Ronai and Ronai
AMERIKAI

Antiszemita sajtómunkást díjazott a kormány 2013. március 14. csütörtök 21:32 Forrás: AN

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Antiszemita sajtómunkást díjazott a kormány

Budapest – Kitört a botrány a nemzeti ünnep előtt, sorra adják vissza a Táncsics-díjas újságírók díjaikat a Szaniszló Ferenc kitüntetése miatti tiltakozásul. Balog miniszter, aki március 15 alkalmából Táncsics-díjjal tüntette ki a rasszista és antiszemita nézeteket terjesztő újságírót, azt állítja, nem tudott Szaniszló ilyesfajta megnyilvánulásairól. Ez annál is furcsább, hogy Szaniszló közismert náci és nyilas kommentárjairól, amelyeket már évek óta hangoztat. Azt is érdekes lenne tudni, hogy melyik újságíró szervezet terjeszt fel egy nyilast kitüntetésre. A díjat visszavonni a miniszternek nem áll módjában, pedig lehetne erre is precedenst teremteni. Kertész Ákos díszpolgárságát például vissza tudták vonni, és emigárciója előtt a Kossuth-díját is készültek visszavonni. Balog állítólag sajnálja a történteket.

Elsőként a Népszava főszerkesztője jelentette be, hogy visszaadja 1995-ben kapott Táncsics-díját. Németh Péter így kíván tiltakozni az ellen, hogy Szaniszló Ferenc, az Echo Televízió munkatársa is megkapta hétfőn ezt a kitüntetést. Ezt követően a Klubrádió két munkatársa, Rangos Katalin és Bolgár György is úgy döntött, hogy visszaadják a saját Táncsics-díjukat.

Elfogadhatatlan, hogy olyan valakivel legyen egy sorban, akinek szinte egyetlen gondolatával sem tud egyetérteni – így indokolta Németh Péter azt, hogy lemond a Táncsics-díjról. A Népszava főszerkesztője elmondta, hogy természetesen „nem a nézetkülönbségekről van szó, hanem azokról a taszító eszmékről, amelyeket folyamatosan hirdet a műsoraiban. Ezt a nehéz döntést azért hoztam meg, mert semmilyen módon nem akarok azonos lapon szerepelni egy ilyen emberrel. Számomra eddig büszkeség volt, hogy Táncsics-díjas vagyok, de ez mostantól, sajnos, vállalhatatlan.”

A Klubrádió Megbeszéljük című műsorában is erről beszélt Németh Péter a Népszava főszerkesztője. Rangos Katalin és Bolgár György, a Klubrádió munkatársai is bejelentették, hogy visszaadják a Táncsics-díjukat.

Vince Mátyás, a HVG alapító főszerkesztője, aki szintén visszaküldte a díjat, azt mondja, hogy a MÚOSZ-nak idén semmi köze nincs a Táncsics-díjhoz. A tavaly decembertől érvényes új felállás az, hogy a miniszter Balog dönt a díjról a hazai újságíró-szervezetek képviselőiból álló, általa kinevezett tagokat magába foglaló kuratórium javaslata alapján. A MÚOSZ által e kuratóriumba jelölt Domány Andrást a miniszter nem nevezte ki a kuratóriumba, így egyetlen személy sem volt a kuratóriumban, aki a legnagyobb magyar újságíró szervezetet képviselte volna.

Balog Zoltánnak nem volt tudomása az egyik Táncsics-díjazott sértő megnyilvánulásairól. Az emberi erőforrások minisztere a díj odaítélésével kapcsoltban azt mondta: Szaniszló Ferenc nyilatkozatai “mind személyes hitvallásával, mind a kormány értékrendjével összeegyeztethetetlenek”.

A miniszter közölte: “2013. március 15-e alkalmából egy újságírói szervezet javaslatára Táncsics Mihály-díjat adományoztam Szaniszló Ferenc újságírónak. Ezt a döntést úgy hoztam meg, hogy nem volt tudomásom a korábban komoly szakmai színvonalon dolgozó külpolitikai szerkesztő és újságíró elmúlt időszakban tett, az emberi méltóságot sértő nyilatkozatairól. Ezek mind személyes hitvallásommal, mind a kormány értékrendjével összeegyeztethetetlenek.”

“Ezen nézetek ismeretében nem fogadtam volna el az elém terjesztett javaslatot. Mivel a jogszabályok nem teszik lehetővé a kitüntetések és díjak visszavonását, így csak sajnálatomat tudom kifejezni a rossz döntés miatt” – közölte Balog Zoltán. “Ez az eset még inkább tudatosítja bennem azt a felelősséget, melyet a több száz jelölt közötti választás jelent úgy, hogy nincs lehetőségem mindegyikük teljes életútjának megismerésére” – áll a miniszter nyilatkozatában.

Időközben Hardy Mihály és Nej György újságírók is visszaküldték a díjat. A lista nyilván nem végleges, egyre bővül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 45 szavazatból)
Antiszemita sajtómunkást díjazott a kormány, 4.4 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

83 Reader’s Comments

  1. Van még gerinc.
    De nekem leginkább Veres Dávid videoüzenete tetszik.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xQkdhtmiwao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  2. Ez az egyik baj.
    A másik, hogy Balog nem tud Szaniszló megbuggyant elméjéről.
    Pedig de büszkén tüntette ki a zembereket. Aztán meg kiderült,hogy nem is mindegyik zember.
    Micsoda nap!
    .
    Tisztelet a kurázsinak! Ők a fehér hollók…Nem bánnám, ha csapatosként rajzanának mindenhonnan elő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  3. Kedes Köszi girbegurba

    Köszi videot, tényleg jo, és minden tiszteletem a készitöé, és azoké a bátor fiataloké, akik nap mint nap, bátran kiállnak a demokrácia eltiprása ellen.
    Örülök hogy láthatom, a mai fiatalok is milyen okosak, szellemesek, minden hiresztelés ellenére tájékozottak, és fejlett a demokrácia érzékenységük.
    Le a kalappal elöttük.
    Példaképei lehetnek minden az összefogás erejében a szolidaritásban hinni képtelen honfitársainknak.

    A balogh nevü pap….. :
    Na de pap ur..
    Minden nap lejjebb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  4. Bocsánat , igy akartam :
    Kedves girbegurba.
    Köszi a videot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  5. Azert kapta a kituntetest a szaniszlo, mert valoszinuleg aljasabb embert nehezen talaltak volna. Volt szerencsem par videot megnezni, hazudni sem tud rendesen. A csucs a mohacsi csata “elemzese” volt, amikor a barom azt mondta, hogy a csata eloestejen kovetet kuldtek Szapolyaihoz, hogy kell a segitseg. Kepzeljetek el amig Mohacsrol Szegedre er a lovas futar! Arrol nem is beszelve, mire a vitezek visszaertek volna a portyazasbol, leszallnak a markotanyosnorol, kijozanadnak stb. Nem, nem szanoszlo szerint a zsdok elfogtak a futart es azert nem jott a Szapolyai! Sok hulye meg elhitte…
    Nos, olyan a kintuntetett, mint a kituntetoje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  6. Azért egy valamit tehetne Balog elvtárs.

    Lemondhatna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  7. En ugyan nem kaptam kituntetest a magyar kormanytol, csak egy egyszeru atlagember vagyok. Amit kaptam az nem mas mint szocializmusban meglet gyerekkor, szegenyes elet, alacsony fizetesek, a diktatura altal meghatarozott eletelehetoseg, part-emberek, MSZP-FIDESZ altali megalaztatasok, a hivatalnokok (utlevel-szemelyigazolvany kerelem, rendorsegi uti ellenorzesek, ado es buntetes sulytasok es megsorolhatnam). Amit kaptam eddig Magyarorszagtol azt en is szivesen visszaadnam es pont a mostani arra a legerdemesebb kormanynak. Amit kaptam -es sokan kaptunk – azok a dolgok nem materizalhatok, de egy zacsko kutyasz@r kb jol kifejezne az erteket. Jo jo nem akarok sporolosnak tunni , lehet egy zsak is, is jusson minden kormanytagnak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  8. micsoda egy patkány ez

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. Így megy ez nálunk. Senki nem tud semmit, de intézkednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  10. Erre a dologra is lehetne békés tüntetést szervezni, erről is lehetne Európát tájékoztatni.
    Igy szép sorban mindenről…
    Meglátjátok, hamar “kifárad a nagy hal” !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. Minden diktatúra a saját embereit tünteti ki. A miniszter nyilvánvalóan hazudik, ha nem, akkor pedig alkalmatlan miniszteri feladatok ellátására. Szaniszló a FIDESZ-JOBBIK tandem oszlopos agitátora, propaganda embere. Annak az agitációs és propaganda gépezetnek az egyik agymosó agitátora, akiknek az a feladata, hogy jobboldal által megszállt média egyik zászlóshajójában terjessze a két világháború közötti idők rasszista ideológiáját, hogy a bayerekkel, bencsikekkel és beszélgető társaikkal karöltve fertőzzék a magyar emberek gondolkodását, hogy könnyebben lehesen Orbán uralma alá terelni őket, s hívó szóra mozdulni is képesek legyenek a haza= Orbánizmus védelme érdekében. Eszközük a rasszista ellenségség-kép képzés, a gyűlöletkeltés, a kirekesztés, a lejáratás, a politikai ellenfelek mocskolása, a harci kedv fokozása, az embereket védő Vezető (németül führer) felmagasztalása.
    Kizárt, hogy Orbán bizalmasa, Balogh miniszter ezt ne tudná. Álságosan csak azt kívánja leplezni, hogy a FIDESZ nem egyenlő a szélsőjobbal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  12. Nem történt itt semmi meglepő!
    A kormány újabb ékes bizonyítékát adta annak, amit mi már régen tudunk róluk, a fasizmus felé hajtják az országot.
    Jókor jött ez a kitüntetés, hiszen Magyarországról is szó lesz a soros EP ülésen. Ezt nem lehet letagadni, vagy régi jó fideszes szokás szerint azzal magyarázni, hogy félreértik a demokráciákban, vagy rosszul fordították le angolra. Roppantul sajnálom, hogy Daniel Cohn-Bandit visszavonult a politikától, mert így nincs módja ismét tükröt tartani orbán elé. Az elmúlt időszak tettei, és ez a kitüntetés fényesen igazolja korábbi kritikáit. Remélem akad olyan európai politikus, aki hozzá hasonló keménységgel mondja ki az igazságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Ilyen kitüntetés volt a Madách-díj az orgoványozó Bayernek – azoknak is le kellett volna mondaniuk a díjról, hogy ilyen lénnyel ne legyenek egy listán, olyannal aki ellen egy EP-s képviselőnő feljelentést tett, a minősíthetetlen hangnemű kirohanásáért!
    De itt van a Nemzeti Színház pályázatának elbírálása – kik ültek ott, többségben voltak Vidnyánszky emberei – tehát együtt kellett volna kiállni, nem Vidnyánszky ellen, hanem az eljárás miatt! De nem tették meg!
    Sőt, belementek olyan megalázó helyzetbe, hogy kiválogathatja a megmaradtak közül, hogy ő kivel akar dolgozni….szánalmasak.
    Megérdemlik, válogasson is közöttük, akiket pedig kiakolbólint, azok helyett hozzon névtelen, kintieket….Oszt jó napot!
    Értelmiség, művésztársadalom – hagytátok, hogy így legyen!
    Petőfi és a többi 48-as már régóta forognak a sírjukban az ilyen nagyon nemzeti, nagyon magyarok miatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. Ha ez a kelekótya Balogh nem tudta, hogy Szaniszló milyen eszmét képvisel terjeszt akkor Ő nem itt él és szégyelje magát és azonnal mondjon le. Micsoda időket élünk akkor mit tud ez a volt VASESZTERGÁLYOS. Most bizonyította alkalmatlanságát. De mit csodálkozunk, a fidesz székházat 10év börtönbüntetéssel a háta mögött védte egy személy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. Én legszívesebben deresre húznám őt is meg azt az eszmevilágot amit ő és agybeteg támogatói követnek…………………………………………..í

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Porhintés már megint az egész. Még hogy nem tudott ezekről a dolgokról! Hagyjuk már a mellébeszélést. Szokás szerint próbálják menteni, ami még menthető. Biztos, hogy a kutyát nem érdekelte volna az ügy, ha a többi kitüntetett nem kezdte volna el visszaadni a díját. Ráadásul milyen dolog az, hogy ha valakit felterjesztenek egy ilyen kitüntetésre, akkor annak nem néznek rá a körmeire? Mint az a Kossuth-díjas színésznő, aki már huszonvalahány éve nem szerepelt semmiben. De azt legalább jól játszotta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. nakadzsi,
    én a deres helyett a karót ajánlanám. Az sokkal hatásosabb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. *
    Balogh Zoltán is csak azért nyilatkozik ily ártatlan hangon – miközben a díj visszavonásának lehetőségét tagadja – mert most már a világ szeme is Orbanisztánra mered, és egy “emberi” erőforrásnak titulált lelkész és miniszter a szaniszlóféle nyílt antiszemitizmus mellett mégsem állhat ki nyíltan… – legföljebb burkoltan.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. Annak a háromnak amelyiket végül kiválasztottak, nem lett volna irgalmatlanul nagy feladat megismerni az életútját.
    Tudatos választás volt, ahogy tudatos Vass Albert, Horthy, Nyírő meg a többi náci éltetése is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. Kedves Geyza!
    Téves, hogy “micsoda egy patkány”, helyesen: micsoda két patkány. – Minimum kettő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  21. Erről viszont kussolnak:
    http://www.nyest.hu/renhirek/kituntettek-bakay-kornelt#b

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. Hogy Balogh soha nem nézi az Echo TV-t? Kizárt dolog, hiszen az a leosztott szerep szerinti radikális (fasiszta, náci) kormánypárti szócső. olyan vezetőkkel, mint a Békamenet megszervezői, az 5.számú mocskosszájú Bayerrel, az mszmp-s Bencsikkel, az idióta Bogárral, de ne feledjük, a III/III-as Borost és azt a Fricz Tamást sem, aki szintén most vette át a kitűnő és érdemi “munkásságáért” kiérdemelt kitüntetését.
    Szaniszló már évek óta fröcsögi a náci baromságait (alkoholos gőzzel) egyre bátrabban és gátlástalanabbul.
    Csak úgy, ahogy ezt elvárják tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Ez a Balogh vagy hülye, vagy buta. De lehet, hogy mindkettő.
    Egyébként egy hete Kerényi az ATV-ben a nemzeti könyvsorozatukkal kapcsolatban elmondta, hogy minden rezsim igyekszik megteremteni a kultúrköreit, tudatosítja, hogy milyen műveket, szerzőket tart saját ideológiájukkal összhangban lévő értéknek.
    Erről van itt is szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. Duma dumárium.
    Balogh pontosan tudta, kit tüntet ki. Ez a dolga, ezért van ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Ezt mutatja Avi linkje is (kitüntették Bakay Kornélt).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Aki még tud hasonló rohadt antiszemitát, javasolja Baloghnak , majd azt is kitünteti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Szerintem megérdemelte :)
    http://www.youtube.com/watch?v=LPrytM3XgzM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. A jóbarátok összefognak.Azon pdig nem kell csodálkozni,hogy a miniszter nem tudott a Szaniszló multjárol,hiszen tőlük hangzott el,hogy “én nem olvasok ujságot.”Akkor hát honnan a fenéből tudnák,hogy mi is történik e hazában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Ez most a legújabb trendi. Magánemberként nem értek vele egyet ,de ugye a 2/3 mint janink is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Úgy látszik, hogy a miniszter úrnak egyetlen olyan tanácsadója sincs, aki ismerné a neonáci nézeteket valló embereket. Ideje lenne tanulmányoznia a vezetéstudománynak legalább az alapvető téziseit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  31. “Ezt a döntést úgy hoztam meg, hogy nem volt tudomásom a korábban komoly szakmai színvonalon dolgozó külpolitikai szerkesztő és újságíró elmúlt időszakban tett, az emberi méltóságot sértő nyilatkozatairól.”
    Hát akkor mi a jó franc alapján hozta meg a döntést? Ha egy rangos díjat kell odaítélni, akkor az a minimum, hogy utánanézek, hogy kit tartok arra érdemesnek, és utána döntök – esetleg segítséget kérek a döntés meghozatalához. Ennél azért sokkal körültekintőbbnek kell lenni!
    (És igenis van mód egy díj visszavonására!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Kertész Ákos díját is visszavonták vagy nem, olyan bizonytalan vagyok?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. Mist
    Nem!
    A zembereket nézi nagyon hülyének, lássuk be, némi alapja van is rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Elérte csúcspontját a szakértelem és a tájékozottság.
    Ez még Hitlert is kitüntetné irodalmi munkásságáért !!!!
    Erre a balogh nevűre még a kecskémet sem bíznám rá, mert világgá mennének a hülyeségétől. Neki igazán kár volt egyetemre menni, nagyobb hasznát vennék most például a hólapátolásnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Nemcsak a dijat kell (nem pedig kellene) visszavonni, hanem ennek a zombi droid senkiházinak azonnal lemondani. Ezt nem szabad annyiban hagyni.
    Egy komoly anyagot kell összeállitani a ” dijazott munkásságából”.
    Ebből világbotrányt kell csinálni. Izrael és Ilan Mor úr miért kussol megint?????
    Hol az athéni aluljáróból szalasztott virágárus, USA nagykövet asszony???
    Ha ez igy folytatódik ,a következő kitüntetett gyöngyösi sturmbannführer lesz. Utána meg ez a tetü balog száttárt kézzel fogja mondani ” Ja, hogy ez az a gyöngyösi, ah so…… ejn snuldigung , nem tudtam…..” Hogy nem szakad rá az ég!
    Ebből miért nincs botrány Brüsszelben? Egyébként az összes MSZP-s közül Tabajdit
    útálom a legjobban. Mint németben a nix.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  36. A református lelkész nem ismeri a náci szellemiségű csehó tv-t,de a kárpátia című zenekartól sem hallott még antiszemita ocsmány zeneszámot,ezért tünteti ki a zenekar basszerosát.Hajrá idióták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Fürtös1954:
    Vagy kiállíttatná Hitler ( állítólag egészen jó ) vízfestményeit a saját , el einstandolt ” Galériájukban !!
    ( Ha már a rohadt békafalók nem engedik a kis koszos Louvre.-jükben kiállítani azokat.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. Ezek egymast muljak felul! Tavaj nanu-nanu Balazs Peter pedig Kossuth Dijat kapott a feledhetetlen szinesz
    teljesitmenyeert es a hatalmas “nyelvjatekaert”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. yorki, ahogy én tudom nanu-nanu Maros Gábor volt, BP, a nagy Hoho hangja volt.

    A többi stimmel.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Balog páter védekezése egyszerűen szánalmas.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Orbán ugyan elmondta a kötcsei honfoglalási beszédében:
    ….EZUTÁN MI FOGJUK MEGMONDANI……
    .
    Mára már a vak is láthatja, valóban ez történik.
    MOST KEZD IGAZÁN KIBONTAKOZNI A FASIZMUS!
    Általuk meghozott “alapmicsoda” bizonyítja, hogy az eltörölt alkotmánnyal megszűnt a jogbiztonság. Általuk megszüntetett fékek és ellensúlyok híján
    megszűntek a demokrácia alapjai.
    ÖNKÉNYURALMUK BIRTOKÁBAN BÁRMIKOR, BÁRMIT MEGTEHETNEK.
    MÉG ANNAK AZ ELLENKEZŐJÉT IS! AKÁR VISSZAMENŐLEGESEN!
    (miért kellene vitatkozni azon, hogy visszavehetné.
    Ő ADTA EZT ÉS NEM A JAVASLATTEVŐK! rajta van jóváhagyása
    EZT HAGYTA JÓVÁ, NEM AZT AMIT SZÓBAN MAGYARÁZGAT
    A SZÓ ELSZÁLL AZ ALÁÍRÁS MARAD)
    .
    Node a PAPBÁCSINAK ismerni kellene a tízparancsolatnak legalább azt a parancsolatát: HAMIS TANÚSÁGOT NE SZÓLJ FELEBARÁTODRÓL.
    .
    ” Ezt a döntést úgy hoztam meg, hogy nem volt tudomásom a korábban komoly szakmai színvonalon dolgozó külpolitikai szerkesztő és újságíró elmúlt időszakban tett, az emberi méltóságot sértő nyilatkozatairól.”
    ENNYIRE FELELŐS MA EGY “MAGYARSÁGÁT NAGYRA TARTÓ MAGYAR
    KORMÁNY TAGJA!
    .
    Talán a saját halálos ítéletét is aláírta volna, ha CSÚSZÓMÁSZÓ ALANTASAI
    elébe teszik. Aláírása kereszténységét is meghazudtolja.
    (mellékesen megjegyzem: nem hiszem, hogy a KR, vagy valamelyik munkatársa
    elismerését aláírta volna.)
    Széles Gábor vazulusa nyilván kivétel! Mellette még a papminiszter is bármikor képes aláírásával is bizonyítani hazugságát.
    .
    Ez a halandzsa, mellyel mentegetőzik CSAK CSEPP A POHÁRBAN.
    Eddig láthattuk, hogy egy fasiszta már – ugyan még lassan – de már mutogatni
    meri foga fehérjét, hiszen ezzel tovább bizonyítja ideológiai hovatartozását.
    .
    ILYEN HAZUGSÁGÁRADAT UTÁN MI VÁRHATÓ TŐLE EZUTÁN?
    Ő UGYANIS EGY PAPBÓL LETT MINISZTER, AKIT VALLÁSI KÖZÖSSÉGE
    - JELENLEG IS – TÁMOGAT!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Biztosan a szél befújta az irodájába a kitüntetendők listáját. Ő meg aláírta, mint plagibácsi. Vagy ő, vagy munkatársai idióták, vagy…. vagy mindnyájan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. Ki hitte volna?
    BEMUTATTA KUDLIK, MIT HOZTAK A NUDLIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. A Fidesz nemcsak Szaniszlót tüntette ki hanem a Kárpátia zenekar gitárosát Petrák Jánost is. Nos Szaniszló mellett a Kárpátia számainak szövegei is kiválóan tükrözik, hogy a Fidesz vezetésének nincs ellenére az antiszemitizmus, a rasszizmus, a durva irredenta szólamok.
    Szaniszló az Echo Tv-ben 2011. márciusában ingyenélő emberszabású majmoknak nevezte a cigányokat (ezt még a szalaiannamarcsis NMHH is 500 ezer forintos büntetéssel honorálta),
    Ugyancsak 2011-ben az Echo Tv-ben összeesküvés elméleteket gyártott például „minden kétséget kizáróan bebizonyította”, hogy a vörösiszap katasztrófát az IMF okozta, egyrészt NATO-gépekről bombázták a tározót, aztán összeszedegették a repeszeket, másrészt egy titkos fegyverrel megrázták a földet, ahogy jól nevelt pudli a rongyszőnyeget. Mert ugye, mi van, ha a bomba nem elég.
    Mára Balog aljas hazug módon az alábbiakat írja: “Csak sajnálatomat tudom kifejezni a rossz döntés miatt” – írta közleményében Balog Zoltán miniszter, aki csütörtökön Szaniszló Ferencnek is odaítélte az újságíróknak járó Táncsics Mihály-díjat. Azt állította, úgy írta alá a díj adományozását, hogy nem volt tisztában Szaniszló szélsőséges gondolataival. “Ezen nézetek ismeretében nem fogadtam volna el az elém terjesztett javaslatot. Mivel a jogszabályok nem teszik lehetővé a kitüntetések és díjak visszavonását, így csak sajnálatomat tudom kifejezni a rossz döntés miatt” – közölte Balog Zoltán.
    Nos milyen kollégái vannak Balognak, és ki vagy kik azok aki vagy akik felterjesztették hozzá Szaniszlót illetve Petrákot? És miért nem vonja vissza a kitüntetést Balog miniszter a két nyilastól?

    És persze az is jellemző a Balogra a talpnyalóra, hogy a Videoton segédedzője is kitüntetést kapott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  45. Dec 2.-án Rogán kiáll az ellenzék szinpadára, mint a fidesz antiszemita harcosa. Márc. 15.-én a fidesz minisztere kitünteti az antiszemitákat. Egyet ide-egyet oda, egy a hóba- egy a lóba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  46. “…egy újságíró szervezet javaslatára…” döntött a miniszter, elmondása szerint.
    Vajon miért nem nevezte meg, azt az “egy” szervezetet? A MUOSZ javaslatát nem fogadta el.
    Talán a Magyar Katolikus Ujságírók Szervezetéét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  47. Balogh ne sajnálja, hanem vállalja fel, hogy egy az az ilyen sötét lelkű gazemberrel, mert azt senki nem fogja neki elhinni, hogy ennyire hülye és tudatlan, hogy nem tudja ki ez az ember!
    Persze annak ellenére, egy hülye, gonosz, törtető, címekért bárkinek benyaló, senkiről van szó, aki kellőképpen hígítja lényével a hazai lelkész-társadalmat!

    Őszintén egy vagyok mindazokkal, akik egy ilyen mocskos kézből semmiféle elismerést nem kívánnak elfogadni!

    Most annak az ideje kell hogy eljöjjön, hogy valamennyi emberi érzésű alkotó, és művész radikálisan utasítsa el e mocskos hatalom bármiféle elismerését!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  48. Mostanában,” baki-hegyek” közepette sem kell senkinek sem lemondania!
    Pintér és Bakondi is elégedett a katasztrófavédelemmel, ma délre már fel is ébredtek, az autósokat és az időjárást okolják a káosz miatt!
    A zemberek tegnap még dolgoztak, du-s és éjszakás műszakokban, valahogyan haza kellene jutniuk, hát nem érdekes?
    A lengyelek is idejöttek, pedig aztán sok keresnivalójuk(?) nem lenne itt, pláne ebben az időjárásban! Csak ődöngenek a városban!
    Ki fog lemondani:
    Cöfiék a lengyelek miatt? Pintér Bakondi az időjárás miatt?
    Balog a nem ismerem a kitüntetettet miatt?
    Orbán talán az egész lehetetlen kormányzása miatt?
    Fenét, Gyurcsány Ferenc monnyon le és a zemútnyócév a hibás..oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Párhuzam, csak messziről: III. Frigyes Vilmos katonai érdeméremként alapította a vaskeresztet 1813-ban. 1918-ig akként is funkcionált, aztán jöttek a náci veterán “kitüntetett” demagógok, az SS-tag hóhérok (pl. Wass) kitüntetése, és – ma már náci attribútumként tekintünk egy volt vitézségi éremre.
    Baj, ha így kisajátítják a kitüntetéseket.
    Baj, ha így jár a Kossuth-díj, a Táncsics-díj.
    (Főképp, mert tudtommal Táncsics Mihály paraszti sorból jutott el odáig, hogy jurátus lehessen a reformkorban, azaz pont annak a feudális, előítéletektől terhelt rendszernek mutatott fityiszt, amit EZEK imádnak… Talán éppen ezért akarják így, saját nyilas fiukkal meggyalázni ezt a díjat, beszennyezni a nép szemében e nevet, akár Kossuthét, Hunyadi Mátyásét, stb. Párhuzam 2: nagyjából ilyen lépésként sajátították ki a nácik “Geyer Florián dalát”, miközben az általuk istenített német nemesség elleni felkelés egy vezéréről szól… Elmebaj!)
    Mellesleg: a teljhatalmú 2/3 nem tud visszavonni egy kitüntetést? Ezt higyjük is el?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  50. csakén
    Talán lapátot kellene adni a békemenetes lengyelek kezébe.
    Ezt tették az éhségmenetesekkel is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos