jobbikos. Németh szerint nem befolyásoló tényező, hogy hány zsidó származású kormánytag van.”

    Eldiskurálgatnak a parlamentben a témáról és Kövér elvtársnak eszébe nem jut rendre utasítani ill. kizavarni a teremből Gyöngyösit. Úgy látszik ez a megtiszteltetés csak a szociknak jár.
    http://atv.hu/cikk/20121126_most_dontenek_a_valasztasi_eljarasi_torvenyrol_percrol_percre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Rákosi pajtás látogatása a Mókus őrsnél
    Rákosi elvtárs megtekinti a búzamezőket
    Rékosi elvtárs megtekinti az aratást
    -miért is van folyton retro feelingem?? Mert az mostanában divatos??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Caveman,

    még emlékszem, bár nagyon kicsi voltam akkor, Rákosi pajtás hatvanadik születésnapjára. Országos “örömünnep” volt.
    Jövőre Orbán pajtás 50 éves lesz, lehet készülni az ünneplésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Caveman
    Csoóri már írja versét, vagy csak aktualizálja a Rákosinak írtat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bizonytalanok táborában az ATV tulajdonosa 2012. november 4. vasárnap | AN-álláspont

Az Olajfa és az Olajcsemete jogállamot akar 2012. november 1. csütörtök | AN-álláspont

Alkotmányos lett a választási csalás 2012. október 29. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos