Ronai and Ronai
AMERIKAI

Takaríts, zsidó – folytatódik a BKV-per 2013. január 19. szombat 14:13 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Takaríts, zsidó - folytatódik a BKV-per

Budapest – Folytatódik a fülkeforradalom számára kínos trend az un. BKV-perben: a vádlottak sorra vonják vissza a nyomozati szakban tett vallomásokat, nyomásgyakorlásról, zsarolásról beszéltek. Hagyó Miklós egykor sajtósa, Horváth Éva, az előzetesben töltött megpróbáltatásairól beszélt, ahol lezsidózták, megfélemlítették, és arra akarták rávenni, hogy főnökeire tegyen terhelő vallomást.

H. Éva vádlottnak – a közmédia szemérmesen így említi a 2010-ben még teljes nevén meghurcolt Horváth Évát -, Hagyó Miklós egykori sajtósának vallomástételével folytatódott a BKV-per tárgyalása csütörtökön, a Kecskeméti Törvényszéken. H. Éva tagadta bűnösségét minden vádpontban. H. Évát több, az ügyészség szerint szükségtelen BKV-s szerződés megkötésére való utasítás adásával vádolják, ill. a vádirat szerint a sajtós valós munkavégzés nélkül vette fel fizetését.

A tárgyaláson H. Éva hosszan sorolta, hogy miért képtelenség az ellene felhozott vád. Egyebek mellett olyan időpontokat jelöltek meg több esetben, amikor H. Éva még együtt sem dolgozott Hagyó Miklóssal, illetve az ügyészség szerint olyan embereknek adott utasításokat Hagyó nevében, akik nála jóval régebb óta ismerték a politikust.

H. Éva részletesen beszámolt őrizetbe vétele és előzetes letartóztatása körülményeiről. Emlékeztetett rá, hogy meggyanúsítása után hónapokkal, Hagyó Miklóssal egy időben vették őrizetbe, és előzetes letartóztatását az azóta alkotmánybíróvá emelt Szívós Mária rendelte el.

“Aztán jött az előzetes letartóztatás, ami alatt vallásom miatt hetente tartottak zárka ellenőrzést” – mondta megtörten H. Éva a bíróság előtt. “Megjegyzéseket tettek a könyveimre, öntötték a szemetet a zárka közepére, belekeverve a személyes dolgaimat, hogy “takaríts zsidó”. Mondták, hogy ha továbbra is bejön hozzám a rabbi, a törvényes lehetőségeken belül, nem tudnak esetleg megóvni attól, hogy “leesek” az ágyról és megüssem magam, de mégis vállaltam a hitemet. “A börtönorvosok próbáltak – a tudtom nélkül – bekábítószerezni.

Hiszen úgy kezdtek el adagolni Rivotril gyógyszert, hogy arról nem tudtam, nem igényeltem semmilyen bódító, kábító gyógyszert, sőt hangsúlyosan elleneztem, amikor felajánlották. Láttam, hogy néznek ki azok, akiket leszedáltak ott, én ép elmével szerettem volna hazakerülni a családomhoz. Előfordult, hogy 54 C fok volt a 4 fős 6 m2-es zárkában, ránk csukták az egyetlen levegőt szolgáltató nyílást, az étkezéshez használt kisablakot a zárkaajtón és még sorolhatnám tovább.” – fogalmazott Hagyó egykori sajtósa.

“Kihallgatásokra teljes bilincsben vittek, mint a gyilkosokat ezzel tályogos – és kezeletlen – sebeket okozva a testemet. Mozgásom indokolatlanul szoros korlátozása miatt, estem – keltem a szállítások közben. Egy alkalommal annyira, hogy baleseti sebészetre is kiszállítottak, mert a járdaszegélybe vertem be a fejemet esés közben a lábbilincsben. Amikor ezt szóvá tettem a kísérő BV őrnek, akkor azt válaszolta kussoljak, mert úgy veszi megtámadtam és akkor törvényesen rám is lőhet.) Szeretném itt megjegyezni, hogy sosem az elítéltektől és az előzetes letartoztatásban lévő raboktól kellett tartanom. Ez alatt 26 kilót fogytam.” – mondta.

H. Éva vallomásában korábbi, nyomozati szakban tett, majd később visszavont állításaira is magyarázatot adott: “Amikor megjelentünk a kihallgató szobában az ügyészségen, akkor a nyomozást felügyelő – korábban vezető – ügyésznek sírva mondtam, hogy haza akarok menni a fiamhoz a családomhoz, látni szeretném közel 4 hónap után a gyerekemet. Viszont higgyék el, hogy tényleg nem tudok Hagyó Miklósra olyan terhelő vallomást tenni, amit bizonyítékokkal alá is tudnék támasztani, vagy ténylegesen igaz is lenne.

Azt mondta erre, ha jól emlékszem a BRFK-s nyomozók egyike, akiket kölcsön adott a saját szervezetük a KNY Főügyészségnek a további nyomozás ellátáshoz, hogy akkor mehetek vissza és majd a 6 hónaposon találkozzunk. Erre még jobban sírtam, majd az ott jelenlévő ügyész megkérdezte, ha nem tudok Hagyóról, akkor ismerem -e Puch Lászlót? Ők úgy tudják igen. Mondtam ismerem igen, de ő hogy jön a BKV-s ügyhöz? Azt mondták sehogy, de Őket érdekli, ha mindent elmondok, amit tudok róla és az elegendő lesz számunkra, akkor hazamehetek a családomhoz.”

A vallomás zárásaként H. Éva felolvasta azóta szívbetegségben elhunyt édesapjától, a börtönben kapott utolsó levelét. Ezt a vádlottak és védőik egy része sírva hallgatta végig. A bírónő a tárgyalás elnapolása előtt ismét jelezte, hogy a hamis vád – utalva a kényszervallatás leírására – bűncselekményének következményeire legyen tekintettel, ám Hagyó egykori sajtósa fenntartotta az elmondottakat. A BKV-per a jövő héten H. Éva – részben visszavont – nyomozati vallomásainak ismertetésével folytatódik a Kecskeméti Törvényszéken.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 35 szavazatból)
Takaríts, zsidó - folytatódik a BKV-per , 4.3 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. Polt Péter tudtával, és beleegyezésével!
    Még a végén kiderül, hogy nem is úgy volt, nem is akkor, és nem is azokkal történtek a lopások, akikre olyan nagyon rá akarják bizonyítani…Már az sem okozna meglepetést. Ezekből a gazemberekből minden kitelik.
    Az utódoknak lesz mit tanulmányozni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  2. Nem akarok túltengeni, de most kaptam:
    https://wwwfacebook.com/hagyodosszie

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  3. https://www.facebook.co/hagyodosszie

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  4. Gondolom ezekkel azt kellene tenni mint Adolf Eichmannal, a kommandó elrabolhatná őket és csak a bírósági tárgyalóteremben ébrednének fel, mondjuk Hágában. Ez már rémálom amit itt olvastam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  5. Hihetelen MO a XXI sz.-ban Ha valaki ezentul azt mondja hogy Magyarország nem balkán az kinyalhatja, mondjuk a Kövérét !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  6. Bumburi, nem nyitja meg a hivatkozást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  7. Borzongató! Azt hittem, hogy itt még nem tartunk. Tudtam, hogy a diktatúra eljut idáig ha hagyjuk, de hogy már tényleg itt tartunk, ez kiábrándító.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  8. Ez annyira szörnyű, hogy szavaim sincsenek hozzá, nem lehet, hogy ezekért az aljasságokért ne ítéljék el ezt a rohadt, náci bandát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  9. chackal85
    A 2. link a jó!
    Ha az sem nyitja meg, akkor a facebookon menj a hagyomiki.com-ra.
    Nekem sem engedi mindig megnyitni.
    De ki küldhette???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  10. Ha ez igaz, emlékeznie kell rá hogy ki volt, fel kellene az ügyvédjének jelenteni.
    Ez szerintem kimeríti a gyűlöletkeltés fogalmát, ez maga a gyűlölet.
    Ha per lesz belőle, jó lenne tudni róla, és ott lenni a tárgyaláson, ne hagyjuk magára, mint Dániel Pétert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  11. Mióta mondom, hogy ez ma Magyarországon egy fasiszta diktatúra egy kis ÁVÓ-s beütéssel. Eljön az idő, ahogy korábban is eljött, amikor a valódi igazságszolgáltatás lesújt majd a Polt féle maffiára. Mit lehet várni egy műveletlen, tanulatlan BV-őrtől, ha a főnökei is ártatlan vadak legyilkolásában lelik örömüket a vadásztársaságokban……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  12. http://hagyodosszie.blog.hu/
    Valószínűleg a hozzászóló fasiszta bejegyzések miatt az FB linkek nem működnek. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. *
    Politikai foglyok márpedig vannak.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. Hagyot kimossak ! Muszaly volt! Mutyi letezik a partok kozott ,ezert nincsenek elitelve a tolvaj csalok ( politikusok) . Ok soha nincsenek buntetve , ezert lesz egyre gatlastalanabb mind , Hagyo is egy rettenetesen gatlastalan figura . A magyar politika menthetetlen! Fodor is visszatert, gondolom elfogyott a penze!Mindenki partot alapit , ez nem veletlen tobb benne a penz mint barmi masban! Ezt kene atforditani ,maskepp vegunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  15. Leo Klein
    Azer nem ártana elolvasni a cikket, miről is van szó benne.
    A bűnös bűnhődjön, de most itt megfélemlítésekről, megalázásokról, visszavont vallomásokról van szó.
    Ha holnap valakire rámutatnak, hogy ennek a cége kell, vagy ez ártott nekünk, akkor így fogják kicsinálni?
    Mert most így mennek a dolgok.
    Pl. Sukoró is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  16. A Fidesz hatalom által kezdeményezett és nagy hanggal reklámozott feljelentések eddig nem bizonyultak igaznak. A csepeli álláshalmozó, nagypofájú polgármester is több tíz feljelentést tett az előző önkormányzat több tagja ellen, de az ügyészségnek eddig még nem sikerült rajtuk fogást találni. Ha netán fordul a kocka, ezt a bandát rágalmazásért is felelősségre kell vonni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Azért ennek semmi köze sem koncepcióhoz, sem pedig a fasizmushoz!

    Remélem egyszer Orbán is fogyni fog a cellájában legalább 50 kilót miközben Polt péterrel veszekszik a kaján! meg a cigin, na meg azon hogy most ki a soros lehajolni a szappanért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. Elnézéseteket kérem, hogy nem a cikkről írok. Az a szörnyű, hogy hihető. És ezekután volt, van aki még kérdezi miért kell félünk kis hazánkban?
    Egyébként sikerült a hagyodossziét is megnyitnom. Elolvastam. Aztán a kommenteket is. És rájöttem, hogy miért vagyok Bartus hívő. Rájöttem, hogy miért csak ritkán írok véleményt magyar honlapokon. Mert az a szenny és mocsok, amit áraszt a nagy magyar, nemzeti öntudat, taszít. Itt legalább nem mocskolódunk egymásra.
    Vagy még hál Isten csak ritkán tévednek ide a szeretett kormányunk vazallusai, csatlósai, bérkommentelő minuszolói.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  19. Mocskos naci banda!! Minden tiszteletem H. Évaé…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  20. De működnek a linkek, csak épp bumburi nem tudta másodjára sem bemásolni elütés nélkül a linket. Az elsőből egy . (pont) hiányzik a www után, a másodiknál pedig az “m” betű a .com-ból. Tehát helyesen:

    https://www.facebook.com/hagyodosszie

    Megtekintését azoknak nem javaslom, akiket taszít az antiszemita fülkeforradalmár banda fröcsögése, nyáladzása, kárörvendő öklendezése. Jómagam is bezártam 2 perc után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Nem értem: ilyenkor hol van a TASZ, meg a többi jogvédő szervezet? Kik és hogyan ellenőrzik az ügyészségek munkáját?
    .
    A Hagyó ügy nyilvánvalóan nemcsak közörvényes, hanem elsősorban politikai ügy. Egyre jobban érzékelhető, hogy a szereplőkre példátlan informális nyomást helyez az ügyészség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  22. Kicsit gondolkodom. Ha annak idején Rajk elmondta/elmondhatta volna, hogy őt megverték, ….
    Most Horváth Éva elmondta.
    Bár én Hagyót nem tartom ártatlannak, de ez a per lefolytatása szempontjából teljesen közömbös, ha Horváth Éva, a tárgyaláson nagy nyilvánosság előtt elmondja, amit elmondott, számomra 100 %-ig hiteles.
    Ezen esetben a “bírónő” okosabb lett volna, ha kussolo és nem fenyeget.
    Ezzel nagyon felhívta a nemzetközi szervek figyelmét.
    Ha én igazságügyi vezető lennék, ezt a HP-t maximum tyukperek lefolytatására tartanám alkalmasnak. Vagy még arra sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  23. Juvenile
    Tényleg rosszul pötyögtem be. mentségemre legyen mondva, hogy fel voltam (vagyok) háborodva!
    (még most sem tudom ki küldhette nekem levélként…)
    Kösz a kiigazítást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  24. “Bár én Hagyot nem tartom ártatlannak” (Gonoszka)
    Igen ez a magyar mentalitás. Ránézésre nem tartjuk artatlannak. Nem kell csinálnia semmit, pusztán ranézünk es bűnös! Pont ilyen mentalitás miatt manipulál minket a gonosz ks törpe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  25. Ugye hogy megvannak a szügyészek kilóra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pont úgy működnek mint az ÁVO , a vezetés bebizonyította hogy az elnyomó rendszerek leghatékonyabb ellemeit használja a POLGÁRAI ellen !!!!!!
    Semmi kétség DIKTATÚRÁBAN “élünk” , SAJNOS .
    2014-re várni ÉRTELMETLEN , az sem igaz amit kérdeznek , az ellenzék (ha egyáltalán ellenzék) a leg idétlenebb a világon , amit tesznek megbocsájthatatlan , már a nemlétező koncon egyezkednek .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  26. bumburi
    Máskor ne pötyögd, hanem másold be a linkeket.
    Így megy: a kívánt sor kijelölése Ctrl a-val, majd Ctrl c, utána az új helyre kattintás, Ctrl v és enter. Ezzel kész is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. Trulla!
    Hagyót én sem tartom ártatlan báránykának!
    Ámde elvárom, hogy ezt a Vádhatóság okadatoltan és megdönthetetlenül bizonyítsa, s ha ezt a Bíróság is így látja, akkor a Bűnös legyen bűnösnek nyílvánítva és kapja meg a “jutalmát”!
    Ámde!
    Ezt csakis és kizárólag tisztességes, jogszerű eljárás során! És nem kényszervallatással, testi-pszichés kínzásokkal! A Vádhatóság által előre megírt és a terheltekkel kényszer alatt szignóztatott írományokkal!

    A “Gyilkosság az Orient-expresszen” c. A. Christie regényben mondja H. Poirot önbíráskodásra vonatkozó kérdésére felháborodottan válaszolva az egyik szereplő: “Minálunk ez nem így megy. A bűnöst az Esküdtszék ítéli meg! … Tizenkét becsületes és feddhetetlen ember! … Ahogy szoktuk!”

    Hát, mi nem ÍGY szoktuk! Sőt! Ígyebb sem!
    Üdv! szendam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Nem ránézésre, de legyen neked ránézésre. Azért elolvashatnád a wikipédiát is róla. Mondjuk, különös..Na jó, tipikus magyar mentalitás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. A posztban viszont nem Hagyó ártatlanságáról, sokkal-sokkal többről van szó, amely mellett a Hagyó család ártatlansága elenyésző..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. proaktiv
    Kösz a jó tanácsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. Van ebben a perben már minden!
    Alkotmánysértés, hamis tanúzás, elfogultság, minden!
    És tényleg a Hagyó ügy csak precedens, hogy ez az aljas rendszer mi mindent megtehet… Bárkivel, bármikor, tetszés szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  32. Csaken ha nem haragszol nem ertek egyet veled , semmilyen szinten nem hiszek ezeknek , szinhaz az egesz magyar politika! Soha nincs felelos , soha egy embert aki nagyban lopott nem iteltek el ! Vajon miert? Pedig volt ugy rendesen , megy ez a felszines elszamoltatas nevu jatek es kesz! Nincs valos szandek , csupan nep hulyites!Nyilt titok az egymas kozotti penz osztas aki a hatalmon van az kapja a nagyobb reszt , MSZP 25%-ot kap most is a fityisztol ! Persze az elfogult balos meg az elfogult jobbos ezt nem akarja elhinni ! En semleges vagyok! Azt nezem ki kepviseli a nep valos erdekeit! Meg nem lattam ilyen partot az elmult 23 evben sajnos! Kozerdek nincs , csupan az egyeni haszonszerzes mozgatja a piszkos magyar politikat! Nalam a vilag legkorruptabb orszaga, , magyarorszag:(:(! Senki , a jo isten sem tud meggyozni ennek az ellenkezojerol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. szolid
    proaktiv 2o13o1.19.

    Köszönet a díjtalan tanácsadásért!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  34. Örülök, hogy segíthettem. Sok sikert a linkelésekhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. Gestapo van, zsidózás van, testi-lelki terror van…
    “Alkotmánysértés, hamis tanúzás, elfogultság, minden!”

    Ezek után akar még valaki erősködni, nincs diktatúra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Nem tudom megítélni, hogy H. Éva elkövetett-e bármiféle bűncselekményt – de ahogy a tudósításból kivehető, olyan nagy főben járó bűne nem lehet. Minden esetre a 6 hónapos előzetes letartóztatást egyszerűen túlzottnak, aránytalannak tartom.
    .
    Nyilvánvaló, hogy ha szabálytalanul utaltatott, vagy jóváhagyott jogtalan kifizetéseket, azt nem tehette egyedül! Magyarországon vagyunk, ahol az ilyesmihez legalább 2, de még inkább 3 jóváhagyó, aláíró kell. És nem szóban, hanem írásban kell a kifizetéseket engedélyezni. Pláne egy önkormányzati hivatalban, ahol a bürokrácia elképesztő!
    .
    A lényeg, hogy vagy van írásos bizonyíték (pénzügyi bizonylat), vagy nincs. Ezen az Ügyészség sem rágódhat 6 hónapig – vagy ha a Fővárosnál ez nem így volt, akkor a vezetőket kell felelősségre vonni, pl. a jegyzőt, akinek a feladata a törvényesség biztosítása és az apparátus adminisztratív irányítása.
    .
    Már ahhoz elegendő írásos bizonyíték kell, hogy egyáltalán vádat emeljenek valaki ellen. Normális bíró kizárólag bizonyítékok ismeretében rendel el előzetes letartóztatást! Nagyon érdekelne az Alkotmánybíróságra menekült Szívós Mária álláspontja, minek alapján rendelt el ilyen hosszú ideig tartó előzetes letartóztatást.
    .
    Ami a börtönön belüli állapotokat illeti: teljes mértékben elhiszem H. Éva vallomását – és furcsállom, hogy az eljáró bíró őt fenyegette meg hamis váddal. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a magyar bíróság prekoncepció alapján áll egyes ügyekhez, vagy politikai utasítás alapján dönt. A bírónak azért valamit „éreznie” kell, hiszen a vádlottak sorra vonják vissza a tanúvallomásaikat, azonos okokra – ügyészi, illetve rendőri megfélemlítésre – hivatkozva. Egy igazi demokráciában ilyenkor a bíró ejti az ügyet, rezzenéstelen arccal.

    Csak nem Orbán pribékjei dolgoznak az ügyön?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  37. mindenki : BŰŰŰŰNÖSSSS !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  38. Bajnai: “Magyarországon még demokrácia van” (‘La Repubblica’ napilap)
    Szép…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Először egy pénteki lapban olvastam ezt a hírt, s bár Polt Péter első főügésszé való kinevezése óta gondolom, hogy az ügyészség, amolyan FIDESZ-ökle szervezetként működik akkor, amikor a politikai ellenfeleit kívánja a párt végérvényesen eltakarítani az útból, de mégis meglepődtem.
    Meglepődtem azon, hogy a balodal legyilkolási hadjárata során letartóztatott emberek a bíróságokon milyen nyiltan beszélnek arról, ami velük a börtöncellákban, a rendőrségi és ügyészségi kihallgatásokon történt. Állításaikat bizonyítani biztosan nem tudják, de egymástól független bírósági vallomásaik alpján biztonsággal megállapítható, hogy itt bizony kőkemény koncepciós pereket készítenek elő a fülkeforradalom ügyészei, hasonlóan ahhoz, ahogy az erre a pályára méltatlan elődeik is tették azt az 1989 előtti időkben.
    Mélységes felháborodással és sajnálattal látom ezt, és fel nem foghatom, hogy a magyar nép miért tűri birka módon ennek a gyalázatos rendszernek a kiépítését és a jelenleg itt élők életébe való bebetonozását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  40. Ebben az egész ügyben speciel lényegtelen, hogy bűnös-e valaki. A fontos és lényeges dolog, hogy azért mert valaki nyíltan vállalja vallását származását, olyan helyzetben amikor ki van szolgáltatva és nem tudja védeni magát, megalázzák. Ezt csak a náci Magyarországon a hitleri Németországban és Sztálin alatt lehetett büntetlenül elkövetni és a mai Magyarországon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  41. Megdöbbentő, és minden részvétem H. Éváé. Ilyenkor sajnálom, hogy Isten nem bottal ver. Megérdemelnék ezek a szemetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  42. Mondjuk a könyveiről nem biztos, hogy tudnék megjegyzést tenni, de a Halászbástyáról szívesen lekísérném ezt a smasszert a fentemlített módszerrel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  43. Ödönke, az Isten néha bottal is ver. Csak idő kérdése. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  44. Igen, de az nem lesz ennyire nyilvánvaló. Ezért az én picike szívem igazságérzete nem bír kielégülni. Ilyen esetekben én a szemet szemért elv híve vagyok. Kb így éreztem 2006-ban, amikor egy megbilincselt ember hüvelykujját törte el egy szar alak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  45. Nekem a koncepciós perek jutnak az eszembe.
    Bevisznek valakit valamilyen igaz, vagy koholt váddal, végignézik kérdezik az ismeretségi körét, és megpróbálják valamire, bárki ellen tanúvallomásra bírni.
    Itt a fő bűnös az elmúltnyolcév, illetve annak bármely volt kormány (felső vezető) tagja. A cél, természetesen egy valaki lenne, de őt valamiért nem lehet perbe fogni. Lehet hogy ártatlan?
    És ha nem sikerül semmi, akkor sincs nagy gond, mert a szent asztal feltétjében (ez lenne az alaptörvény ), benne van az eleve bűnösség. Bármikor kimondható, hogy a választásokon nem indulhat. Csak nem sietik el, nehogy legyen módja bármit időben lépni.
    Ebben az ügyben ügyészséghez kellene fordulni, vagy bocsánat, de bennem felmerült, a következő. Miután börtönben, faji alapon megkülönböztették, ijesztgették, bántalmazták, kérhetne menedéket valamelyik uniós országban, azzal, hogy ott folytassák le a bűnvádi, vagy milyen eljárást.. Na abból lenne botrány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  46. Szenzor:
    Ugyanmá! Szerinted ezek az alakok beismernének bármit is? Hat smasszer tanúsítaná, hogy minden reggel puszival ébresztették, ebédet a Gundelból hozattak neki, és lefekvéskor szépen betakargatták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  47. Báthory Ödönke
    Az eszembe sem jutott hogy ezek bármit is beismernének. Botrányt csinálni, csak akkor lehet, ha lépnek valamit (gondolom fognak is). Azzal, hogy mi ezeken az oldalakon megbeszéljük nem történik semmi. Kevesünkhöz jutnak el ezek az információk.
    Csak akkor jut el a többséghez, amikor a FID… úgy kommunikálja, hogy ezek megint a külföldhöz fordultak. Akkor elferdítve ugyan, de csak többekhez eljut. Lassan lassan csak elkezdenek gondolkodni az emberek, talán mindig többen és többen
    Ha nem akkor meg el kell fogadni a genetikailag alárendelt szerep fogalmát. Akinek nem tetszik elmegy amíg lehet, aki nem tud, marad és behúzza fülét farkát.
    Legalább is egy ideig. (és baráti társaságban beszéli ki magát, bár majd ott sem lehet lesz tudni, ki a besúgó)
    Szerinted mit tegyen és mit tehet egy zsidó a börtönben ha lezsidózzák?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. szendam
    2013. január 19. szombat
    22:29
    Azt gondolom, hogy a jogállamiságot forszírozod. Ez az eset is (sok más mellett) azt bizonyítja, hogy az már a múlté. Amolyan kocsma jogászokként megfejtették, hogyan lehet valakit leültetni kényre-kedvre, bírósági ítélet nélkül. Rájöttek, hogy az előzetes letartóztatás és fogvatartás intézménye erre nagyon alkalmas, hiszen kb. három éven át tökölhet az ügyészség a bíró elé utalással és addig a vádlott a sitten gugol. Ezalatt az idő alatt még annyi joga sincs a delikvensnek, mint egy “rendes” elítéltnek. Csak az ügyészséget és a rendőri vezetést kell elfoglalni és no problem. Azt pedig láttuk, hogy politikai kinevezettekkel megoldoták. A közvéleménnyel pedig úgy lehetett ezt az egészet elfogadtatni, hogy a karaktergyilkosság és a gyűlöletkampány minden eszközével a szolga sajtón keresztül befeketíteni, lejáratni a kiszemelt áldozatot, amíg lincshangulat nem keletkezik és a begőzőlt sokaság máris elfelejtkezik a jogállami normákról. Így néhány év alatt kialakult kishazánkban az a módszer, hogy közfelkiáltással kiáltunk ki bűnösnek embereket és lassan a bírói gyakorlat is a közhangulathoz igazodik, nem pedig a jogállami normákhoz.. Néhány esetben nem jött be a dolog és kiderült, 2-3 év múlva, hogy a delikvens ártatlanul volt meghurcolva (pl. Molnár Csaba exnyomozó). Ettől sem jönnek zavarba, bocsánatkérés, kártalanítás nincs. Gyorsan kreálnak egy újabb áldozatot, gumicsontot, amihez a gátlástalan szőke ribanc oly élvezettel adja sokszor az arcát. Az eszement kétharmad pedig a “népi ítélkezés ” módszerétől begőzölve hörög, hőbörög a köz-és magánélet minden szintjén. Már nem kell sok feszkó, hogy egymásnak essen a nagyérdemű és bíróság helyett az ököljog szerint intézze a köz- és magánügyeit, vitáit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  49. Soha az életben nem fogja tudni bizonyítani, ha igazat állít is! Viszont ezért még nagyon megüti a bokáját! Ezért hajlok arra, hogy higgyem amit mond!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  50. "tisztelthölgyeimésuraim"

    Csacsika !
    .
    Meg a Helsinki-bizottság ??????
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos