Ronai and Ronai
AMERIKAI

Film készült a Fidesz pusztításáról 2013. március 3. vasárnap 15:06 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(68)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Film készült a Fidesz pusztításáról

Budapest – Filmet készített az MSZP – a párt véleményét tükrözően – az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A húszperces kisfilmet az MSZP koncepciója alapján, a szocialisták szakértőinek bevonásával fiatal művészek forgatták. A filmet az internetes videomegosztókon és a szocialista párt weboldalán nézhetik meg az érdeklődök.

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke elmondta, a film annak a január közepén kezdődött, Magyarország ma elnevezésű kampánynak a része, amelynek végén, jövő szombaton a Papp László Budapest Arénában tartanak évértékelő rendezvényt.

Újságírói kérdésre válaszolva Mesterházy Attila elmondta, hogy a kampány egésze 15-16 millió forintba került, ebben benne van az Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát ábrázoló óriásplakátok és a kampányfilm költsége is.

A filmben egyebek mellett az hangzik el, hogy Orbán Viktor kormányzása tönkretette az országot, a kormánypropaganda pedig elszakadt a valóságtól. A társadalmi különbségek növekednek, a középosztály lecsúszik, négymillió a szegény ember, közülük másfél millióan a létminimum alatt élnek, a gazdaság teljesítménye csökken, a fiatalok menekülnek az országból – sorolja az alkotás, amely bírálja a kormány oktatási és kulturális politikáját, a stadionépítéseket, a szociális kiadások csökkentését is.

A film konklúziója, hogy a Fidesz-kormánynak meg kell buknia, Orbán Viktornak pedig távoznia kell a közéletből.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +45 ( 59 szavazatból)
Film készült a Fidesz pusztításáról , 4.5 out of 5 based on 33 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(68)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

68 Reader’s Comments

  1. Eldrad: sajnos ezeket – amiket a választásokról, programról, menekülésről írtál – én is pont így gondolom. Amire a legtöbb mínuszt kaptad, az jellemzi igazán az állapotokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  2. Bumburi!
    *
    Én is így látom: egy “pipa”, oszt ez is el van intézve…
    Percben mérve, ledolgoztak több hónapra való munkát, amit a pártprogram kiszabott. Tehát megint lehet hallgatni hosszú ideig…
    *
    Mindez nem csupán a rátermettség hiánya, hanem a székház szindróma tipikus jele: a székház, az iroda, az íróasztal (esetleg + beosztottak is), szabott munkaidő, a munkabér…stb a “mozgalmár” világszemléletére gyakorolt hatásának vagyunk a szemtanúi…
    *
    Azért ugye egy pártot mégiscsak az eredeti mozgalomra emlékeztető, nem hétköznapi, hanem eszmeiségből, azaz öntudatból fakadó, egyenként is, időnként spontán, egyéni ötletektől is vezérelt munka kellene, hogy jellemezzen… – Akár túlórában is.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  3. A hírekben hallottam az MSZP gyűlőlegvideójáról. ezért megnéztem és elképedtem azon mennyire amatőr munka. Természetesen gyűlöletről egy hang sincs benne, de én megnézném azt a szörfözőt, aki egy több mint 15 perces videót végignéz. a három perc a maximum idő, és provokatívadd állítások kellenének. 5-10 ól megválasztos rövid bejátszás hatásosabb lenne. Mivel a gyűlölet vádként felvetődöt, meg kell mutetni mi a gűlölet. Felll lehetne vetni a csuti szellemi alkalmatlanságát, leplezett formában, mondjuk beszélni a tudathasadásos elmeállapot kényszermozgásairól, alájátszva a csuti beszéd közbeni hadonászását. esetleg olyan felvételeket, amikor a nyelve nem fér el a szájában. Illő lenne egy rövid videóban megemlíteni, hogy Magyarországon diktatúra van. Természetesen képileg illusztrálva.a csuti képével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  4. @Nyul György

    Most tényleg az a baj, hogy nem volt gyűlölet a videóban?

    OMG

    Ne az MSZP-nél tessék reklamálni, hogy kimaradt a gyűlölet a videóból, hanem Kiflicsücsök Gabikánál, ugyanis nem az MSZP ígért gyűlöletkampányt, hanem a Gabika :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. A legfrissebb hírek szerint Puskás Ferenc őrnagy elvtárs felesége is kifogásolta az őrnagy elvtárs fényképének felhasználását a kisfilmben. Én az a korosztály vagyok, aki élőben látta focizni Puskást és élőben a Colombus utcai villát, amelyben a Rákosi terror alatt a napjait tengette. Nem tudom mi vitte rá az őrnagy elvtárs feleségét a tiltakozásra, de biztos vagyok abban, hogy a befizetett nyugdíj járulékától függetlenül, lényegesen több nyugdíjat kap, mint a 45 évet ledolgozott szövőnő, akinek a férje nem katonaszökevény, csak egyszerű bányász volt, akit a szilikózis 40 éves korában elvitt és ezután még a gyerekeit is egyedül nevelhette. Úgyhogy kedves Nagysád, hátrább az agarakkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  6. marslakó!!! Szívemből írtál.Minden szavad IGAZ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Mondja meg valaki, hogy kit érdekel, az hogy ki csinálta a filmet… Senkit ! Egy a fontos, hogy jó . ü t ő s . legyen, kegyetlenül vádló, és visszadobhatatlan
    m a g a . a . m ű.
    MárMegint ez a teszetosza tájékoztatózsdi – ósdi.
    Egyáltalán, minek azt előre bejelenteni, ha gólt akarunk rúgni. aztán ha nem sikerül, hivatkozhatunk a jó szándékunkra, hogy mi gólt akartunk?
    Hagyják már abba ezt az előre beharangozást – aztán semmi hatás…
    ˘
    Inkább szervezzenek óriásplakát-tépő brigádokat ! Az már nagyobb port kavarna. Ez lenne egy igazi, értelmes és fiatalos – az MSZP ifjú titánjaihoz illő – akció, mert különben unalmasak és lagymatagok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Az MSZP Orbán örömére, úgy működik, mint egy hivatal.
    Ennél nagyobb szívességet nem is tehetnének a führernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Azért “nincs új a Nap alatt” ! Ha minden igaz akkor hamarosan az IDIÓTA VIKTÁTOR bírálata felségsértésnek fog minősülni (Navracsicska szerint) !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Sok igazság van a videoban de ugyanennyi demagóg kreténség is.. hogy a jobbikot (magyargárda és tsai.) egybemossák a fidesszel?! pf. Szokták nézni parlamenti üléseket? Valaki olvassa a jobbikos és ahhoz közeli hírportálokat? A jobbiknál senki nem kritizálja (“anyázza”) jobban a kormányt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (16 szavazatból)
  11. mellesleg a szőke csajt ismerem a suliból… és hát na… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. Ez a fidesz politikája : mivel nem tudják támadni a film igazság tartalmát, támadják azt, hogyan jutottak a felvételekhez.Egy a cél: támadni, támadni, támadni és ehhez bárkit felhasználni.
    Tudjuk a vezér ürü nem tud meglenni támadás nélkül!
    Amíg ő levegőt tud venni ebben az országban nem lesz béke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  13. Kérdésem: ki látta már ezt a filmet? Ebben semmi gyűlölet nincs. Nem személyeskedik, nem nevezi a vezért őrültnek, elmebetegnek, egyszerűen összefoglalja, hogy mi a magyar valóság. Ha ezt még az mszp-sek is kifogásolják, akkor nem tudom, hogy mitől ők a legnagyobb ellenzéki párt még mindig. Sőt, még az atv. nagyon kiváló műsorvezetőnőjétől is majdnem lehidaltam. Mit tudott akadékoskodni, ahelyett, hogy minden nap levetítenék.
    Egyszóval: nem lesz itt ellenzéki összefogás, nem lesz itt kormányváltás. És még nem is vagyok pesszimista alkat (talán csak realista), sőt még bigott mszp. hívő sem vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Naruto: ha nem lehet összemosni a fideszt a jobbikkal, akkor miért van az, hogy semmit sem tesznek a gárda ellen. Akik még a bírósági ítélet ellenére is katonai alakzatban, egyenruhában masíroznak, avatnak stb. S nem mondd nekem, hogy a jobbiknak semmi köze a gárdához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  15. Megnéztem a filmet….ha MSZP-s lennék azt mondanám jó lett. Sajnos nem lett eléggé objektív, én pedig azt vártam volna leginkább.
    Amit viszont utálok és elhánytam magamat tőle: a youtube oldalon lévő kommentek tartalmi és minősíthetetlen szinvonala. Tényleg itt tartunk? A mai jobboldalinak hívott hívő birkanép felépített volna magának egy teljesen más virtuális világot? Ezekután mit lehet mondani erre a fasiszta véleményáradatra? Mit érdemel ez az ország? Oly mértékű már a nem akarás, hogy attól félek nem lesz tovább pár éven belül az egész ország számára…Tegyük fel jön egy államcsőd, persze a hívők azt is a baloldal nyakába verik, DE mi lesz azután? Sokan várják a jobbikot, mondván majd ők rendet tesznek. Ezalatt én azt értem elzavarják a cigányokat és a zsidókat, meg mindenkit aki nem tetszik az országból. Márpedig ekkor az egész fogócskázás véres polgárháborúvá fajulhat, nagy létszámú emigrációval egybekötve. Mire végetér maradnak talán kb 8 milliónyian idehaza. Attól félek ők sem fogják befejezni a jelenlegi mutoogatást, gyűlöletkeltést, aminek nem tudtunk még idejében gátat szabni. A felelősség ebben közös! Életemben először vagyok nagyon borulátó hazámmal kapcsolatban, ha pedig el kell haygnom szülőföldemet megteszem, de nem azért mert hiányzik belőlem a hazaszeretet, hanem mert egyszerűen nem hagynak itthon élni és ellopják életem legszebb éveit is, nekem pedig nincs kedvem gyűlölködni – belefáradtam, pedig még csak 33 lennék……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  16. Ancsa !Nagyon egyet értek Veled / ATV/.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  17. ezt is nyugodtan bele lehetett volna tenni a filmbe, mert legalább látszik miféle emberek vezetik az országot.
    http://hvg.hu/itthon/20130305_Video_Kosa_Lajosrol_Figyelj_dugunk_egyet#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_3_5

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  18. Aki ebben a zországban összefüggő észérvekre építi stratégiáját, annak esélye sincs Orbánnal szemben. Az egymással összeugrasztottsági, irígységi-gyűlöltségi állapotban lévők tömegeitől elvárni, hogy összefogjanak a felszalámizás legnagyobb mestere ellenében, nem több álomvilágnál.
    Amíg Orbánnak azt a hatását, hogy mindenkiben megtalálja azt a támadható felületet, amire az összes többi a “milyen jogon élvez ez a szemét különb jogokat mint én???!!!” felkiáltással nekiugrik, szó sem lesz összefogásról.
    (a rokkantakat, a korkedvezményeseket, a továbbtanulókat, a pedagógusokat, a segélyezetteket – hadd ne soroljam tovább – céltáblaként állította azok elé, akik éppen nem voltak “céltáblává” kijelölve, el is vette tőlük, ami korábban az övéké volt, mert a “társadalom” jogosnak ítélte az elvételt. Ugyanezt tette politikai ellenfeleivel, pontosan ezt teszi azóta is, hogy a kollégiumban létrehozta a maffiáját.
    Ilyen “felvilágosító” anyaggal semmit elérni nem lehet, legfeljebb legyintenek, majd a népek, hogy ugye, savanyú a szőlő…
    Nem felvilágosítani kell, hanem összefogni, legfelső szinten, de ugye ezt meg csak úgy lehetne, ha némelyek önként félreállnának, mert mindenkiből nem lehet egyszerre főkondérmerőkanálbirtokos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos