Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lesz még magyar-japán közös határ 2012. november 18. vasárnap 20:49 | AN

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lesz még magyar-japán közös határ

Budapest – Matolcsy György már nemcsak a magyar őskori agysebészetre alapítaná a jövőt, hanem a japán és magyar gyerekek fenekén levő kis piros pontokra, amelyek megnyithatják előttünk az ázsiai piacokat. Magyarország szerinte kelet-európai kistigris lesz, kicsi, lapos, sárga, aranyos és játékos, de azért lesznek fogai. Ez jó hír, mert ha jelenleg Matolcsyra nézünk, akkor egy agyatlan csigát látunk, amelynek nincsen se foga, se keze, se lába, csak két külön száron mozgatott szeme, és nyála.

Matolcsy szerint Ázsiából származunk és a Japánokkal rokon nép vagyunk, ennek bizonyítéka, hogy “kisgyermekeink fenekén 100-ból 30 esetben hat hétig kis, piros pont van, mint a japán kisgyermekek fenekén.” A magyar kormány esze és furfangja hozzátette, hogy ezt japán tudósok mondták neki. Arról nem beszélt, hol látták japán tudósok száz magyar hathetes kisgyerek fenekét. Azt sem lehet tudni, hogy a piros pötty honnan jön a magyar és japán fenekekre, de azt már tudjuk, honnan van a Túró Rudi Pöttyös ötlete. Japánba kellene exportálni. Ha a fenekünk olyan, mint a japánoké, ez azt jelentheti, hogy lehet még magyar-japán közös határ. Csak felmutatjuk a gyerek fenekét és már megyünk is Japánba.

Matolcsy mindezt Lázár János városában, Hódmezővásárhelyen mondta, ahol nem rikák egyébként sem az ehhez hasonló megnyilvánulások. A lányos anyukák szeretnek járni ezekre az összejövetelekre. Matolcsy azt mondta, hogy Magyarország ugyan nem lesz európai elefánt, de “remélem lesz megint kelet-európai kistigris. Aranyos, játékos, de azért lesznek fogai”. A pénzvilág elleni szabadságharcot tartja Matolcsy a legjobb pénzszerzési módszernek, és úgy gondolja, hogy ez egy olyan “macska-egér harc”, amelyben mi leszünk a macskák.

Magyarországon általában sértegetésnek és viccnek szánják a bezárt elmegyógyintézet emlegetését, de lassan vicc és sértegetés nélkül kell feltenni a szakmai kérdést, hogy nyilvánvalóan gyakorló elmebetegek vezethetnek-e egy országot. Tízmillió ember sorsáról van szó, akinek a megélhetése egy olyan ember kezében van, aki azt gondolja, hogy a világ pénzügyi rendszere az egér, és ő macska.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +47 ( 47 szavazatból)
Lesz még magyar-japán közös határ, 5.0 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. NE röhögtessé’ waze…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  2. A gond az, hogy a közönség röhögés nélkül el tudta viselni, komoly képpel, áhítatosan ültek, viszont az ázsiai törzs-ségezést kikérték maguknak, mivel az balról érkezett, de pirospöttyözést a seggeken minden további nélkül benyelték.
    No és az a kérdés, hogyan lehet meredekebbé tenni az emelkedő pályát?! Hofi is megnyalta volna utána mind a tíz ujját! Három egymás követő negyedévben elért recesszió mellett ilyet tényleg csak az kérdezhet, aki komolyan veszi, hogy a “negatív növekedés is növekedés”
    Félelmetesen szánalmas pillanatfelvétel a közállapotainkról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  3. Rajtunk röhög a világ! Szégyen !!!!!:(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  4. http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/ajanlottblogok/3700-gal-j-zoltan-bal-felso-sarok
    “Olyan jó lenne kiröhögni őket.

    Nevetni a miniszterelnökön, akinek szavatossági ideje rövidebb már, mint a napra kitett madártejé: reggel 8-kor azt mondja, nem kell újabb csomag, 11-kor bejelent egy 60 milliárdosat, amiről tőzsdezárás után kiderül, hogy 90.

    És ez már a harmadik package, you know. Jó lenne nagyokat kacagni az emberen, akinek ennyi szórakoztató pillanat után garantált a stand up comedy karrier, ha kiszabadul végre a nemzetgazdasági miniszterség őt mentálisan láthatóan megviselő terhe alól. Addig is megmaradnak nekünk örökbecsű szavai a magyarok 30 százalékának seggén lévő piros pontról, ami ragályos lehet, úgy tűnik. Elkapta tőlünk például Európa eddig utolsónak hitt diktátora. Mi másért gondolná Fehéroroszország hírhedett vezére, hogy végre Magyarországnak is elege lett a demokráciából, meg a piacgazdaságból, miként azt tegnap mondta volt. Ez vagy a tomportájékról tovaterjedő pörsenés mellékhatása, vagy az igazság maga. Ideje, hogy egy kormánydelegáció közelebbről megvizsgálja Lukasenko fenekét, hátha fújdogál arrafelé is az a keleti szél.

    De amíg mi kínunkban kacagunk rajtuk, ők szórakoznak velünk. És ettől ez az egész már baromira nem vicces.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  5. No comment. Matolcsy pszichopata, Orbán pedig egy önmagát messiásnak képzelő, közveszélyes, elmeháborodott diktátor, aki immár nyíltan hadat üzent Európának és mindannak, amit Európa az elmúlt 60 évben a béke és az egységesülés szent célja érdekében tett és elért.
    Kellene egy képletes kilövési engedély, egységes transzatlanti kijelentés: Merkeltől Obamáig, Hollandetól Cameronig, Ficótól Tuskig egységesen mondják ki: ez az ember és a politikája elfogadhatatlan, Orbánnak mennie kell. Vagy ha a magyar nép őt akarja, akkor Magyarországnak a civilizált népek közösségeiből, az EU-ból, a NATO-ból, az Európa tanácsból, az OECD-ből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  6. Már éppen a sírógörcs határán voltunk a magyar állapotokat tekintve, a korábbi írások elolvasása után, amikor a fenti a fátyolosodó szemünk elé került.
    És ettől majd leestünk a székről a röhögéstől.
    Köszönjük! +++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  7. De ha már kenyeret nem is tudnak biztosítani a népnek, cirkuszt kapunk bőven!
    A hvg.hu cikkében arra mutatott rá, hogy Semjén Zsolt 1991-ben megvédett teológiai doktori dolgozatának közel negyven százaléka magyar, német és angol nyelvű források átvétele. A miniszterelnök-helyettes Az öt világvallás című, minden könyvtár szabadpolcán elérhető népszerű könyvből is jócskán merített.
    http://hvg.hu/itthon/20121118_miniszterelnokseg_semjen_doktori#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_11_18

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  8. “Matolcsy szerint Ázsiából származunk”.
    Ez ellentmond apám véleményével.
    Ugyanis, apám belém sulykolta, hogy én majomszármazású vagyok.
    Talán Matolcsy is, gondolom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  9. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=422436014476275&set=a.369929759726901.90842.345078772212000&type=1&ref=nf
    Eltolcsi boldog ifjúkorában a piros pöttyel. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  10. Nepszavazas kene arrol,,hogy beutaljak e ezt a felkegyelmut azsiaba ,azon belul eszak koreaba 1 elmegyogyintezetbe ! Lmp inditsa el az alairas gyujtest SOS! Magyarorszag haldoklik , gazdasagi , politikai teren egyarant! Orban az uj arisztokracia vezetoje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  11. Szánalmas ez az ember.
    Ha belegondolok, hogy ez a világhálón kering…Mit gondolhatnak rólunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  12. néztem a Hódmezővásárhelyi előadását. lázárt mellette a közönségben ülőket. néha felröhögtem, néha vonyítottam kínomban. lázár cinizmusán kinyilt a csákánynyél a zsebemben. matolcsy arcjátéka mindent elárult. még sosem láttam őt beszélni amit nem bánok. egy kérdés fogalmazódott meg bennem azonnal. ezt a palit az opnyiból engedték ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  13. én nem is értem, a fidesznek nem vérciki már ez az ember? hogy ülhet még ott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  14. Ha szeretne japán-magyar kapcsolatokat kiépíteni, – más szóval a japánokat tarhálni – ahhoz a japán és magyar seggek közötti párhuzam megvonása nem a legjobb kezdés.
    .

    Általánosságba szólva, sem a japánok sem más országok politikusai és üzletemberei nem szoktak kedvezően beindulni a tárgyalópartner seggének látványától.
    .
    Általános jó tanács matolcsynak, ha üzletet akarsz kötni és pénzt kapni, ne a segged mutasd a partnernek. Bár Matolcsy esetében ez esetleg előnyösebben hathat mint az arca, de azért jobb nem ezzel kezdeni.
    .

    Másodsorban, a japánok nem a seggünk alapján döntik el, hogy vállalják-e a magyarokkal a rokonságot, vagy egyáltalán barátkozni akarnak e velünk, és ha így folytatjuk esetleg ők fogják kikérni maguknak bármilyen etnikai párhuzam megvonását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  15. A piros pont kereses rasszista. A magyar nem annyira genetikusan egyseges hogy ilyen azonosito jegyeket lehessen keresni. MO-n rengeteg nem genetikusan magyar nep keveredett a magyarokkal ezert semmi ertelme beszelni a magyarsagrol mint genetikai csoportrol. A ferde szem jobb azonosito lenne :), de amig a japanok azsiai nepcsoport addig a magyar kaukazusi (feher) fajhoz tartozik tulnyomo esetben. Szoval a feltetelezett rokonsag valahol a Noe utani idoszakban ket kulon agon indult el, de ilyen rokonsag van nem csak a sargakkal hanem a feketekkel vagy a vorosboruekkel is, sot a ciganysaggal es a zsidosaggal is. Vegul is mindannyian rokonok vagyunk ugyanis genetikailag bizonyitott hogy az egesz emberiseg egyetlen Os Apatol es egyetlen Os Anyatol szarmazik. Nem keverdetunk sem a majmokkal sem mas alatokkal (pl birka) meg akkor sem ha sok nepnek koztuk a magyarnak is voltak erre iranyulo torekveseik. lasd kovetkezo:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  16. A múlt nomád társadalmaiban a magányos pásztor és állatai közötti szexuális kapcsolat gyakoribb lehetett, de modern világunkban az ilyen kapcsolat egészen ritka. Persze ezen a téren nehéz pontos adatokat beszerezni, ám A. C. Kinsey megállapításai ma is helytállónak tűnnek. Eszerint az emberikai férfiak kb. 8%-a, a nőknek pedig 4%-a rendelkezett ilyen tapasztalattal, s többnyire ezek is epizódikusak voltak. Ha egyáltalán előfordul szexuális kapcsolat az ember és állat között, ez ma inkább csak falusi tájakon történik meg. Például a farmokon felnövő fiúk megfigyelhetik az állatok párzását, s így hajlamossá válhatnak szexuális próbálkozásra velük. Koitálni próbálhatnak például tehenekkel, pónilovakkal, birkákkal, kutyákkal, sőt, kacsákkal vagy tyúkokkal is. Ilyesmivel legfeljebb néhányszor próbálkoznak, bár néhány kivételes esetben egy fiú tartósabb kapcsolatba kerülhet egy kiválasztott állattal.. Persze nem a koitusz a szexuális kapcsolat egyetlen, lehetséges formája. Néhány fiú egyszerűen maszturbálja az állatot (ahogyan a mesterséges megtermékenyítés érdekében ondót szereznek a farmerek), vagy pedig az állattal nyalatják péniszüket vagy ánuszukat. Hasonló technikát nők is használnak, bár ez még ritkábban fordul elő, mint férfiaknál.
    Ha a szexuális közösülés ember és állat között viszonylag ritka is, egyáltalán nem szokatlan különböző fajú állatok között. Egyes esetekben (pl. lovak és szamarak, oroszlán és tigris között) az ilyen párzásból még utód is születhet (öszvér stb.) Az ember-állatnak persze nincs közeli rokona az emlősök között, s ez elég ok lehet arra, hogy korlátozza velük a szexuális kapcsolatot. Az ilyen kapcsolat egyébként sem vezethet emberi vagy állati terhességhez.

    forras : http://www.szexualpszichologia.hu/szexviselk.htm#Tiltott_szexuális_viselkedés_és_nemi_erőszak_

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  17. kevin
    2012. november 19. hétfő
    00:42
    én nem is értem, a fidesznek nem vérciki már ez az ember? hogy ülhet még ott?
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

    .
    Annak, hogy egy lakossági fórumon elhangzottak ekkora média nyilvánoságot kaptak, két oka lehet:
    1., Tesztelik a nép tűrőképességét
    2., Ezzel provokálják a tömegeket
    Mindkettő lehetőségnek politikai haszna van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Nikos Galis
    2012. november 18. vasárnap
    21:27
    Ázsiában őshonos a majom, a városligeti Zoo-ban nem. Úgyhogy a dolog stimmel. Ázsiai félmajomszármazékok vagyunk. Vagy félázsiai majomszármazékok.
    Árulkodó és tanulságos egyébként, hogy száll a “leázsiaizás” Bajnaira: a hmvh-i lakossági fórumon a lakosság arról faggatta a popóügyekért felelős lényt, mit is gondol arról, “hogy Bajnai Gordon szerint a Fidesz-szavazók ázsiai törzset alkotnak”? Az orbáni csakerőbőlértő-félázsiaiszármazékolásról már bizonyára ismeri a lakosság a pirospontügyi fenomén véleményét. Meg különben is, az az egész lakosságra vonatkozott, tehát többfelé oszlott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. Grazi klinikán bizonyára Orbánt és Matolcsyt egy osztályon kezelték. Elmeosztályon!
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. Kész!

    Most már tudjuk:

    egy bárányhimlős gyerek, az fidesz-bérenc!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. Állítólag, némelyik szülészeti osztályon már megjelentek tetoválással foglalkozó személyek,és komoly összegért hajlandóak az újszülöttek fenekére, piros pöttyöket tetoválni. Beteghordó ismerősöm szerint, nagy az érdeklődés, és nem csak az újszülött osztályon. Szem, és fültanúja volt amikor, egy 87-éves békemenet résztvevő, szintén kérte a tetoválást. Hétvégén én is szeretnék elmenni úszni, de kétségeim vannak az alkoholos filctollal szemben, remélem nem áznak le a pöttyeim, megpróbálok alapos lenni. Majd az asszony segít, hogy a hátamon is legyen megfelelő számú piros pötty. Én rendes Magyar ember szeretnék lenni. Vagy ez így nem működik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  22. Röhögés után mélyen sajnáltam, hogy már nincs kitől, kiktől megkérdezni, volt-e piros pötty a fenekemen ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Kékes-lila pöttyről (foltról) hallottam, pirosról még nem. Németül Hunnenfleck vagy Sakralfleck-nek nevezik, angolul ‘Mongolian spot’-nak: http://en.wikipedia.org/wiki/Mongolian_spot
    Egy nagyon ősi, öröklődő jellegzetesség lehet, mert a polinézek, a mikronézek és az amerikai indiánok 90%-ánál is megtalálható. A fehérbőrűek 5-10%-ánál is megvan, de a leggyakoribb a K-ázsiaiknál és K-afrikaiknál (akiknek a mongolokhoz semmi közük).
    .
    Erre nem lehet rokonsági kapcsolatot építeni. Matolcsynak sok kis piros pötty lehet az agyán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Szerintem egyszerűen , mivel két harmad birtokában vannak, szórakoznak a néppel, szinte azt csinálnak velünk amit akarnak és még az ellenkezőjét is….
    Valószinű egymást közt meg jókat röhögnek…
    a panel prolikon,
    a közmunkásokon,
    a komcsikon,
    mindenkin aki nem haver.
    mert Őnekik két harmaduk van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. *
    MICSODA PÁRHUZAM!
    *
    Horthy, mielőtt kormányzóvá “választották” volna az Admiralitás parancsnokló admirálisa volt.
    *
    Orbán, mielőtt kormányzóvá “választanák”, ő az Abnormalitás* parancsnokló abnormálisa.
    *
    *Abnormalitás = Fidesz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Vicsi!
    *
    Ha megengeded én folytatnám a gondolatmenetet.
    Az igazi magyarzember gyermeke Nagymagyrország [a Mennyország] foltját viseli a feneke tájékán, aki meg oly szerencsétlen, hogy nem ezzel született, annak akár a szülést követően azonnal betetoválják a tomporába, hogy ne érezze magát kellemetlenül nyáron a Duna-Tisza-parti kunok között… Az így tetováltak nyugodtan hordhatnak tangát, kifejezve hovatartozásukat.

    Apropó, part! A tetkó legideálisabb grafikai megoldása, amennyiben a Nagymagyarországmennyország térképét úgy helyezik el, hogy a Duna vonala egybe esik a tompor természet alkotta vonalával, illetve annak partjai is két természetes “partot” fednek be. Így aztán viselője növekedésével együtt – nemcsak jelképesen – növekedne Nagymagyarországmennyország területe is – szülei végtelen örömére.
    *
    Még egy halovány remény: Ha eme szent jelképet a hátsóján viselő női személy nyáron, például a strandon bordázott, lécekből kiképzett padon, avagy kerti széken hosszasan ücsörögne, a tartós nyomás következtében bőrébe nyomott sávok, a bámuló hazafiak tekintetében árpádsáv gyanánt idézné fel a nemzeti büszkeség e számukra vissza kívánt időszakát…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Matolcsy seggen is volt? Akkor o egy kommunista! Egy elmebeteg kommunista! Totalisan hulyeseg amit mondott koszono viszonyban nincs az igazsaggal a mongol folt kekes szinu. Hiteltelen babu csupan , egy igazi bohoc! Orban csicskaja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Matolcsy államtitkot sértett 2014. március 14. péntek

Matolcsy, az őrült Néró 2014. február 4. kedd

Mennek a bankok, jönnek a tankok 2013. december 22. vasárnap

Rekordmagasságban az államadósság 2013. december 22. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos