Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán kitárta a muszlimok felé Magyarországot 2012. november 12. hétfő 16:36 | AN

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán kitárta a muszlimok felé Magyarországot

Budapest – Miközben Európában a legtöbb országban komoly feszültségek forrása a muszlim közösségekkel való együttélés, Orbán Viktor a I. Arab-magyar gazdasági fórumon bejelentette, hogy “Magyarországon a kapu szélesre van tárva” az arabok előtt. Orbán hangsúlyozta, nemcsak üzletembereket és pénzt lát az arabokban, hanem egy kultúrát is. Az arabok felé való nyitás a zsidónak tartott IMF-el és a Nyugattal szemben, e szavak ismeretében burkolt antiszemitizmust is takar.Hamarosan indul a II. Szulejmán-terv. Egriek várják a visszatérő muszlimokat.

Valami oknál fogva a keleti nyitás jegyében csak az arabok felé nyit az Orbán-kormány, az ugyanebben a térségben található Izrael felé nem. Annak ellenére, hogy Magyarországon e kapcsolatokat jól segítené, hogy sok zsidó él, viszont kevés arab. Az arabokat jelenleg elsősorban a szervezett bűnözés elleni szolgálatok ismerik Budapesten és a pénzváltók. Magyarország elvileg a zsidó-keresztény kultúra része lenne, viszont a katolicizmus dominálja, amelynek identitása a zsidóellenességre épült. Ezért érthető, ha a demokratikus Nyugatot a zsidó liberális világrenddel és pénzvilággal azonosító Orbán nyugatellenes, és a keleti nyitáson a muszlimok és az arabok felé való nyitást érti. A zsidókkal szemben “szabadságharcos” Orbán fejében levő káoszra jellemző, hogy például az európai (így a magyarországi) zsidók sok esetben az arabok védelme alá menekültek a katolikus egyház üldözései elől.

Orbán Viktor a liberális demokrácia és a szabad piac miatt utálta meg a zsidókat, miután a Vatikán ezeket az értékeket a zsidóknak tulajdonítja. Európa a liberalizmusnak, az egyház és az állam szétválasztásának, a demokráciának köszönheti a fejlődését. A Vatikán ezeket az értékeket, a demokráciát, a kapitalizmust, a parlamentarizmust elveti, és a zsidó szabadkőműveseknek tulajdonítja. Orbán személyes ambíciói és a katolicizmus elvei egybeesnek, és ennélfogva az antidemokratikus törekvések antiszemita élt kapnak. A Nyugat és konkrétan az IMF ellen indított szabadságharc a zsidók ellen indított szabadságharc, egyértelműen antiszemita tartalmú. Ezért Orbán nemcsak üzletet és gazdasági kapcsolatok lát az arabokkal való kapcsolatokban, hanem támaszt a zsidóellenes harcához, és mintát a monarchikus kormányzáshoz. Ehhez pedig gazdasági támogatást az araboktól.

A szélsőjobboldali irodalomban az IMF a zsidó világ-összeesküvés eszköze a nemzetek leigázására. A Mein Kampf a liberális demokráciát a zsidók trükkjének nevezte, hogy felszámolják a nemzeti egységet, és nemzetek feletti uralmukat kiterjesszék az egyes országokra. Ha egészen pontosan akarjuk értelmezni az arabok behíváésát, akkor az azt jelenti, hogy Orbán behívta az arabokat, hogy kiverjék a zsidókat.

Orbán, mint az Európai Unió tagja, felajánlotta az araboknak Magyarországot, hogy innen építsék ki Európába irányuló gazdasági hídfőállásaikat. Ha az araboknak van fülük a hallásra, Orbán felajánlotta Magyarországot az arab világnak a zsidókkal szemben. Orbán gyarmatosításnak nevezi, hogy be kell tartania azokat a demokratikus és jogállami normákat, amelyeket Magyarország akkor vállalt, amikor az Európai Unióhoz csatlakozott. Orbán Viktor már alig leplezetten a széllsőjobboldal retorikáját használva kódoltan a zsidók uralma alatt levőnek tekinti Amerikát, az Európai Uniót és a nyugati világot. Ez teljes mértékben egybeesik a Vatikán világszemléletével, amely a zsidóknak tulajdonított demokratikus világrendet és a kapitalizmust tekinti világuralmi céljai legfőbb akadályának. Ezért Orbán zsidó gyarmatosításnak tartja a nyugati szövetségi rendszer demokratikus követelményeit.

Az I. Arab-magyar gazdasági fórum üzenete az, hogy Orbán az arab gyarmatosítás előtt nyitott ajtót, és felkínálta Magyarországot a muszlimoknak. Ha az arabok ezt komolyan veszik, és a muszlim országok bevonulnak Magyarországra, feltőkésítik Orbán pasát, és védelmet nyújtanak egy arab barát monarchia kialakulásához, annak beláthatatlan következményei lehetnek. Ha elárasztják a muszlimok Magyarországot, annak nemcsak kulturális, hanem egész Európára nézve is komoly nemzetbiztonsági veszélyei vannak.

Orbán azt mondta ezen a fórumon, hogy az intézmenyekkel szemben fontosnak tartják a személyes kapcsolatokat, és az arra épülő megállapodásokat. Ez megfelel az arab mentalitásnak, amely arab bazárt csinál Magyarországból, a jogállamisággal szemben a háttérmegállapodások és a korrupció világát és kultúráját erősíti tovább.

Orbán kijelentette: “Közép-Európa egy olyan térség, azon belül pedig Magyarország egy olyan állam, amely jó lehetőségekkel, komoly növekedési kilátásokkal, a nyugat-európaihoz mérhető infrastrukturális fejlettséggel és szakmai felkészültséggel, munkaerővel rendelkezik. Ha az arab üzletemberek felismerik az európai gazdaság átrendeződését, és konkrét üzleti kapcsolatokat tudnak létrehozni Magyarországon, öt-tíz múlva azt mondják majd, hogy életük jó döntését hozták meg, amikor Közép-Európát, azon belül is Magyarországot választották befektetési helyszínnek.”

Megnyitójában jelezte, hogy a következő hónapokban több arab országgal is kormányközi megállapodást írnak alá diákcserékről, így magyar egyetemek és főiskolák sok száz, arab országból érkező diákot fogadhatnak majd, és fordítva, Magyarország is küld magyar hallgatókat arab felsőoktatási intézményekbe. Beszédében megerősítette azt az álláspontját, hogy egy “új világgazdasági korszak küszöbén állunk”, és ha az európai vezetők nem találják meg az elkövetkező korszak ma már látható kihívásaira adható optimális válaszokat, akkor Európa a következő húsz év nagy vesztese lesz. A magyar kormány úgy látja, e kihívásokra nem lehet régi módszerekkel válaszolni, “Európának gazdasági modellt kell váltania, ahogyan ezt tette Magyarország is, ahol az elmúlt két évben munkaalapú társadalom épült fel” – mondta, hozzátéve, hogy Magyarországon ma versenyképesen lehet termelni nemcsak a nyugat-európai államokkal, hanem a világ új felemelkedő gazdaságaival összevetve is.

Orbán tíz éve minden évben új világkorszakról beszél, amely csak nem akart a mai napig sem elkezdődni. A magyar “munkaalapú társadalomról” egyelőre a közmunkán kívül semnmit nem lehet tudni, azt leszámítva, hogy nincs fogyasztás, mert az embereknek nincs pénzük, ezért a gazdaság stagnál. A munkaalapú társadalom a Vatikán találmánya, XIII. Leó pápa Rerum Novarum kezdetű enciklikájára épül, amely a keresztényszocializmus alapja lett, a haramadik utas korporatív államberendezkedés elméleti alapja, amely a Mussolini-féle fasizmushoz vezetett. Ez a munkaalapú társadalom elméletének gyökere. A pápai enciklika lényege a liberalizmus és a kapitalizmus elvetése volt, és egy katolikus harmadik út a kommunista irányzattal szemben. Ez a pápai enciklika vezetett a fasizmushoz, kapcsolódott a politikai antiszemitizmushoz, és volt közvetett előzménye a náci haláltáboroknak.

Szijjártó Péter mindenes fegyverhordozó szövi majd a szálakat. Az I. Arab-magyar gazdasági fórum arab gazdasági szereplői 87 kiemelt beruházási lehetőséggel ismerkedhetnek meg – közölte Szijjártó. Az 1,94 milliárd euró összértékű kiemelt beruházás közül 35 turisztikai célú, 17 a megújuló energiaforrásokat és a zöldenergiát érinti, 14 az információs és kommunikációs technológiát, valamint az elektronikát, 11 az élettudományokat és a biotechnológiát, további 10 pedig a mezőgazdasággal és az élelmiszeriparral kapcsolatos. Egyezményt írtak alá magyar és arab diákcsere programokról.

Az egriek üdvözlik a visszatérő muszlimokat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 49 szavazatból)
Orbán kitárta a muszlimok felé Magyarországot, 4.4 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. Mikor lesz vége ennek az őrült ember hatalmának?
    Az egész fityeszt el kéne süllyeszteni a Mariana árok aljára,hogy ne tehessen kárt az emberiségbe. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  2. Hamarosan kibasznak minket minden honnan NATO ,EU stb azt megyünk a lecsóba húrrrrrrááá faszopok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (24 szavazatból)
  3. Ki az a vén hülye a vigyorgó idióta mellett? Úgy áll ott, mint aki jó melegen összeszerta magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (16 szavazatból)
  4. “Orbán kitárta a muszlimok felé Magyarországot ”

    A tetű mocsok pszichopata féreg a jó édesanyja (Sipos Erzsébet) altestét tárogassa az araboknak, ne az országot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (27 szavazatból)
  5. Ez kb olyan lepes,amikor a rohadt perzsak voltak Debrecenben uzleti uton…vissza lehet a topikot keresni.
    Az arab “uzlet emberek” ja…..gondolom mar keresik a leghosszabb letrat elerni az Orszaghaz kupoljat es kituzni a felholdas zaszlot a Qanyjukba……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  6. Akkor mi lenne a megoldás mivel senkinek nem tetszik az arab töke a véleményt irók szerint ? Viszont növekedni kell, EU követeli kevés a munkalehetőség ( több országban) ugyszintén. Nyugat nem nagyon vesz semmit tőlünk csak visz hát valamerre csak kell lépni. Maradnak az Oroszok, utódállamaik , arabok. Nem kell beszarni az araboktól sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (34 szavazatból)
  7. Kedves darázskő,
    elárulná, hogy mit visz a Nyugat Magyarországtól?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  8. Azért ez a “zsidózás”, enyhén szólva is túlzás!
    Úgy gondolom, hogy nagyon is kiélezte a cikkíró a “keresttény-zsidó ellentétet” Magyarországon.
    A lú másik oldalára tecccett esnyi, de nagyon!
    Aztán az is kérdés, hogy ezek az arabok “amerika hívő arabok”- e vagy sem?
    Mert ha igen, akkor meg mi gond van velük?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (28 szavazatból)
  9. Ez az elképzelés kudarcra van ítélve. A szaúdi befektetők Magyarországon a mezőgazdaságba akarnak fektetni, amire Orbánék válasza az volt, hogy a magyar föld nem eladó. Hiába nyalják fényesre az arab despoták seggét, a semmiért ők sem fogják Orbán rendszerét pénzelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Orbán: mi nem akarjuk elkábítani önöket…
    Ezt a fazont ott mellette, már nem is kell, talán tudja, hogy hol van.
    A 200 üzletember pedig biztosan ismeri a pávatáncost:
    tud a szorult helyzetéről, hogy képes volt az azeri baltást kiadni üzleti kilátásokért, és azt is tudják, hogy nem arra kell figyelniük amit mond, hanem arra amit tesz, nem hinném, hogy olyan feledékenyek lennének, mint a 2/3 és főleg nem olyan hiszékenyek.
    Kirándultak egyet, oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. darázskő
    2012. november 13. kedd
    15:55

    “Nyugat nem nagyon vesz semmit tőlünk csak visz hát valamerre csak kell lépni. ”
    .
    Érdekes logika. Én arra tippeltem, hogy akkor inkább produktívvá kellene válni, a beígért munkahelyek teremtésével és a kormányzati harácsolás beszüntetésével, hogy növekedjen a gazdaság és legyen mit eladni a nyugatnak jó áron. Nemde??

    .
    Ha valamerre kell lépni nem ez lenne a helyes ésszerű lépés? Ja ahhoz pénz kellene, volt is amíg a Fidesz át nem tette az ország vagyonát a külföldi magán offshore bankszámláira.
    .
    Akkor most a pénzes arabok felé fordul Orbán mert ugye azok gazdagok és szerinte majd jönnek a gazdag arab utazók rengeteg pénzzel a bőröndjükben. Csak sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy nem pénz, hanem bomba szokott lenni a bőröndjükbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Lemaradt!
    Vigyázzanak nagyon, hogy ne tegyék a 3xbóvliskontárt az ellenségükké:
    mert megtanulta, hogy amikor esélye van megölni az ellenfelét, akkor nem gondolkozik, hanem megteszi…viselkejenek rendesen, oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. darazsko
    Az legyen a maga titka, hogy mit visz a Nyugat Magyarorszagrol de hogy mit vesz, az mar nehezebb kerdes .Nincs nagy valasztek.
    Esetleg Mezokovesd-i matyo himzest….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Churchill írta emlékirataiban a következőket:
    “1936-ig Hitler agresszív politikáját és szerződésszegéseit nem Németország ereje, hanem Franciaország és Nagy-Britannia megosztottságe és félénksége, továbbá az Egyesült Államok elzárkózása tette lehetővé. Amikor első lépéseit tette, Hitler minden egyes esetben hazárdjátékot űzött, és tudta, hogy ha szembeszállnak vele, meg kell hártálnia. Mindennél kockázatosabb volt a Rajna-vidék megszállása és megerősítése. De fényesen sikerült. Hitler ellenfelei túlságosan határozatlanok voltak hozzá, hogy összemérjék vele erejüket és leleplezzék blöffjét. Amikor 1938-ban újabb lépésre szánta el magát, már nem blöffölt. Az agresszió mögött erő állt, és meglehet túlerő. Mire Franciaország és Nagybritannia kormánya felmérte, hogy milyen félelmetes változás állt be a rendszerben, már késő volt.”
    (magyarul:Európa kiadó 1995. Budapest I. kötet 71. oldal)
    Az EU és Amerika jól tenné, ha felébredne. A cikket és hozzászólásomat el kellene küldeni az EU bizottságaihoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. 08 09 10 11
    kivitel 59425 65329 73816 92078

    behozatal 29774 26905 23178 29436 millio HUF

    mindenki eldontheti maga fejlodik vagy sem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  16. @darázskő
    “…senkinek nem tetszik az arab töke…” – valami kissé pajzán, humoros dologra számítottam, de sajnos csak valami sületlenség jött ki belőle.
    .
    Bizony, kissé fura, hogy a nagy őskeresztény Orbán onnan vár valamit. Persze hiába, mert az arab nem egyenlő a hülyével, az ő két szép szeméért nem fog “sok pénztet” hozni.
    Ráadásul az arab kultúra azért valóban egészen más, mint a miénk. Az a része persze bizonyára tetszik a vezírnek, hogy a klán-szellem az uralkodó. Ő is szívesen megalapítaná a dinasztiáját, hogy nemzedékeken át uralkodhassanak.
    .
    És bizony, Gonoszka, létezik arab kultúra. Lám, én vagyok az a hülye vadbarom. ;) Lehet nem szeretni, de a létét megkérdőjelezni… (pl. Párizsban egy hatalmas, modern “palotája” is van). Néhány dolgot a mi kultúránk is átvett tőlük.
    Gyanítom persze, hogy nem erre gondoltál, csak kissé elvakított az indulat és nem fogalmaztál pontosan. Hiszen csak gonoszka vagy, nem buta. :)
    .
    Amúgy keverednek itt a kommentekben a dolgok rendesen (arab, perzsa, muszlim, stb). Azért én minden nyitott elme számára javaslom a Korán elolvasását is, szigorúan művelődéstörténeti szempontból. Persze tudom, a mai idők nem éppen a legalkalmasabbak erre. Először el kell zavarni ezt a rezsimet. … Nehogy a végén még kötelező legyen elolvasni. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. “Magyarország elvileg a zsidó-keresztény kultúra része lenne”

    Ez lehet, hogy innen így néz ki, de Izraelben nem tartják magukat a keresztény kultúra részének. Időnként a rabbik vagy az Izraeli állami televízió is elég sarkos véleményt fogalmaz meg erről. Ha az ember jár kell Izraelben akkor észreveheti, hogy (finoman szólva) Jézus nem igazán példakép. Ráadásul nem igazán érdekli őket, hogy valaki katolikus vagy protestáns, csak keresztény van. Ennyi erővel az iszlám is Ábrahámi vallás ráadásul ószövetséget tartalmazza a korán is. Ez alapján is vonhatunk le hibás következtetéseket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. Kuksi, nem a régi arab kultúrára gondoltam. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Kedves terrorista testvéreink szívesen látunk titeket országunkba ,ha esetleg székházat akartok foglalni,vagy kukákat felgyújtani azért még pénzt is tudunk nektek biztosítani,a demokrácia sárba tiprása bónusz pontot ér,cigányozás és zsidózásért fizetett szabadság jár abban a szigeten ahol épp wellnessezni akartok.Utóirat Egyre figyeljetek a főnöknek mindig igaza van még akkor is amikor épp ezerszer keveredik bele saját hazugságába ,talán csak ép kimaradt az aznapi gyógyszer adagja……………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  20. Ami azt illeti, téveszme, hogy történelmi perspektívából a kereszténység békét és boldogságot hozott volna a Földre. David Hume szerint például erkölcsi romboló hatásának tudható be a Római Birodalom bukása – és az azt követő ezer éves sötétség. A sötét középkornak nevezett időszak jellemzi a keresztény hatalom teljességét tehát. Ezen kívül a kereszténység egy intoleráns reakcionista vallás – főként ez volt a múltban -, s tudomány- és szexualitásellenes.
    Meggyőződésem szerint éppen az ellen harcolt mindig is, ami haladást, épülést és boldogságot hozott az emberiség számára. Orbán Viktor sem véletlenül állítja, hogy az ún. ‘68-asok generációja, a vezető EU-s politikusok kereszténységellenesek. Orbán szerint ő ezzel ellentétes törekvést tudhat magáénak, amikor a “nemzet” és a “kereszténység” eszméit tűzi zászlajára. A kereszténységnek tulajdonítja az összes érdemet, amelyekhez valójában ennek a destruktív, pióca vallásnak semmi köze. Az EU alkotmánya is az antikvitás, a reneszánsz és a felvilágosodás értékeire hivatkozik, mint európai értékekre. Az orbáni reakcionizmus tehát egy olyan, a 20. század első felét idéző prefasiszta konzervativizmus, amely anno megágyazott a nemzetiszocialista borzalomnak.
    A Jézus személyét a Sátánnal azonosító tradíció pedig sok évszázados múltra tekint vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  21. Meg lehet nézni, mi lett Belgiumból Hollandiából, Angliából, Franciaországból a “békés” iszlamista bevándorlóknak köszönhetően..
    Hurrá, végre behozzuk őket.
    Javaslom apró baráti gesztusként leromobolni az egri vár maradékát.
    Szulejmán-szobrunk már úgyis van, meg Atatürk terünk is.
    Csak nehogy a Parlamentről egy gigantikus törökfürdő jusson eszükbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. filo honnan ismered a keresztenyseget ? Amirol beszelsz az nem a biblia keresztenyseg, hanem csak egy vallas a sok kozul. Az igazi keresztenyek mindig is uldozve voltak, es soka helyen a foldon mai napig is kivegzik vagy bebortonzik oket. Amit te magyarorszagonlats zmint keresztenyseget, az egy nevetseges kikenyszeritett vallasos kepmutatas. Igazad van a katolicizmus intolerrans so tmillitans vallas akarcsak az iszlam. De ez nem a keresztenyseg.
    Pont idevago cikk az egyik esztergomi gyulekezet lapjan. Ök mar csak tudjak hiszen az volt valaha a “keresztenyseg” magyar Rómája:

    http://etek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=158:-a-keresztenyseg&catid=2:cikk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  23. CommonSense
    2012. november 14. szerda
    07:27

    Ez ugyanaz a duma, mint hogy nem ismered te az igazi “ortodox marxizmust”… lol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. mmivan minuszolok mi nem tetszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  25. Ezeket a barmokat akarja Orbán Magyarországra hozni.
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/sokkolo-forro-vassal-es-ostorral-verte-agyon-a-kislanyat-2119515

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. na! kitoroltel, most jo neked? hiaba torolsz ki, ez mar akkor is igy van…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. zoli
    “mi nem tetszik?”
    .
    Még kérdezed? Miután idejössz trágárkodni, mit vártál? Itt viselkedni szoktak a hozzászólók. Tudom ajánlani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. tisztelhölgyeimésuraim



    Régi Igazság, hogy AKIT ORBÁN A VÉDELMÉBE VESZ, AZ SZÁMÍTHAT ÜGYEINEK, ÉLETÉNEK VALAMI SZÁMÁRA TRAGIKUS KIMENETÉRE.
    Hát most – a magyar-arab egymásra borulás után néhány nappal – telibe telálták a gázai Hamasz katonai vezetőjét és helyettesét egy célzott akció során.

    Az ATV-n most nyilatkozik az Izrael magyarországi nagykövete. A műsorvezető Mészáros Antónia folyamatosan palesztinokról beszél. Nem tumdom, ha arabot mondana, az sértés lenne a gázai arabok számára? Miért, arabnak lenni sértés? … Avagy csak egy finomkodó s@nyalás tanúi vagyunk. Ezt a “palesztin” megjelölést az ottani arabok a 67-es háború után használták önmagukra, azért, hogy külön – és nem egy százmilliós – nemzet színében tüntessék fel önmagukat a nemzetközi közvélemény előtt. Sajnos e demagóg törekvésük részben sikeres volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. tisztelhölgyeimésuraim


    ui:

    Ez a célzott lövés humánus megoldás volt erre a tömeggyilkosra nézve. Nem szenvedett… A kötél általi halálnál mindenképpen jobb, és kíméli a civil lakosságot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. tisztelhölgyeimésuraim


    és még egy:

    Szegény Mubarak, egyiptomi elnök [és talán Kadhafi is] Orbán áldozata, 1-1 látogatást követően…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Az arabokat (a cikk alapján úgy egy az egyben) antiszemitának beállítani az legalábbis felér a náci propaganda hazugságaival. Javaslom előbb tanulni, gondolkodni és csak azt leírni amivel egy faji, vallási stb. népcsoportot nem bélyegez meg. Nem olyan rég volt a Jeszenszky ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  32. Senki nem nevezte antiszemitának az arabokat, mivel semita nép. Orbánt nevezzük antiszemitának, aki a térségben csak az arabokat keresi, Izrael felé nem nyitott. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  33. Proaktiv

    te mit ertekelsz?
    A lenyeget vagy azt hogy mi modon irom azt le?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. cima (2012. november 15. csütörtök 22:22)
    .
    Azért nem ártana, ha világosan látnád, hogy az iszlám nem (nem csak) vallás, hanem elsősorban politiai ideológia; a hívő életét teljes körűen meghatározó vallási, POLITIKAI és JOGrendszer (utóbbi a saria), amelynek követése és érvényesítése minden hívő szent kötelessége.
    Az iszlám alapkövei a Korán, valamint a Sunna (Mohammed szavai és tettei, mely utóbbinak két része van: a Sira (Mohammed élete, minden muszlimnak követendő példa) és a Hadith (Mohammed hagyománya).
    Maga az “iszlám” szó alávetést jelent, és a “muszlim” azt, aki alávetette magát.
    Az iszlám a világot hívőkre és hitetlenekre (kafirokra) osztja. A kafir puszta léte folyamatos lázadás Allah ellen, ezért a kafir soha nem lehet ártatlan. Továbbá amikor a Korán “felebarátot”, más embert említ, az csakis muszlimot jelent.
    Az iszlám szent irásai világosan leírják, hogy minden kafirt (hitetlent) és civilizációját meg kell semmisíteni vagy a közélet minden területén politikailag és vallásilag alá kell vetni. A kafir kultúra minden része Allah megsértése, amiért halál jár.
    “Korán 9:29 Harcolj azok ellen, akiknek Írás adatott (= keresztények), akik nem hisznek Allahban és az Utolsó napban, akik nem tiltják, amit Allah és apostolai tiltanak (= a saria be nem tartását), akik nem fogadják el az iszlámot, harcolj ellenük, amíg meg nem fizetik a dhimmi-adót és teljesen meg nincsenek alázva.”
    .
    Még néhány adalék:
    (1) Korán:
    Két Korán van, a mekkai (első) és a medinai (második). A mekkai békés, a medinai dzsihád-központú, erőszakos. Mohammed Mekkában 13 év alatt 150 hívet szerzett; amikorra Medinában meghalt, minden arab muszlim volt.
    (2) Dualizmus:
    A későbbi írások FELÜLBÍRÁLJÁK a korábbiakat. Példa (szabad fordítás):
    “Korán 109:2 Én nem azt imádom, amit te, és te nem azt imádod, amit én. Én soha nem fogom imádni, amit te, és te soha nem fogod imádni, amit én. Te a te hited szerint, én az én hiterm szerint.”
    Ez békés. De későbbi ez a rész (szintén szabad fordítás):
    “Korán 9:5 A szent hónapok elmúltával öld a kafirt, ahol éred. Ejtsd fogságba, ostromold meg, és hányj neki lest. Ha alávetik magukat az iszlámnak, betartják az imákat és fizetik a szegényadót, engedd őket útjukra. Allah kegyes és kegyelmes.”
    (A “szegény” a dhimmi, az alábvetett hitetlen.)
    (3) Takiyya:
    A kafirnak tett eskü, ígéret nem kötelez. Az üldözétetésnek kitett muszlim akár hitét is megtagadhatja, Allahot is káromolhatja, ez nem számít. Bármilyen alattomosság, tettetés, hazugság megengedett, ha segíti a hit terjesztését.
    .
    Folytathatnám, de gondolom, akit érdekel utána tud nézni.
    És ahogy elnézem a híreket, nem ártana.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Orban tisztaban van vele mit tesznek az Arab torvenyek a tolvajjal? Szerintem gyorsan rugja ki oket mert nem lesz mivel atolelni a kovetkezo aldozatait esetleges befektetoit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  36. Leslie G. Charteris

    A kép maga egy tanulmány. Áll ott ötszáz év legkiemelkedőbb államférfija egy ismeretlen öreg harcossal,. Arcára mosolyt erőltet, ami inkább vicsorgás.Az öreg – ki is ő ? – tudomásul veszi, hogy a színjáték része , ő is vigyorog. Szíjártó zavartan néz, kiesett a szerepéből. Ilyen buggyantnak a főnökét még ő sem látta.

    Ők a mai magyar külpolitika meghatározó figurái.
    Apropos, hol van Dr. Martonyi a világszínvonalú külügyminiszter?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Kuksi
    KISZ-titkár- őskeresztény Orbán, ja, a csuhások térdre, imához, sámándobos korona védelem, turulban született, pirospöttyös ülepű, félázsiai – hát minden volt már, csak akasztott ember nem. Ezt a katyvaszt! Nemcsak mi, már ő maga sem tudja követni ki is valójában!
    Most éppen Madridban sziporkázott kereszténységről és nem tudom, akik meghívták tudják-e ezeket a sámános dolgokat róla?! Mert akkor ez arcul csapása az őt ott hallgató keresztényeknek! Bár a pápa is egész jól viselte a kézcsókot. Csak nehogy ő is bukjon, mint a többiek, akiket megtisztel a látogatásával már azzal, ha csak favorizálja is őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Most már kezdem érteni… mikor engem megkéselt egy részeg arab lesből,hátulról, az egész ügyet eltussolták. Eltüntették az arabot, mellőzték a kiutasítást, emberöléiből testi sértés lett (mert a kisujj felé állt ki a kés a marokból, és nem a hüvelykujj felé), és amikor kártérítést akartam, azt mondták nincs vagyona, és én vagyok a hibás mert rosszkor voltam rossz helyen! Persze az arab egy 130 nm Budai vár panorámás lakásban lakik… stb! Akármilyen ügyvéddel vettem fel a kapcsolatot, először lelkes volt, de két hét után lerázott! Még a Magyar György is! Bementem a belügybe és írtam a (z aszhittem) képviselőknek , azt mondták ez igazságügy! Bementem a bíróságra, írtam egy csomó hivatalba, bírónak stb. azt mondták “jogi lehetőségeim kimerültek” “nincs igazságszolgáltatás csak jogszolgáltatás”, “legközelebb kerüljem el őket”, “ők nem végrehajtók”! Nem csak a pénz számít, de ha már azt mondja a Schmidt Zoltán, hogy “bekopogtattak az adóshoz, de úgy tűnt nincs otthon senki, ezért szüneteltetik az eljárást”.. az durva! És ott sem lehettem az intézkedésnél, pedig meg volt jelölve a lapon. Kb egy tucat jogsértés van ellenem, mert az Orbán az arabokkal üzletel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Orban egy segghulye falusi tusko.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Ego írta: “Maga az “iszlám” szó alávetést jelent, és a “muszlim” azt, aki alávetette magát.”
    Vagyis az alattvalói létet kell elfogadnia. Ez egybevág a katolikus (keresztény?) alázattal.
    Természetesen ezeket a fogalmakat jóhiszeműen is lehet értelmezni: Az isteni törvényekkel, hatalommal szembeni alázatot is jelentheti, nem feltétlenül a világi hatalommal szembeni alázatot. Azonban ezeket az eszméket világi alávetés indoklására használják fel.
    Ezzel szembe kellene állítani az autonómia eszményét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. @ego

    “Két Korán van, a mekkai (első) és a medinai (második).”( Ego,szept.16. 10:58 )
    *
    tudnál erről valami forrást adni ? köszönöm, előre is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos