Ronai and Ronai
AMERIKAI

A rendőrség fokozottan ellenőriz 2013. április 1. hétfő 0:03 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A rendőrség fokozottan ellenőriz

Budapest – Illegális bevándorlókra utazik a rendőrség. És kerékpárosokra, gyalogosokra, de másoknak sem árt félni. Április elsején kezdődik a fokozott ellenőrzés, akár nyárig is eltarthat. Vagy addig, amíg illetékes helyen szükségét látják. A lényeg, hogy a lakosság érezze: a rendőrség mindenhol ott van, és semmi nem maradhat titokban.

Szőke Feri, és a többi köztörvényes Kubatov-fiú nem lesz kitéve a vegzálásnak. Ők nem migránsok, nem kerékpárosok és csak időnként autósok. Vegyük észre, hogy a látszólag szikár bejelentés mögött meghúzódó burkolt fenyegetést. Apa, kezdődik.

Ez a lényeg, a többi csak „hír”: fokozott ellenőrzést rendelt el az egész ország területére az országos rendőrfőkapitány hétfőtől, április elsejétől legkésőbb július végéig, többi között az illegális migráció elleni küzdelem és a kerékpárosok és gyalogosok közlekedésbiztonságának javítása érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

A rendőrségi honlapon olvasható közlemény szerint a szükséges ideig, de legkésőbb július 31-én éjfélig rendelték el a fokozott ellenőrzést, amelynek célja az illegális migrációval kapcsolatos rendőri feladatok végrehajtása, a lakosság biztonságérzetének javítása, a települések közbiztonságának megszilárdítása, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések visszaszorítása.

A fokozott ellenőrzés kiterjed a kerékpárosok és a gyalogosok közlekedésbiztonságának javítására, illetve a biztonsági eszközök előírás szerinti használatára és az ittas vagy bódult állapotban közlekedő gépjárművezetők, kerékpárosok kiszűrésére is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 20 szavazatból)
A rendőrség fokozottan ellenőriz, 4.6 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. *
    ‘88-ban, vagy ‘89-ben(?) a Batthyány Örökmécsessel szemben volt dolgom egy erkélyes ügyvédi irodában a II.emeleten. Így lettem szemtanúja, amikor egy mindössze úgy 30 fős “ellenzéki” csoport el kezdett tüntetni, köztük Orbán is… és azt skandálták nagy hangon, hogy “LE A RENDŐRÁLLAMMAL!”…
    (No komment !)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (50 szavazatból)
  2. Már hoztam korábban a linket, de sajnos időszerű. Tényleg a politikai pánik a legerősebbnek látszó motiváció
    http://endresy.blogspot.com/2013/03/politikai-gyavasag-apokalipszis.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. Szolgálunk, és félünk?
    Amikor már gyilkos szolgálatait veszi igénybe a hatalom,és törvénytelenül visznek be gyerekeket a rendőrségre,az azért már jelent valamit.
    Azt már tudjuk, hogy a rendőrség legfőbb vezetője tud hamis helyzetjelentést készíteni egy katasztrófáról,lehazudva a csillagot az égről.Azt is tudjuk ezek után, hogy nem lesznek skrupulusai más ilyen jellegű jelentések elkészítéséhez. Ha valaki kételkedik, június 31-én éjfélig meggyőződhet róla, mert lesznek túlkapások, az biztos.
    A legendárium szerint a rendőrség pénzbehajtó szervezetté degradáltatott,és ennek megfelelően fogja végezni a dolgát.
    Valamiből össze kell tarhálni a hiányzó felszerelést,ami megmutatkozott a katasztrófa helyzetben legutóbb.Muszáj, mert a pénzt elvitték a stadionok, a TEK felszerelése, a Kövér,és Áder bandériuma.
    Mindemellett a félelemérzetet is növelni kell, nehogy azt higgye az állampolgár, hogy azt tesz, amit szabad lelke diktál.Milyen dolog már az, hogy tüntetni merészelnek? Ráadásul diákok! Hogy jönnek ehhez?
    Az azért meglepett, hogy a fijjuk titokban, előrehozott időpontban ünnepelték meg a szülinapot! Pedig a résztvevők között biztos ott volt a nagyon bátor, nagyon magyar,bő szókincsű, és Madách díjjal kitüntetett bayerzsoca is…Vagy nem is annyira bátor?
    Mindenesetre most fél évig erőt demonstrálnak a rendőrséggel. A közvélemény kutatókkal nem sikerült ezek szerint.
    Hát akkor vigyázzunk, mert szolgálnak, és féljünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  4. Én mindig sajnálom a szegény rendőröket.
    Hogy ez a munkájuk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  5. …”munkájuk”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. A zorbánkormány 3 éve alatt elérte, hogy két társadalmi osztály lett Magyarországon: a nincstelenek, és a becstelenek. (a Szolid motorosok c. filmben mondott valami hasonlót A Denis Hopper áltel alakított szereplő.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. A szabadság mindennapjai ott vesznek el, ahol a hatalom félelemkeltésre használja a rendőrséget, a rendőröket. Az állandó ellenőrzéssel és büntetéssel való fenyegetés megfosztja a rendőrt állampolgárt és segítő védő szerepétől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. A hal a fejétől BÜDÖSÖDIK, valamely lapban olvastam, hogy az utcán szolgálatot teljesítő rendőrök a vezetőjük által kényszerítve vannak a helyszíni BÍRSÁG kiszabására, feljelentésre. Egy-egy nyugat európai utunkon egy rendőrt nem látni, míg városunkban rövid távolság megtétele után, autózgató rendőröket látni, zaklatva a békés közlekedőket. Velem is előfordult, hogy szinte már macerának számított, mire kiderült, hogy a cél a zsebre való bírságolás volt a cél. Melyre a feljelentést meg is tettem, mely eredményes is volt. De a zsebre való bírságolás nem általános, de tapasztalatom, szerint sok ŐRMESTER túljátsza szerepét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. Megkaptam én is a hókáosz napján ,futkározni kiengedett kutyák miatt a 30 000ft-os bírságot, a megyei orbányhivataltól. Kutyával való veszélyeztetés címén. A kisebbik kutya (tinédzserkorú,játékos) megugatta a járőrkocsit,ami aznap az egyetlen erre tévedő gépjármű volt. Szarok rájuk, majd ledolgozom ,(5000ft.=6 óra) én ezeknek nem fizetek,36 órát kibírok. Gusztustalanok,22 800 a szoc. segély,ebből fizessek? Undorító,gyáva egy sunyi népség lett a pintér huszárok jelentős része is. Persze, féltjük az állásunkat,mind erre hivatkozik. Legyen seggnyaló rabszolga a lakosság jelentős része,ebben úgyis nagy gyakorlatuk van,ezeket akár pórázon, vagy láncon is lehet vezetgetni. Siralmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  10. Le a rendőrállammal !!!
    Ahogy Orbán is követelte anno.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. Ez 4 hónap! Utána majd meghosszabbítják.
    Az a lényeg, hogy eddig elvben csak megfelelő gyanú esetén lett volna szabad megállítani és ellenőrizni. Már korábban is elkezdték, hogy minden ok nélkül vegzálják a népet. Ennek nem lehet más célja, mint a megfélemlítés, annak demonstrálása, hogy alattvalók vagyunk, nem állampolgárok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  12. A hivatalos verdikt minél inkább önellátó rendőrség legyen.
    És ami mögötte van, az emberek megtörése, behajlítása a rendszer alá..
    És ahogy ezt mindíg teszik, most sem a F….. tehet róla majd, hanem a túlbuzgó rendőrség.
    .
    Azért fantasztikus,hogy egy dakota közmondáson keresztül irányítanak egy rendszert. (Más farkával veri a csalánt. És ezt olyan következetesen teszik, hogy elképesztő).
    Változott az államforma: dakota-bambi-diktatúra.
    .
    És mi hajlunk, hajlunk, amerről a dakota szél fúj!
    Meddig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. Köztudott, hogy bírságból beszedett pénz a költségvetés részét képezi – vagyis előre betervezett összegről van szó, amit akkor is be kell szedni a szerencsétlen rendőröknek, ha látványosan javulna a közlekedési morál és fegyelem. Tehát a bírság már nem lesz arányban az “elkövetett” cselekménnyel. Innen kezdve inkább sarcot kell majd fizetni az utakon. Ahogy a mondás is tartja: – ha van kalapja azért, ha nincs akkor azért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. EGY HŐSI BALLADA HOMÁLYA
    *
    Orbán soha nem volt demokrata. Társadalmi kapcsolataiban mindig, mindenkivel kategorikus és erőszakos volt. Egy dolog érdekelte mindenek előtt, az a hatalom és a lóvé… És ez teljesen független volt attól amit mondott, pontosabban hadart, mert akkoriban még beszélni sem tudott rendesen. (Hogyan lehetett és kik láttak ebben a bunkóban már anno fantáziát ? Nem értem. De sokan mondják ugyanezt még ma is Adolf Hitlerről…)
    *
    Manapság viszont, talán az injekciók hatására néha rátör az őszinteségi roham, amely nem csak őt, de s@nyaló környezetét is zavarba hozza, persze csak ideig óráig, amíg helyette ki nem magyarázzák…
    *
    Íme csak néhány az egy éven belüli corpus delikti értékű, őt leleplező elszólásaiból:
    - “Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek”;
    - “Úgy teszek mintha a kedvükben akarnék járni, közben az ellenkezője..Tudják… olyan pávatánc…” [ s közben billegeti a fenekét];
    - “Nekem nem a rendszer [ti., a kádári] ellen volt kifogásom, csak azok ellen, akik azt csinálták”.
    *
    E mai kijelentései súlyos bizonyítékok az akkori – a 80-as évekbeli – “bíbós ifjú titán” valójában, a lelke mélyén bűnös szándékait illetően, aki a rendőrállamot tulajdonképp a második énjének a vágyálmaként élte meg, csak épp az ellenkezőjét kiabálta, titkon abban reménykedve, hogy egyszer majd eljön az ő ideje is… És – mit ad Isten – lám eljött, itt van ő ideje… Rendőrökkel, TEK-kel és börtönt járt gyilkosokból átképzett Fidesz-székházőrökkel. [Utóbbi, az úgynevezett rendőrállamban nem fordulhatott volna elő.]
    *
    Egyszóval, ami szerepet annak idején játszott, azaz az ifjú diákvezért, ez az a legenda és arcátlan hazugság, melyet millió híve (és sajnos nemcsak azok) ma is, mint hősi múltat, ma is bevesz… [Még Daniel Chon Bendit is, mielőtt a plénum előtt jól leb@ta volna ott az EU ülésen, előbb azért halványan méltatta a hősi múltját...]
    *
    Sokan – akik szégyellik akkori vakságukat – önigazolásul ma is értékelik Orbán, úgymond “fantasztikus tehetségét”, ezzel álcázva egykori saját hülyeségüket…
    *
    Ezt a hősi mítoszt kell tehát Kedves Barátaim egyszer s mindenkorra közösen szétzúznunk… (!) Tartsuk napirenden az akkori Orbanini viselt dolgait.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. KB
    Most, hogy így olvasom, hogy miért is látják oly nagy tehetségnek és oly sikeresnek, ha már kezdik elismerni, hogy nem is annyira…. – igen, a maguk mentegetésére! Köszi!
    Mert azer voltunk egy páran, akiknek nem tetszett ez a fajta megnyilvánulás és már a kezdetekkor volt aki azt állapította meg:
    “Az Isten mentse meg Magyarországot ettől a fiatalembertől!”
    Vaclav Havel később ettől tovább is ment, mert Ő már Európát is féltette és, mint érzékeny művészember megérezte, amit sokan még ma sem akarnak meglátni, mekkora veszély amit felépített ebben az országban – a Horthy kultusztól a jobbikosok seregein át, a hazai és kinti magyarság mély megosztásáig, harca az EU-ban azok ellen akiktől a megélhetésüket várják!
    Sokaknak pedig ez tetszett és ezáltal eljutott oda, hogy az egész EU-t és az USA-t, a németeket is ilyen hangnemben osztják ki a bugrisok, a létharmattal sikeresen elvakították, megrészegítették, ideje volna már, hogy kijózanítsák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Kivel akarják javítani a közbiztonságot? Szegény rendőrök Éhbérért majd agyon fogják dolgozni magukat? Én a helyükben biztosan úgy tennék, mintha fokozottan ellenőriznék. És azt gondolnám, hogy pintér meg kapja be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Még mielőtt elhamarkodottan ítélnénk. Ezzel az ellenőrzéssel a legjobban a rendőrökkel … ki.Nem elég szerencsétleneknek a mindennapos terrorban dolgozni /Bírói engedély,mindenféle gyanú nélkül lehallgatják őket, megfélemlítik , alázzák őket, kifogástalan életvitel ellenőrzés, megbízhatósági ellenőrzés stb./ még ezt is a nyakukba kapják.Ez kisvárosi szinten úgy működik, hogy Kovács 113 ftörm kényszerűségből majd megbírságolja a kivilágítatlan kerékpárral közlekedő Juliska nénit 5000 ft-ra. Akinek amúgy is 38.000 ft a nyugdíja…
    Mert ugye kell az INTÉZKEDÉS, meg a statisztikai mutató.
    Megjegyzem Hollandiában nincs statisztikai mutató alapján történő rettegés a rendőrök közt…
    Higgyétek el ez az egész parasztvakítás a rendőrök hátán csattan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Most pedig , hogy letettem az autót átmegyek a szomszédba locsolkodni és inni is fogok, bár lehet, hogy nemsokára már ittasan gyalogolni sem lehet….
    Na sebaj, legfeljebb majd a padláson a bogrács mögött iszok, közben sűrű hálálkodások közepette elmormolom a Nenyit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Igen, első sorban a rendőrökön csattan, és csak az ő közvetítésükkel csattal Juliska néni hátán.
    A baltás gyilkos cinkosa nem bízhat meg a fegyveres testületekben. (Talán már saját testőrségében sem bízik.) Ezért van szüksége az ilyen hatalomnak első sorban a fegyveres testületek tagjainak állandó fegyelmezésére. Az akció fő célja a fegyveresek betörése, lefelé basáskodásra, felfelé alázatosságra szoktatása, és érzéketlenné tompítása. Hamar eljön majd a kötelező katonai szolgálat ideje is, annak célja a fiatalok hasonló átnevelése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Erre igyunk! Legyen h…gyunk, lebrunyálni a sírjukat, hogy még a kecske se tudja legelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. KORDON BLUED
    2013. április 1. hétfő
    10:39
    Hányszor írtam már le itt az Amerikai Népszava oldalain is, hogy Orbán egy évvel a fidesz megalakítása előtt, 1987-ben jelentette ki, hogy “egyszer megalapítom a saját kommunizmusomat”. Példaképe akkor Sztálin volt, úgy gondolta, hogy ő fel tud építeni egy sztálinista diktatúrikus rendszert hibás lépések nélkül. Hitte, hogy tanult elődei hibáiból, és tud hibátlan diktátor lenni.
    Zavaros elmére vallanak ezek a gondolatok! Egy diktátor zavaros gondolatai arról, hogy a nép lehet annyira buta, hogy mindenki elfogadja a diktátort, de legalábbis oly kevesen ellenzik, hogy azokat lehet félreállítani, vagy likvidálni. Gondolatok arról, hogy kerülhet úgy hatalomra, hogy halálakor saját maga nevezheti meg utódját, aki minden bizonnyal saját gyermeke lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Mondtam a családomnak, jobb ha a kapun ki sem lépünk, mert az emberek szegények és nem folyik be a remélt és elvárt adó, tehát arra utaznak, hogy büntessenek. A családomba 31ezerre büntettek, mert nem lett időben átírva a wartburg autó, mert a fizetés csak 2 hét múlva volt esedékes. Na kedves családtagom azt választotta, hogy ledolgozza közmunká. NA, DE NEM ODA BUDA! 5 azaz ötezer ft-ot kell fizetni, hogy az orvos igazolja, hogy munkaképes, pedig a vasútnál dolgozik ahol 3 évente kötelező orvosi vizsgálat van. A jogosítványon szereplő orvosi alkalmassági is minimum 5 évig érvényes, de azt sem fogadják el. FIZETNI KELL!!! Mondtam vonuljon börtönbe, legalább gyakorolja…. ennyi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. “Illegális migráció”???
    Az ide-oda költöző “sáska” családokat értik? Azok dörzsöltebbek annál, hogy elkaphassák őket nyílt terepen. Mint a Magor Horda: a főutcán masíroznak, közben a besurranók tovább dolgoznak – a rejtekutakon. A szélsőjobb reguláris idiotizmusa üres erődemonstráció a gerillahadviselő megélhetésiekkel szemben. Inkább a reintegrációval foglalkoznának…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Csak szombaton értek rá a tibetiek… 2011. június 27. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos