Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zsidó összeesküvésre gyanakszik a polgármester 2013. január 22. kedd 7:44 Forrás: AN, atv

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zsidó összeesküvésre gyanakszik a polgármester

Budapest – Pintér Bertalannak hívják, civilben kémia tanár, főállásban Nógrádsáp fideszes polgármestere. Ő az a férfi, aki az Educatio kiállításon a Hallgatói Hálózat egyik fiatal aktivistájának azt mondta: „Te hazamehetnél édesapádnak lecsavarni két nagy fülest, hogy nem nevelt meg.”

A polgármester-pedagógus külföldi támogatást sejt az eset mögött. Hogy mely idegen hatalmak ármánykodására gondol, azt egy esetleges sajtópert elkerülendő, nem mondta meg.

Pintér hangsúlyozta: a XIII. Educatión nem polgármesterként, hanem kémiatanárként volt jelen. „Csupa értelmes ember előadása – például Balog miniszter úré, Hoffmann államtitkár asszonyé – volt meghirdetve” – közölte, hozzátéve: a rendezvényt megzavaró fiatalembernek Balog Zoltán – bár eredetileg nem volt hozzászólási lehetőség – felajánlotta, hogy tartson előadást, de ő nem kívánt élni a lehetőséggel.

A Haha aktivistái egyebek mellett azt kifogásolták, hogy a kormánypárti többség levitte a tankötelezettséget tizennyolcról tizenhat éves korra holott – hangsúlyozta a politikus-tanár – az a család, aki nem akarja tizenhat és tizennyolc éves kor közötti gyerekét iskolába járatni, annak így nem kell büntetést fizetnie. Mint megjegyezte, volt, hogy tanárként a saját kocsijával ő ment el az egyik tanítványáért. „Nem etnikai kérdést csinálok én ebből” – tette hozzá.

Pintér elismerte, hogy kijelentése „egy szerencsétlen mondat volt”. Hozzátette: nem gondolta komolyan, hogy a Haha ifjú aktivistája majd hazamegy és tényleg felpofozza az apját.

Ezért, mint mondta, elnézést kér, s hozzátette: kapott olyan leveleket, amelyek szerint a Haha aktivistái mögött „külföldi tanácsadók” lehetnek. Kérdésünkre, hogy mely országból vannak ezek a tanácsadók, úgy felelt: „nem hiányoznak semmiféle sajtóperek”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 19 szavazatból)
Zsidó összeesküvésre gyanakszik a polgármester, 3.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. Összeesküvés igenis pedig van ellenünk! Sőt most voltam kint a válságba süllyedt nyugaton és a sípályán minden náció csak a magyar tündérmeséről beszél. És úgy hallottam a labancok is csak azért nem törölték el a katonaságot mert a arra a keleti határszélen szükség van. Hazafelé jövet Pandorf felől láttam is a hadakat gyűlni a szélkerekek alatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  2. Féniász László

    Magyarországon ilyen mentalitással lehet valaki (tanár) azért ez nem semmi ! Ja és volt még néhány ebből a magasan kvalifikált szellemi elitből az összeröffenésükön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. Durvul a kommunikacio a kozoktatasban is. (“Pofozd fel apadat”)

    Az en idomben egy rakoncatlan kisdiaknak azt szoka mondani a matezis tanarunk, hogy “Eriggy haza es mond meg apadnak, hogy szamar vagy. Holnap pedig hozol errol igazolvanyt”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. *
    Egy intelem – inkább parancs – Pintér tanár-polgármester részére, feltéve, hogy neki megfelel e egy zsidó [ti. Mózes] közvetítésével érkezett isteni figyelmeztetés:
    *
    TISZTELD APÁDAT ÉS ANYÁDAT, HOGY HOSSZÚ IDEIG ÉLHESS AZON A FÖLDÖN, AMELYET ISTENED, AZ ÚR AD NEKED !
    *
    Mint tudjuk, ez a túlbuzgó kémiatanár az ominózus szülők ellen uszító mondatával máris megszegte ezt a “sarkalatos” parancsolatot… Remélhetőleg inkább előbb, mint utóbb megbűnhődik miatta….
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. Igazi és megérdemelt büntetést a saját közössége méri rá…, előbb utóbb.Megérdemli! Sokan voltak abban a teremben és nem tapasztaltam…,hogy elítélték volna ezt a gyalázatos magatartást (!) ,sőt voltak néhányan akik hasonló szövegeket hörögtek,-mert azt tették (!)-,a jogaikért és a jövőjükért kiálló fiataloknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos