Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ötven éves a Love Me Do 2012. október 3. szerda 0:35 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ötven éves a Love Me Do
London – Korábban nem vetített Beatles-filmrészletet tett fel honlapjára egy brit művészeti portál.A felvétel falatozás közben mutatja a legendás együttes tagjait az 1967-es Magical Mystery Tour című film forgatásának szünetében.
.
A busszal utazó társaság a turné során a somerseti Tauntonban tér be egy kifőzdébe, ahol az együttes a többi utassal együtt frissen sült halat és krumplit eszik a The Space művészeti portálon megtekinthető képsorokon.
.
A filmrészlet a BBC új dokumentumfilmjének készítésekor került elő. A szalagdarab annak idején a vágószoba padlóján landolt, most azonban önálló rövidfilm született belőle.
.
A Magical Mystery Tour című filmet 1967-ben sugározta a BBC, de nem aratott sikert bemutatásakor, a kritikusok silánynak minősítették. A BBC Two televízió több mint három évtizeddel később, szombaton ismét műsorára tűzi a produkciót, majd azt a dokumentumfilmet is levetítik, amely a film művészi értékeit és kulturális jelentőségét elemzi.
.
Pénteken lesz az ötvenedik évfordulója annak, hogy a Beatles első nagy sikerű kislemeze megjelent a Love Me Do című számmal – emlékeztetett keddi beszámolójában a BBC online hírszolgáltató.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 8 szavazatból)
Ötven éves a Love Me Do, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Nagy volt a Beatles, de én a Rolling Stonest jobban kedvelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. >ARS LONGA, VITA BREVIS<
    *
    Szemben a Rolling Stonessal, a Beatlesnek volt filozofikus tartalma is, mert volt nekik egy John Lenonuk, aki igazi művészlélek, de ugyanakkor közéleti ember is volt, nem csak egy celeb, ami utolsó pillanatig fémjelezte az együttes jellegét és hangzását is… Így utólag már tudjuk, hogy a Beatles számai örökbecsű alkotások.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. A Beatles király volt, megismételhetetlen.
    És mind a mai napig jól szól a rádióban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. A mai kelet európai “magyar parasztnak” hatalmas élmény volt a Rolling, 1995-ben, és 2007-ben. Én mind a kettő koncerten ott voltam. És azt mondom hogy jól csinálták. Remélem még jönnek.Talán. Azért,hogy a könnyünk kicsorduljon, látva azt, hogy van egy szabad világ is. Magyarország nem szabad. Magyarország diktatúra és cenzúra alatt van!!!!!!!!!!!!! Pusztuljon a diktatúra!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Az 1960-as években, mint a gomba teremtek a jobbnál jobb beatzenekarok, főleg Angliában.De voltak köztük, akik néhány slágeresek voltak csupán, de a legtöbbjükről még ma is hallani. A Beatles gyöngyszem volt, a remek üzleti érzékű és tehetséges Paultól és a filozófikus hajlamú, rebellis Johntól. Dalaikat ma is milliók hallgatják örömmel. A sors fintora, hogy a békadalaival is népszerű Johnt gyilkolta meg egy őrült.
    A Rolling Stones vérbeli profi és meg kell nézni, hogy a tehetségük okán 50 éve a szinpadon! Ezt melyik zenekar mondhatja még el magáról? Mick Jagger energiája felfoghatatlan és csodálatos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Kuba végre találkozhat a Beatlesszel 2011. augusztus 8. hétfő | RR

Ringo Starr Magyarországon 2011. március 4. péntek | FH

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos