Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rettegés a Lendvay utcában 2013. március 30. szombat 0:47 Forrás: AN, Nolblog

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rettegés a Lendvay utcában

Budapest – A tervezettnél egy nappal korábban, a nyilvánosság kizárásával, félve és titokban ünnepelte 25. születésnapját a Fidesz. Volt mire szerénynek lenniük: a valaha az önkény ellenében szervezett párt mára kifordult régi önmagából és diktatúrát épített Magyarországon.

Már nem fiatalok, és nem demokraták. Legföljebb annak látszottak ezek a valamikor nagyon liberális ifjú emberek. Harcosan és erőszakosan ateisták voltak, nem ismertek se istent, se embert. Istent biztosan nem: ha istenfélő kereszténydemokratákkal találkoztak, már jött is elő belőlük a szó: csuhások.

Vagy a gúnyos felszólítás, amely után hangosan röhögtek: térdre, imához!

25 évvel ezelőtt még minden másképp volt. És persze, másképpen van minden, azóta is: meghamisították a múltat, elcsalták a jelent, ellopták a jövőt.

A Fidesz ideológiai hajtűkanyaroktól sem mentes 25 éves története egyetlen mondatban összefoglalható: Orbán Rácheltől Deutsch-Für Zalánig.

Most, 2013. március 29-én, egy nappal a negyedszázados évforduló előtt, titokban, a nyilvánosság és a sajtó kizárásával tartotta jubileumi születésnapját a Fidesz. Félve és rettegve, a hátsó ajtón lopakodtak be a Fiúk a Lendvay utcai székházba.

Lehet, nem is féltek, inkább csak szégyellték magukat.

De inkább mégis az a valószínű, hogy féltek. (Pedig a TEK biztosan vigyázott rájuk, és nem kizárt, hogy Szőke Feri is megjelent segíteni.)

Még a Magyar Távirati Irodát sem hívták meg az ünnepségre, mindössze egy közleményt juttattak el a magát ki tudja milyen meggondolásból, hírcentrumként becéző intézményhez. Ebből a közleményből tudja Magyarország és a világ, hogy a vezető kormánypárt titokban letudta a születésnapját. Pedig a távirati irodától tényleg nem kellett volna tartaniuk: az ő kutyájuk kölyke a derék közszolgálati média, azt írja, amit a Lendvay utcában diktálnak neki.

De most valamiért tőlük is féltek.

Így azután azt sem tudni, kik voltak ott az ünnepségen. Mondott-e valami magvasságot az 5-ös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa, megnyilvánult-e a maga kevéssé artikulált módján a házelnökké avanzsált régi harcostárs.

Orbán Viktor Facebook oldalán csupán egyetlen termékismertető fotó emlékeztet a dicsőséges negyedszázadra: egy, a címkéje szerint narancsízű Bambi.

Ennyire még Kádárék sem féltek. 1957-ben, alig több mint fél évvel az 56-os forradalom leverése után negyedmillió embert toboroztak a Felvonulási térre. Pedig, megtehették volna, hogy egy nappal korábban megünneplik május elsejét, a Központi Bizottság és néhány megbízható elvtárs jelenlétében.

Kitől fél a Fidesz, amely még mindig, megannyi gazemberség elkövetése után is biztosan vezeti a pártok népszerűségi listáját?

Garázdának hazudott székházfoglaló fiatalokat állítanak elő a Gyorskocsi utcába – szabályos idézés és minden törvényes körülmény betartása nélkül. S már nem csak a magyar fiataloktól, de a német gyerekektől is rettegnek. A Kika nevű német gyerekcsatorna nézőitől, akiknek a felnőttek Orbán és Fidesz példáján tanítják a diktatúra, valamint az Európai Uniótól idegen politikai kultúra lényegét. Annyira retteg tőlük a Fidesz, hogy a kormány különbizottságot hozott létre a német közszolgálati csatorna megrendszabályozására.

Ágyúval lőnek verébre. Az ilyen értéktévesztés, tudható régóta, a gyengeség és a félelem jele.

Pedig, akik igazán félelmetesek, azok csak 2014-ben, a szavazófülkékben fogják megmutatni erejüket. A becsapott tanárok, a hazugságokkal etetett egészségügyi dolgozók, a földjüktől megfosztott földművesek, az egymillió új munkahely ígéretével kábított, kitaszított közmunkások.

25 év eltelt, ideje volna nevet változtatni.

Fiatal Demokratákról Öreg Despotákra például.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +93 ( 101 szavazatból)
Rettegés a Lendvay utcában, 4.9 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

85 Reader’s Comments

  1. “…a kormány különbizottságot hozott létre a német közszolgálati csatorna megrendszabályozására…”
    .
    - ???
    .
    Miről maradtam le? A fitymesz most már Németország elfoglalását tervezi? Másképpen aligha tudna ott bármit is “megrendszabályozni”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  2. Hungarian citizen

    Mert nem figyeled eberen a ner hireit! Jol eloveszik a nagykonyvet, hogy megnezzek: hol lehet picsogva toporzekolni, mert bantotta oket az a csunya tv :) Erted a kemeny sracokat? Megnezik, hova lehet menni sirdogalni. Aztan jonnek haza szedelegve a kokiktol, kis koszos ruhajukban, mert felmostak veluk a retyot, mert mashova nem mehettek be.
    Am a nagy kerdes, hogy ez a titokban osszerantott paniktanacskozas vajon nem azt targyalta-e ki, hogy most akkor torpe orban nelkul hogyan tovabb derek genretardalt droidok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  3. Az egész Fideszt egy rettegéshalmaz jellemzi
    http://endresy.blogspot.hu/2013/03/politikai-gyavasag-apokalipszis.html

    S persze a kersztény gyásznapon ünnepeltek.
    S már egy csillag árnyékátül is szaporát kapnak.
    S mindent másra hárítanak.
    S…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. Hungarian citizen 2013. március 30. szombat 01:42
    mert orbán tényleg el nem tudja képzelni, hogy a német tv-t nem vezényelheti…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  5. Hungarian citizen

    Andy Mage: lassan le fog szokni arrol, hogy kilepjen a szanatorium kapujan, ugyanis a sajat kis gyengelkedojen kivul – ha egyedul van benne – az eg vilagon senkinek nem parancsol. Sajnos ez neki kegyetlen nehez lehet: az asszonyt mar romma verte, a gyerekek elhuztak a beleiket, es itt kimerul a torpehatalom :>>>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  6. Lesz még Magyar Köztársaság!

    Újabb névjavaslat: Középkorú Fasiszták Szövetsége, azaz KÖZFASZ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  7. Szeretném azt feltételezni, hogy szégyenükben vonultak el csendes ünneplésre, Ez ugyanis egy méltányolható, pozitiv emberi tulajdonság lenne – mármint a szégyenérzet. Azt feltételezné, hogy még tudnak különbségeket tenni. Sajnos kedves fórumozók ez bizony nem így van. A félelem esetleg felütheti soraikban a fejét, de alapmentalitásukból eredően a küldetéstudatos gőg, a lelkiismeretlenség, a hatalom narkója már nem teszi őket alkalmassá – no meg kénytelenné sem – bárminémű önvizsgálatra.
    “…
    Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
    Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  8. Remélem, hogy félnek. De szerintem egyszerűbb a megfejtés a zártkörű megemlékezéssel kapcsolatban. Nem bíznak az MTI-ben sem, mert még talán elfecsegték volna, ki nem volt ott. Márpedig Orbán ki nem hagyná a péntek reggeli egyoldalú rádióinterjút. Most nem ült ott az élő mikrofonállvány mellett. Nélküle pedig, 25. vagy nem 25. évforduló, nem lehet hangosan ünnepelni. Még a zemberek találgatnának, hol van. Valószínűleg ott, ahol időnként szokott lenni. Így aztán formát bontottak. Egy dologra nem gondoltak: Nagypénteken tartották a megemlékezést. Nyilván koccintgatva. A keresztény hagyomány szerint Jézus halálának napján. Szombaton, feltámadás után már lehetett volna,senkit nem botránkoztatnának meg vele. Ezt ezeknek a pszeudokeresztényeknek is tudniuk kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  9. Szerintem nem a rettegés hozta össze őket 1 nappal a szülinap előtt.Nagyon titkos, nagyon komoly megbeszélést tartottak. Esetleg egy új vérszerződést a jövőbeni összetartásra, mert élesítik a rendszert.Ami Orbán szerint már működőképes.Azt hiszem jún. 1-je után bármelyikünkhöz bekopogtathatnak…Ennek vonzatai vannak, amit meg kell tárgyalni illetéktelen szemek, és fülek nélkül.
    Bár ne lenne igazam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. Tegyük élhetővé !

    Orbánkormány = Rákosi rendszer 2.0

    .

    több részlet a beszállításról, aktívisták nyilatkoznak :

    http://index.hu/belfold/2013/03/29/nem_felunk_es_nem_hagyjuk_annyiban/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. A diákok előállítása, annak módja a diktatúrák módszerét alkalmazó megfélemlítés. Sokan megtapasztaltuk már, s ezért szerencsére tudjuk, ez elszántabbá teszi a demokráciáért kűzdők híveit és táborukat is növeli. Az is történelmi tapasztalat, hogy amikor a korlátlan hatalom bújkálni, s egyre több mindent titkosítani kezd, az a vég felé vezető úton tett lépései közé sorolható. Az is, ahogy egyre több esetben – most éppen egy, a fegyveres testületek tagjainak lorlátlan és titkos megfigyelését lehetővé tevő törvényjavaslat elfogadtatásával tervezik megtenni – igyekeznek kiiktatni a jogorvoslati kontrollt, egyre több embert akarnak megfigyelni.
    Ezek alapjában véve jó jelek, csak az ellenzék nem érzékeli, hogy fontosabb a demokrácia helyreállítása, mint az egyes csoportosulások önös érdekei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  12. A 2/3 nagyon megártott az egész bagázsnak, elhitték, hogy ezt mindenütt tudják érvényesíteni.
    Majd rendet tesznek a német közszolgálati TV-ben is – elmebetegek, ennyire nem kellene hátsótisztítóba lemenni.
    Szerencsétlen vekkeresnek többet ártanak a barátai, mint az ellenzék!
    Mindig Brezsnyev jut az eszembe, az utolsó nov. 7-i ünnepségen már félholt volt, a veseelégtelenség kínjához még a nagy mínuszban ácsorogtatták, két nap múlva már halott volt!
    Rettegnek?
    Van mitől, ők tudják a legjobban, hogy mit követtek el az ország ellen és a benne élők ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  13. Én már rég Feledékeny Idősödő Despoták Szövetségeként oldom fel a Párt nevének rövidítését.
    Bizony, mára TELJESEN kifordult magából ez az egykor reményteljes szervezet, amiben valaha oly sokan bíztak, ám hatalomra jutván csak még mohóbban és gátlástalanabban rabolt és rombolt, mint kétes dicsű elődei.
    Tetszik, nem tetszik, Marxnak van igaza: a lét határozza meg a tudatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. Ideje lenne a szeretett vezetőt is méltóan megünnepelni! Mert ő egy jókedvű fickó.
    http://www.youtube.com/watch?v=IHTIq2eICVI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. Inkabb hivjuk maffianak ! Szervezett bunozok mind egytol egyig , ha lenne normalis ember a fideszben mar reg ketteszakadt volna , nincs ott egy becsuletes ember sem mindegyik a zsebenek tomkodesevel van elfoglalva ez tolti ki az idejuket ! Igy aztan nem csoda ha mindent elrontanak es tonkretszik, tettek az orszagot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. A Fidesz oltári mázlija, hogy nem a Fidesz az ellenfelük!))))
    Fodor Gábor: A Fidesz 25 évvel ezelőtt az ellen küzdött, amit most tesz!
    A félázsiai, piros pöttyös ülepű, narancsszínű alsó gyatyóka alól kilógó piros gatyások, a turulban születettek még ehhez tapsikolnak – tényleg Alzheimer dr. kezeltjeinek gyülekezete!
    A pávatáncosnak pedig nem kellene megsertésednie, amikor táncikáltatják egy kisfilmben….csak a helyére került.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. Maffia gyuleseket is titokban szoktak osszehivni ez is mutatja semmifele partrol NE beszeljunk a szervezett alvilag gyult ossze titokban, nyilvan a maffia csaladok vezeralakjai jelentek meg ezen a spagettis , feher atletas , nyaklancos osszeroffenesen es kezet csokoltak a DONNAK AKI BIZTOSITJA SZAMUKRA A KIRALYI MEGELHETEST ! Egesz orszagot a maffia iranyitja , mindenki fel toluk meg a politikai partok is. Ezert vannak szabadlabon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  18. LeoKlein
    Mindegyiknek meg van a kis dossziéja, egyik sem tiszta ebben a bagázsban, aki tiszta akart maradni, még idejében lelépett!
    Kevesen, de voltak, akik nem akartak gazdagokká lenni, hogy közben a mocsokban fetrengjenek, de azer voltak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Helyes. fideSS helyett ezután ödesp-et írunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Ha nincs a főnök, mert az is éppen zártkörű rendezvényen vesz részt,
    és jönnek a fiatalok, mert tiltakozni van kedvük, akkor gond van.
    Ugyanaz, mint a hóhelyzetnél. Döntésképtelenség a köbön.
    Ez az egyszemélyes diktatúrák jellemzője.
    És a diktatúrák általában szemelyfüggőek.
    Nincs aki kiadja az ukászt, és dönteni (felelősséget vállalni, ha úgy jobban tetszik) senki sem akart és senki sem mert
    Valamint azt sem akarták megláttatni, hogy főnök nuku. Így még szimpatizáltak is vele.
    Nagypénteken koccintani? Miért is ne? Igyon bambit a KDNP, helyettük is!!!
    Zártkörűen mindent szabad, csak egyet nem. Kiszivárogtatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  21. Tegnap a TV-ben mutatták a koreai diktátor mellett tüntettek az övéi és USA ellenes jelszavakat skandáltak!
    A félázsiai, turulban született, piros pöttyös ülepűeknek is ideje útra kelni, mert igen vonalkódos lett a gatyóka!
    Már nem hisznek a saját kimutatásaiknak, mely hatalmas előnyt jelez nekik?
    Akkor kell a menet, valahonnét erőt kell gyűjteni, mert romokban az önbizalom, a 40 kg-s lányoktól meg kell védeni a vezírt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. Hungarian citizen 2013. március 30. szombat 03:30

    Többször nekem is az az érzésem, hogy ott lenne a helye a Napoleonok és Jézusok között.
    De bezárt az OPNI.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Szenzor 2013. március 30. szombat 09:42

    Az, hogy diktatórikus módszerek dúlnak, és egyszemélyinek tűnik a hatalom, az tény. A kérdés most már tényleg, az, hogy miért tartják hatalmon. Mertaz látszik, hogy a korábban autonóm lények is kiállnak Orbán mellett. Tehát valaki megmagyarázta, hogy nekik így jó. Na ez a valaki lenne érdekes. Az a csúsoligarcha, aki pénzeli és sakkbantartja a társaságot, és nem hagyja ezt a szerencsétlen békében dühöngeni egy muszájdzsekiben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Andy Mage
    2013. március 30. szombat 10:46
    Pénzelni nem kell őket, ezt mi tesszük (bár nem önként és dalolva).
    Hatalomban a katolikus egyház tartja, mely nyugaton veszti erejét, és keleten próbálja pótolni. Legalábbis én így látom.
    Ja és a hülye ellenzék, (mindegyik), mely egymással marakodik a leendő koncért, ahelyett hogy előbb megszerezné, és utána marakodna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. @Szenzor,
    Állami elvonás mindig is volt, bár a mértékét tekintve kiegyeznék Mátyás királyságával (nem Rákosi)
    De ebben feltétlenülegyet értünk.
    “Ja és a hülye ellenzék, (mindegyik), mely egymással marakodik a leendő koncért, ahelyett hogy előbb megszerezné, és utána marakodna.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Az ödesp (Lendvay utcai) székháza előtt “Békés Ünnepeket!” molinó fogadja a tüntetőket.
    Értsd: “Hagyjatok békén!”
    Régi fogása az öreg despotáknak, hogy hörögve szítanak gyűlöletet, majd ha ellenfeleik a jogfosztáson és a fizikai erőszakon is kiakadva tiltakoznak, akkor álszent módon békét hirdetnek.
    Hányadék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Szerintem,érdekes lehetett ez a születésnapi buli, amit előrehoztak egy nappal, valamint elfelejtették értesíteni a talpnyaló médiát is, legalább egy fotó erejéig, ugyan miért?
    Miért csak egy bambis üveget raktak ki Orbán facebook oldalára?
    Ő rakta föl, tényleg?
    Azért én megkérdezem, (Palik után szabadon) hovááátűűűnt Damon, jaaaj bocs, Orbán Viktor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. hangyácska 2013. március 30. szombat 12:03
    Dúl a pánik :-)
    ld. Andy Mage 2013. március 30. szombat 03:04

    ill.
    http://varanus.blog.hu/2013/03/30/orban_nem_szepitem_befostunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Érdekes ez a BAMBI “hivatkozás”.
    A Bambi 1947-től, kb 1965-ig élt, 65-ben jött a Pepsi, majd a Coca Cola.
    Az 1988-as fideszt mi köti ehhez?
    Talán a szintetikus ízesítőanyag?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. “akik igazán félelmetesek, azok csak 2014-ben, a szavazófülkékben fogják megmutatni erejüket”
    Igen ez valóban így van! A dinasztia felépült. Vagyonuk megmaradt!
    Attól nyilván rettegnek, hogy nem folytathatják! 47ezerből élni azután?
    Mi meg nézünk, mint a moziban?
    .
    Mi leszel kisfiam, ha nagy leszel?
    Képviselő!
    Miért?
    Mert ott én szavazom meg mi jár nekem!
    .
    Fonák egy helyzet. Jobb helyeken legalább a
    következő ciklusra hoznak ilyen döntést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Rettegés? Ugyan már! Én nem vagyok ilyen rosszhiszemű. Az orbán teamet ismerve szerintem a szokásos remek húzás: nevetségessé tenni a “demokratikus erők” által a székház elé szervezett tüntiket és résztvevőiket. Gondoljunk csak bele, az addig megfelelőnek hitt időpontban “odacsődülnek” csóró kis “demokraták”, hogy ők oszt most hű, de jót tüntetnek! Szegények lelkesen szervezkednek, feliratokat, táblákat készítenek, esetleg megélhetési demokraták szónoklatokkal készülnek a mikrofonok és kamerák számára.
    .
    Így orbán, fantasztikusan tehetséges (és bizonyára jól fizetett) PR-osának köszönhetően (bár én a “fidesz fiúkat” nélküle is elég tökösnek vélem) két legyet üthet egy csapásra:
    1/ a tüntizőket ismét alibinek használhatják – “lám, lám, aki azt mondja, hogy Magyarországon nincs demokrácia, az hazudik, hiszem íme, mennyien tüntethetnek itt a ház előtt.” Még sütit is adunk nekik.
    2/ ugyanakkor újabb nagyszerű alkalom nevetségessé tenni őket, hiszen a tüntijük okafogyottá vált. “Jól át vertük a szerencsétleneket, bruhaha!” És ezt szintén lehet teríteni a birodalmi médiában.
    .
    És közben, a függönyök mögött suttyomban, vagy inkább a kamerák előtt nyíltan, fülig érő szájjal, kéjesen röhögnek, röhögnek, röhögnek. Ahogyan itt is láthattuk: http://nepszava.com/2013/03/magyarorszag/gyilkossal-orizteti-a-fidesz-a-szekhazat.html.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Mist,
    A gyermekkor íze. Az a 65 biztos? Későbbről is rémlik. De tévedhetek. Meg volt a traubi is. S volt a deit meg ezek. Igaz,az már tényleg kicsit később.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Azért volt ilyen szerény az ünneplés, mert a vezér nem tudott ott lenni, csupán egy percre, egy fotó erejéig. Elhalasztani már nem lehetett, nélküle meg hogy néz ki? Azért nem tudott, amiért az aug. 20.-i állami ünnepen sem. Soha nem fordult elő, hogy a min. elnök nincs ott az állami ünnepen az állami zászló fölvonásán. Ezeknek egyetlen oka lehet.
    Egészségügyi oka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. hangyácska
    2013. március 30. szombat
    12:03
    “…hovááátűűűnt Damon, jaaaj bocs, Orbán Viktor?”
    Régi, de jó hasonlat:
    Lipóton Napóleon madzagon húz egy cIpőt
    Orvosa lehajolva simogatja JAJ DE SZÉP KISKUTYÁJA VAN
    Hol itt a kiskutya főorvos úr, hiszen ez egy cipő
    Ó valóban!
    Napóleon lehajolva megsimogatja
    FIFIKÉM UGYE MILYEN JÓL BECSAPTUK A BUTA DOKTORBÁCSIT?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Úton a rendőrállam felé. Most a fiatalokat rabosítják, rendőről lepik el a Sirályt, holnap a rendőröket figyelik meg egy jogszabály tervezet szerint mondta a szakszervezeti képviselő.
    Félelemben akarnak tartani fiatalt, alkalmazottat, ellenzéket mindenkit aki még mer szabadon gondolkodni ebben az országban. A jogi keretek alapjait az Alaptörvénnyel és annak negyedik módosításával már lerakták. Majd csak felnő az a korosztály amelyik agymosását már a kötelező 3 éves kortól – amikortól minden gyerek ovodakötelessé vált – meg akarják kezdeni az új törvények alapján.
    Márcsak 15-20 évet kell a kiöregedő Fideszeseknek kibirni és a önkénnyel és a nép elnyomásával hatalomban maradni.
    De lehet többet ha a mostani fiatalok is ellenük fordulnak és megalakitják az új a valódi Fideszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Szolídan ünnepeltek, már ez is baj? Nagyobb, fontosabb ünnepre készülnek, rövidesen eljő I.Viktor ötvenedik születésnapja, addigra elfogadható formába kell hozni,ha még sikerül. Bár …… egyre nehezebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Andy Mage,

    a bambit egészen 1970-ig gyártották, bár a kereslet akkoriban már erősen csökkent az újabb üdítőitalok forgalomba kerülése miatt.
    http://hvg.hu/magyarmarka/20050325bambisztartraubimarka

    Újabban megint gyártják (nosztalgia?), a Széchenyi fürdőben igencsak borsos áron lehet kapni a 2 decis palackot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Mordor, 2013., fitymesz- terror, immár a diákok ellen közvetlenül:
    .
    http://propeller.hu/itthon/2661650-rendorok-szalltak-meg-siralyt?utm_source=atv.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Rend%C5%91r%C3%B6k%20sz%C3%A1llt%C3%A1k%20meg%20a%20Sir%C3%A1lyt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. zorka, köszi. Éreztem én, hogy az a ‘65 nem az igazi :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. zorka
    Lesz még nálunk “Almuska” meg “Zsiráf sör” is.
    A Palatinuszon már rendszerváltozás körül volt Bambi.
    Üvegjét az unokám őrzi.
    Igen a politika! “ÉS MÉG BAMBI IS KAPHATÓ”!!!!!!
    (a gulyás mellé, mert nem mindegy ki vagy mi az a gulyás)
    NOSZTALGIÁZNAK?
    “Orbán Viktor Facebook oldalán csupán egyetlen termékismertető fotó emlékeztet a dicsőséges negyedszázadra: egy, a címkéje szerint narancsízű Bambi.”
    Kiss Manyika is nosztalgiázott:
    “Jaj de jó a habos sütemény…..ilyet én nem kapok……”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Eldrad,
    Mordor-ügyben volt más is korábban :-)
    http://gepnarancs.hu/2013/03/a-lendvay-utca-legioja/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. A félelmet felhasználja politikai manipulációra éppúgy, mint a hatalommal elégedetlenkedőkkel szemben. hogy mi megy ebben az országban Rákosi után majd hatvan évvel nem hittem volna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Létezik olyan, hogy banánköztársaság.
    .

    És most lett olyan, hogy bambidiktatúra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Szerintem ov. nem ünnepelt, hanem Grazban szundít egy jót, a jelzett képet meg jó előre elkészítették minden esetre, nehogy kiderüljön hogy egy degenerált majom tartja markában az országgyűlés 2/3-át!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  45. Tegyük élhetővé!:
    Ön semmit sem tud a Rákosi-kori eszményekről és világról, ezért ordenáré, a “Barikád” oldalaira illő baromságokat hord össze.
    Orbánia: nemzeti kapitalizmus, termelőeszköz-magántulajdon, faji és szociális kirekesztés, az oktatás és a tudományos élet lerombolása, klerikálterror, fasizmusrehabilitáció, munkemélküliség, hajléktalanság, butítás. Jobboldali világkép tehát.
    Rákosi-féle Népköztársaság: társadalmi tulajdon, szociális intézkedéseken keresztül (is) inkluzív politika, oktatásfejlesztés, tudományfejlesztés, szekularizáció, a fasizmus leleplezése, munkahely- és lakásteremtés, társadalomtudományos felvilágosítás (24 órában). Baloldali világkép tehát.
    Vagyis, az ön össze szava egy szélsőjobbosé, aki uszítani akar – vagy egyszerűen csak tudatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. Azért ünnepeltek titokban, mert BGyC még nem meri nyilvánosan használni a fejedelmi többest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Tisztelet Kalous Antal nekem írta ha már meg nem sértem?
    Tudja Nyúlós, nyálas, taknyos, bénító félelem az
    Elveszi az önbecsülést, a tartást, büszke emberből szolgává zülleszt, kiszolgáltatottá teszi
    Az összes despota Orbán is erre építi hatalmát, ilyen-olyan eszközökkel rávesz, hogy alattvalói rettegjenek tőle, hogy egy ponton túl már minden konkrét presszió nélkül is kezüket-lábukat törve igyekezzenek teljesíteni még ki sem mondott elvárásait is,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Előbb jött a Coca (emlékeim szerint 1966-ban), csak utána a Pepsi. A kossuth-téri metróépítkezést sokáig egy plakátfal zárta el a külvilágtól, melyen az Akadémia utca felé egy átalakított Pepsi-reklám hirdette: Különleges víz a jéghideg epe pisi! Narancsízű Bambi eredetileg nem létezett, a Bambinak bambiíze volt. Narancshéjíze a Jaffa nevű csodának volt. A kocsmákban (italboltoknak hívták akkoriban) kimérős málnát kaptak a betérő alkoholisták gyerekei. A Coca-cola eleinte hiánycikk volt, amit különféle utánzatokkal igyekeztek pótolni, így létezett Hajdú Cola, Quick Cola, Sztár Cola, utóbbi italcsalád tűrhető terméke volt a tonik és a narancs, utóbbit a népnyelv szőke kólaként emlegette. Az utánzatok közül a csehszlovák Kofola olyan szép karriert futott be, hogy még ma is létezik, a magamfajta érzelgős öregemberek tisztán nosztalgiából ma is szívesen fogyasztják, ha az utódállamok valamelyikében hozzájutnak, pedig hát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Ja, orbán meg nyugodjék békében!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Csak féljenek, rettegjenek is! Ezek SOHA NEM VOLTAK DEMOKRATÁK, csak kihasználták, hogy az MSZMP összeomlóban volt (félreértések elkerülése végett: nem miattuk, hanem Gorbacsov és a kádári gazdaságpolitika miatt). Rájöttek, hogy itt az idő, most vagy soha, hogy egész életükben munka nélkül ragyogóan éljenek (ez már teljesült), ha kellett, akkor ateisták és liberálisok voltak, ha kellett akkor nyalták a (katolikus) egyház fenekét, ha kellett, akkor vallást váltottak (Orbán porontyai többféle vallásúak…), ha kellett, akkor a kisgazdákkal egyesültek, ha kellett, akkor az MDF-fel, majd mindegyiket megsemmisítették, és ha kell, akkor most már diktatúrát létesítettek, erőszakosabbat a kádárinál. Én már 20 éve mondogattam: FIDESZ = Félművelt Idióták DEmagóg SZövetsége amely 3 éve már : Fasiszta Idióták DEmagóg SZövetségére változott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos