Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zsidó nem lehet antiszemita párt tagja 2012. november 8. csütörtök 17:47 | AN

  • Hozzászólások(73)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zsidó nem lehet antiszemita párt tagja

Budapest – A Jobbikban fokozódik a nemzetközi helyzet, és az élet nem egy habostorta, miután kiderült, hogy egy zsidó merészkedett a rendes magyar nácik pártjába. Novák Előd nyilas képviselő, a párt alelnöke, tiszta Mein Kampfot öntött a fejekbe, és kijelentette: a zsidó megjelenése a náci Jobbikban “a nemzeti radikalizmus szégyenfoltja”, ezért a cionista zsidótól el kell venni a mandátumát és egy rendes nyilas keretlegénynek kell adni a pártban. Az rendben van, hogy zsidó nem lehet népirtó és tömeggyilkos ideológiát valló náci párt tagja. De népirtó és tömeggyilkos ideológiát valló náci párt lehet-e a magyar parlament tagja? Mikor kezdeményezi valaki a Jobbik betiltását, vezetőinek bíróság elé állítását és bebörtönzését, miután ténykedésüknek már halálos áldozatai is vannak, és ha nem történik semmi, akkor még lehetnek is?

Novák Előd, a Jobbik alelnöke szerint nem az vezetett Lenhardt Balázsnak a Jobbik frakciójából való távozásához, hogy a képviselő feljelentette Szegedi Csanádot, a pártból korábban kilépett politikust. Mint mondta: a feljelentés körüli eljárási vita csak “az utolsó csepp volt az ehhez vezető folyamatban”. Novák Előd hangsúlyozta: a Jobbik egységes Szegedi Csanád “köpönyegforgatásának” elítélésében. Lenhardt Balázs szerdán közölte az MTI-vel: kilépésének közvetlen előzménye az, hogy a frakció aznap visszahívta országgyűlési jegyzői tisztségéből, mert múlt héten feljelentést tett Szegedi Csanád, a pártból korábban kilépett politikus ellen. Jelezte azt is, nem kíván azonosulni azzal az irányvonallal, amelyet a Jobbik a parlamentben képvisel, a párt vezetésével lényeges stratégiai kérdésekben 2010 óta szemben áll, ami szerinte a személyével szembeni indokolatlan bizalmatlansághoz vezetett. Leinhardt burkoltan azt vetette fel, hogy azért üldözik, mert feljelentett egy zsidót. Egy náci párt esetében pedig ez elfogadhatatlan.

Az ügy előzménye, hogy Novák Előd, a kuruc.info tulajdonosa Facebook-bejegyzésében lemondásra szólította fel Szegedi Csanádot, amiért korábbi állításával ellentétben feltehetően már régebben is tudott zsidó származásáról. Szegedi Csanád június végén – miután több jobboldali hírportál is erre tett utalásokat – elismerte: anyai ágon zsidó felmenői is vannak. Szegedi pedig ahelyett, hogy zsidósága miatt felkötötte volna magát, megpróbálta eltitkolni a bűnt, hogy zsidó. Zsidónak pedig a magát a magyar nép identitásával azonosító párt szerint nincs helye magyar pártban.

Novák hangsúlyozta: Szegedi Csanád európai parlamenti képviselőként a “magyarországi cionistákat is beelőzve képviseli új kenyéradójának érdekeit”, ezért a Jobbik semmilyen formában nem támogatja EP-képviselői munkáját és egységesen elítéli a “köpönyegforgatását”. Éppen ezért elkezdte megvizsgálni a Szegedi Csanád elleni jogi fellépés lehetőségét, azonban Lenhardt Balázs nem várta meg ennek a munkának a végét, nem jelent meg a Jobbik elnöksége előtt, hogy megvitassák a kérdést, hanem megtette a feljelentést. Novák szerint Szegedi Csanád ügye – miszerint a korábban nyilvánosságra került hangfelvételek szerint az EP-képviselő “burkoltan uniós forrásokat meglebegtetve” próbálta meg származása titokban maradását elérni – nem elsősorban jogi, hanem erkölcsi kérdés. Náciknak pedig fontos az erkölcs. Hangsúlyozta azt is: “Szegedi Csanád fekete foltja a nemzeti radikalizmus történetének, egy politikai hulla, akit nem a felszínen kell tartani, hanem el kell süllyeszteni” és a Jobbik kíváncsian várja a feljelentés eredményét, de minimális esélyt látnak arra, hogy “egy cionista zsidótól elvegyék a mandátumát és átadják egy nemzeti pártnak”. Magyarországon a “nemzeti” jelző antiszemitát jelent, magyarra fordítva nácit, nyilast, hungaristát.

A Jobbik alelnöke szerint az, hogy a másik feljelentő, Kulcsár Gergely továbbra is a Jobbik frakciójának tagja, is azt bizonyítja, hogy nem maga a feljelentés vezetett Lenhardt Balázs kilépéséhez. Novák leszögezte: a Jobbik “a rend pártja erős központi irányítással”, Lenhardt Balázs pedig sorozatosan szembe ment a frakciófegyelemmel és ez vezetett a kilépéséhez.

Kiemelte: Lenhardt Balázs nem sértette meg az esküjét, ezért “emelt fővel” távozhat a Jobbik frakciójából és bízik benne, hogy “Lenhardt Balázs nem fogja a Jobbik belső vitáit a médiában boncolgatni”. Azt nem mondta ki, hogy ellenkező esetben mi lesz, de értjük. Lenhardt a harmadik jobbikos képviselő, aki elhagyta a Jobbik frakcióját annak 2010-es megalakulása óta. Pősze Lajos 2010 decemberében lépett ki a képviselőcsoportból, Endrésik Zsoltot pedig idén áprilisban zárták ki a frakcióból és a pártból is.

Emlékeztetőül: a Jobbik egy szélsőjobboldali egyetemi mozgalomból indult, amelyet elsősorban Schmidt Mária, Pokol Béla és társaik tanítványai szerveztek. Ugyanazok, akik a Fidesz jobboldali fordulatát előkészítették, és fasiszta ideológiájú párttá alkították. A Fidesz figyelt fel a fiatal nácik mozgalmára, és a túlságosan független és öntörvényű Csurka pártjának konkurenciájaként saját szatellit nyilas pártjukká tették, amikor a mozgalom élére ejtőernyőztették Vona (Szálasi) Gábort, Orbán Viktor polgári körének egyik tagját.

Azóta a Jobbik a Fidesz náci rohamcsapata, amelynek időnként önállósulási törekvései vannak, amelyet azonnal megfojt a Fidesz. Amikor Vona kísérletet tett arra, hogy szembeforduljon főnökével, Orbán Viktorral, és szemtelen levelet írt neki, elküldték a selyemzsinórt, és egy hét alatt nyilvánosságra hozták Vona szeretőjével folytatott levelezését, a Jobbik meleg és pornósztár tisztségviselőit. A Fidesz nyilas pártja ezután meghúzta magát, és azóta is a párt közvetlen ellenőrzése alatt működik. A Fidesz a polgári körökben gyűjtötte össze a szélsőjobboldali elemeket, akiket aztán náci fiókpártjába, a Jobbikba irányított.

Minden fasisztának van egy díszzsidója, aki pénzért elárulja a népét, és tisztára mossa az antiszemitákat az antiszemitizmus vádja alól. Orbánnak ez a díszzsidója Köves Slomó. Köves nem keres rosszul vele, és meg is szolgálja: nemrégiben azt fejtegette az ÉS-ben, hogy a zsidóknak nincs bajuk Horthyval, nem kell tenniük semmit a Fidesz által feltámasztott Horthy-reneszánsz ellen. Köves úr, a kasszánál várják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 34 szavazatból)
Zsidó nem lehet antiszemita párt tagja, 4.5 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(73)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

73 Reader’s Comments

  1. Még hogy vona – nem zázrivetcz fasiszta gábor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  2. Szánalmas ez az egész Jobbik. Szerencsétlenek leragadtak egy 70 évvel ezelőtti világban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  3. Helyesbitenem kell előbbi hozzászólásomat. Náray goj a javából, elvégre aki a Magyar Menedék pártfogoltja, nem is lehet más:
    http://www.magyarmenedek.com/products/2629/En_itthon_vagyok_otthon_-_Naray_Szabo_Gabor.htm egyben bocsánatot kérek a virtuális Szabó XXXVI Gábortól és azoktól a zsidóktól (és cigányoktól…) is akik úgy érzik, hogy “itthon vannak otthon”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Kecskeméti Károly vontolla

    Kedves nopasaran, semmi gond a dátum-tévedéssel, a lényeget érintve teljesen igaza van. Remélem nem zavarja, ha a kiigazításomból az is kiderül, egy hajóban, azonos irányba evezünk.
    Történelemtanárként igen jól ismerem Horthy pályafutását. Rövid bejegyzésemmel mindössze arra emlékeztettem, hogy ő legalább – 44, október 15-e előtt – megtette azt, amit Auschwitz után 2012-ben Orbán Viktor nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  5. T. Kecskeméti Károly!
    *
    “… ő legalább [Auscwitz előtt] megtette azt … amit Orbán [Auscwitz után] nem…” írja Ön,
    Ez szépen hangzik Tanár Úr, de ön tudja a legjobban, hogy a kormányzó már 43-ban tudott az ott folyó üzemszerű népirtásról és bár

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Kecskeméti Károly vontolla

    Naná, hogy tudom, kedves Kordon Blued, írtam éppen eleget Őfőméltósága pávatáncairól. A kontraszt annál inkább éles, nemde?! Gondoljuk végig az ő és mai utód indokait, számításait, tetteit. Horthy pályafutásának íve valójában szinte egyenes vonal…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. folytatás:
    *
    igaz, a német megszállás nyomása alatt, de az ő kormányzósága idején, kb 450′000 fő – az összes vidéki [köztük az összes Hitlertől visszakapott] város gettójának a tranzit lakóját – n e m . e g é s z e n . k é t . h ó n a p . a l a t t – a Magyar Államvasutak [MÁV] összkomfortos marhavagonjaiban élőhúsként deportálták a lengyelországi Auscwitz-Birkenau vasútállomásra… Az hogy a pesti gettó lakossága – úgy, ahogy megmaradt – részben a felszabadító hadiszerencsének, és valóban Horthy azon igyekezetének köszönhető, hogy a háború után majd ismerjék el, hogy ő mégiscsak mindent megtett a “megmentésükért” és ne tekintsék majd őt háborús bűnösnek.
    A kiugrási kisérlet tehát már rég elkésett próbálkozás volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Nopasaran!
    .
    Schmidtnek egy igazán találó metafórikus keresztnevet találtam: KANCSALICA,
    mely névben szerencsésen egyesül az ő küllemének azonnali látvány-hatása, valamint a mélymagyar beállítottságát szimbolizáló ősmagyar sertésfajtára hajazó hangzás.
    Ezek után már nem kell majd zárójelbe tennünk a spiné kancsalságát…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Orbánnak tökmindegy: ha zsidók közé megy, ő a legnagyobb cionista, ha cigányok között jár, sukár gyerek válik belőle, ha meg kereszt után lohol, pápább lesz a pápánál. Csak azt tudnám, honnan szedték elő azt a kapedlit (jól mondom a fejfedő nevét)? Úgy fest, mintha valaki nagyhirtelen felkapta volna az asztalról a kiürült salátástálacskát, és a fejére csapta volna. És miért fehér? Van ennek a színnek valami jelentősége a zsidó vallásban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Jaj, jaj Kordon Blőd! Sokáig én is csak a kancsal, szőke agitprop titkárnak hívtam a történész végzettségét megcsúfolóan hazudozó Schmidt Máriát, aztán elszégyelltem magamat. Testi adottságot szitokszóként használni még akkor sem tisztességes, ha a másik orbán-fan, a Matolcsy szintén ebben szenved.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Gyula Bognar, Jr.

    Én mindíg csak azt kérdezem: Mikor lesz az első pogrom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. tisztelhölgyeimésuraim


    Fellegit kifelejtettem a FidSS hivatásos zsidajai közül. Bár származása miatt Orbán a kezdetekben még nem kedvelte ezt a szorgos talpnyalót, ám később amikor kiderült, hogy tulképp. egy kikeresztelkedett családbó gyütt, megbocsátott neki, és bevette a kutyafalkájába…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Bognár Gyula Junior!

    Mikor lesz az első pogrom?

    Jelenleg még jó a helyzet, mert a FidSS ad hoc terveket, pontokat gyárt a megvalósíthatatlanság jegyében, az ellenzék meg programokkal próbálkozik, melyek alternatívát jelenthetnének a FidSS-szel szemben.

    POGROMOT majd a FidSS rohamcsapata, a neonáci, neohungarista JOBBIK szervez, ha eljön az ideje, ha ORBÁN vezér is áldását adja rá. Előbb a cigányok ellen, hiszen “túlszaporodtak”, és a nekik kifizetett segélytömeg, e réteg munkátlansága, munkanélkülisége irritálja a közvéleményt, feltehetően a vidéki lakosság többségének helyeslésével találkozna egy ilyen teljes körű, nem csupán elszigetelt akció.

    Aztán majd, ha végleg tisztázódik, hogy nem közösködünk tovább Európával, nem állapodunk meg az IMF-fel, ennélfogva a gazdasági helyzet kritikusra fordul, nos, akkor, figyelemelterelés céljából, a gyűlöletszelepek megnyitásával ORBÁN VEZÉR majd a “fehérgalléros” zsidó bűnelkövetésre”, mint bűnbakra irányítja a figyelmet. A “zsidó” IMF, illetve a szélsőségesek szerint ugyancsak a zsidó pénztőke, illetve a szabadkőművesek irányította Európai Unió lesz az oka Magyarország csődjének, nem a FidSS voluntarista, makacs és idióta presztízs gazdaságpolitikája, melyet OV a siker csúcsaként aposztrofál, és adja be híveinek. Szerencsére egyre kevesebben hiszik el. Ám ne örüljünk ennek, mert a hitüket vesztő, elkeseredett FidSS emberek jobb híján a szélsőséges JOBBIK MAGYAR HUNGARISTA PÁRT-hoz csatlakozhatnak.

    Összenő, ami összetartozik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Nopasaran!

    En tudja, nem vagyok itt egy regi bloggolo, epphogy ide vetodtem.
    Szeretnem, ha elhinne, sem jobb, sem baloldali nem vagyok, csak a jozan esz hive, velemenyemmel a tenyekre tamaszkodom.

    Nem tudom, hogy sajat maga hiszi-e mindazt, amit itt lezavart? Mifele pogromokrol vizional? Ha a zsidokra gondol, en jelzem, hogy a magyar nepben – nem a politikusokban! – az egyszeru nepben, az antiszemitizmusnak meg a csiraja sem jelenik meg a hetkoznapokban! Volt es van zsido baratom, van koztuk melegszivu es van kifejezetten gonosz, de ot is csak a gonoszsaga miatt utaljak sokan es nem amiatt, hogy zsido, mert ez nem tema, higgye le…(legfeljebb itt)

    Mas: a ciganysag kerdesenel sem latom nyomat a pogramoknak. De tarsadalmi feszultsegtol, esetleg robbanastol, eben az esetben tartok. Es nem attol, hogy Vona gabor az utcara kuldi a “csapatait” (semmi perc alatt szetzavarnak a gardat a verekedesben joval otthonosabb ciganyok). Attol felek, hogy az egyre nagyobb szamu cigany lakossag ellatasara nem lesz a koltsegvetesnek penze. Mert vagy a nyugdijakat fizetjuk ki vagy a szoc polt a ciganysagnak (is).
    Nos, ha mar jart ott Eszak-Kleten cigany faluban, el tudja kepzelni, hogy mi lenne, ha nem jonne a segely…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  15. Nopasaran!

    En tudja, nem vagyok itt egy regi bloggolo, epphogy ide vetodtem.
    Szeretnem, ha elhinne, sem jobb, sem baloldali nem vagyok, csak a jozan esz hive, velemenyemmel a tenyekre tamaszkodom.

    Nem tudom, hogy sajat maga hiszi-e mindazt, amit itt lezavart? Mifele pogromokrol vizional? Ha a zsidokra gondol, en jelzem, hogy a magyar nepben – nem a politikusokban! – az egyszeru nepben, az antiszemitizmusnak meg a csiraja sem jelenik meg a hetkoznapokban! Volt es van zsido baratom, van koztuk melegszivu es van kifejezetten gonosz, de ot is csak a gonoszsaga miatt utaljak sokan es nem amiatt, hogy zsido, mert ez nem tema, higgye le…(legfeljebb itt)

    Mas: a ciganysag kerdesenel sem latom nyomat a pogramoknak. De tarsadalmi feszultsegtol, esetleg robbanastol, eben az esetben tartok. Es nem attol, hogy Vona gabor az utcara kuldi a “csapatait” (semmi perc alatt szetzavarnak a gardat a verekedesben joval otthonosabb ciganyok). Attol felek, hogy az egyre nagyobb szamu cigany lakossag ellatasara nem lesz a koltsegvetesnek penze. Mert vagy a nyugdijakat fizetjuk ki vagy a szoc polt a ciganysagnak (is).
    Nos, ha mar jart ott Eszak-Kleten cigany faluban, el tudja kepzelni, hogy mi lenne, ha nem jonne a segely…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  16. Főmérnököt várják a kuruc.info-n, az Amerikai Népszava szabályzata tiltja a nyílt és burkolt rasszizmust. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. Főmérnök
    2012. november 11. vasárnap
    19:26

    Ha ön nem egy régi bloggoló itt, de régi magyarországi lakos, akkor – mielőtt megszívleli “admin” tanácsát – árulja már el, üvegbúra alatt élt/él?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  18. Tisztelt Admin! Köszönöm az észrevételedet Egy másik írásban kémény polémiát folytatok vele / Török Monika Lennél -e roma M,országon/ érdemes elolvasni Én már elég régóta írogatok,de ilyen rasszista hozzászólásokkal nem találkoztam Ezért kérem ,hogy cenzurázzák az írásait !!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  19. sokszor elgondolkozom, mint pl. a fent leirtak utan, hogy amit Kertesz Akos irt abban a bizonyos “nyilt level”-ben , talan nem is annyira banto kell, hogy legyen egy magyarnak…??Na, mi a velemeny azok utan amit itt fentebb burkolta es nyiltan zsidoznak?? CCC

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Főmérnök! Én sem tudom, hol él! A magyar társadalomban masszívan megy a zsidózás. Ezt csak a cigányozás múlja felül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. A magyar társadalomban masszívan megy a zsidózás. Ezt csak a cigányozás múlja felül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. fomernok URRR!! maga egy nagy barom!! Udvozlettel egy falus zsido, akiket 44-ben, amikor vittek a csendorok, hangsulyozom, nem a nemetek, hanem a “Kormanyzo ur” csendorei akkor az egesz falu tapsikolt, hogy na vegre, viszik mar oket!!! Biztosan nem tudtak, hogy Ok nem antiszemitak!!!! Csak enniyt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Geyza! 23,22
    *
    Azt azért nem gondoltam hogy finom legyek, beveszed ezt az elvakultan antiszemita maszlagot !!!!! “Tudjuk, tudjuk; Eva Braun is zsidó volt, de azt is tudjuk, hogy Jézus viszont nem zsidó, hanem magyar volt…”
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos