Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hazug közlemény a romagyilkosságok kapcsán 2013. február 24. vasárnap 13:21 Forrás: AN

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hazug közlemény a romagyilkosságok kapcsán

Budapest – Megemlékezést tartottak a Tatárszentgyörgyön a négy évvel ezelőtt származása miatt meggyilkolt Csorba Róbert és kisfia sírjánál. A Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Államtitkárság egy helyettes vezetővel, valamint egy közleménnyel képviseltette magát. A közleményben ez olvasható: “az áldozatokat meg kell védeni, akár gyermekek, akár idősek, akár bűnösök, akár ártatlanok, akár romák, akár nem romák, akár magyarok, akár nem.”

Nincs ezzel a mondattal semmi baj, korrekt és tárgyszerű. A következő gondolat azonban már vállalhatatlan. És legalább ennyire veszélyes, mert aggodalommal tölthet el minden tisztességes embert. Azokat, akik nem gondolják, hogy a különböző bűnöket össze lehet mosni, és ily módon jelentéktelenné tenni a szörnyűségeket.

“A tatárszentgyörgyi gyilkosság évfordulójáról minden évben megemlékezünk. Nem felejtjük el ezeket az áldozatokat, és teljes elszántsággal hangsúlyozzuk: nem tűrünk el semmilyen gyűlöletből fakadó bűncselekményt Magyarországon! Még mielőtt bárki értékesebbnek tekintené az egyik életet a másiknál, kijelentjük, Tatárszentgyörgy, Nagycsécs és Olaszliszka áldozatai ugyanannak a gyűlöletek az áldozatai, és ugyanúgy jár nekik az igazságtétel” – fogalmaz a közlemény.

Ezt írják az álságos közleményben. De jó, ha tudjuk: Tatárszentgyörgy, Nagycsécs és Olaszliszka nem ugyanannak a gyűlöletnek az áldozatai. Olaszliszkán, ami a gyilkosság óta a náci eszmék híveinek zarándokhelyévé vált, brutális módon megöltek egy embert. Aljas gazemberek, akik a lehető legsúlyosabb büntetést érdemlik.

Tatárszentgyörgyön, Nagycsécsen, hogy csak az államtitkárság által idézett két helyszínt említsük a hat közül, előre megfontolt szándékkal, származásuk alapján vadásztak le ártatlan embereket.

Készültek a gyilkosságokra, terveket kovácsoltak, fegyvert szereztek hozzá, előre kijelölt címre mentek a gyilkosok. Nem egy hirtelen támadt indulat ölte meg az ötéves Csorba Robikát és a többieket – ez sem lenne védhető – hanem előre kitervelt, aljas indok által vezérelt gyilkos szándék.

Szögi Lajos Olaszliszkán azért halt meg, mert néhány elvetemült gazember kioltotta az életét. Lehetett volna más is Szögi Lajos helyében. Más, aki szerencsétlenségére épp arra járt. Ám Csorba Robikát, az édesapját, valamint a romagyilkosságok többi áldozatát szabályosan kivégezték.

Hiába csúsztat és hazudik Balog Zoltán és tárcája: a Tatárszentgyörgy, Nagycsécs és Olaszliszka megölt emberei nem ugyanannak a gyűlöletnek az áldozatai.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 44 szavazatból)
Hazug közlemény a romagyilkosságok kapcsán, 4.5 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Összemosni, csúsztatni, az ennek a kormánynak a lételeme!
    Aljas, hazug, mint a közzé tevője..Azt adták, mi lényegük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (51 szavazatból)
  2. Balogra nem érdemes szót pazarolni. Maximum egy darab madzagot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  3. Teljességgel “természetes”, hogy az ellentéteket mindenáron ébren kell tartani…
    Akár a probléma létezésének letagadásával, akár túllihegésével. Akár összemosással, olyan egyenlőségjelet kirakva, ami a különbségeket tekintve kiveri a szemlélők szemeit.
    A lényeg: felszalámizni, hogy soha eszükbe se juthasson az alattvalóknak egymást megérteni, egymással összefogni.
    A szavazatokra sokkal nagyobb szükség van, mint a békés egymás mellett élésre. Akkor is, ha azok a szavazatok ahhoz a táborhoz mennek, akik másik zászlót lobogtatva ugyan, de odanőve ahhoz, amihez tartoznak…
    Hej, mennyivel egyszerűbb lenne pedig hozzákezdeni a probléma megoldásához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  4. Miért nem idéznek bayertől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  5. http://nol.hu/belfold/rogan__bajnaiek_europa_legmagasabb_szja-kulcsat_vezetnek_be
    Most már értem, hogy miért bérel kommandósokat Orbán és Kövérnek miért kell személyes védelem. De ne aggódjanak mindennek eljön az ideje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  6. A cikk kiválóan érzékelteti a fityisz-kdnp-jobbik félretájékoztatási módszertanát – sok kis hazugság egységes egész “igazsággá” áll össze. :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  7. Inkább az menjen a börtönbe aki kiengedte a palackból a gyűlölet szellemét ,amit azóta se tud vagy inkább nem is akar visszazárni.Évekig ugrasztotta egymásnak az embereket ,csak azért ,hogy utána megvalósítsa elme beteg ország vízióját.Nevet nem mondok mindenki ismeri,az értelmesebbek szívből gyűlölik ,az alattvalók istenként tisztelik ,pedig csak egy beteg ember akire egyszer hosszú gyógykezelés vár………………………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  8. Miért “hazug”? Teljesen őszintén aljas!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (29 szavazatból)
  9. “az áldozatokat meg kell védeni, akár gyermekek, akár idősek, akár bűnösök, akár ártatlanok, akár romák, akár nem romák, akár magyarok, akár nem.”
    Az áldozatokat már nem lehet megvédeni, azért áldozatok, nem?
    A lelőtt embereken mit védenek?
    Meg hogy a bűnös is lehet áldozat?
    Még magyarul sem tudnak.
    Vagy ha fideszes védelemre gondol, akkor az Isten irgalmazzon mindenkinek, akit a fidesz meg akar védeni.
    A fidesz egy valamitől védjen meg minket: saját magától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  10. Uraim a szép beszédnek lassan vége kellene, hogy legyen, jöhetnének már végre az IGAZ SZAVAK. De mit várunk ettől a REZSIMTŐL aki az új tákolmányával, FÜLKE FORRADALMI kormányával, a törékeny demokráciánkat megkezdte felszámolni, lebontani. Ez a kelekótya ember már mint Balogh át vette azt a vez. stílust mint O.Orbán aki nem képes neki behajolni mennie kell pl. L. Simon. Hiába nagy a tét 2014-től parlament létszáma kb. 200 fő körül lesz , tehát mindenáron meg kell felelni a vezérnek, különben nem zarándokolhatnak majd Felcsútra a kiválasztásra, “vérszerződésre”. Ez a Balogh küldetést teljesít, a szemem előtt van mikor 2006-ban a fidesz a Kossuth téren lázította a népet és felszólalt mint lelkész, azóta is a pokolba kívánom. Ez az ember eredetileg betanított esztergályos volt Ózdon, no nem mintha az esztergályos emberek nem nagyszerű emberek lennének, de ez se esztergályosnak, se lelkésznek, se politikusnak nem való. Takarodjon de minél előbb, és vigye magával O.Orbánt is, és hagyjanak fen az ország teljes tönkre tételével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  11. Őszintén sajnálom és elítélem ami történt.
    Megvetem az általam a gyűlölet mértékegységének tartott Balogh Zoltánt, főnökeivel, bandájával együtt. Nála a “szeresd felebarátodat, mint tennmagadat”-ból a tennmagad hagyott csak nyomot.
    És nem tartom helyesnek a történtek összemosását, ez a fidesz módszere.
    De elnézéseteket kérem, mert egy gondolat motoszkál bennem: – meggyőződésem, hogy a Robika vétlen áldozat. Ha sötét éjszaka, egy égő házból kirohan valaki, magához szorítva az 5 éves gyermekét, akkor az orvul lövésre kész orgyilkos a háttértűz miatt csak az alak sziluettjét látja. A karjában tartott gyereket nem. Ez nem menti a menthetetlent, de szerintem így korrekt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (23 szavazatból)
  12. Az ilyen náci felfogású jellemtelen emberek miatt lehet az ártatlan romákat gyilkolni, sőt kivégezni, mint amilyen te is vagy! Nem kell hozzá túl nagy emberismeret, hogy a sorok között valaki olvasson! Pont az ilyen nácik támadják Bartus írásait, mert valaki nevén meri „nevezni a gyereket”. Megtehetitek ma még, de eljön az idő mikor üldözöttek lesztek tik a sajátotoknak vélt hazátokban. Megnézem akkor, hogy vállaljátok- e a nagymagyarságotokat a turulsz@rotok védelmében. Mocskos nácik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (25 szavazatból)
  13. LS- nek szántam:

    Az ilyen náci felfogású jellemtelen emberek miatt lehet az ártatlan romákat gyilkolni, sőt kivégezni, mint amilyen te is vagy! Nem kell hozzá túl nagy emberismeret, hogy a sorok között valaki olvasson! Pont az ilyen nácik támadják Bartus írásait, mert valaki nevén meri „nevezni a gyereket”. Megtehetitek ma még, de eljön az idő mikor üldözöttek lesztek tik a sajátotoknak vélt hazátokban. Megnézem akkor, hogy vállaljátok- e a nagymagyarságotokat a turulsz@rotok védelmében. Mocskos nácik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (22 szavazatból)
  14. L.S
    A saját házában, a saját ágyában lelőtt 14 éves kislány is “véletlen” áldozat?
    Az is “véletlen” hogy csupa rendes, dolgos, gyerek- és családszerető, iparkodó cigány családot támadtak? Vagy statisztikai bizonyíték arra, hogy csak néhány “cigánybűnöző” van, és nem sikerült beletrafálniuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (24 szavazatból)
  15. L.S. Robika nem volt veletlen aldozat. Ha nem hozzak ki, akkor eleg a hazban. Eselye sem volt. Az sem jobb, hogy csak az apat akartak megolni. Miert????? Az is csak egy elore kitervelt, aljas, gyava gyilkossag volt, amire nincs mentseg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  16. Tegyük élhetővé !

    rOgán aNtant adófizetői pénzekből azt mondta, hogy Bajnai 48%-os második kulcsot szeretne bevezetni. (a milliárdosokra) , de Bajnai ezt nem mondta.
    Szegény Magyarország ! Bajnai nem tud-e vajon adófizetői pénzekből, nyilvánosan válaszolni? igen 42-36-24 % adóra gondoltunk.
    Nem. A fidesz hazugságait terjeszteni sok adófizetői izzadsággal megszerzett péntből ellopva lehet . Helyai Téma , Metropol,…

    rogan hazudozását fizetik.
    A népben verejtékkel megtermelt adóikból, Herr Rogán mediaführer belehazudik a MAGYARORSZÁG képébe.és röhög , olyan patkányosan , olyan hörcsögösen .

    A 48% százalékot pedig direkt rosszul mondta – bosszúból, azért mert asszony otthon más farkalja ,… de ez BLICK TÉMA .
    Lehetne-e senator rogant orvosi vizsgálat alá rendelni ? Nem látszik egészségesnek.
    .
    Rogán Antal , MAGA EGY BÜNÖZŐ !
    Lopja a nép pénzét, lopja a nép tehetségét (500.000 tehetséges kivándorló- köztük lesz a következő “magyar” Nobeldíjas is ?) .
    Felszólítom , fejezze be ámokfutását , minél hamarabb és ÖNKEZÜLEG ! ! !

    .
    ha nem, Magától meg fogom vonni a magyar állampolgárságot, a szavazati jogot is a megalakuló demokratikus új Magyarország nevében .

    Maga szarabb ember SCHmitt Pálnál is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  17. Ha nem hallottad volna: http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=153492

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  18. Nem akarom védeni a mai kormány tagjait. Magukat adják, hazudnak, csúsztatnak.
    Ellenben a Tatárszentgyörgyi gyilkosságok kapcsán vannak nagyobb bűnösök is.
    Emlékezzünk! A hatóság első jegyzőkönyve alapján “háztartási baleset” történt, felrobbant a TV. Ha nem mennek oda a jogvédők, máig ez a hivatalos verzió.
    Azok ellen, akik szerkesztették, aláírásukkal hitelesítették a jegyzőkönyvet (rendőrök, tűzoltók, mentősök) máig nem indult eljárás. Ellenben Mohácsi Viktóriának -aki leleplezte a hivatalos bűnpártolást- emigrálnia kellett.
    Ki volt akkor a belügyminiszer, milyen színezetű kormány volt?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  19. Az álkeresztény fidess maffia tagtol, mi mást várhatunk?
    Ez a… lény, orbán egyk gyerekének a keresztapja.
    Egy végrehajto verölegény, egy kigyo lelkü orbán nyalonc.
    Könzönséges köztörvényes, mint a többi szekta tag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  20. Tényleg köze nincs a spontán lincselésnek a rasszista sorozatgyilkossághoz, de nem vagyok meggyőződve róla, ha roma sodorja el a gyereket, akkor őt is agyonverték volna. Ettől függetlenül ég és föld a két eset. Vagy legalább is borzasztóan nagy a különbség köztük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  21. Viszont tényleg nevetséges feltételezni azt, hogy ne lettek volna tisztában avval, kit ölnek meg, vagy véletlenül ölték volna meg a gyereket. Ha másért nem, hát azért, mert semmiképp nem hagytak volna szemtanút, de ráadásul semmi okunk nincs feltételezni, hogy az erkölcsnek azon a szintjén állnának, hogy képtelenek lennének megölni egy roma gyereket.Meg az egyébként sem úgy megy, hogy ne lenne tisztában avval az ember, gyereket öl e meg vagy felnőttet, ölni nem olyan egyszerű véletlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  22. Nézem a képet.
    Nagyon gondolkozik ez a fiú valamin.
    Biztos nekünk is “istenáldása” lesz, ami ebből kisül…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  23. Az egész rendszer hazug. Hazugságra és az emberek mosópor vásárlókhoz hasonllóvá nevelésére épül a Nagy Fülkeforradalom stratégiája, melyet évtizedekkel ezelőtt Wermer András tanácsadó ajánlott a hatalmat megragadni készülő kollégiumi szobatársaknak. A tanácsot megfogadták, hatékonyságát pedig gyűlöletkampánnyal fokozták. Ezt is a mosópor-szitémából vették, abból a reklámfogásból, amely úgy hírdeti magát, hogy a hagyományos rosszabb.
    Balogh, a Vezénylő tábornok lelki támasza miért ne lenne ilyen? Koorekt, egyenes és igazmondó emberként az orbáni lélek közelébe se juthatna.
    Az azonban, a fentiekből eredő kiszámíthatósága ellenére fölháborító, hogy az újjá éledt és ő általuk bátorított rasszista szellem törvényszerő következményéből, ártatlan emberek halálából is politikai hasznot akar húzni. Ez a mérhetetlen hatalomvágy tükre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  24. Biztos, hogy gyűlölettel lehet tenni a gyűlölet ellen?
    A hozzászólásokban van bőven.
    Ezek szerint van jó gyűlölet is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. LS: Akkor az már rendben van, hogy az apát meggyilkolták ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  26. Most miért nem pofázza ,hogy a rendőrökön nincsen szám ,ja azért mert a mostani munkáját annak köszönheti ,hogy anno mocskolta a rendőröket hónapokig.Igaz keresztény ember………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  27. Még az a hülye óra is rosszul áll a kezén ,ennyi erővel a homlokára is ragaszthatta volna………………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  28. nakadzsi
    2013. február 25. hétfő
    10:11
    Sapka meg nincs rajta! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  29. Balog összekeveri a szezont a fazonnal! Ez olyan,mint annak a “kommunizmusnak” az “áldozataira” emlékezni,,amely kommunizmus soha világon sehol nem létezett,de ideológiája sem buzdított népirtásra. Ezzel szemben a “fasizmus” a gyakorlatban is létezett és saját,jól kidolgozott elmélete szerint járt el… Ostoba,fideszes “tiszteletes”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  30. tiborka
    2013. február 25. hétfő
    12:56
    Talán ha Kun Miklós kutatásaid ismernéd…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  31. Na ezért tartom én a FidSS-t szélsőjobboldali alakulatnak. Semmi különbség köztük és a Jobbik nevű Orbán-találámány között. A szavak ereje, ahogy az általuk bitorolt közrádió is beismeri, az a döntő.
    A csúsztatás és összemosás bajnokai. Számukra a falhoz vágott, vagy levegőben céltárgyként földobott és lelőtt csecsemő, mint áldozat ugyanolyan, mint amikor valakit, egy felnőtt embert – a vélt, vagy valódi tetteiért – száműzetésbe küldenek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  32. küldenek helyett: ítélnek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  33. Ikab!
    A feltételezésedben – “…ha cigány lett volna a… ” – ott rejlik az előítélet. A különben jól megfogalmazott mondataidba mi szükség volt belecsempészni ezt a nemcsak kifacsart logikájú, de alantas előítéletességet is… Vagy talán sem nem bújhatsz ki a bőrödből ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  34. Nagy divat mostanság, hogy egyformán sajnáljuk a letaglózott borjút meg a mészárost, aki izomlázat kap a taglózástól. Fülkelogika ez a javából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos