Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megalázták a nagykövet holttestét? 2012. szeptember 14. péntek 12:41 | AN Forrás: Reuters/Ynet/MTI/AFP/AN

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megalázták a nagykövet holttestét?
London/Washington/Kairó/Szanaa/Bengázi – Egymillió iszlamista részvételével tartottak pénteken tiltakozó megmozdulást az Egyesült Államok kairói nagykövetsége előtt. Washington a líbiai nagykövet és más amerikaiak gyilkosainak felelősségre vonását szorgalmazza, és többször bocsánatot kért a hivatkozásként használt film miatt, amihez egyébként semmi köze. A nagykövet tetemét minden valószínűség szerint megalázták a terroristák.
.
Az iszlám világ továbbra is hisztérikusan reagál egy olyan alacsony költségvetésű, Mohamed prófétával szatirikus formában foglalkozó alkotásra, amelyet valószínűleg senki a világon nem ismerne, ha nem e filmmel „indokolnák” Christopher Stevens, az Egyesült Államok líbiai nagykövete és több munkatársa lemészárlását. Míg Líbiában viszonylag higgadt maradt a légkör, sőt több helyütt spontán tüntetéseken ítélték el az emberek a bengázi konzulátus megtámadását, Kairóban milliós tüntetést szerveztek péntekre, és a jemeni főváros, Szanaa is Amerika-ellenes demonstráció színhelye – annak ellenére, hogy Barack Obama után már Hillary Clinton külügyminiszter asszony is bocsánatot kért az iszlámtól.
.
.
Sean Smith komputerszakértő
.
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nyomozást indított a líbiai Bengáziban az Egyesült Államok konzulátusa elleni támadásban meggyilkolt négy amerikai ügyében, jelentette be Katar fővárosában, Dohában Eric Holder amerikai igazságügyi miniszter, aki több arab országot keres fel. Véleménye szerint az Egyesült Államok elkötelezett abban, hogy Chris Stevens nagykövet és a másik három amerikai állampolgár haláláért – Líbiával együttműködve – igazságot szolgáltassanak. Az FBI emberei Líbiában gyűjtenek bizonyítékokat az incidenssel kapcsolatban.
.
Stevens nagykövet mellett Sean Smith komputerszakértő, valamint a haditengerészet legendás SEAL-kommandóját is megjárt két biztonsági szakember, Glen Doherty és Tyrone Woods vesztette életét a bengázi támadásban. Médiaértesülések szerint Doherty feladata az volt, hogy vállról indítható légvédelmi rakéták után kutasson Líbiában, Woods a konzulátus védelmében teljesített szolgálatot.
.
.
Tyrone Woods és Glen Doherty
.
Rendőri védelem alá helyezték csütörtökön a Mohamed prófétát gyalázó amatőr film feltételezett producerét, közölte csütörtökön a Los Angeles-i rendőrség. Az Innocence of Muslims (A muszlimok ártatlansága) című filmnek a YouTube videomegosztóra feltöltött előzetese miatt erőszakos tiltakozások robbantak ki a muszlim világban, és a líbiai Bengáziban meggyilkolták az Egyesült Államok nagykövetét, valamint annak három munkatársát.
.
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Nakoula Basseley Nakoula néven tartja számon a férfit, akit 2010-ben banki csalások miatt 21 havi szabadságvesztésre elítéltek, és akit feltételesen helyeztek szabadlábra. Az 55 éves Nakoula egyiptomi kopt keresztény. A férfi a zavargások kitörése után Sam Bacile néven interjút adott több sajtóorgánumnak, amelyek szerint izraeli-amerikai ingatlan-befektetőnek adta ki magát és nem tanúsított különösebb megbánást a történtek miatt.
.
A Los Angeles-i rendőrség által Nakoulának nevezett férfi többször is összeütközésbe került a törvénnyel. 1991-ben kisebb vétségek ellen indult eljárás ellene, 1997-ben pedig egy év szabadságvesztést ítélték metamfetamin előállítása miatt.
.
Nakoula az elmúlt években a legkevesebb 17 nevet és álnevet használt. Az FBI irataiban ezek közül a Mark Basseley Youssef, a Yousseff M. Basseley, a Nicola Bacily és a Malid Ahlawi fordul elő, bírósági iratokban pedig a Thomas J. Tanas, Ahmad Hamdy és az Erwin Salameh szerepel. Az amerikai filmszínészek céhének (FAG) nyilvántartása Abenob Nakoula Bassely néven ismeri, a Mohamed-film forgatásával kapcsolatban pedig a Sam keresztnév mellett a Bassiel, a Bassil és a Bacile családnevet használta.
.
A CNN megszólaltatott egy, a Mohamed-filmben szereplő színésznőt, Cindy Garciát, aki elmondta, hogy a szereplőgárdát és a technikai személyzetet félrevezették, mert azt mondták nekik, hogy a film címe Desert Warrior (Sivatagi harcos) lesz, és a forgatókönyvben a valójában Mohamedet megtestesítő karakter még George néven szerepelt. Többen azt állították, hogy a szövegüket, amelyben eredetileg nem szerepeltek az iszlámra való utalások, a forgatás közben drasztikusan átírták.
.
A CNN szerint a filmet amerikai iszlámellenes csoportok támogatták. A forgatás egyik szaktanácsadója, Steve Klein, a Concerned Citizens for the First Amendment (Aggódó Polgárok az Első Alkotmány-kiegészítésért) elnevezésű szervezet vezetője volt. A csoport szerint az iszlám fenyegetést jelent az amerikai szabadságra. A vietnámi tengerészgyalogos veterán Klein keresztény fundamentalistákat képzett ki háborúra.
.
A film egyebek között az egyiptomi iszlamisták előretörését Mohamedre és vallásalapításának korára vezeti vissza. A történet arra mutat rá, hogy a későbbi próféta kétes származású, aki nemi gerjedelmét hol férfiakkal, hol nőkkel, hol pedig kiskorúakkal csillapította, és aki Isten és a saját maga szerezte Korán nevében kínoztatott és gyilkoltatott meg embereket. Az iszlám tiltja Allah és Mohamed képi ábrázolását, ezért önmagában már a film elkészítése is tudatos provokációnak számít. A szereplőválogatás 2011 júliusában kezdődött, a Kaliforniában érdektelenséggel fogadott film angol nyelvű előzetese pedig idén júliusban került fel a YouTube-ra. A 13 perces videó szövegét lefordították arabra, és annak több jelenetét bemutatták az egyiptomi televízióban is. Ez robbantotta ki a kairói, majd a több muszlim országra átterjedt erőszakos tiltakozásokat.
.
Barack Obama amerikai elnök telefonon tárgyalt a líbiai és az egyiptomi kormányfővel az Egyesült Államok bengázi konzulátusánál és kairói nagykövetségeknél történt incidensekről, s megköszönte Mohamed Magarif líbiai elnöknek a bengázi támadás után tanúsított együttműködést. Kijelentette, hogy a két országnak együtt kell működnie az amerikai kormányzati alkalmazottak biztonságának garantálásában, valamint a támadás elkövetőinek azonosításában és felelősségre vonásában. A két elnök megállapodott, hogy a két ország együttműködik, és mindent megtesz ennek érdekében.
.
.
Christopher Stevens
.
Obama megerősítette, hogy támogatja a líbiai demokratikus átmenetet, amelyben a Bengáziban életét vesztett Chris Stevens nagykövet mélyen hitt és amelyért sokat tett. Az amerikai elnök üdvözölte, hogy Líbiában szerdán megválasztották az ország új miniszterelnökét, ami elősegíti az ország kormányának a biztonság megerősítéséért, a szélsőségesek megfékezéséért és a demokrácia előmozdításáért tett erőfeszítéseit.
.
Mohamed Murszi egyiptomi elnöknek Obama – a két ország stratégiai partnerségére és kölcsönös érdekeire hivatkozva – hangsúlyozta annak fontosságát, hogy Egyiptom tartsa magát ahhoz a kötelezettségéhez, hogy együttműködik az Egyesült Államokkal az amerikai diplomáciai képviseletek és azok személyzetének védelmében. Az amerikai elnök visszautasította az iszlám befeketítésére irányuló erőfeszítéseket, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy „soha semmi sem igazolhatja az ártatlanok elleni erőszakot és az olyan cselekedeteket, amelyek veszélyt jelentenek az amerikai (diplomáciai) személyzetre és képviseletekre.”
.
Murszi részvétét fejezte ki a Líbiában elszenvedett amerikai veszteségekért és hangsúlyozta, hogy Egyiptom eleget tesz annak a kötelezettségének, hogy biztosítsa az amerikai diplomáciai személyzet biztonságát.
.
.
Hillary Clinton szégyelli magát
.
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter csütörtökön elítélte az iszlámellenes filmet, mondván, „az Egyesült Államok kormányának abszolút semmi köze sincs ehhez a videóhoz. Teljes mértékben elutasítjuk annak tartalmát és üzenetét. Számunkra és személy szerint számomra ez a videó gusztustalan és elítélendő. Úgy tűnik, hogy ennek mélyen cinikus célja az, hogy befeketítse ezt a nagyszerű vallást és haragot provokáljon”, jelentette ki az amerikai diplomácia vezetője. Clinton felszólította az iszlám országok állami és vallási vezetőit, hogy ítéljék el az erőszakot.
.
Míg a korábbi jelentések arról szóltak, hogy az amerikai diplomata füstmérgezésben halt meg, később azt állították, RPG-t lőttek ki a kocsira, amiben menekülni próbált, a csütörtökről péntekre virradó éjjelre egyre több olyan, mobiltelefonnal készült felvétel jelent meg, ami arról tanúskodik, hogy a csőcselék nem érte be a többszörös gyilkossággal, de Christopher Stevens tetemét megalázták, kihurcolták az épületből és végighúzták az utcán.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 6 szavazatból)
Megalázták a nagykövet holttestét?, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Szemet szemért….! Bízom abban, hogy USA így is gondolja. Nem lesz nehéz kideríteni a tetteseket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  2. Részvétem mindenkinek akit érint. Nem utolsó sorban a békében demokráciában hívőknek. Amíg az iszlám vallási vezetők nem zárják ki maguk közül, nem itélik el sőt gerjesztik az ilyen és ehhez hasonló fanatizmussal fűtött tüntetéseket, addig nem lesz béke a világban. tüntetők rpg-t lőttek ki a kocsira? nálunk meg vízipisztollyal sem lehet nyugodtan viccelődni. rohadt iszlámnáci csürhe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  3. Kecskeméti Károly vontolla

    T. kovácsúr!
    Vigyázó szemünket vessük példaértékű honunkra: a mi vallási vezetőink kizárják?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  4. Nem elég az állandó bocsánatkérésből a muszlimoktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  5. Hatalmi vákuum esetén minden megtörténhet.
    Szrebrenyicai vérengzést sem tudták/akarták megakadályozni, ami az ott élő
    muszlimok ellen történt. Itt a szomszédunkban. Pedig az ENSZ holland csapatai
    ott voltak és ki tudja, tudtak volna valamit tenni a – pillanatnyi – szerb túlerővel szemben. Néhány éve történt. Ki emlékszik már arra. VAN MÁSIK!
    Pedig ez a tűzfészek most is jelen van. ITT A SZOMSZÉDBAN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  6. Ezek a felvételek kisértetiesen emlékeztetnek engem az 1956.-os csőcselék budapesti rémtetteire.
    Csak épp azok feketefehérek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (21 szavazatból)
  7. Mar tegnap azt irtam ez egy lincseles volt,holott a tegnapi cikk ugyan ezzel a keppel jelent meg,csak akkor meg szepitve volt a komment,hogy “kimenekitik”a diplomatat……..
    Ez egy diplomaciai es politikai szegyen ahogy azUSA jelenlegi vezetosege megprobalja elhallgatni a valos tenyeket,egyszeruen szerecsenmosdatas folyik….
    es szegyenletes modon megint meghajolnak a muszlim gyilkosok elott…hanyingerkelto politika…..felhaboritonak tartom a Romney elleni kampanyt,mintha az O nyakaba akarjak varrni az egeszet.
    Husszein Obama valoban a nevehez meltoan videlkedik…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  8. Azoknak a barmoknak is kijárna némi büntetés, akik tudatosan provokálják az iszlámhívőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (24 szavazatból)
  9. “Azoknak a barmoknak is kijárna némi büntetés, akik tudatosan provokálják az iszlámhívőket!”
    Mi a f@szért kell megalázkodni a fanatikus iszlámcsürhe előtt? Ők nyugodtan gúnyolódhatnak Jézuson, a zsidókon csak az ők pedofil mohamedjüket nem lehet kigúnyolni?
    Atomot az összes iszlámnáci nyakába és majd akkor visszamennek teveszart legelni ahogyan tették ezt 100-150 évvel ezelőtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  10. Úgy-e milyen könnyű innen kibicelni. Nem tudom, hogy a szélirány miatt
    ránk hulló atomhamu következtében előálló10-90% ottélő vétlen civil,
    halála vagy súlyos sérülése esetén – közöttük akár te is lehetnél – mit
    szólnál hozzá? MA MÁR EZ NEM JÁTÉK!
    Gondolj csak Csernobilra. Ott még robbanás sem volt. a kihullám miatt
    még Finnországban is volt sugárszennyezés és sugársérült. Erről
    csak azért nem tudsz, mert titokban tartották.
    NEHOGY AZT HIGYJÉTEK, HOGY A TERRORISTÁKAT NEM UTÁLOM
    HOZZÁTOK HASONLÓAN. DE AZ ATOM SAJNOS ILYEN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  11. Avi!
    Tisztelettel megkérdezem, hogy azt te honnan tudod, hogy nem valakinek, vagy valakiknek a megbízásából született az inkriminált filmecske? Te biztos vagy abban, hogy túl a CNN állításán nem valaki mások pénzelték, vagy használták eszközül ezt a 17 álnéven ügyködő egyiptomi, amúgy “echte” kopt keresztényt? Szóval a jelenleg Naokula néven futó provokátor pedigréjével, akármilyen templomba jár, nem igazán hitelt érdemlő az a hívő kereszténység.
    Én természetesen sok mindenkiről feltételezem azt, hogy komoly érdekei fűződnek egy újabb USA elleni gyűlölethullám gerjesztéséhez.
    A filmjükkel közvetve több ártatlan ember halálát okozóknak azért csak jár némi büntetés, mert ugyan mitől már megalázkodás az, ha néhány nem csak kretén, de meglehetősen kétes múlttal rendelkező alakot fenéken billentenek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  12. Na de ki fog a szudániaktól bocsánatot kérni? Bocsánat, leejtettünk egy bombát, igaz, hogy 30 év késéssel, de végre csak leesett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Nem kellett volna beavatkozni es elmozditani a diktatorokat. A muszlim nem elhet demokraciaban es szabadsagban csak elnyomasban. Figyeljetek meg Sziriaban most mar hagyni fogjak a meszarlast. Ez egy barbar vallas barbar emberekkel. Persze az ember sajnalja az aldozatokat, de nep nem tud mit kezdeni a szabadsaggal. Egyiptomban a viszony a muslim brotherhood kormanyzasa alatt teljesen elhidegult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. http://nol.hu/kulfold/szudanban_is_nagykovetsegekre_tamadtak
    HAHAhahaha!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. Ha az iszlám vallás barbár, akkor mit mondotok a kereszténységre meg a többire? Semmi különbség nincs közöttük. A vallás , mint hitbeli fogalom, nem lehet barbár. Csak az alkalmazói. A vallások története tele van tömeggyilkosságokkal és tömeggyilkosokkal. Tömeg gyilkos volt Mózes, vagy a mi Szent Istvánunk. és vég nélküli a hit nevében gyilkolók sora.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  16. és többször bocsánatot kért a hivatkozásként használt film miatt, amihez egyébként semmi köze.

    Ezt nem kellet volna megtelnie az USA-nak, ezzel a muszlim világgal tudatosítottak hogy GYENGÉK és hogy FÉLNEK.

    Mikor láthatunk hasonló tömegmegmozdulásokat világ szerte amikor keresztényeket, zsidókat gyilkolnak, az Ur Jezus nevet bemocskoljak és BIBLIÁKAT égetnek. A Tolerancia az -két – oldalú, nem egy oldalú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. Most nézem az ntv adását. Olyan aranyosak ezek a kődobáló gyerekek. Mit is szólnának kis bombadobáló repülőgépekre? Dobálás, dobálás. Neeeem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Egy Juhász addig tolerálja a VADAKAT amíg azok KART nem tesznek az állatkaiban. Amikor a vadállatok betörnek a juhok közé és kart tesznek akkor a Juhász vadászatot indít ellenük és ki irtja őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. ” Palesztina is kap pénzt az Európai Bizottságtól – 17:45
    Százmillió eurót ad az Európai Bizottság a palesztinoknak. A pénzt főleg víztisztításra, szennyvíz- és hulladékkezelésre fordítják – közölte az Európai Bizottság.
    Ezzel a 100 millió euróval megduplázódik a palesztinoknak nyújtott idei uniós céltámogatás összege. A forrásokat lehet infrastruktúrafejlesztésre fordítani az izraeli megszállás alatt álló területeken, közösségi szolgáltatások fejlesztésére Kelet-Jeruzsálemben, a természeti erőforrások fenntartható felhasználására a Gázai övezetben és a mezőgazdasági termelők támogatására Ciszjordániában és a Gázai övezetben.
    Ezen túlmenően az ENSZ palesztin menekülteket segítő ügynökségének büdzséjéhez 11,5 millió euróval járul hozzá a bizottság. A támogatás több mint felét, 51,5 millió eurót a palesztin területek kormányzati, jogállami és szociális intézményeinek fejlesztésére és a Palesztin Nemzeti Hatóság költségvetésének közvetlen támogatására fordítják.

    “Ez a döntés azt példázza, elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk Palesztina népén azokban a dolgokban, amelyek kulcsfontosságúak a mindennapi életben” – jelentette ki Stefan Füle, az Európai Unió szomszédságpolitikáért felelős biztosa.

    (MTI)
    Szóval ameddig pénzzel támogatja a világ az Izrael ellenes iszlámnácikat addíg ne csodálkozzon senki, hogy büntetlenül írtják a nyugatiakat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  20. commandante
    2012. szeptember 14. péntek
    15:53
    Figyú!
    Kurvára nem érdekel, hogy ki miért gúnyolta ki a pedofil mohhamedet! Az érdekel, hogy a pártfogoltjaid abban a pillanatban feljogosítva érzik magukat ha valaki véletlenül kritizálja azt. Én meg feljogosítva érzem magamat, hogy az ők pusztulásáért fohászkodjak! Nem kell betojni az atomfelhő miatt, mert ha nem mi akkor majd ők fognak a mi nyakunkba nuke-t dobni! Na akkor majd telibe kaphatod a felhőcskét!
    Ez az ultraliberalizmus amit a nyugat követ az a nyugat halálát fogja okozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Jelen esetben Commandantéval és Sagdiyevvel értek egyet.
    Valóban nem hiányzott ez a provokáció. Az efféle dolgok inkább az iszlámnácikra jellemzőek.
    Erősen provokoció-szaga van az egésznek.
    A genny iszlámnáci felbujtók talátak egy szélhámost , aki megcsinálta ezt a kisfilmet , az amerikai iszlámellenes ligák pénzéből.
    ZSENIÁLIS szarkeverés !
    Úgy sikerült az iszlámnáci provokátoroknak feldtüzelni pár millió embert , hogy egy fillérjükbe sem került.
    Amerika és a Szabadvilág végre megérthetné : Háborúban állunk velük.
    Oda kellene figyelni az ellenség titkos akcióira a mi földünkön.
    ( Nyilván a hazai Jobbárokat is Irán pénzeli.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  22. Avi
    Felesleges zsigeri indulatból vagdalkoznod, mert néha még azokkal is ádáz vitába kevered magad, akikkel tök egyező a véleményed. Ez esetben ugyanis senki nem pártfogolta a gyilkosokat! Én azt mondtam, amit Geyza úr egyébként nagyon pontosan értett és tovább folytatta azt a gondolatmenetet, hogy a felbujtókat fel kell kutatni, és azok végrehajtó kutyát pedig példásan meg kell büntetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  23. Már tegnap is hasonló volt a véleményem, mint amit Geyza írt most. Már a film kezdete egy politikai provokációval ér fel. Többet foglalkozik a nőügyekkel, mint a vallástörténettel. Lealacsonyítja Mohamedet egy szoknyapecér szintjére, és a film ezen a szinten is marad. Vagyis sem nem ismeretterjesztő, sem nem művészfilm. Az egyértelmű, hogy provokáció. Ami kérdés, kinek származik haszna abból, hogy az USA az őt ért sérelmet majd megtorolja. Ismerve az iszlám világot, egyértelmű volt a fanatikus lépés. Az is egyértelmű, az USA megtorolja. Vagyis adott a kérdés, kinek lesz jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  24. commandante
    Értelek én titeket, csak nekem az a gondom ezekkel a kétlábú állatokkal, hogy az ő imádottjukat ha valaki megsérti akár szándékosan akár akarattal akkor a nyugatiak rögtön félhetnek mert ezek a tetvek azonnal így reagálnak. Ki hallott már arról, hogy Európában vagy Amerikában embereket gyilkoltak és lincseltek meg azért mert néhány fanatikus Krisztust a zsidóságot vagy más nyugati vallások istenségeit gúnyolta. Ezért vagyok felháborodva és ezért nem értem, hogy ezek után is pénzzel és más javakkal támogatja ezeket a kétlábúakat a nyugati demokráciák. Nem értek egyet azokkal akik csendre intenek minket, hogy meg ne sértsük ezeknek az állatoknak az érzékenységét! Tök mindegy, hogy felbujtók voltak vagy csak valaki utálatból készített ilyen filmet, nincs joguk ezeknek az állatoknak ezeket a dolgokat csinálniuk. Addig pátyolgatjuk és óvjuk az érzékeny lelküket míg észre nem vesszük, hogy minket fognak kiirtani.
    Milyen alapon mondanak ki Fatvát egy íróra aki bírálni merészelte az ő prófétájukat?
    Sajnos ez a nyugati demokrácia halálának előjátéka!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  25. Tessék:
    Mi a f@szt tehetnek a magyarok erről a balhéról?
    “Feldühödött egyiptomi beduinok megtámadták az el-Gora tábort, ahol a magyar katonai ENSZ-megfigyelők laknak. A híradások egyelőre csak kolumbiai és egyiptomi sebesültekről szólnak.”
    Na ezért (is) kell ezeket a kétlábuakat eltakarítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  26. Avi:
    Egyre inkább meggyőződésemmé válik hogy az Iráni Titkoszolgálat keze van a dologban.
    Ez a reakciója az embargóra !
    Az illetékesek meg csak néznek és bocsánatkérésért hajlonganak !
    Ahelyett hogy begyűjtenék azokat a kádereket akiknek vélhetőleg köze van a dologhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  27. A tisztaszeműek megérthetnék végre hogy az arab az vért akar.
    Az “ebhiten” élők vérét. Ezt írja nekik elő a Korán.
    Namármost visszafogják magukat , mert érdekeik ezt kívánják. De időről időre kitör belőlük az állati ösztön , pláne ha még rá is segítenek.
    Amúgy valóban óriási hiba volt beleavatkozni ezeknek a belháborúiba.
    Megoldani úgysem tudjuk az egymás elleni problémáikat , viszont mindig generálunk az ilyesmivel magunknak újabb számtalan problémát , a meglévők mellé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  28. Megalázták vagy meggyalázták?
    Hogy lehet egy holttestet megalázni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  29. Girbegurba,
    a fogalmazas valoban pontatlan, a tied lehet a valasztas joga. A Libia erdekeben dolgozo kulonleges megbizottat, a haldoklo diplomatat szodomizaltak ezek az anyagyalazo, verfertozo iszlamnaci szemetek. Aztan aki azonosul ezekkel a szennyes pokolfajzatokkal, az mind odamehet latogatoba, nem is kell filmet csinalniuk, ezek az allatok az utcan fogjak oket is darabokra tepni. Nem erdekel milyen serelem esett a szajba szott mohamedukon, az erdekel, hogy ezek egjenek, mint a faklya, es Obama majd negy ev utan eloszor probaljon elnok kent cselekedni, mert az artatlanok vere az o kezein is ott piroslik, elmulasztott barmifele vedelmet nyujtani a diplomataknak, akiket o kuldott oda. Egy fegyvertelen amerikai kovetseg a pokol torkaban politikai korrektseg miatt, hogy megmutassuk a barati szandekainkat ennek az erdemtelen perverz gyilkos bandanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Remélem hogy a nyugalomért és úgymond BÉKÉÉRT csereben, az USA nem fogja szobádon engedni az ottani BALTÁSOKAT, azért mondom hogy REMÉLEM mert sok meglepetés ért a palesztinokkal stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Az ami most folyik a szemunk elott,nem meglepetes.
    Minden normalisan gondolkodo ember tudhatta,csak ido kerdese volt,hogy az arab tavasz “visszakoszon”.
    Itt mar az,hogy turelem,megertes,ugyanmar nincs semmi baj kezdetu slager regem lejart.
    “Megerte “a dollarmilliok atcsusztatasa az afganoknak,pakisztaniaknak,foleg Egyiptomnak meg a tobbi allamnak nevezett disznoolnak?
    Ha belegondolok abba,hogy a papa megerkezett Libanonba,mintha semmi nem tortent volna,felvetodik a kerdes minek?
    Majd szamonkeri a Hezbollah-ot hova gyilkoljatok le a keresztenyeket?
    Az Obama adminisztarcio fetreng es vergodik a tehetetlensegtol,leadtak a nagy dumat amikor megerkezett a libiaban legyilkolt amerikaiak koporsoja,ki fogja megmagyarazni ezeket a szornyu esemenyeket,mert az oregasszony marmint Clintonne csak verte a nyalat kinjaban….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. ma a Bolgár műsorban volt egy betelefonáló iszlám vallású, aki olyan szépen beszélt arról, hogy az iszlám a béke vallása, hogy több milliárd iszlám hívőből csak pár száz az aki gyilkos. elmondta, hogy ugyan ez igaz a kereszténységre is. majdnem el is hittem neki addig amíg nem jött az infó hogy háborog a kelet, több millióra tehető a tüntetők száma. már európában is mozgolódnak az iszlám hívei.
    a Pápa próbál békét teremteni. ki az iszlám főnöke? van egyáltalán? (elnézést kérek a bugyutaságomért, de nagyon nem vagyok képbe vallásügyileg. én zsigerből elítélek minden intézményesített vallást egyházat. kicsit kivétel az ahol a papok házasodhatnak, és női papjai is lehetnek. Valamint az Iványi féle már most nem egyháznak. ) mert ha van jó lenne ha visszahívná veszett kutyáit. kicsit összeesküvés szagú Geyza állítása, de pillanatnyilag nincs jobb diagnózis ennél. igen is háború van ami szedi az ártatlan áldozatait. ideje lenne felvenni a kesztyűt, és kiirtani a nácikat mindenhonnan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. Komolyan nem értem, az eddigi események tükrében miért nem lőtt a rendőrség a tömegbe itt, legalább gumilövedékkel:
    .
    http://atv.hu/cikk/20120915_sydneyben_is_bemutatkozott_az_iszlam_tolerancia_osszecsapas_sebesultekkel
    .
    És azt sem értem, miért nem kezdik meg az illetékes hatóságok az ilyen tömegbalhék szervezőinek és résztvevőinek az azonnali összefogását és deportálását.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  34. “…Bolgár műsorban volt egy betelefonáló iszlám vallású, aki olyan szépen beszélt arról, hogy az iszlám a béke vallása, hogy több milliárd iszlám hívőből csak pár száz az aki gyilkos, stb, stb…”
    .
    - Gondolom, a műsorvezetőnek egy komolyabb ellenszava nem volt mindehhez…
    .
    Azért ilyenkor nem ártana meghívni mondjuk egy Kiss Álmos Péter szintű fazont is a műsorba, mint opponenst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. Helyesnek tartom, hogy barátként és jó szándékkal közeledik az USA (és EU) az iszlám vallású népek államaihoz. Helytelennek tartom, hogy bocsánatot kérünk a film, rajz stb. miatt. Nem, nem kell bocsánatot kérni. Ellenkezőleg, meg kell védeni készítőit.
    Ez az elvi kérdés sokkal fontosabb, mint a pillanatnyi gazdasági vagy politikai érdekek.
    A hozzánk látogató vagy itt letelepedő muzulmánoktól pedig meg kell követelni, hogy tartsák tiszteletben a mi törvényeinket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. Geyza 2012. szeptember 14. péntek 13:38
    “Ezek a felvételek kisértetiesen emlékeztetnek engem az 1956.-os csőcselék budapesti rémtetteire.”
    Ne csodálkozz! A csőcselék mindenütt csőcselék.A fekete-fehérben rögzitett képeken az apák, a 2006 ban felvett szineseken általuk nevelt utódjaikat láthatod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. Miért kellene muszlimoknak Magyarországon letelepedni? Nem elég tanulság, hogy mit csinálnak az állítólag békés letelepedő muszlimok a világban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Azt hiszem az alapkérdés lényege a megtévesztett és hazug hiteken, vallásokon, dogmákon, meséken nevelt műveletlen csordaszellemű emberek korlátoltsága. Pontosan az a bajok lényege, ami tömeggyilkosságokra nevelte annak idején a keresztes „vitézeket” és ami működtette az inkvizíciót. A hamis tanítások amelyek pl. a zsidóság és még sok más nemzet és vallás ellen mozgósította a tömegeket, pontosan úgy, ahogy az iszlám teszi ezt napjainkban.
    Csak egy állati sorban élő értelmetlen élőlény gyilkol ok, mód, és értelem nélkül, pont úgy, ahogy ezt a nácik, a bolsevikok vagy a fajüldözők tették és teszik! Ezek most az iszámnácik! Más istenek, más vallások és más tanítások, más hazugságok nevében!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. “Az al-Kaida jemeni szervezete, amelyet az amerikai kormány a legveszedelmesebbnek tart, arra szólította fel a nyugati országokban élő muzulmánokat, hogy intézzenek támadást fogadó államuk kulcsfontosságú intézményei ellen. ”
    Amennyiben esetleg valakinek kétségei támadnának az én muszlim bevándorlásellenes nézeteimmel szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. E film elkészítése önmagában véve egy provokáció, de nem az iszlám, hanem a nyugati, szabad világ kárára. Megjelenésével azonnal beindult a kardcsörtető harcos iszlám…
    .
    [Bocsánat hogy a címet nyelvi szempontból kritizálom, de a magyarban a halottat nem "megalázni", hanem . m e g g y a l á z n i . "szokták" - ld. 1956. Köztársaság tér. Megkérdezhetik Wittner Mária zászlóanyát is, ő tudna erről mesélni...]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. A kardcsörtető, bosszuálló, terrorista szervezetek miatt nem szabad visszafognunk magunkat. Ha ugyanezt tenné valamely keresztény szektára hivatkozó terrorszervezet, akkor sem.
    Ettől még persze nem kell mindenáron provokálni. Például nem kell (és nem is szabad) a húsvéti körmenetben vallásellenes propagandát folytatni.
    De a templomokon és vallási eseményeken, vallási szervezetek gyűlésein kívül, azoktól teljesen függetlenül lehessen! Ha nem lehet, ha hagyjuk, hogy megfélemlítsen az ellenakció, akkor ezek a szervezetek ráerőszakolták magukat a kívülállókra. Akkor nem teljesül az állam és az egyházak szétválasztásának elve. Ne hagyjuk, hogy vallási dogmákat erkölcsi maximaként fogadtassanak el velünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Kerseztes:
    .
    “…Más istenek, más vallások és más tanítások, más hazugságok nevében!…”
    .
    - Azért van ám egy bődületes különbség az iszlám és a többi nagy világvallás között.
    .
    Az iszlámon kívül nincs még egy olyan vallás (a különféle sátánkultuszok, destruktív szekták közül párat leszámítva), mely nyílt, egyértelmű, minden korra érvényes, módszeres erőszakra adna utasítást.
    .
    Azért nem mindegy ám, hogy analfabéta, beőrjített tömegeknek valamelyik vallás nevében ad parancsot egy tömeggyilkos szervezet (pl. régebben az inkvizíció), vagy népvezér, hogy ezzel elérje sátáni céljait…
    .
    Vagy, a hívők tömegei pontosan azt teszik, amit a vallásuk előír, és amit ez alapján a népvezéreik utasítanak nekik.
    .
    Mert az iszlamisták pontosan ezt teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  43. nekem is furcsa a film időzítése. álló vízbe követ dobni. nyugati ember így hogy mehet már el biztonságosan egyiptomba, jordániába, stb? és nekik nem hiányzik ez a bevétel? a ráció azt mondja, hogy az iszlámmal együtt kell élni. roppant törékenyek a határvonalak, az egyensúlyok, de kell. ott olyan iszonyatos törzsi-hagyománytisztelet elnyomásában élik az emberek az életüket, hogy megváltozni egyhamar nem fognak. inkább izraelbe megyek. ott van az emberi életnek értéke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

CIA-központ volt a bengázi amerikai konzulátus 2012. október 12. péntek | AN

Kik álltak a bengázi támadás mögött? 2012. szeptember 29. szombat | AN

Vadembereknek titulálják a dzsihádistákat 2012. szeptember 23. vasárnap | AN

Német nagykövetségek zárnak be 2012. szeptember 21. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos