Ronai and Ronai
AMERIKAI

Évértékelő: vágyairól és vízióiról beszélt Orbán 2013. február 22. péntek 17:24 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(197)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Évértékelő: vágyairól és vízióiról beszélt Orbán

Budapest – Két régi, rosszul elmondott viccel, valamint egy Márai Sándornak tulajdonított, ám valójában Ottlik Gézától származó idézettel kedveskedett Orbán Viktor a hallgatóságának. „A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.”

A mondatot azonban nem Márai, hanem Ottlik írta le, mégpedig az Iskola a határon című regényében írta le ezt a gondolatot. Magyarország jobban teljesít, de még nem jól – ez volt Orbán beszédének fő gondolata.

Orbán Viktor tizenötödik évértékelő beszédében, a budapesti Millenárison azt mondta: a magyarok 2010-re belátták, hogy a folyamatos igazodás, az alázatos alkalmazkodás, a gyengeség nem megoldás, ez a felismerés hozta létre Európa egyetlen kétharmados kormánytöbbségét.

“Azóta mindent véghez vittünk, amiről azt mondták: lehetetlen” – mondta a kormányfő, hozzáfűzve: a magyarok már nem külföldiek hasznáért dolgoznak, “nem bankárok vagy külföldi bürokraták mondják meg, hogy milyen alkotmányunk lehet, mikor emelhetünk béreket, nyugdíjakat”.

Orbán Viktor elmondta, kijelölték a következő húsz év céljait: a pénzügyi és az energiafüggőség megszüntetését, a devizaadósok kimentését, a népességfogyás megállítását, azt, hogy mindenkinek legyen munkája, aki itthon akar boldogulni, hogy a magyar a harminc legversenyképesebb gazdaság közé tartozzon, hogy 15-20 regionális multi erősítse a gazdaságot, hogy a GDP 50 százaléka alá csökkenjen az államadósság, hogy több magyar egyetem is a legjobb kétszáz közé tartozzon a világon, és hogy a magyarok életszínvonala meghaladja az európai átlagot.

„Magyarország jobban teljesít az emberek mindennapi terheinek csökkentésében, az érdekérvényesítésben, a családok támogatásában, a nyugdíjak területén, a munka megbecsülésében, a rendőrség bővítésében, a felesleges kiadások lefaragásában, az egészségügyben és a felzárkóztatásban is – sorolta a kormányfő.

Értékelése szerint az eredmények azt mutatják, hogy a magyarok 2012-ben nem dolgoztak hiába, jó döntés volt a magunk kezébe venni a sorsunkat. Jelezte ugyanakkor, hogy még számos feladat van hátra, ezért folytatni fogják például a munkahelyvédelmi akciótervet, és programot indítanak a bérből és fizetésből élőknek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -36 ( 46 szavazatból)
Évértékelő: vágyairól és vízióiról beszélt Orbán , 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(197)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

197 Reader’s Comments

  1. Ha az elemzők szerint egy ilyen beszéd csillagos ötös – akkor ebben az országban nagyon nagy baj van a fejekben!
    Ennek az országnak annyi, ha a tanult embereknek ez a beszéd a színvonal.
    Akkor tényleg nem kellenek egyetemek, elég 16 éves korig tanulgatni – és aki többre vágyik és a gyerekének is többet akar nyújtani, az most már összecsomagol és elmegy egy igényesebb országba, ahol a kiművelt emberfők egy ilyen beszédet nem neveznek évértekelőnek. Talán mert nincs eredmény, így csak hablatyolni lehet és hetet-havat összehordani bicikliről, piros alsókról, sok-sok ápolónőről (neki egy kellene, de az legyen jól képzett), karvalytőkéről, stb., stb.
    Tetszett a tapsihapsiknak a pávatánc és minden szégyenérzet nélkül képesek úgy tenni, hogy értik is a lényeget…pedig csak a vak nem látja, hogy a király meztelen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  2. PRIMITÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  3. Demokrácia vs önkényuralom

    Sajátos politikai környezetben értékelte három politikus az elmúlt évet. A kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz az elitélő Alkotmánybírósági határozat után ismét több száz ponton kívánja módosítani az általa Alkotmánynak becézett Alaptörvényt. Ez egyedi hátteret adott az értékeléseknek.

    Időrendben az első értékelő a jogállamiság visszaállítását és a bizalom helyreállítását tűzte zászlajára , a második az ellenzéki együttműködést szorgalmazta kibontakozó önkényuralom ellen, míg a harmadik a következő húsz évre szóló vízióit vázolta fel.

    Kétségtelen tény, hogy vízválasztóhoz érkeztünk.

    Ha a parlament ezt az Alaptörvény változtatást elfogadja akkor tárt kapukat nyit az önkényuralomnak. Ez azt jelenti, hogy semmi sincs biztonságban ebben az országban. Nincs biztonságban a magántulajdon, a szólásszabadság, az alapvető emberi jogok. Egy olyan hatalom amely az ország Alaptörvényét saját politikai bosszúhadjáratának előkészítésére és aktuálpolitikai céljainak rendelheti alá folyamatosan az kiszámíthatatlan minden reakcióját illetően. Nem egy demokratikus rendszerben működik hanem egyszemélyes rémálmok által vezetve.

    A legnagyobb baj, hogy több, mint tiz millió ember nem látja ezt és megvezethető. Olyan intézkedésekkel amelyeket egy választási győzelem után azonnal visszavonnak, mert nem tartható fenn. Miként a jelenlegi költségvetés sem úgy a növekedés nélküli és kivéreztetett gazdaság is egyre nagyobb mértékben termeli újra az államadósságot. Szélmalomharc önmaguk ellen egyre rosszabb körülmények között.

    Az emberek felvilágosítása rövid és hosszútávú érdekeinek feltárása . Ez ma a legfontosabb feladat. Tiltakozni ez ellen az Alkotmánymódosítás ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  4. csatt
    .
    “milyen nagyon sokan vannak (művészek, orvosok, vezető ápolónők, jogászok, tanárok) olyan elvakult Orbán-hívők,”
    Elképesztő, meg kell nézni a NOLTV-n megszólaltatottakat!
    A nercbundákban burkolózó kimaszatolt vénasszonyok és párjaik, valamint színészeink véleménye, híven tükrözi a mély sötétséget és az Orbán iránti vak hitet!
    Nem hiszik, hogy az ország egy lepukkant kóceráj, mert jól elvannak a budai villáikban, nem látnak, nem hallanak, nem ereszkednek a pór nép közé! Valószínű, hogy ha még üdülnek is, nem itthoni tájakra járnak, mert akkor látnák a “jó” irányt, látnák a rosszul öltözött, szénhidráttól betegesen elhízott embereket, rozoga házaikban fagyoskodó nincstelenek sokaságát.
    .
    Jó lenne tudni, hogy ezek a párok, fiatalabb korukban miből alapozták meg a szemmel látható jólétüket. Való igaz, hogy nem a ruha teszi az embert, pláne ha arra gondolok, hogy az Orbán beszéd egy hihetetlenül primitív, semmi volt lovastól, rollerestől, döglegyestől együtt és ez nekik a jó irányt jelentette!
    Rémes!
    Elgondolkodtató, hogy miért meszelte el a fidesz az ügynök törvényt, miért emlegette Orbán a vörös alsógatya lecserélését narancsszínűre……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  5. Egy felmérés szerint 15 országgal kerültünk konfliktusba az EU-ban.
    Ebben nincs benne az azeri baltás kiadatása, mellyel nemzetközi konfliktusba is keveredtünk és hát, ugye a kiadajcstompika USA állampolgár (T. M.) elleni kirohanása sincs benne.
    Vekerdy Tamás: aki nem tud kompromisszumot kötni, az elmebeteg.
    Spiegel: a diplomáciai követelmények meghaladják OV és munkatársai képességét.
    Ez is hozzátartozik az “eredmény” értékeléséhez – kár, hogy a politológusok ezekről sem beszélnek! Náluk ez is csillagos ötös?
    Akkor nincs miről beszélnünk, mert nekik a 3xbóvlis, sohasemhazudtam megfelel, mint az ország első embere!
    Szánalmasak, mert akkor ők sem különbek, ha csak ilyenre van igényük és akkor most már örljenek, megkapták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. A hülyítés folytatódik.Ma reggel hallgattam SzJ, az alaptákolmány megalkotójával készült beszélgetést. Az ijesztő, hogy a fidesznyikeknek a tények, a valóság mit sem számít. És ebbe a sorba a politológusok közül egyre többen beállnak, megélhetési politológusokká válva. A papagájkórus mondja a maga mantráját és sajnos még mindig sokan vannak, akik nem a szemüknek, hanem a fülüknek hisznek. Ha bárki a hazai honlapokon is böngészi a kommenteket képes lesz letargiába esni. Ezért jövök vissza normális emberek társaságába. Mert OV évértékelője után csak egy kérdésem marad “NORMÁLIS?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  7. Demokrácia vs. önkényuralom++++++++++++++++
    A tapsihapsik azt hiszik, ha nagyon tapsikolnak akkor rájuk nem kerül sor, ők mindent megúsznak és nem kerülhetnek a 4 milliós lecsúszottak táborába!
    Pedig őket is a kb. 4 tagú klán fogja kicsinálni, és akkor már nem lesz aki szóljon értük….ezt nem látják a percemberek, a békamenetes nyalókák!
    A történelemből nem tanulni, nagy hiba!
    Pedig csak az SA-ra kellene gondolni és a hosszú kések éjszakájára.
    Hogyan is köszönte meg a vezér a fegyvertársának a segítségét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. Cél: AUTARKIA! Ezzel tudunk mindenkit lekörözni. (?) A 20 év lemaradást sem sikerült ledolgozni, de már kitette az irányjelzőt az előzéshez.
    Sajnos egy mondat igaz: mindent véghezvittek, amiről azt gondoltuk, hogy lehetetlen. Ez a mi bűnünk is; hagytuk és hagyjuk..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. Az Orbán beszéd felületes bírálói két tévedését emelik ki: a Reagan idézet meghamisítását, illetve a Márai-Ottlik tévedést. Nos szerintem a beszédből e két részlet állt legközelebb az igazsághoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  10. Papa:
    .
    “…szerintem a beszédből e két részlet állt legközelebb az igazsághoz…”
    .
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  11. csatt
    2013. február 23. szombat
    08:03
    “Kedves telekis, valóban tanulságos lenne az iskolai végzettséggel összevetni a népszerűséget…
    Én ugyanis évek óta nem vagyok képes napirendre térni afölött, mi az oka annak, hogy – csak az én ismeretségi körömben – milyen nagyon sokan vannak (művészek, orvosok, vezető ápolónők, jogászok, tanárok) olyan elvakult Orbán-hívők, akik fejüket homokba dugási versenyben lekörözik a valódi történések hírei előtt tökéletesen elzártak százezreit.”
    .
    Hát igen, lehet naív voltam/vagyok. Pedig akiktől elvárható lenne, hogy előre kettő-lépésnél tovább lássanak, azok közül is sokan vakok…
    .
    Itt van például Orbánnak az a “gondolata”, hogy nekünk magyaroknak senki ne mondja meg mi a jó (pl.) gazdaságpolitika.
    Ugyanakkor Európa és Amerika már közös gazdasági- és vámszabad kereskedelmi elképzelések megvalósítását tervezi.
    http://atv.hu/videotar/20130221_tortenelmi_jelentosegu_megallapodasra_keszul_az_eu_es_az_usa
    Miközben körülöttünk mindenki együttműködik, mi újra kuruckodunk!
    Ugyan mi a garanciája annak, hogy az elkövetkező 20 évben a tényleg jó és végre progresszív útat járjuk majd?
    .
    És ezt nem ismeri fel a magyar értelmiség nem kis része?
    .
    Pedig elég lenne, ha csak ahhoz vennének egy kis fáradságot, hogy a középiskolai történelem tantárgy anyagát (amiből amúgy érettségiztek is!) átismételnék…
    .
    Nem szépapáinktól napjainkig (a reinkarnált Horthy-rendszert átugorva…)
    kellene nézni a kudarcokat, hanem mondjuk Mohácstól. Hogy hazánkban a mindenkori/mindenkivel rebelliskedő hatalom hogyan állt a mindenkori és éppen aktuális európai társadalmi fejlődés útjába (UGYANÚGY, MINT MOST IS!!!), melynek eredményeként világéletünkben gazdasági- és politikai vonatkozásokban elmaradottak voltunk. Igy ennek megfelelően és értelemszerűen pl. a régióban mindig ennek megfelelő súllyal estünk/ eshettünk a latba és tudtuk/tudhattuk valójában az érdekeinket érvényesíteni (ÉS EZ IGY VAN MA IS!!!).
    .
    Annak aki tegnap tényleg megértette az Orbán-beszédet, napnál is világosabb kellett legyen: szó nincs a modern európai értékek elfogadásáról, a hazai életfeltételek annak szellemiségében történő megvalósításáról.
    Európában nem lehetünk európai magyarok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  12. Báthory Ödönke

    Aztmondta, hogy csökkent az államadósság. Tessékmondani: az államkötvény (és annak kamatai) nem része az államadósságnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  13. „…Bizalommal és várakozással fogadtam a rendszerváltás magyar módját, reméltem, hogy az ekkori, bosszúért lihegő MDF helyett a rokonszenves Fidesz befolyásolja majd a hatalmat, igen, a fiatalok…

    És évről évre jobban haragudtam rájuk. Mert kiárusították fiatalságukat, tisztaságukat, hitelességüket. Kiderült, hogy csak választásoktól választásokig terjed a látóterük, soha nem lesz belőlük a szó churchilli értelmében államférfi, csak politikai sakálok csoportja. Valaki egyszer figyelmeztetett: Vigyázz! Ezek bűnözők!

    Nem hittem el. Ma már tudom. S Orbán Viktor neve számomra szimbólummá vált. Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever.”

    /Popper Péter, 2005/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  14. Lehet össze-vissza beszélni, ígérgetni, de a nyilvánvaló tényekkel miért kell szembenyilatkozni? Ezt most komolyan nem értem. Megszüntetni Magyarország energiafüggőségét? Amikor még a szél se fúj? Persze van erre is egy megoldás: Mindenki elmenekül az országból, és akkor tényleg nem lesz szükség energiára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  15. Nem halgattam és nem olvastam el a csuti hülyeségáradatát, amti hasadt elméjéből a magyarokra öntött. Ennek igen egyszerű oka van. Hülyékre és hülyeségre nem pazarlom a drága időmet. Abból, amit innen-onnan hallottam a csuti locsogásáról meggyőződtem arról, hogy jól döntoöttem. Önfényezésen és légvárakon kívüll, meg elmultnyolcéven kívül, meg egy kis hülyeeun kívül nulla. Ebben a duimában még korábbi önmagát is alulmúlta. Mostanában azzal szórakoztatom magam, hogy az ilyesféle “jelentős” események után meghallgatom a “nagytudésú” politológusok véleményét. Kétségbeejtő, hogy ezekből a “nagy kvalitással” rendelkező pofákból pártállásuktól függetlenül mennyi hülyeség ömlik. ( Azért van közöttük egy-két értelmes ember is, de nagyon kevés) Nem tudom hol tanulták ezek az emberek az emberek a szakmájukat. Valószinűleg valamelyik magyarországi kőegyetemen, de katasztrófális tudattalanságról tesznek tanubizonyságot. Valószínü, hogy életükbem ki sem mozdulnak az irodájukból és tudásukat újságolvasásból szerzik, véleményüket pedig a hozzájuk hasonlóan szellemileg aberált politikusok óhajai alapján alakítják ki. Az átlagmagyar pedig csodálkozva hallgatja a rádióban és a TV-ben ezeknek a szellemi törpéknek a “tudományos” hülyeségeit. Nem is csoda, hogy itt tart ez az ország. Szinvonaltalan közoktatásból alkalmatlan egyetemisták tanulnak lerabolt egyetemeken. Szakképzés a rendszerváltozás óta nincs. Tudattalan vezetők, képzetlen munkaerő szemetet termel. Rákosi elvtárs három- és ötéves terveket készített, amiket csak részben végrehajtani. A csuti banda az éves költségvetését havonta módosítja, de nagyot mernek álmodni, így húsz éves távlati terveket készítanak, ami után majd minden magyarnak jó lesz. Ebben én is biztos vagyok, mert addigra mindenki elhagyja orbanisztánt. Aki meg ittmarad az megérdemli ebsorsát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  16. Báthory Ödönke

    Az se volt rossz, amikor az elért eredményeket a Honfoglalással és a kereszténység felvételével kezdte. Mintha azt is Neki köszönhetnénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  17. ” CSAKÉN” Teljes mértékben egyetértek, a tanárnő sógornőm teljesen oda van ezért a PÁVATÁNCOS O.Orbánért, és dicséri magát, hogy milyen jól látja a dolgokat. Már az is felmerült bennem, hogy lehet, hogy a férfit látja benne, mintsem a szakembert, a megfelelő vezetőt. Fura ízlés. Itt megjegyezni kívánom halkan csendbe, hogy a sógornőm a tanári pályán is csetlik botlik, tehát hogyan tudja pozitívan értékelni amihez még lövése sincs. Megítélésem szerint a 2/3-ban is vannak így jó néhányan. Én O.Orbánt utálom mint a SZART! igyekeztem egyenesen fogalmazni. Egy sunyi, erőszakos, mintha egy alvilági környezetbe szocializálódott volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. Egyáltalán nem naivitás a részedről, telekis, hogy azt várnád a diplomát már megszerzett, vagy diplomaközeli egyénektől, használják szemüket látásra, fülüket hallásra, és hogy legyen elgondolkodási hajlandóságuk is, ne csak képességük.
    Ez lenne a természetes, hiszen a kiművelt emberfők vihetnék előre a haza sorsát.
    Ezért hangsúlyozom én szinte minden alkalommal, hogy nem a butasággal van baj, egyetemet végzettek, vezető beosztásúak nem lehetnek buták…
    Esetükben információhiányra sem lehet fogni a jelenség okát, hiszen az interneten minden szükségeshez hozzájutnak.
    Orbán a gondolkodni akarás belső kényszerét IS elrabolta.
    Felületesen ítéljük meg őt, sokkal mélyebben kellene tanulmányoznunk a cselekedeteit, szervezőmunkáját. Sajnos hiába verem a nyálam, semmi hajlandóság nincs Orbánból valóban felkészülni.
    Pedig van példa a történelemben, a legmegátalkodottabbakat – bármennyire is gyűlölték őket -, saját erőből nem sikerült legyőzniük. Esetünkben nem déli szomszédunk pár évtizeddel előtti despotájához hasonlóságról van szó, hanem valóságos tömeghipnózisról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Kedves Gabriella

    orbán igenis egy elmebeteg (NEM szellemi fogyatékos!!!!!!), jellemtelen, gátlástalan gazember , DE !!!!!!! Ez nem jelenti azt,hogy például én, ne fognám fel,hogy mire képes, hogyan, és mennyire veszélyes. Ilyen formában persze,hogy buta dolog lenne őt a legkisebb mértékben alábecsülni, de attól még igenis beteg ember, nála csak a magyar társadalom (egy része)betegebb (Sajnos),hogy ezt a hihetetlenül primitiv, gátlástalan hazudozást megeszi.
    Szerintem ez csak az 1/3, de ha ügyesen taktikázik ez az (IGENIS) elmebeteg,
    ez a kb másfél millió vagy hülye vagy aljas kretén birka is elég lesz neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  20. ” CSATT” Sokszor engem is megdöbbent, hogy komoly emberek bedőlnek egy ilyen hókuszpóknak mert én nem tudom másnak nevezni. Vagy talán a puszta színpátia abból adódik, hogy kedvezményezettje az orbáni törvényalkotásnak. Láttam én már értelmes, okos, embert szájtátva bámulta a vásárba az ITT a PIROS hol a PIROS-ozó szálhámost.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  21. Szolid 2o13.o2.23.
    Molnár Géza

    Neeem! Ezek a turulban született , legjobb minőségű magyarok voltak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Kedves Barry1 sosem vitattam, Orbán elmebeteg. Az összes olyan negatív tulajdonság IS benne van, amit fel sem vagyunk képesek sorolni. Gonoszságára, aljasságára szavakat is nehéz találni.
    DE: nemcsak ilyen tulajdonságai vannak, hanem káprázatos szervezőkészsége, előrelátása, tömegszuggesszivitása, tehetsége saját akaratát másokra kiterjesztésre. Évek óta az történik az országban és az országgal, amit ő tervez.
    Ez pusztán kizárólag negatív tulajdonságokkal nem érhető el olyan országban, ahol működött a demokratikus alapintézmények mindegyike.
    De fordítsuk meg egymás jobb megértése érdekében a vizsgálatát: ha mindazt, amit az ország rombolása és saját hatalmának biztosítása helyett az ország javára fordította volna, akkor kétségbe vonnátok a tehetségét?
    Ha három év alatt nem szétverte volna a jogállamot, hanem felvirágoztatta volna nemzetét, lenne bárki is, aki kijelentené, hogy tehetséges politikus?
    Azt hiszem, itt van a mi felfogásunk közti különbség: nem az határozza meg valakinek a tehetségét, hogy mire használja, hanem az, hogy eredményesen győzi – e le az előtte álló akadályokat.
    Ha gonosz célra használja, akkor gonosz, de tehetséges. Megátalkodott, aljas, gazember, útálnivaló, semmirekellő, eltávolítandó, de saját céljainak elérésében sikeres.
    És nekünk nem az lenne a feladatunk, hogy egymással versengve szidjuk, mert azzal a világon semmit nem érünk el.
    Akkor számíthatnánk eredményre, ha elkezdenénk vizsgálni, hogy saját célkitűzéseinek megvalósításában miért sikeres, mi az a tehetsége, ami miatt rabságban képes tartani bennünket.
    Ám ha már eleve abban ringatjuk magunkat, hogy nem is sikeres, nincs is tehetséges, csak egy elmebeteg idióta, semmi esélyünk nincs ellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  23. Barry1: nyugodj meg, a válogatott mamelukok előtt büfögő zsebcézár durva hanyatlásnak indult, és hamarosan be is fog teljesedni a sorsa. Én a helyedben megnézném pl. az origo e beszéddel foglalkozó cikkeinek kommentjeit, gyakorlatilag ott is csak dühös emberek felháborodott kvéleményét olvashatod. A (valódi) jövő szvsz elkezdődött. Meggyőződésem, hogy OV utolsó előtti (minelnökként elmondott), tartalma és valós kép hiányában kétségbeesettségről tanúskodó évértékelőjét hallottuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. csatt: nem a tehetségének köszönhette a 2/3-ot. Hanem a politikai szerencséjének. 2/3-ad nélkül nincs államcsíny, valszeg be is dobta volna már a törülközőt. De nem így alakult, hanem egyszerűen visszaélt azzal, amit hiszékeny emberek felelőtlenül a kezébe adtak. Tehetségről tehát csak részben beszélhetünk – már ami a mai, számára kedvező állapotokat illeti. Tehetsége max a retorikához, illetve szuggesztív meggyőzéshez van. És ez kevés lesz bő egy év múlva. Meg fogjátok látni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Jonesy
    2013. február 23. szombat
    13:27
    Barry1: nyugodj meg, a válogatott mamelukok előtt büfögő zsebcézár durva hanyatlásnak indult, és hamarosan be is fog teljesedni a sorsa.
    .
    Igen, bár az origo-t még nem olvastam, de erre én is gondoltam már…
    Ugyanis feltűnt/az volt az érzésem, hogy a hozzá közel/mindennapi kapcsolatban álló emberek (Navracsics-Selmeczi-Giró) mennyire szorítottak azért, hogy “egészségügyi szempontból” is minden gördülékenyen menjen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Tegyük élhetővé !

    qrban beszéde szót sem érdemel.
    qrban-senkiember vezetői, diktatúr pozicióban olyan beszédet mondott, mint amilyet Jánosné is mondhatott volna , ha TEK felengedi bohoc színpadra.
    .
    Felejtsük el, hogy ő-főmajomságja vezeti az országot, és kezdjünk el gondolkodni, és cselekedni saját magunk és gyerekeink, unokáink érdekében.
    .
    például:
    .
    ADJUNK KI INTERPOOLOS ELFOGATÓ KÖRÖZÉST SIMICSKA LAJOS maffia főnök ELLEN, mi civillek , ellenzéki pártok ! ! !!

    ——————————————————————————————————————————
    .
    Simicska egy bizonyított bűnöző !!!! Becsapott emberek, egyetemisták , anyukák , apukák,magyarországon boldogulni vágyó fiatalok , ti is csatlakoztok ?!! Fogjunk össze a jövőnk érdekében !
    RÁSZOLGÁLT ! ! ! ! ! ! ! !!
    .(itthon szabad koncepciós pereket kezdeményezni, megalapozatlanul, nagy nyilvánosság elött, +őssz-adófizetői pénzekből ? )
    .
    Aláírásgyűjtést!
    Pediciót az EU-nak !!!
    Szerintem az EU partner ebben.
    .
    Rengeteg sumák ügy fut , a papucsos-melegítős-bibó-kollégista kommunista-diktatúra párti országunkat vissza húzó , lerabló , pénzeket külfölre utaló KISZES Simicska elvtárs miatt.

    Dögöljenek a fejlődést gáncsoló diktatúrát építő kádár gyerekek.
    Ha kiömlik a harag :
    Súlyosabb esetben a NÉP akasszon -hogy ne ismétlődhessen a nép zsákmányolás, sötétség uralma- parlamenti IGEN fidesz-kdnp szavazóknál elég lehet a 10 év feletti letöltendő börtön büntetés.
    .
    Jogászoknak:
    Igen , megérdemlik a példaadó büntetést .
    Figyelembe kell venni az elmaradt fejlődés hátrányát-2/3 felelősséggel jár, a 3* bóvli , a tündérország stb… büntető kategória. AKI NEM TUD KORMÁNYOZNI, NE PÁLYÁZZON !!!-, lemaradást a környező országoktól, ország hírnév rombolást.
    .
    Hol van szeretett országunk , magyar anyaországunk fejlődési lehetőségei ?
    Csüngőhasú-vágás érett tudja-e milyen a nem komcsi világ ,szirénázgatós vonulós országhatáron túl ? Hee?
    .
    + össz adófizetői pénz : minden állampolgártól vonják , de csak egy szellemiség hirdeti a gondolatait , tévessen vagy hazug módon, vagy relatíve igazan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. A szektaépítésben nagyon jó, na meg a fasiszta diktatúra építésében modernizálta Mussolini módszereit. Bartus trilógiája kiválóan húzott párhuzamot ennek a gazembernek a működése és a 20-as 30-as évek európai eseményei között. Pszichopata és szociopata, ezért nem kiszámítható a viselkedése és a paranoid attitűd kibontakoztatására is túl sok jel mutat – előkészítette – ehhez sztálin is adott ötleteket neki.
    A feladat: a szekta létszámának a csökkentése a minimumra!
    Ez csak felvilágosítás sziszifuszi munkájával oldható meg.
    :(((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Kedves Telekis és Csatt!
    Azt hiszem nem lenne értelme statisztikát készíteni a pártok támogatóiról az értelmi színvonal szempontja alapján. Ez egy nagyon bonyolult szociológiai tanulmány feladata lenne( rendkívül sok összetevővel), amit kb. 150 év múlva kell elkészíteni. Akik ott tapsikoltak, azok értelmes emberek, értelmiségiek. Egyszerűen velejéig korruptak.Orbán az ő rétegükkel tett jót, miért ne éljenezzék. A többi 9 és fél millió nem érdekli őket. Szociális érzékenység nulla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. csatt

    Na látod,most szinte mindenben egyetértünk. orbán pozitiv képességei, akkor érnének bármit is ha azokat pozitiv dolgokra használná
    ( példa: Ha egy bármilyen zseniális kémikus ,kizárólag arra használná a rendkivüli tudását, hogy akit és amit lehet megmérgezzen vagy felrobbantson, nos az az ember elsősorban egy rohadék és csak sokadjára kémikus, bármilyen tehetséges is)
    És azt se felejtsük el,hogy az ő “sikereihez”, bizony kell ez az irtózatosan hülye és aljas közönség is.
    Ez kb. az a szint mikor google forditóval nogériaiak pénzt csalnak ki emberektől a neten ,azzal a dumával,hogy belga kongóban örököltek húszezerbilliótrillió dollárt és ha a kellően agyatlan barom átutalna neki tizezer dollárt, akkor megkapja az összeg felét. Na, egy csimpánznak vagy egy orángutánnak is illene rájönni,hogy átverik, de nem. a hülyéje elküldi a manit és utána várja a sok millió dollárt.
    Sokadszor mondom: Hidd el nem vagyok sem hülye sem naiv. Ha valaki ,én tudom kicsoda ez a tahó és azt is tudom mire képes, de akkor sem vagyok hajlandó SOHA ,semmilyen pozitivumát elismerni ( BÁR TUDOM!!!!),mert kizárólag aljas és gonosz célokra használja, de kalkulálok vele.
    Lásd még: Hitler, Hasfelmetsző Jack, Oszama bin Laden,Brevijk Pol Pot stb…
    Milyen érdekes, mindegyik csúnyán végezte……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Telekis
    “Ugyanakkor Európa és Amerika már közös gazdasági- és vámszabad kereskedelmi elképzelések megvalósítását tervezi.”
    Ezen én is elgondolkodtam a napokban. Eszembe jutott az első, a második világháború előtti és utáni politikai és gazdasági átrendezési tervei és végrehajtott osztozkodásai a nagyhatalmaknak. Mindig valamiféle egyensúly jött létre a háborúk után. Pl. KGST vs. Közös piac, NATO és Varsói szerződés.
    Most is valami ilyen zajlik. Annak idején azt olvastam, hogy az EU ill. az euró létrehozása az USA és a dollár ellensúlya lenne. Közben viszont Kína, Oroszország és Távol-kelet annyira megerősödött, hogy szükség van Európa és az USA összefogására. Két új pólus van kialakulóban. Most először van az országnak szabad választási lehetősége, hogy hova csatlakozzon.Most úgy gondolják, hogy kelethez kell csatlakozni, Orbán ezt preferálja a Jobbikkal karöltve.
    Én inkább maradok Gyurcsány Ferenc verziójánál( a nyugatos politikánál). Szent István is így gondolta. Az bejött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. csatt:
    .
    - Álljunk csak meg egy szóra… orKbán nem tehetséges, hanem pokolian aljas. Semmihez nincs tehetsége, egyszerűen a végletekig gátlástalan, olyan dolgokat művel, amire kultúrország kultúrvezetői legfeljebb tankönyvi elrettentő esettanulmányként gondolnának.
    .
    Az amúgy is többségében súlyosan aberrált, komplexusok légióival élő magyar lakosság legaljasabb indulatait használja ki – ehhez nem tehetség kell, hanem aljasság, gonoszság.
    .
    Szóval, ne gyere ezzel az “orKbán és tehetsége” hülyeséggel.
    .
    “…nemcsak ilyen tulajdonságai vannak, hanem káprázatos szervezőkészsége, előrelátása, tömegszuggesszivitása, tehetsége saját akaratát másokra kiterjesztésre…”
    .
    - Egyik sincs.
    .
    Ez ennek a protoplazma- halmaznak az esetében egyszerűen a gátlástalanság eredménye. Ez találkozik az átlagmagyar hitvány lelkivilágával, és itt a Zeredmény. A szuggesszivitás… az sincs, egyszerűen a leg bődületesebb baromságokat óbégatja, a Zembereknek meg pont ez kell. És innen már ez egy öngerjesztő folyamattá válik.
    .
    Gondold ezt át.
    .
    Üdv,
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  32. E mellé az elmebeteg csuti mellé nekünk már csak egy magyar pápa hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Eldrad

    Tökéletes a meglátásod!!
    ++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Így van, ahogy Eldrad mondja:

    csatt: “De fordítsuk meg egymás jobb megértése érdekében a vizsgálatát: ha mindazt, amit az ország rombolása és saját hatalmának biztosítása helyett az ország javára fordította volna, akkor kétségbe vonnátok a tehetségét?”

    Alapvetően elhibázott felvetés: OV arra sem korábban, sem most, sem a jövőben NEM KÉPES az ország javát szolgáló gazdaságpolitikára: ugyanis nem ért a gazdasághoz, annak törvényszerűségeihez. NEM TUDJA tehát nem létező tudását képességei latba vetésével kamatoztatni. Tudta ezt ő mindig is. Sose állt másból a politikája, mint abból, hogyan kell erőszakos módon fellépve mással megfizettetni saját hozzánemértése árát.Ő semmilyen árat nem hajlandó megfizetni, a politikait sem. Evégre a diktatórikus kormányzás és a közjogi berendezkedés önkényuralmat lehetővé tévő átalakítása. Ehhez nem tehetség, hanem mindössze 2/3-ad kellett. De ez a magatartás – és az, amilyen eszközökkel ezt véghezvinni látszik – nem TEHETSÉG (tehát valami pozitív dolgot eredményező emberi képesség), hanem valami egészen más.
    Tehát csatt, véleményem szerint hibás az alapkoncepciód.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. csatt
    (OV) “káprázatos szervezőkészsége, előrelátása, tömegszuggesszivitása, tehetsége saját akaratát másokra kiterjesztésre.”
    .
    Amiket felsoroltál, azt önzésnek hívják, mert önérdekből történik, aminek a tehetséghez nincs köze, az eredendő, illetve az ősbûnhöz annál inkább.
    A legkorábbi önzésleírást lásd például a Bibliában: Éva a kígyóval és az almával. Az önzés volt erősebb ott is, és már akkor is. Ezt kellene leküzdeni intelligenciával, hittel, és tekintettel lenni másokra.

    A parlamenti kereszténydemokraták és fideszesek naponta csúfolják meg a Biblia tanításait, de fogalmuk sincs róla, mennyire látványosan és elítélendő módon pogányok.. Balog Zoltán ref. pappal az élen, aki nem tanítani állt közéjük, hanem még jobban elpogányosítani és butítani őket. Sikerült.

    Balog Zoltán az egyház újabb szégyene, de a fideszes tanítványai sem különbek, élen legönzőbbel, a kétszínû Orbánnal. Tehetségről Orbánnál szó nincs, mivel csak az önzés csimborasszóját prezentálja.

    Ne hagyd magad megtéveszteni Orbán önző, hatalmi érdektől vezérelt halandzsájától! Amihez elég az önzés aljasságig fajulása, ahhoz nem kell tehetség. A tehetséget másban, de minden esetben pozitívumokban mérik. Orbánnál ilyet nemigen találsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. Nem szoktam hozzászóló kollégáknak üzenni, de most mégis kivételt teszek.Nyúl Györgynek üzenem, hogy valószínűleg igaza van abban, hogy egy bomlott elme hülyeségeire nem okos dolog időt vesztegetni. Ha azonban az az átok ül rajtunk, hogy az a bomlott elme kormányozza az országunkat, népünket, akkor sajnos kell vele foglalkoznunk. Különösen akkor, ha bírálni áll szándékunkban. Hallomásból, vagy részletek idézéséből összeszedett információk alapján ugyanis nem lehet meggyőzően bírálni. No és általánosítások alapján sem. Különben hiteltelen lesz, amit mondani akarunk.
    Mondom mindezt annak ellenére, hogy úgy érzem, hogy egyébként a témával kapcsolatos nézeteim valószínűleg megegyeznek Nyúl Györgyével..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Nálam akkor verte ki a biztosítékot, amikor azt próbálta bárgyú közönségének beadni, hogy nem sokára, az Európai átlagnál is jobban fogunk élni. Na ja ha megyünk, és kiraboljuk őket akkor talán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Engem az döbbentett meg leginkább,hogy mennyi elvakult,szerintem hazaáruló valakik éljenezték az elhanzott porhintéseke.Azon gondolkodtam,hogy egyyáltalán Magyarországon élnek ezek?Ha igen,akkor számit ezeknek egyáltalán Magyarország?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. tapis32
    Lehet hogy közmunkások voltak a hallgatóságban, túlnyomórészt. :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. bubu64
    2013. február 23. szombat
    14:35
    “Közben viszont Kína, Oroszország és Távol-kelet annyira megerősödött, hogy szükség van Európa és az USA összefogására. Két új pólus van kialakulóban.”
    .
    Mindenben egyre gondolunk. A nagyvilágban folyó piaci versenyt látjuk/tapasztaljuk nagyban.
    Mindeközben Viktátorkánk kuruckodik. Mert miért is ne? Mert az a magyar érdek!
    Na ja!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. csatt

    Mondok egy két példát. Aztán vagy érted vagy nem.
    1. zseniális szatir
    2. fantasztikus sorozatgyilkos
    3.brilliáns fojtogató
    4. tehetséges pedofil
    Ugye érzed,hogy valami nem stimmel?Pedig konkrétan akár is igaz lehet.
    De ilyen akkor sincs. Proaktiv és Jonesy is lényegében ezt mondják.
    És mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez csöppet sem jelenti azt, hogy ne vennénk komolyan azt a veszélyt ,amit ő jelent. Sőt………..!!! Éppen ezért!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Nekem is vannak vágyaim és vizióim!
    .
    Vágyam hogy már megy, vizióm, hogy még nem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Szerintem nem húsz év mulva lesz minden rendben, hanem akkor, amikor a neonácizmus megbukik hazánkban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Kedve Barry1, proaktív, Eldrad, átgondoltam, értem amit írtok, eddig is értettem és cseppet sem változott a meggyőződésem. Az aljasság, a gátlástalanság, a stb egészen más kategóriák. A tehetség, a siker, az előrelátás, a tömegpszichózis szintén. Minden fogalomra van megfelelő szavunk.
    Ha csak gátlástalan, aljas, gonosz, akkor a magyar választók a leggátlástalanabb, leggonoszabb, legaljasabb embereket szeretik, ezért választják miniszterelnökké- szerintetek.
    Én a magyar választópolgárokat nem tekintem ennyire önsanyargatóknak, hogy eleve fájdalmat kívántak okozni önmaguknak,ezért biztos vagyok benne, hogy megvezették, becsapták őket. Ehhez viszont nagyon nagy ügyesség, tehetség, előrelátás, szervezőkészség szükségeltetik, hogy több milliót becsapjanak.
    Jöhetnek a minuszok, de ha megkérdezitek a “túloldal” véleményét, egészen biztosan nem fogják azt válaszolni, hogy azért állnak Orbán pártján, mert gonosz, mert aljas, mert idióta, mert elmebeteg, mert satöbbi…
    Nem győztetek meg: gyűlölöm Orbánt, de nem azért választják, nem azért támogatják oly sokan, mert tehetségtelen seggfej lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  45. Régóta nem értek valamit,elemzők mindig azt mondják Orbán a saját táborának beszél.A problémám az Magyarország minisztere az egész országhoz beszéljen és amit mond az mind tényekkel is lehessen igazolni ez az erkölcsi és etikai minimum amit elvárhatunk egy minisztertől.Az év értékelőkről csak annyit fölösleges és szerintem ez is csak azért jött létre ,hogy megmagyarázza a rossz bizonyítványt hazudozzon otthon vagy baráti körben de ne egy ország élén,arra kérem a jó istent hogy csapja agyon egy villámmal mert minden egyes lélegzet vétele több kárt okoz mit bármi más ennek a kis országnak………………………………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Tenyszerutlen nivotlan kampany hablatty volt a felcsuti beszede! Allitolag nagyon sikeres volt es az emberek 51% -nak tetszett!! Elgondolkoztam , vajon en vagyok teljesen hulye? Nezhetetlen es gyomorforgato amiket beszelt tegnap tenyek nelkul lovoldozott ossze vissza. Nem tdom elkepzelni , hogy ennyi birka lenne magyarorszagon!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Leo Klein
    Hidd el,hogy ennyi birka van, sőt, akik még ott sem voltak…
    Az a szörnyű az egészben, hogy ezek kiváltságosnak tartották magukat, de szerintem ők voltak a hülyének nézettek!
    Annyira megalázónak tartom amit ez a majom művel a híveivel, hogy már szégyenlem, hogy így gondolkodom, ahogy. nem bennem van a hiba, hogy így látom?
    A magasan iskolázott ELIT,ül, istenként tiszteli, ez a majom meg löki nekik a hülyeségeket, amit azok igeként magukévá tesznek…
    Szeretnék felébredni ebből a rémálomból, de lehetetlen!
    Nem hiszem amit látok, mert az nem lehet, hogy ne lássák, mit művel ez a kettévágott óriás!
    Nem várhatunk semmi jót, mert ez a bamba nézősereg még azt is üdvözölni fogja, amikor majd ez a velejéig romlott Orbán embereket tetet el láb alól…
    Előbb utóbb,de elkezdi azt is,van egy olyan érzésem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  48. A Bartók Rádióban(!) épp az imént nyomatták a Századvég Intézet undorító sablon-közleményét a saját objektív vizsgálatáról, miszerint “a magyarok többsége tetszéssel fogadta Orbán évértékelő beszédét”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Csak azért szeretem a mesét,
    Mert a két szemed oly meseszép,
    Csak azért, csak azért, a Te két szemedért,
    A Te két ragyogó szemedért!

    Mikor megláttalak kedvesem,
    Ahogyan néztél rám szelíden,
    Szemed szép mosolyát, hangod lágy dallamát
    Esküszöm, soha nem feledem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. “A pszichopatának a lépte dobog,
    Sok hazugsága az égre lobog,
    Híveidnek szeme-szája eláll,
    Tapsol a kéz és béget a nyáj!” (via)

    Vityu kán ÉN-értékelése

    A mi Viktorunknak kinyílt a csipája,
    Úgy jár a pofája, mint kacsa pics@ja,
    Riszálj, Rucaseggű! Van, ki szívesen lát!
    Más meg csőre tölti tőled a Berettát!

    A képernyők előtt nem hiába vártunk;
    Pöffeszkedtél, mi meg mind sugárban hánytunk.
    Lehet, hogy előtte ismét bedrogoztál?
    Mert a valóságtól jócskán elszakadtál.

    Úgy tűnt, a te dicsed mind a honfoglalás,
    Mind a kényszerűen felvett államvallás…
    Mondtál két viccet is, azt is Orbán-módra…
    Bár ennél sokkal több ment már a kontódra.

    De ha idézni kell, pici szád már botlik;
    Nem Márai volt az, hanem inkább Ottlik,
    Másik idézeted’ pedig Ronald Reagan
    Mondta kissé másképp, valamikor régen.

    Közzétetted viszont Mekk mester-tervedet:
    Vágyak és víziók.. Nagyon szép egyveleg!
    Rozzant Trabant vagyunk! Hogy akarsz te ezzel
    Versenyre kelni egy erős Mercedessel?

    Tizennyolc év alatt leszünk világnemzet?
    Úgy hazudsz, hogy annak támaszkodni lehet!
    Csak nevedben vagy te Győző, szoszi more!
    Vered a melled a nagy, büdös semmire!

    Amit a jövőről hordtál nekünk össze,
    Szép, csak nem reális! Hazugság, téveszme!
    Az sem volt semmi, hogy az összes bűnödet,
    Másnak róttad most fel, hogy mentsd a bőrödet.

    Beszéded hallgatva azt is tisztán látom:
    Te egy másik bolygón élsz, “kedves barátom”!
    Vagy azt hiszed, te vagy az Örökkévaló?
    “Az én országom nem e világból való”?

    Alaptörvényedet toldozod-foldozod,
    A rögvalóságot hozzá igazgatod…
    Das ist nur Grundgesetz, nicht eine Verfassung,
    Érted? Vagy egy szótárt a pofádhoz b@sszunk?

    Értem én, hogy melled büszkén miért dagad:
    Ebben a beszédben alulmúltad magad!
    Ennyi volt a híres ÉN-értékelésed?
    Ugass még egy kicsit! Nemsokára véged!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos