Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány újabb pert nyert a Magyar Nemzet ellen 2013. március 22. péntek 6:30 Forrás: OS, DK

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány újabb pert nyert a Magyar Nemzet ellen

Budapest – Gyurcsány Ferenc jogerősen pert nyert a plágiumrágalom kapcsán a Magyar Nemzet ellen, miután a Fővárosi Ítélőtábla, helyben hagyva a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét, helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzetet.

A lap Gyurcsány Ferencet rágalmazta meg plágiumváddal főiskolai szakdolgozata kapcsán. Eszerint a bíróság kötelezi a Magyar Nemzet Online kiadását, hogy a 2012. május 6-án, “Gyurcsány tovább magyarázkodott” címmel megjelent cikkel azonos helyen, a cikk címe fölött, mindaddig, amíg az eredeti cikk elérhető, de legalább 30 napig, az ítélet jogerőre emelkedésétől számított 8 napon belül tegye közzé az alábbi nyilatkozatot.

“Valótlanul híreszteltük, hogy bár kötelező lett volna, Gyurcsány Ferenc – tanárképzős hallgatóként – nem vett részt gyakorló tanításon a pécsi Meszesi Általános Iskolában. A valóság ezzel szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc Pécsi Tudományegyetem Tanárképző Főiskolája által kiállított indexében szerepel, hogy tanítási gyakorlatra biológia tantárgyból jó (4), technika tantárgyból jó (4) érdemjegyet szerzett 1984. május 15-én.”

A plágiumvádról ismét kiderült, hogy alaptalan rágalom volt. Az ítélet jogerős.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 43 szavazatból)
Gyurcsány újabb pert nyert a Magyar Nemzet ellen , 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

66 Reader’s Comments

  1. Ez a kutyat nem erdekli! Gyurcsanyt utaljak az emberek ez igy is marad meg egy darabig . Kifeheriteni ot az emberek szemeben eleg komoly feladat , nem lehetetlen de rettenetesen nehez. 20 emberbol 19 negativan iteli meg es nem szavazna ra soha! Gyurcsanyt kedvelok ki lehet probalni , kerdezzetetk meg 20 embert telefonon , ismeretlen embereket ! Mutatokzzatok be mint egy svajci statisztikai ceg de igy is lesz sok aki lerakja a telot!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  2. Kubatov embereit elkuldte ROMANIABA EZEN BELUL ERDELYBE A TEMETOKBE IRJAK OSSZE A NEVEKET ! Ez azert nem semmi !! DE FELTUNTEK A JEGYZETELOS EMBEREK A SIROKNAL EGY KET OTT DOLGOZNAK!!! Oriasi csalasra keszul Orban es a maffiaja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. Mist
    “Nem csak helyreigazitásért kellene perelni,hanem kártéritésért is.”Egyet értek.A kártéritésért kapott pénzt,pedeig fel ajálhatná rászoruló szegényeknek és erröl nagy csindaratát kellene csinálni,hogy lássák valoban ki is ő.Ez sokat javitana a sok bemocskolodás miatti népszerüsége vesztésén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  4. Nem értem a társadalmat, hogy mélyen elutasítja Gyurcsány Ferencet. A fidesz elismerte, hogy Semjén, ill. Navrasicsnak volt a feladata, hogy leamortizálják Gyurcsányt. Mi ez a nagy szemben állás? az említett személyek mennyivel különbek? egy cseppet sem! Sőt részemről mélyen el ítélem őket. Mivel egy kiművelt lelkületű ember ilyen negatív emberi tulajdonságokkal nem rendelkezhet, ergo nem művelt emberekről beszélünk, ez egyértelműen vonatkozik Orbánra is. Micsoda dolog, Orbán nyilatkozata, hogy ha az ellenfelét gond nélkül legyilkolná ha az a győzelem útjába állna. Orbán a hátán ostorcsapásokat érez, remélem eljön az az idő is amikor mást fog érezni. Nem lehet egy népet ilyen nyílt megalázó zsarnok módon vezetni. A környezetünkben már mindenki látja, hogy rossz úton járunk, de a vezetés még nagyobb sebességre kapcsol. Orbán és bandája a REZSICSÖKKENTÉSSEL palástolja hibás döntéseinek sorozatát. Orbán és bandájának 2014-ben takarodni kell. ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Kecskeméti Károly

    “Leo Klein” (szombat 10:06): ha valóban megtörtént, akkor nem “készülnek”, hanem masszívan dolgoznak. Bizonyíték kell, nyilatkozzanak, akik látták őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. Leonak 100 % igaza van. Gyurcsány a biztos vesztés. Lehet szeretni, lehet utálni,
    ez mindegy. UNALMAS !
    Nem Skóciában kell a magyar politikát gyakorolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (10 szavazatból)
  7. Amondó vagyok, valójában a következő “helyreigazítást” tették közzé:
    “Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, Kedves birkaolvasóink, igazodjanak saját jól felfogott érdekükben a megfelelő helyre, mert Önök is úgy járhatnak, mint Gyurcsány Ferenc. Már évek évek rágalmazzuk aljasabbnál aljasabb kitalálmányainkkal, valóságnak megfelelő tényt eddig még nem tettünk közzé róla, és ez ezután is így lesz. A valóságtól, a törvényektől, az igazságtól tökéletesen független gazságszolgáltatásunk mindezt lehetővé teszi számunkra.
    Igaz ugyan, hogy normális helyeken a hazug embert hamarabb érik utol, mint a sánta ebet, de nekünk sokkal jobban megéri ellenfeleinket besározni, mert mire Önök előtt kiderül az ártatlanságuk, hálistennek Önök már úgy elhiszik a hazudozásainkat, hogy az ártatlanok soha többet nem lesznek képesek elvenni tőlünk annak a présnek a srófolóját, amivel ki tudjuk Önökből préselni az utolsó szuszt is, oszt jónapot! Most visszavonattak velük egy állításunkat, amiről mi is tudtuk, hogy mocskos hazugság, de minden napra van újabb hazugságunk, ebből mi soha nem fogyunk ki.
    Ne feledjék kommunikáción lényegét, és gyakorolják naponta: – BEFOGADJÁTOK A MASZLAGOT?
    - BEEEEEE!!!”
    .
    Éljen Orvánviktorszeretettvezérünk!
    - Beeeeeee.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Leo Klein
    2013. március 23. szombat
    10:03
    Tudod egyet is lehetne érteni veled a telefonos közvélemény kutatásban.
    Amikor azonban egy távhívást várok és már aznap a 9. reklámügynök akar
    rám erőszakolni valami egészségügyinek mondott ingyen meghívást,
    akciósam40ezer HUF-ért, és harmadik idegen nyelven kérdezem meg érti-e,
    hogy nincs szükségem ilyesmire. Mellékesen megjegyzem, a telefon
    szolgáltató névjegyzékében nem engedélyeztem az ilyen zaklatást.
    UGYAN MENNYIRE VÁRSZ ŐSZINTE VÁLASZT. Teljesen mindegy kirőlol van szó. Tudod ki van a másik végén?
    A “nagytudású(?)” felmérő augurok 15 000 fő megkérdezése alapján biztosan
    jósolják a 2/3-ot, ugyan 20 ember véleményére miért költenél pénzt?
    Ugyanis az a te pénzed, nem a másé. Ez a felmérősdi ma már kabaré.
    Bebizonyosodott a PIRÉZEKET sem szeretik. Még a “politikusok” sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Közvéleménykutakodási témához nem árt figyelemmel lenni arra, hogy Orbán olyan nagyon nem tűri, hogy az ellenzői a szükségesnél nagyobb nyilvánosságot kapjanak…
    - Miért lenne kivétel bármelyik véleménykutató?! Azaz: ha nem olyan “eredményt” tálalnának, ami neki megfelelő, megeshet, legközelebb már nem tálal(hat)nának semmit.
    - Aki orbánkritikát fogalmaz meg, gyakorlatban megtapasztalja, hogy jövedelme veszélybe kerül. Ugyan birka a magyar, de azért annyira nem, hogy szánt szándékkal elveszejteni akarná “felelőtlen” kijelentéssel saját jövedelmét. Cselekedni pedig inkább elmegy “békét” tüntetni, ha ez az ára annak, hogy holnap is legyen kenyérmorzsa az asztalán.
    - Az időközi választásoknak sincsen felmérő értékük, hiszen mi értelme lenne nem fideszest beválasztani statisztának fideszes testületekbe?!…
    .
    Szóval a vélekedéskutatás úgy ahogy van, remek megélhetés azoknak, akik vállalkoznak rá (és beállnak a hatalom elvárását teljesíteni), a hatalomnak meg roppant fontos azt sugalltatni, hogy a zellenzék ereje bakfitty. Az egésznek meg azért nincsen semmilyen jelentősége, mert a zellenzéket nem az választópolgárok tömege “fogalom” testesíti meg, hanem azok a pártok, melyek vetélkednek a választópolgárok kegyeiért.
    Írtam már többször: az egyetlen Gyurcsány körüli csoportosuláson kívül senki nem akarja (nem merné) felvállalni a rendbetétel időszakát…
    Ezért aztán Orbán nem is lesz leváltva. Ha nincs ellenzéki (párt) bojkott, el kell menni szavazni, bár semmi értelme, mert Orbánnak annyi szavazata lesz számlálva, amennyire éppen szüksége lesz, de legalább ráébredünk, valóban van-e leváltó hangulat vagy sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Nagyon helyesen döntött a bíróság ebben az ügyben.A Gyurcsány Urat a fidesz és az Orbán seggnyalói évek óta bántják ,mert beleszeretnék verni a magyarok fejében,hogy a Gyurcsányt utálni kell és minden rossz ami történik az országban csak Ő tehet róla. Sok agymosott magyar.Pedig a legőszintébb és a nagy formátumú igaz magyar politikus csak Gyurcsány Ferenc!!! Zsóka mama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. “Jobb későn mint soha”.Ugyanis amikor a fényképet megláttam, az a gondolat futott át tajtam, hogy az AN nehezen találhatott ilyen rossz képet a cikkhez, mert ilyen képet csak rosszindulatból tehetett ide. Mindegy, tudom, hogy ő az, aki számít és nem a fényképe. A jóindulatot és a tisztességet, az ország iránti szeretetét úgysem lehet tőle elvitatni, sok sikert kívánok a kitartásához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Fejtő Ferenc:
    “Csak az a kérdés, hogy a magyarok megérdemlik-e a fiatal Gyurcsány Ferencet? (nem, 3xbóvlist nekik!) Remélni lehet, hogy igen.”
    Heller Ágnes:
    “Feri rossz politikus, mert jó ember.”
    Most komolyan, azért tűnjön el, mert az ellenzék két prominense, nagyon nemzetien nagyon magyar és nagyon igazi keresztények leamortizálták pártfeladatként?!
    Akkor a 3xbóvlisnak, a kontárnak, az ország megosztójának, a bentieket a kintiekkel összeugrasztónak hol lenne már a helye?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. “Nem Skóciában kell a magyar politikát gyakorolni.”
    Meg kell nézni a diákok nyilatkozatát, ezzel kapcsolatban!
    Ők megköszönték a volt miniszterelnöknek, hogy tájékoztatja őket, hiszen ők ott a távolban is a hazájukért aggódnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Gyurcsány a legőszintébb magyar politikus. Ezt azonban a nép nem szereti, mert akkor a saját hibáinkat, tudatlanságunkat kellene beismerni. Fejő Ferenccel értek egyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. kastanka
    Fejtő Ferenc csak remélte, hogy a magyarok megérdemlik a fiatal Gyurcsány Ferencet!
    Én beletűztem, hogy nem érdemlik meg, a 3xbóvlis jár nekik!
    Elnézést, ha valami félreérthető volt, mert Fejtő Ferenc nem tudhatott a 3xbóvlis kategóriánkról és, hogy azt kinek köszönhetjük és miért ezt érdemeljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. A renszerváltás óta nem volt,még egy olyan MINISZTERELNÖK,mint Gyurcsány Ferenc úr.A fenti megállapítást pozitív irányba tettem.Még több erőt Gyurcsány úr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos