Ronai and Ronai
AMERIKAI

Iványi Gábor egyháza bojkottál 2014. február 14. péntek 14:41 | AN

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Iványi Gábor egyháza bojkottál

Budapest – Az Iványi Gábor által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség közgyűlése is állástfoglalt az Orbán-kormány évfordulós rendezvényeivel kapcsolatban. A MET a rendezvények bojkottjáról döntött, illetve “minden jóérzésű embert” arra szólított fel. A MET közgyűlése ugyanazt a három pontot fogalmazta meg, amit a Mazsihisz közgyűlése, de nem hagyott kiskapukat, és nem írt egy más tartalmú levelet az “Igen Tisztelt Miniszterelnök Úrnak”. Iványi Gábor egyháza mérvadónak tekintette a Mazsihisz álláspontját, és jobban tartja magát hozzá, mint a Mazsihisz. Ezzel mintegy megmutatta azt is, mi a különbség az egyenesség és a kollaborálás, árulás és hazudozás között.

A MET 1/2014-es határozata.

Egyházunk, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Országos Közgyűlése súlyos aggodalommal szemléli a magyar állam holokauszttal kapcsolatos emlékezeti törekvéseit. Osztjuk zsidó testvéreink megütközését, akik elfogadhatatlannak tartják a Szabadság térre tervezett emlékmű hamis történelmi üzenetét. Magyarországot, kormányzójával, kormányával, parlamentjével, hivatalnoki, katonai, rendvédelmi erejével és a támogató többségi társadalommal együtt súlyos felelősség terheli a huszadik század zsidótörvényeiért, a magyar zsidóság jogfosztásáért, kirablásáért, végül halálba küldéséért, sőt a gyilkosságokban való aktív részvételért, vagy azok eltűréséért. A felállítandó emlékmű azt sugallná, hogy Magyarország idegen megszállók kényszere alatt egész nemzetét érintő csapást szenvedett el. A szoborkompozíció eltagadná azt a tényt, hogy Magyarország önként, politikai számításból lett a náci Németország szövetségese és ezáltal háborús bűnök cinkos részese, társtettese.

Elfogadhatatlannak tartjuk a jelenlegi elképzelés szerint felállítandó Veritas intézetet. A megbízott vezetőjének (Szakály Sándor) visszahívására irányuló követeléssel egyetértünk. A nevezett történész részéről az 1941-ben  történt  deportálás „idegenrendészeti” ügyként való kezelését, de korábbi, a vészkorszak felelőseivel kapcsolatos megnyilvánulásait (pl. Gömbös Gyula síremlékének avatása) is  méltatlannak tartjuk.

Elfogadhatatlannak tartjuk a Sorsok Háza elnevezésű programtervet, a minden egyeztetés nélkül, rohamtempóban erőltetett újabb, történelmünk egyoldalú értelmezésére tett kísérletet. Tiltakozunk az ellen is, hogy a MET tíz évvel ezelőtt, a Sorsok Háza helyszíneként kiszemelt Józsefvárosi pályaudvar falán elhelyezett, mártírokra emlékező tábláját értesítésünk nélkül eltávolították.

Egyházunk támogatja a Mazsihisz és minden zsidó testvérünk arra irányuló törekvését, hogy az áldozatokra tisztességesen emlékezzék az egész nemzet. Meggyőződésünk, hogy minden jóérzésű honfitársunknak távol kell maradnia a történelmet megmásító eseményektől, rendezvényektől és ünnepségektől.

A MET tíz évvel ezelőtt Randolph Braham professzor feltáró munkái alapján felkereste azokat a helyszíneket (mintegy 40 pályaudvart), ahonnan Magyarország hajdani legfőbb politikusainak és hivatalnokainak szervezésében és együttműködésével vagonokat indítottak, mintegy félmillió zsidó és roma testvérünkkel a végső megsemmisítés felé. E földrajzi pontokon felelősségünket elismerve és kimondva bűnbánati istentiszteletet tartottunk, és emléktáblát helyeztünk el. Ugyanígy tettünk Körösmezőn és Kamenyec-Podolszkijban is, ahol mintegy tizennyolcezer honfitársunk, az 1941-ben deportáltak nyugszanak. Egyházunk ezeken a helyszíneken és zsidó testvéreink valamennyi visszaemlékezésén a bűnbánat és a kiengesztelődés keresésének gesztusaival kíván ebben az esztendőben is emlékezni.

A MET bízik abban, Magyarország valamennyi egyháza és jóérzésű polgára törekszik a méltó emlékezésre, és ennek kész egyértelműen hangot is adni.

2014. február

Iványi Gábor

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (63 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +113 ( 123 szavazatból)
Iványi Gábor egyháza bojkottál , 4.9 out of 5 based on 63 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Sűrűsödnek az események. Már nincs idő mindent elolvasni. Ezt is úgy “lájkoltam”, hogy csak átfutottam a bekezdéseket.

    Nekem már nincs annyi időm, mint amikor a kádár menesztéséért fohászkodtunk.

    Hátha összejön a választási bojkott áprilisig… Akkor a zászló után repül a giró is, a kövérrel és a összes sunyi spekulánssal együtt!

    Hallgasd a http://pacsirtaradio.hu -t!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (57 szavazatból)
  2. Köszönöm!
    Ezt nagyon vártam, egy kicsit korábban is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  3. “Magyarországot, kormányzójával, kormányával, parlamentjével, hivatalnoki, katonai, rendvédelmi erejével és a támogató többségi társadalommal együtt súlyos felelősség terheli a huszadik század…”
    A XXI.szazadi Magyarorszag fentiekhez hasonlo hatalmassagait/elitjet es az oket tamogato tomegeket szinten sulyos felelosseg terheli a 2010ota tortentekert…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (53 szavazatból)
  4. Megnyugtató, hogy vannak azért tisztességes emberek,akik nem félnek egyházuk nevében szolidaritást vállalni.
    Hiányolom a katolikus, és a református egyház egyenes kiállását is, bár azt hiszem az eddigiek alapján tőlük ez nem várható el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  5. “Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.”
    .
    A prófécia valóra vált. A sifonét, vánkost, házat, lakást, kocsmát, gyárat, földet a holokauszt áldozataitól örömmel eltolvajlók, – akik már a küszöbön toporogtak, mikor mikor “honfitársaik” vitték a Dunába lőni, deportálni a magyar családokat, – meg nácikká váltak, lelkiismeretüknek így megmagyarázva gyalázatos bűnüket, hogy ocsmány lelkük megnyugodjon.
    Gyerekeikbe beplántálva tovább adták az ocsmány náci ideológiát, s így ők is hullarablókká válnak. Lelketlenek lelketlenekké nevelték gyerekeiket is.
    .
    Ideje volna már ezzel szembe nézni, mert sohasem lesz vége!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  6. bumburi:

    a katolikus és a református egyház kiállása…? A magyar ‘45 előtti és a mai klerikálfasizmus két fő alappillérétől….? Miközben még a Mazsihisz vezetése is – saját közösségét elárulva – az “igen tisztelt” főgennyláda előtt csúszik, mászik…
    Úgy tűnik ez a szarfészek eltökélte, hogy a 70 évvel ezelőtt történtekhez vezető útra akar lépni ismét. Aki teheti lépjen le még időben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Horváth Béláné

    Pedig Balog bedobta a hírt, hogy :
    “Bevett egyházzá minősíthető a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter határozata szerint – értesült a Népszava. A tárcavezető megállapította az egyházügyi törvény – 14. paragrafus F pontja – szerinti feltételek fennállását, tehát egyebek közt azt, hogy az Iványi Gábor vezette MET elsődleges tevékenysége vallási tevékenységnek minősül, rendelkezik a tanításainak lényegét tartalmazó hitvallással és rítussal, húsz éve szervezett formában, vallási közösségként működik Magyarországon, illetve rendelkezik Magyarország lakosságának 0,1 százalékát – 9.908 főt – elérő taglétszámmal.

    http://tinyurl.com/pll4j5d
    Persze: majd meglátják: “minősíthető” :(( A tag létszám pedig szerintem nem is igaz:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Persze hogy nem igaz, többen vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  9. Aki számára a vallásos hit egyenlő a szeretettel, aki nem tudja elképzelni Isten szolgálatát másképp, csak a szegények, a kisemmizettek, az elesettek, a kirekesztettek, az üldözöttek, a rászorulók, a hajléktalanok, az éhezők, a nyomorgók, a fajgyűlölet áldozatainak megsegítése nélkül, akik nem csak meleg helyiséget, egy tál ételt, használt ruhát, de lelki vigaszt, pasztorációt is nyújtanak a támaszra szorulóknak, azokban van tartás és gerinc.
    Azok ki mernek állni az igaz ügyért.
    Azok nem támogatnak történelemhamisítást, nemzeti szerecsenmosdató hazugságot!
    Nincs mit csodálkozni. Iványi Gábor és egyháza, a MET nyilatkozata magától értetődik. Természetes!
    Ez nem jelenti azt, hogy nem kell százszorosan is örülni neki, hogy ilyen emberek léteznek közöttünk.
    Az ő tisztességük visszahoz valamit a magyarság becsületéből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  10. Elnézést, sietségemben hibásan fogalmaztam. Ez a helyes szöveg:
    “Akik számára a vallásos hit egyenlő a szeretettel, akik nem tudják elképzelni Isten szolgálatát másképp, csak a szegények, a kisemmizettek, az elesettek, a kirekesztettek, az üldözöttek, a rászorulók, a hajléktalanok, az éhezők, a nyomorgók, a fajgyűlölet áldozatainak megsegítésével; akik nem csak meleg helyiséget, egy tál ételt, használt ruhát, de lelki vigaszt, pasztorációt is nyújtanak a támaszra szorulóknak, azokban van tartás és gerinc.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  11. Az egyházadó, amit egyház fenntartói járuléknak neveznek végül is önkéntes adomány. Aki nem fizeti az nem élhet a bejegyzett egyháztagok választási jogával, de a szentségeket azért ki kell nekik szolgáltatni. Igaz, hogy az ilyeneket drágábban temetik el.
    Mégis megtehetem, hogy ezt az “egyház-fenntartói járulékot” adományként inkább a MET bankszámlájára utalom át.
    Bizony évről évre csökken a történelmi egyházak tagjainak a száma. Nem az Istenhit csökkenése miatt, hanem azért, mert úgy viselkednek, ahogyan teszik.
    Oldberg nagyon pontosan felsorolta, hogy mi az, ami az említett “történelmi egyházak” Istennek bizonyára tetsző tevékenységéből hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  12. Pontosítom az utolsó mondatot:
    …az említett történelmi egyházak tevékenységéből hiányzik, pedig ezek azok, amelyek Istennek tetsző cselekedetek és a MET pont ezekkel tűnik ki közülük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Vagyis eddig a MET lenne az egyetlen nem zsidó szervezet, mely tiltakozik ? Ha ez így van, még mindíg hihetetlenül nyomasztó az ország szégyene.
    Ha tévedek, bocsássanak meg azok, akik hasonlóképpen igyekeznek azon, hogy ne legyen – talán – örökre elátkozott az ország, s annak népe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  14. “A határozatot Balog Zoltán az egyházügyi törvény értelmében megküldte az Országgyűlés vallásügyi bizottságának, amelynek törvényjavaslatot kellene készítenie a MET elismeréséhez, valamint a nemzetbiztonsági bizottsághoz is tovább kell küldenie Iványiék kérelmét, amely zárt ülésen vizsgálja majd, hogy a 2011-ben jogfosztottá vált felekezet jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot. Az Országgyűlés csak ezután minősíthetné kétharmados többségű határozattal a MET-et bevett egyházzá. Mivel azonban az április 6-i parlamenti választásokig a Ház már nem ül össze, Iványiék elismeréséről az új Országgyűlés dönthet majd.”
    http://nepszava.hu/cikk/1010870-hiaba-gyoztek-ivanyiek-varniuk-kell-az-egyhazza-nyilvanitasra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  15. ekki
    A német kisebbség is tiltakozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙

    A “támogató többségi társadalomról” szoktam azt mondani, hogy ha beszélhetünk nemzeti, tehát kollektív dicsőségről, akkor pedig beszélni lehet és kell is kollektív felelősségről is, bár ennek létét nemzetközi törvények tagadják, az mésem igazságos, hogy csak a dicsőség, de semmi felelősség…(!) Hiszen végsősoron az úgynevezett szabadválasztások is a kollektv felelősség létét ismerik el… Mi mást is ?
    ˙
    Amikor a német nép Hitler Adolfot Vezérévé választotta, azzal kivétel nélkül elfogadta, sőt jóváhagyta a Mein Kapfban lefeketett náci elveket. Amikor a magyar nép 2010-ben Orbaninit megválasztotta a maga Vezérének, azzal elfogadta az előre is bejelentett “centrális erőtér” doktrínáját, amelyből természetesen nem hiányozhatott a demokratikus Alkotmány és vele a Köztársaság megsemmisítése, majd ezek fasiszta járulékainak az összetákolása rohammunkában, és a többi sötét intézkedés sem… Aki meg nem értette meg időben, hogy olyan, hogy centrális erőtér teljesen összeegyeztethetetlen a Köztársaság ideájával, az nézze meg magát… Peches ember.

    ˙
    A németek már belátták a ‘33-as szégyen felelősségét, és bár igazi bűnhődésről nem beszélhetünk, mert az egyesítéssel lényegében – a 20milli ó halottukon túl – mindent visszakaptak, kvázi győztek, ám belátták és belátják a náci múlt kollektív felelősségét, és a revansizmus tarthatatlanságát… Viszont a magyar nép – legalább is úgy tűnik – nem képes a múltból tanulni, és bár ajándékba kapta az összes határ nyitottságát, valamint az áruk és emberek szabad áramoltatásának szabadságát [Schengen], nekik ez is kevés…
    ˙
    Ámde, ők most is a Trianon előtti, zárt birodalmi határokban spekulálva, újabb háborún törik a fejüket… Márpedig az ilyen “kollektív” gondolkodásnak, csakis a kollektív felelősség lehet a következménye, amely minden ellenkező formális liberalizmus dacára, kizárólag így – kollektív számonkéréssel – lehet kompenzálni. A háború nem a szabad gondolat alternatív megoldása, hanem egy őrült fantazmagória szülötte lehet, amelyet sajnos a kollektívára, a népre mért erőszakkal kell megelőzni… – Hacsak az, magát meg nem emberelve, ő maga ugyanúgy kollektíve, le nem váltja, vagy el [vagy le] nem csapja az általa megválasztott puccsista huntát…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Hát ez meg?
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20140215-zsido-vilagkongresszus-a-tettek-alapjan-kell-megitelni-orbant-es-kormanyat
    .
    ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Ivanyi szimpi mast nem tudok irni mindig is szimpi volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Valójában mellékes dolognak tűnhet, de leírom mégis.
    Nagyszüleimet és öt gyereküket 1941-ben az “idegenrendészeti ügy kapcsán” deportálták Ukrajnába, ahonnan csak az én szüleim (anyám katolikusként elment a családdal) és egy másik fiútestvére (akivel szintén ment a keresztény felesége) tudtak 3 hónapos bujkálás és menekülés után visszaszökni Magyarországra. Szó sem volt arról, hogy a határon simán átjöhettek. (evvel a tévhittel is sokan próbálkoznak), sőt apámat, a házmester azonnal feljelentette és már a hazaérkezés utáni reggelen (december 23-án, nyilván a keresztényi szeretet nevében) elvitték munkaszolgálatra. (Garany, Ricse, Csörgő).
    Pár héttel később megtudták, hogy a hátrahagyott családtagokat milyen módon gyilkolták meg Delatinban. A nagyszüleim kérésére indultak el haza, mert egyetlen unokájukat a másik nagymamám, és a nagynéném bújtatták. Két fiú és egy lény maradt velük Ukrajnában, a fiúkat farkaskutyákkal tépették szét, a lányukat többen megerőszakolták, majd a nemiszervébe helyezett üvegpoharat addig lőtték, amíg élt. Mindezt a szülőknek a kivégzésük előtt végig kellett nézniük.
    Apám hosszas rábeszélés után megengedte, hogy a “jóvátételt” adjanak neki.
    A magyar állam havi harmincezer Ft-ot fizetett haláláig, választhatta volna az egyösszegű kártérítést is, a meggyilkolt testvéreiért és szüleiért kaphatott volna 1millió F-ot. Pontosan annyit, amennyit szakálysándor kap havi fizetésként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. áginagyi
    Megdöbbentő!
    Ezekkel a tényekkel kéne bombázni ezeket a szemeteket, akik el akarják hazudni a múltat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. Természetesen Iványi Gábor és a tevékenysége szimpatikus, természetesen nagyon örülök, hogy végre elismerték az egyházát, és természetesen egyet értek a mostani döntésével. Csak halkan jegyzem meg, hogy a kollégáimmal már több alkalommal támogattuk a hajléktalan óvodát, ami az övé.
    De nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy ami az utóbbi években megy, és az utóbbi hónapokban fokozottan, a kormány által úgymond “elismerjük a holokausztot”, emlékmű, megemlékezés stb. Persze ezek is kellenek, egyrészt évforduló, másrészt nem szabad a feledés homályába temetni azokat a borzalmakat, de nekem olyan érzésem van, hogy tudatosan élezik ki a helyzetet, hogy a jobbiknak és a velük szimpatizálóknak legyen lehetőségük hallatni a hangjukat. Valahogy úgy érzem, hogy az a cél, hogy egyre többen legyenek akik holokauszt tagadók, ami a kormánynak ez kedvező. Hiszen a végén majd széttárja a kezét, hogy a nép ereje, a nép akarata… Ahogy felébresztette a jobbikot, úgy ébreszti a nyilas-náci eszméket fel.
    Én, aki utálom a kommunistázást, a zsidózást, a cigányozást, sokszor már nekem is sok, ahogy a csapból is ezek a témák folynak. Belegondolok, hogy egy antiszemita, fajgyűlölő, buta emberből miket válthat ki, és mennyire megerősödik benne, hogy a jobbikot válassza és melléjük álljon.
    Senki, félre ne értsen, nem tudom a jó megoldást, csak azt érzem, hogy nem jó irányba megyünk. Félek attól, ha ez a folyamat folytatódik, és ha az indulatok már nem tarthatók kordába, mi fog történni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. ” hogy végre elismerték az egyházát”
    Szerintem, ez csak gumicsont! Addig csend van, amíg ezt rágják. A visszatartott 1%-ot sem fogják megkapni.
    Pedig szerintem, ha pertársaságot alapítanának az elutasított 1%-osok, talán megkapnák. Nem értek hozzá, sajnos. Így az én részem is a “fekelyukban” kötött ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Az ami a rendszerváltás óta Magyarországon történt /a lecsúszás, a kádári rendszer minősége alá/ egyedül és kizárólag OV nevéhez köthető. Ami ezek alatt az évek alatt történt azt “Ő” és hízelgői számlájára lehet írni. Nagyon fontos lenne, ha sokan összefognának ennek radikális felszámolásáért. Ez az ember egy szélhámos, de hízelgői sem különbek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek…Figyelik?
    Mondjuk: Támogatjuk a zsidókat, rendezzünk emlékévet, építsünk emlékházat…adjunk pénzt …
    Tesszük: Lesz náci sas és semmit nem teszünk az antiszemita beszédek és megnyilvánulások, Horthy szobor és utcaelnevezés ellen. Megmásítjuk a történelmet és úgy tanítjuk majd.

    Csak egy megjegyzés. Magyarország soha nem hasonlított Gábrielhez ( az Úr Angyalához ). Magyarországot soha nem tudta volna legyőzni egy náci eszme, ha egy kicsit is az Úr Angyalára figyeltek volna. Ez az egész már alapjaiban hamis.

    De ami a lényeg. Ha a történelemhamisítás megtörténik, elvész az utánunk jövő nemzedékek lehetősége az elkövetett bűnök megbánására. Nem lesz megbánásuk, hisz aki maga is áldozatként van beállítva annak nincs mit megbánnia. Nincs embernek joga rehabilitálni egy nemzet fiait.
    Csodálkozom, hogy a történelmi és egyéb egyházak MIÉRT NEM TILTAKOZNAK? Hisz ez az ő feladatuk lenne, hisz ezeket nekik kellene a legjobban tudniuk.
    Az írás pedig azt mondja: megbüntetem az atyák vétkét a fiakban.
    Sajnos többről szól a történet mint a zsidóságról csupán.
    A Magyar Nemzet amely a tét.
    És nem bűnhődte még meg-e nép a múltat, s jövendőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. ““Honnan veszik a bátorságot, hogy megmondják, sőt elvárják mit gondoljunk, hogyan emlékezzünk, milyen célokat tűzzünk ki, mit tegyünk és mit ne tegyünk.”

    “Magyarország nem hagyja magát!””

    Itt a válasz a MAZSIHISZ-nek!
    És ezzel maj a “három gerinc” kénytelen lesz egyetérteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Iványi Gábor csak azt teszi ami számára természetes.
    Én meg csak tisztelni tudom ezért.
    Épp ésszel felfoghatatlan gaztettek történtek derék keresztény összefogással, nagy nemzeti egységben. Most meg undorító hazugságokkal próbálják mentegetni a szörnyűségek elkövetőit. Én szégyellem magam miattuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A Magyar Narancs felzárkózott az AN mellé 2014. március 25. kedd | AN

A MEASZ is csatlakozik a bojkotthoz! 2014. február 9. vasárnap

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos