Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kecskeméti Károly: Önkényúr vagy országmentő? 2012. szeptember 13. csütörtök 22:04

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kecskeméti Károly: Önkényúr vagy országmentő?

Nem nagy öröm látni, de hasznos is lehet, hogy kedvenc magyar szálláshelyeiről már a Népszavába is elkalandozott a zsidó világ-összeesküvés elméletről szóló vita. Az ugyanis egyáltalán nem Csurkáé. A cikk címe (Bóta Gábor: Csurka vérlázító összeesküvés-elmélete) pontatlan, mert ez a teória réges-régi, irodalma, dokumentumgyűjteménye jelentős. Máig tartó hatása azért ilyen erős, mert furán szemérmes hazánkban ezt a témakört sem voltunk/vagyunk hajlandóak okosan, a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt közérthetően megcáfolni. S míg a magukat honvédőknek vallók televíziói, újságjai, s egyelőre elhalasztott színházi produkció is (Új Színház: A hatodik koporsó) egyre jobban beépítik az elmékbe a hazugságot, hogy valós veszélyről van szó, a „másik” oldal „marhaság” felkiáltással elintézettnek véli az ügyet. Utóbbinak észre kellene vennie végre, hogy a kommunikációja ezúttal is önveszélyes.

„A Viktor rendbe tenné az országot, de nem engedik.” „Kikre gondolsz?” „Tényleg nem tudod? Hát a zsidókra!” Egy feltaláló, világjáró mérnöknek a meggyőződése ez. A kiváló orvos és állatbarát Henry Ford gondolatait idézi, s ha még mindig vannak kétségeim, olvassam el a Cion bölcseinek jegyzőkönyvét. „- Az ECHO tévé  műsorát kell nézni mindössze és pontos képet kapsz a valóságról. Bayer Zsolt vezeti, Bogár László és Boros Imre közgazdászok az állandó vendégei.”- mondja diplomás, a magyarság eredetkutatásában is igen tájékozott szomszéd.

Idézetek ismerőseim kedvenc szerzőitől:

„A jegybanki tartalékok a jegybankban vannak, ezért kell az egyébként definiálhatatlan jegybanki függetlenséget az egekbe magasztalni. Mert ha a jegybank független a magyar kormánytól, a magyar parlamenttől, azért valakitől mégis függ. Az Európai Központi Banktól függ, s ennek oka, hogy a rendelkezésre álló tetemes eszköztömeget ennek a nemzetközi közösségnek az érdekében vesse be, ha szükség lesz rá.”(Dr. Boros Imre, MTV 1. Ma Reggel 2012.VI.14.)

„ Az IMF-nek az a feladata, hogy azokat az országokat, amelyek nem engedelmeskednek a globális tőkemozgásoknak, vagyis megpróbálják visszatartani az erőforrások kiszivattyúzását, megfegyelmezze. A valutaalap tehát megpróbál feltételeket szabni, amit úgy tehet meg, hogy a globális pénzhatalmi rendszer pénzfegyver osztagai csapásokat mérnek Magyarországra. Felteszik azt a kérdést a magyar politikai vezetésnek, akarja-e tartósan azt a helyzetet, hogy olyan magasak legyenek az államkötvény kamatai, amibe belerokkan. Ha ezt nem akarod, akkor légy szíves leülni és tárgyalni a valutaalappal.”  (Dr. Bogár László, Vasárnapi Újság, 2012. IV.15.)

„Az EU-ról egyre inkább nyilvánvaló lett, hogy nem a benne társult népek szükségleteit és érdekeit képviseli, hanem az önös érdekeit hajszoló pénztőke engedelmes kiszolgálója. Az önrendelkezésüket megtartó, szociális piacgazdasággal rendelkező jóléti államok – amelyek azért társultak, hogy egyes termelési és kereskedelmi feladataikat optimálisabban láthassák el – helyét egy nemzetek feletti birodalmi struktúra és bürokrácia foglalta el, amely tervgazdasági technikákkal (kvótarendszerrel), valamint adminisztratív eszközökkel történő újraelosztással kormányoz.” (Dr. Ilkei Csaba:Titkos szervezetek a nemzetközi magántőke globális rendszerében.)

„A magyar választópolgárok bizalmából az országot irányító nemzeti kormány egyedül képviseli a közérdeket. Ennek a kormánynak kell ellátnia azokat a közfeladatokat, amelyeket a társadalomnak felelősséggel nem tartozó szervezett magánhatalom nem akar és nem is tud ellátni. A kiéleződött szociális konfliktusok miatt növekvő társadalmi elégedetlenség elsősorban a szervezett magánhatalom zsarolásának és felelőtlen lépéseinek a következménye.

Ezt a szervezett magánhatalmat Magyarországon a nemzetközi Pénzkartell irányítja hazai balliberális, kozmopolita, komprádor és kollaboráns érdekcsoportok, elsősorban pénzügyi technokraták közreműködésével. Ez a nemzetközi pénzoligarchiát kiszolgáló irányítóréteg kibékíthetetlen érdekellentétben áll az országlakók többségével, mivel teljesítmény nélkül megszerzett vagyonát és pénzügyi technikákkal biztosított jövedelemelvonását, csak a több vonatkozásban is egy nemzetközi maffiához hasonlítható Pénzkartell segítségével tudja biztosítani a maga számára.” (Dr. Drábik János: Kié a magyar állam? 2012.)

Miután van erős hagyománya, és vannak hitelesnek látszó segítők is az értelmezésben, honfitársaink igen jelentős részének meggyőződése: a zsidó nemzetközi tőke éppen megszállja, leigázza Magyarországot. Az EU, az IMF megtévesztő, sunyi eszközei ennek az undorító nyomulásnak, az őket kiszolgáló bal-lib pedig hazaáruló. Az előbbiektől meg kell szabadulni, az utóbbiakat meg kell semmisíteni. Életüket és vérüket ajánlják Viktornak, aki mindezt megteszi helyettük. A sok százezres Békemenet vonulóiként látványosan be is  bizonyították ragaszkodásukat, s a Kossuth téri szónokban akkor sem csalódtak.

Ha nem történik meg időben a “gyarmatosítás”  markáns cáfolata, ki is tartanak mellette. Nem számít, mit művel az országgal, hogy az orruk előtt cibálja ki a civilizált világból, vissza az ázsiai sztyeppékre, tőle a hazugság is kedves, mert szép cél érdekében lódít, támogatják, amikor gusztustalan diktatúrákkal mutyizik. Tudja ő, mit csinál, ha áldozatokat kér, megadják neki. Neki igen, hiszen  háborús időket élünk. A haza minden előtt! S ő szabadságunk védelmezője. Ezt hiszik róla.

Ezt a hazugságot kell porrá zúzni. A tudatlanságot felszámolni, a homályt eloszlatni. Felvilágosításra lenne szükség, hogy kiderüljön a megvezetett embereknek, hogy a világ egyáltalán nem így működik. De lehet-e hamis hit ellen érvekkel győzni. Biztosan vannak olyanok, akiknél lehet. Ezt kellene megpróbálni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 22 szavazatból)
Kecskeméti Károly: Önkényúr vagy országmentő?, 4.7 out of 5 based on 15 ratings

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Orbán történelmi pechje, hogy közvetlenül előtte Bajnai kormányzott. És a szakszerű kormányzása eredményeként folyamatosan javult az ország – és a zemberek – helyzete. Orbán óta meg folyamatosan romlik. Ezt a lecsúszó tömegek szemében csak egy darabig lehet nemzeti színű mázzal elfedni.
    Ahogy egyre távolabb esik egymástól a valóság és annak propagandája – egyre nagyobb lesz a társadalmi igény a változtatásra. De mivel demokráciákban (de diktatúrákban még inkább) csak a tömegek képesek a változást elérni, sajnos meg kell várni a tájékozatlanabb tömeg eszmélését is.
    Akiknek rá kell jönni, hogy “Rosszabbul élünk, mint X éve” és valóban “Csak a fidesz” és ők nem tartoznak bele.
    Hamis hit ellen nem lehet észérvekkel győzni. A tények magukért beszélnek – csak el kell juttatni a tömegekhez. Azok ugyanis jelenleg szisztematikusan el vannak zárva az információktól.
    És TANULNI kell a fidesztől – azok ugyanis komolyan megnézték milyen szintre kell a tömegpropagandát belőni. Reklámpszicholgusok szerint: 12 éves gyerek értelmi szintjére. Azaz a tényeket is és a magyarázatukat is le kell butítani 1-2 mondatos terjedelemre. El kell felejteni az esszéírást! Aki képes végigolvasni egy komolyabb szöveget – az nem dőlt be már eddig sem Orbánéknak. Nem rájuk kell hatással lenni. Tessék lenyőlni a fidesz szövegeit, ha sajátot nem sikerül kitalálni:
    Rosszabbul élünk, mint 4 éve!
    Kis szavazati különbség _ kis változás, nagy szavazati különbség nagy változás.
    Ítéletidő (ja, ez CBA-s, de sebaj!)
    és ajándékba néhány saját: javaslat
    Demokrácia = jólét, diktatúra = nyomor.
    Az orbánjárás mérlege (és a képen tényleg egy 2 karú mérleg) jobbra: az addig összeszámolt, pontosított kb 5.000 mrd (5.000.000.000.000)
    balra: az ehhez a zemberektől elvett pénzek: Szja adójóváírás, Áfa többlet, a kitalált adók többlete, a feleslegesen kidobott kamat-többlet, a Simicska
    részére Nyerges-vontatóval elzabrált pénzek, a 2 millión felüli fideszes jövedelmek, TEK, astb.stb.stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  2. Erről volt szó ma is, milyen szinten lehet beszélni?
    Gyurcsány és Bajnai előadást tartott az egyetemen – grafikonokkal, táblázatokkal alátámasztott ismertetést tartott az ország helyzetéről.
    De a népnek a 10-12 éves szint a megfelelő de még az sem biztos, hogy amit belevertek 10 éve a fejekbe – Gyurcsány a hibás, emútnyócév, libajnai – azt hogyan lehetne megváltoztatni?
    Ma megjelent az IMF 300 oldalas ismertetője a 2008-as válságról, melyben a válság kezelésével kapcsolatosan pozitív a véleményük…Na, de Orbán mostanában nyilatkozta, hogy most jobb szerződést kell kötni, mint azt az előző kormány tette! Kinek fognak hinni? Aki olvasta az IMF jelentést, vagy aki azt szajkózza, hogy jobb megállapodás kell és nem kell megszorítás….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Igen ez egy régóta begyakorlott propagandafogás alapján működik igy.
    A katolikus vallás halad e kitaposott úton. A jó a rossz, a büntetés a jutalom
    és még más egyéb ellentétes fogalompárok összekevert,megtévesztő alkalmazása
    sokkszor, különféle kissé módosult formában történő mantrázása “betöltődik” a
    felkészületlen emberek fejébe. Hiszen a rádió, a televizió, a nagyságos úr és a
    Marinéni ugyanazt mondja. Ők már ugyancsak tudhatják éngem meg nem érdekel
    a politika. Különben is ki a fenének van ideje ilyen értelmetlen dolgokat olvasgatni.
    Ha valamit nem értenék, azt úgyis olyan jól kiprédikálja a plébános/tiszteletes
    úr. Van nekem elég bajom, hogy ilyen semmirevaló marhasággal időt töltsek.
    .
    Egyébként is hiába magyarázzák hogy valamihez érteni is kell, hogy sikerüljön.
    Ez nem igy van. az Orbán olyan okos, hogy mindenhez ért,csak azok a
    libesek mega azok a bosik mindig akadékoskodnak. Azért nem sikerül semmi.
    Különben is midenütt azt beszélik.
    .
    E HÜLYITÉS FOLYTATÁSÁT JÓL SZOLGÁLJA A 16 ÉVIG KÖTELEZŐ TANULÁS.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. csakén
    Egyre gondoltunk, csak én a Csehszlovákiás cikknél hivatkoztam erre a 12 éves szintre.
    És ha még nem találkoztál vele, ez a standard 1 bites válasz az ilyen 300 oldalas ismertetőkre, ha egyáltalán a HÍRE eljut valakihez:
    Persze, hogy dicsérik, hiszen kiárusította az országot nekik!”
    Kész, passz, megvolt a napi betevő zsidózás “nekik” és az akol melege is áthatja a kis agyacskájukat, hogy a Vezető Bácsi milyen karakánul meg fog ettől minket védeni. Egyébként ugyanez a válasz lilában és pepitában a tirplabóvli minősítésre is: Azért minősítenek le, mert nem tudnak belőlünk gyarmatot csinálni”
    Na? és ilyenekből van több százezer (remélem már nem több millió, de mit lehessen tudni? Ez Abszurdisztán!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  5. Fasizmus ismérvei :
    1 : Fajelmélet
    2 : Élettérelmélet
    3 : Szociális demagógia.
    -
    Hát kérem az Echo TV pont ez utóbbi gyakorlására hivatott. A benne magyarázó kisgöbbelszekkel együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  6. kekec,
    ilyen szlogeneken én is agyaltam
    Geyza
    pár nappal ezelőtti felvetésére.

    Ilyenek jöttek:

    fideSS=sorstalanság

    fideSS-Magyarország rab ország,
    Szabad Magyarország mennyország!

    Baltás Viktor, lemondatunk,
    nem vagy a mi hűbérurunk!

    Mockosz kisz fideSS-hobbitkák, llopták tőlünk a Drágaszágot!

    Ha Viktor a vezetőnk,
    nekünk többé nincs jövőnk!

    Ne ugassunk itt hiába,
    Orbán Viktort Jerevánba!
    stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  7. Azé’ nem semmi, hogy valami egybites fideSS-bunkó éjfél után is fenn vertákol és mínuszolgat!
    Mé’ nem alszol má’, szép öcsém?
    Álmodj nagy, színes, szélesvásznú vérfürdőkről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  8. Ne légy sötét: jövőnk a tét!

    Elbaltáztad, Orbán Viktor,
    úgy, mint az az osztrák piktor!

    Éljen Orbán Viktor!
    Grazban, gumiszobában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  9. bonhomme
    Ne is törődj vele. Ő úgysem tud elaludni amig az utolsó minuszt nem ő húzta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Túlavasúti,
    annyira nem izgat.
    És csak azért is írtam még pár szlogent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. bonjomme
    24 órában vannak ügyeletben, mert hátha felbukkan még egy G-s cikk. Addig is minuszolgatással töltik az időt. 2 fő fix, gondolom a fidesz és a jobbik fizetett küldötteit “tisztelhetjük” bennük. Ha 2-nél több a mínusz, akkor jelen van néhány ingyenhülye is! Egyébként egyre jobbak a szlogenjeid! Az első adagot 13 percen belül “alkottad” Mi lett volna, ha profi stábok az elmúlt kétszerannyi hónap alatt is igyekeztek volna?
    Túlavasúti
    Meg kell várnia a váltást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. Ilyen összegezésből kellene minél több (ebből például a hosszabb magyarázó szövegeket lehagyva, csak a vastag betűs részeket kiemelve egész jó kis óriásplakát lehetne!
    http://www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20120912-mit-igert-de-nem-tett-meg-a-kormany-a-gazdasag.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. Micsoda kérdés?!
    Hazudniképtelen-Baltás Viktormihály természetesen országmegmentő…
    Éjt nappallá téve, nem kímélve önmagát rendre kijavítja a múlt hibáit. (Mit hibáit? Bűneit.)
    Most például rájött (az örmény veszély miatt nyilván), hogy védtelenné vált az ország a sorkötelezettség megszűntével, márpedig a haza védelme mindenkinek kötelessége.
    Nosza, sorkatonaság helyett mindenkire, ki él és mozog (kivéve azokat, akik mentességet élveznek, pl. polgármesterek, jegyzők, képviselők, bírók, ügyészek, legalább három gyermeket egyedül nevelők, terhes nők.) kiterjeszti az azonnal és íziben rendelkezésre állást, ha ugrani kell a parancsra.Nincs apelláta, legfeljebb 150 ezerig terjedő pénzbírság, de az sem mentesít, és punktum.
    Mit mondjak, valóban takarékos megoldás: még csak egyenruhát se kell legyártani (majd csak akkor, ha valamelyik csókos nagy üzletet lát benne, ám akkor viszont mindenkinek be kell szereznie az uniformist!), semmi kaszárnya, meg egyéb lacafasza, csak éjjel-nappal rendelkezésre állás…
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/09/14/haborura-keszulnek-orbanek/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Bonhome, talán haragszol meg, ha egy kis ritmikai segítséget adok az egyik rigmusodhoz:
    *
    Elbaltáztad Orbán Viktor,
    Csakúgy, mint az osztrák piktor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Nagy bűn volt 88-ban beengedni a Magyar Rádióba a Vasárnapi Újságot.
    Azóta is csak mérget hint szanaszét… A “vidék” szinte csak azt bömbölteti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  16. Kieg.
    Azóta is csak mérget hint szanaszét “határainkon innen és túl”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Kekec, Bonhomme!
    Egy rugóra jár az eszünk. Egy ideje én is ezen filózok. Egy mondatos, könnyen megjegyezhetõ igazságok, jelszavak. Én mondjuk elevenném a régi plakátokat (Második világháború, Munkásmozgalom). Kicsit átrajzolni, és már lehetne is tele ragasztani az országot. Annyira leegyszerüsíteni, hogy Józsi bácsi és Mari néni is elgondolkozzon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Dr. Ilkey Csabát komolyabb embernek tartottam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. chackal85
    Ilyen volt az AN cikke mellett a régi hadba hívó plakát Fegyverbe! helyett Teherbe átköltése.
    De nem kell mindenáron saját szöveg, elég lesz a fideszét átalakítani, az F betű fölé pl egy balta képét ragasztva, vagy “Fizess”re átalakítani. Olcsó módszer, és a szép, hogy a fidesz fizeti Simicskának a plakáthelyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Egyébként lehet, hogy az örmények mellett az USa konzervatívok is bejelentkeznek Orbánért. Merthogy elvakultabb Romneynál is!
    http://hvg.hu/vilag/20120914_Orbant_ajanljak_elnokjeloltnek_az_USAban#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_9_14
    Nem is tudom, exportáljuk a budiforradalmat? Én benne vagyok! Vigyék!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Ja, és mielőtt elfelejtem: “Apa kezdődik!”
    http://nol.hu/belfold/kosa_lajos_leadta_a_veszjelzest__a_bankok_nem_adnak_tobb_hitelt
    és a kommentek között találtam:
    orcika2 | 2012. szeptember 14. | 14:25:13

    Vörös Pimpi | 2012. szeptember 14. | 14:07:22
    Lehet, hogyha élne József Attila, beleegyezne a módosításba, de azért ez sem akármi:
    MACZÓ JÁNOS
    „Döntsd a tőkét…”
    - József Attila születésének 100. évfordulóján -

    - Ejh, József Attila, merre vagy,
    fordítsd most felénk az arcodat!
    Emeld reánk tekintetedet,
    így élni tovább már nem lehet -
    Homok lepi el éveim.

    Embernek farkasa most tarol,
    nem szeretet ma, mely átkarol.
    Habzsolnak, mi szem-száj ingere,
    éhezni szegények szégyene?
    Jézus a kereszten most feszül.

    A sok „proletár” ma boldogul,
    minden népét alázó nyomul.
    Gyűjti a tőkét most, nem dönti,
    szégyenpír arcát el nem önti!
    „Jóakaród”, és vicsorog!

    Övék az élet napos oldala,
    minden fillérig kifosztanak,
    az árnyékból is tovább űznek,
    nincs megnyugvás sötét lelkűknek.
    Elvtársból urak lettek ők!

    „Föl, föl, ti rabjai a földnek” -
    éneklik, s közben kiröhögnek…
    Emberszámba sem tudnak venni,
    készek éhhalálnak kitenni.
    S nem nyílik alattuk a föld.

    Minden ember Isten szép arca
    Az „újtőkést” ez nem zavarja.
    Nem zaklatja fel ez a „hittétel”,
    ő mindenek feletti kivétel.
    Jól élni, ez legfőbb célja!

    Attila szólalj meg, merre vagy?
    Ki ellen vívod ma harcodat?
    Mivel „sújtsz oda körül a sorshoz”,
    ki az, aki ma még rikoltoz
    A fejsze most is mosolyog?

    „A fagy baltája” mindig villog,
    „szikrádzik föld, ég, szem, a homlok”.
    Rablóink tette huncutság?
    Sorsunk már nem is csak a rabság
    Csak Isten, ki ma feloldoz!

    Ejh, József Attila, merre vagy,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. T. csatt!
    .
    csatt
    2012. szeptember 14. péntek
    09:21
    .
    EZ a cikk nekem is KIVERTE A SZEMEM ma délelőtt.
    Mi a fenét akar már megint ez az istenverte elmebeteg disznópásztor ???
    MIÉRT PONT a 30-40 év körülieket hívja be első körbe katasztrófa-védelem ürügyén?????
    Talán csak NEM AZÉRT, MERT EZ A KOROSZTÁLY MÉG VOLT KATONA ÉS . KAPOTT SORKATONAI KIKÉPZÉST :-(((( ???????
    Ott vannak a sokkal életerősebb fiatalok, ők még a “munkát” is sokkal jobban bírják, MIÉRT NEM ŐKET HÍVJA ELŐSZÖR ?????
    .
    Szóval EZ ÍGY, ILYEN FORMÁBAN MOCSKOSUL BŰZLIK NEKEM :-(((((.
    Emögött MEGINT VALAMI HÁTSÓ SZÁNDÉK VAN ORBÁNISZTÁNBAN !!!!
    .
    Talán csak NEM AZ ÖRMÉNYELTŐL FÉL OVI ????? MINDEN OKA MEG IS CAN RÁ, HOGY ÖSSZESZ@RJA MAGÁT TŐLÜK, TEK-estől !!!
    A KIVÉTELEK KÖZT PERSZE OTT VIRÍTANAK A KÉPVISELŐK :-((((( !!!
    Hát nekem erről csak annyi a véleményem, hogyha ovi és a fideSS-bagázs MEGCSINÁLTA A BALHÉT, AKKOR MENJENEK ŐK AZ ELSŐ SORBAN AZ ELLENSÉGNEK !!!!!!!!!
    DÖGÖLJENEK MEG ŐK ELŐSZÖR !!!
    ROHADÉKOK !!!!!
    .
    Nem tudom hányadízben akarja már az elmebeteg MÁS F@RKÁVAL VERNI A CSALÁNT :-((((.
    A KIS FÍREG !!!
    A POFÁJA AZ KURVA NAGY, KÖZBEN MEG EGY FOSGÉP, EGY, A TYÚKSZAROS ÉLETÉÉRT REMEGŐ KIS SZ@RZSÁK :-(((( !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Túlavasúti
    “E HÜLYITÉS FOLYTATÁSÁT JÓL SZOLGÁLJA A 16 ÉVIG KÖTELEZŐ TANULÁS.”
    .
    Tévedés, mert a 16 évig tartó tanulás pontosan 22 éves korig tartana. A 16 éves korig kötelező iskolalátogatás viszont 10 év tanulást jelent, mert 6-tól 16 éves korig tart, ami mindössze tíz évnyi tanulást takar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  24. Észérvekkel nem lehet a vakhitet legyőzni. Egy ismerősöm előadta nekem a zsidó-tőkések-uralják-az-egész-világot-és-magyarországot -is-ki-akarják-fosztani elméletet.
    Mondom neki: Ez az összeesküvés elmélet akkor sem volt igaz, amikor kitalálták, de manapság világos, hogy téves, hiszen az USÁ-t is kínaiak finanszírozzák.
    Egy pillanatra meghökkent, de már mondta is: A kínaiakat is a zsidók irányítják!
    Ha valaki hinni akar valamiben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Mondjátok,kint lesztek du 3 órakor, a Battyányi örök mécsesnél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. igen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos