Ronai and Ronai
AMERIKAI

Népszavazás dönt a Horthy Park nevéről 2012. November 7. Wednesday 15:53 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Népszavazás dönt a Horthy Park nevéről

Budapest – A tömeggyilkos és háborús bűnös Horthy Miklós nevéről elnevezett gyömrői parkról januárban dönt népszavazás. A magyar náci párt, a Jobbik tartotta fontosnak, hogy emlékművet állítson annak a nemzetvesztő magyar politikusnak, aki gázkamrákba küldetett csaknem ötszázezer zsidó és cigány magyar állampolgárt, hogy azzal a német nácik kedvében járjon. Az antiszemita Horthy kultuszát hallgatólagosan támogatja az Orbán-kormány is.

Jövő év január 6-án népszavazáson dönthetnek a gyömrőiek a helyi Horthy park elnevezéséről, miután a terület átkeresztelése ellen tiltakozók összegyűjtötték a megfelelő számú hiteles aláírást. A képviselő-testület keddi, rendkívüli ülésén hagyta jóvá a választási bizottság döntését a helyi népszavazás kiírásáról, valamint határozott a voksolás dátumáról is. A választási bizottság megállapítása szerint 2799 érvényes aláírás szerepel a leadott íveken (csaknem kétszázzal több a minimálisan szükségesnél). A voksolásra a keddi döntés értelmében 2013. január 6-án kerül sor. A következő kérdésre válaszolhatnak majd a lakosok: Egyetért-e Ön azzal, hogy Horthy Miklósról, a vitatott történelmi személyiségről ne nevezzenek el közterületet Gyömrőn?

Hitler utolsó csatlósát vitatott történelmi személyiségnek nevezni önmagában is a történelem meghamisítása. Ennyi erővel Szálasi ferencről és Adolf Hitlerről is lehetne tereket elnevezni Magyarországon, mert akik Horthyt éppen az antiszemitizmusa és a zsidók irtásában játszott szerepe miatt szeretik, többnyire Szálasit és Hitlert is legfeljebb vitatott személyiségnek tartják. Akik nem, azok csak azért nem, hogy legalább Horthyt tisztára moshassák.

Az ügy előzménye, hogy április 23-án a képviselő-testület egyetlen jobbikos tagjának javaslatára határoztak arról, hogy a Szabadság tér júniustól Horthy Miklós volt kormányzó nevét viselje, de a lakosság egy részének tiltakozása nyomán végül csak a téren lévő parkot keresztelték át. Jellemző és beszédes, hogy a Szbadság helyett választanák Horthyt egyes magyarok.

Mezey Attila (Gyömrő 2000 Kör), a város alpolgármestere október 18-án azt mondta az MTI-nek: a képviselők azért nem vonták vissza az átnevezésről szóló határozatot, mert lehetőséget kívánnak adni, hogy népszavazás döntsön ebben a kérdésben. Így azok a lakosok is véleményt nyilváníthatnak, akik üdvözlik a Horthy park nevet. Ha most leszavazzák őket, az Orbán-rendszer katolikus iskolái, amelyekben Nyírő, Wass Albert és a hungarista Prohászka püspök a példaképek, olyan embereket nevel, akik idővel nagy többséggel szavaznak majd az antiszemitákra és a tömeggyilkosokra.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.3/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 28 szavazatból)
Népszavazás dönt a Horthy Park nevéről, 3.3 out of 5 based on 19 ratings

Címkék: , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. siralmas, ugy gondolom, hogy ebben minden benne van!!Engem 7 eves koromban nem a nemetek, hanem Horthy csendorei hurcoltak a vagonokba es azok is kisertek el!! Egy nemetet se lattunk!! Horthy, hmm, apamat 42-ben egy ingbe, gatyaba kuldte a Donhoz aknat keresni es szerencsetlen jo apam meg is talalta, mert felrobbant! Ez volt Horthy!! Ah, kar a szoert, ez mar nem segit!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (69 szavazatból)
  2. Legyen a neve, mondjuk, Sátán Park.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (47 szavazatból)
  3. Undorító , felháborító.
    Hogy ez egyáltalán téma !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (46 szavazatból)
  4. Nép-szavaztassanak csak! Nem eléggé ítélik még el a világ minden szegletében a magyarokat? Muszáj teret adni minden aljasságnak?
    Megfordult a világ! Minden negatívumból hasznot húznak, hogy magukat valakiknek érezhessék? No hiszen! A 20-as IQ-jú”nemzettestvérek”!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (47 szavazatból)
  5. A demokrácia ellenségeinek a szavazó urnákhoz engedése csak egy célt szolgálhat – látni kell a veszély nagyságát.
    Ez ma Magyarországon az elviselhetőség határát döngeti – tenni kell ellene!
    :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (41 szavazatból)
  6. Mindig van lejjebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (34 szavazatból)
  7. geyza, mi undorit teged??? mibol van eleged?? Te vagy a rosszabbik, vagy a jobbik??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (19 szavazatból)
  8. (Azért halkan megjegyzem, gyermekeim nevelése az én dolgom.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  9. Elmebeteg ország elmebeteg ügyei.
    A Jobbik Orbán elsőszülött fia és csatlósa,valamint vésztartaléka 2014-re.
    Egyáltalán mi lenne,ha támadna egy új párt és be akarná jegyeztetni magát mondjuk “Legjobbik” néven. Azt is bejegyeznék ???
    Mindenesetre a rovásírás alkalmazása is egy baromság a helységneveknél.
    Vajon a Horthi teret is rovásírással akarják feltüntetni ?
    Minden jóérzésű ember menjen el szavazni,mert Horthi híveit le kell söpörni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (38 szavazatból)
  10. Újra és végre jól meg kell csinálni a rendszerváltozást !!!
    Modern társadalmi formát kell magunknak kiválasztani!!!
    .
    Ennek a nemzetnek meg kell állapodnia önmagával.
    A magyaroknak saját maguk számára új-tisztességes-európai alapnormákat és erkölcsöt kell megfogalmazniuk, amihez utána minden állampolgárnak tartania kell magát.
    A népnek joga van megtudni a pontos történelmét, hogy annak ismeretéből a jelenét és a jövőjét illetően helyes következtetéseket tudjon levonni, hogy ezután végre helyesen cselekedhessen.
    Ki kell nyitnunk a szemünket!
    Előbb érteni- és megérteni kell a szűkebb és tágabb környezetünket, hogy utána ugyanezt elvárhassuk tőlük is.
    .
    A jó példákat át kell venni és alkalmazni kell azokat.
    Más kisnépek (Svájc, Dánia, stb.) rendben vannak, mi miért nem???
    .
    És végre mi mikor igen?
    Egyszer ennek is neki kell ám állni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  11. Azért ennek is megvan a kockázata. Mert ha érdektelenségbe fullad a dolog, akkor marad Horthy-tér. Vagy ha mégrosszabb következik be és leszavazzák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (16 szavazatból)
  12. “Eszeveszett táncban ugrál a horda/ gyáva hülyéket tovasodorva” – írta Soós Zoltán a Gorombakovácsok-ban. Nem mostanában, hanem úgy ötven évvel ezelőtt. Azok, akik “vitatott” személynek nevezik Horthyt, kimondatlanul is helyeslik a fehérterrort, azt, hogy a hazát védő vöröskatonákat, a jobb életre vágyó zselléreket, a jogokat követelő munkásokat kivégeztette, lövetett a tüntetőkre – nem gumilövedékkel tisztelt amnéziás honffytársak. Aki tűzzel-vassal védte a feudális egyházi nagybirtokokat, a semmirekellő keresztény-úri középosztályt. Aki irredentizmusától hajtva lenézte a szomszéd népeket, akinek uralgása alatt Magyarország a nemzetközi színtéren megvetett pária volt, ahonnan elvándorolt másfél millió ember. És mindennek a tetejébe jött az aljas hazaárulás, a nép megtizedelése a zsidótörvények és az eszetlen háború által. Mi ebben a “vitatott”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (36 szavazatból)
  13. Kedves

    feribacsi,
    2012. november 7. szerda
    16:09

    Látom,az édesapja haláláról (is) szóló megjegyzését is negatív értékeléssel látták el ezek a fasiszta fideszes bérencek.Vagy el sem olvassák,amit unlike-olnak,vagy annyira gonoszak,hogy még a leírt eset sem hatja meg őket.Ha az utóbbi a valóság,akkor csak annyit kívánok nekik,hogy hasonló családi tragédiákat éljenek meg,akkor talán az empátiás készségük eléri egy taknyos zsebkendő szintjét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (33 szavazatból)
  14. talalom
    2012. november 7. szerda
    20:20
    Hű, de ismerős ez amit leírtál. Feudális nagybirtok, tömegek elvándorlása, semmirekellők pozícióba helyezése, idegenek megvetése satb. Miről is írtad ezt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  15. Torgyán Józsi bácsi annak idején férgeknek és dögkeselyűknek nevezte a liberálisokat gyakorlatilag egy antiszemita beszédet tartott 1998-ban az SZDSZ ellen. Józsi bácsi azonban 1993-ban Kenderesen részt vett a Horthy újratemetésen. Aztán 1998-ban hatalomra segítette a Viktort: http://www.youtube.com/watch?v=JAPaXp2Jrvc&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (26 szavazatból)
  16. A kormány nemcsak hallgatólagosan támogatja a Horthy-kultuszt, hiszen a Parlament körüli tér is úgy fog kinézni (a jelenlegi tervek szerint), ahogyan 1944-ben nézett ki. Ha nem támogatná ezt a kultuszt, akkor nem állhatna egyetlen H.M. szobor sem az országban, nem nevezhetnének el róla teret, mert nem lehetne.
    A jobbik meg ov polgári köréből szabadult az országra, ov hathatós támogatásával.
    Egyébként megosztom Veletek elborzadásomat, amikor azt hallottam, hogy van már Prohászka-akadémia, ha jól emlékszem a hallottakra, Székesfehérvárott. Egyik vezetője az országgyűlés egyik alelnöke, Lezsák S.
    Wass A., Tormay C., Nyírő műveit pedig tananyaggá tették.
    Ha ov-nak és bagázsának ez nem tetszene és nem bátorítanák, akkor ez mind nem lehetne, mert tilos lenne náci és antiszemita eszméket hirdetni. Dicsőíteni és tanítani pedig különösen tilos lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (36 szavazatból)
  17. Báthory Ödönke! Talán nem véletlenül ismerős?!
    A Kossuth térről: azóta is azon gondolkozom, hogy 1944 melyik hónapjának állapotában akarják visszaállítani szegény teret? Talán, mondjuk a ‘44 novemberi állapotában, a homozsákokkal, a romokkal, a Vecsés felől már hallható szovjet ágyútűz dörejeivel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  18. Horthy egy szar háborús bűnös , ez nem vitás .
    Csak éppen Sztálin valahogy kimentette Nürnberg alól.
    Valami miatt megkegyelmezett annak a szemétládának.
    Talán értékelte a szerencsétlen kiugrási kísérletét , fene tudja.
    Miundenesetre kihúzta a rohadéknak a nyakát a megérdemelt hurokból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (33 szavazatból)
  19. Ennek alaknak most már inkább le kéne néznie Horthyt, hiszen olyan kis primitív és gyámoltalan volt az volt hozzá és példaképéhez képest képest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (13 szavazatból)
  20. Na most elvalik a sz@r a viztol. Ha megszavazzak ezt akkor megerdemli Magyarorszag minden keservet, amiben szenved.

    Megis ennyi idiotaval hogyan akarnak rendes viragzo orszagot letrehozni ?
    Hat nem lathato hogy a mostani helyzet azert ilyen mert MO-t mindig diletans banda vezeti ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (23 szavazatból)
  21. CommonSense, a májtól válik el, nem a víztől, a víznek a tetejére jön föl s ott úszkál, de nem válik el tőle, mert nem tud.
    Sokmindennek, csak éppen dilettánsnak nem lehet nevezni azt a vezetést, ami ilyen csekélyke idő alatt Európa, sőt az egész világ szeme láttára képes volt a visszájára fordítani, a sarkaiból kifordítani, és mindenéből kiforgatni egy egész országot, Nemesmedvestől a Horthy parkig. Dilettáns banda ilyesmire nem képes, de nem ám.
    Jól képzett, brilliáns elméjű, profi gazemberek annál inkább.
    Ha csak fütyörészünk az erdőben, azaz gúnynevekkel, csúfolódással, lényegtelen vonások cikizésével, becsmérlő szavak unalomig ismételgetésével kvázi bagatellizáljuk a tényleges veszélyt, akkor magunkat csapjuk be. Oda az éberség, oda a józanság. Hiszen, milyen kicsi, milyen gusztustalan és idétlen, építeni nem tud, csak rombolni, egy rendesebb helyen a köszönését se fogadják, hehe, olyan, mint sajátmaga karikatúrája, hogy lenne má’ veszélyes ez a kis nyikhaj, hogy tudna má’ ártani nekem?!
    Hát úgy, ha mondjuk ő az AIDS-vírus…
    Ezért butaság az a javaslat is, hogy röhögjük ki a nácit, abba majd jól beledöglik.
    Pont ellenkezőleg, róla lepereg, nemhogy döglene tőle, inkább megerősödik, te viszont, miközben remekül mulatsz saját vicceiden, egyszercsak azon veszed észre magad, hogy épp most csiklandoz halálra jókedved forrása.
    Én úgy gondolom, ha sikerülne fölhagynunk az ellenfél le- és alábecsülésének öngyilkos gyakorlatával, akkor ritkábban kéne partra vetett halként tátogva hüledeznünk, hogy nahát, azért ezt nem gondoltuk volna…
    Akkor képesek lennénk átlátni és fölfogni, hogy valójában mivel is állunk szemben. És akkor elkezdhetnénk megfogalmazni az ellenállás mikéntjét, már amennyiben komolyan gondolja bárki is az ellenállást.
    Javaslom, nézzünk szét néha a nyúlon túl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  22. “Egyetért-e Ön azzal, hogy Horthy Miklósról, a vitatott történelmi személyiségről ne nevezzenek el közterületet Gyömrőn?”
    .
    Figyelem választók! Jól olvassák el a FÜLKÉBEN a kérdést, mert a “NE” szócska kihagyása megfordítja a kérdés lényegét!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  23. Mit szólna a jobboldal, ha valakik felvetnék. hogy legyen Rákosi, vagy Gerő tér? A jobboldal az utcán hangosan tüntetne. A Horthy kultusz ellen azonban nincsenek több ezres megmozdulások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)

  24. CSIBÉSZSÉGBEN, CSALÁSBAN, CSALÁRDSÁGBAN IGENIS PROFI A FIDESZ.
    HÁT ISTENEM, A GAZDASÁGHOZ DILLETTÁNS, DE HÁT MINDENHEZ NEM ÉRTHETNEK óK SEM…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  25. “a zsidók irtásában játszott szerepe miatt szeretik”
    Ezt én sokáig nem hittem el, de most már lassan nekem is leesett az a bizonyos tantusz. Elképesztő, hogy valakit ezért szeressenek.
    Mint egykori külhoninak nem megy a fejembe ez a belhoni mentalitás.
    Mit mondjak? Az én szeretet Magyarországom semmivel sem különb Szerbiától, ahol sokan még mindig istenítik Milosevicsot.
    Szinte kár volt idejönnöm, itt ugyanaz van. Valahogy szégyellem, hogy magyar vagyok. Úgymond kiábrándultam a “saját fajtámból”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (23 szavazatból)
  26. #
    Nikos Galis
    2012. november 8. csütörtök
    11:51 Ha Horhy, Nyírő, Vas Albert Prohászka stb nem lettek volna antiszemiták akkor nem lennének népszerűek. Az antiszemita nézeteik teszik népszerűvé őket a jelen kor magyar társadalma számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  27. Én még nem találkoztam olyan magyar jobboldali szavazóval aki ne lenne antiszemita. A többségük egyébként életében nem találkozott még zsidókkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (22 szavazatból)
  28. Gedeon, 12:14
    Számomra az elég érdekes, hogy az emberi agy nem előre, hanem hátra fejlődik. Ki gondolta volna, hogy a 21. században ezek az állapotok fognak még uralkodni? Hihetetlen !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  29. “Ennyi erővel Szálasi Ferencről és Adolf Hitlerről is lehetne tereket elnevezni Magyarországon ”

    Nem kell sokáig várni, rövidesen megérhetjük ezt is :-(( Gondolta volna valaki úgy 4-6 éve, hogy idáig jutunk, juthatunk ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  30. “Mezey Attila (Gyömrő 2000 Kör), a város alpolgármestere október 18-án azt mondta az MTI-nek: a képviselők azért nem vonták vissza az átnevezésről szóló határozatot, mert lehetőséget kívánnak adni, hogy népszavazás döntsön ebben a kérdésben. ” Kapják be! Amikor átnevezték, még véletlenül sem akartak népszavazást. Most majd amögé bújnak, ha nem lesz érvényes mennyiségű szavazat. Mert sajna nem lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  31. vajon készült horthyról olyan kép is, amin nincs rajta hitler? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  32. Kevés.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  33. miért pörög a csillag, ha értékelni szeretnék?????????? ….még mindig pörög, bosszantó……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  34. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    Telekis!
    .
    Sajnos, amig ez az úgynevezett Unió nemzetállamok konglomerátuma marad, addig ezek kohéziója is rendkívül gyenge marad. Bizonyos erők, pl.a FidSS, a nacionalizmusukat fontosabbnak tartják a nemzet valóságos fölemelkedésénél. Ergo:
    “…Álom, álom, édes álom, álomkép,
    Álmodjuk, hogy egymásé leszünk mi még…”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    A MÉLYÉT KUTASD, NE A FELSZÍNÉT !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. kedves rossmodorban!! Koszonom, hogy “elolvasott” engem. Sajnos csak akkor latjuk mennyi a szemet korulottunk, amikor soprogetun.Minden jot!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Azert nem szabad elfelejteni kik segitettek Horthy Miklóst MO nyakara ultetni!!!!!!!!!!!!!!!!

    Horthy Miklós 1919. augusztus 18-án a Szövetséges Katonai Misszió előtt jelentette be, hogy amint arra engedélyt kap, négy napon belül tényleges haderővel rendelkezik, és helyreállítja a rendet Magyarországon.[16] Csapataival az .ANTANT engedélyének birtokában a Dunántúlra vonult, főhadiszállását pedig Siófokon rendezte be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. @kevin
    “vajon készült horthyról olyan kép is, amin nincs rajta hitler? :)”
    .
    Biztosíthatlak; AN oldalán tutifix, hogy egy sincs ;-)
    .
    Más:
    Azzal, hogy a Horthy Parkról népszavazás dönt nem azt a nagyon durván sárbatiport demokráciát alkalmazza a kormány? Ha ilyen formában jön létre ez a park akkor a demokratikus alapelvek szerint teljes mértékben legitimnek számít. Vitának nincs helye. Mellesleg egy történelmi személy (örök kardinális példa: Horthy v. Kádár ugye…) egyéni megítélése már nem tartozik a szabad véleménnynyilvánításhoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  39. Hadüzenet az USA-nak és a SZU-nak!
    Több, mint 200 000 magyar honvéd Don-kanyarba küldése rossz felszerelésben, 600 000 magyar állampolgár bevagonírozása – ki kell próbálni, melyik, milyen “élmény” lehetett – aztán jöhet az emlékév és a megemlékezés, a terekkel és szobrokkal, de csak azután, hogy megpróbálták … – oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Horrorvicc!

    Hitlert is demokratikusan választották meg!A joggal való visszaélés–ami ebben az országban a jogászok, és mások bűnös hozzáállása miatt tengernyi méreteket öltött—ellen is fel kéne lépni.(weimari köztársaság)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Horvitz87! Vannak olyan általános emberi értékek, amiknek létjogosultságát nem népszavazás dönti el. Meg vannak olyan álságos kérdések, amiket hiába válaszol meg a 90 % a kérdésfeltevő szájaíze szerint, a nagy többségnek kárt okoz.
    Például: Akarja-e, hogy a külföldön élő magyar felmenőkkel rendelkezők szavazzanak a magyarországi belügyekről?
    Vannak, akik szerint a nemzet elidegeníthetetlen joga, hogy egyesítse tagjait a közös akaratnyilvánításban. És vannak, akik a külföldön élő nemzettársaikat nem tartják magyarnak. Ön mit gondol?
    Én azt gondolom, hogy az, aki ilyen kérdéseket tesz föl, az a leggaládabb aljasságra is képes. Nem akarok hosszas fejtegetésekbe bocsátkozni, ezért egy másik példa erre a típusú kérdésfeltevésre, amit mondjuk a körtetermesztők fogalmaztak meg:
    Vannak akik szerint a körte ízesebb és édesebb gyümölcs, mint az alma. Mások úgy tartják, hogy az összes körtefát ki kellene vágni, és be kellene tiltani a körte termesztését. Ön mit gondol?
    Na, erre válaszolj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. zsazsa
    2012. november 9. péntek
    04:39
    Ha “pörög a csillag”, nyomj egy F5-öt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. arról sem népszavazással döntünk, hogy ki vezesse a repülőt gyerekek, van, amit nem a birkáknak kell eldönteni, na

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Maguk a nácik mondták, hogy ennyi idő alatt, és ilyen mértékben nem lehetett volna a magyar hatóságok együttműködése nélkül a zsidókat összegyűjteni.
    A Németek a háború után szembenéztek a múltjukkal.
    Mi mikor fogunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ceausescu ma választásokat nyerne 2014. April 12. Saturday

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos