Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Miért szeretem Orbán Viktort? 2012. december 18. kedd 13:40

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Miért szeretem Orbán Viktort?

Sok oka van, de most nem untatom Önöket a csip-csup érzelmi fodrok taglalásával, ezért csak a lényegre koncentrálok, és elmondom, mi az, amit egyedül Ő volt képes elérni, egyedül csak neki köszönhetünk, elmesélem Önöknek, miért szeretem Orbán Viktort.

Ott vagyok kénytelen kezdeni, hogy az én háborúm nem a rendszerváltás után kezdődött, hanem valamikor a nyolcvanas évek elején, eszmélés, meglepődés, harag, értetlenség, majd engesztelhetetlen gyűlölet, valahogy így indult, és kamaszként lettem a fennálló rendszer engesztelhetetlen ellensége.

Az vagyok ma is.

Voltak fokozatok, voltak rossz és rosszabb kormányok, de soha egyetlen pillanatig sem éreztem még, amióta egyáltalán érzek, hogy jó kezekben lenne az ország, hogy értelmes, tisztességes és elhivatott emberek vezetik, akik majd megoldják a problémákat, működőképessé teszik a rendszert, szerethetővé a politikát.

Amennyire utáltam a magukat komcsinak hazudó régi rendszer üzemeltetőit, annyira sikerült megutálnom a magyar jobboldalt, minden létező formájában, Antaltól Csurkáig, Orbántól Vonáig. aminek elsősorban, mint minden érzelmi elköteleződésnek, döntésnek, stílusbéli, kommunikációs és külcsíni okai voltak, lévén ezen csoportok, politikusok kivétel nélkül primitívek, önteltek, álszentek és törtetők voltak, vagy vannak, függetlenül az egyébként meglévő lényegi különbségektől.

Jobboldalinak lenni Magyarországon a XXI. században – mondtam egyszer egy érdeklődőnek – jellemhiba.

Talán csak véletlen – gondolhatná a felületes olvasó -, hogy a magyar jobboldal kizárólag pöffeszkedő suttyókkal és félművelt akarnokokkal képviselteti magát a politika színpadán, de nem – gondolom én -, hanem ez a magatartás, viselkedéskultúra éppen hogy a posztszovjet jobboldal lényege, egy gyökerek nélküli, talajtalan és jövőtlen politikai irányzat kétségbeesett kapálózása a megváltozott világ érthetetlen ténye és tendenciái között, egy bukott ideológia értelmetlen propagálása, túl hype-olása.

A jobboldali világkép tehát önmagában is elavult és gusztustalan, de korántsem annyira, mint éppen most, amikor Orbán Viktor elnököl ebben a szerencsétlen országban, és közismert hülyéket nevez ki lényeges posztokra, mind a gazdaság, mind a kultúra területén (minden bizonnyal ez a helyzet az egészségügyben is, csak azt nem ismerem).

A bizonytalan választópolgár ránéz Hoffmann Rózsára, és azt kérdezi: ez lenne a jobboldali, konzervatív oktatáspolitika? Ez a jobboldal? – majd köp egyet és megfogadja, hogy soha az életben nem szavaz többé semmire és senkire, ami/aki Che Guevarától egy kicsit is jobbra esik.

Meghallgatja Fekete Györgyöt, Vidnyánszky Attilát, vagy bármelyik random párthülyét a művészeti területről, és máris tudja, hová kell szavaznia: bárkire, csak ezekre nem.

Maradnak persze az elkötelezett nácik, az antiszemiták, az agyatlan nacionalisták és a cigánygyűlölők, de ezekkel többé már nem lehet választást nyerni, nem lehet kétharmadot építeni, mivel az ilyesmihez azok a jó ízlésű jobboldaliak is szükségeltetnének, akik most szintén undorodva fordulnak el Orbán rezsimjétől.

Ezért szeretem Orbán Viktort. Szeretem, mert rajta kívül senki sem tudta volna így elintézni a magyar jobboldal ledarálását és hamvainak szétszórását a szélben, senki sem tudta volna először összegyűjteni, majd együtt, összefogva elbuktatni, megsemmisíteni a konzervativizmust, a klerikalizmust és minden ilyen nyomasztó, beteg kísértetet a múltból. Erre tényleg csak ő volt képes.

Az emberek érdeklődéssel fordulnak mostanában a művészet, a színház, a kultúra felé, mert Orbán Viktor kötelezővé tette az országban az etnogiccset, a leendő választók politkai híreket olvasnak, és 16 évesen rendkívül tudatosan készülnek a következő országgyűlési választásra, pedig ebben a korban csajozni, pasizni és bulizni kell. De Orbán Viktor elintézte ezt is.

Nem lehet soha többé gazdasági bűnözőket feltőkésíteni, pártokat fekete és szürke pénzekből finanszírozni, ha eltakarodik végre a Fidesz, és ez sem jöhetett volna létre a miniszterelnök ostobasága és erőszakossága nélkül. Ha Magyarországon 2014 után csökken a korrupció, az semmi másnak sem köszönhető, mint annak, hogy Orbán állami szintre emelte a megvesztegetést, a pénzmosást a közpénzek magáncégekhez történő áramlását legalizálta és támogatta, a „haveroknak mindent, a többieknek semmit” elvet alaptörvénybe foglalta, iparban, mezőgazdaságban, kereskedelemben és szolgáltatásban.

Nem kell aggódni, hogy a Fidesz-közeli magyar fővállalkozó felvásárolja a választások informatikai rendszerét, mert éppen minden informatikai rendszert, fejlesztői céget, IT-vállalatot felvásárol, a választásokat ellenőrző cég csak a nagy számok törvénye alapján került bele a kosárba, nincs ebben semmi tudatosság.

Ebben az országban 2014 után a független szervezetek, intézmények, olyan függetlenek lesznek, mint sehol máshol a bolygón, mert Orbán mindenhová szolgáit és szolgáinak rokonait neveztette ki, és a felháborodás elemi erejű.

Nem lehet nem szeretni Orbán Viktort, aki rámutatott béna és gyermeteg demokráciánk összes hibájára. A következő kormány nem hibázhat. ezek után, amit a mostani gengszterek elkövettek, a legkisebb félrelépésért is azonnali megtorlás jár.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (131 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +184 ( 204 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Miért szeretem Orbán Viktort?, 4.6 out of 5 based on 131 ratings

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

56 Reader’s Comments

  1. Bartus László használja Para-Kovács Imre fényképét,
    vagy Para-Kovács Imre Bartus László nevét?
    Zavar t érzek az Erőben! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  2. “…Nem lehet soha többé gazdasági bűnözőket feltőkésíteni, pártokat fekete és szürke pénzekből finanszírozni, ha eltakarodik végre a Fidesz…”
    .
    - Azért ebben nem vagyok olyan biztos.
    .
    Magyarsztán utóbbi 160 éves története ugyanis ennek pont az ellenkezőjét mutatja; az utolsó tisztességes kormányunk, ahol az ember alatti korrupció nem tenyészett, mint a pestis, és ahol mindenki a közjóárt harcolt, az a Kossuth- kormány volt.
    .
    Ha valaki tud ellenpéldát az említetten kívül, ugyan, árulja el, mi az.
    .
    Semmi garancia nincs arra – mai fiatalok ide vagy oda – hogy az immár mindent felemésztő magyar korrupció nem fogja jellemezni a következő kormány- bűnbandákat is, legyenek azok bárkik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  3. Yeti:
    .
    - Én is zavart érzek az Erőben, mivel Parának volt egy korábbi képe is, azon teljesen másképp nézett ki, mint ezen.
    .
    Na mindegy. Én inkább orKbán és politikai prostituáltjai képét nézegetném a neten – gyászjelentésekbe foglalva. Más kérdés, hogy nem gyászolnám egyiket sem, hanem pezsgőt bontanék – pedig nem is iszok alkoholt.
    .
    Ezek a tetvek – közvetett módon – kis híján kinyírták a családom, ne várjanak tőlem semmiféle sajnálatot.
    .
    Táncolnék orKbánék sírján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  4. –>Eldrad 2012. december 18. kedd 14:01
    Én még azt a címet láttam az írás felett, hogy: “Bartus László: Miért…”
    De most már jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  5. Én is szeretném Orbán Viktort, de csak akkor, ha önkéntes száműzetésbe vonulna örök időkre..
    A többi már majd kialakulna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  6. Szép álom.
    DE !
    2014-ben ismér 2/3-al nyer a felcsúti okádék pártja, a nagy kérdés hogy a választási csalást lenyeli-e a ország, vagy eltakarítja a fekáliát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  7. Tollas Elefánt

    Eldradnak üzenem, hogy a Kossuth-kormány alatt is tenyészett a korrupció, magának Kossuthnak is volt (igaz, még nem kormányzóként) egy félig-meddig eltussolt sikkasztási ügye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  8. Parádés írás! Köszönjük. Orbánt 2014-ben pedig betoljuk a múlt baljós árnyai közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  9. jó kis nekrológ, kár hogy kinézek az ablakon és látom orbánt erőtől duzzadóan cikázni fel, s alá
    biztosak vagytok ti 2014-ben ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  10. Kossuth? Egy debreceni árvaház pénztára (is) bánja….Aztán a szabadságharc alatt is voltak ügyei…utána meg pláne. Angliából pénzhamisitás miatt távozott Amerikába, az ott összetarhált dollár milliók meg nyomtalanul eltüntek. “Én azzal a pénzzel az utolsó fillérig elszámoltam” mondá a nemzet atyja…csak azt nem mondta hogy kinek….De az olaszországi villát is valamiből feltartani kellett….nyugdijat ugyanis nem kapott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  11. h.kovács
    Szervezzen békatüntetést, már lelkileg úgy is kissé leamortizálódott ez az izé!
    Nem ártana megtámogatni, mielőtt még jan. 2-án emlékeztetjük a nagyszerű szerepére, az Operaház osonó fantomjára!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Minden tiszteletem a szerzőé, arra azonban kíváncsi vagyok, mire alapozza azt, hogy 2014-ben demokratikus úton le lehet váltani ezt a kormányt. A mai Magyarország tulajdonképpen egy királyság; egy korona nélküli királlyal, földbirtokosokkal, magánhadsereggel, udvari harsonával és királyi hóbortokkal. Választásokon a demokrácia szabályait betartó politikai pártokat szoktak leváltani, márpedig az Orbán-féle Fidesz nem demokrata párt. Aki szerint mégis az, az vagy vak, vagy hazudik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  13. Sajnos egyet kell hogy értsek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Ja-ja, tehetséges a srác…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. Egyelőre a magát – egyébként teljes joggal – demokratikusnak tartó ellenzéknek sajnos kötelező kör a 2014-es szavazáson való részvétel. Csak utána hivatkozhat alappal arra, hogy a demokratikusnak mondott úton való bukta épp azért lett bukta, mert nem voltak valódi demokratikus feltételek. Ennek így kell nyilvánvalóvá válnia mindenki számára – azaz “tárgyi” bizonyíték kell, nem elég sajna az elméleti érvelés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  16. Azt köszönhetem OV-nak, hogy a tanulni sok éve semmiképpen nem akaró lányom egy év Fidesz-uralom után nekiveselkedett, hogy mégiscsak leérettségizik, mert sürgősen külföldön akarja tovább keresni a boldogulását, és ez azért érettségi nélkül nem megy. Viktor, külön köszönet, hogy elmegy a gyerek valami sokkal jobb helyre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  17. Az USA és az UNIÓ szerint Magyarországon még demokrácia van,ezt én is erősen kétlem,de ha ők mondják kénytelen vagyok elfogadni. Már a Fidesz is látja,hogy vesztésre áll azért próbálja magát bebetonozni. A lakosság kiábrándult mert NEM EZT ÍGÉRTÉK. Mindenkinek el kell menni regisztrálni és szavazni,ha mégis nyer a Fidesz egyértelmű a csalás ezután jöhet a polgári engedetlenség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  18. Maracanazo:

    Orbán: “2014-ben is mi nyernénk, ha lennének választások…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. csakén
    nyugodj meg jan 2. -án ott leszek melletted, mindössze azt látom, hogy valami megalapozatlan optimiznus kezd kialakulni a 2014-es választásokkal kapcsolatban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  20. Orban probalja ki magat a versenyszferaban itt az ideje! A legnagyobb felcsuti paraszt dumajat imadom : a munkaalapu tarsadalom elkotelezett hive:):):) ! Mondja aki meg az eleteben nem dolgozott, mert ugye ez amit csinal ez hobby szamara munkanak nem neveznem . Rettenetesen gatlastalan , tolvaj paraszt Orban, nem mas. Fogadokeszseg szot nem ismeri , fair playt szinten nem, de nem folytatom mert nincs annyi hely ahol elferne az osszes hibaja! 1 szoval a foszer SELEJT! Az volt, az ,az is lesz , majd talan a kovetezo eleteben megtanulja mi az a becsulet , etikett, szorgalom, alazat, joindulat, emberseg, stb stb ! Nalam az o hivoszama 666.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  21. Én is szeretem orbánt! elsősorban azért, mert világossá tette, hogy ebben az országban nála se jobb, se rosszabb politikusok nincsenek. Az a korrupt és szintén jobboldali banda, akik ezelőtt vezették az országot csak annyival voltak kevésbé rosszak, mint a csuti. mert, nekik minden huszadik mondatukban volt valami igazság is. A csutinak pedig épeszű ember egyetlen szavát sem hiheti el, mert holnapra elfelejti amit ma mondott. Mióta érzi a vesztét, azóta pedig a féktelen skizofrén hatalmi őrület teljesen uralma alá vette. Ma már elérte azt a pontot, amikor saját bandáját is nyiltan fenyegeti. Pártjában a rettegés uralkodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  22. Kedves Jonesy,

    Szerintem nem korrekt részt venni egy manipulált választáson, majd vereség esetén bepanaszolni a csalót. Csalásban a várható végeredménytől függetlenül se vegyünk részt, tehát akkor se, ha tudjuk, hogy mi nyerünk, és akkor se, ha tudjuk, hogy mi veszítünk.

    Én nagyon örülnék neki, ha egyre többen ki mernék mondani azt, hogy ami egy kupac kutyaürüléknek látszik, az valóban egy kupac kutyaürülék – se több, se kevesebb. Ha Para-Kovács Imre (és az értelmiségiek többsége) abban hisz, hogy 2014-ben le lehet váltani a jelenlegi kormányerőket, akkor írhatna arról is, hogy mi lesz utána. A legjobb esetben is az Együtt2014 a kormányoldalon, míg ellenzékben… ki is? Hiszen a Fidesz egy esetleges választási vereséggel nem az utcára kerülne, hanem a parlamenti patkó másik oldalára. Csak sajnos még bosszúszomjasabb lenne, mint valaha. Köszönjük, de ezt 2002 és 2010 között már megtapasztaltuk.

    Vajon mennyire lenne hatékony egy új kormány egy mindenre elszánt (és anyagilag bebetonozott) fideszes ellenzékkel a nyakán? Az értelmiségnek és mindenkinek, aki szóhoz jut, azt kellene tudatosítania az emberekben, hogy amit ez a kormány jelenleg művel, az nemcsak dilettáns, hanem (és elsősorban!) gonosz, és demokrata szemmel nézve törvénytelen. Orbánékat nem leváltani kell, hanem egy életre eltiltani a politikától – ehhez pedig még egy tiszta választás is kevés lenne, nemhogy egy manipulált választás. Ehhez társadalmi összefogásra lenne szükség, olyasmire, mint amit a diákoktól most látunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  23. Leo Klein

    2012. december 18. kedd

    21:40
    orbán munkaalpú társadalma nem azonos a józan ész munkaalpú társadalmával. Ez mindössze a szociális rendszerre vonatkozó kijelentése, magyarra fordítva azt közli, hogy a ellátórendszer nem állampolgári alapon működik, hanem a munkaviszony alapján.Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  24. Para, ez egy szép álom volna, de hát ebben az országban a megtisztulás kb. 200 éve várat magára.Egyébként én inkább sajnálom a Felcsuti Okádékot. Klinikai eset. Nem tudott annyi pénzt összelopni magának és a családjának, amennyiért közelgő csúfos bukását meg-nem-történtté tudná tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. paracazano
    Tökéletesen egyetértek a véleményeddel!
    Nem elég volt a fidesz 8 év ellenzékiségének az ódiumát megtapasztalni?Teljesen mindegy, hogy ki kerül kormányra, ha nem ők, akkor biztos hogy megkeserüli mindenki, mert megmondták, nekik akkor a jó, ha az országnak rossz. Egy kifacsart gondolatmenetnek engedelmeskedve gúzsba kötötték a kormányt, pedig ellenzékben voltak!

    Álmomban ne jöjjön elő!
    Ideje lenne mindenkinek belegondolni, hogy ez az átkozott banda mibe lavírozhatja bele az országot!A fideszt mint pártot meg kell semmisíteni, mert ártottak már eleget… Loptak is eleget… Már megpihenhetnek a lopott vagyonokon!
    Egy nyugodt élhető országra van már szüksége ennek a népnek.Akár bojkott árán is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  26. Bocsánat, elütöttem. A megszólítás természetesen maracazano!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Ki látta ma az ATV commentben ennek a hülye parasztnak a monológját
    A görög példával fenyegetőzött. Azt mondta,hogy a görögök megkapják a listát,hogy mit kell csinálniuk,és a saját sorsukba nem szólhatnak bele.
    És még csak lehetőség sincs (évek óta!) ,hogy bárki ,bármikor visszakérdezzen.
    Hát nálunk ki szólhat bele bármibe is? Például a felsőoktatás kérdésébe?
    Még a balog meg a hoffmann se,nemhogy az érintettek.És kikkel “konzultál?”
    Ezzel az erővel megbeszélhetné a felsőoktatást ,mondjuk 12 kiválasztott horgásszal vagy taxi sofőrrel. Tökmindegy. Nagyon drukkolok a diákoknak,és engedjenek meg egy jó tanácsot. Ne menjenek bele a “keretszám,ponthatár
    stb…. vitába, úgyanis ez csapda, itt lehet csűrni ,csavarni,maszatolni, csúsztatni,ferditeni és természetesen hazudozni. Magát a helyzetet NE FOGADJÁK EL! Tegyék világossá,hogy az érintettek nélkül hozott döntéseket nem fogadják el,függetlenül annak tartalmától. Nem fogadják el a ” hétvégére megoldjuk” blablát. Tegyék világossá,hogy orbánt nem tartják SZAKMAILAG
    kompetensnek. Vagy ő mindenhez ért:? Például az EÜ-höz is? Ok. ,akkor csináljon meg egy agyműtétet és utána tárgyalunk.Szóval az alapszituációt ne fogadjátok el ,és részletekről,csak ennek megoldása után, az összes érintett bevonásával ÉS SZAKEMBEREKKEL! balog mitől szakember “ő tud agyat műteni?” Ugyan. Református pap, a csuti volt lelki vezetője. Húha ,az nem semmi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  28. Mert egy kis buddha vagy, aki megértette, hogy minden lényt, tehàt hülyét, àmokfutót, gazembert, kutyàt, gilisztàt, törpenyulat egyformàn kell szeretni, méghozzà azzal az intenzitàssal, ahogy egy anya szereti egyszem fiàt !
    :))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Egyetértek. Semmiféle ellenzék, ellenzéki összefogás nem tud annyit ártani a jelenlegi kormánynak és hatalomnak, mint Orbán maga. 2002-ben meg is lett az eredmény, pedig nem is ilyen volumenben hugyoztak a ventilátorba.
    Egy szellemileg és erkölcsileg totálisan leépült, a hatalommániától már csak víziókkal élő nemzetvezető előbb-utóbb az enyészeté lesz. Példák pedig vannak.
    Ma már azt kell mondani, nem a választással történő leváltása a legjobb megoldás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  30. “Már megpihenhetnek a lopott vagyonokon!”
    Csak ne, pihenjenek!
    El kell venni!
    Egyértelmű a sikkasztásuk, kezdve az eladott székházukkal stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. Tollas Elefánt
    2012. december 18. kedd
    15:58
    .
    - OK. És akkor mik a rossz hírek?
    .
    :((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Én még azért is szeretem vikit mert mostmár tudjuk hogy mentálisan sérült vezetőnk sem lehet ŐT követően. Egyedi de jó példamutatása neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. aristeides
    Azaz aki nem dolgozik az ne is egyék, és még koncentrációs táborba sem kell deportálni: éhen dögölhet és/vagy megfagyhat odahaza is, vagy az utcán. Ennyi.
    Eldrad
    Hogy az Idősügyi Tanácsban elmondott beszéde szerint már nem gyorsnaszád vagyunk, hanem túlpotrohos darazsak, akik a mérnökök szerint nem repülhetnének, és vékony jégen futunk, ahol a gyorsaság az előnyünk.
    A mérnökök szerint meg a darazsak tudnak repülni. viszont vékony jégen futni egyenlő az öngyilkossággal: hasra kell feküdni és kúszni.
    BIOLÓGUSOK SZERINT MEG A DARÁZS HASONLAT STIMMEL: VANNAK MAGÁNYOS, KISTERMETŰ DARAZSAK, AKIK A VACKUKRA elkábított ÁLDOZATOKAT HURCOLNAK, AZTÁN RÁPETÉZNEK. eBBŐL AZTÁN jó kis filmeket csináltak a Nyolcadik utastól kezdve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Nyul úr
    Hagyja már abba ezt az összemosást!
    A demokráciánkat, a társadalmi rétegeket nem csinálták ki, és nem rettegett senki, hogy ha kimegy tüntetni ki fogják rúgni! A békamenetesek pedig a munkahelyük elvesztése miatt mentek vonulni.
    Azer felnőtt, gondolkodó emberekként ezeket látjuk, ha valakik nem látják, akkor az már egy másik történet, de még bemagyarázni is, ez nem helyes!
    Nem kéne az előző kormányokat ezekhez lehúzni!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  35. Nyul úr!
    Csak most, csak önnek:
    Balatonalmádi középiskolájában összeírták és jegyzőkönyvezték a végzős diákok nézeteit!
    A diákokkal szimpatizáló szülőket pedig szerte az országban megfenyegették, a munkahelyüket veszíthetik!
    Ez egy rémálommá kezd válni!
    Kérem, mesélje el, melyik előző kormány tett még ilyent a zemúthúszévben?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  36. Tökéletes társadalomrajz. Minden betüjével egyertétek.

    A baj csupán az, hogy a fityesz a 2014-es választásokat is fölényesen nyeri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. A lehető legnagyobb ostobaság, gonoszság vagy tudatos hazugság ennek a rémálomnak a bármilyen szintű összemosása bármelyik előző kormánnyal!
    Még az első orbán kormányt is beleértve!! Persze,ha akkor is lett volna 2/3-uk!
    Nincs semmi ami jobban zavar mint az egyik tizenkilec……a másik eb……..
    mentalitás. Azok se voltak jobbak? Igen??? Akkor meg ne nyávogj,hanem
    dögölj(bocs) éhen szépen csöndben ha ilyen hülye vagy.!A butaságnál semmi sem irritálóbb!!! A gazemberségnek még lehet (önös ) érdeke vagy értelme,amely természetesen elitélendő ,de a a butaságnak???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  38. gyozike Egy lóizét!

    Fog még téged meglepetés érni !A fidesz,ha kihúzza 14-ig(amit nem hiszek)
    akkor óriásit fog bukni. többek között látva orbán látványos fizikai összeomlását.Havonta
    öregedik egy évet. Egy roncs.
    Mire alapozod ,hogy fölényesen nyer? Sorol fel pontokban az érveidet. Kiváncsi lennék rá. Mert ha arra gondolsz ,hogy megpróbálja totálisan elcsalni ,az nem ugyanaz.De ha ezt teszi még sokkal nagyobb lesz a bukás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. Stílszerűen szólva orbánc erre rettentően alkalmas.Másra nem.
    Ilyennek NEM szabad lenni egy mini szterelnöknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  40. Hogyne lehetne a hibákat újra elkövetni. Egyik kormány sem tanult az elődei hibáiból. Honnan az optimizmus, hogy a következő bölcsebb lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. stravinsky
    Nálad szemléltetőbb példát keresve sem találnék, megtámogatandó a 11:10-es
    hozzászólásomat.Ennél az elmebetegnél MINDENKI csak bölcsebb lehet.Még egy hangya is intelligensebb ennél a baromnál,majd figyeld meg mi lesz ennek a vége! Pedig minden lehetősége,eszköze és esélye megvolt,hogy sikeres legyen, de a közvélekedéssel ellentétben, igenis,csak egy gátlástalan primitiv senkiházi! Én szóltam!!!( A Hősök tere óta pontosan tudom,hogy kicsoda, miféle)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  42. Az írás remek, végigkuncogtam, legfeljebb az igeragozással van egy kis baj. A jobboldal ledaráltatása és hamvainak szétszóratása ugyanis még nem befejezett tény így erről egyelőre sajnos nem lehet múlt időben beszélni. De Imréből ezúttal a próféta szólt, mert ami késik, az nem múlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  43. Az írás tökéletes. Ezeket sajnos nagyon nehéz lesz kisöpörni, pedig egyre több a banánhéj (banánhéj hegyek!!!), amelyeken remélhetőleg nagyot fognak esni. Lehet, hogy a diákok fejezik be/le a nagy(????) művet, akik túlnőttek a “mesteren”. Nem gyújtogatnak rendőrautót, ennek ellenére hatásosan fejezik ki véleményükkel azt is, hogy valóban tanulni és nem melegedni járnak az iskolába. A máskor jól bevált lekezelő stílus itt visszaütött, és remélhetőleg 2014-ben is megismétlődik. Óriási lesz a csalás, az biztos, de ami utána következik, nno, az húzós lesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Hogy ne ismétlôdjenek a hibàk, ahhoz a Kàrpàt-medencében teljesen le kéne cserélni a vizet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Kimaradt egy fontos fàzis a magyarsàg történelmébôl, ezzel próbàlkozott Antall, ebbe burkolózik Orbàn, ebbôl kellett volna aztàn àtlépni az egyesült Európàba a magyarok 90%-nak nagy megelégedésére és örömére ( miutàn az új generàciónak a jobboldalisàg – teljes joggal – màr nem mondott volna semmit ).
    Sokaknak “hirtelen” jött a szabadsàg, ugràs a ‘90-es évekbe, miközben a baloldal Sztàlintól Ràkosin keresztül Kàdàrig elvette, nem teljesen ok nélkül az emberek kedvét a balodalisàgtól, mint olyantól egyàltalàn.( a Horn-kormàny valamit enyhített ezen)
    Olyan ez , mintha màra nem maradt volna “klasszikus” alternatíva, minden kiégett, az elvtàrsak se jöjjenek vissza de ez fôleg ne maradjon így.
    Nagyon tetszett Garaczi Laci ilyesmi témàjú merengése, biztosan olvastad esetleg ott voltàl az A38-on amikor felolvasta, hogy akkor most mi is van tulajdonképpen, mi az, hogy Haza és mi történt itt és mióta van ez így stb .
    Hasonló szituban a besenyôk faszoltak viszont Magyarorszàg még mindig àll, úgyhogy tippelnék : de, ugyanezek a hibàk meg fognak még ismétlôdni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. Barry1 veti fel OV látványos összeomlását, pedig mindnyájan szemtanúi vagyunk. Arra lennék kíváncsi, hogy ez “csak” a “keresztapai” óriási felelősség terhétől van-e, vagy rásegít-e saját maga pl. kokainnal, vagy valami más ajzószerrel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Barry1
    2012. december 18. kedd
    23:01
    Vagy ő mindenhez ért:? Például az EÜ-höz is? Ok. ,akkor csináljon meg egy agyműtétet és utána tárgyalunk.
    Érdekes lenne amint Kövér feje mellett állna….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. stravinsky
    Nem abban bízunk, hogy a KORMÁNY bölcsebb lesz (no, talán egy kicsit) hanem hogy a NÉP lesz bölcsebb, és már az első jelekre tiltakozik, ahogy normális demokráciákban szokás. Mert már tudja, mit veszíthet, ha hagyja!
    És Orbánnál tényleg senki sem tudta volna jobban lejáratni a jobboldaliságot.
    Ha nem áll elő a választásokig egy hiteles jobboldali alternatíva, akkor testületileg mennek a levesbe, mert a jobboldaliság utána szitokszó lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  49. Kekec!
    “a NÉP lesz bölcsebb, és már az első jelekre tiltakozik, ahogy normális
    demokráciákban szokás. Mert már tudja, mit veszíthet, ha hagyja!”
    Nem tudja a NÉP. A demokrácia, jó, ha negyedmillió embernek jelent valamit (a gyerekek más kérdés. Hála Istennek.)
    Nem tudják, nem tudják, nem tudják, hogy mit jelent. Ahogy a diktatúráról sem. Csak az árakat és a sárga csekkeket ismerik – ezek meg messze nem a diktatúra/demokrácia alapismérvei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos