Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült 2013. március 29. péntek 11:27 Forrás: AN, atv.hu

  • Hozzászólások(127)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült

Budapest – Orbán szellemileg leépült, erkölcsileg pedig megsemmisült. Ezt mondta Róna Péter az oxfordi egyetem tanára a miniszterelnökről az ATV reggeli műsorában. Tegyük hozzá: pénteken reggel elmaradt a szokásos interjú a közrádióban. A miniszterelnök ezúttal nem osztotta az észt, nem fenyegette meg a nyugatot, és nem hazudott a magyaroknak.

Orbán Viktor eltűnt. Hogy hova lett, arról csak találgatnak az emberek. Főleg a Facebookon jelennek meg markáns vélekedések ezzel kapcsolatban. Belepte a hó, megpuccsolta Kövér, annyira elborult, hogy nem találta meg a Magyar Rádiót. Viccesnek tűnik, pedig nagyon is komoly. Komolyabb, mint gondolnánk. Ez az ember ugyanis ma Magyarország első számú vezetője, teljhatalmú ura. Dönthet életről, halálról – jelenről, jövőről.

Róna Péter szerint szomorú, hogy a hajdani szép reményekkel induló fiatalember ide jutott. A közgazdász szerint Orbán összevissza beszélt az elmúlt napokban, és úgy látja, hogy nagyon komoly következményekkel jár, ha valaki olyat állít, ami nem igaz, ugyanis az ilyen vezetőkkel a fejlett világ nem fog tárgyalni.

Róna szerint Magyarország is egy leépülési folyamaton megy keresztül, egy olyan úton jár, “ami abba a pokolba vezet, ahol már jártunk, nem is egyszer”. A közgazdász szerint a rasszista kérdések, a törvényesség hiánya, a jogállamiság leépülése mind ebbe az irányba mutatnak és szerinte “nagyon nehéz lesz kikecmeregni” ebből a helyzetből. “Itt egy elhiteltelenedett országról, és egy elhiteltelenedett kormányról van szó”, mondta.

A kormány kommunikációjáról szólva elmondta, hogy egy demokráciában a kormánynak kötelessége lenne a közvéleményt hitelt érdemlően tájékoztatni, ezt a feltételt azonban az Orbán-kormány rendre nem teljesíti. “Itt nincs miről beszélni, ezzel a kormánnyal nem lehet szóba állni. Ha lenne hitelük, akkor nem ilyen szófoszlányokkal bombáznák az országukat” – vélekedett Róna, aki szerint az lenne a megoldás, hogy el kell venni tőlük a hatalmat még 2014 előtt.

“Ebben a helyzetben feltételezhetően a magyar parlamentben is vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ez nem járható út. Ha a kétharmados többségű Fidesz-KDNP frakció nem fordul szembe nagyon gyorsan ezzel a kormánnyal, akkor aláírták a halálukat, mert ez az út a teljes felbomláshoz vezet” – magyarázta Róna, majd hozzátette: egy normális demokráciában a parlamenti többséget szerzett párt ellenőrzi a kormányt, amelyet választott és nem fordítva.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (65 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +106 ( 114 szavazatból)
Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült, 5.0 out of 5 based on 65 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(127)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

127 Reader’s Comments

  1. Operettország mottója: álom álom, édes álom……………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  2. Chaplin: A diktátor. Földgömbös jelenet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  3. OKI
    Teljesen oké amit írsz . Egyetértek. Ez egy bűnszövetkezet, ami akkor alakult amikor ezt a szemét pártot megalapították. Azóta módszeresen erre gyúrnak mára beérett a nagy mű. Csak remélni tudom, hogy most csúcsra értek, és innen az út már csak lefelé vezet.
    Ha nem , akkor vége ennek a szerencsétlen országnak az összes idióta népével együtt.
    ” Mert nekünk Mohács kell “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  4. Ocsmány urat majd legott ismét összefoltozzák – testileg meg lelkileg is. S minden megyen tovább, a maga útján. Birka népe meg csak béget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  5. girbegurba,
    igen, az hatalmas jelenet volt.
    Hitlert parodizálta, de ahogy unsere Führer nyilatkozik, tiszta sor, hogy ugyanaz lebeg a szeme előtt: “Egy szőke világ!” Ahogy a magyar szinkronban/feliratban állt.
    Ez a barom komolyan gondolja, hogy előbb az Unió, aztán az egész világ lemásolja ezt a magyar “tündérmesét”.
    Emese álmát, vagy mi a bánatos tökömet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  6. nekem nem hiányzik…bár, minél többet kényszerül a magyarázkodásra…….a férgeknek ez a sorsa…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  7. Orbán tegnap Ferihegy 1-en így üdvözölte az Afganisztánból végleg hazaérkezett alakulat tagjait:
    - Jó napot katonák!
    Hosszú csend után jött a kollektív válasz: – Erőt, egészséget! (Utána Orbán pár mondat felolvasásával abszolválta a kötelező gyakorlatot.)
    .
    Milyen köszön(t)és az, hogy “Jó napot katonák”? Ez a hadseregben elfogadott üdvözlési mód rangra-fokozatra tekintet nélkül? Az érkezőket váró családtagokat “hivatalból” levegônek kell(ett) nézni?
    Fölöttébb bizarr volt a bejátszott jelenet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  8. Rögtönzött vers a Turulbanszületettnek:

    Turulban születtél,
    Rémálommá lettél,
    Uralmad lázálom;
    Én nem tolerálom!

    Nem hogy én!… Senki se!
    Fals a tündérmese!
    Lassan mind belátjuk!
    Bandádat leváltjuk!

    És akkor majd végre
    Kerülsz rendőrkézre!
    Hágába idéznek;
    Méltón elítélnek.

    Bandád sem ússza meg:
    Sittre megy, …sza meg!
    Brigádban törheted
    Velük majd a követ!

    Még olcsón megúsztad!
    Bitóra nem húztak!
    Csak vagyonod bánja:
    Államkincstár várja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  9. “Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült”
    Látszik a fényképen is. IDÁIG JUTOTT 25 ÉV ALATT !
    HOVÁ LEHETNE FEJLŐDNIE EZUTÁN?
    SAJNOS EZ – MÉG – NEM LÁTSZIK.
    Meggondolva, hogy ő (kizárólag ő) vezeti az uralkodó pártot MINISZTERELNÖKKÉNT. Nem várok dicső jövőt NEKÜNK, ha marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  10. Hungarian citizen

    No, a szerencsetlen torzo Ausztriaban mar nem olyan kedvenc, az arab vilaghoz szinten teljesen sikertelenul torleszkedett, mert:
    .
    “Mi a közös a szaúdi milliárdosban, az ukrán üzletemberben, egy izlandi bankban, a magyar miniszterelnökben és az ecuadori államfőben? – teszi fel a kérdést az al-Dzsazíra. Az arab hírtelevízió honlapján közölt összeállítás szerzőjének válasza: valamennyien gyűlölik a tényfeltáró, oknyomozó újságírókat és félnek tőlük. A cikk szerint Orbán Viktor a külföldi bírálatok legitimitását a szuverenitás kártyájának a kijátszásával kérdőjelezi meg, azzal vádolva az Európai Uniót, hogy gyarmatként bánik Magyarországgal, helyi becsmérlőit pedig árulóként bélyegzi meg. Hasonló retorikát alkalmaz néhány latin-amerikai kormány is – olvasható a katari kormány által finanszírozott arab csatorna honlapján.”
    .
    … igy aztan nincs ki meggyogyitsa a kis zavart fejecskejet neki :>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. A szellemi leépülés legbiztosabb jele, hogy az álkeresztény fideszesek nagypénteken – a keresztény, ill. keresztyén egyházakban a gyász napján – ünnepelték a Fidesz 25 éves jubileumát. Aki nagypénteken ünnepel, az nincs tisztában nagypéntek vallási jelentőségével.
    Ergo: a Fidesznél – a mûkeresztény fideszesek – nincsenek tisztában vele. Álságos minden szavuk és megmozdulásuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  12. Róna ugyan még tavaly mondta, ha jól emlékszem, de attól még igaza van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  13. Mint Korábban írtam szinte száz százalékig biztos, hogy Orbán teljes kórlapja, valamint egészségi és mentális állapotáról, elmebetegségéről szóló jelentés már elkészült és a legtöbb miniszternek az asztalán van. Természetesen a célirányozott pszichikai támadás megsemmisítő lehet amely esetben ha betegsége nyilvánvalóvá válik, nyilvánosságra lehet hozni mind a kórelőzményeket, mind a jelenlegi állapotát..

    .
    Nyilván ilyet egyetlen miniszter sem tenne akinek hozzáférése van Orbán adataihoz. De belegondolni is rossz mi történne, ha hekkerek feltörnék a klinika komputeres rendszerét és ellopnák Orbán orvosi adatait. ki tudja, hogyan és milyen módon hoznák nyilvánosságra. természetesen kövér barátjával együtt, úgy tűnik ős is ápolásra szorul és valószínűleg ha most nem is de korábban részesült ilyen jellegű orvosi ellátásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. Hungarian citizen

    Eagle: viszont minel tovabb emberkedik a nemetekkel es az osztrakokkal, annal hamarabb fogja egy ottani stab veletlenul felfedezni, es egesz europaban nyilvanossagra hozni az egesz miskulanciat :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Fejlődés megállt az ország romokban erkölcsileg szellemileg mire várunk??Hát csak várjanak akik még nekem elszállt a reményem mint a téli köd.
    Utálkozom szenvedek és nincs hazám!
    Hová jutottunk a legmélyebb nihilbe.lesz még ebből kilábalás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  16. Az orvosi titoktartás a mi tragédiánk….ha egyszer kiderülne, ami csak szájhagyomány útján kereng, minden hozott intézkedés romhalmazzá válna…..és nem kellene azon gondolkodni, hogy pl. kell-e kétharmad a tákolmány eltörléséhez!
    proaktiv
    A mély keresztények már csak ilyenek, amikor karácsonyi ajándéknak 1000 kérdést adtak a kormánynak az is milyen szép, emberbaráti gesztus volt, minden minisztériumi alkalmazott dolgozott, mint a güzü a válaszokon!
    Most a gyász napján ők ünnepelték magukat, nem is adnak mást, csak mi lényegük! Ezek ők!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  17. Tegnap hajnalban mentek a tiltakozó fiatalemberekért a fekete bőrkabátosok.
    Tegnap ünnepelték magukat, akiknek az ilyen rendszer ellen volt kifogásuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Nezegetem a hozzaszolok beirasait es nem ertem ki az aki minuszolgat itt? Teljesen hibatlan beirasok is minuszolva vannak! Betortek ide is a veresszaju ROHADT NARANCSOSOK? Van beloluk eleg sok de nem eleg ezert kellenek a hamis kulfoldi magyarok esetleg a mar nem elok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  19. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Proaktív!
    Liszt Ferihegyen felemegette még a belépésünket a NATO-ba valami olyasképp, hogy – úgymond – x évvel ezelőtt léptünk be a “vállalkozásba”. Lehet, hogy nem pont válalkozást, de valami ilyesmit emlegetett – persze NATO nélkül…
    Erről még az jutott eszembe, hogy aparlamentről évek óta, szinte tüntetőleg hiányzik az Európai Unió ászlaja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Ez a feltöltődni van Ausztriában mit jelent?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Egy fidesz-távoli újságban olvastam, néhány egyetemi hallgatót a fidesz-szülinap okán begyüjtött a rendőrség.

    Lehet, ne zavarjanak a Lendvai utcában.

    Én emlékszem 87-88-89-ben március 14-én a rádió 15 órás hireire.

    Bemondta a rádió, hogy Demszky Gábort, Solt Ottiliát, Mécs Imrét, Rajk Lászlót 2 napos rendőrhatósági védelem alá helyezték.

    De Orbán, Kövér, Áder nevet egyeteln egyszer nem hallottam.

    Miért nem?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Mit csámcsogtok a Vezér mentális állapoán ?
    A munkaegésségügyi jogszabályok szerint, más-más egészségi probléma más-más munkahelyi alkalmasságot sorol be. Mindig az adott betegség határozza meg adott beteg munkavállaló munkaköri besolhatóságát.
    A pszichopata például igenis alkalmas ketésznek, csatornatisztító segédmunkásnak, vagy szemétszállító [közismertebb nevén kukás] alkalmazottnak. Ezt a tevékenységét újabban közmukában is végezheti – megspórolandó a szociális segély kifizetése.
    Ugyanakkor nem alkalmas bármiféle vezető állás betöltésére, ahol emberekkel kell foglalkozni, úgy mint: dodzsem vezető a Vidám-parkban, zöldségesbolt, vagy “kóceráj” veztése, autó veztés, különösen buszvezetés, de vállalkozás veztésre és pláne nem egy ország vezetésére.
    Én adnék neki egy szép kertet a Hárs-hegyen, mondjuk az OPNI-jét. Az most úgyis kihalt – ott el lenne magában, és jó magas a kerités, szögesdrót erőítéssel…
    .
    UI.
    Kertészeti munkák között elvonandó tőle a súlyos csonkoláos balesetveszéllyel járó forgókéses gépi fűnyírás, itt is elsősorban az árammal meghajtott géptől kell óvni a beteget, ugyanis egy óvatlan pillanatban képes és bedugja az ujját a konnektorba, minek következtében agyoncsapja az áram – ami még hagyján, sőt – de a környéken is kimehet az áramszolgáltatás, melyet fé óráig nehéz lenne visszakapcsolni, ami mind-mind hatalmas plusz kiadásokkal terhli a Magyar Államot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  23. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Te ! Figyelj !
    .
    Valamikor, anno minden király udvarában volt egy főkóstolói rangot viselő főúr…
    M a Vezér udvartartásában is létezik ez a rang ? Mert, ha igen, akkor örülök, hisz azt a sok tartósító injekciót, amit Őfelsége a s@ébe kap [tudod, érkezés előtt a páncélkcsiban], amitől kiszállás után olyan hülyén lépdel, mint besz@t csapatkapitány meccs előtt] szóval ez a főkóstoló, tulképp a gyógyszergyárak alkalmazottja, kísérleti nyula. Jó neki, a konzervgyárak is fizetnek neki, ő a királyi konyha főlibája, akit a fenséges kajákkal tömnek, mielőtt annak adnák be a mérget…
    Te ! Lehet, hogy ez a főkóstoló igazából a TEK lovagja, és a szűkös félmilliós havi fizetésért teszi kockára az életét holmi injekció és más – ehető – mérgekkel ??? Én ugyan nem vállalnám, egy ilyen Orbitális marháért…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. TEKEN KÉNE RÚGNI, AKKOR SE TÉRNE MAGÁHOZ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Elképzelhető, hogy ismét Linz-ben a paszichiátrián kezelik, mint kb. 1 éve???? – így hallottam az akkori kezelés sorozatát.
    Na, meg vátesz is jár hozzá rendszeresen, van aki ismerő a hölgyet, masszírozza, kézrátéttel gyógyítja, stb.
    Na, ez is hazánk miniszterelnökéről szól……..

    Egyébként nagyon zavaros, utolján a TV -ben egy rövid mondandója a katasztrófa veszéllyel kapcsolatban, azt is FELOLVASTA, vagyis olyan korlátolttá vált ez az ember, hogy 2 mondatot fejből, memorizálva NEM KÉPES ELMONDANI, ha elakad, röhögcsél, jópofáskodik……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. bonhomme,
    “Emese álmát, vagy mi a bánatos tökömet…”
    Ez valahogy nagyon képszerűre sikeredett.
    Mármint, hogy Emese álma a te bánatos …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Tiszteletben tartom az orvosi titoktartást, bizonyos esetek kivételével! Most itt nem páár emberi élet terorizálásárol van szo, hanem egész Magyarországrol!
    Europárol szinte az egész világrol, fenyegeti a rasismus -nacismusz, terjedése!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ilyenkor kell, hogy legyen egy kiskapu és van is az orvosok számára! Mert ha nem tlépnek akkor ök is ugyan olyan cinkos társak a Népirtásban! Ott volt ugye a “Norvég eset-Anders Behring Breivik”szeria gyilkos” ott is felelöségre vonták
    a Pszichologust! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  28. Helyes! Tegyünk csak úgy, mintha nem lenne egy törvénysértő országnak a nácik hátán álló, teljhatalmú diktátora, illegitim kormánya, csak őt szolgáló illegitim parlamentje! Hunyjuk be szemünket, fogjuk be fülünket, szánkkal meg mondjuk csak azt: ő nincs is.
    .
    Ahogy Hitler esetében is tette egy egész ország, és a nemzetközi “demokratikus” közösség: ah, ugyan már, nem kell komolyan venni azt a bohócot, azt a jelentéktelen kis mitugrászt a zavaros, beteges pszichéjével. És egyszer csak – igen csak megkésve – kinyitották a szemüket, és szörnyülködve látták, hogy valaki mégiscsak létezik, aki országa és a világ romba döntésében, tömegek kiirtásában oly buzgón és sikeresen munkálkodik. Nagyban köszönhetően az addigi szemhunyóknak (és persze a vezér által transzba ejtetteknek). De úgy látszik, a szemhunyás a demokratikus(?) világ krónikus betegsége, mely napjainkra amnéziával is súlyosbodott. Élen jár ebben Magyarország, azzal a különbséggel, hogy ott nincs és valójában még nem is volt demokrácia, még olyan se, amit kérdőjellek közé lehetne tenni. Vannak viszont a szemhunyásban segédkezők bőven.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Olvasom, hogy egyesek abban reménykednek, hogy orbán beteg. Persze, hogy az. De nem ez a baj vele.
    .
    Felőlem lehetne neurotikus, depressziós, enyhén skizoid, ha normálisan és demokratikusan vezetné az országot. Nagy emberek tettek nagy dolgokat súlyos tünetekkel.
    .
    A tragédia az, ha orbánt a betegségére hivatkozva távolítanák el.
    .
    És nem azért, mert fasiszta diktatúrát építő, ostoba, frusztrált görcs, aki végkép tönkreteszi az országot.
    .
    Nyilván ezek a dolgok összefüggenek, de az egyik körülmény, a másik probléma. Teljesen egészséges ember nem lesz politikus.
    .
    Én a húsz évvel ezelőtti orbánban is a sötét erőt láttam, pedig akkor orvosi értelemben senki nem nevezte őt betegnek.
    .
    Az a baja, hogy rossz ember. Nem orvosi értelemben.
    .
    És akik rá szavaznak, azok nem a betegsége miatt szavaznak rá. Hanem azért, mert egytől egyig nácik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  30. Akármennyire is beteg, még mindig a fidesz vezeti a pártszimpátiát. Nem Orbánnal van a baj, hanem a néppel, mindannyiunkkal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  31. idaho, azért arra mindig gondolni kell, hogy ki fizeti a közvélemény-kutatókat, ill. az azok eredményeit közreadó médiát. Bár az eredmény ugyanaz: a nép pontosan azt hiszi, amit a hatalom el akar vele hitetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Maeldron ezt az aranyköpést köszönöm: “Teljesen egészséges ember nem lesz politikus.” Fantasztikus, és sajnos igaz.
    .
    Ámde: az a nép se lehet teljesen egészséges, amelyik tűri, hogy nem teljesen egészséges emberek uralkodjanak fölötte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Hungarian citizen
    2013. március 30. szombat
    03:33

    Valószínűleg csak kikészítik őt, igazi életveszély abból lesz neki, ha kikezd a nagytőkésekkel és megkárosítja őket. márpedig az ítélőképessége cserben hagyta és nem ismeri már a határt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  34. “Szellemileg leépült…….” – Miből?

    Húsvéti üzenet Orbán Viktor miniszterelnöknek: Nem elég tisztességesnek látszani, annak is kell lenni! (Copyright: the Reverse of Kósáné Kovács Magda….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. e-Vita: nem az a baj, hogy mit ír a MN, a HV, vagy a k.info. Az a baj, hogy mit ír a Népszabadság és a HVG. Hogy mit ír TGM. És hogy azt van, aki lehozza.
    .
    Újra és újra megdöbbenek, ahogy az ismerőseim lájkolják a véleményführer blogot – amely fizet azért, hogy az index főoldalon legyen. Hogy liberális, zsidó barátaim is nyomnak rá, gondolom, azt hiszik, ez a mérsékelt, irányadó jobboldal hangja, temessük be az árkot vagy mi.
    .
    Azt leszámítva, hogy a nevezett oldal így a harmadik év közepére már gazdasági és technikai okokból kritizálja orbánt, mindent megtalálhatsz az írásaikban, ami a “mérsékelt, mérvadó magyar jobboldal” mázával leöntött pragmatikus, gyűlölködő magyar jobb- és szélsőjobboldalt jellemzi.
    .
    Nagyító se kell hozzá, csak olvasni kell tudni. Hogy a logójukban van 3 darab horogkereszt, az már csak hab a tortán, amit írnak, az a lényeg.
    .
    Na most amíg ilyenekre gondolják azt látszólag értelmes emberek, hogy “normális magyar jobboldal”, addig homokba dugott fejjel, hazugságban él ez a nép. És a hazugságból nem lesz soha más, mint ami most van.
    .
    Az ország fele maradt náci, ami volt. Az a néhány százezer ember, aki elpártolt a fidesztől, anyagi okokból tette.
    .
    Ahogy a külföldre költözők nagy része is anyagi és egzisztenciális okokból indul el, nem azért, mert nem akar diktatúrában élni, és lázadni nincs értelme ellene.
    .
    Aki felfogta, mi van, az – néhány kerítésmászót leszámítva – arra vár, hogy elmúljon a vihar, más megoldja helyette.
    .
    A vihar lehet, hogy elmúlik. A fidesz lehet, hogy elbukik egyszer (néhány évtized kérdése). De a hazugság, a tudatlanság, az elvtelenség marad.
    .
    Ausztria eltakarította Haidert, pedig a németekkel ellentétben és a magyarokhoz hasonlóan náluk sem volt nácitlanítás a második világháború után.
    .
    Egyik értelmes ismerősöm még nézi az ATV-t. Monda, hogy milyen okos ez a Magyar Kornélia. Az, aki Kálmán Olga bólogatása és igenlése mellett fejtegette, hogy Lázár János milyen sokat tett a roma integrációért. Az a Lázár, aki szégyenfalat állíttatott a saját városában.
    .
    Amíg ő, aki a 90%-nál értelmesebb, azt mondja ilyen emberekre, hogy “milyen okos”, és nem azt, hogy “most belevágom a távirányítót a tévébe”, addig itt nem lesz megváltás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  36. Maeldron
    2013. március 30. szombat
    15:29
    “Amíg ő, aki a 90%-nál értelmesebb, azt mondja ilyen emberekre, hogy “milyen okos”, és nem azt, hogy “most belevágom a távirányítót a tévébe”, addig itt nem lesz megváltás.”
    A legteljesebb mértékig egyet értek!
    És most lehet minuszolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  37. Maeldron

    ” A fidesz lehet ,hogy elbukik egyszer (néhány évtized kérdése)”.
    Na engem meg ez háborit fel. Tojok én a véleményvezérre, heti bizbazra,
    MN, MH m1, Duna, MTI meg a többi szennymédiára ,szerintem ez a jóslatod túl megy minden határon ,és honnan veszed??? Az ,hogy két és fél évig ellavirozgattak (qrva nagy szerencsével,közben összeveszve az egész világgal),az nem jelenti azt ,hogy a fák az égig nőnek ,DE!!!! Ha igy lenne is ,ilyet akkor se irnék le soha,
    ( Galamuson olvasd el Mihancsik Zsófia Megtiltom c. irását Többek között magyar(?) kornéliáról is szól. Ez a “falu szépe ” a halálom . Csak se füle se farka okoskodik, tipikus megélhetési szarházi ( a 90% nál gerinctelenebb).Lehetne akár Török Gábor
    dijas is. Amit mondtam, azt meg gondolt át mégegyszer,és légyszives ne tápláld a “mitoszt”. Üdvözlettel : Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Kedves Barry1 !
    Lehet, hogy Te tojsz a véleményükre, de kevesebben vannak akik ezt teszik, mint akik bekapják.
    Az időközi választások – nem a közvélemény kutatások – bizony azt mutatják, hogy a vélemény formálók, akarva akaratlanul a kormánykoalíció malmára hajtják a vizet.
    Lehet, hogy ezt fül befogva, és szem becsukva kellene – vagy inkább nem kellene -érzékelnünk, de ez véleményem szerint, nagy hiba lenne.
    Véleményt formálóinknak, nagy szerepe van abban, hogy az emberek elbizonytalanodtak és 2/3 – al győzhetett a Fidesz. Ezt nem szabad, sőt bűn figyelmen kívül hagyni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Kedves Maeldron,
    köszönöm, hogy megtiszteltél ilyen hosszú válasszal. Ugyanakkor elnézésedet kérem, hogy méltatlanra pazaroltad. Ugyanis: én a 2010-es választások óta nem olvasok/nézek/hallgatok magyarországi médiát, bár nagy néha, barátaim(?) jóvoltából, belső emigrációm tömörnek szándékolt falának résein átszivárog időnként pár cseppje a mocsárnak. (Esetleg olyankor, ha forrásként mégis kénytelen vagyok valamilyen magyarországi forrást használni.)
    .
    Így egy pár percig találgattam, hogy milyen blogról is beszélsz. Már nem is emlékszem, hogy annak a blognak a valódi természetéről mikor győződtem meg, lehet, hogy annak nem olvasását 2010-nél még régebben kezdtem :-)
    .
    Amikor pedig az index.hu mibenlétével szembesültem, akkor az ott vezetett blogomat is elhagytam, pedig technikailag a legjobbnak tartottam, és azóta is sajnálom, mert elég gazdag tartalmat halmoztam fel. Már csak archívumként használom. Átköltöztetni máshova nagy meló lenne, meg a halott linkeket se szívesen szaporítanám. 2010 után pedig minden magyarországi szolgáltatót (blog, fórum, tárhely) elhagytam. Sajnos a virtuális emigráció után a fizikait még nem tudtam megoldani, de dolgozom rajta.
    .
    Első bekezdésedben írt gondolat az enyém is. Ez mostanság úgy szoktam szemléltetni, hogy azon nevetséges és hiábavaló hüledezni, hogy a farkas bárányhúst eszik. Ez a természete. Csodálkozni, de még inkább háborogni azon kell(ene), hogy egyes vezérbirkák (aka: kosok) odadobják gyengébb birkatársaikat (báránykákat, toklyókat) a farkas elé koncnak. Esetleg ők maguk is elébe fekszenek. Bár mára már ezen sem csodálkozom, de néha még mindig fel tudom magam idegelni rajta, ha mégse sikerül elkerülni, hogy a magyar politikai mocsár cseppjei rám fröccsenjenek. Pedig árt az egészségemnek.
    .
    Tk. ebbe a cikkbe is csak véletlenül botlottam, a narancsuralom kifejezés miatt, és lám, máris felidegelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. e-Vita: az index nálam 6 éven át volt tiltón, most fél éve ismét ott van, és marad is. Az árfolyamok miatt valamilyen szinten helyi híreket is olvasnom kell. Egyik portál rémesebb, mint a másik.
    .
    Hová költözöl?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Barry1: nézd meg az időközi eredményeket, nézd meg az ellenzéki felhozatalt.
    .
    És ha ez sem volna elég, nézd meg pintér és orbán fejét.
    .
    Azt hiszitek, hogy itt választások lesznek. Mert hogy valamennyire még demokrácia van.
    .
    Ha valamilyen szinten is demokrácia lenne, akkor nem “választások” lennének 2014-ben. Hanem “tárgyalások” lennének. A jövő héten. A bíróságon.
    .
    Aki nem tárgyalásokat, hanem választásokat szeretne, az maga is részt vesz ebben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Maeldron, Ausztráliába. Az van a legmesszebb, ahol még meleg is van ráadásul. Bár a Marsra is keresnek utasokat mostanában, az is érdekelne. Csak annyi a probléma, hogy a vágyaim és lehetőségeim egyelőre nincsenek kellő szinkronba. De már csak ez a remény van, ami még életben tud tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. 25 ÉVES A FIDESZ!
    Mondd Viktor, létezhet ennél szebb ajándék? Végre tiéd Kádár öregkori, összehugyozott mackónarágja: a kontraszelektált “élcsapat”, a hű nyugdíjas-gyalogság, a lerongyolt gazdaság, a komisszárokkal megrakott engedelmes kultúrpolitika, a dicsőséget doromboló házimédia, az állami lakájapparátus, a marionett-parlament, a kirohadt egészségügy, a fásult egyetemoktatás, a menekülő értelmiség, a dühös fiatalság, a tornaóra helyett létrehozott néptánc stb.
    Ez mind a TIED! MICSODA NAP!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Maeldron

    Nézd sem hülye nem vagyok ,sem naiv.
    SOHA nem mondtam ,hogy egy DEMOKRATIKUS, TISZTA választáson lesznek leváltva. Vagy nem választáson vagy irtózatosan nagyot fognak csalni és az lesz a vesztük. De akkor se irkálj ilyeneket, hogy : évtizedek.
    Matematikailag sem jön ki és egyébként se. Igenis nem lehet a végtelenségig az egész világgal szembemenni. Ez még senkinek sem sikerült, majd pont ezeknek fog , csupasz valaggal. Persze.Ha valaki orosz rulettet játszik egy hatlövetűvel ,nem kell hozzá sok ész ,hogy öt kattanás után abba kellene hagyni. De ez nem fogja, mert elmebeteg.(abban sem vagyok biztos,hogy fizikailag és mentálisan alkalmas lesz e egyáltalán ( szerintem nem ,hát nézz rá erre a fotóra)
    Az időközik. Szentendrén fölényesen nyertek . Ja . A jogosultak 15 % -val.+ azt se felejtsd el ,hogy más a helyi választás Senki sem akar Esztergomot!!!!
    A közv .kutatás. Ha engem kérdeznének,biztosan NEM mondanám meg az igazat. ( Segitsek kubatovnak???? Az Ipsos és a Medián nem csal ( a többi igen) NEKIK NEM MONDJÁK
    meg az emberek . Majd hülyék lennének.
    Olvasd el a Galamus cikket. ( Megtiltom!)Kiváncsi vagyok a véleményedre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Szellemileg ……., ……..
    Szóval sem, sem.
    Orbán nyilvánvalóan nem a vezető, csak a reflektorfényben álló főbohóc.
    De, kik a háttéremberek, az igazi irányítók? És hol vannak?
    Ugye senki nem gondolja, hogy a félhülyére pofozott disznószar lapátoló az igazi szellemi atyja ezeknek a történéseknek ?
    Még a törvények ötlete sem valószínű, hogy tőle származzon.
    Keressétek az igazit! Az igaziakat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. Ugyan már, Gonoszka, Hitler se egyedül döntötte romba a fél világot és irtotta a népeket. Minden diktátor mögött ott van a csapat, az ország, a nép, a fél világ, amelyik különféle érdekekből aktívan, vagy passzívan, de segíti. Aztán a diktátor bukásakor ők szomjazzák a leghangosabban a diktátor vérét, majd szépen csendben átmentik magukat a következő diktátor kiszolgálására. Már csak így megy ez a Földlakók sárgolyóbisán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Betű-tévesztéssel küldtem el a mondókámat előbb, elnézést a moderálást végző kollégától :-) Ezért megismétlem, és kérem az előbbi rontottat törölni. Köszönöm.
    .
    Ugyan már, Gonoszka, Hitler se egyedül döntötte romba a fél világot és irtotta a népeket. Minden diktátor mögött ott van a csapat, az ország, a nép, a fél világ, amelyik különféle érdekekből aktívan, vagy passzívan, de segíti. Aztán a diktátor bukásakor ők szomjazzák a leghangosabban a diktátor vérét, majd szépen csendben átmentik magukat a következő diktátor kiszolgálására. Már csak így megy ez a Földlakók sárgolyóbisán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Róna Péter for president!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Persze, meg siffert is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Tényleg bele lehet betegedni a jelenlegi helyzetbe.Az sem kizárt hogy a tenni akarásunk egy idő után mániákussá válik hogy szabaduljunk a jelenlegi hatalomtól.Vannak bizarr pszihés változások.Ha minél jobban akarunk valamit de nem jön össze bárhogy is próbálkozunk abba mi is bele betegszünk.Károsulhat az elménk.Az sem kizárt hogy ez azon múlik hogy mi fog változni hogy ki birja tovább idegileg mert ha az agyunk felmondja a szolgálatot hirtelen az történhet hogy tapsolva önkivületi állapotban azt üvöltjük a körülöttünk lévőkkel mikor megjelenik a vezér hogy viktor..viktor ..viktor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos