Ronai and Ronai
AMERIKAI

Iványi Gábor nem megy, bojkottot ajánl 2012. december 2. vasárnap 13:26 | AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Iványi Gábor nem megy, bojkottot ajánl

Budapest – Iványi Gábor metodista lelkész, ismert polgárjogi harcos és antifasiszta közölte, hogy a náciellenes tüntetésnek álcázott rendezvényre nem megy el, és barátainak is azt ajánlja, hogy maradjanak távol tőle.

Iványi Gábor évtizedek óta ott van mindenhol, ahol bárkit üldöznek, megaláznak, elnyomnak. Évtizedek óta harcol az antiszemitizmus, a fasizmus és náci ideológiák, a kódolt és nyílt rasszizmus minden formája ellen. Nem a hatalom bástyáin belül játszik ellenzékiséget. A Rogán Antal részvételével hirdetett demonstrációra nem megy el, és másoknak is azt ajánlja, ebben a gyalázatos játékban ne vegyen részt. A Fidesz semmi jelét nem adta, hogy bármiben is megváltozott volna a véleménye. Ez a rendezvény nem antifasiszta rendezvény lesz, hanem az antifasizmus meggyalázása. Egy korrupt szervezet álnok kísérlete arra, hogy az elnyomó hatalom lábaihoz korrumpálja az ellenzéket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (60 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +82 ( 88 szavazatból)
Iványi Gábor nem megy, bojkottot ajánl, 4.5 out of 5 based on 60 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Tisztelem az egyenes kiállásáért. Ezzel együtt azt hiszem, hogy elkésett a felhívásával. Az emberek már döntöttek. Kérdés hogy hogyan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  2. Tiszta beszéd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. Ez csapda.
    .
    - Aki nem megy el erre a demonstrációra, annak a büdös életbe nem lesz alkalma egy nagyobb léptékű anti- náci megmozduláson részt venni magyarsztánban.
    .
    Egyszerűen azért, mert nincs annyi anti- náci magyarsztánban, amennyi egy ilyen léptékű megmozdulásra elég volna. És szervezőerő sincs hozzá. Akik ide elmennek, azoknak egy – ismeretlen- százaléka pusztán a főnökök hívására válaszol.
    .
    - Aki megy, az meg szándékán kívül is, közvetve asszisztál orKbán és sátáni bandája, valamint az orKbán- nyilasok trágya maffiájának legitimálásához.
    .
    Reménytelen.
    .
    Igen meglepődnék, ha az egész megmozdulás egy fitymesz- és orKbán- ellenes akcióvá is válna. Lehet, hogy jelzés értékű, amit Német sanyi mondott, hogy ne fütyüljék már ki rogán fostostolvaj tónit, ahogy megjelenik?
    .
    Na, meglátjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  4. Elég hideg van… a hó is eshet, talán a szél is fújhat. Sz’al kevesen mennek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  5. Eldrad

    Én is azt érzem ez ám az igazi “róka fogta csuka” helyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  6. Eldrad
    Csak az tud TENNI róla, hogy kihasználjuk az ALKALMAT, aki ott lesz.
    Egyébként meg a Kossuth tér sarkára a nemzeti radikálisok elmennek.
    A Vértanúk terére hirdettek a “Közérdekű adatok nyilvánossága érdekében” tüntetést ugyanarra az időpontra.
    Az mégiscsak snassz lenne, ha többen lennének, mint az antifasiszták!
    Tiszteletben tartom Iványi véleménylét – de erről nekem is megvan a magam véleménye. A weimari köztársaságban is biztosan volt számtalan megfontolandó demokratikus szempont, ami megakadályozta az antifasiszta összefogást. Aztán mi lett a vége?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. De kekec! Ez miért «alkalom»? Amikor Bayer az orgovanyi erdökröl az nem volt? Amikor Kövér Nyirö hamvait csempészte at a hatron, az sem volt? Amikor Orban folyamatosan a külföldi erökrôl pofazik, amelyek az orszagot akarjak az sem? Stb… Miért most, amikor ez nem egy tisztességes megmozdulas ? Volt mar itt tiszaeszlarozas… volt mar itt minden, most kit érdekel és én ezt külföldröl mondom, ha egy percre a tv-n azt latom, hogy ott Magyarsztanban mar megint valami zavaros dolog folyik? Nem a média miatt kell felhaborodni az antiszemitizmus ellen, hanem magunk miatt, ahhoz nem kell a Kossuth térre menni. A partot be kell tiltani, beszédeket mondani : potcselekvés. Ha ezt nem akarjak, akkor az uniobol mehetnek a Félazsiai Unioba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  8. Kekec:
    “A weimari köztársaságban is biztosan volt számtalan megfontolandó demokratikus szempont, ami megakadályozta az antifasiszta összefogást.”
    Itt nem egyéb demokratikus szempontok vannak, hanem maga az antifasizmus a szempont. A weimari köztársaságban kimentél volna a nemzetiszocialistákkal együtt tüntetni az antiszemitizmus ellen?
    Ezzel a rendezvénnyel Magyarországon a Fidesz lett a fasizmus elleni harc vezetője. Ezután azt fogják az emberek fasizmusnak hinni és hívni, ami ellen a Fidesz harcol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  9. Remélem, szélvihar, eső, jégeső, ónoseső, hózápor és köd lesz 15:00-tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (17 szavazatból)
  10. Ez tényleg a róka fogta csuka esete.:(
    Kívülről nézve azt mondanám, feltételezve egy demokratikus államot, hogy az ördöggel is szövetkezni kell a Jobbik eltakarítása érdekében.
    A jelen állapotok ismeretében, sajnos azt kell mondani, hogy amennyiben a Fidesz is képviselteti magát, még egyes zsidó szervezetek részéről is fogunk olyan nyilatkozatot hallani, amely mosdatni fogja a Fidesz Jobbikkal szembeni elnéző magatartását..:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Kekec Auschwitzban is felvonult volna a náci őrökkel az antiszemitizmus ellen tüntetni, mert az egy jó alkalom. Tökéletesen igaza van miszösznek, vigyazonak. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  12. kekec:
    .
    - Én megértem, akik tényleg a nácizmus ellen akarnak demonstrálni, ezért mennek oda.
    .
    Na de egy olyan banda résztvételével zajlik az esemény – a fitymeszével – mely a fő felelőse, hogy a hitlerista trágya az utóbbi 20 évben felbugyborgott a pokolból magyarsztánban, tömegméretűvé vált, és immár teljesen nyílt, elfogadott társadalmi jelenség…
    .
    Szóval, egy ilyen banda résztvételével, és jóváhagyásával elmenni oda… ez csapda, és kész.
    .
    Nem tudom, mit kellene tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  13. Egy (azaz EGY) igaz ember….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  14. Igazat adok Iványi Gábornak.
    Mert az az ország akinek nincsen olyan miniszterelnöke és köztársasági elnöke, akik ki mernek állni a nép elé és nemet mondani ezekre a gondolatokra és felhívásokra az hazugságra épít minden nemet.
    Milyen érdekes 2006-ban minden ünnepen szónokoltak és nemet mondtak mindenre.. Nem csoda, hogy most hallgatnak. Szégyen a hazámra nézve, hogy ilyesmi megtörténhet. Sajnálatos és keserű dolog, hogy éppen azok nem tiltakoznak akik vezetői ennek az országnak. Aki meg odaáll közülük az egy bábú, akit oda zavartak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  15. Hát igen, kekec!
    .
    Valóban sok értelme van elmenni egy ilyen náciellenes tüntetésnek álcázott rendezvényre.
    Pláne annak tudatában: tudod Te is, hogy ez az !!!
    .
    Új összefogás kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  16. miaszösz:
    Az ellenzék elől a kormány és a főváros előre lefoglalt minden száma vehető tüntetési helyszínt, és pl esélyük sem lett volna a Kossuth térre tömegrendezvényt összehívni. Na: azt hívom én “alkalomnak” hogy most oda mehetünk, nem zárják el előttünk, ráadásul elég nagy nemzetközi figyelem is várható. Mi a francot akar ennél többet egy ellenzéki? Rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele. Van aki azt választja, hogy távol marad. Az is egy döntés. De nem az enyém.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. vigyázo – dec. 2. 14:16
    Az agyhalottaknál, de nem a gondolkodó embereknél! Má’ bocsánat!
    A fideszeseket külföldön pedig még jobban ismerik, mint itthon!
    Az USA 2001. szept. 11. óta tisztában van azzal, ki is ez a 3xbóvlis, ne mi nyerjük a legtöbbet, oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Eldrad!
    “- Aki nem megy el erre a demonstrációra, annak a büdös életbe nem lesz alkalma egy nagyobb léptékű anti- náci megmozduláson részt venni magyarsztánban.
    .
    Egyszerűen azért, mert nincs annyi anti- náci magyarsztánban, amennyi egy ilyen léptékű megmozdulásra elég volna.”
    Hát ez az!
    Nézzünk már szembe ezzel a ténnyel, hogy a sikeres agymosás következményeként tényleg több, de min. egál lehet a fasizták tábora, mint a demokratáké. És az is biztos, hogy a vezetők ezt tudják, ezzel elégedettek, csak a külföld felé szégyenlik. Ezért kell ez a demonstráció nekik. Miféle szentimentális idealizmus képes elhitetni emberekkel, hogy kimenni ide együtt majd a békemenetesekkel, bértapsolókkal, bayerrel, az orbáni “civilekkel”, az a nácik elleni tiltakozás? Egy nagy paripa péniszt az! Színház, becsapás ahova kell a biodíszlet! Azt állítani, hogy a zsidózó, cigányozó, a demokráciát felszámoló, a horthy- kultuszt kiépítő fidesszel együtt tiltakozni a nácik ellen, az micsoda nagyszerű összefogás, az egy orbitálisan nagy önámítás, hazugság! Gratulálok minden jószándékú résztvevőnek, hogy legitimálja a fidesz disznóságait, amikor elérkezett már odáig, hogy felelőssé lehetett volna tenni az eddigi disznóságaiért. Az önök segítségével most kimásznak a szarból. Muszáj mindíg kikövezni jószándékkal a pokolba vezető utat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  19. vigyázó
    Rossz a kérdés. Mondjuk szocdemként kimennék-e-e Bismarc hívővel együtt Hitler ellen tüntetni.
    Főleg úgy, hogy már tudom, hogy ennek elmulasztása hova vezet? IGEN
    És azért nem kellene az embereket teljesen hülyének nézni. Bár talán nem ártana, ha a közbeszédből visszaszorulna a gyűlöletbeszéd, mert az hiszik, hogy az már nem divat a fidesznél.
    admin
    Ha az őrök magukba szállnak, és felvonulnak ellene, és ezzel meg lehetett volna menteni jó pár embert, akkor igen. Bár ez még gondolatkísérletként is
    elég messze áll napjainktól.
    telekis
    NEM azért megyek mert náciellenesnek álcázott, hanem mert náciellenes.
    És remélem még elég sokan ki fogunk menni, hogy ezt bebizonyítsuk.
    Ha csak páran fordítunk hátat Rogánnak ennek bizonyítására, az nem fog érvényesülni.
    Na pá. indulnom kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. És az “utolsó szó jogán”
    Aki politikai megfontolások alapján marad távol, az majd alátámasztja azt az állítást, hogy az ellenzéknek nem is fontos igazán az antinácizmus, és csak ürügyet keresett a szereplésre. Csak kihasználta erre a zsidókat.
    Még egyszer: Rogánt sem mint zsidót, sem mint az V. ker. polgármesterét, sem mint a kormánypárt képviselőjét nem lehetett volna letiltani a színpadról. Az ország érdeke is, hogy demonstrálja, hogy a Jobbik kisebbségben van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Tisztelem Iványi Gábor következetességét és bátorságát.
    Nem értek egyet azokkal, akik úgy gondolják, hogy egy Rogán nélküli antidemokratikus megmozdulásnak kisebb súlya lenne. Egy ilyen megmozdulással lehetne csak rámutatni arra, hogy nem megengedhető a kettős beszéd, a szélsőjobbnak is tetsző pávatánc, a hatalommal való visszaélés, a demokratikus intézményrendszer lerombolása és mások bármilyen alapú kirekesztése, vagy előnyben részesítése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. 14 órától folyamatosan sokan mennek a Parlament felé, A környező utcák tele vannak autókkal, parkolni alig lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Idemásolom a másik oldali hsz.-met:Kekec,Zaray!
    Ez egy tisztátalan megmozdulás,amiben semmiféle praktikus szempont alapján nem szabad részt venni.(A feudesz beszennyezte,)A (piszkos) eszköz szentségteleníti a célt.Ti esztek olyan akár legfinomabb ételből, ambe a pincér nyilvánvalóan beleköpött?Igen,megosztanak,szalámiznak minket,de nem elmenni a kisebbik rossz,el lehet menni máskor, mikor rogán nem lesz ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Igen, ez – ahogy Eldrad is mondta – valóban egy csapdahelyzet, sőt akár a 22-es csapdájának egy igen rafinált módozatává is válhat, amennyiben a résztvevők “tiszteletben tartják” azt a kérést, mely szerint – a Fidesz képmutatását ott megtestesítő – Rogánnal és – nyilván csak áttételesen – ezt a farizeus megynilvánulást lehetővé tevő illetékesekkel szemben, ne nyilvánítsák ki ellenérzésüket.

    De igenis, tudassák csak nemtetszésüket, felháborodásukat… akár kifütyüléssel is, de legkevesebb az, hogy egy hártraarccal “tisztelik meg” ezt az arcátlanul odamerészkedő hipokritát meg a vele kollaborálókat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. kekec, bar valoszinüleg mar elmentél, de az élet ironiaja, hogy éppen Rogan volt az, aki a gyülekezési jogot korlatozta:
    http://hvg.hu/itthon/20080312_rogan_antal_gyulekezesi_torveny

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. A kamera csak a «Respect Rogan» tablat mutatja, Észak Koreaban sem lathatnank kevesebb nemzeti zaszlot lobogtatni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. Elképesztő. Naná, hogy a Fidesz-táblákat mutatja az ATV :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. De hallani is csak azt lehet, hogy Éljen, mikor Rogán beszél. Hát ez van. Szegény Kekec.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. Nem volt itt semmiféle hátat fordítás, a tömeg szépen megtapsolta Rogán minden mondatát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Arra azért még kíváncsi lennék, hogy ennek kapcsán kiderül-e: ugyan hány barátja lehet Iványi Gábornak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  31. Ki látta?
    A kamera,nem 1x,hanem sokszor mutatott egy táblát, amire a magyarországi zsidók összeírásának az igénye volt írva? Ideje volna – kezdettel!!! Nem semmi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Igaza van Ivanyinak teljes mertekben!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  33. És megint kik cseszték el ? Az un. baloldal, meg az éppen összeálló és reményteli ellenzék. Hogy a fészkes fenében lehetett a fidesszel egy időben egy területen, egy beszédblokk-sorban megjelenni és megnyilvánulni ? Van ezeknek esze, gerince, jóérzése ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. bumburi
    2012. december 2. vasárnap
    18:16
    Én is többször láttam, de nem zsidók, hanem nácik összeírásáról olvastam. :)
    (Remélem ennyire nem rossz a szemem és olvastam félre.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. bruckenbacker kapitány

    Egy korrupt szervezet álnok kísérlete arra, hogy az elnyomó hatalom lábaihoz korrumpálja az ellenzéket.

    Itt a pont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Ez a vicctüntetés egy mocskos szerecsenmosdatás volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Össze kéne fogni!
    Minden közpénztolvajt és országrontó gonosz hazug bolondot.
    Börtönbe, diliházba zárni őket, előbb persze a lopott pénzt kérjük vissza a közösbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Talán Iványi Gábor ismerte az előzményeket is, ami még inkább visszatartotta:
    .
    Fáj, nagyon fáj!
    .
    http://www.mazsihisz.hu/2012/11/30/kardos-peter-forabbi–egy-el-nem-hangzott-beszed-5699.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. bruckenbacker kapitány! A kísérlet sikerült. Csak egyetlen reményünk lehet: a szélsőjobbos fidesz és a náci jobbik halálra röhögi magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Sajnos igy igaz! Ezzel legitimitast adtak a Fidesz kettos beszedenek ahol elfogadott az antiszemitizmus, rasszimus, melegek uldozese, es nepcsoportok kiirtasara vonatokozo kijelentesekkel valo egyetertes! A Fidesz csak akkor all ki elitelni ezeket a dolgokat ha mar nagyon muszaj, ha mar nem lehet a nyugat fele magyarazatot adni! Es senki nem higgye, hogy a kisebb dolgok belefernek a szolasszabadsagba ugyanis az antiszemitizmus, es rasszizmus is lassan olo mereg, megmergezi a lelkeket szepen lassan adagolva figgetlen a mennyisegtol…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. #
    kekec
    2012. december 2. vasárnap
    15:29 Nem letiltani kellett volna Rogánt a színpadról. Nem kellett volna meghívni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. bruckenbacker kapitány

    Meneküljön mindenki amíg lehet!
    Nekem ennyi jött le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. #
    bruckenbacker kapitány
    2012. december 2. vasárnap
    23:36 Aztán több millió ember hová meneküljön?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. cicamic

    Képzeld, lájkoltalak! Tudod mi volt ez?” békemenet “.2.0 Arra tényleg kiváncsi vagyok ,szegény kekec hogyan fog most tekeregni.Tudod , normális, antifasiszta jobboldal blablabla…. Nekünk még a rámpán se fog leesni a tantusz. Egyébként gratulálok a fidesznek. Kohn bácsi mondaná erre,hogy ….ügyes….!!
    Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. admin

    kekec jó gyerek, de úgy érvel ,mintha egy normális országban élne.
    Szegény azt hiszi,hogy 2×2 az 4 (mármint nálunk)
    Ezért irtam,hogy mi még a rámpán se értenénk meg semmit

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Tisztelt Gedeon

    Pedig van egy jó pár ország a környékünkön, ahol szívesen látott emberek vagyunk!
    De én nem is a december 21-től félek, hanem a 2013-as évtől, amikor adó – adó hátán és még brutálisabb megszorítások közepette fogjuk élni mindennapi életünket !
    Majd ha belátjuk és tudatosan cselekszünk, akkor lehet elkezdeni építkezni. Amíg ez nincs meg, addig csak süllyedünk és süllyedni fogunk!
    Kár , hogy a Mayak nem jósolták meg a sorsunkat, mert én jövő évben látom a sorsunk beteljesülését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. #
    sedona
    2012. december 3. hétfő
    00:07 “Pedig van egy jó pár ország a környékünkön, ahol szívesen látott emberek vagyunk!” Meneküljünk például Erdélybe a Jó Székely testvérekhez? Esetleg Szlovákiába, Ukrajnába? Déli szomszédainkhoz? Esetleg Ausztriában, Nyugat-Európába. ahol már egyébként is elegük van a Kelet- Európaikból? Hová meneküljön több millió magyar állampolgár?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. sedona Már látom az újságok címlapjait: ” Több millió magyar menekült árasztotta el a környező országokat, több százezeren Romániától kéretek menekült státuszt” Nem hiszem, hogy bárhol szívesen látnák magyar menekültek tömegeit. Ha nem tudunk jobb országot kiharcolni ITT, akkor bizony ITT döglünk meg. Én ugyanis nem hiszek a magyarok tömegeit befogadó jóságos országokban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Gedeon
    Az isten áldjon meg,ne rémisztgesd már sedonát,úgyis parázik eleget.
    Még végül tényleg disszidál(sic) ! Majd körülnézek Burundiban. Hátha……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A Magyar Narancs felzárkózott az AN mellé 2014. március 25. kedd | AN

Iványi Gábor egyháza bojkottál 2014. február 14. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos