Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány újabb pert nyert a Magyar Nemzet ellen 2013. március 22. péntek 6:30 Forrás: OS, DK

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány újabb pert nyert a Magyar Nemzet ellen

Budapest – Gyurcsány Ferenc jogerősen pert nyert a plágiumrágalom kapcsán a Magyar Nemzet ellen, miután a Fővárosi Ítélőtábla, helyben hagyva a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét, helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzetet.

A lap Gyurcsány Ferencet rágalmazta meg plágiumváddal főiskolai szakdolgozata kapcsán. Eszerint a bíróság kötelezi a Magyar Nemzet Online kiadását, hogy a 2012. május 6-án, “Gyurcsány tovább magyarázkodott” címmel megjelent cikkel azonos helyen, a cikk címe fölött, mindaddig, amíg az eredeti cikk elérhető, de legalább 30 napig, az ítélet jogerőre emelkedésétől számított 8 napon belül tegye közzé az alábbi nyilatkozatot.

“Valótlanul híreszteltük, hogy bár kötelező lett volna, Gyurcsány Ferenc – tanárképzős hallgatóként – nem vett részt gyakorló tanításon a pécsi Meszesi Általános Iskolában. A valóság ezzel szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Főiskolája által kiállított indexében szerepel, hogy tanítási gyakorlatra biológia tantárgyból jó (4), technika tantárgyból jó (4) érdemjegyet szerzett 1984. május 15-én.”

A plágiumvádról ismét kiderült, hogy alaptalan rágalom volt. Az ítélet jogerős.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 43 szavazatból)
Gyurcsány újabb pert nyert a Magyar Nemzet ellen , 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

67 Reader’s Comments

  1. A magyar médiában ez nem hír. A rágalmazók tovább fognak dolgozni, s újabb ügyeket fognak kreálni.
    Ez mindaddig így lesz, amíg a rágalmazónak nagyobb hasznot hoz politikai megrendelésre lejáratni valakit, mint a vesztes perek hatásait (helyreigazítás, perköltség viselése, vagy nevetségesen alacson kártérítés fizetése) viselnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  2. Akárcsak Bajnai Gordon, de akiket a tények nem zavarnak, azok továbbra is Gyurcsányozni és Libajnaizni fognak….megérné a két volt miniszterelnöknek figyelőszolgálatot nyitni és ezeket a vakegereket bíróságokra citálni, hogy megtanulják, rágalmazni csak megalapozott tényekkel bizonyítva és nem szájhagyomány útján érdemes!
    A másik tény, hogy a volt miniszterelnöknek van egy másik diplomája, de úgy néz ki az rendben van, mert arról nem beszélnek.
    Ám PlagiZsolt dr-ja még mindig nincs tisztázva – de ez nem zavarja a hívőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  3. Én ebben csak azt nem értem, miért csak a helyreigazításért pereltek?
    Miért nem jutunk már el odáig, hogy 50, 100 millióra pereljenek valakit jó hírnév megsértéséért, és miért nem kötelezik a per vesztest, hogy a lap első oldalán, öles betűkkel tegyék ki a helyreigazítást?

    Addig amíg egy miniszterelnököt így be lehet sározni büntetlenül addig ezek az aljadékok folytatni fogják a rágalmaikat. Nincs skrupulusuk semmi galádság megtétele ellen.
    .
    Méltányolnám ha ezek a kis giliszták azt cáfolnák, akár bírósági úton is, hogy hogyan gazdagodott meg a fidesz, és annak vezetése, mellérakva a Pintér meggazdagodását is. De azt elhallgatják! Mert bizonyítani kéne az állítás igaztalan voltát!
    Már csak azt kell leírnom, hogy a megrágalmazottak saját maguknak keresték a bajt.A tesze – tosza kormányzással, nem fellépve a szélsőségek ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  4. bumburi
    Akik olvasták Debreczeni József könyvét a vekkeresről, azok elgondolkoztak már, hogy miért is nem perel? A hallgatása beleegyezés, náluk ez a módszer, hogy nem szólalnak meg, nagyon jól működik, amiről ők nem beszélnek, az nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  5. A híres médiatanács vajon hogyan fogja szankcionálni a rágalmazó, hazudozó médiákat?
    Úgy, hogy majd elveszi a frekvenciákat a Klubrádiótól, oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. Olvastam:
    Kit kedvelsz? Orbán: 20%, Gyurcsány Ferenc: 19%, Bajnai Gordon: 61%.
    4648 szavazatból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. Mivel a bírósági tárgyalások és ítéletek általában nyilvánosak, ezért ennek megfelelően kell világgá kürtölni ezeket az ügyeket is. Pontosan és szinte szájbarágósan tájékoztatni mindenkit a történtekről annak érdekében, hogy a rágalmazók is tanuljanak belőle…
    .
    Tehát részletesen le kell írni, és a nagy nyilvánosságban terjeszteni kell, hogy Gyurcsány nem plagizált, az emiatt kezdeményezett perét megnyerte, hogy erről mindenki tudjon az becsületbeli ügy.
    Ezzel ellentétben mások, az őt besározni próbáló hatalomból hogyan jártak, becsületük mivé lett, mint például a Plagipalibácsié…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  8. csakén
    Ennek egy ellenszere lett volna. Feljelenteni őket, vagy csak Orbánt, és független, nemzetközi kivizsgálást kérni ellene!
    De nem tették! Miért? Így megáll a rágalmazás vádja, viszont ezért sem perelnek.
    Ott van a Ferenczi Krisztina könyve is az Orbán vagyonok nyomában, és azt is síri csend követte!
    Ezek komoly bizonyítékok az ország vagyonának ellopásáról.
    És csend van!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  9. bumburi,
    Ugyan úgy síri csend dr. Kende Péter és Debreczeni József által leírtak után.
    Ha nincs igazság tartalma, már régen a szerzőkről a gatyát is leperelték volna.
    A Kaja Ibrahim Josip Tot duó ügy meg elévült. Na ja!
    Ezért kell nekik a főügyész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  10. Nem vette senki észre, h azokkal az országokkal, ahol minimális a korrupciós szint nem üzletel ez a balfék kormány…
    Persze,mert tőlük nem várhat csúszópénzt a Lendvai utca!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. bumburi
    Én úgy tudom, hogy addig, amíg itthon nincs lezárt ítélet, nincs lehetőség kinti bíróságra menni. Ezért vált be, hogy a fiók mélyén landoltak az ügyek, kivárás.
    Mint a miskolci polgármesteré, 72 ügy – ülnek rajta vagy egy fiók alján van.
    Elévülhettek, sok-sok, pl. a Kövér Szilárd 100 milliós adóhátraléka is elévült, Selmecziét nem tudom, hogy a 2 milliót befizette volna, vagy simán hagyták, hogy elévüljön. A 12 állami gazdaság ügye is dekkol valamerre.
    Annyi ilyen van, hogy csak kapkodják a fejüket a kicsit tájékozottabb emberek.
    Szóval, az egyiknek be kell tartani a jog útjait, addig mások egy oszt jó napottal elintézhetik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Na még egy friss vád. Na kitől is?
    “Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon személy szerint az energetikai cégek és a mögöttük álló tulajdonosok lekötelezettjei – jelentette ki a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője.
    .
    “Gyurcsányról tudjuk, hogy 2008-ban a saját cégének olcsóbban adta az áramot, miközben az általa vezetett kormány a magyar családok villamosenergia-költségeit duplájára növelte” – fogalmazott Rogán Antal, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének kerekasztal-beszélgetését megelőzően.”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  13. Magyarországon bőven megéri rágalmazni-lejáratni politikust,tervet,kivitelezést,szinte bármit ami az aktuális hatalomnak éppen útban van. Valaki felröppent egy “hírt”, arra való hivatkozással írnak egy cikket. Azt átveszi pár kormánypárti TV (közmédia mu-ha-ha) ,újság, óránként beolvassák-leírják. Az aktuális delikvens meg perel,ha van rá pénze és bizonyítani is tudja,hogy nem tette meg amivel vádolják. Ha fontos ember 1 év múlva nyer ( ha még szerencséje is van) és megjelenik egy(!) eldugott helyen az esetleges helyreigazítás.Akik átvették a hírt és szájba rágták a hívőknek természetesen semmit nem kell tenniük.
    Ennél jobb és ingyenesebb antireklám nincs,nem létezik.
    Persze ehhez szükséges a szerkesztők-tulajdonosok gátlástalansága.
    Hogy az összeomlóban lévő és a haláltusáját vívó EU ban vagy épp az USA ban az újságtulajdonosok,riporterek-szerkesztők felfogták,hogy egy hír(!)lap vagy éppen hír(!) TV egyik legnagyobb vagyoneleme a szavahihetősége,az más kérdés.Ha párszor megjelenik ott pl, egy újságnál hamis hír az egyben azt is jelenti,hogy lehúzhatják a rolót,itt meg büszkén vállalják a szerepet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. “…amíg az eredeti cikk elérhető, de legalább 30 napig…” És akkor mi van? A karaktergyilkosság megtörtént, az már nem osz, nem szoroz, hogy 30 napig (vagy tovább) olvasható a kiigazítás, és utána esetleg eltávolítják a honlapjukról a cikket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. Zümm-zümm! “Az aktuális delikvens meg perel,ha van rá pénze és bizonyítani is tudja,hogy nem tette meg amivel vádolják.” – írod. JOGállamban nem a vádlottnak kell bizonyítania, hogy NEM tett meg valamit, hanem a vádlónak, hogy megtette! Ehhez az elvhez ragaszkodott Gyurcsány, amikor azt mondta: bizonyítsák be, hogy lopta a diplomamunkáját. Sokan hibáztatták ezért őt is. De gondoljatok bele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. norbert
    2013. március 22. péntek
    09:56

    Ezeknek megvan ám a logikája is. A folyamatos ismételgetéstől (sulykolástól) kialakul az emberekben egyfajta (Pavlovi) reflex. Ha Gyurcsány vagy Bajnai nevét meghallja egy magyar átlagember,egyből a Öszödi beszéd vagy a libás(!) jut az eszébe,holott azt sem tudja,miről van szó. Ha olvasott is (talán) az Öszödi beszédről,véleményt olvasott ,vagy vágott filmet látott. Nem alakított ki saját (!) véleményt.
    Ha megkérdeznek az ország különböző részein 1000 átlag embert, kb. a 90-95% hallotta a nevüket,35-40% “valami rossz”-hoz társítja de nem tudja megmondani pontosan miért( a “mondott valamit ,azért nem szeretem” tetszett eddig a legjobban). És ezzel választásokat lehet nyerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. talalom
    2013. március 22. péntek
    10:18

    Mert GY.F. nem hülye.
    “JOGállamban” történhet ilyen(?):
    http://hagyodosszie.blog.hu/2012/10/25/bkv-per_strandlabda_lufik_es_csorte_a_targyalason

    Nem védem én de ez nem ciki kicsit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. csakén
    Ezért kellett volna bejelenteni a nagy nyilvánosságnak minden esetben, hogy mit, milyen ügyben, kinek címezve nyújtottak be,hogy a gazemberségeket leleplezzék!
    Tudsz mondani egy példát erre?
    Nekem egy dolog jut eszembe. Amikor Gyurcsány kijelentette, hogy felrak a internetre mindent, és nyilvános tárgyalást kért az őt megvádolók cáfolására.
    EZ meg is történt! És ugye hogy nem merték elferdíteni a tényeket???
    Nem veszik észre, hogy a nyilvánosság kizárásával csak veszíteni fognak mindig ezekkel szemben?
    Minden piszlicsáré ügyben, pláne a nagy dolgokban nyilvánosság elé kellett volna tárni a dolgokat! Most nem itt tartanánk, mert azért a sok igazságtól a fidesz is megcondorlik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Az eredeti cikk címe fölött? Ki olvassa már a majdnem 1 évvel ezelőtti cikket? Így az agymosottakhoz nem is fog eljutni! Meg egyébként is Gyurcsány a …. Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Én – és segítsenek ki ha rosszul emlékszem – “ismeretlen tettesek , ismeretlen időpontban , ismeretlen körülmények között , ismeretlen okból” eltulajdonították az egyetem írat tárából a vizsga eredményeket, vagy /illetve/ azok hiteles másolatát, igazolását.
    Ez után történt az a rágalom – A Magyar Nemzet Online – segédletével, hogy:
    “A lapunk úgy értesült; Gyurcsány Ferenc, vélhetően hamisan, csalással szerezte a Pécsi Tudományegyetemen a szakképesítését”
    .
    Felmerül egy kérdés:
    Ki és mikor, Kinek az utasítására, és hogyan lopta ki az irattárból azokat a dokumentumokat melyekkel pillanatok alatt bizonyítani lehetett volna a hamis vádakat?
    A Rendőrség folytat nyomozást?
    A lap érintettsége megkérdőjelezhetetlen, így arra vonatkozóan is folytatnak nyomozást?
    Szerintem mindenki tisztán tudja, hogy ez életvitel szerűen hogyan és miért történt.
    A Fideszes rágalomkampány tökéletesen és óra mű pontossággal működött.
    -
    Van egy történetem,
    mely csak kitaláció vagy talán meg is történt:
    Az „átkosban” egy sor előzményt követően kisebb apróságok, botlások miatt hadbíróság elé keveredett egy sor katona. Ez a sorkatona megvádolt egy magas rangú tisztet. Ez a tiszt ugyan abban a laktanyában folytatta hivatalos tevékenységét mint a szóban forgó sorkatona.
    A vád valami hasonló volt:
    „a „nevezett” katonatiszt elvtárs a pincéjében 56′ -os röplapokat nyomtat, és együtt működik különböző emberekkel”
    Mire természetesen kivonultak a helyszínre, átkutatták az érintett tiszt házát, de semmit nem találtak, semmi terhelőre nem bukkantak.
    Mire megkérdezték a sorkatonát; „mire volt ez a gyanúsítgatás, mocskolás jó? – Egyértelmű az ártatlansága a tisztnek”
    A sorkatona:
    „Nem az a lényeg, hogy igaz volt vagy sem.
    A lényeg az ha egyszer – valamikor – a katonatisztet meg akarják kérni valamire, elő akarják léptetni mindenkinek az ugorjon be: Annak volt valami 56′ -os ügye, azt inkább hagyjuk, nem bízhatunk benne”
    .
    Ha igaz volt, ha nem ez a történet; A lényeg, hogy erről van itt szó:
    A karakter gyílkosság jól bevett módszer, bárki tönkretételéhez.
    Mocskos módszer, és a Fidesz – mint egy mocskos párt – jól használja ezt a taktikát.
    Mondják; Csak a saját fegyverükkel lehet legyőzni ezeket.
    Hát íme; Tanulhat tőlük az ellenzék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. K.S. Éppen azt hajtogatom monomániásan, hogy a saját eszközeivel nem lehet legyőzni ezt a bandát. Sunyiságban, hazugságban sokkal ügyesebbek, behálózták már az egész nemzetet, mint egy rákos sejtburjánzás. Ennek nem az az ellenszere, hogy másik kórokozót tenyésszenek, hanem az, ha kivágják a szervezetből. Ennek az eszköze a jogállam és a demokrácia, és ettől nem tekinthetünk el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. A módszer természetesen igen régi és kiválóan működik. A kabátlopás-ügy.
    .
    @csakén
    “…rágalmazni csak megalapozott tényekkel bizonyítva [...] érdemes!”
    Na ne! Amit írsz, az egy hatalmas önellentmondás. Ha vannak megalapozott tények, akkor az már nem rágalom. Hiszen a rágalom = alaptalan, hazug állítás. Amúgy sokszor hallottam már rádióban, tévében, hogy ez egy “hazug rágalom”. Mintha lenne igaz rágalom is.
    (Ám mint látjuk, rágalmazni mindig érdemes.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. K. S. és talalom
    Itt van a 22-es csapdája. (nagyon nagy könyv)
    Mert ha a demokrata nem demokratikus eszközökkel győzi le a demokratát, megkérdőjelezhető a demokratasága.
    Ha viszont megmarad a demokratikus eszközöknél, nem tudja a diktatúrát legyőzni.
    .
    És a mi demokratának nevezett ellenzékünk sem képes túllépni saját magán, egyeztetget, vitatkozgat és elemezget a diktatúra meg terjed, rombol.
    Szóval, hogyan tovább, és merre és kivel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. bumburi és csakén!
    Igazatok van, én is hiányolom azokat az ellenérdekeltek által kiadott könyveket, amelyek valahogyan megcáfolnák Ferenczi Krisztina, Debreczeni József, Kende Péter és mások kiadott írásait a közelmúlt történelmi eseményeiről.
    .
    Felháborító, ahogyan az elkövetők megengedik maguknak a szimplán előadott hazugságokat, és az is, hogy nincsennek újságírók akik ezt rajtuk számon kérjék. Állításaikkal szemben nem kapnak jólirányzott és pontos kérdéseket, amik elöl kitérni sem tudnának.
    Mi lenne, ha ők is írnának alaposan felkutatott tényeken alapulóan akár csak egy esszét is? Vagy ilyen nem létezik, mert nem is létezhet?
    Az újságírók nagyon sokszor hagyják, hogy ezek az emberek ezzel a megnyilvánulásukkal lenézzék a népet !
    .
    Szal, itt a médiában is van bőven tennivaló!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. telekis
    Bárhová nézünk, vagy a félelem, vagy a gyávaság, vagy a jól megfontolt érdek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Kecskeméti Károly

    Talán megoldható: az előbb említett könyveket közőlje folytatásokban az AN online.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Szenzor
    2013.március 22
    péntek, 12:20

    Tökéletesen jó a kérdés!
    Valóban igaz és jogos amit ír, és kérdez.
    .
    Véleményem szerint ha egy jól működő demokrácia lett volna Magyarországon, a Fidesz soha
    nem juthatott volna oda ahová jutott.
    A Jobbik eleve nem is létezhetne, és nem is szabadna, hogy működhessen!
    A demokrácia az egy olyan társadalmi közösség forma, mely védi a saját érdekeit, értékeit, célkitűzéseit (többnyire). Meghatározott tiszta célkitűzéseivel, értékrendjével, eszközeivel tisztában kell legyen.
    .
    Az, hogy a Fidesz a fiatal, csenevész, Magyar demokráciára ráronthatott, csak azért tehette meg,
    mert valaki, valahol hibázott, mert nem megfelelően védték a demokrácia „sáncait”.
    Vagy egyszerűen még nem volt olyan törvény, olyan felelős tudat mely a veszélyt időben felismerhette volna és védekezési mechanizmust válthatott volna ki a társadalomban.
    – ezt törvényben kell rögzíteni, annak betartását szavatolni kell! -
    De bármi is volt a probléma a baj megtörtént. Szerencsére az ország menet közben belépett az
    Európai Közösségek Nemzeti soraiba, vállalt egy sor feltételt, aláírt egy sor emberjogi, egyezményt, törvényeket szavatolt stb.

    És ezt fontos leszögezni, hogy nem az MSzP. Fidesz, de még nem is párt tette, hanem a Magyar Nemzet egésze.
    Éppen ezért volt fontos a Nép Szavazása, ebben a témakörben és éppen ezért fontos az Alkotmányosság kérdésében /is/, a nemzet egészét érintő „válaszúthoz” érkezve Népszavazással dönteni a következő nemzeti irányról.
    Tehát amikor a Nemzet egésze vállalta azon feltételeket, melyeket az Európai Közösségek feltételként szabtak Hazánknak vállaltuk a Demokrácia értékrendjének betartását is.
    A Régi Alkotmány tökéletesen leírta, hogy miként kell fellépni a törvénytelenség ellen, az Alkotmányra, nemzetre támadók ellen! De amikor eljött az idő, nem tett senki semmit!

    A Fidesz Népszavazás nélkül alkotmányt törölt, Népszavazás nélkül Alkotmányt írt.
    A nemzeti konzultáció, mely állítólagosan kiváltotta volna a Népszavazást, nem felelt meg akkor sem ha azt igyekeztek állítani is.
    .
    Véleményem szerint hibázott Bajnai Gordon akkor amikor nem vizsgáltatta ki a puccsot és nem börtönözte be Demokrácia ellen elkövetett, illetve államellenes és nemzetellenes bűntettek végett a felelősöket.
    Ma amikor a Demokrácia megszűnt létezni, Diktatúra van és a Jogállamiság érvényét veszített, mit lehet tenni? Harcolni egy olyan ügyért amit szinte minden Demokratikus ország üdvözöl és támogat! Nem kérdéses, hogy mit kell tenni:
    Össze kell állítani egy sor HITELES vádat, Nyomozni kell a visszaélések felderítésében, BIZONYÍTÉKOKAT kell gyűjteni arról amit akkor nem tettek és azóta folyamatosan.
    A hatalommal való visszaélés, az Emberjogi törvények megsértése illetve semmibevétele, a Jogállamiság ellen elkövetett bűntettek, a Magánszentség ellen elkövetett bűntettek, Közvagyon hűtlen kezelése, Önbíráskodás, hatalommal való visszaélés … Csőd bűntett, Közszolgálatú adatok meghamisítása illetve visszatartása, Megfélemlítés, Súlyos vagyoni károkozás …
    Ezek birtokában egyszerűen be kell menni a parlamentbe és letartóztatni Orbán Viktort a bizonyítékok alapján Strasbourgba kísérni vagy egy erre alkalmas helyre és lefolytatni a tárgyalást.
    .
    Furcsán hangzik? Bevallom, igen. De ez az egyetlen Demokratikus lehetőség.
    Ha erre nincs lehetőség, vagy kivitelezhetetlen akkor csak ANARCHIKUS eszközökkel lehet megdönteni a rezsimet. Más megoldás nincs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  28. Úgy látom itt a lényeg a felső oktatási szakokon az oktatás
    multidiszciplinaritásának. Habár nehéz dolog egy ügyet teljes összefüggésében
    vizsgálni, mégis csak így lehet az igazságot eldönteni. Hiába jönnek a jogászok
    a JÓ NAPOT egy ilyen szemléletre felkészített IGAZI JOGÁSZ MONDHATJA.
    A fizeSS és csatlósai ezért nem akarják érteni mi az andragógia.
    Ilyen háttérrel felkészültek miatt nyert Gyurcsány és veszített Mitt Pali.
    A tényleges valóság a tények összefüggéséből dönthető el nem néhány
    félreérthető leírt szó klf magyarázgatásaiba való végtelen vitában.
    .
    Ennek ma különlegesen kiemelkedő jelentősége van. A többi megszüntetett
    fékek és ellensúlyok rendszerében még megmaradt a birói lelkiismeret nyomán
    a BÍRÓI FÜGGETLENSÉG. Ezen törvényeket ugyanis az Egyházpártállam még
    nem változtatta meg. Később e függetlenség is az ÚJ TÖRVÉNYEK-hez
    kénytelen lesz igazodni. Így a fasiszták elmondhatják:
    A MI BÍRÓSÁGUNK A MI TÖRVÉNYEINK SZERINT DÖNTÖTT.
    Akkor már JÓ NAPOT, hiába jönnek a jogászok!
    .
    Az új törvények mögött – egyre többször – megjelenik a gyevi bíró, hiszen
    olyan reneletekkel kormányozhatnak egyesek, melyek nem kerülhetnek
    a bíróság elé.
    .
    Különös jelentősége lesz a kisebb súlyú törvénysértéseknek, melyeket ma
    még semmibe veszünk. Ezután ugyanis priuszos rovott múltúvá válhat egy
    kisebb kihágás elkövetője is, hiszen rabosítottan nyilvántartásba kerül!
    Nagyon kíváncsi vagyok a Szanyi Tibor ügye alatt elkezdődött másfajta
    “levadászás” folytatására. Vagyis arra, hogy lesz ebből
    precedens. az ellenzék megzabolázására.
    .
    A fasiszták kitüntetésével együtt elkezdődött a JUTALOM, VAGY KORBÁCS
    rendszabály bevezetése. Boross úr meg mondta: “csak ők tudnak vezetni”.
    .
    Ne feledjétek 200ezer HUF fölött, más a helyzet, mert ott a néhány HUF
    üzemanyag áremelkedésért lehet sírni. Nem beszélve a gépkocsi fenntartás
    egyéb költségeiről.
    75ezer alatt néhány % is ajándéknak tűnik, mert vagy eszünk, vagy a
    fenntartást fizetjük?
    Mi biztosít arról, hogy holnap is lesz, jövedelmed akár 200ezer fölött,
    akár 75ezer alatt?
    .
    ÚGY ÉRZEM EZ A LÉNYEG.
    Ki és miből tudja kifizetni a kisjövedelmű család tagjainak néhány 10ezer
    HUF-os olyan büntetését, melyet – akár – a közlekedés akadályozásáért
    akár másért róttak ki rá, helyszíni azonnali befizetés mellett?
    (hogy is állunk a tüntikékkel? ez észrevétel nem gúny, te legfeljebbegyszer
    nem tankolsz és bejön!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. telekis
    2013. március 22. péntek
    12:34
    Remélem látod az újságírók és a bértollnokok arányát.
    Kik kezében van a sajtó?
    Nem ők szabják meg mit kell és milyen módon megjelentetni.
    Vagy azt teszed, vagy repülsz.
    Már választottál is, HISZEN ÚJSÁGÍRÁSSAL FOGLALKOZOL.
    Annál a rengeteg ellenzéki, vagy semleges médiumnál!
    (nem jobb egy gyáva élőnek, mint egy hősi halottnak? hiszen ott a család is.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. K. S.

    2013. március 22. péntek 14:11
    Az igaz, hogy a demokrácia valahogy kisiklott, talán igazi nem is volt.
    Hogy ki rontotta el, mindenki rontott rajta aki hatalomba belekerült.
    A megoldás leírt elmélete tökéletes, a gyakorlati kivitelezése megoldhatatlan.
    Szerintem is csak a kapa kasza maradt.
    Üdv. Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Kuksi
    Igaz – rágalmazni helyett vádaskodni lett volna a megfelelő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Báthory Ödönke

    Nem értem, hogyan történhetett ilyesmi? Még mindig nem elég gondos a bírák kiválasztása? Illetve érdekelne ennek a bírónak a további sorsa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. Félnek a diákoktól!!!!!!
    http://nol.hu/belfold/a_hatalom_visszavag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. “A főváros emberei a katasztrófavédelemmel és őrző-védőkkel – később rendőrökkel – megerősítve megszállták a Király utcai Sirály művészeti központot,..”
    .
    A fasizmus, még ugyan alig láthatóan, de fokozatosan kezdi a figyelmeztetést:
    VIGYÁZZ, MERT VELED IS TÖRTÉNHET VALAMI!
    Gondolkozz, mi titkolni valód van ellenük. Vigyázz titkaidra.
    Ha valami nem tetszik, mindenbe beleköthetnek. ELÉG CSAK EGYSZER!
    .
    Nem láttad eddig: A “KATASZTRÓFÁT” KELL VÉDENI?
    (miből lesz a cserebogár?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Gyurcsány Ferenc előadást tart az Edinburgh-i Egyetemen.
    Gyurcsány Ferenc társzerzője Lawrence R. Keith amerikai Nobel-díjas közgazdász könyvének…
    Hát ezért kellene, hogy eltűnjön, mert vekkeres a sallerosztogatáson és a pávatáncon kívül nem igazán tette le a névjegyét.
    De már biztosan szervezik neki a fanok, hogy valamit előadjon))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  36. …És a magyar sajtó, na meg Európa is csendes – még mindig csendes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. Kedves Gyurcsány Ur!
    Én,egyszerü állampolgár kérem Önt elégelje meg egyszer és mindenkorra a hamis vádaskodást és a rágalmazást.Engem végtelenül felháborit,hogy embereket sároznak be alaptalanul,politikai célzattal.Kérem ne türje tovább.Inditson vádakat a rágalmazok ellen és ne hagyja mindaddig abba,mig a hamisan vádaskodok meg nem lesznek büntetve.Addig,mig a hamisan vádaskodok meg nem lessznek büntetve, mindig kifognak találni valami szemétséget és ujabbhamisvádaktól lesz hangos az ország.Kérem ne engedje,ne nyugojon bele a felmentésbe.Támadjon.A fementés felhatalmazza Önt a támadásra.További besásozásra ne várjon.Támadjon minden törvényes eszközzel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  38. Ahogy többen írják, nemcsak a helyreigazításért kellene perelni, hanem kártérítésért is, hogy elmenjen a kedvük a hazugságoktól.
    Külföldön (nyugatra) nagyon meggondolja egy újság, hogy alaptalanul rágalmazzon, mert csődbemehet a büntetésektől.
    Sajnos a magyar bírói gyakorlat ebben túlzottan elnéző, tizedét-ötvenedét ítélik meg erkölcsi kárként (már ha egyáltalán megítélnek.), min nyugaton.
    Pedig jó lenne, mert a kapott kártérítéssel a nyertesek (többnyire) jótékonysági alapokat támogatnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  39. Nincs mit véleményeznem, annyira egyezően gondolkodunk a többséggel.
    Orbán diktátor, önkényuralkodó SZÉGYENE, hogy egy ISTENTELEN országot tákolt össze abból a szellemiségéből, amit nemrég még Linz-ben egy pszichiátrián élesítettek nála…… !!!!!
    “Mágus” is rendszeresen jár hozzá, gyógyítja őt, többek között kézrátétellel is.
    Ez valóság ! – akiktől hallottam ismerik e hölgyet aki kezeli Orbánt.

    El kellene gondolkodni azon, hogy PSZICHÉS zavarokkal küzdő ember, ALKALMAS- E egy ország irányítására ?
    Hiszen beszédei is zavarosak, hányavetiek, amikor a felolvasni szánt szövegben sort téveszt, akkor röhögcséléssel, hirtelen jópofáskodó szöveggel akarja a kényelmetlen szituációját menteni.

    Gyurcsány úr azon a választási TV vitán megadta Orbánnak a “döfést”, olyan sikeres, frappáns szöveggel, amelyből Orbán míg él sem tud magához térni, ez egy BÉLYEG, amit egy belesütött pecsétként hordoz magán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  40. csakén: “Olvastam”: Hol ? Jó lenne megjelölni a helyet a félreértés elkerülése miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Én azt tartom a legnagyobb problémának – és ez bizony a legnagyobb szegénységi bizonyítvány, a magyar értelmiségiekről, nem az őket meghallgató kis emberekről – hogy a mai napig, elfordulnak Gyurcsánytól, nem állnak vele szóba, egyszóval leírták, és még csak eszükbe sem jut, hogy ez a hozzáállás, a magukról kiállított szegénységi bizonyítvány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  42. A mai Magyarországon, egyetlen politikus képviseli igazán a nép érdekeit.
    Egyedül ö mondja a diktaturára hogy az ami.
    Nincs rákényszeritve semilyen anyagi érdekböl, mégis tulteszi magát az aljas rágalmazáson, és volt párttársak hátbaszurásain, és Államférfiként viselkedik.
    Lehet rola példát venni mindkét oldalrol.
    Ezt az embert ugy hivják Gyurcsány Ferenc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  43. Talán már csak annyi, hogy – egyenlőre – legalább a magyar bíróságok még megmaradtak függetlennek. De attól tartok ez sem fog így maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Etele!
    kérésedre:
    http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/4377-gyurcsany-ferenc-ma-az-edinburgh-i-egyetemen-tart-eloadast
    Ez mai hír. De csak itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Be kellene tiltani egy ilyen hazug és csaló lapot, de ez a kurmányé, mert ők is pont olyanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. bozse: Igen, ennek van értelme. Az bosszant ugyanis, hogy a senkivel hasonlítják össze, aki még olvasni sem tud. Életében nem volt egy tisztességes tette OV-nek, mint miniszterelnök ( nem államférfi) már az első ciklusban megbukott. Szerintem a felmérések nem mutatják Gyurcsány iránti szimpátiát, de a mért százezernél jóval magasabb a szavazóbázisa, mert megérdemli a figyelmet, tiszteletet.
    Lesznek meglepetések választásokkor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Etele
    Femina

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. LMP feljelentést tett offshore cégeknél landolt pályázati pénzek miatt, 2007-től napjainkig!
    Vágó Gábor még el is akarta hitetni, hogy ők tisztán egyforma mércével mérés alapján indították, így a választások előtt ezt a vizsgálatot.)))))
    Csak nem szóltak, hogy a kopogtatócédulákért, kéne még egy kis szívesség….
    Mert a vak nem látja csak, hogy 2007-től elkezdik a vizsgálatot, aztán 2008, majd 2009-nél már el is akadnak, mert hopp, itt a választás, tehát a fideszes offsohre cégekig nem jut el a vizsgálat. Ez olyan egyértelmű, mint a 2×2=4!
    Akik kiváltak az LMP-ből legalább ennek az álságos cirkusznak, amit az LMP mindig is művelt, nem lesznek részesei.
    Az LMP is és a Jobbik is megmondhatja a tutit, hogy mi lesz belőle, azt láthatjuk, vagy nem?! A fideszesek elleni feljelentésekre gondolok, ha egyáltalán voltak ilyenek konkrétan e két párt részéről!
    Tiszteltem Róna Pétert, de ezt az LMP-s gyomorforgató politikát látva, nem tudom hogyan tudja ehhez a nevét adni…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. csakén
    Hogyan tudja a nevét adni? Mert remélt valamit, és újra azt hiszi van esélye labdába rúgni. Lenne is, mert esze az van. Csak nem jó helyre pocsékolja.
    Szerintem eljön az idő, amikor azt mondja, hogy ez már vállalhatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. A fenti fényképet nézve, inkább egy veszedelmes ufó látható egy idegen bolygóról, nem pedig az eredeti Gyurcsány Ferenc, kinek pecsenyeszínű ragyás bőrszínéhez félelmet keltő, gonosz tekintet is járul. Vajon az lenne Ő? (Kicsit korán jött a sztárfotó úgy tűnik nekem, hisz nincs még április elseje, a bolondok napja… akarom mondani: kerge orbán napja.) Ha nem tévedek, sokan szeretnék a mai fejtetőre állított Magyarországon, ha ez az átvarázsolt hóhér kinézetű józan ember venné át a hatalmat egy Szent István országát elővarázsoló, megkergült ámokfutó, udvari bolondtól. Aktuális lenne, ha a megpörkölt képű szőrös fenevad fényképe helyett egy valódi, jóval szimpatikusabb tekintet nézne biztató irányt muva rám/ránk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos