Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Írd alá, Jani! 2013. március 12. kedd 23:41

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Írd alá, Jani!

Gyorsan leszögezem, hogy nem a tiszteletlenség, hanem az elvtársias, már-már forradalmi légkör miatt használom a tegező formulát, én munkás vagyok, te paraszt, nem beszélve a velünk szövetséges értelmiségiekről! De nem ezért ragadtam.

A Fidesz írt magának egy alaptörvényt, amihez neked alig volt közöd, ezért elmesélem az előzményeket, hátha nem értesültél mindenről Schmitt Pál emlékezetes elnökösködése alatt.

Született egy pártalkotmány, amit magyar nótákból, a régi Alkotmányból és néhány párthatározatból állítottak össze egykori párttársaid, sokat beszélgettünk róla, de annyira nyilvánvalóan tákolmány volt, hogy senki sem törődött volna vele ennyit, ha nem barmolják a fideszesek folyamatosan. Ha már annyit emlegetitek a sztálinista magyar alkotmányt, akkor elmondom, hogy maga Sztálin sem írta át minden alkalommal a szöveget, amikor kivégeztetett valakit, mert volt annyi esze, hogy csak általános baromságokat pakolt bele, amit mindenki kedve szerint értelmezett (félre). Kiröhögték volna a szovjetek, ha belegyömöszöli a passzust, miszerint Trockij mától nincsen, de nem is volt, és ha volt is, akkor rossz elvtárs volt.

Egy diktátornak legyen stílusa!

Az a romhalmaz, aminek negyedik módosítására készülsz, már így sem ér semmit, bármelyik párt nyeri a következő választásokat, dobja rögtön a szemétbe, mint ahogy ti is minden alkalommal, amikor beleütköztök, miért bánnának vele mások finomabban? (Itt jegyezném meg, hogy a megjelenésekor kértem egy dedikált példányt, ami meg is érkezett, de Kövér László kézjegyét csak rányomtatták. Remélem, ettől még érvényes! Szóval, amennyiben megoldható lenne, visszaküldeném, és azt szeretném, ha te vezetnéd bele az összes változást, mert nem akarok újat, értékkel bír számomra az eredeti! Köszönöm, szólj, ha mehet!)

Ezek után teljesen értelmetlen számomra azok óhaja, akik arra kérnek, ne írd alá a módosításokat tartalmazó papírt. Most komolyan: mit ér egy módosítás? Mit számít egy olyan dolog módosítása, ami már azelőtt is csak egészségügyi célokat szolgálhatott volna? Egy (22) módosítástól most rosszabb lesz?! Dehogy lesz!

Írd alá, János!

Kiváló jogász voltál, és mint ilyen, klassz karriert csinálhattál volna Csornán, ahol születtél, de még a fővárosban is, nagy pénz, jó lakás, boldog család, de te a politikát választottad, és a politika ilyen dolog. Néha alá kell írni.

Ha mást tennél, egykori haverjaid eltipornának, az meg ugyan menő dolog, ha valaki egy időre népi hős lesz, de gyereknek ruha kell, kaja és drága iskola, az unokákra is gondolni kell. Senki sem fizet azért, ha egy fideszes köztársasági elnök tisztességes.

Megírja a Magyar Narancs, hogy milyen tökös csávó vagy, esetleg a Népszabadság is, behívnak az ATV-be, Klubrádióba, oszt akkor mi van?! Abból nem lehet megélni, hogy az emberről jót ír a Népszabadság, tudom, mert ismerek ilyeneket.

Húsz évesen még számít a menőség, de ötven felett semmit. Biztonság, nyugalom, kiszámítható napok és évek, békés környezet. Ez az, amit Magyarországon tisztességgel nem lehet elérni, és igazad van: nem a Fidesz miatt, nem miattad.

Írd alá, János, hamar túl leszel rajta!

Egyszer már majdnem kinyírtak a pártban, most biztos ki fognak, akkor is, ha csak egy pillanatra megáll a toll a kezedben, ezek a fiúk nem viccelnek. Ha ez segít, elmondom, hogy tényleg semmit sem számít, mert a XXI. század legröhejesebb alkotmánya ezektől a mérhetetlenül nevetséges és aljas módosításoktól nem lesz kevésbé vagy jobban tűrhetetlen, ezekkel vagy ezek nélkül is a lehető leghamarabb meg kell semmisíteni, ha lélegezni akarunk ebben a kurva országban. Nem rontasz a helyzeten semmit, János, írd alá!

Gyilkos verseny folyik a befutó helyekért, te pedig egyelőre biztonságban vagy, hülyeség ugrálni. Aláírod, nem adsz interjút, egy évre bezárkózol a kecóba, nem lesz semmi gáz, ha vidékre kell menni, megnézni valami baromságot vagy átadni, kinevezni, felavatni, majd mennek veled a terrorlegények, senki sem lesz a közeledben, aki leköpne. Meg egyébként is, miért csinálna valaki ilyesmit?! Tudod, hiszen folyamatosan erre játszol te is, meg a kormány is: a baloldali-liberális csőcselék nem tör, nem öl, nem gyújtogat. Ettől még lehet fárasztó, buta vagy elviselhetetlen, de erőszakot nem alkalmaz, nem köp le akkor sem, ha leköphetne. Nem mintha lenne miért, hiszen te csak a munkádat végzed.

Írd alá, János, ezért kapod a fizetést, amire nincs is szükséged, szóval tényleg nem a pénzért, hidd el nekem: én elhiszem.

Az Orbán-Simicska kormány túléli a te ellenállásodat, te viszont nem. Ezek tényleg komolyan gondolják, annyi időd sem marad, hogy megfésüld bajszodat, máris betonba kell mártanod a lábaidat. Természetesen a magyar családok érdekében, de akkor is kellemetlen.

Írd alá, Jani!

Semmivel sem lesz vacakabb ez az ország a módosításoktól, semmivel sem lesz kevésbé suttyó, aljas és gyáva, de okosabb, bátrabb és tisztességesebb sem. Nem múlik rajtad semmi. Mert mindenki annyit ér, amennyije van, neked speciel most ez az egyetlen aláírás, gazdálkodj jól vele!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (381 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +573 ( 615 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Írd alá, Jani!, 4.8 out of 5 based on 381 ratings

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. @talalom: A pártok nélküli államhatalom utópia, elismerem. De szeretek eljátszani a gondolattal, hogy egy olyan kormány lenne, amelyik semelyik párthoz nem tartozik! A “népakaratot” meg úgy képzelem el, hogy lényeges kérdésekben szavazókörzetig visszamenőleg kikérdezik a nép akaratát, majd ennek eredményét viszik a képviselők a parlamentbe, nem pedig frakciófegyelem alapján szavaznak, mint a gép. 21. században vagyunk, megvalósítható lenne, ha lenne rá akarat (mindenhol vannak állami műholdas kapcsolatú, szavazásra alkalmas helyek: lottózók, csak ellenőrizni kell egyvalakinek a szavazó személyazonosságát, majd leadhatja a szavazatát egy lottószelvényhez hasonló lapon, az közvetlenül bekerül a rendszerbe, még szavazatszámlálásra sincs szükség, csalás kizárva).
    A párrtok közt egyet sem találok, amely az értékrendemet megközelítené, a FIDESZ legkevésbé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  2. drSzántóKovácsJánosDr

    Zorka: ne várd a pótlapokat, a kormany.hu-n is a húsvéti változat van fenn, a kutya sem tartja karban. Sz@rnak rá

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  3. köszönöm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Megfogadta a tanácsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. Nagyon jó cikk.csak ez az egész megint arról szól,
    hogy ez egy jogállam,pedig….
    nem is értem ,hogy mit vártak ettöl a csornai tufától,
    mitől lenne ez különb,mint a csuti bohóc.
    ha másmilyen volna ,akkor nem a fideszben lennne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  6. Aláírta!, pontosabban ájtatos tekintetével kísérve bejelentette, hogy “híven esküjéhez, aláírja”.
    Kedves Para! Ez az írás az eddigiek egyik legjobbika.
    Gratulálok és köszönöm az élményt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  7. Gábor
    Csatlakozom, ez tényleg a legjobb amit olvastam tőle.
    Tök igaz az, hogy ezen már nem múlik semmi, a jogállamot már régen meg…ták a büdös suttyó parasztok, elfoglalták a fővárost és egész Magyarországot.
    Hogy ez a senki áder lehetett k.elnök, az is mindent elmond a mai állapotokról.
    Írd csak alá paraszt, dolgozz meg a pénzedért, ezért tart a gazdád.
    Hogy a magyarok mit szólnak majd ehhez, azt majd meg fogod látni.
    Ha valóban hinnétek Istenben, akkor ezeket nem tennétek meg az országgal, mert tudnátok azt, hogy ezt százszorosan bánni fogjátok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (32 szavazatból)
  8. rövid tömör hiteles és remek irás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  9. Jol van ez igy, most johet az EU, lassuk mire kepes. Vagy tenyleg egy olyan kis adminisztrativ vinnyogo fereg, aminek a vilag tobbi resze latja? Meglatjuk: most azokon a sor, akiknel a penz es a hatalom van, es orban a szemukban annyi, mint az enyemben: egy darab szar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  10. Attila! Nem akarnám itt a beszélgetést Áderről elterelni, bár kapcsolódik ehhez. De képzeld! Éppen azt csinálják a mai képviselők, amit leírtál: négy éve megkérdezték a zembereket, hogy mit akarnak, és elsöprő többségük ezt akarta! Képzeld el, ha minden egyes napon minden egyes embert “megkérdeznének” a képviselők – mondjuk ez nem is lehetséges, de tételezzük föl – akkor naponta kellene mást csinálniuk? Arról nem is beszélve, hogy a különféle válaszok közül mit választanának ki, melyiket? (A technikára ne hivatkozz, a választóképes lakosság 20-25 %-a használ minden nap internetet.)
    Kicsit fordítva ülünk a lovon: “Kérdezzenek meg” – siránkozunk, ahelyett, hogy odaállnánk, mindenki a maga helyén, és mondanánk, hogy ez nincs jól így, hanem amúgy lenne jó. Azt mondod, nincs olyan párt, amelyik megfelelne az értékrendednek. Hát akkor alakíts egyet! (Még lehet.) Sok pénz, bár azt még mindig könnyebb felhajtani, mint végigbrusztolni, hogy elég támogatód legyen, hogy sokan értsenek egyet az értékrendeddel., vagy legalábbis egy vállalható változatát alakítsátok ki.
    A jó sors mentsen meg egy “független” kormánytól! Orbán ezt ígérte, ennek dőltek be sokan, mert azt hitték, a függetlenség erény. Ov erről szónokolt, erről szónokol ma is: a “nemzeti ügyek”, a nemzeti együttműködés kormányáról. ÉS tessék kiderült, hogy a függetlenség az erkölcsi, etikai normáktól, a jogi kötelmektől, sőt a józan észtől való függetlenséget jelenti.
    Elnézést a többiektől, hogy másfelé vittük a beszélgetés fonalát. És a szerzőtől is, akinek még egyszer tiszta szívemből gratulálok a tűpontos látleletért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  11. Orbán diktátor megmondta a parlamentbe: Ő soha nem az elmúlt (diktatórikus) rendszer ellen harcolt, hanem azok vezetői ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. Igaza van a remek cikknek: eddig sem volt alkotmányunk, és ezután sem lesz egy ideig. Előbb-utóbb jön a “Semmisségi Nagytakarítás” (népszerű nevén: Deregulációs Guillotin), aminek úgy 300-500 elfuserált jogszabály fog áldozatul esni, élükön a Nagy Gránitszilárdságúval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  13. Húha, Para-Kovács, húzd fel magad máskor is, légyszíves és még, még ilyen jó írásokat, ne csak ide, a Hócipőbe is!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  14. Tényleg remek írás, gratulálok!
    Ha ez a story egy másik országról szólna, még harsányan nevetnék is. Így viszont inkább sírásra görbül a szám…!
    Néztem a TV bejelentést és az az érzésem volt, mintha egy C kategóriás krimit néznék, ahol a túsz, miután kétszer tökön rúgták, felolvassa az elé tartott papírt, miközben fegyvert nyomnak a tarkójához.
    Tényleg így nézet ki a bejelentés, csak az a szomorú, hogy valószínüleg nem így zajlott…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  15. Vajon miért van az, hogy a szidalmak sehol sem tartalmaznak konkrétumokat, csak pocskondiázást és cinizmust. Szeretném megérteni, hogy miért éri meg gúnyolódva írni ilyen komoly témában, de semmi konkrétumot, kvázi bizonyítékot le nem tenni… Sajnos úgy érzem, hogy a negatív beállítás az hangulatkeltést céloz, mert más volna, ha volna legalább egy vitatott passzust kritizáló magyarázattal ellátott hivatkozás, amely alapján az ember elgondolkodhatna, hogy tényleg kifogásolható-e, de még ez sem. A “dühös-emberkedés” enélkül viszont csak egy morálromboló, botrányhajhász szöveghalmazzá változtatja ezt az írást is, pedig tényleg szeretném megérteni, hogy mi lehet a baj, de nem találom. De szerintem hiába is várom, mert én például a régi dolgokat rosszabbnak ítélem meg azért, mert engedték kialakulni a mai siralmas helyzetet lépésről-lépésre. Kezdve a “rendszerváltás” előtt megkezdett bújtatott privatizáció körülményeivel. A legitim módon most elkészült Alaptörvényt viszont emlékeim szerint egy minősített többségű népakarat tette lehetővé, s minősített többségű parlament szavazta meg ugyanúgy, mint a módosításokat, amik pontosan olyanok miatt lettek rögzítve, mint akik önkényuralom alatt kreált jogszerűségek alapján veszik föl a legfontosabb talárt, s azt hiszik magukról, hogy Alaptörvény hozására, avagy módosítására is jogosultak. De felmerülhet a kérdés rögvest, hogy a “talárosok” kit képviselnek ebben a kérdésben akkor: a többségi társadalmat, vagy csak egy szűk réteget? Esetleg olyanokat, akik a külföldi érdekeket szolgálják ki? Miért baj a leszabályozottság? A másik talány, hogy miből gondolja valaki, hogy egy kétharmados törvényt majd a következő választás után megváltoztat majd a parlament. Ehhez megfelelő társadalmi, azaz minimum 2/3-os támogatás kellene, ami nem lesz meg, mivel az ellenzék egyre csak zsugorodik, még ha ilyen, vagy hasonló negatív, de mégis semmitmondó esszékkel bombázzák is valakik a nyilvánosságot. Én ezt is szeretném megérteni, de itt sem látok reális adatokat, csak légből kapott, véleménytorzító sugallmakat… Remélni tudom csak ezek után, hogy talán a demokrácia védelmében nem törlik ki a hozzászólásomat, hanem magyarázattal látnak el a tisztánlátáshoz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (29 szavazatból)
  16. Szakértő kormányt! Ezt kéri Viki is csak fáziskéséssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. A sötétség sötétséget szül. A stílus maga az ember :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Töprengő
    2013. március 14. csütörtök
    12:28
    http://www.1000ev.hu/index.php?a=3&param=8629
    http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100425.ATV
    Javaslom a két link alatt található szöveg elolvasását és amennyiben valamit nem értene, vagy nem tudna értelmezni, lehet ismét kérdezni, ahogy javasolta, konkrét dolgokra kérdezve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. Kedves Töprengő, töprengésed már a kiindulásával zsákutca: mert az igaz ugyan, hogy az a kétharmad, amelyik el se ment szavazni, valóban lehetővé tette az így parlamenti kétharmadot bezsebelőknek, hogy bármit megtehessenek. De ez nem kétharmados többségi támogatottság, hanem egyharmados kisebbség kezébe tette a mindent elkövethetőséget.
    Az, hogy az Alaptörvény összetákolását kétharmados támogatottság tette volna lehetővé, már azért is hazugság, mert szó sem volt a választási ígéretekben nemcsak új alaptörvényről, hanem semmi más egyébről sem, ugyanis a fidesz az égvilágon semmilyen programját nem hozta nyilvánosságra.
    Úgy nyert, hogy előzőleg mindent tönkretett, semmilyen törvényi előírást nem tartott be, egyetlen ténykedése a rombolás, a pusztítás volt .
    Nos, elvárni egy esetleges kormányváltó erőtől (ettől nem kell tartani, mert Orbán semmilyen módon nem fogja békésen átadni a hatalmat!), hogy a mostani semmilyen alaptörvénymódosításra felhatalmazást nem birtokló alkotmányos puccsistáknak a választókra kényszerített visszamenőleges törvénykiheréléseit bárki tiszteletben tartsa, az legfeljebb álom kategória.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  20. Valamit magyarazzon el nekem valaki, aki erti mi tortenik magyarorszagon. 2010-ben volt egy demokratikus valasztas, ahol a Fiesz 2/3-os tobbseget szerezve (67.8%) kormanyt alakitott. A szavazok olyan szinten utasitottak el a korabbi kormanyt, hogy 262 helyet kapott a Fidesz, 59 maradt az MSZP-nek es a Jobbik 47 helyet szerzett! Realisan mekkora eselye van, hogy egy baloldali/liberalis tabor 2014-ben levaltsa a mostani kormanyt?Szerintem nem sok. A legkonzervativabb elemzesek szerint is a Fidesz 50% feletti szavazatot kapna, ha mostanaban lennenek a valasztasok. Tehat a mai napig a “tobbseg” oket tamogatja. Ugy tunik, hogy az elegedetlenek inkabb a szelsosegesseg iranyaban mozdulnanak tovabb, igy a csalodott Fidesz szavazok a Jobbikra fognak szavazni. A fel vilag magyarorszagon rohog, de ettol meg nem lesz valtozas, sot! 2014-ben nagy valoszinuseg szerint a Fidesz eleri a kormanyzashoz elegendo 50% feletti tobbseget. Ha valami oriasi vihar tortenne a baloldalon a Jobbikkal siman osszeborulnak, mint annak idejen a kisgazdakkal. Szerintem itt nem a Fidesszel, Orbannal vagy a balfek szolgalelkuekkel van a baj. Itt a magyar neppel van baj! Tobbmillio ember hiszi, hogy ez nekik a megoldas. Az is nyilvanvalo, hogy az elkotelezett szavazok teljesen kozombosek a kormanyt ert kritikakra tok mindegy, hogy azt belfoldrol, vagy kulfoldrol nyomjak. A kerdes az, hogy az elkotelezett, 50% feletti szavazotabornak lesz-e mas valasztasa, mint a Fidesz? Ma magyarorszagon ez a tabor dont az orszag sorsarol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Kedves Imre, a cikk nagyon tetszett, annál is inkább, mert én balga fráter még egy pillanatra elhitettem magammal, hogy Áder valamicskét felszedhetett az EU Parlamentben eltöltött évek alatt! De tévedtem! Nyilván azért tévedtem, mert momentán magamból indultam ki. Én, ha Áder helyében lehettem volna, akkor nem csupán megélhetési politikusi mentalitással végeztem volna a teendőket, hanem a helyzethez illő alázattal. Áder viszont, miként a Fidesz, a KDNP és a Jobbik kinti, EU-képviselői csupán csak a fizetségért teszik a dolgukat, valószínűleg mindenféle szilárd meggyőződés nélkül. Áder a bejelentése révén minden esetre kiírta magát a tisztességes demokraták soraiból. Az én szememben ő egy kegyvesztett senkiházi lett.
    Béke poraira!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. sagdiyev
    Ha figyeli a fideszes kapkodást a választással kapcsolatban, regisztráció, körzethatárok, stb. és a kintiek szavazatvásárlására fordított pénzeket és szerveződéseket, abból nem egy több milliós s(zavazó)tábor rajzolódik ki!
    Szerintem.
    Sokkal félőbb a kiábrándultak száma és a romló gazdasági helyzet, mely tényleg a rosszabbikhoz sodorja az elkeseredetteket, lehet gyűlölködni és másokra kenni a bajaink okozását, ez bejön egyeseknél. Mert a Jobbik nem nyújt semmi programot, gyűlöletet kelt a kisebbségek ellen, uszít a bankok és az EU ellen, de ez nem a kilábalás programja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Van olyan hozzászóló ezen a fórumon is, meg a hazai média betelefonálós műsoraiban is, aki azt mantrázza, hogy akinek ellenvéleménye van, az mondjon konkrétumokat.
    Tessék már észrevenni, hogy ez a Fidesz módszere: Vitassuk meg, hogy az alaptörvény szövegében vajon minden vesszőt jó helyre írtak-e, ls hasonlókat. A fidesznyikek kijelentették, hogy ilyen “konkrét” ügyekben hajlandók a korrekciókra.
    Ugyanezt a “konkrétum-kérési” technikát követik az olyan fidesznyikek is, mint Selmeci, vagy a pártelnök helyettes is.
    Persze, semmi értelme sincs az apró részleteken vitatkozni, amikor az EGÉSZ alaptörvény olyan szemét, amilyen és amikor nap mint nap újabb szemétségekkel vágnak fejbe mindnyájunkat. Az egyes embernek tehát nem kell(ene) ilyen vitákba keveredni, de a baloldali ellenzéki képviselőktől azért elvárnánk, hogy akkor is terjesszék be a parlament ülésein az ellenjavaslataikat, ha szinte semmi remény sincs arra, hogy azoknak helyt adnak. Hogy ez legitimálja az egypárti, autokrata kormányzást? Előfordulhat. A távolmaradás azonban szabad kezet ad a Fidesznek. Persze, mindkét alternatíva rossz. A porondra kiválasztott gladiátornak azonban nincs lehetősége a távolmaradást választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Respect! Tömör, olvasmányos, szórakoztató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Szolid 2o13.o3.16.
    TÖKJÓ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. sagdiyev!

    Teljes mértékben osztom véleményedet, jól látsz a pályán!!!
    Ez a naiv ellen oldal álomvilágban él, hamis illúziókat kerget, nem meri a valóságot önmagának sem bevallani!
    Hiába röhög rajtunk a világ, a hazai tömegeknek ez kell, ami van! Orbánostul, Fideszestül, Jobbikostul!
    Maximálisan kajálják a vezér szavait, tetteit, bármekkora ellentmondás is van közöttük.
    Balga áhítozás, hogy ezeket le lehessen váltani! Ne becsüljük le őket, nem hülyék! Ezt a megszerzett hatalmat nem fogják kiengedni a kezükből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Telitalàlat minden sora, de nem hiszem, hogy bàrmi vigasztalót tudnék talàlni, még így poszthumusz se….
    Csatlakozom sagdiyevhez, a többség , tehàt több millió ember azt hiszi, hogy nekik ez a megoldàs. Ez a legszomorúbb és a legaggasztóbb az egészben.
    A demokratikus kisebbség pedig nyolcfelé húz….nem , mintha sokat szàmítana, attól tartok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos