Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Európai Néppártból is kirúgják a Fideszt 2013. április 13. szombat 15:19 | AN

  • Hozzászólások(70)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Európai Néppártból is kirúgják a Fideszt

Budapest – A kolozsvári Új Magyar Szó dubrovniki tudósításában azt a bizalmas értesülést közölte, hogy már az Európai Néppártban is felmerült a diktatúrát építő Fidesz kirúgása. A hírre a szokott módon reagáló Fidesz hisztériájára a Néppárt kiadott egy cáfoló közleményt, amely azt cáfolja, hogy valamilyen hivatalos módon foglalkoztak volna a Fidesz jelenséggel. A cáfolat csak megerősíti, a hír igaz, Orbán és szalonképtelen fasiszta tolvajbandája belátható időn belül macskaként fog repülni saját európai pártcsaládjából is. Egy lépéssel közelebb a vasfüggöny visszaépítéséhez.

A lap szerint rosszul döntött a Fidesz, hogy egyetlen képviselőjét sem küldte el az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának Dubrovnikba kihelyezett vezetőségi ülésére, ugyanis a maszol.ro-nak a helyszínen névtelenül nyilatkozó források szerint eldőlt: ha a magyar kormánypárt egy héten belül nem enged az Európai Bizottságnak, névleg Viviane Reding igazságügyi biztosnak az alaptörvény negyedik módosításának kérdésében, akkor kitessékelik az EPP-ből. Erre az örömhírre vár a demokratikus világ már régóta. Az Európai Néppártnak szembe kell néznie a valósággal, és az európai értékeket nyíltan tagadó, fasiszta önkényuralmat építő Orbánt és pártnak nevezett maffiáját ki kell rúgnia az európai értékeket képviselő pártközösségből.

A Magyar Szó informátora szerint Joseph Daul, a néppárti EP-frakció elnöke, Viviane Reding és Antonio López-Istúriz White, az EPP főtitkára a Revelin erődben tartott csütörtök esti vacsoránál tárgyalt informálisan a Fidesz sorsáról. „Nem hiszem, hogy Viviane Reding miatt nem jöttek el, de mindenesetre nagyon rossz döntés volt a részükről, hiszen a színfalak mögött mindenki Magyarországról beszél” – mondta el a maszol.ro-nak az igazságügyi biztos közvetlen környezetébe tartozó eurokrata. Hozzátette: a magyar kormánypárt elszigetelődött, „szövetségesek nélkül maradt” az EPP-ben.

Az erdélyi lap emlékeztet arra, hogy megy a kötélhúzás a budapesti kormány és az Európai Bizottság között a magyar alkotmánymódosításról, Viviane Reding pedig korábban több kérdésben jogsértési eljárást indított Orbánék ellen, sikerrel. A napokban szóváltás is volt az európai sajtóban Reding és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter között, legutóbb épp csütörtökön, amikor Navracsics az European Voice című brüsszeli lapban bugris módon a magyar ellenzéki pártok retorikájának átvételével vádolta meg az EU igazságügyi biztosát.

A fideszes politikus azt mondta, kételkedik abban, hogy Reding álláspontja megegyezik José Manuel Barroso EB-elnök hozzáállásával. Navracsics cikkére még aznap reagált a Bizottság, Pia Ahrenkilde Hansen, az Európai Bizottság szóvivője az MTI kérdésére leszögezte: Barroso és Reding “teljes egyetértésben van” azzal kapcsolatban, hogy a brüsszeli testület hogyan kezelje a magyarországi helyzetet. Barroso azóta Orbánnak is levelet írt, amelyben leszögezte, hogy eljárásokat indítanak Orbánia ellen.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtótitkára pénteken a maszol.ro-nak azt mondta: az EPP-frakció vezetőségének „öt vagy hat” fideszes tagja „más elfoglaltsága miatt” nem vett részt a dubrovniki kihelyezett ülésen. Panyi Miklós hangsúlyozta: távolmaradásuknak semmi köze nincs a Navracsics és Reding közti szóváltáshoz.

A Fidesz távolmaradása inkább azt jelenti, hogy elhidegült a viszony, Orbán is leírta a Néppártot, mint a magyarellenes összeesküvés újabb résztvevőjét, és sértődötten nem ment el senki. Van élet az Európai Néppárton kívül is.

Ugyanakkor az új Magyar Szó beszámol arról, hogy Marian-Jean Marinescu, az EPP parlamenti frakciójának egyik alelnöke szerint távolról sem dőlt még el a Fidesz sorsa, ugyanis “Orbán Viktornak továbbra is nagyon erős pozíciói vannak a Néppártban, első számú támogatója maga az EPP elnöke, Wilfried Martens. Másfelől Orbán már volt az ALDE alelnöke, biztos vagyok benne, hogy a liberálisok tárt karokkal várnák vissza” – mondta el a maszol.ro-nak a román EP-képviselő.

Ez utóbbi mondat azt mutatja, hogy a román képviselő véleménye nem megalapozott. Az szinte kizárt, hogy az európai liberálisok befogadják a fasiszta Orbánt. Az Orbán-rendszer legnagyobb európai kritikusai értelemszerűen a liberálisok és a zöldek. Orbánnak nincs helye Európában, és ez csak Európát dicséri.

A lapban megjelenő hírekre nyilvánvalóan elindult a hisztérikus fideszes felelősségre vonás, mire a Néppárt hivatalos közleményben cáfolta, hogy a Fidesz hivatalosan napirendre került volna, és döntöttek volna a sorsáról. Azzal zárták közleményüket, hogy “az Európai Néppárt alig várja, hogy Strasbourgban, a párt frakcióülésén üdvözölhesse Orbán Viktor miniszterelnököt”.

Ez világos beszéd, nem kétséges: a turulba született idióta ki van rúgva. A formaságok vannak hátra.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (52 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +75 ( 89 szavazatból)
Az Európai Néppártból is kirúgják a Fideszt, 4.7 out of 5 based on 52 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(70)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

70 Reader’s Comments

  1. Nem fog lemenni a frakcióülésre, mert vidi-meccs lesz, ammeg fonotsabb.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  2. Minden szóra odafigyelve hallgattam a cáfolatot, mert a lényeg a részletekben rejtőzik. Tényleg egyedül a helyszínt cáfolták.
    .
    Van azonban a végén egy különös mondat, hogy alig várják orbánt. Kissé kétértelmű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  3. Kecskeméti Károly

    “Ez világos beszéd, nem kétséges: a turulba született idióta ki van rúgva. A formaságok vannak hátra.”
    Túl szép fejlemény lenne, sajnos nem valószínű. Az eddigi reakciója a néppárti frakciónak arra utal, nem értik, hogy többet veszítenek, sokat ártanak a közösségnek, ha a rákos gócot nem vágják ki időben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. Ahhoz képest, hogy miután a magyarság sok évtizedes törekvése az Európai Unióhoz való csatlakozással, az Európához való tartozás formailag is megtörtént, ez egy meglehetősen “kunéros” fordulat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. Bár úgy lenne!
    Viszont ma olvastam a HVG-ben egy hírt, mely szerint : Nem volt téma a Fidesz kizárása az Európai Néppártból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. Orbán a büdös életbe nem bocsátja meg senkinek, hogy aláíró toll nem az ő kezében volt.
    Alapvetően ezért lakolunk mindannyian. Ezért zárjuk ki köreinkből az UNIO-t. Mert nagyon téved az, aki azt hiszi, hogy Orbán bárhonnan is kizárható. Nem majd ő áll fel, és közli, hogy inkább a helyes utat választva, kizárja köreiből azt ki őt nem tiszteli kellőképpen (és főleg nem értékeli nemes céljait), és viszi a birkáit magával.
    A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy a birkák mi vagyunk, mert követjük.
    A pokolba! Ott majd megtanuljuk, hogy mit hagytunk ott, és jöhet az igazi harc a visszatérésért.
    .

    „Aki dudás akar lenni / pokolra kell annak menni / ott kell annak megtanulni / hogyan kell a dudát fújni.”

    József Attila

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  7. ‘ a magyar kormánypárt elszigetelődött, „szövetségesek nélkül maradt” az EPP-ben.’
    Végre eljött ez az idő is. Ha már az ellenzék pártjai nem tudtak/akartak mozgósítani, legalább az EU- barátai elállnak mellőle.
    DE JAJJ NEKÜNK. UGYAN KI FIZETNE A FIDESS HELYETT, EDDIG SEM VOLT
    SAJÁT PÉNZÜK! EZUTÁN IS A MI ZSEBÜNKBEN FOGNAK “PIACI(LÉGY) HITELT” KERESNI.
    .
    TALÁLNI IS FOGNAK, HISZEN KI ÁLLÍTANÁ MEG ŐKET AZ ELLENZÉK
    HELYETT, VAGYIS MI HELYETTÜNK?
    .
    Kíváncsian várom a következményeket. Mikor lesz az előrehozott választás.
    Vagy erről már – a jobbikon kívül – mindenki lemondana?
    Hogy tűnne el az egész banda a fizeSS 2/3-ával együtt, mikor veszik észre
    milyen veszedelmet hoztak az országra. Azt hiszem, SOHA.
    ŐK IS VALAMIFÉLE CSODAFEGYVERRE VÁRNAK, MINT A PÉLDAKÉPÜK!
    .
    Szerencsénk, hogy náluk már a háború után megtörtént a rendszerváltás.
    Nem ugranak be Orvbán pávatáncának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  8. A szabadságharc minden csatája elveszett, de a háborút ki nyeri ???
    “Meglátom én! – S parancsot ád
    Király rettenetest:
    Máglyára, ki ellenszegűl,
    Minden néppárti énekest! “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  9. A “PENZCSAPOT” KELL ELZARNI minel hamarabb, annal kisebb a veszteseg! A tobbit meg mar megoldja a “termeszet” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. Már bocsánat ez a nép egy garasért adja a bőrét, ahelyett, hogy a furkós bothoz nyúlna és ORBÁNT és BANDÁJÁT kiverné a parlamentből. Egy dilettáns társaság, el csaklizta a MNYP 3 ezer milliárdját, most az MNB deviza tartalékát apránként feléli OSZT jó napot. Érdekes más szerszámával veri a csalánt, köv kép, nem a ÁFÁT viszi le korábbi % -ra hanem mással fizetteti meg intézkedésének árát, ügyes. Az ország, a nép, súlyos árat fog fizetni, az ORBÁN és BANDÁJA kormányzásáért. ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG-ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  11. http://www.origo.hu/itthon/20130413-nem-rugjak-ki-a-fideszt-a-neppartbol.html

    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  12. Most majd kitalálnak valamit, hogy eltereljék az ország figyelmét az EU-val kapcsolatos problémákról. Gondolom, keményen dolgozik a fideszes “ötlettár”. Várjunk csak hétfőig! Előbb-utóbb ki fog merülni az ötletbörze.
    Vagy még sem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Táno
    2013. április 13. szombat
    17:53
    Az origó tulajdonosa feleslegesen nem konfrontálódik az állampárttal, ezért közvetíti annak elterelő hötyögéseit. :)
    Az emberek nem kis része újra tanulja a sorok közötti olvasást, sajnos ők vannak kevesebben. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Hogy’ is van az a rajtakapott hamiskártyással aki örjöngésében magára gyújtja a kávéházat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. Időközben a Néppárt szóvivője cáfolta a hírt. Kiváncsian várom a folytatást, de nagy reményeket nem fűzök a változáshoz, mert a Néppárt eddig is elvtelenül, az EU alapelveihez való következet ragaszkodását feladva védte a magyar fülkeforradalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Gépen néztem a híreket Az ATV meglepően jobbra fordult egyre több fideszes a műsorban,,,levettem a műsorát a gépről!..Na Nvrasics most mondta a hírekbe,hogy sem az EU sem a Velencei Bizottság nem kifogásolja az új alaptörvényt, csak az ellenzék állítja. Na akkor kinek lehet hinni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. *
    Bocsáss meg Szenzor, bár minden szavaddal egyetértek, ám úgy érzem, hogy József Attila sorai nem illenek bele ebbe a kontextusba, mert a költő, a zseni e sorai a művészi alkotás kínját és keservét idézik fel…, de nem egy megszállott idióta beteges szenvelgését.
    *
    Üdv KB

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. KORDON BLUED
    Nagyon félreértettél. Én magunkra értettem az idézetet, nem arra az őrültre.
    Miután nem vagyunk képesek lépni, végigmegyünk mindenen, mire megértjük (talán), hogy hol a helyünk, és mit tegyünk ha demokráciát AKARUNK.
    Üdv Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Kordon Blued, én úgy értelmeztem, Szenzor nem OV-re gondolt a verset idézve, hanem ránk, többiekre. Nekünk kell a poklot megjárni, hogy végre észhez térjünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Szenzor: Medgyessy, ha jól emlékszem több tollal irta alá a csatlakozási okmányokat.

    Az egyik tollat Orbánnak ajándékozta.

    Kedves gesztus volt. :-))

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. ildi1
    Piros pont!
    És ha összejön a demokrácia magyar honban, az fel fog érni egy művészi alkotással, és annak minden kínjával keservével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. topi mackó
    2013. április 13. szombat 19:41
    Nem teljesen jól emlékszel. Egy tollal írta alá a csatlakozási okmányokat.
    Abban viszont igazad van, hogy ezt a tollat felajánlotta neki, de vissza lett utasítva.
    Neki nem a toll kellett volna, hanem a dicsőség, melytől zengett volna kis országunk,
    dicsőítve azt, ki az UNIO-ba vezette alattvalóit. Hát ez nem jött össze.
    Üdv Szenzor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Szenzor!
    *
    Más lapra tartozik az, hogy itt nem csak te de minden normális olvtársunk a pokolra kívánja e cikk főszereplőjét, tehát tehetne egy szívességet és leszállhatna már az alvilágba, akárcsak az ő “megboldogult” főcenzora…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. ildi1 !
    *
    Lehet hogy igazad van? Akkor elnézést kérek.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Óriási a cikk, szétröhögtem magam :-)
    “A turulba született idiótának” az EPP-ben nincs kétharmada, így el se megy oda inkább. Tuti lenne a bukta. A koki, a saller meg egy kis tockos.
    Ha valamit nem tud erőből leszavazni, oda nem megy el.
    Ezért nem megy el vitázni se senkivel, mert ahhoz meg szellemi muníció nincs.
    Gyáva sz@rqpac.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. Kedves ellenzéki pártok és mindenki!
    Itt is láthatjátok, hogyan kell bánni Orbánnal és bandájával!
    Saját európai pártjuk nevükön nevezi őket, majd pedig kiközösíti őket, végül pedig levegőnek nézi őket, ill. saját levükben megfőni hagyják őket.
    Ennek eredménye: rendszerük kártyavárként omlik majd össze, pláne ha mi is részt vállalunk ebből…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Szerintem most MÉG nem fogják kirúgni a fideszt. Túl szép lenne.Sajnos az EU és a néppárti szövetség is olyan , mint a békés növényevő dinoszaurusz . Rácsapsz a farkára és egy óra múlva érzi meg, és azt se felejtsük el , hogy a néppártban is politikusok vannak, akik szükségképpen mocskos tetvek.
    Mindenből elég volt mind a két oldalon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Navracsics elkövette azt a hibát, hogy tengelyt akasztott Redinggel. Azt hitte, hogy a gátlástalan arcátlanság és hazudozás ugyanúgy következmények nélkül marad, mint itthon.
    Tévedett. Európában vannak olyan alapdolgok,amelyekben mindenki egyetért, és ezeknek a dolgoknak köze van a morálhoz is. És pontosan ez az, amit a totálisan amorális Fidesz képtelen felfogni és nem tud hozzá viszonyulni.
    Ez az a fal, amibe belefutottak, és az itthoni “ellenzékhez” képest ez a fal betonból van. Nem lehet erőszakkal áttörni, semmibe venni, legázolni, végtelen hazudozással nemlétezővé tenni.
    Ha kizárják őket, a következő lépés a pénzcsap elzárása lesz, és ha az sem használ, a kirúgás az EU-ból.
    Utána leereszkedik a vasfüggöny.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  29. Csacsicska Tamás

    Orbán Hitlert mintázza. Hitlernek is egyik első dolga volt kilépni a Népszövetségből: Orbánnál ennek az Európai Unió felel meg, de már beszólt neki az ENSZ is.
    .
    Mint a diktátorok, ő sem szereti a kontrollt, bármilyen gyenge, áttételes is legyen az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    Most cafoljak, azaz szinte 100%, hogy igaz.
    Politika ide, politika oda, de ahogy olvastam korabban egy kommentben: epeszu part(szovetseg) nem engedheti meg maganak, hogy egy ilyen orban szardarab vezette fidesz raegjen es odakozmaljon, mert akkor az egeszet ugy fogjak megitelni, hogy jaaa ti vagytok a nagy tamogatoi ennek a vilghiru szanalmas bohocnak? Akkor szevasztok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  31. Az Európai Néppárt vezetői sötétek, ha nem veszik észre, hogy a tébolyult miniduce magával rántja őket a mélybe, ha továbbra is a kezét fogják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. Szép álmodozó cikk, de fel kellene ébredni! Az Európai Néppárt nem fogja kirúgni a Fideszt! Ahhoz gyávák! Európára sajnos nem számíthatunk Viktor leváltásában sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Mert az Európai Nép àrt.
    Csakúgy, mint Moz art .
    Ez pedig itten Âzsia, miért nem lehet ezt felfogni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Halkan kérdezem, hol van ilyenkor a magyar demokratikus ellenzék??Napok óta csend van .Nincs tennivaló vagy valami nagy bejelentésre készülnek???
    Összefogni , nem kéne már??

    Valaki írta , hogy az atv is egyre fideszesedik. Szerintem is.Lassan nem tudok normális adót nézni.
    Visszatérve a grazi nácihoz.
    Most azt fogják -a rezsi csökkentés mellett- szajkózni, hogy a Néppártban is a belső kártevők egy újabb csoportjára kell lecsapni, akik elárulták a szent fülke forradalmat és a kedves vezetőt.
    Egy biztos, most nem lennék az eu-s néppártiak helyében:-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  35. Az ATV tényleg egyre nézhetetlenebb. Ez a Kálmán Olga sportsérülés se frankó. Az összes műsort ( A tét, Egyenes beszéd, Csatt, Tabu) telerakják kő -jobbosokkal, vagy M . Kornélia, K Zoltán. Mindegy is.
    a hiradónál néha azt hiszem , tévedésből a hir tv-re kapcsoltam, rónai egon maximum mint volgai hajóvontató lehetne ” húzós” . Antónia műsorain meg elalszik az ember. A fórumban ,szegény Gréczy nagyon butácska. Vicsek
    százszor jobb. + a Gyurcsány fóbiások : Havas, Kéri, Gerő, Lengyel.
    Áááá, inkább nem is folytatom. Megette a fene…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  36. antifülke
    “Ha valamit nem tud erőből leszavazni, oda nem megy el.”
    .
    Orbán inkább Margaret Thatcher temetésére megy szerdán Londonba, semmint Strasbourgba, raportra – amit közöltek is a meghívókkal. Emiatt pár napot csúszni fog Orbán szembesítése a tényekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Ugyanmár mit vergődünk , a FIDESZ nyeri az összes időközi választást és népszerűsége felfelé megy.
    Legalábbis a pármilliárdocskával megdobott Századvég szerint.
    Desajnos aválsztásokat téllegőnyeri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Mija@asz az az ATÉVÉ ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Hajrá! Végre tesz valamit az EU ez ellen a félőrült ellen, nem csak szövegel meg leveleket firkál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Én személy szerint annak örülnék ,az ország sorsáért aggódva,ha a fideszt szerencsétlen hazánkból rugnák ki ,de végérvényesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  41. nyugger:…azt csak mi tudnánk megtenni, mert az EU xarja le. Anno Berlusconit 1 hét alatt el tudták mozdítani, ennek meg mindent elnéznek Szerinted miért?…biztos van okuk rá, csak nekünk az sem jó! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Sajnos nem igaz a hír, az Európai Néppárt sorai is összezárnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Juvenile: ne alapozz MTI hirekre :) Tobb forumon kutatjuk-keressuk a neppart hivatalos kommunikejet, kommentjet, jegyzetet, kozlemenyet, de egen-foldon nincs nyoma egyelore. Es kulonben sem szamit mit mond egy politikus, ha a dontes megvan, akkor ahogy a bevezeto is mondja: napokig megy a tervek atdolgozasa, a teljes kizaras elokeszitese, a kulcspoziciok ovatos korbezarasa. Ha 2 het mulva meg status quo van, tehat sem orban nem nyalta fel a foldet, sem a neppart nem lepett, na akkor van valami gebasz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  44. Barry1! Sok dologban egyetérek veled, de Gréczyvel kapcsolatban azt kell mondjan, hogy a legtisztábban és leglogikusabban érvelő az egész ATV-ben. Gyurcsányba nem kéne még a mi oldalunkról is belerúgni, hiszen igaztalanul politikusra annyi szennyet még nem öntöttek mint rá. Követett el hibákat, de ide nekem azokat a hibákat a mostani diktatórikus dilettantizmus helyett. És persze messze nem a hibás döntések jellemezték a Gyurcsány kormányt. Persze lehet, hogy nekem is Gyurcsány fóbiám van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  45. Nathan

    Bocsánat ,de ki beszélt itt Gyurcsányról???Hát ha valaki ,akkor én 101% -ban
    Gyurcsány párti vagyok. Bár nem vagyok DK-s ,de rájuk szavaznék.
    Sajnos Zsolti fiú buta.( Nyugi ,tudom ,hogy tanácsadó meg miazmás ,de ez a lényegen nem változtat.) Néha nagyon kinos ,amikor alapvető dolgokat nem ért vagy tájékozatlan ill. felkészületlen a napi témából. Kicsit figyelj oda jobban ,majd meg fogsz lepődni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  46. Geyza

    A legnagyobb ” siker ” Dunakeszin volt . Tudod mi volt a részvétel i arány?????
    21.4%!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. nathan

    Ja, és Gréczy tipikus Nyúl Béla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. Barry1
    Én általában egyetértek Veled, sőt. De Gréczy Zsoltot szerintem rosszul ítélted meg. Talán az egyetlen gerinces, aki megmondja a véleményét.
    Lehet, hogy néha tájékozatlan, de nem egy hülye gyerek. Nyíltan kimondja azt, amit akar. Nem véletlen, hogy kihagyják sok olyan műsorból, ahol igenis lenne helye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Ha most azonnal tán nem is teszik még ki OV-t az Európai Néppártból, sztem a hírekből minden cáfolat ellenére, és/vagy éppen azért teljesen világos, hogy a lehetőség már felmerült. Az EU olyan leckéztetési formát keres, amely OV-nak arculcsapás, nem, vagy nem jól használható fel az EU elleni propagandára, és nem mi isszuk meg a levét. Ennek tökéletesen megfelelne, ha az Európai Néppárt tenne egy nagy lépést. Igaz ugyan, hogy az EP-ben ez a legnagyobb frakció, de egyrészt a néppárti Barroso, és a néppárti biztosok kénytelenek fellépni OV ellen, és nyilván erre ösztökélik a frakciót is, másrészt azért tán a többi frakció is nyomást gyakorol az ENP-re. Szóval sztem ha nem is most, de előbb-utóbb talán mégiscsak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Akinek kifogása van Gréczy ellen – az írja meg NEKI !
    Amiről itt most véleményeket írunk -szerintem – nem őróla kell hogy szóljon !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos