Ronai and Ronai
AMERIKAI

Telefonos kampányt indít az Együtt 2014 2013. február 23. szombat 13:52 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Telefonos kampányt indít az Együtt 2014

Budapest – Szigetvári Viktor, a Haza és Haladás Egyesület alelnöke – aki a legutóbbi két parlamenti választáson az MSZP kampányfőnöke volt – egy sajtóbeszélgetésen elmondta: már hozzákezdtek csatlakozási kampányuk első részéhez, a telefonos adatbázis-építéshez, és naponta 40-50 ezer embert hívnak fel, így 6-8 hét alatt az összes, vezetékes telefonos háztartásba eljut Bajnai Gordon üzenete.

Azok, akik további tájékoztatást kérnek, illetve részt szeretnének venni az Együtt 2014 rendezvényein, egy gombnyomással jelezhetik, és kérésükre bekerülnek a szerveződő párt adatbázisába. Szigetvári Viktor arra számít, hogy 200-300 ezer ember fejezi ki így a szimpátiáját, többnyire idősebbek, mivel főleg nekik van vezetékes telefonjuk. A fiatalabbak Facebook-alkalmazás révén, illetve egy internetes űrlap kitöltésével kerülhetnek be az Együtt 2014 adatbázisába. Így állhat össze az a 10-20 ezer aktivista is, akikre szükség lesz a választási kampányban.

Szigetvári Viktor elmondta: azért fogtak adatbázis-építésbe, mert a pártok csak a választási kampányban vásárolhatják meg a névjegyzéket, az Együtt 2014 viszont a hátralévő egy évben folyamatosan tartani akarja a kapcsolatot regisztrált szimpatizánsaival.

Beszélt arról is, hogy terepmunkában és hálózatépítésben jártas, Barack Obama elnök kampányában részt vevő amerikai tanácsadók is segítik a választói mozgalom munkáját.

Az Együtt 2014 párttá alakulásáról elmondta: március 15. előtt beadják kérelmüket a bíróságra, ezután kezdenek hozzá a tagtoborzáshoz. De még a párt bejegyzése előtt tárgyalást kezdenek a Párbeszéd Magyarországért képviselőivel az együttműködésről.

A várhatóan társelnöki rendszerben működő Együtt 2014 április végéig dönt egyéni választókerületi felelőseiről. Szigetvári Viktor elmondta: a választókerületi elnököket a kezdeti időszakban a pártvezetés nevezi ki, de ezen jövőre, a parlamenti vagy az önkormányzati választás után változtatni fognak.

Hangsúlyozta, hogy nem választási pártot szerveznek, az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon is indulni fognak 2014-ben. Ezért is fontos – jegyezte meg -, hogy minden választókerületben legyen felelősük, függetlenül attól, hogy ha az országgyűlési választáson megvalósul az ellenzéki összefogás, akkor a körzetek egy részében nem az Együtt 2014 jelöltje indul majd.

A Haza és Haladás alelnöke arra számít, hogy párttá alakulása után az összes választópolgár 10, a biztos szavazók 12-15 százalékának támogatására számíthat az Együtt 2014, ezt kell növelniük a következő egy évben.

Beszélt arról is, hogy véleménye szerint az ellenzéki oldalon szeptember-októberre meg kell állapodni közös jelöltekről, mert idő kell, hogy a szavazótáborok “összeszokjanak”. Szigetvári Viktor azt is elmondta, hogy egyéni képviselőjelölt szeretne lenni 2014-ben.

Választási kampányuk finanszírozásáról úgy tájékoztatott: a költségek legalább 30-40 százalékát, de akár több mint felét is, néhány ezer forintos adományokból állnák, a nagyobb, egymillió forint feletti összeget adó támogatók listáját pedig minden évben nyilvánosságra hozza majd egyesületük.

Szigetvári Viktor hangsúlyozta, nem tudni, megtiltják-e a pártoknak, hogy a kereskedelmi televíziókban, rádiókban hirdessenek, illetve hogy megvalósul-e az a fideszes elképzelés, amely szerint a képviselőjelöltek állami támogatást kapnak. Hozzátette: ha a kormánypártok szűkítik a hirdetési lehetőségeket, az olcsóbbá teszi a választási kampányt, és még fontosabbá a modern kampánytechnológiák alkalmazását, illetve a választók személyes meggyőzését.

 
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 24 szavazatból)
Telefonos kampányt indít az Együtt 2014, 4.3 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Ismerem ezeket a telefonos kampányokat. szerintem az időzítés tökéletes, de nem lebecsülendő szakértelem kell hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  2. Csak úgy lehet legyőzni,ezeket az orbáni férgeket,ha minden,de minden ellenzéki erő összefog.Kivéve a patkány jobbikosokat.Majd lehet osztozkodni,de ettől csak jobb jöhet és soha többé orbán diktatúrát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  3. Ezt a DK elkezdte. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  4. Nem állunk jól, ráadásul rossz úton is járunk…
    Orbánt így leváltani nem lehet!!!
    .
    De rendben van! Teszteljék le az országot, tudják meg, hogyan is állnak.
    Szembesüljenek a valósággal.
    .
    Tájékoztassanak a kapott eredményről!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  5. Az ötlet nem lenne rossz! Ha nem ilyen időket élnénk…
    Most azonban sürgős műtétre lenne szüksége az országnak, de senki nem meri felvállalni az operáció rizikóját.
    BELE FOGUNK BUKNI! ÉN SZÓLTAM!!!
    .
    Egy ilyen évértékelő után, ha még most sem győzött meg mindenkit Orbán erről, akkor keresztet lehet vetni az eljövendőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  6. Áruljátok el, hogyan mérnétek fel a szervezeti erőtöket, ha a tüntetések sem elég népesek, a közvélemény-kutatók nagy része téved, vagy hazudik, az emberek 80%-a félelemben él, továbbá ovi bandája képes az adók terhére költségelve békamenetekkel bizonygatni a világnak, hogy legitim???????
    Birkákból nemcsak atomtudóst, de normális GONDOLKODÓ honpolgárt sem lehet nevelni!!!!!!!!!!!!
    :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (17 szavazatból)
  7. Az unokatesómék otthon már elhajtották őket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (17 szavazatból)
  8. És büszke vagy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  9. Fiúk, Lányok!
    Ne bántsuk őket! Majd meglátjuk mire mennek. Reméljük sikerül nekik összefogni az elkószált barikákat. A negativitást tartsuk magunkban.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Nem hiszem, hogy Bajnai volna a várt Messiás !
    Erőtlen, beszédhibás, libásozzák a jobbosok, utálják a nyúgdijasok, – s tetejében innen pénzelik a Clintonnéék. Levergődtek stabilan 6 százalékra. A 2 százalékos DK-t pedig legjobban a szocik rühellik .
    Ahelyett, hogy a normalizálódott MSZP-t támogatnák ezek a fazonok (amelynek már most megvan a 30 százaléka, s felmenő ágra került), – csak a pecsenyesütésen jár az eszük !!! Szomorú, de igy van.
    (Shabbat Shalom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (27 szavazatból)
  11. Ma minket is hívtak, mit mondjak, nem voltunk együttműködők.
    Azért nem, mert a családunk tagjai mással szimpatizálnak. Tessék minden demokrata pártnak bemutatni számszakilag, hogy mennyien állnak mellette, majd utána jöhet az egyezkedés, vezetői szinten.
    Az nem járja amit Bajnai csinál, hogy pl a dk bizonyítson, az mszp-t meg valahogy elszívleli, gondolom másokról is mondtak már véleményt, csak én nem hallottam, tehát szerintük egyedüli üdvözítők ők szinte egyedül a kendermagossal, na nem!!!
    Nagyon nyomatják, a dicsőnek nem mondható bizonyos értelmiségi körök köpönyegforgatói, de úgy látom ez a győzelem nem lesz egyszerű a Kéri féléknek, ellentlében a Gyurcsány leamortizálásának besegítésénél.
    Ettől függetlenül szeretném ha ez a mostani rezsim eltűnne, de azt látom, hogy a marakodás és sok egyéb miatt ez hiú ábránd marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  12. hangyácska
    Azt azért remélem már észrevetted, hogy Bajnainak csak Gyurcsánnyal szemben vannak skrupulusai?
    Milyen érdekes! A megalkuvó, alattomos mszp meg jöhet!
    Lehet hogy az a baja Gyurcsánnyal, hogy ismeri a kvalitásait, meg a kiállását, és az nem igazán nyerő nála?
    Pedig Gyurcsány tette “tényezővé”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  13. próbáltak már a mélyen tisztelt együttes urak normannfenyőt kongóban elültetni, vagy mangrovefát szibériában meghonosítani? egy mario monti-klón nem éppen kelendő portéka itthon, legfeljebb az ötödik és tizenharmadik kerületi yuppie-társadalomban. így, kedves feleim kössük fel nadrágjainkat, mert jön az orbaniász harmadik felvonása

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  14. bumburi

    Ma megnéztem a Civil a pályán c. műsort, hát amit ott levágott Kéri és Havas Gyurcsány ellen, az undorító volt!
    Félreértés ne legyen, nem vagyok Gyurcsány fan, de szerintem a sok rettenet közül őt látom a legokosabbnak, az összes min.jelölt között, igaz ő nem jelölteti most magát, tehát érdektelen. Mégis bizonyos köröknek, szinte napi sport Gyurcsányt gyalázni. Orbánról ilyen undorral még soha nem hallottam megnyilvánulni a véleményformálóknak csúfoltak közül, senkit! Vajh’ miért ugyan????
    Annyira szeretném tudni, mi megy a színfalak mögött, persze szintén a mi bőrünkre, amiből a Gyurcsányékat ki akarják golyózni.
    Ettől függetlenül, igen is bízom, ennek a fiatal pártnak és vezetőinek tudásában, tisztességében!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  15. hangyácska
    Egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  16. Helyesbteni kell a címet úgy hogy telefonos kampányt indított az Együtt 2014. Velem már a hét elején beszélt telefonautomatán Bajnai Gordon, és megkért, hogy ha szeretnék segíteni nekik nyomjam le az ötös gombot. Én természetesen nem nyomtam, mivel nem szeretem az ilyen automata megkereséseket. Baloldali gondolkodású embe llétemre ebben konzervatív vagyok. Egyébként is ha ebben a keszekusza kampányban valaki nem siet az összefogással, akkor miben kér segítséget. Bajnaiék jelenleg csak a saját őozicionálásukkal törődnek. Jelenleg csak szóban akarják felszámolni a csuti fasizmust. Ők csak verbálisan ellenzékiek, és mellesleg egyáltalán nem baloldaliak. Neokonzervatívok ugyanúgy mint a nem liberális ellenzéktöbbi pártjai. Közülük egyedül gyurcsányéknak vagyok hajlandó segíteni, nem azért, mert ők sokkal különbek a többinél, hanem azért, mert egyedül ők beszélnek a csuti diktatúrája felszámolásáról A többiek gyáván kussolnak. Na meg azért, mert ők ezt komolyan is gomndolják. Igaz hogy Szanyi is mond néha ilyesmit, de ő csak akkor lenne hiteles, ha átléne a DK-ba, mert párttársaitól mást sem hallok csak elhatátrolódást, mondván hogy ez Szanyi magánvéleménye. Összefogásról valójában csak Gyurcsány és a liberális csoportok gondolkodnak. Nem dícsérni akarom Gyurcsányt de az egész hataloméhes politikusi vezető bandából ő az egyetlen aki komolyan gondolja amit mond. Ő tisztában van vele, hogy egyenlőre kiírta magát a politika élvonalából, pedig azegész politikus bandából ő a legtehetségesebb, ezért aztán ekézik is ott ahol tudják. A csuti egyedül tőle fél, de félnek tőle a magukat baloldalinak tartó percemberkék is. Jókat röhögök, amikor az ATV-ben megszólaló tudattalan újságírók és politilógusok versenyezve próbáljálk lenullázni, és rettenetesn idegesíti őket, hogy Gyurcsány sz@rik a véleményükre és megy előre a saját útján. Nagytőkésként egyedül ő nem hablatyol szociális himihumiról, hanem nyiltan kimondja hogy helyre szeretné állítani a polgári demokratikus államot, amihez hozzá tartozik a szociális érzékenység, a szolidaritás. ( Liberté, Egalité,) Fraternité ) Az őt gyalázó orbánpárti magát ellenzékinek tartó Mesterházi és Bajnai hívek még nem ismerték fel, hogy Gyurcsány pártja nélkül a csuti marad. Az ő négy-öt százalékuk, -amire szerintem esélyük van-, nélkül nem hogy kétharmad nem lesz, de még a nemszélső jobboldal győzelme sem sikerül. Marad az orbáni fasizmus, és beteljesedik a csuti vágya a húszéves uralkodása. A hőkölés népe pedig végigjárja azt az utat, amit az olaszok az 1920-as évektől a második világháború végéig. A nemzet pedig megdicsőül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  17. Nyul György+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Nem fogjuk megúszni a “teccettek volna”-t…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  18. Nincs mit tenni, végig kell menni azon az úton, amit Orbán (az általa előre eltervezett ellenzéki reagálásokra számítva) kijelölt.
    Ha a zellenzék kollektíve nem lenne hajlandó jelölteket állítani, akkor lehetne bojkottálni (bár semmiből nem állna Orbánnak “újszervezésű ellenzéki pártokat” indítani), tehát ellenzéki pártok jelöltállítása esetén a bojkott nem vezethet eredményre.
    Ha a zellenzék utcára hívná a tömegeket (a jelek szerint semmilyen hajlandóság nincs utcára vonulni, még a diákok megmozdulását sem hajlandók támogatni), lehetne nyomást gyakorolni, de nem hívják a tömeget, ami nincs is.
    Ilyen helyzetben csak azzal lehet főzni, ami van: személyes országjárás, telefon,internet, plakátok. Hátha – s aztán a választások elcsalása után mégis ki az utcára, mert nincs más lehetőség…
    A legnagyobb baj, hogy kullogunk az események után, azon a szűk ösvényen, amit Orbán tapostat velünk. Ő meg röhög a markában. Rajtunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  19. Kedves Hangyácska!
    Nemcsak Kéri és Havas szól újra és újra Gyurcsány ellen. Rendszeresen nézem az ATV politikai magazinműsorait. Jószerével nincs olyan nap, hogy legalább egyszer el nem hangzana a sztereotip szöveg: Gyurcsány a legkevésbé elfogadott politikus. Legtöbbször hozzáteszik: ha valaki vele kapcsolatba lép, lehet, hogy nyer kétszázezer szavazót, de ötszázezret veszít. Ezek többsége balliberális, vagy elfogulatlan politikai elemző, vagy annak véli magát. Hát hogy a csudába oldódhatna ezek után a karantén, amibe – 2006 óta zárták. Pedig szerintem oldódik, talán már nincs is, de folyamatosan ezt sulykolják a fejekbe. Persze, ő sem hibátlan, de én tisztelem és becsülöm. Valahol azt olvastam: 40 éves kor fölött mindenki felel az arcáért. Nézzetek rá. Jóindulat, emberség, megértés, értelem sugárzik róla. Ezt nem lehet megjátszani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. bumburi
    Még egy pattanást sem lehet kinyomni, mielőtt “megérne”. Ha idő előtt nyomkodják, annak elég rettenetes következményei szoktak lenni.
    Vajda Attila
    Az “erőtlen és beszédhibás” Medgyessyvel is győzött az Mszp, amikor arra megérett a helyzet. És kit nevezel Mszp-snek? A vezetőséget? AZ lehet, hogy ők “rühellik” hiszen nagyon jól felmérik a képesség-különbséget. A tagságot? “Mind” a 30 ezret? Vagy a szimpatizánsaikat, akik közül sokaknak mostanában esik le, hogy Gyurcsány és az Mszp már nem egy?
    imbrea józsef
    PONT a XIII. kerületet kellett felhozni? Ahol a polgi is és Szanyi is nyert a nyíltan felvállalt Mszp színekben?
    csatt
    Na látod! Pont ez az eset, amiből csak bojkott hirdetéssel lehet jól kijönni! Ha nem tudnának megállapodni körzetenként az “EGY” jelöltben. És egyik sem merné felvállalni, hogy ő járult hozzá Orbán prolongálásához. AKKOR tudnának legalább a bojkottban megállapodni. (mondom, hogy nem elvi, hanem gyakorlati érveim vannak a bojkottal szemben:
    “Ha mindenki benne van én nem ellenzem”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Egyébként nem csak telefonkampánnyal nyomulnak, én találkoztam utcasarkon kispulpitussal, szóróanyaggal agitáló aktivistával is. Ha lett volna időm: még Bajnai országértékelőjére is bereggelhettem volna nála.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. http://www.facebook.com/photo.php?v=346589242126581

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. hangyácska
    2013. február 23. szombat
    22:46
    Egyetértünk! Azért kíváncsi vagyok Havas Henrik miért gyűlöli ennyire Gyurcsányt? Vajon milyen pozíciót nem kapott meg tőle?! Kéri Lászlóról is tudtam, hogy Gyurcsány nem a szíve csücske,és ezzel még nem lenne bajom, de tőle azért korrektebb viselkedést vártam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  24. naiva
    .
    Katalin
    .
    “Elutasította egyebek mellett azt a párt- és sajtófinanszírozási (folytathatnánk: tudomány– és művészetfinanszírozási stb.) rendszert,” Bartus L.

    Gondolom, hogy innen fújhat a szél.
    Gyalázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Nem tudok mit kezdeni olyanokkal, akik nem látják, hogy ki Gyurcsány Ferenc és ki a vekkeres, pávatáncos, sallerosztogató, zsebhokibajnok, egyben diplomáciai analfabéta is?
    Néha már azt gondolom, hogy bennem lehet a hiba, hogy miért is nem teszik nekem, ha a fél világ kontárnak, Pinokkiónak és Puszta Putyinnak tartja Magyarország miniszterelnökét, aki oda pottyant, ahonnét pénzt kap?
    Tényleg velem lehet a baj!
    Havasnak, Kérinek lehet igaza?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. http://osztjonapot.blog.hu/2013/02/23/facebook_parlament_376

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. http://atlatszo.hu/2012/10/22/itt-a-civil-tamogatasok-listaja-a-kormany-mellett-demonstralni-meno/
    Csupa öröm az élet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. csakén
    2013. február 24. vasárnap
    21:44
    Gyurcsány Ferencet, szerintem senki sem tartja vétlenek a történtekben, de mindenét őt hibáztatni, és patás ördögnek kikiáltani, az azért nem korrekt! Akárhogy is elfogadom, hogy mindenkinek joga van valakit elutasítani vagy elfogadni, és esetleg még részben igaza is van, különösen Havas viselkedése volt taszító, és kritikátlan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Ha Havas Henrik tudná, hogy őt mennyien utálják, felsírna álmában!
    De nem azért utálják, mert valaki azt mondja, hogy sokan utálják, hanem azért, mert egyszerűen utálatos!
    Ha a betegsége nem tette jobb emberré, akkor már így is fog meghalni!
    Ostoba ember az, akinek többen szólnak, hogy valamit rosszul csinál és ezáltal nem szimpatikus sokaknak és továbbra is azt csinálja.
    A jó modor lassan már nem követelmény, hanem kidobandó rossz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. csakén
    Valamit elfelejtetek.
    Havas is ahhoz a megfizetett brancshoz tartozik, akiknek ki van adva hivatalból a Gyurcsány amortizálása. Még nem elég nekik amit eddig tettek..
    Németh Sándor fia lehet hogy ehhez köti a “gázsit”…Már pedig a TANÁR úr jól meg is dolgozik érte…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. bumburi
    Azt mondom, hogy egészségére!
    Jó embernek lenni nem sokkal nehezebb, mint gonosznak. Viszont a különbség amit akkor érzel majd, amikor el kel számolnod leírhatatlan.
    Kár sokat tanulniuk azoknak, akiken a megszerzett tudás sem segít!
    Einstein szerint:
    A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságot és nem csinálnak semmit.
    Mi legalább szólunk….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos