Ronai and Ronai
AMERIKAI

Műsort az ATV-ben Petri Lukács Ádámnak! 2012. december 1. szombat 22:25 | AN

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Műsort az ATV-ben Petri Lukács Ádámnak!

Budapest – Az ATV már a fideszes Heti Választ ajánlja olvasóinak, és annak üzenetével azonosul. A Heti Válasz cikke hemzseg a hazugságoktól és csúsztatásoktól, megtámadja a MillaMedia nagyon igaz cikkét, és példaképül állítja Petri Lukács Ádámot, aki szerint “teljesen mindegy hány idiótával van telehányva a nemzeti alaptanterv tartalma vagy mi”. Vagyis: nem számít, hogy a Fidesz nácikat állít a gyerekek elé példaképül. Petri Lukács Ádám egy felelőtlen idióta és egy ökör. De ennél is nagyobb baj, hogy még nincs önálló műsora az ATV-ben, és nem Németh Sándor fizeti az ebédjét. Nem lesz ez így mindig, hamarosan megkapja a jutalmát.

Ablonczy Bálint a Fidesz szirénhangjait küldi a Heti Válaszban, és Németh Sándor náciellenes tüntetésnek álcázott mocskos politikai játszmájának lényegét fogalmazza meg: élhetőbb lesz a világ, ha egy kicsit megértőbbek vagyunk a Fidesszel, elnézőbbek iránta, ha keressük a közös pontokat, és ezért fontos, hogy Rogán és a Fidesz ellenzékbe való beoltása sikeres legyen. Az ellenzék korruptabb része, amely kiegyezne egy kicsit enyhébb Orbán-diktatúrával, ha közben a megélhetése és a látszatellenzéki szerepe a hatalom támogatásával biztosított lenne, nagy megkönnyebbüléssel sóhajt fel e lehetőség láttán. Ha osztanak részt belőle, nem kell ugrálni és hősködni az Orbán-rendszer ellen, éljünk élhetőbb diktatúrában, egyezzen ki a magyar a magyarral az Orbán-rendszer keretein belül.

Ezt tisztességesen utasította vissza a MillaMedia, Para-Kovács Imrének nem ment el az esze, és még nem is adta el magát Németh Sándornak. Ezzel szemben Petri Lukács Ádám egy igazi munkásőr cikkben ajánlkozott fel Németh Sándornak, hogy minden aljasságra képes egy kis állásért és szereplésért az ATV-ben. Németh Sándor az ilyen jellemtelen és gerinctelen férgeket szereti, ezért Petri Lukács Ádámnak jó esélyei vannak arra, hogy hamarosan az ATV képernyőjén láthassa viszont az, akit ez a hazug manipulációs gépezet még érdekel.

Németh Sándor eladta a szívét és lelkét Orbán Viktornak, talán zsarolható is, és mivel ő nyújt szereplési lehetőséget riporternek és interjúalanynak, a demokratikus ellenzék meghatározó figurái egzisztenciálisan vagy a nyilvánosság miatt tőle függenek, ezért képes korrumpálni az egész demokratikus oldalt és pacifikálni az Orbán-rendszerbe. Még Gyöngyösi képviselőre sincs szükség, hogy listázza azokat, akik eladják magukat Németh Sándornak, és rajta keresztül a Fidesznek, mert csak elolvasunk egy ilyen cikket, mint Petri Lukács Ádámé, és már kereshetjük is a műsorújságban a nevét. Vagy fordítva: a műsorújságot nézzük, és keressük, hogy ki mit tett azért, mennyire apróra törte össze a gerincét, hogy főműsoridőbe kerüljön.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 27 szavazatból)
Műsort az ATV-ben Petri Lukács Ádámnak!, 4.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

10 Reader’s Comments

  1. Zsák a foltját.
    Olvastam ennek az Ablonczynak a cikkét. Bicskanyitogató. Sajnos az ilyen intellektusú embereknek van egy mércéjük. Petri Lukács pont odavaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  2. Lehet, hogy lassan kiszorul Kálmán Olga műsora? Le kell zárni az utolsó ellenzéki megszólalási lehetőséget. Közelednek a választások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  3. Egyik késő este csatornakeresgélés közben a Hír TV-ben láttam beszélgetést Gyöngyösivel. Lehet (sőt), hogy megrendezett volt, de a szerk.nő
    rendesen osztotta őt. Nem ám, mint K.Olga, szép óvatosan (szinte bocsánatkérően) a riport alanyait.
    Ez a hölgy (nem tudom a nevét) beszélgetett Tóbiás Józseffel, saját stílusát szerette volna alkalmazni, de T.J. (le a kalappal előtte) nem hagyta, finoman helyretette. Aztán hamarosan lekeverték.
    Tóbiás remekül beszélt, nem hagyta magát. Kellemes csalódás volt! Szépen megmondta a véleményét, nem sumákolt.
    Viszont csalódás a javából, hogy a Hír TV-s riporternő magasan K.O. színvonala fölött teljesített.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  4. Még nem elég, hogy a stumf andrás állandó vendég az atv-ben, meg néhány hasonszőrű kígyó!!!
    Végül is eggyel több, vagy kevesebb, már édes mindegy. :((((((((((((
    Az ellenzék nélkül is működhetnek “objektíven”. :P

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  5. Elnézést nem poénból, de ki Petri Lukács Ádám? Miert fontos hogy ő eladja-e magát sz ATV-nek? Ő a Petri Gyorgy fia? Ezert érdekes?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Petri Lukács Ádám, te féreg! Apád forog a sírjában. Legalább a Petri nevet ne használd, legalább az ő nevét ne mocskold be. Mindannyian, akik szerettük apádat, akik nagy költőnek tartottuk és tartjuk Petri Györgyöt, utálunk, mint a pestises patkányt! Süllyedj el szégyenedben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  7. Idézet a cikkből:
    Az ellenzék korruptbabb része, amely kiegyezne egy kicsit enyhébb Orbán-diktatúrával, ha közben a megélhetése és a látszatellenzéki szerepe a hatalom támogatásával biztosított lenne, nagy megkönnyebbüléssel sóhajt fel e lehetőség láttán. Ha osztanak részt belőle, nem kell ugrálni és hősködni az Orbán-rendszer ellen, éljünk élhetőbb diktatúrában, egyezzen ki a magyar a magyarral az Orbán-rendszer keretein belül.
    .
    A mai Cirkuszban az lenne a Világszám, ha váratlanul maga Orbán Viktor is fellépne !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. Babarczy 2.0, csak a hölgy már kijózanodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. ” Ha osztanak részt belőle, nem kell ugrálni és hősködni az Orbán-rendszer ellen, éljünk élhetőbb diktatúrában, egyezzen ki a magyar a magyarral az Orbán-rendszer keretein belül.”

    Viki Csimpánz megpróbál gulyásdiktatúrát csinálni gulyás nélkül.

    Na, ez tényleg unortodox.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. telekis
    Menne is, ha nem lenne tele a gatya! Ez csak a sz..t tudja kavarni! A TEK meg a nagy tömegben nem tudja megvédeni. Ráadásul a páncélozott autója sem tudna olyan közel parkolni, hogy beugorjon, ha baj van.
    Ami érthető is! Ilyen drága embert védeni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Hack: A kultúrház vezetők ügynökök voltak 2014. február 1. szombat | AN

Törvényes-e az ATV látens tevékenysége? 2013. december 17. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos