Ronai and Ronai
AMERIKAI

Film készült a Fidesz pusztításáról 2013. március 3. vasárnap 15:06 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Film készült a Fidesz pusztításáról

Budapest – Filmet készített az MSZP – a párt véleményét tükrözően – az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A húszperces kisfilmet az MSZP koncepciója alapján, a szocialisták szakértőinek bevonásával fiatal művészek forgatták. A filmet az internetes videomegosztókon és a szocialista párt weboldalán nézhetik meg az érdeklődök.

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke elmondta, a film annak a január közepén kezdődött, Magyarország ma elnevezésű kampánynak a része, amelynek végén, jövő szombaton a Papp László Budapest Arénában tartanak évértékelő rendezvényt.

Újságírói kérdésre válaszolva Mesterházy Attila elmondta, hogy a kampány egésze 15-16 millió forintba került, ebben benne van az Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát ábrázoló óriásplakátok és a kampányfilm költsége is.

A filmben egyebek mellett az hangzik el, hogy Orbán Viktor kormányzása tönkretette az országot, a kormánypropaganda pedig elszakadt a valóságtól. A társadalmi különbségek növekednek, a középosztály lecsúszik, négymillió a szegény ember, közülük másfél millióan a létminimum alatt élnek, a gazdaság teljesítménye csökken, a fiatalok menekülnek az országból – sorolja az alkotás, amely bírálja a kormány oktatási és kulturális politikáját, a stadionépítéseket, a szociális kiadások csökkentését is.

A film konklúziója, hogy a Fidesz-kormánynak meg kell buknia, Orbán Viktornak pedig távoznia kell a közéletből.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 60 szavazatból)
Film készült a Fidesz pusztításáról , 4.5 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

76 Reader’s Comments

  1. Eldrad: sajnos ezeket – amiket a választásokról, programról, menekülésről írtál – én is pont így gondolom. Amire a legtöbb mínuszt kaptad, az jellemzi igazán az állapotokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  2. Bumburi!
    *
    Én is így látom: egy “pipa”, oszt ez is el van intézve…
    Percben mérve, ledolgoztak több hónapra való munkát, amit a pártprogram kiszabott. Tehát megint lehet hallgatni hosszú ideig…
    *
    Mindez nem csupán a rátermettség hiánya, hanem a székház szindróma tipikus jele: a székház, az iroda, az íróasztal (esetleg + beosztottak is), szabott munkaidő, a munkabér…stb a “mozgalmár” világszemléletére gyakorolt hatásának vagyunk a szemtanúi…
    *
    Azért ugye egy pártot mégiscsak az eredeti mozgalomra emlékeztető, nem hétköznapi, hanem eszmeiségből, azaz öntudatból fakadó, egyenként is, időnként spontán, egyéni ötletektől is vezérelt munka kellene, hogy jellemezzen… – Akár túlórában is.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  3. A hírekben hallottam az MSZP gyűlőlegvideójáról. ezért megnéztem és elképedtem azon mennyire amatőr munka. Természetesen gyűlöletről egy hang sincs benne, de én megnézném azt a szörfözőt, aki egy több mint 15 perces videót végignéz. a három perc a maximum idő, és provokatívadd állítások kellenének. 5-10 ól megválasztos rövid bejátszás hatásosabb lenne. Mivel a gyűlölet vádként felvetődöt, meg kell mutetni mi a gűlölet. Felll lehetne vetni a csuti szellemi alkalmatlanságát, leplezett formában, mondjuk beszélni a tudathasadásos elmeállapot kényszermozgásairól, alájátszva a csuti beszéd közbeni hadonászását. esetleg olyan felvételeket, amikor a nyelve nem fér el a szájában. Illő lenne egy rövid videóban megemlíteni, hogy Magyarországon diktatúra van. Természetesen képileg illusztrálva.a csuti képével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  4. @Nyul György

    Most tényleg az a baj, hogy nem volt gyűlölet a videóban?

    OMG

    Ne az MSZP-nél tessék reklamálni, hogy kimaradt a gyűlölet a videóból, hanem Kiflicsücsök Gabikánál, ugyanis nem az MSZP ígért gyűlöletkampányt, hanem a Gabika :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  5. A legfrissebb hírek szerint Puskás Ferenc őrnagy elvtárs felesége is kifogásolta az őrnagy elvtárs fényképének felhasználását a kisfilmben. Én az a korosztály vagyok, aki élőben látta focizni Puskást és élőben a Colombus utcai villát, amelyben a Rákosi terror alatt a napjait tengette. Nem tudom mi vitte rá az őrnagy elvtárs feleségét a tiltakozásra, de biztos vagyok abban, hogy a befizetett nyugdíj járulékától függetlenül, lényegesen több nyugdíjat kap, mint a 45 évet ledolgozott szövőnő, akinek a férje nem katonaszökevény, csak egyszerű bányász volt, akit a szilikózis 40 éves korában elvitt és ezután még a gyerekeit is egyedül nevelhette. Úgyhogy kedves Nagysád, hátrább az agarakkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  6. marslakó!!! Szívemből írtál.Minden szavad IGAZ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Mondja meg valaki, hogy kit érdekel, az hogy ki csinálta a filmet… Senkit ! Egy a fontos, hogy jó . ü t ő s . legyen, kegyetlenül vádló, és visszadobhatatlan
    m a g a . a . m ű.
    MárMegint ez a teszetosza tájékoztatózsdi – ósdi.
    Egyáltalán, minek azt előre bejelenteni, ha gólt akarunk rúgni. aztán ha nem sikerül, hivatkozhatunk a jó szándékunkra, hogy mi gólt akartunk?
    Hagyják már abba ezt az előre beharangozást – aztán semmi hatás…
    ˘
    Inkább szervezzenek óriásplakát-tépő brigádokat ! Az már nagyobb port kavarna. Ez lenne egy igazi, értelmes és fiatalos – az MSZP ifjú titánjaihoz illő – akció, mert különben unalmasak és lagymatagok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Az MSZP Orbán örömére, úgy működik, mint egy hivatal.
    Ennél nagyobb szívességet nem is tehetnének a führernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. Azért “nincs új a Nap alatt” ! Ha minden igaz akkor hamarosan az IDIÓTA VIKTÁTOR bírálata felségsértésnek fog minősülni (Navracsicska szerint) !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Sok igazság van a videoban de ugyanennyi demagóg kreténség is.. hogy a jobbikot (magyargárda és tsai.) egybemossák a fidesszel?! pf. Szokták nézni parlamenti üléseket? Valaki olvassa a jobbikos és ahhoz közeli hírportálokat? A jobbiknál senki nem kritizálja (“anyázza”) jobban a kormányt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (17 szavazatból)
  11. mellesleg a szőke csajt ismerem a suliból… és hát na… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  12. Ez a fidesz politikája : mivel nem tudják támadni a film igazság tartalmát, támadják azt, hogyan jutottak a felvételekhez.Egy a cél: támadni, támadni, támadni és ehhez bárkit felhasználni.
    Tudjuk a vezér ürü nem tud meglenni támadás nélkül!
    Amíg ő levegőt tud venni ebben az országban nem lesz béke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Kérdésem: ki látta már ezt a filmet? Ebben semmi gyűlölet nincs. Nem személyeskedik, nem nevezi a vezért őrültnek, elmebetegnek, egyszerűen összefoglalja, hogy mi a magyar valóság. Ha ezt még az mszp-sek is kifogásolják, akkor nem tudom, hogy mitől ők a legnagyobb ellenzéki párt még mindig. Sőt, még az atv. nagyon kiváló műsorvezetőnőjétől is majdnem lehidaltam. Mit tudott akadékoskodni, ahelyett, hogy minden nap levetítenék.
    Egyszóval: nem lesz itt ellenzéki összefogás, nem lesz itt kormányváltás. És még nem is vagyok pesszimista alkat (talán csak realista), sőt még bigott mszp. hívő sem vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. Naruto: ha nem lehet összemosni a fideszt a jobbikkal, akkor miért van az, hogy semmit sem tesznek a gárda ellen. Akik még a bírósági ítélet ellenére is katonai alakzatban, egyenruhában masíroznak, avatnak stb. S nem mondd nekem, hogy a jobbiknak semmi köze a gárdához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  15. Megnéztem a filmet….ha MSZP-s lennék azt mondanám jó lett. Sajnos nem lett eléggé objektív, én pedig azt vártam volna leginkább.
    Amit viszont utálok és elhánytam magamat tőle: a youtube oldalon lévő kommentek tartalmi és minősíthetetlen szinvonala. Tényleg itt tartunk? A mai jobboldalinak hívott hívő birkanép felépített volna magának egy teljesen más virtuális világot? Ezekután mit lehet mondani erre a fasiszta véleményáradatra? Mit érdemel ez az ország? Oly mértékű már a nem akarás, hogy attól félek nem lesz tovább pár éven belül az egész ország számára…Tegyük fel jön egy államcsőd, persze a hívők azt is a baloldal nyakába verik, DE mi lesz azután? Sokan várják a jobbikot, mondván majd ők rendet tesznek. Ezalatt én azt értem elzavarják a cigányokat és a zsidókat, meg mindenkit aki nem tetszik az országból. Márpedig ekkor az egész fogócskázás véres polgárháborúvá fajulhat, nagy létszámú emigrációval egybekötve. Mire végetér maradnak talán kb 8 milliónyian idehaza. Attól félek ők sem fogják befejezni a jelenlegi mutoogatást, gyűlöletkeltést, aminek nem tudtunk még idejében gátat szabni. A felelősség ebben közös! Életemben először vagyok nagyon borulátó hazámmal kapcsolatban, ha pedig el kell haygnom szülőföldemet megteszem, de nem azért mert hiányzik belőlem a hazaszeretet, hanem mert egyszerűen nem hagynak itthon élni és ellopják életem legszebb éveit is, nekem pedig nincs kedvem gyűlölködni – belefáradtam, pedig még csak 33 lennék……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. Ancsa !Nagyon egyet értek Veled / ATV/.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  17. ezt is nyugodtan bele lehetett volna tenni a filmbe, mert legalább látszik miféle emberek vezetik az országot.
    http://hvg.hu/itthon/20130305_Video_Kosa_Lajosrol_Figyelj_dugunk_egyet#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_3_5

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  18. Aki ebben a zországban összefüggő észérvekre építi stratégiáját, annak esélye sincs Orbánnal szemben. Az egymással összeugrasztottsági, irígységi-gyűlöltségi állapotban lévők tömegeitől elvárni, hogy összefogjanak a felszalámizás legnagyobb mestere ellenében, nem több álomvilágnál.
    Amíg Orbánnak azt a hatását, hogy mindenkiben megtalálja azt a támadható felületet, amire az összes többi a “milyen jogon élvez ez a szemét különb jogokat mint én???!!!” felkiáltással nekiugrik, szó sem lesz összefogásról.
    (a rokkantakat, a korkedvezményeseket, a továbbtanulókat, a pedagógusokat, a segélyezetteket – hadd ne soroljam tovább – céltáblaként állította azok elé, akik éppen nem voltak “céltáblává” kijelölve, el is vette tőlük, ami korábban az övéké volt, mert a “társadalom” jogosnak ítélte az elvételt. Ugyanezt tette politikai ellenfeleivel, pontosan ezt teszi azóta is, hogy a kollégiumban létrehozta a maffiáját.
    Ilyen “felvilágosító” anyaggal semmit elérni nem lehet, legfeljebb legyintenek, majd a népek, hogy ugye, savanyú a szőlő…
    Nem felvilágosítani kell, hanem összefogni, legfelső szinten, de ugye ezt meg csak úgy lehetne, ha némelyek önként félreállnának, mert mindenkiből nem lehet egyszerre főkondérmerőkanálbirtokos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  19. Bizony mondom néktek, nem ártana rádöbbenni, hogy Orbán nemcsak a hatalombakerülést vezényelte le sikeresebben, mint bárki más előtte, de a hatalombanmaradáshoz is sokkal jobban ért itthon másoknál…
    Valóságos virtuozitással pengeti állampolgáraink lelkecskéinek húrjait: egy teljes ország benyalja a szövegét, hogy amit Gyurcsány-Bajnai “elrontott”, azt csak hosszú évek alatt “lehetséges” rendbetenni, de Orbán a lehetőségekhez képest már is segít a rászorulókon: bár nem engedné meg helyzetünk, de óriási terhet vesz le a zemberek válláról, lám, mekkora nagy segítség a rezsi csökkenés is, meg az igazságossá tett korábbi kiváltságok megszüntetéseivel (rokkantnyugdíjfronton, segélyezés fronton, korkedvezményes fronton, továbbtanulás fronton, pofátlanul nagy fizetések fronton, kedvezményes telefonálás fronton, sárgacsekk fronton…) !!!
    Érdekes módon nem azt olvassák a számláról se (amin pedig fehéren-feketén ott van: az áram, gáz ára a végösszegnek csak a töredéke, és kizárólag a rárakott adó miatt fizetünk “rezsiként” eszméletlenül sokat), hogy Orbán dönt bennünket nyomorba, hanem Orbán jóságát látják igazolódni.
    Ilyen gondolkodásmódú “birkalakosságot” észérvekkel felvilágosítani képtelenség.
    … Hogy mennyire igazam van, azt az ide érkező minuszok bizonyítják legkézenfekvőbben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Mostanában egy adón folyamatosan adják a III. birodalomról szóló filmeket.
    Aki ezeket a filmeket megnézi, ráébredhet az elmúlt évek történéseire, hogy a demokrácia “majdnem észrevétlen” leépítése és hozzá a gátlástalanság mivé tud tenni embereket!
    Sokunknak elege volt a fideszes 4 évből, elzavartuk őket, de addig ontották az ígéreteiket, hogy 8 év után végre megkaparinthatták az országot, melyen most aztán tort ül a bosszú!
    Én nem hittem semmiféle ígéretnek, mert tisztában voltam azzal, hogy a nincs-ből majd nem fogják tudni a lebegtetett ígéreteiket betartani, de nem ezért nem szavaztam rájuk, hanem mert amit műveltek, mint ellenzék, az maga volt a szememben a haza lerombolása.
    Tehetségesen és sikerrel verte szét Magyarországot, a köztársaságot, a demokráciát, hülyítette be, akiket tudott és rombolta le a külfölddel kialakított kapcsolatainkat!
    Gátlástalanul leamortizálta a HAZÁT és még nincs is vége!
    A továris konyec – most átvált továris igyi szjuda-ra?!
    Ez a kapcsolat nem gond, hiszen szükség van rá, csak az előzményekkel van gondom, amit műveltek pl. Gyurcsány Ferenccel az orosz kapcsolatért.
    A nagyon sikeres úgy ült Putyinnál valami huszadrangú helyiségben, mint akinek teli a gatyája – a képet látva én szégyenkeztem, hogy nekünk ilyen országvezető jutott!
    Akkor is írtam, hogy nagyon nagy bajban lehetünk, ha erre a “tárgyalásra” képes volt elutazni!
    Egy szociopatával szemben nem lehet demokratikusan fellépni, csak ennyit kellene az ellenzéknek végre felismernie és így alakítani a dolgaikat!
    Tudom, hogy a köteles ott a pulpituson megköveteli a demokratikus fellépést az ellenzéktől és így nehéz gúzsba kötve fellépni, de ezért politikusok, hogy megtalálják a módszert….
    Na, mára is kész vagyok, mint a lecke, pedig még csak de. van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Átdolgozzák az MSZP filmjét!
    Én nagyon remélem, hogy a népszavazást nem felejtik ki belőle, ez bizonyítja leginkább a fideszes hazugságokat és a zemberek hülyének nézését.
    Nem ártana elmondani benne, a 2004. dec. 5-i népszavazásról, hogy miért is lett érvénytelen….hogy a fideszesek miért nem elegen mentek el megszavazni, ha visszamutogatnak, tudják már, hogy miről van szó?!
    Aztán a Gyurcsány hazaárulózása az orosz kapcsolatok miatt, most pedig minden nagyon helyes, amit ők tesznek (igen!, csak ugye az előzmények!).
    Aztán a Kelet veszélye az országra nézve, a komcsizásuk, szóval lesz mit átdolgozni!
    Mesterházyt nagyon elítéltem azért, amit a DK-val tett, amivel magának is ártott, mert most egyedül hadakozhat, mint egyetlen, demokratikus ellenzéki párt, de ez a filmes dolog nekem tetszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Szociopata=oszt jó napot!
    Ennyit a törvények betartásáról, meg a gránitba vésett, alakítgatott akármiről, amin egy ország stabilitása, kiszámíthatósága hosszú évszázadokig nyugodna….
    +Ellenségedet, ha van rá módod, megölöd, nem gondolkozol….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Kedves mínuszolók! Mi a rákért nem húztok el a vérbe??!!!!! Vérlázító amit csináltok! Ha két iq-val kevesebb lenne már fotoszintetizálnátok vazze…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. csakén
    2013. március 6. szerda 10:18
    Én is olvastam, és nagyon nem tetszik az átdolgozás szó. Olyan mintha engednének a reklamációk miatt! Gyengeséget sugall.
    Folytatni, bővíteni kellene, és nem átdolgozni.
    Átdolgozni az alap-törvény-könyvet szokás mostanában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Szenzor
    OK!
    De ez csak egy film és sokan hőbörögnek miatta, még az ellenzéki oldalról is!
    Most elég sokan megnézték ezt a filmet és reklamáltak, kapnak egy következőt, bővített kiadást, azt is megnézik, hogy valóban változtatott-e az MSZP, majd talán még a megvezetettek is megtekintik – ez a lényeg!
    Az gránit szilárdságú alaptákolmányt is módosítják, a költségvetést is folyamatosan igazítják.
    Most hátrál ki a kormány az időjárási adóból, az helyett, hogy már innét hátrálnának ki! Ötletelés az egész országvezetésük, az ellenzék csak ehhez próbál igazodni!))))
    Nekünk ilyenek jutottak….)))))
    Egyik gyengébb, mint a másik, de a baj az, hogy kontár a kormány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Ez a film nem a látókhoz szólt, hanem a vakoknak és az elvakultaknak, de ütős, mert nagyon is hörögnek miatta!
    Szerintem pedig nagyon is jó lesz egy újabb kiadás – nézzük tehát a jó oldalát, nevezzék is meghátrálásnak!
    A joghézagokkal szemben nehéz a szabályok betartása, szerintem, mert a szabály az, amit ők naponta kigondolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos