Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Sötét volt, mint egy turulban 2012. október 2. kedd 15:15

  • Hozzászólások(136)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Sötét volt, mint egy turulban

Kövér László már megint a sliccem körül matat, de lehet, hogy Semjén Zsolt vezeti a kezét. Nem túl kifinomult perverzió, azt hallottam, hogy rendes keresztény ember, ha átlagostól eltérő, de mindenképpen beleegyezéses szexuális kapcsolatot akar, megmondja a szemembe, nem ólálkodik, mint az RTL Klub stábja a baranyai fekete párduc körül. Ha például Kövér László azzal keresne meg, hogy szeretne velem pandamackónak öltözve hancúrozni a hálószobában, abban nem találnék semmi kivetnivalót, bár kénytelen lennék elhárítani, mivel nem vonzódom a plüss szexhez, de biztosan találnánk valami megoldást a problémájára. Ugyanez vonatkozik Semjén Zsoltra is, valamint katolikus törpepártjának minden tagjára és szavazójára. Nincs ebben semmi rossz.

Abban viszont van, amikor egy szalonna szintjén szocializálódott politikus közli velem, hogy a gyerek nem magánügy, mert a gyerek tulajdonképpen közvagyon, úgyhogy ő most államosítaná is az iskolák után a nőket is. Ez természetellenes és perverz baromság, csak konzervatív politikusok képesek ilyesmire, általában a potencia elmúlásával egyidőben.

Figyeljék meg: ha egy jobboldali politikusnak nem áll fel, azonnal mindenkinek szülni kell az országában, nehogy már! Pedig olvashatnának is, az is eltereli a problémáról a figyelmet.

Legyek igazságos, Kövér szó szerint azt mondta, hogy “[a] gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai ügy”, azaz az államnak mostantól joga van kilyukasztani a forgalomba kerülő óvszereket és minden egyéb módon hozzásegíteni az országot a közjóhoz.

Voltak ilyen hülyék már az első szabadon választott országgyűlésben is, és Kövérék üvöltve röhögtek, amikor felszólaltak – jegyezném meg: jogosan. Most meg szemünk előtt lágyul egy újabb nemzedék agya.

Ezt persze Orbán Viktor sem hagyhatta válasz nélkül, és kontrázott: „A turul a magyarok ősképe, melybe mindenki beleszületik, mint a nyelvbe és a történelembe, /…/ Onnantól, hogy a világra jövünk, a mi hét törzsünk köt szövetséget, a mi Szent Istvánunk alapít államot, a mi seregeink vesztenek csatát Mohácsnál, a turul madár pedig a most élő, a már meghalt és majd megszülető magyarok nemzeti azonosságának jelképe”

Beleszülettünk a turulba, de nem mint magánügyek, hanem mint a közjó eszközei.

Itt már nem évszázadnyi tévedés esete forog fent, hanem évezredet hibázott a szórakoztató politikus, nem csupán a számára oly kedves feudalizmusba röpítette vissza hirtelenjében az elméjében kizárólag ott létező országát, hanem a klánok gyönyörű időszakába, amikor a Szabó családnak akkor volt nagyobb esélye lebunkózni a Kovács családot, ha sok fiúgyermek született, és még azelőtt nem bunkózták le őket, mielőtt elbírták volna a bunkót maguk is. A nők meg szüljenek és gyűjtögessenek, esetleg gyűjtögetés közben is szülhetnek, elvégre a gyermekáldás nem betegség, ne rinyáljanak annyit, mert az anyjuk is megszülte őket, az uruk meg eltartásukról gondoskodik. Durr egy pofon.

Ennek a kormánynak lassan már nemzetközi űrállomás a bocskai felsőruházat, állatbőrökben kéne járniuk, lehetőleg frissben, hogy kicsit érezhessük a faggyú és az inak illatát. Kifordított kutyabőr, szőrös aktatáska, enyhén vedlő Audi a ház előtt.

Remélem, nem tájidegen a klán-tetoválás, mert akkor hamarosan jelezhetnénk is az államnak szült gyermekeken, hogy a turul jegyében jöttek a világra, diszkréten a mellkason, lányoknál meg fenéken. Nyilvánvaló okokból minden fiú László vagy Viktor legyen mától kezdve, és minden kisleány Németh Lászlóné.

Esetleg Peltzné…

Sámánnak, Istvánnak egy a hangja, mély, leginkább kuncogásra emlékeztető hang, valahonnan a Pilisből jön, ahol nemcsak a világ szívcsakrája van, hanem egy kommunikációs felület is, hogy az ősők ne csak magukban röhögjenek.

Orbán Viktor azt is döglött lovának fülébe súgta, hogy „aki tud olvasni a jelekből, az láthatja, új törvények világa közeledik az európai kontinens felé. Ennek a formálódó új világnak az első parancsolata úgy hangzik: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak, vagyis az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak. Azt kívánom minden magyarnak, legyen füle a hallásra és olvassanak a jelekből”.

A ló nem röhögött, de csak azért nem, mert mint említettem: döglött volt.

Talán ezért küldünk az IMF-hez nyomolvasókat, és nem tárgyalni képes szakembereket, mert az új trend szerint a letört fűszálakból és az előcsarnokban található lábnyomokból kell megmondani a jövőt.

A gyöngék tehát széthullnak, de nem kellett volna mindezt személyesen illusztrálnia a miniszterelnöknek, mert bizony semmi mást sem látunk ezekben a nyilatkozatokban, mint egy gyönge ember, egy gyönge politikus, egy gyönge jellem atomizálódását, porladását és nevetségessé válását.

Orbán Viktoron kívül már senki sem akar Orbán Viktor országában élni. Azok sem, akik rá szavaznak, azok sem, akik ellene, csak előbbiek ráhagyják ezeket a bomlott beszédeket, utóbbiak pedig már ahhoz is fáradtak, hogy tételesen értékeljék mondatait. Elég az egészet egyben. Elégtelen, leülhet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (113 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +168 ( 182 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Sötét volt, mint egy turulban, 4.7 out of 5 based on 113 ratings

  • Hozzászólások(136)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

136 Reader’s Comments

  1. En special kifejezetten szerettem ezt a turul madaros tortenet.
    De kifejezetten felhaborit, hogy igy lejarajta/kisajatitja ezt is ez az Orsos Viktor, mint anno a nemzeti kokardat….
    Mondom megegyszer: mindig tetszett ez a monda/hiedelem, erdekes volt meg minden, de hogy beleszuletunk a turulban meg egyeb marhasagok, nagyon felhaboritanak! Lassan mindent lejarat ez ami a magyarsagunkhoz kapcsolodik, hulye bohoc nem tudok mas mondani ra.

    Daka Jozsef, Papp Lajos fele emberek onkentes nemzetvezetoknek gondoljak magukat, gondolom miutan leszazalekoltattak magukat kell egy kis mellekes bevetel. Olyanok mint az a bohoc aki vizbol csinalja az aramot es mindig az olaj lobbyrol beszel, viszont adomanyokat szivesen fogad, 15eve keszul a vizbol aramot fejleszto egyedulallo magyar csoda :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Itt van az újabb elmebetegség: Levente király aki 2008.-óta uralkodik Magyarországon: http://kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=611731

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. ” Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király

    MINDEN MAGYAROK ÉS EURÓPA KIRÁLYA

    VILÁGKIRÁLY” Nagyon szerény a fickó ,hogy ezt írta ki a honlapjára!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. “Őfelsége a Király
    Minister Dei, Rex et sacerdos

    A Király a Magyar Királyság Uralkodója. A Király 1977-ben született és 30 évesen lépett a Magyar Trónra a Jóisten akaratából, megalapítva a Levente Házat, az új Magyar Királyi Uralkodó Dinasztiát.
    Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király Ő Királyi Felsége Madeleine Svéd Hercegnőt óhajtja feleségül Magyar Királynénak!

    A Király és a Magyar Királyság

    Őfelsége a Király Magyarország Uralkodója. Őfelsége alkotmányos és abszolút uralkodó, az alkotmányos rend fölött álló személyiség. A királyi parancsokat a Nemzetnek teljesítenie kell, mivel az mindenkor a Nemzet érdeke és annak előrehaladását biztosítja! A Király és a Nemzet szövetségének szimbóluma a Szent Korona és a koronázás. ” Na ez is egy elmebeteg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Őrültek parádéja.
    Az ilyeneket késő éjjeli rétegműsorokban kellene mutogatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Ez egy állat: http://kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=656548

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Kedves Híveim !

    Most, hogy a fehér köpenyesek elmentek, szeretettel köszöntelek Titeket császárságomban. Az új ápolt nem érkezett meg, talán sikerült azóta a híd tetején beleszületnie a turulba.
    Gedeon, komoly próbatétel elé állítottál, mert olyan szövegeket, mint amiket a turulpotyadék mond, nehéz felülmúlni.
    A javaslatodat, már ne is haragudj, de felségsértésnek érzem, én nem királyné akarok lenni, hanem uralkodó. Mondhatnám azt is, hogy elég sok királyné esett áldozatául a családon belül erőszaknak, úgy hírlik, ez manapság is előfordul turuléknál.
    Eldrad,
    jó, hogy eszembe juttattad ennek a másik szerencsétlennek a nevét. Ismertem a sztorit,olvastam is róla annak idején , de most hirtelen nem jött elő a neve. Az ő idiotizmusát viszont némileg indokolhatja a kora, ami nagyjából a duplája a mai trónkövetelőknek. Kevés embernek sikerül megőriznie a szellemi épségét ilyen magas életkorban.
    talalom,
    felhívnám a figyelmedet, hogy a törzsfőnökök csak a törzsük felett uralkodtak, őfelettük pedig a fejedelem, jelen esetben a császárnő, aki mától kezdve én vagyok. Szóval, csak óvatosan azzal az elsőbbséggel, CSÉB ide, vagy oda……
    Mennem kell, mert leparkolt a kapu előtt a csodaszarvas, várnak az országos ügyek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  8. “A Magyar Királyi Család tagjai:

    Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király

    Ő Királyi Felsége Béla Apakirály

    Ő Királyi Felsége Mária Anyakirályné

    Ő Királyi Felsége Csongor Herceg

    Ő Királyi Felsége Erzsébet Hercegné

    Ő Királyi Felsége Rózsa Hercegnő” Az egész család bolond!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. Na Kedves Fórumozók és a fórumot olvasó ápoltak! Foglaljuk össze a tegnap óta tartó információ áradatot, aki lemaradt az nyugodtan olvassa vissza a régebbi hozzászólásokat: Van egy Magyar Apostoli Királysági Kormányzónk Borbély József aki királyi jogkörökkel rendelkezik. Aztán itt van Árpádházi Daka István király! Legújabb információnk, hogy Leventeházi Levente világkirály, Magyarország, Európa és az egész világ királya aki a családtagjaival uralkodik állítólag 2008-tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Bocsánat nem István: A Vén hülyét Árpádházi Daka József királynak hívják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Orbán Viktor kiengedte a szellemet a palackból, csak most már nem tudja visszazárni: http://index.hu/belfold/2012/03/01/schmitt_palt_levaltottak_lazar_es_tarsai_haditorvenyszek_elott/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. #
    zorka
    2012. október 3. szerda
    13:19 Kedves Zorka Királyi és Császári Fenség! Van konkurenciád bőven. Leszámolsz velük? Vagy tűröd, hogy trónodat bitorolják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Zorka alattvaló! A Nagymagyar Központi Vezetőség viszont mindent überol, még a császárt is, úgyhogy irgum-burgum! Különben is: Te csak egy földi csodaszarvassal utazol? Nekem egyenesen egy turul húzza a kocsimat a hófelhőkön Tündérországba. Igaz, kicsit izgulok, mert egy matolcsy nevű jobbágyivadék a sofőröm, a múltkor is Kánaán helyett az Örök Vadászmezőkre akart kanyarodni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Tölgy, kedves Hívem !

    Azért, mert megadtad a kellő tiszteletet uralkodódnak, kinevezlek Császári és Királyi Uralkodásügyi Főtanácsadónak.
    Nagy az én gondom, hiszen alapjában véve egy végletekig békés ember vagyok, de a gombamód felbukkanó trónkövetelőket el kell távolítani trónom közeléből.
    Mit tanácsolsz ? Megosztani az országot még jobban nem akarom, hiszen ki tudja már, hány részre szakadt eddig is.
    Hasznos javaslat ? Karó, kerékbetörés, felnégyelés …… Látod, talalom (vagy nem talalom) is milyen pökhendi módon szólt hozzám, pedig én csak jó szándékúan intettem óvatosságra.
    Nem, az ilyeneknek nincs kegyelem !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. talalom,

    ezúttal még hajlandó vagyok elnézni a felségsértést, de csak azért, mert látom, hogy nincsenek ismereteid a csodaszarvasról. Még hogy egy egyszerű, földi csodaszarvas?
    Tudod Te, hogy a szarvai közt tartja a napot, felette pedig az égboltot ? A turul pedig …….. milyen madár az, amelyik egy kocsit “húz”? Egy madárnak repülnie kell, nem kocsit húzni.
    A hófelhőkkel pedig – így októberben – vigyázz, mert már Bölcs Szaniszló is megmondta , ill. az Echo világgá kürtölte, hogy gaz elleneink, pl. az IMF rombolják az életfeltételeinket a Kárpát -medencében az időjárás megváltoztatásával.
    Lehet, hogy ezt a Szaniszlót is meghívom tanácsadónak…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. #
    zorka
    2012. október 3. szerda
    15:49 Felséges Úrhölgy! Magas fizetésért udvari állást vállalok. Árpádházi Daka Józseffel nem lesz gond,mert több mint kilencven éves. Azonban Borbély József Apostoli Királyi kormányzó valamint az ifjú Leventeházi Levente apostoli király veszélyes a hatalmadra. Kerékbetörés helyett javaslom beutalásukat az egyik külföldi elmegyógyintézetbe. Jelszó: Egy bolond száz bajt csinál, hát még kettő! Az, hogy mi legyen a Legfőbb Bolonddal Turul Viktorral abban nem tudok tanácsot adni. Talán egy félázsiai száműzetés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. DE JO /cikk/ !!!!! Koszonom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Indiában évtizedek óta küzdenek az évezredes, átkoktól sújtott kasztrendszer megszüntetéséért.
    Nálunk most vezetik be!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Para is back!
    Para is the King!
    Para for President!

    No para, Sámán Viktor, you will lose.
    By wide margin.

    Brühahaha

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Egy sima facebook bejegyzés kedves hölegyimésuraim!!

    Most megint vagdalkozás folyik a primitívek és fél primitívek részéről. Gyurcsányt lehet szeretni és utálni, de amit mondott abban sok igazság van. A dunaföldvári választás megmutatta, ha sokan mennek el a fidesz bukhat. Éppen ezt akadályozza meg a regisztráció. A kubatov listán szereplő fideszesek regisztrálnak, mert kell és el is mennek választani, még ha a teki katonák szállítják is őket. De a nép, az istenadta nép nagyobb része nem fog elmenni, mert messze van a jegyző, nincs hozzáférése az internethez, vagy nincs regisztrálva. Egyébként meg leszarja az egészet, Őt ne csesztessék már megint. Tehát kizárva a szavazásból. És most a fidesznek az az érdeke, hogy minél alacsonyabb legyen a részvétel, mert az általuk kreált szabályok alapján a részvételi százalék már nem számít. és az győz akinek a legtöbb szavazata van. Nincs második forduló. Mikor nyílik már ki a sok egyszerű szeme, hogy az összes módosítás csak arra szól, hogy a fidesz biztosan nyerjen megint. És akkor még nem szóltam a külföldi szavazatokról, amelyek ellenőrzése legalábbis kétséges.

    Have nice day!:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. zorka: Felség! Van szerencsém megpályázni a Királyi Udvari Komédiás (udvari bolond) álláshelyét! Szükség esetén helyettesítem a korona-szóvivőt is. Válaszodat útiköltséggel mellékeld!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. “Edvárd király angol király léptett fakó lován” Ismerjük a teljes verset és annak ma is aktuális mondanivalóját Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Viktor király magyar király: http://www.youtube.com/watch?v=8Btn0MAqfW0

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. Tölgy bocs, de EZT inkább Latinovitstól:
    http://www.youtube.com/watch?v=VgVEOfbPfnY&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Fenséges Zorka úrnő!
    Alázatosan támogatom emigrant álláskérelmét. “Levelező tagozatot” végzett szendam blogján – kitűnő eredménnyel. Referenciáit ott ellenőrizheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Tölgy2012. október 3. szerda16:00 emigrant2012. október 3. szerda20:51

    kekec2012. október 3. szerda23:30

    Kedves Híveim !

    Még a mai napon megkérem az Udvari (hátsólépcsőház) Kommunikációs Főfelelősömet, hogy kimerítő választ adjon részben a felvetésekre, részben a jelentkezésetekre. Már ránézésre is látom, hogy némelyik pozitív elbírálásban részesül majd.
    Most elszólítanak az államügyek, így egy darabig nélkülöznöm kell társaságotokat.
    u.i. Lehet, hogy meg kell váljak a Kommunikációs Főfelelősömtől ? Még mindig nem talált hasonló módon lelkesítő elköszönő formulát, mint ahogy ez a Viktor gyerek bedobta a Hajrá Mo. szövegét. Ezennel pályázatot írok ki hasonló, de jobb ökörség kitalálására. A pályázat díja a dicsőség,másra ne számítsatok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Zorka Császári Fenség! A Nemzet Egysége és a Nagy Turul Kárpát medence meghódítása érdekében javaslom menj feleségül Leventeházi Levente apostoli királyhoz, vagy ha van lányod, unokahúgod akkor ad feleségül hozzá és ezzel a két királyi ház mondjuk egyesülhet. A utódok leendő királyi csemeték pedig mind bele fognak születni a Nagy Turulba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Zorka Császári Fenség! Alázattal szeretném megjegyezni, hogy a magyar gyerekek a magyar gazdaság jelenlegi állapotát tekintve nem a Nagy Turulba, hanem a Nagy Túróba születnek bele és az is büdös.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Kérem, hogy tegyék közzé azt a fényképet amikor Orbán Viktor éppen bele született a Turulba ,illetve azokat a fényképeket amin a gyerekei születtek bele a Turulba. Arra is kíváncsi vagyok, hogy Szíjjártó hogyan született bele a Turulba és egyáltalán a Nagy Turulmadár mikor tart fogadóórát? Mert, hogy mindenféle szobrokat állítanak neki. Adott erre a Nagy Turul engedélyt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Nemzettársak! Elő lehet fizetni Felső Lipótmezei Leventeházi Levente király hírlevelére. Ahogy látom nem tolonganak a támogatók:http://kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=hirlevel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. http://kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=hirlevel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Aztán, ha már ilyen lehetőségek vannak, én meg elmegyek III. Napóleonnak Mégis történelmi név, nahát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Visszavonom javaslatom a lipótmezei intézmény újjászervezéséről.
    Éppen fordítva!
    A sárga házrendszer még ott áll, kiválóan alkalmas az új országgyűlés otthonának. Ugyanakkor a dunaparti Országházat zárt intézetté kell nyilvánítani, és oda kell hívni az ápolókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Árpádházi Daka József királyról és Borbély József apostoli királysági kormányzóról találtam videokat a youtubon. Azonban erről a Leventeházi Levente királyról és királyi családjukról semmit. A honlapjuk az egyetlen információ forrás. Ki fenék ezek és milyen alapon nevezik magukat királynak és királyi családnak? Aztán, hogy nem indul ellenük rendőrségi eljárás? Borbély kormányzó Úr levélben közölte a köztársasági elnökkel, miniszterelnökkel, parlament elnökével, hogy le vannak váltva és a “kormányzó” törvényeket rendeleteket hoz és közölte, hogy megszüntette a bíróságokat és egyéb intézményeket. Európa államfőivel levélben közölte, hogy Magyarország királyság és Ő irányítja az országot. Levente király pedig követeli magának a budai várat és a honlapján valami olyasmi van, hogy a nemzet köteles az Ő királyi parancsait teljesíteni. Sem hatósági, eljárást sem elmeorvosi vizsgálatot nem folytatnak velük szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Persze az elmebetegség magánügy is lehet, de ezek a “királyok” és “kormányzók” az államhatalom megszerzésére törekszenek méghozzá nem választások, hanem diktatórikus hatalom átvétellel és ezt nyíltan hirdetik. Orbáné a tényleges hatalom azonban a Fideszt ez a birka nép választotta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Para. Te erted, hogy hogyan lehet a turulba beleszuletni?
    En nem. Ha Te erted, legy szives magyarazd el nekem is.
    Orban szerint minden magyar beleszuletik egy turul tojasaba, vagy mi?
    Lehet, hogy Orban egy hig turul tojasban szuletett?
    Azt meg vegkep nem ertem, hogy mit ert azalatt, hogy mindenki beleszuletik a nyelvebe. Az osi magyar mondas szerint a nyelveben el a nemzet, de a nyelvevel meg senki nem nemzett.
    Azt meg ertem, hogy hogyan lehet a turul modszerrel megszuletni (turul-turul haturul), de azt nem, hogy hogyan lehet beleszuletni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos