Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zsidó összeesküvésre gyanakszik a polgármester 2013. január 22. kedd 7:44 Forrás: AN, atv

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zsidó összeesküvésre gyanakszik a polgármester

Budapest – Pintér Bertalannak hívják, civilben kémia tanár, főállásban Nógrádsáp fideszes polgármestere. Ő az a férfi, aki az Educatio kiállításon a Hallgatói Hálózat egyik fiatal aktivistájának azt mondta: „Te hazamehetnél édesapádnak lecsavarni két nagy fülest, hogy nem nevelt meg.”

A polgármester-pedagógus külföldi támogatást sejt az eset mögött. Hogy mely idegen hatalmak ármánykodására gondol, azt egy esetleges sajtópert elkerülendő, nem mondta meg.

Pintér hangsúlyozta: a XIII. Educatión nem polgármesterként, hanem kémiatanárként volt jelen. „Csupa értelmes ember előadása – például Balog miniszter úré, Hoffmann államtitkár asszonyé – volt meghirdetve” – közölte, hozzátéve: a rendezvényt megzavaró fiatalembernek Balog Zoltán – bár eredetileg nem volt hozzászólási lehetőség – felajánlotta, hogy tartson előadást, de ő nem kívánt élni a lehetőséggel.

A Haha aktivistái egyebek mellett azt kifogásolták, hogy a kormánypárti többség levitte a tankötelezettséget tizennyolcról tizenhat éves korra holott – hangsúlyozta a politikus-tanár – az a család, aki nem akarja tizenhat és tizennyolc éves kor közötti gyerekét iskolába járatni, annak így nem kell büntetést fizetnie. Mint megjegyezte, volt, hogy tanárként a saját kocsijával ő ment el az egyik tanítványáért. „Nem etnikai kérdést csinálok én ebből” – tette hozzá.

Pintér elismerte, hogy kijelentése „egy szerencsétlen mondat volt”. Hozzátette: nem gondolta komolyan, hogy a Haha ifjú aktivistája majd hazamegy és tényleg felpofozza az apját.

Ezért, mint mondta, elnézést kér, s hozzátette: kapott olyan leveleket, amelyek szerint a Haha aktivistái mögött „külföldi tanácsadók” lehetnek. Kérdésünkre, hogy mely országból vannak ezek a tanácsadók, úgy felelt: „nem hiányoznak semmiféle sajtóperek”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 19 szavazatból)
Zsidó összeesküvésre gyanakszik a polgármester, 3.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. Remélem van gyermeke, unokája és majd egyszer lecsavarnak neki egy sallert, ha majd valami nem tetszik nekik.
    Ha szófogadó a gyerek, megteszi.
    Ez van amikor az ország vezetője a külvilág felé sallert, kokit és tockosokat osztogat….ezek mindjárt azt hiszik feljogosította őket is e nemes tettre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +80 (86 szavazatból)
  2. Embernek is, politikusnak is silány. 500 forintért oboázhat a Nemzet Idiótájánál, a született csúti elmebetegnél, és az sem baj, ha nem adja meg! (Szerencséje, hogy Isten szereti a hülyéket, máskülönben nem teremtett volna ennyit belőlük.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (68 szavazatból)
  3. Már megint az idegenszívüek???????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  4. *
    Ez egy náci pribék.
    *
    …És sem a jelenlévő miniszter, sem az ő legkedvesebb államtitkára nem utasította rendere a fogadatlan(?) prókátort [avagy provokátort].
    *
    Kommenttársak ! Ezt a pasast ne engedjük néhány nap alatt visszahúzódni a kulisszák mögé ! Továbbra is tartsuk napirenden…!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (66 szavazatból)
  5. Kár hogy nem biológia tanár biztos meg tudná magyarázni, miért születik a magyarok egy része 10 mutatóujjal, amiket felelősség esetén elő tud rántani és mutogatni – másra. Na meg látás korlátozottan, hogy a sz@rt is aranynak lássa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (55 szavazatból)
  6. Külföldi tanácsadók, kémek, spiclik, bujtogatók, ürgebőrbe varrt jelentések… Párthűség mindenek előtt, egypártrendszer, koncepciós perek? Hát nem ettől akartunk végleg búcsút venni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (61 szavazatból)
  7. Lehet hogy én egy meggondolatlan bunkó vagyok, de ha ez a féreg nekem mondta volna, ott a helyszínen úgy állon pattintom , hogy kifakadt volna a szeme, mint egy makesz. Igaz hogy az ügynek nem tett volna jót, de én jobban éreztem volna magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  8. Nem tartom kizártnak, ha a gyerekem ezzel jönne haza (amit mondtak neki), hogy bemennék és Pintér kapna tőlem nevelő célzattal két nagy pofont. Instant karma.

    Az sem valószínű, hogy megúszná ennyivel.
    -
    Kérdésem: hol vagytok szülők????

    ————-
    KORDON BLUED
    2013. január 22. kedd
    09:12

    Benne vagyok, de nem csak ezt a subhuman-t hanem a többieket is és az egész folyamatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  9. Az a szomorú az egészben, hogy ez az egyén tanár ember. A helység tele volt a hozzá hasonló mentalitásúakkal.
    Ezektől várjuk, hogy ellentmondjanak az oktatás romba döntésére?
    Ezek a zemberek meghunyászkodó seggnyalók,akiknek semmit nem jelent az az ifjú nemzedék, ami rájuk van bízva.
    Csak az számít, hogy “felelős politikusok” tartottak előadást. A felelőst úgy értem, hogy fel sem fogják, ha felelősek lettek volna, akkor nem viszik az egekbe a ponthatárokat ( ugye megmondtam?),nem 16 éves korukban zárnak ki egy réteget az oktatásból, és szegényebb családok gyermekeit is hagynák érvényesülni.
    De ezek nem ezt csinálják!
    Ezek megtöltenek egy nagy termet, hogy demonstratíve bólogatni tudjanak a dilettantizmusnak!
    A diákok nem hitték el hogy egy hétvégén meg lehet csinálni a felsőoktatás reformját, ezek a bunkók meg szóra érdemesnek sem tartják azt a tényt, hogy a szemükbe hazudnak, az általuk felelősnek tartott gazemberek!
    Hol élünk? Mi lesz ebből?
    És ő utal külföldi tanácsadókra? Fel sem tételezi a fiatalokról, hogy van eszük, és azt képesek használni is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (60 szavazatból)
  10. Én nem ezt a szerencsétlen hülyét pofoznám fel, hanem a felbujtóját és annak összes vazallusát. Hosszú a lista, ezért nem írom le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  11. Állandóan ezekkel a rohadt külföldi (amerikai, zsidó, stb., nem kívánt törlendö) van baj, hiszen a rebellis magyar fiatalnak nem lehetnek magasztos “nemzeti” gondolatai. Majd Pintér megtanítja nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  12. Na, igen, a tipikus magyar- arab (igen!!!) idiotizmus.
    .
    - Ha valami nem jól megy, ha valaki a kétségbeeséstől félőrülten nekik megy, ha valaki fejükre olvassa bűneinket, egyféle válasz létezik:
    .
    Ez csakis mások hibája, mások aknamunkája lehet! Olyan nincs, hogy esetleg elgondolkodjanak, mégis, mi lehet a baj oka (egyáltalán, felfogják, hogy baj van, méghozzá nagy). Ha mégis érzékelik, hogy nem jó valami, akkor is, nem ám megvizsgálják, mit csináltak rosszul, hanem KI TETTE EZT VELÜNK? Merthogy, a magyar nem hibázik, ugye.
    .
    Ez a beefsteaktól, és egyéb luxusételektől nagyra hízott disznó- csótány keverék, ez a bintér pertalan nevezetű génhulladék, ez remek példája a legelborultabb fitymesz- prostituáltakra. Sajnos, tehetetlenek vagyunk velük szemben, így nekünk kell menni. Ezek meg, miután kiürül a Zország, recskázzák csak tovább, hogy a Zidegenek meg a zsidókok (vagy kifenék) hogy tönkretették őket.
    .
    Sz…rgyarország.
    .
    Főképpen azért sz…rgyarország, mert ha jól hallottam, valahol már megint időközi választás volt, és kit választott meg a sok Zember? Egy fitymesz- támogatottat.
    .
    Tessék, ennyi. Ez a nép imádja, ha minnél elvetemültebb mocskok uralkodnak rajtuk. Akkor tessék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  13. Azért kedves diák társak és szülök, az én időmben gy setétlő alkonyon
    a tanár úr már kapott volna néhány pofont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  14. Gonosz:
    .
    - Ne nevezd már ezt a csótányt “tanár úrnak”… főleg “úrnak ne”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  15. Az lett volna a fura, ha nem mond ilyet. Fideszes = náci. Nincs új a nap alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  16. Schneider Sandor

    Nem tudom, mi a jobb, ha egy polgarmester idiota vagy egy kemia tanar ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  17. Elnézve ezt a fizimiskát, meg azt a felvételt, amin a nemzőszülő felpofozására buzdít, beugrik nekem egy kép, ahol a hasonmás se nem polgármesterként, se nem kémiatanárként, még csak nem is meghívott kultúremberként, hanem sípoló-kerepelő bunkóként volt jelen az ország zászlójának a felvonásán, ahol a csőcseléken kívül csupa értelmes ember: miniszterelnök, legfelsőbb bírósági elnök, házelnök vettek részt…
    Emlékeim szerint az emberi mivoltukból kivetkőzőket senki nem biztatta szűlőatyjuk felpofozására.
    Innentől aztán nem is értem, mi kifogásolnivalója van képen láthatónak a HAHA aktivistája cselekményében. Megeshet, hiányolná a sípot, meg a kereplőt?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  18. Kordon Blued !
    Csak helyeselni tudom indítványodat- sőt közülünk sokan magyar ujságok cikkeihez is hozzászólunk. Azt hiszem ott még hatásosabb lenne / a szarháziak példájaként / megemlíteni.
    Mindenesetre én fogom használni ezt a módszert / bőven találok “hozzá” cikket/.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Ha én a HA-Ha-ban lennék ezek utan ugy összeesküdnék a zsidokkal, hogy csak ugy kabulnanak jobbra-balra a zemberek a Mossad altal kiosztott pofonoktol. Az Orszag kétharmada kapna egy-két pofont. De tanarur kaphatna többet is… Rozsika meg ugyis szereti a vesszözést, akkomeg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. Elnézve a Tanár “urat”, bizony-bizony az eddigi fél életét ő is a Kádár-rendszerben élte le…
    Feletteseivel együtt ő is létbiztonságban élhette a gyerekkorát, és az általánostól az egyetemi diplomáig ingyen tanulhatott.
    Frissdiplomás tanárként, mint mindenkinek, azonnal lett állása is, belátható időn belül megszerezhető lakása, stb…
    Mára elqrvultan ő osztja az észt. Meg a felettesei!
    Úgy tesz, mint ha polgármesterként fingja nem lenne a mai magyar valóságról, ezen belül a fiatalok mai valódi lehetőségeiről.
    Ötvenéves korára szarember lett belőle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  21. “Egy oktatási államtitkárt nem lehet letehénszarozni ” mondta a bullshitre a kémiatanár. A tehén és a bika közötti különbséget – bár ez nem csupán kémiai – szíveskedjék tanár úr a bika megfejésével tanulmányozni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. bumburi
    2013. január 22. kedd
    10:03

    “Az a szomorú az egészben, hogy ez az egyén tanár ember. A helység tele volt a hozzá hasonló mentalitásúakkal.
    Ezektől várjuk, hogy ellentmondjanak az oktatás romba döntésére?
    Ezek a zemberek meghunyászkodó seggnyalók…”

    Ezek a félre sikerült emberek nem meghunyászkodók. Ezek büszkén segg nyalók, ezek a diktatúra társadalmi bázisa, ezektől félnek a meghunyászkodók. Ezek fogják tanítani a kereszténynemzeti erkölcsöt, a Prohászka, Wass, stb által sugallt nacionalista hazafiságot. Ez a félre sikerült ember megmutatta, hogyan értelmezik kereszténynemzeti szeretettel a családon belüli erőszak elleni küzdelmet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  23. Senki nem volt ott ezen az előadáson aki kikérte volna ezt a kritikán aluli megnyilatkozást? Szép kis pedagógus, a szülői tiszteletre tanít.Azt ki kell érdemelni.És ha a fagyi a saját gyermekei személyében vissza nyal majd akkor is ez lesz a véleménye? Na itt a szép jövő fiatalok most tényleg eljött a tiltakozás ideje minden szinten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  24. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Tipikus seggnyaló kinézet, csizmadia- epigon, békemenetre kiválóan alkalmas. bayer és pataky közt viheti a molinót….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  25. Az a szomorú hogy ilyen pedagógusok is vannak, és ezekre bízzák a “fejesek” a fiatalok nevelését. Az ilyen állítólagos tanárokat el kéne tiltani a tanítástól. és elküldeni Kínába átnevelő táborba. Az meg egyenesen közröhely tárgya, hogy balog pátert felelős állami vezetőnek nevezték z közösség ostobább tagjai.az Edukáció kiállításon, A csuti hitvány szolgája, a vallását meggyalázó pap, aki szétveri a magyar köz- és felsőoktatást, nem nevezhető felelősnek. A rablóbanda fideSS képviselőit, a nemzetrontó kormány tagjait köztörvényes bűnözőnek lehet tekinteni nem felelős politikusnak..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  26. pulcsi
    Nem pofozni kell éket hanem elzavarni még az országból is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Lehet, h a Kádár rendszerben meg párttitkár volt. Ami nem különösebb baj, de sokat mondó lehet az úriember ingatagságáról. Oda húzódunk ahol meleg a kályha. Egy tanártól ilyen kirohanás, rámutat arra , hogy viselkedhet a tanulókkal. Még az is lehet, h pofozza őket. Oszt jó napot. Ilyenek a fidesz forradalmárai?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  28. “külföldi tanácsadók” most ez a sláger. ezt a baromarcút is már csak tarkón kéne csapni mint a nyulat. ezeken más már nem segíteni. megszűnt az opnyi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. Hány ilyen bélféreg van országszerte? Úgy látom egyre több, orbányhivataloktól,tankerületeken át járásokig, ezekkel a kivakaródzott ,büdös bunkókkal van tele minden. Mondjuk párszázezer év múlva kiásnák egy ilyennek a maradványait a paleontológusok,és klónoznák. Akkor valószínűleg az újszülött, oá, oá, helyett, orbán- orbán, hangokat hallatna. Azt hiszem ,pokorni ugatott valami jeges lehelletről, úgy 2002-ben,én azóta figyelem őket, egyre nagyobb utálattal. Mert ezek olyan fajták ám,hogyha padlóra küldik őket, akkor elvárják, hogy hagyd őket felkászálódni. Fordított esetben viszont, még feltérdelés közben úgy rúgnak fejbe, hogy lenyeled a fogsorod. Na én ezért utálom őket, a sunyi, unfair,cinikus stílusukért,meg a fasiszta műmagyarkodásért, meg amúgy mindenért, még a szavaikért is. Én nem keresek ellenségképeket, amit elcsesztem az életemben, az az én saram. Nem vagyok kommenista,(bár sokat ábrándozom a Recski táborparancsnokságról). Nem igen értek a gazdasághoz,úgy mint pl. Kekec, én csak szeretek horgászni,szeretek kivert vagy menhelyi kutyákat befogadni,dolgozni nem annyira szeretek,de kell,ha van hol,és mit. Magam módján,segítek is akinek tudok. Úgy elvagyok, de azt már nem viselem hogy hülyének néznek. Úgy tudom, a BTK. szigorúbban szankcionálja, a szellemi fogyatékosok sérelmére elkövetett bűncselekményeket,tehát amit a fidesz,és orbánc tesz a társadalommal,( mivel ez egy szellemileg sérült társadalom) az még súlyosabban esik a latba. Javasolnám a Balatoni gályarabságot, körbe-körbe eveznének a tóban,valami jazzdobos biztos elvállalná, hogy üti a ritmust. Azemberek nagytöbbségére nem lehet számítani, úgy vannak vele hogy mindjárt választás, aztán majd csak lesz valahogy,aztán majd ha kihozzák a mocskok a végeredményt, hogy paraszthajszállal nyert a fidesz, akkor majd néznek ki a fejükből bárgyún. Gusztustalan kövér már pedzegette nemrégiben valahol, hogy nagyon nagy esélyük van 2014-ben,és ezt nem véletlenül mondta. Na jól van, várjuk ki a végét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  30. A Fidesz tanácsadói Birnbaum és Finkelstein – róluk talán nem is tudnak a narancsosok, ha mégis, akkor a Fideszé az jó tanácsadó, a más párté az nem.
    A sok elmeroggyant mást sem tesz, mint Ron Werberez – de legalább egy kicsit pihentetik Gyurcsányt – most ettől rettegnek.
    Valamit tudhat ez a Ron Werber….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  31. Remélem, ez a Pintér miután hazament lecsavart az apjának két fülest, mert az látszik, hogy őt sem nevelte meg a saját apja.Legalább is úgy nem ahogy másoktól elvárja.
    Nyilván Balog tiszteletes vagy a KDNP-t erősítő Hoffmann Rózsa, az általuk tanrendbe vett hittan oktatáson, Pintér megnyilatkozásának megfelelően fogják oktatni a tízparancsolatot, különösen azt a részét, hogy tiszteld apádat és anyádat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. csakén
    2013. január 22. kedd
    17:01 az említett urak valamelyike meleg. ennek itt nincs is jelentősége, na de mi a helyzet kádéenpééknél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. kovácsúr
    Semjénre céloztál? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. szolid
    -skyp- 2o13.o1.21.
    Hjah, ha valaki tud angolul!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Ez egy barom. Ha tényleg kémia tanár, akkor miért főállású polgármester? Köztudott, hogy nagyon kevés kémia- és fizika tanár van itthon, hiányszakmák. Akkor miért nem tanít, ha már ingyen a mi költségünkön megszerezte a diplomáját? Egy seggnyaló, aki Hoffmannt és Baloghot értelmes embernek tartja és egyetért az oktatás átalakításával, államosításával. Aki ilyet mond, hogy a diák pofozza fel az apját, az ne állhasson katedrára, takarodjon az iskoláknak még a közeléből is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  36. Na ja ez a Pintér most nem tanárként, hanem politikusként helyesebben Fideszes politikusként nyilvánult meg. Mint politikus és Fideszes politikus csődöt mondott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Proaktív a kérdés jogos. :) nem fogalmaztam pontosan. kérdésem arra irányult, hogy kádéenpé a meleg tanácsadó miatt nem hőbörög?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Pintér Bertalan apjának és anyjának is le kellett volna csavarni egy pofont, amiért ilyen sz*rházi gerinctelen talpnyaló selejtet voltak képesek nemzeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. kovácsúr
    Ezek szerint félreértettelek, mert nem rájuk gondoltam, hanem a miniszterelnök-helyettesre. Bizonyára vele sincs problémájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Ez az ember egyszerü szavakkal Hülye! Ha szo van összeesküvésröl akkor az orbánista esküvést kellene inkább feszegetni-e amiben büntársként vesz részt, Vici és bandája amit saját faja és a Magyar Nép ellen követ el évvek óta! Pofonért jöhet hozzám is de ellötte gumikesztyüt fogok használni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Sajnálom azokat a gyerekek, akiket egy ilyen gondolkodású ember tanít, sajnálom azt is, hogy olyan országban élünk, ahol ilyen gondolkodású embreket polgátmesterré választanak, ráadásul egy kisebb közösségben, ahol közelebbről és jobban isrmerhetik a választók a jelölteket, mint a nagyobb városokban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. EdCarping
    A gyerekeket sajnálom, el tudom képzelni milyen tanár lehet, de azokat akik megválasztották és még mindig a hatalomban tartják, azokat nem. Egy kisebb közösségben azer lehetne tenni az ilyen pofozkodó ellen – pl. kiállni a háza elé és lemondatni!
    Széchenyi István: “Ha egy nép egy hitvány kormányt éltet, ott a nemzettel is baj van!”
    Kíváncsi vagyok a KDNP-nek a családi erőszak kérdéséről ezzel az egyénnel kapcsolatban – nem mondhatják, mint a Bogárnál, hogy félremagyarázták….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Hogy meri kritizálni az a nyighaj, országunk és pártunk vezetőit akik már 1989-ben is annyit tettek le az asztalra hogy bekerülhettek utána a parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. http://www.hir24.hu/kulfold/2013/01/23/elrettento-peldakent-emlegettek-magyarorszagot-az-ep-ben/~~fokusz
    Elrettentő példaként emlegették Magyarországot az EP-ben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. skyp++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Ez a fószer az Ecserin vehette a diplomáját, bár Pokorni is tévedett már bálnaügyileg.
    Abban a helyiségben nem akadt egy igazi pedagógus sem, aki a gyerekek érdekét képviselte volna, lehurrogni, mert fiatal?!
    Ezeknél a nevelés már odáig terjed, hogy a gyerek menjen haza, oszt tekerjen le egyet az apjának – éljenek a saller osztogatók!
    Pedagógusi életpálya-modell, talán ez nem tartozik bele, pedig ez is nevelés, ha jól értettem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. kovácsúr
    Nézze, most nyitunk az arab országok felé – ott nem annyira fura, hogy “a kis feleség is fiú”.
    Nekem ezzel a melegséggel nincs bajom, akiknek eddig bajuk volt és köpködtek, pfújoltak – na azok most hallgatnak, mert amiről nem beszélnek arról úgy képzelik, egy idő után felejtődik!
    A művészvilágban nagyon sokan vannak, “de nem ezért szeretjük őket”, hanem mert olyanokat alkotnak, amivel nekünk örömet szereznek és ez a lényeg!
    Eltontól, Garbón át – Karádyig és Mercuryig – csak az érdekel amivel gazdagabbá tették az életünket és az nem kevés, más nem számít.
    Tudom, hogy Önnel ebben sincs vitánk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. csakén 2013. január 23. szerda 10:06
    Nehéz a helyzete a pedagógusok egy részének. A gyurcsánytakarodj Kossuth-téri hősies skandálása után – amire még a tanulóikat is elvitték egyesek -, azt követelni, hogy az elöljárókat tisztelni kell(ene) azoktól a gyerekektől akiket tiszteletlenségre neveltek nem lesz könnyű. De mint tudjuk: ki mint vet úgy arat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. “Gyerekbarát” kormányzás fideszileg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. csakén
    “Nekem ezzel a melegséggel nincs bajom, akiknek eddig bajuk volt és köpködtek, pfújoltak – na azok most hallgatnak, mert amiről nem beszélnek arról úgy képzelik, egy idő után felejtődik!”
    .
    A probléma, hogy akik nyilvánosan pfjúlolnak, azok között is sokan érintettek. Az álszent hozzáállás bizonyos, magukat konzervatívnak tartó körökben nem ismer határokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Újabb történelmi kutatások szerint már a Rákóczi szabadságharcot is kívülről irányították, a zsidó tanácsadók szerepe egyértelműen bizonyítható.
    Természetesen a márciusi ifjakat sem a saját forradalmi érzületük vitte az utcára, a külföldi befolyásolás nyilvánvaló az ő esetükben is.

    Pintér Bertalan javasolhatná Orbánnak is, hogy “csavarjon le két fülest” az apjának, mivel nála is komoly neveltetésbeli hiányosságok tapasztalhatóak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos