Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült 2013. március 29. péntek 11:27 Forrás: AN, atv.hu

  • Hozzászólások(149)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült

Budapest – Orbán szellemileg leépült, erkölcsileg pedig megsemmisült. Ezt mondta Róna Péter az oxfordi egyetem tanára a miniszterelnökről az ATV reggeli műsorában. Tegyük hozzá: pénteken reggel elmaradt a szokásos interjú a közrádióban. A miniszterelnök ezúttal nem osztotta az észt, nem fenyegette meg a nyugatot, és nem hazudott a magyaroknak.

Orbán Viktor eltűnt. Hogy hova lett, arról csak találgatnak az emberek. Főleg a Facebookon jelennek meg markáns vélekedések ezzel kapcsolatban. Belepte a hó, megpuccsolta Kövér, annyira elborult, hogy nem találta meg a Magyar Rádiót. Viccesnek tűnik, pedig nagyon is komoly. Komolyabb, mint gondolnánk. Ez az ember ugyanis ma Magyarország első számú vezetője, teljhatalmú ura. Dönthet életről, halálról – jelenről, jövőről.

Róna Péter szerint szomorú, hogy a hajdani szép reményekkel induló fiatalember ide jutott. A közgazdász szerint Orbán összevissza beszélt az elmúlt napokban, és úgy látja, hogy nagyon komoly következményekkel jár, ha valaki olyat állít, ami nem igaz, ugyanis az ilyen vezetőkkel a fejlett világ nem fog tárgyalni.

Róna szerint Magyarország is egy leépülési folyamaton megy keresztül, egy olyan úton jár, “ami abba a pokolba vezet, ahol már jártunk, nem is egyszer”. A közgazdász szerint a rasszista kérdések, a törvényesség hiánya, a jogállamiság leépülése mind ebbe az irányba mutatnak és szerinte “nagyon nehéz lesz kikecmeregni” ebből a helyzetből. “Itt egy elhiteltelenedett országról, és egy elhiteltelenedett kormányról van szó”, mondta.

A kormány kommunikációjáról szólva elmondta, hogy egy demokráciában a kormánynak kötelessége lenne a közvéleményt hitelt érdemlően tájékoztatni, ezt a feltételt azonban az Orbán-kormány rendre nem teljesíti. “Itt nincs miről beszélni, ezzel a kormánnyal nem lehet szóba állni. Ha lenne hitelük, akkor nem ilyen szófoszlányokkal bombáznák az országukat” – vélekedett Róna, aki szerint az lenne a megoldás, hogy el kell venni tőlük a hatalmat még 2014 előtt.

“Ebben a helyzetben feltételezhetően a magyar parlamentben is vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ez nem járható út. Ha a kétharmados többségű Fidesz-KDNP frakció nem fordul szembe nagyon gyorsan ezzel a kormánnyal, akkor aláírták a halálukat, mert ez az út a teljes felbomláshoz vezet” – magyarázta Róna, majd hozzátette: egy normális demokráciában a parlamenti többséget szerzett párt ellenőrzi a kormányt, amelyet választott és nem fordítva.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (627 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +697 ( 913 szavazatból)
Szellemileg leépült, erkölcsileg megsemmisült, 4.7 out of 5 based on 627 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(149)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

149 Reader’s Comments

  1. Maeldron
    2013. március 30. szombat
    15:29
    .
    Mohácsi Viktóriától hallottam anno, hogy bármilyen furcsa is, Lázár János a városában gyakorlatilag megszüntette a szegregációt. Gondolom, nem Lázár szimpatizánsként mondta, hanem ez valóban tény volt.
    .
    Magyar Kornéliának
    “az a „karcos” véleménye, hogy a „zsizsegő” Gyurcsányt nem szabad beengedi az ellenzéki „buliba”, ennek a formálódó ellenzéki szövetségnek ezt fel kéne ismernie, és sok múlik azon, hogy „lesz-e bátorságuk” azt mondani, hogy „vele nem”.”
    Tök mind1, hogy a Kuminhoz hasonlók, no pláne a kiszelizoltánok, törökgáborok, magyarkornéliák mit “zsizsegnek” véleményem szerint abban a formálódó ellenzéki szövetségben, nincs egy karizmatikus ember, akiben lenne valamiféle vonzerő, aki miatt elmennének az emberek a választásokra, mert hinnének benne, de nincs olyan ember!!!
    Volt (remélem még egyszer lesz) egy ember, de hátba szúrták, elárulták, ezért az én véleményem az, hogy sajnos!!! marad a fidesz.
    Ráadásul ott lebeg az előre hozott választások réme is, akkor aztán zsizseghet bárki, bármiről, maradhat ez a banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (161 szavazatból)
  2. Keresztény és kersztyén egyházaink itten, Magyarországon (Abszurdisztánban/Fideszlandban) ezt a minden létező szempontból, ráadásul szemmel is láthatóan lezüllött, velejéig korrupt és korrumpált, abszolajte műveletlen bunkó, nyílvánvalóan pszicho- és szociopata alakot szokták (elsősorb”á”n választási kampányok idején) követendő példának, jószerint oltári szetségnek állítani az egyházak által is kizsigerelt “zemberek” elé! És még csodálkoznak azon, hogy az amorális és ateista, netto materialista, orbánilag “bevett” egyházak híveinek száma a csütörtökön közzé tett KSH-adatok szerint ordas mértékben csökkent az elmúlt tíz(?) esztendő alatt?!
    Jeszua rabbi, ha ki nem kélt volna saját sírjából, akkor most forogna benne kb. 10 ezer “rpm”-mel … minimum! Az Ő “szolgáit” pedig vasseprűvel és lángszóróval takarítaná ki Az Úr Templomaiból!

    Egy mondás szerint: “Az Ördög is tud idézni a Bibliából!”

    Aha! … (Sokadik “Vatileaks” Benedek, Balog páter-miniszter, ifj. Hegedüs lelkész, Hörcsik tiszteletes-költségtérítésbajnok … ésatöbbi!)

    Kellemes Húsvétot Mindenkinek! … Bartus Laci “Admin.”-nak és Minden Szeretjének legfőképpen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (75 szavazatból)
  3. Mondjuk ki nyíltan ORBÁN NEM NORMÁLIS! Ha az lenne nem ezt művelné népével és hazájával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +245 (359 szavazatból)
  4. ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK BARTUS LACINAK ÉS CSALÁDJÁNAK, VALAMINT MINDEN DEMOKRATA FÓRUMOZÓNAK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (50 szavazatból)
  5. egyre inkább egy olyan válság felé haladunk, amely végkimenetele szepszisszerű. ez az országot valójában megszálló, és a welszi bárdok edwárd királyára emlékeztetö föharamia és oligarcha bandája már a nép lelki egészségét oly mértékben károsította, hogy az önerő révén történő felszabadulás- jól írom!-, kishíján lehetetlenné vált. még van ugyan egy reménysugár, amibe úgy kapaszkodhat a nép, mint fuldokló a szalmaszálban. és ez róna péter. nyílatkozatai mind szakmailag, mind erkölcsileg megalapozottak, de ezzel együtt lekötelezőek számára. legutolsó interjúja, amit az atv-nek adott, arra kötelezik, hogy igenis tegyen azért, hogy 2014 előtt szabaduljunk fel e itt született, de idegen megszállóként kíméletlenül kiszipolyozó piócáktól. ezzel együtt gyógyuljunk ki ebből az erkölcsi szepszisből . az “ellenzék” teszetosza, saját pecsenyéjét sütögető percemberkékből áll, így nincs mit elvárni tőlük a feladat teljesítését, mert arra tök alkalmatlanok. csak olyan egyéniség, vagy csoport teheti meg, amely kellőképpen profi, nincs semmi “sara”, neincs lekötelezve semmi hiénafalkának és minket, az orbanofasizmus elszenvedőit végre-valahára emberszámba vesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (69 szavazatból)
  6. Rónára jobb még akkor se kell hivatkozni, ha éppen igaza van. Hiteltelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -56 (154 szavazatból)
  7. Zsigmond

    Ha lehetne……. Én inkább orbán és fidesz mentes húsvétot szeretnék..
    Nekem a kérés nagy szégyen,legyen úgy is ha nem kérem.Bocs,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (90 szavazatból)
  8. Komolyan nem értem és régen sem értettem, miért pont ezt a fiút szemelte ki valaki , akárki arra, hogy ennek az országnak a miniszterelnöke legyen. Nagyon fiatalon ismertem személyesen is, (erre sem most nem vagyok büszke sem akkor nem voltam az)Mindig egy pökhendi, okoskodó, nagyarcú figura volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +124 (164 szavazatból)
  9. Párton belül is lehetett volna jobb választás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (59 szavazatból)
  10. Barry1: bennem is egy világ dőlt össze, amikor megtudtam, hogy Róna LMP-s.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (38 szavazatból)
  11. e-Vita: jó hely. A csörgőkígyókat szereted? Meg vannak arrafelé hatalmas pókok is. Én jóban lennék velük. Az alapján, amit tudok róla, úgy a negyedik-ötödik hely, ahová szívesen költöznék. Jó választás.
    .
    Ellenben az EU-nak szép lassan befellegzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (31 szavazatból)
  12. Maeldron

    Nem sima LMP-s ,hanem sifer fan!!!!! B közép! Úgyhogy felejtő!
    ( sifert direkt irom igy)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (37 szavazatból)
  13. Hazugságot hazugsággal tetézni nem egy nagy perspektíva, biztos a lebukás. Főleg, ha mindezt egy beteges hazudozó csinálja. Az egészségi állapotra való hivatkozás persze mentő körülmény lehet. De betegen nem kéne erőlködni talán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (44 szavazatból)
  14. Most a -1-et a csörgőkígyókra kaptam, vagy az EU-szkepticizmusomra?
    .
    Tényleg szeretem a csörgőkígyókat, és tényleg helytelenítem a ciprusi válság kezelését. Ellenérvek, esetleg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  15. Maeldron! A szeretet itt sem releváns. Fontosabb a megbízhatóság, kiszámíthatóság, ilyesmi. És a csörgőkígyók és pókok az emberhez képest kiszámíthatóbbak. De ez nem érdekes. Csak az, hogy mindenütt jó (lenne), de legrosszabb otthon (ahova volt szerencsétlenségem születni). Inkább lennék idegen másutt, mint a saját hazámban. Ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  16. Maeldron

    Tizenkétszer voltam Görögországban és Ciproson. Athénban és Nicosiában is dolgoztam rövid ideig. Csupa sziv ,kedves népség mind a kettő ( a ciprusiak lényegesen civilizáltabbak a görögöknél, hát igen a gyarmati múlt) Szóval ,nagyon jó haverok stb…. Csak!!!!! Dolgozni ne kelljen, meg adót fizetni!!! Krétán ( Gouvesben) nem láttam bevakolt házat. Évtizedekig laktak benne igy , mivel csak a kész ház után kellett adózni. Hát nem volt készen soha.
    Ha egy értekezlet 3 -kor volt ( Athénban) ,az első görög fél ötkor érkezett. Ha valamit akartam a válasz mindig .: sziga ,sziga, kacce kátó ( Nyugi, ülj már le.) volt
    Mindig is mondtam nekik, hogy művészek vagytok, csoda hogy nem haltok éhen ezzel a mentalitással. Erre csak vigyorogtak Egyszer Jorgosz haverommal éjjel autóztunk Glyfadán Lámpa nélkül. Mikor megállitott a rendőr és szólt érte, Jorgosz úgy üvöltött a rendőrrel ,mint a sakál. ( Persze,hogy mit ,azt nem értettem pontosan ,de nem dicsérte ,az biztos.) Ők ilyenek.. . Nem csoda ,hogy ennek előbb-utóbb ez lett a vége. A németek meg hülyék lennének eltartani őket. Cipruson is egyetlen ötletük van ,hogy ” HANDS OFF FROM CYPRUS!!!!”
    Ja, és mi lesz holnap???? És én szeretem a görögöket!!!!! De ,ez igy tényleg nem működik!!! Ez várható volt ,csoda ,hogy eddig húzták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  17. hangyácsak+++++++++++++++++++++++++
    Az országot vezetheti a szellemileg leépült, akit a leépült fanjai amortizáltak és hátba döftek az pedig tűnjön el!
    Abban az országban, ahol a hamvakkal futkározó köteles házelnök lehet, a halottal szerződő vizsgálóbiztos lehet, ahol a közt. elnök plagizált, de már az előző rendszerben is volt egy ítélet ellene, ahol …..és tudjuk a többiek sarát is, ott nincs min csodálkozni, mert ez itt unortodoxia, de egy fordított értékítéletű világ, az biztos!
    Menthetetlen ez az ország és ez a nép!
    Ezért a nagy magyarkodás egyszerűen felfoghatatlan, mire is olyan büszkék egyesek?! Ilyenekre?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (72 szavazatból)
  18. Maeldron. Ja ,még egy fontos, jellemző dolog . Görögországban( gúnyosan) használnak egy szót a közigazgatásra Már nem emlékszem ,hogy is van ,de magyarul azt jelenti:
    boritékocska. Érted???? No comment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  19. imbrea józsef
    2013. március 30. szombat
    22:06
    “az országot valójában megszálló, és a welszi bárdok edwárd királyára”
    Csak dicsérni tudom azt a magyar tanárt, aki ‘56-ban a welszi bárdokat
    vette oktatás tárgyává. Adott helyzetben bátor kiállás
    .
    A minap több TV csatornán láttam olyan “tudományos értekezést” melyben
    azt akarták igazolni, hogy welszben nem is voltak bárdok. Legalább is nem
    annyian, amennyien az említett versben szerepelnek.
    Úgy hiszem ezeknek az “irodalom kutatóknak” fogalmuk sincs, hogy egy
    írásmű nemcsak karakterekből készített szavakból a nyelvtan változó
    szabályai szerit össze állított mondatokból áll. Hiába cseng szép ritmusa
    fonetikusan. Annak ún “eszmei mondanivalója” is van, ami nem halandzsa.
    Hogy értené meg Arany Jánost egy irodalom kutató, ha nem ismeri a magyar
    történelemben akkoriban lejátszódó állapotokat, amikor a vers készült.
    Vagy ismeri, de tudatosan félre magyarázza.
    Talán nekik nem magyarázták meg azon az első hittanórán, hogy
    AZ EMBERNEK ÉRTELME ÉS SZABAD AKARATA VAN?
    .
    A verssel álcázott kutatás ugyanis ma egy uralkodni vágyó tahó orbánról
    szól, aki a médiumokban elhangzó gondolatokon is akar uralkodni.
    Ezen nem változtat, hogy akkor élt-e Edwárd nevű király és annyian voltak-e
    a bárdok, vagy eggyel kevesebben. Lényeg inkább a vágtató ló fakósága!
    De egy irodalomkutató nem lehet ma lókupec.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  20. Barry1 :(
    Ezt nem nekem kellett volna címezned, hanem azoknak a hívőinek, akik a nyakunkra ültették ezt a koleszos maffia haramiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (34 szavazatból)
  21. hangyácska Ki nem sz..ja le Magyar Kornéliát, hogy ő mit papol össze-vissza.
    Már meg sem hallgatom ezt a sok baromagyú politológust. Ahányan vannak annyifelé beszélnek. Mindenki a saját meglátására és tapasztalatára alapozzon. Ezekre soha!
    Én véleményem szerint Gyurcsány Ferenc az egyetlen demokrata politikus, akit nem mellőzni kell, hanem felsorakozni mögé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (69 szavazatból)
  22. Zsigmond

    Egyetértek, de magyar kornélia (a faluszépe, brrrrrrrr) csak legyen megjegyezve a saját nevén,ne csak “ezek a politológusok.” Soha többé ne legyen hitele ezen a néven.Kiráz tőle a hideg.
    Mindegyik más és más , Ő pl. aljas, kiszely meg hülye.
    Neked is ajánlom Mihancsik Zsófia tegnapi kiváló cikkét a Galamuson
    “Megtiltom!”, pont ezekről ir.p al: Lakner egészen jó ,(szerintem).
    Gyurcsány ügyben nagyon igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  23. Nem vet jó fényt egy országra, ha egy megfáradt, szellemileg lepukkant, elmeháborodott kivagyi alak képviseli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (53 szavazatból)
  24. Az alábbi dalszöveg egy csasztuska Offenbach “Kánkán” c. táncának dallamára. A szakaszok három különböző ritmusképlete a tánc három különböző dallamrészének felel meg.

    ORBÁN-KÁNKÁN
    .
    Sej, mikor az Orbán Viktor,
    Néhány törvényt összepiszkol,
    Három diák Bécsbe iszkol,
    S emigrál egy polihisztor.
    .
    Addig itthon Orbán Viktor,
    Balról jobbra végigslisszol,
    Horthy-csizmát kisuvikszol,
    Régi mérget felturmixol.
    .
    …Or—-bán —- Vik—-tor
    …Zsebdiktátor, mondjon le!
    …Or—-bán —- kor—-mány:
    …Ocsmány botrány, le vele!
    .
    Méltóságos Áder János
    Tákolmánya oly furmányos!
    Bajszos képe bőszen gyászos,
    Lógó orral mondjon le!
    .
    Kövér Laci egy parlagi
    Kőkorszaki dühös szaki,
    Házelnöknek vezérkari,
    Szúrós szemmel mondjon le.
    .
    ….Hoff—-mann —- Ró—-zsa
    ….Zörgő próza, mondjon le!
    ….A—-pos—-to—-li
    ….Balogh Zoli mondjon le!
    .
    Matolcsiban kisüsti van,
    Megfizetjük mindannyian,
    Államcsőd van a pakliban,
    Kótyagosan mondjon le!
    .
    Micska Lajos, az iparos
    Miniszterhez bejáratos
    Pénzügyekben fondorlatos
    Sompolyogva lépjen le!
    .
    ….Lá—-zár —- Já—-nos
    ….Pesten káros, mondjon le!
    ….Sem—-jén —- Zsol—-ti
    ….Hát ez meg ki? Mondjon le!
    .
    Orbán gáncsol és doppingol,
    Kampányában jellemgyilkol,
    Csúsztat, ferdít, feltúningol,
    Bársonyszékbe egy senkit tol.
    .
    Arcán ott a dölyfös fintor,
    Ájtatosan puccsot titkol,
    Bírót űz a rossz prókátor,
    Marketinges prédikátor.
    .
    …Or—-bán —- Vik—-tor
    …Zsebdiktátor, mondjon le!
    …Or—-bán —- kor—-mány:
    …Ocsmány botrány, le vele!
    .
    HEPIEND NINCS? DE VAN!
    .
    Sej, Kölnben a polihisztor
    lemaradt a Nobel díjról,
    De hazajár Nagyszénásra,
    mindig épp a választásra.
    .
    Bécsben tanul három diák,
    ott kapja meg a diplomát.
    Várja őket a nagyvilág
    és a Magyar Köztársaság.
    .
    .
    ……Nagy a falat, Orbán,
    ……Megakad a torkán.
    ……Ha kiborul a fakutya,
    ……Bukik ez a kormány!
    .
    ……Nagy a falat, Orbán,
    ……Megakad a torkán.
    ……Ha kiborul a fakutya,
    ……Bukik ez a kormány!

    x x x x

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (70 szavazatból)
  25. Gyurcsanynak volt igaza a juhokat megkell nyirni, akinek e a kormany nem felel meg sirja vissza a gyurcsanyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (46 szavazatból)
  26. arpad lovasyy
    Ön pedig legyen büszke erre a nemzetet megvezetőre – lejáratta a hazánkat, a világ röhög rajta, mert egy kontár és 3xbóvlis, pávatáncos, akinek, ha módja lenne megölné az ellenfelét, aki azt állítja, ne arra figyeljenek, amit mond, hanem arra, amit tesz – ugyanis köze nincs a kettőnek egymáshoz és ne ők kapják a legtöbbet, különben pedig jönnek a jogászaik, majd megvédik, oszt jó napot!
    Nos,ilyen vezető miatt én szégyenkezem mert , ha Magyarországnak csak ilyen gátlástalan vezetője lehet, hát az a népre nézve is nagy szégyen, mert akkor a nép sem különb ettől a lénytől!!
    A politika a megegyezés művészete és nem a fülkeforradalomé – ezek mind diplomáciai analfabéták: a hamvakkal futkorászó köteles, a kiadajcstompika, stb.! Dagad a nemzeti magyar keble ezektől?!
    “Hírnevünket” ilyenfélék vitték szét a világba….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (52 szavazatból)
  27. Elkészült a HÍR TV válaszcsapás filmje…..tovább öregbítik a hírnevét a fülkeforradalmárnak!
    Ha hallgattak volna…. de nem, ők védelmükbe veszik – tényleg igaz a mondás, akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségre….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  28. csakén
    2013. április 1. hétfő
    09:07
    “Elkészült a HÍR TV válaszcsapás filmje…”
    Az rendben van, hogy a németek a gyerekeket oktatják arra mi a helyes és mi nem.
    Ott ugyanis ezt a felnőttek már tudják, ezért nem kell őket oktatni.
    Az viszont, hogy a kormány az általa vezetett ország egész lakosságát gyereknek
    nézi, nem csak a gyerekeket, Ehhez a kormánynak “ministráló” tv
    felnőttműsort készítsen ehhez már “helyi szakértelem” kell.
    “Nem lehetnek eléggé hálásak” az elmúlt rendszernek, hiszen a felnőtt lakosság
    nagy részének fogalma sincs a kül- és belföldi értékviszonyokról, valutáról,
    devizáról, hitelről, hozzáadott többletértékről stb. Nem is kíváncsiak erre.
    Aki esetleg mégis kíváncsiskodik, annak legnagyobb problémája a millió HUF
    alatti érték, hiszen ennyi pénz még soha sem volt a kezébe.
    .
    “Mondd, mit érlel annak a sorsa,
    akinek nem jut kapanyél;
    kinek bajszán nem billeg morzsa,
    ki setét gondok közt henyél;
    ültetne krumplit harmadába
    s nincs szabad föld egy kapa se,
    s csomókban hull a hajaszála
    s nem veszi észre maga se?”
    .
    Lehet ezeket ezermilliárdokkal kábítani. Látható milyen nagy érték volt a
    300 HUF-os vizitdíj, hiszen ellene szavaztak. Ér itt valamit az a néhány után írt
    nulla? LÉNYEG? HOGY RÖHÖGJENEK A KAPITALISTÁKON ÉS A BANKOKON!
    Ugyanis a film arról győzi meg a zembereket, hogy ők támadják a lakosságot, nem hiteleznek. Úgy-e mire volt jó Marx a múltban, még midig vele hülyítenek.
    Igaz, hogy ma már új kísértet járja be Európát, az Orbanizmus Kísértete.
    Nem is tudtuk eddig, mire lehet használni Marxot, a mellett, hogy átkozzák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  29. Judit Noszticzius

    Orbán Viktornak már agybetegsége van????!!!!! Ezért EZ NEM NORMÁLIS !!!!!!!!!!! >:-( >:-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (26 szavazatból)
  30. Barry1: Tökéletesen igazad van Görögországot illetően. Én “csak” nyaralni voltamott, igaz többször, de ugyanaz volt a véleményem róluk. Kedvesek-mosolygosok, de nem dolgoznak. Annyira nem, hogy az már vérlázító. Nem vagyok közgazdász, meg politikus sem, de én már akkor is azt mondtam, ha itt valamiért bealkonyul az idegenforgalomnak, mennek vissza egyenesen a középkorba és mindenki éhenhal. És lőn…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Hát… azért többet érdemelnénk viktorunknál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  32. lajosacsi
    én igen… de ott az a bizonyos 2/3
    **
    tudom márciusi a hír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. Kéccer vót mese…

    Eccer vót, HUN nem vót – szóval (hogy szavam ne feleggyem),
    Vót eccer valahó egy maszatos, füstös kis legényke,
    Kinek mán zsenge gyermekként messzire világolt
    Igen csavarintos, fényes-nagy elméje…

    Gondóták is rögvest meglepett szüléi:
    Ez a virgonc lurkó majdan valamire – tán sokra is viheti!
    Gongyukat, dógukat mind meghányták-vetették,
    S döntöttek is végül: úttyára engedték…

    Rászabadult így hát a széles-nagy világra,
    Bandukolt is vígan: vót néki mecénása!
    Sok bölcs tudománnyal csiszoltatta eszét –
    Ki gondolta vóna, hogy’ megisszuk levét…?!

    Vezíre lett hamar a megváltó seregnek:
    Hirdetett kóbászból kerítést szájtáti népének…
    Fel is sorakoztak mögötte serényen,
    S lett országa immár – hol tobzódott keményen…

    Kiebrudalták akkó, mennyen csak dógára!
    Ám fel nem adta könnyen: mán vágyott királságra…
    S mert királylyányka nem vót sehun a vidéken,
    Kifundálta azt is, célba majd mint érjen…

    Régi mende-monda: legjobb a zavaros –
    Hát keverte is bőszen, hadd legyen takaros!
    Uszított egymásnak tespedő lelkeket,
    S aratott másodra fényes-nagy győzelmet…

    Hogy honnan indút egykó, el percig se feledte:
    Vajda-törvényekkel jól lábát megvetette.
    Putri-szegénységbe vissza mán nem vágyna,
    Így ácsingózik egyre a szent koronára!

    De udvarnép is kell ám, s tehetős, nem csóró,
    Hát tarol az úthenger – nem marad hírmondó,
    A jóisten általa kinek és mit adott –
    Akitől meg elvett, annak oszt’ jónapot!

    Ha annyira kévánós, mért ne kapná meg mán
    A Duna jegén – mongyuk: augusztus 20-án?!
    Bőgatyás seregének élén: vitézi pitykésen,
    Hisz’ mán úgy szeretnénk látni mi is
    …mindüket MENTÉBEN !!!

    - vándor -

    https://www.facebook.com/notes/v%C3%A1ndor-andrea/k%C3%A9ccer-v%C3%B3t-mese/281075461962327

    4Tetszik · · Leiratkozás · Kiemelés · Megosztom
    Szolidaritás Dunaújváros Térsége Barátai és Ildikó Urbánné kedveli ezt.

    Ildikó Urbánné Andrea , a meglepetés erejével tudsz hatni az emberre mondtam már ? Nem? Hát most mondom !!!!
    április 16., 6:23 · Tetszik · 1

    Szolidaritás Dunaújváros Térsége Barátai Addig jó…!
    április 16., 12:14 · Tetszik

    Szolidaritás Dunaújváros Térsége Barátai Hát még akkor mennyi meglepetés érne, ha a többit is elolvasnád…
    április 16., 12:15 · Tetszik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  34. Kopik már az a 2/3, Zsuzsa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  35. Egyébként azzal én sem tudok mit kezdeni, hogy a politika a művészetre is rátette a kezét. AZ NEM ÉRDEKSZFÉRA. EL A KEZEKKEL TŐLE. Tehát vannak zavarbaejtő dolgok, de az értelmes ember mérleget von. Ami nem azt jelenti, hogy feladjon x dolgot egy másikért. Viszont itt 23 éve az megy, hogy 4 évig tart egy szakasz. Aztán minden előlről. Az itt publikáló zsebkötőknek pedig annyit, hogy a politikamentes irodalom volt mindig is a legjobb irodalom. De mondhatnám azt is, hogy a kreativitásuk nem terjed ki bal oldalra. Komikus ez a cirkusz, igaz kenyér mindig is kevés volt. Ideje volna rájönni srácok, hogy nincs jobb vagy bal oldal. CSAK FENT és LENT. A többieknek ajánlom a mókuskereket, imádnak szaladgálni benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. Azért birom, hogy ide is beszervezték a fideszeseket. Aki pedig arról beszél, hogy a Fidesz 2014 ben is győzni fog lelke rajta. Hajrá csak nélkülözzön tovább éhezzen a családja, vesztise el a munkáját éljen meg 47.000 forintból. Aki demikráciát akar és jobb életet sőt dolgozzon is érte. összefogás és szavazás ez a kulcsa egy normálisabb életnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  37. Vándor Andrea++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    “ÚGY SZERETNÉNK LÁTNI MI IS MINDENÜKET MENTÉBEN” –
    még nem vagyunk elegen, de alakul ez….vannak még, nem is kevesen, akiknek ez a vezető megfelel, nekik tetszik a pávatánca, a sallerosztása – majd amikor velük is megesik, majd felébrednek, mert egy mondás szerint:
    “Ha nem érti, majd érzi!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  38. Ugy tunik itt Rona Ur az,akinek elgurult a gyogyszere…!Az Amerikai Nepszava pedig egy rossz szinvonalu viccujsag, pletykalap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (36 szavazatból)
  39. Tökéletes hibátlan jellemzés sajnos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  40. Mármint a cikk és nem a bértrollkodó orbáncsicska kommentek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  41. Szegény grainos, mazochista, hogy itt szenvedett olvasva az AN vicceit!))))
    Van akinek elgurult a gyógyszere, de majd megtalálja, ám van akin már a gyógyszer sem segít – a legnagyobb baj, hogy ezt nem veszik észre a nyalókái!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  42. Van néhány falu,ami nem kellett a nemzeti dohánymaffiának.
    Nosza,tegyük az Orbán-család TELJES vagyonát a nemzeti kalapba és kárpótlásként kapjanak egy falusi dohányboltot 4%-os haszonkulccsal !!!
    Talán egy ilyen boltocskával elboldogulna a diktátor,esetleg “eltolcsi” lehetne a könyvelője havi 47000 komoly forintokért.
    Azért adnék neki néhány műanyag katonát is,hadd háborúzzon !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  43. Eddig arra figyeltem, mit nem mond Orbán Viktor és mit mondanak helyette? Most arra figyeltem, mit mond…. Sajnálatos és siralmas, szégyellni való az egész országra nézve, ha egy ilyen ember az, aki, ha nem is támadnak, de csak ilyen módon tudja megvédeni hazája polgárait… Mert nem szeretném elképzelni, hogyan is védene meg bennünket, az egész országot s annak minden polgárát egy ilyen éppen miniszterelnök, ha valójában lenne ki támad bennünket, hétköznapi, gyalog állampolgárokat…És ilyenkor az ember saját városának, falvának, kerületének vezeőit is Orbán helyére képzeli…É elindúl a tilaett felé hényni szégyenében, hogy ilyen disznók elé vetett gyöngyöt tegnap… éS ILYENKOR

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  44. Noszticzius Judit

    Persze,tudjunk,hogy Orbán Viktor kormányfő nem normális !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  45. Megdöbbenve olvastam a cikket. Pont az ellenkezője az igaz, mint amit Róna Péter állít. Borzasztó sokszor haragszom Orbánékra, de most nagyon tetszett, ahogy nekimentek az EU-nak és igenis ne nézzenek bennünket egy irányításra szoruló országnak! Felnőtt nemzet és nem kérünk, főleg nem a portugáloktól kioktatást. A belső ügyeink ránk tartoznak és vissza kell utasítani minden próbálkozást, ami a “családba” beleszólásra irányul. Karakán emberként viselkedett Orbán és ez nekem nagyon tetszett. Az ilyen cikk, az ilyen nyilatkozat csak politikai blöff, amit Róna Péter Orbán lejáratására használ fel. Nagyon elkeseredtem az ország helyzetén, de pont most látszik az, hogy tényleg elindultunk valamerre és most tényleg látszik. Pont most ilyen rónapéterekre nincs szükség. Főleg azért, mert látszik, hogy semmit sem ért. Milyen országban él? Mert nem Magyarországon, az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -18 (42 szavazatból)
  46. “…de most nagyon tetszett, ahogy nekimentek az EU-nak és igenis ne nézzenek bennünket egy irányításra szoruló országnak! Felnőtt nemzet és nem kérünk, …”

    Ez a felnőtt nemzet akkor miért nem tud megállni a saját lábán? EU-s pénzért tartjuk a markunkat és büszkélkedünk, hogy a maximumot tudtuk zsebre vágni, de az irányításból nem kérünk? Ez nem irányítás, csak felügyelet az felett, amit vállaltunk. Ne csak ígérgessünk, hanem tartsuk is be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  47. Orbánék mindent lenyúltak – a földmutyihoz nagyon kell az EU-s támogatás – biztosan nagyon nem szeretnék, ha ellenőriznék őket!
    Hülyének néztek bennünket, de mi még nem lépünk, viszont az EU-nak lépnie kell, mert nem számolatlanul adja az EU állampolgárainak pénzét, hogy a 3xbóvlis Köz(gép)társasága haveri körei zsebét tömje!
    Zsákos Frodo
    Nos ha ön akarja tömje őket, adja nekik amije csak van – de ne követeljék más tagállamok polgárainak adóforintját, azer, hogy stadionok épüljenek és kisvasút és magánrepülőgépet is neki, ez ellenőrzés nélkül nem fog menni, ha ezért ki akar lépni, hát tegye!
    Csak ne kábítsa az embereket, hogy a rezsicsökkentés miatt fúj rá a Tavares úr – mert ez egy nagy hazugság, a hülye zembereinek és bele a képükbe!
    Kérem nézze meg, Mesterházy Attila felszólalását – tételesen felsorolja a vekkeres üzelmeit ellenzéki korából – aztán ha még van kedve csak támogassa őket, elindultunk és siker és siker.
    Biztosan nincs szüksége egy új szemüvegre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  48. Mindig kell egy ellenségkép, ha valamiért nem akarjuk vállalni a felelősséget. Itt is ez van. Kifogások keresése, vélt vagy valós igazságtalanságokba való kapaszkodás. Mindig az erősebb kutya …, a való életben, és aki ezt nem tudja, az nem ezen a bolygón élt idáig, és nagyon tudom sajnálni, ha a burokból kilépve összetörik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Róna papa laposan belehúzott! Nagy vonalakban igaza van, csak az a baj, hogy annyi mindent mondott már és annak az ellenkezőjét is, hogy nehéz kiigazodni rajta…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos