Ronai and Ronai
AMERIKAI

Matolcsy Nemzeti Bank 2013. március 1. péntek 9:42 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Matolcsy Nemzeti Bank

Budapest – Folytatódik a rémálom, az történt, amire számítani lehetett: Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorbna bejelentette, hogy eddigi jobbkezét, a ma még nemzetgazdasági miniszterként romboló Matolcsy Györgyöt  jelöli a jegybank élére. Meglepetés tehát nem volt, az MNB mostantól akár a Matolcsy Nemzeti Bank nevét is viselheti. A jelöltet, aki a kormánytöbbségnek köszönhetően a következő hat évben az MNB élén áll, pénteken délután hallgatja meg a parlament gazdasági ügyekért felelős állandó bizottsága.

Az unortodox gazdaságpolitika atyamestere tehát a jegybankban is folytathatja azt a pusztítást, amelyet a magyar gazdaságban már oly sikeresen elvégzett. Beruházás nincs, hitelezés szintén, nulla a foglalkoztatottság emelkedése, s hiába játszanak a számokkal, nem nőtt. Egyedül az infláció az, ami az unióban párját ritkítóan magas.

Matolcsyt nem csak hogy nem veszi komolyan a pénzvilág, de nem is bíznak benne. Márpedig az üzlet világában a bizalom pénzt ér. A magyaroknak most hat évre Matolcsy jutott. És ezzel az, ami már elkezdődött: a leszakadás, távolodás Európától, mindentől, ami modern és a felemelkedés záloga lehet.

Marad az ősmagyar agysebészet, a magyar gyerekek fenekén a fellelhető piros pöttyök sorozata, a nyereg alatt puhított ortodox gazdaságpolitika. Mindehhez az ideológiai háttér is megteremtődött: a hátrafelé nyilazás, az árvalányhajas múltba nézés.

Orbán Viktor miniszterelnök a 180 percben bejelentette, hogy Matolcsy Györgyöt jelöli a Magyar Nemzeti Bank új elnökének. A kormányfő álláspontja szerint akkor áll elő stabilitás és kiszámíthatóság, ha kormányzati tapasztalattal rendelkező embert kér fel a központi bank élére, és azt mondta, Matolcsy a legkevésbé kockázatos döntés, “A teljesítmény és a tények egyetlen ember felé mutatnak, ez pedig Matolcsy György” – fogalmazott.

Simor András leköszönő elnök hatéves mandátuma szombaton jár le. A jegybanktörvény értelmében a jegybanki monetáris tanács tagjává, így az MNB elnökévé is “az a magyar állampolgár nevezhető ki, illetve választható, aki monetáris, pénzügyi, vagy a hitelintézeti tevékenységgel kapcsolatos kérdésekben kiemelkedő elméleti és gyakorlati szakmai ismeretekkel rendelkezik”.

A törvény rendelkezése szerint a miniszterelnök bejelentését követően a parlament gazdasági ügyekért felelős állandó bizottsága – jelenleg a gazdasági és informatikai bizottság – hallgatja meg a jegybankelnökjelöltet. A meghallgatás a bizottság délután két órakor kezdődő ülésének egyetlen tervezett napirendi pontja. A bizottsági meghallgatást követően a köztársasági elnök nevezi ki a jelöltet. Az új jegybankelnök az államfő előtt tesz esküt.

Varga Mihály lesz a nemzetgazdasági miniszter

Orbán Viktor bejelentette azt is, Matolcsy György posztjára Varga Mihály kerül. Arra a kérdésre, hogy mi lesz az IMF-tárgyalásokért felelős poszttal, a kormányfő azt válaszolta: “az most annyira elvékonyodott már, hogy belefér a miniszteri munkakörébe”. A kormányfő kijelentette: a kormányprogram marad, tehát a gazdaságpolitika iránya sem változik.

Matolcsy György életrajza

A fürge kis gyorsnaszád megálmodója, a you know package kifejezés kiötlője 1955. július 18-án született Budapesten. A budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem ipari karán kapott diplomát 1977-ben, majd az Ipargazdasági és Iparszervezési Intézetben helyezkedett el. 1978-ban a Pénzügyminisztériumba került, ahol először a magyar szénhidrogénipar finanszírozásával foglalkozott, majd a gazdasági reform előkészítő munkáiban vett részt. 1985-től a Pénzügykutatási Intézetben a tulajdonreform lehetőségeit kutatta. 1986-ban, az Intézet felszámolása után a Pénzügykutató Rt.-ben dolgozott részben kutatóként, részben tanácsadóként, a nagy visszhangot keltett Fordulat és Reform című tanulmány egyik szerzője volt. 1989 végén a Magyar Demokrata Fórum elnökének felkérésére bekapcsolódott egy későbbi kormányprogram kidolgozásába.

1990 májusában Antall József miniszterelnök személyes gazdasági tanácsadójává nevezte ki, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára, egyben a Gazdaságpolitikai Titkárság vezetője és a Gazdasági Kabinet titkára lett. 1990 decemberében lemondott államtitkári tisztségéről.

1991. januártól a Privatizációs Kutatóintézet ügyvezető igazgatói tisztségét töltötte be. 1991 októberétől három éven át a magyar kormány képviselőjeként a londoni székhelyű Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatótanácsában dolgozott, 1994-ben a bank igazgatója volt. 1995-ben a Privatizációs Kutatóintézet, majd az ebből alakult Növekedési Intézet igazgatója lett. A Fidesz gazdasági szakértőjeként 1998-ban ő készítette a párt gazdasági programját, 1998 végétől Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági tanácsadó testületének tagja volt.

Az első Orbán-kormány idején, 2000-2002-ben gazdasági miniszterként dolgozott. 2003-2007 között a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke volt. 2003-tól a Fidesz tagja. 2006 óta Bács-Kiskun megyei területi listán országgyűlési képviselő, 2006-2010 között részt vett a gazdasági és informatikai bizottság munkájában. 2010. május 29-től a második Orbán-kormányban a nemzetgazdasági miniszteri tisztséget töltötte be. 1981-ben írta doktori disszertációját a holding forma magyarországi alkalmazásának lehetőségeiről, az 1980-as évektől rendszeresen publikál és több könyvet is írt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.1/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -5 ( 21 szavazatból)
Matolcsy Nemzeti Bank, 3.1 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

86 Reader’s Comments

  1. Eddig is sok eszement dolgot láttunk, de az a gyanúm, hogy most jön csak a nemulass…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  2. Itt a vég! Meneküljön ki merre lát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. A kerdes innentol csak az hogy a valotatartalekot ( ami 30+ milliard USD egyenerteku ) Milyen gyorsan fogjak lenullazni, elkolteni, ellopni ( a kivant szo behelyettesitendo )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  4. Majd lesz most már pénz a gazdaságba pumpálva.
    A széf kulcsot átveszi Matolcsy és elindul a pénzszórás.
    Lesz itt olcsó hitel, beruházások, meg minden. A stadionok biztosan felépülnek.
    Kemény idők jönnek, attól tartok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  5. Sólyom megválasztásakor azt hittem, innen nincs lejjebb.
    Schmitt megválasztásakor azt hittem, innen nincs lejjebb.
    A magánnyugdíjak elrablásakor azt hittem, innen nincs lejjebb.
    Az Alkotmánybíróság pártkatonákkal való kivattázásakor azt hittem, innen nincs lejjebb.
    Most — Matolcsy jegybankelnökké való kinevezésekor — már tudom, hogy lesz még lejjebb.
    Ami bosszant, az az, hogy az eddigi “ilyen nincs”-eknél sem tudtam volna soha előre elképzelni, hogy mi lesz a következő borzalmas lépés.
    Lehet tippelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  6. Szerinetem innentol a valutatartalek latvanyosan fog csokkenni ahogy abbol finanszirozzak majd a gazdasagi agymeneseiket. Rovid tavon ez nem fog problemat okoni . SOT ! Lesz nemi elenkules is azonban amint a valutatartalekok atlepnek egy elelktani hatart ( ezt talan a londoni cityben tudnak megmondani hogy mennyi ) akkor mint 45 ben nemetorszag ugy magyarorszag is hirtelen fog osszeroppanni,
    a kulnbseg annyi lesz hogy a magyarokat egymasnak fogjak uszitani hogy keserusegukben egymast marjak es ne azokat akik ezt az egeszet csinaltak.
    Zsidok – Ciganyok – Pirezek JAJ NEKTEK !
    Nem lesznek marhavagonok, nem lesznek taborok csak hordak es feldult kirabolt hazak , es anarchia, kaosz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  7. Egyre több forintot kapok az eurómért! Hurrá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  8. Azt kaptuk amit vártunk, és kiérdemeltünk!
    Az ellenzék meg süllyedjen el ott ahol van, hogy ennyi törvénytelenséget elnéz, és asszisztál hozzá!
    Más országban már egyenként rugdosták volna ki őket a választók a parlamentből, itt meg még HISZNEK is nekik!
    Ez az ország már úgy szégyen,ahogy van! (velünk együtt)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  9. ubul
    2013. március 1. péntek
    09:55
    Azért legyünk pontosabbak, mert, az általad írton felüli összeg, nekem jól jönne, de másnak is szerintem.
    27,89 milliárd euró (37,013 milliárd dollár)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Gergely Botlik-Vari

    Isten irgalmazzon Magyarorszagnak!

    (http://index.hu/video/2013/03/01/matolcsy/)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  11. Orbánnak igencsak útjában állhat Magyarország és a magyar nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  12. Magyar pénzre piros pöttyöt, és fellendül a magyar gazdaság!
    Ja és Matolcsy homlokára is, mert az is egy popsit takar!
    (És most finom voltam és nőies)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  13. Kedves Gergely Botlik-Vari ! Köszi a videót , szép volt különösen mikor ez a kettes számú IDIÓTA mögött a lézer bunkó ott röhögött – ez a mozzanat is sokat sejtető !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  14. Most még vehettek eurót olcsóbban. Ha nyilatkozik, akkor már nem biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  15. Matolcsy bizonyítottan jó szolgája ennek a diktatúrának, így hogy most már nála a pénz is, az olyan, mintha a Fidesz-kolesz Zrt-nél (Simicskánál) lenne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  16. Eszeveszett sebességgel svájci frankra váltottam ma a pénzem nagyrészét.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  17. reftno,
    mit most?
    Én már 260-nál elvittem mindent a határ másik oldalára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  18. topi mackó,
    jobb későn, mintha matolcsy… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  19. commandante
    2013. március 1. péntek
    10:41

    Én sem ma. Nekem picit rosszabb volt a zárfolyam, de 270-hez közel. Egyébként látszik, hogy madzagon lóg a zárfolyam, amin maximum rontani tudnak, de javítani nem. Magyarul sodródik a zország és bármilyen külső hatásra elszállhat a zárfolyam. Erre mondják hogy harmatgyenge.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  20. “A teljesítmény és a tények egyetlen ember felé mutatnak, ez pedig Matolcsy György” A teljesítmény és a tények fő mutatója az, hogy bármit végrehajt, amit a szeretett vezető mond neki?
    Szép amit az IMF tárgyalásokról mond, “az most annyira elvékonyodott már, hogy belefér a miniszteri munkakörébe”. Ha nem akarta volna tompítani a dolog éleit: a büdös életben nem áll velem és követőimmel szóba az a hárombetűs szervezet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  21. Szegény ország! Ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  22. Hasonló elmekórtani eset, mint a gazdája. Annak idején, amikor a japán kisgyerekek fenekén lévő foltokról értekezett, nem akartam hinni a fülemnek, hogy egy ilyen alakot ilyen posztra emeltek. Nem más ő, mint egy célszerszám pedig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  23. Kifejezetten örülök a döntésnek. Egy irracionális rezsimben minden egyes racionális döntés illúziót kelt és késlelteti a rendszer összeomlását.
    Tehát:
    “Annál jobb itt, minél rosszabb…” (Kontroll csoport)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Na annyi a valutatartalékoknak! Ez a rohadék feléli a jövőt.Már amennyi még van.Hazaáruló mocsok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  25. Na rajta mínuszolók! Dolgozzatok meg a basisért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  26. Muy amable Comandante! (10.40)
    Kicsit irigyellek, hogy neked legalább volt mit. De mit csináljanak azok akik itt állnak gatyára vetkezve? És valószínűleg még csak most jön a java.
    Nem lesz ennek jó vége. Egyszerűen kizárt, hogy legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  27. Fekete Pákó vagy Győzike esetleg Selmeczi Gabriella sokkal jobb választás lett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  28. Gergely Botlik – Vari
    Megnéztem , egy valami jutott eszembe: Kényszerzubbony.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Nincs elég bajunk?
    Lázár most jelentette be, hogy az egyházi hiteleket is átvállalja az állam…
    Micsodaaa??????????????????????????????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  30. A hír a HVG-ben jelent meg. Most!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  31. “Isten, áldd meg a magyart
    Jó kedvvel, bőséggel,
    Nyújts feléje védő kart,
    Ha küzd ellenséggel;
    …”
    .
    A Baj csak az, hogy a Magyar nem küzd sem az ellenségével sem semmivel!
    Beletörődött a rablók portyázásába… Igy elmarad az Álldás! (is)
    Elveszett az én Hazám!
    Oly sok ellenség nem bírt vele de ezek …. ezek kifogni látszanak a Magyarságon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. caratero,
    én már k.b. 30 éve tudom, -mivel Ratkó gyerek vagyok-, hogy mire elérem a nyugdíjkorhatárt, addigra már megszüntetik ezt az intézményt. Ennek tudatában éltem az életem.
    Ezzel együtt minden együttérzésem, és szolidaritásom azoké, akiket kifosztott, vagy folyamatosan fosztogat a nemzeti együttműködés jegyében garázdálkodó rablóbanda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  33. “Nem lesznek marhavagonok, nem lesznek taborok csak hordak es feldult kirabolt hazak , es anarchia, kaosz.” (ubul)
    Én ettől félek.
    .
    “A teljesítmény és a tények egyetlen ember felé mutatnak, ez pedig Matolcsy György” (BGyC)
    A teljesítmény és a tények több ember felé mutatnak, de ezek közül van egy fő felelős, ez pedig BGyC (a Baltás Gyilkos Cinkosa).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  34. "tisztelthölgyeimésuraim"

    `
    `
    Matolcsy és Varga Mihály Orbaníni keztyűbábjai. E kettővel mindig is az volt a Vezér célja, hogy – mint diplomás szakemberek – az ő laikus és ezzel együtt hülye gazdasági fantazmagóriáit fedezzék, azaz kritika nélkül végrehajtsák. Ez a koncepció lépett most új szakaszába, az eredmény sajnos előre boritékolható…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  35. Nem csupán a mínuszolók indultak be, hanem még jól meg is spammelték az oldalt mindenféle fiktív blognevekkel. Itt jobboldalt látható… Gondolom a WordPress blogmotort “szalajtották” meg kissé, hadd legyen még több felesleges adat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. megtörtént, aminek meg kellett történnie. Mostmár Orbán kezében van minden. Matolcsy, a jobbkéz, szorgos munkával fogja kiseperni a Nemzeti Banknak még a padlását is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  37. Na, megkönnyebbültem, aszittem’ pápának jelöli Orbán…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Valahogy kimaradt az életrajzból az MSZMP tagság!

    Ha jól emlékszem állami főhivatalokban csak megbízható elemek dolgozhattak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  39. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=496741

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. haliho!!!!ott a tulvegen,hallotok engem?ha az Alkotmany csak független jelöltet enged,akkor Matolcsi NEM lehet bankelnök.vilagos?a nepnek nem kell beengednie Matolcsit a Nemzeti Bank épületébe!ennyi.mia problema?odamegyunk,s ha mar a rendorseg nem teszi a dolgat,akkor majd mi elvegezzuk helyette!ki tart velem?…jahogy egyikötök se,csak kommentelni tudtok?,az nem cselekves,itt CSELEKEDNI kell!!!kipattansz a fotelbol es odamesz,CSELEKEDJ,ne csak szemlelj!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  41. Varga nem egy buta ember,azért a tudását elkell ismerni . Varga csak rossz társaságba keveredett !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  42. Szervusz manhattan

    Dehogy megyünk a Magyar Nemzeti Bankhoz , mert ezt az országot már megette a fene , úgy ahogy van!
    Én totálisan tanácstalanul állok a dolgok előtt, hogy ezt az embert még a közelébe is engedni e nívós intézményhez!!! :(((((((((((((((((((
    Borzalom és medöbbenés lesz úrrá rajtam, amikor megtudtam, hogy ez komoly döntés a miniszterelnök részéről!
    Megvárjuk szépen a 2014-es választást és élünk szépen , engedelmesen mint eddig!
    Én már számtalanszor megtettem hogy kimentem demonstrálni, de mikor 19 óra magasságában hazazavartak minket, beláttam hogy ennek se sok értelme van !
    Az MSZP semmit sem csinál , nem viszi ki az embereket az utcára, – fogalmam sincs miből gondolja azt, hogy 1400000 ember szavazna rá – a Milla is tett egy gyönyörű lépést , az ellenzék oldalán teljes a tanácstalanság !
    Most őszintén, jelen állás szerint kire lehet szavazni?
    Az 1 %-on álló DK-ra, ahol Gyurcsány bejelentette visszavonulását?
    Az 2%-on álló LMP_re ?
    A 16 %-on lévő Mszp-re, akik az elmúlt időszakban semmit sem csináltak ?
    Az Együtt2014-re, akik még mindig arról vitáznak, hogy kivel igen és kivel nem fognak össze?
    Kihagytam valakit ?
    Ha szerencsénk lesz akkor talán sikerül leváltani a kormányt jövőre, ha nem akkor minden megy a maga útján!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  43. manhattan!
    Elmondom, hogy gondókodik’ a magyar…
    - Mire odaérünk, alkotmányba foglalják Matolcsit…
    - A rendőrség, Pintér rendőrsége, akkor majd teszi a dolgát… nem érted
    - Jön a Békemenet és kurvára megvernek a sujtásos-zsinóros nem gárdisták…
    - A rendőrség nem teszi a dolgát, mert nem folyik vér (a belő vérzés nem láccik’)
    - … ja és te meg egy provokatőr vagy (lehetsz)
    Szerinted kimenne bárki is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  44. Hú de meg vagyok lepve! Matolcsy, vagy más marionettbábú – tökmindegy. Amúgy Matolcsy nyugodtan lehetne Orbán országában országos tisztifőorvos, vagy rendőrfőkapitány, sőt, akár még a légierő vezérkari főnöke is (nem tudom, jelenleg van-e ilyen poszt, de Orbán – ha úri kedve úgy diktálja – semmi perc alatt létrehozza…). Értsétek meg: Orbán műve készen van. Az eredmény: 1 millió haszonélvező, 2 millió épphogy a felszínen maradó, 3 millió létéért küzdő és 4 millió nyomorba tengődő ember. És mégis (lásd közvélemény-kutatások): ENNEK AZ ORSZÁGNAK EZ KELL! Vagy – ami még ennél is rosszabb -, a nyílt náci rezsim…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  45. Ismeritek a viccet. A bácsika a repülőn, amikor azt mondja, hogy jó de arra nem gondoltam, hogy a nyakamba is folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Azért én számítottam egy ici-pici realitás érzékre.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. bubu64:

    Hogy mire? Realitás? Meg érzék? Na ne humorizálj, kedves bubu…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  48. Ma jött el a napja annak, hogy az ellenzék ne akarja átvenni a hatalmat, vagyis a választási bojkottnak. Most már nem csak a választási törvény, hanem a kifosztott ország lesz a probléma, sőt az a nagyobb probléma. Jusson csak Ceausescu sorsára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  49. Observer
    Az ország szempontjából realitás érzékre, az ő szempontjukból ez vastagon az. Minél többet lopni, az ő realitásuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  50. Próbálom a jó oldalát látni… legalább nem lesz tovább miniszter. Mondjuk attól még katasztrófa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos