Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: A mi megnyitónk 2012. augusztus 7. kedd 19:08

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: A mi megnyitónk

Egyetértek Orbán Viktor tervével, hogy Magyarország rendezzen olimpiát. A londoni olimpia még nem ért véget, de már látható, milyen jelentős szerepet játszik egy olimpia az országimázs szempontjából. London már harmadszor rendezett olimpiát, a Nemzeti Együttműködés Rendszere pedig még egyszer sem. Túl azon, hogy ez milyen igazságtalanság, és a gyarmatosító elnyomás nyilvánvaló bizonyítéka, tisztában kell lennünk azzal is, hogy Magyarország akkor lesz világbirodalom, ha olimpiákat rendez. Ha meglátják a világon a magyar géniuszt, akkor az országok jelentős része csatlakozni akar majd hozzánk, és be akar olvadni a centrális erőtérbe, és az Alföldbe. Minket követ majd a világ.

A legfontosabb a látványos megnyitó, mert azt mindenki nézi. Itt kell elmondani magunkról minden fontosat. A megnyitónak tükröznie kell a csavaros magyar észjárást, a briliáns tehetséget és a dicsőséges történelmet, a mély humanizmust és a magas intellektust, ami népünket jellemzi. Az alábbiakban tennénk néhány javaslatot arra, milyen legyen a mi megnyitónk.

Először is javasoljuk, hogy a mi olimpiai megnyitónkat Koltay Gábor rendezze. A nyitókép lehetne az, hogy füstölőkkel megérkeznek a római császártól örökölt ruhájukban a katolikus püspökök és papok, és a szeretet jegyében leöldösik népünk felét, mert nem akarnak hinni abban, amiben ők. Ezt kirobbanó tánccal ünnepli az István a király zenéjére a tánckar. Ezután láthatjuk azt, amint a „megtért” népet ostorral hajtják a templomokba. Győztes csatáink közül a mohácsi csata jeleneteivel kedveskednénk a közönségnek, és elmondanánk, hogy a liberális hazaárulók Magyarország rossz hírét keltették, amikor azt állították, hogy ezt a csatát is elvesztettük. Ezután behoznák a pálya közepére a nándorfehérvári harangot, és egy közmunkás a stadion tetejéről az Unió zászlajával a mélybe vetné magát. A megnyitó egész ideje alatt Kerényi Imre az alaptörvény rovásírásos változatát osztogatná. A kamera időnként mutatná Szőcs Gézát, aki a stadion különböző pontjain elhunyt nyilasok hamvait szórná szét. Eközben Tőkés László hangja hallatszanék a mikrofonból, hogy „porból lettél, porrá leszel”. Ugyanezen idő alatt Horváth Rozi porlevest árulnának a szektorokban. Az uniós és amerikai vendégeknek Erős Pistát szolgálnának fel, a WC kulcsát viszont eldugnák.

Az 1848-as forradalom élőképein belovagolnának a magyar huszárok, élükön Kósa Lajos debreceni polgármesterrel. A Habsburg seregek élén Habsburg György érkezne mellén a Vöröskereszt jelvényével, mellette katolikus papok lövöldöznének a magyar huszárokra, akik a sajtószabadságért és a felekezeti jogegyenlőségért harcolnak. Az aradi vértanúkat Habsburg György elnök vezetésével a Vöröskereszt önkéntesei lőnék agyon és akasztanák fel. Közben a Boldogasszony Anyánk kezdetű dalt énekelné az egész stadion. Majd Károlyi Mihály a Jobbik által adott kipában jelenne meg, majd a Tanácsköztársaság látványos élőképén valamennyi kommunistára nagy betűkkel kiírnák, hogy „zsidó”. Angolul is, hogy mindenki értse. Ezután a tenger nélküli tengernagy megérkezne fehér lovon, aláírná a trianoni békediktátumot, megegyezne a nagyhatalmakkal, hogy az ország kétharmadáról lemond, cserébe teljhatalmat kap. Ezután lemészárolja a vörös katonákat, akik harcolni akarnak Trianon ellen. Majd meghirdeti revizionista programját Trianon ellen, és bejelenti, hogy a kommunista zsidók kiárusították az ország kétharmadát. Majd vidám képsorok, amint kitántorog másfélmillió emberünk Amerikába, közben anyák emelnek halott csecsemőket a magasba, és József Attila verse hallik. Wass Albert agyonlövet két zsidó lányt, és bevonul a nemzeti Pantheonba. Fény és örömmámor, amikor dicsőségesen bevonulunk a Bácskába.

Ezután jönne a budapesti olimpia megnyitójának leglátványosabb része, amikor nagy marhavagonok érkeznek a stadionba, és a magyar csendőrök elkezdik behajtani a sárgacsillagos zsidókat, nőket, gyerekeket, öregeket, betegeket. A stadion kettes szektorában közben a Fradi szurkolók énekelnek önfeledten, hogy „Megy a vonat Auschwitzba”. Egy magyar rendőr beléjük rúg, kutyakorbáccsal veri a nőket. Ő a mi büszkeségünk, Csatáry László, akit mindenki ismer a világon, és az ő életét végigkísérhetjük a továbbiakban egészen 92 éves koráig, amikor gonosz angol riporterek jönnek (nyakukban a tábla, hogy „zsidó”) és zaklatják szegény nyugdíjas Csatáryt, amint éppen Magyar Nemzetet olvas. Egy kis dombon életképet láthatunk, ahogyan a magyar csendőrök egy zsidó nő nemi szervében turkálnak, arany után kutatva. Miután kigördülnek a vonatok, és megmutatják a célállomást: „Auschwitz”, fergeteges táncba kezdenek Koltay népi ruhába öltöztetett táncosai. Szól a „Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország”, és láthatjuk, ahogyan egymás kezéből rángatják ki a szomszédok a deportált zsidók házaiból elvitt holmit, majd a csendőrök és nyilasok beköltöznek a házaikba.

Komor képek, amikor a kommunista vörös hadsereg elfoglalja Magyarországot és legyőzi Budapest hős nyilas védőit. Moszkvából jön egy repülőgép, és ejtőernyővel dobják le Rákosit és nemzetáruló kommunista elvtársait. A pályát ellepik a munkáskáder kommunisták, mindegyiken látható két nyelven a felirat, hogy zsidó. Győz az 56-os forradalom, amikor a Köztársaság téren felkoncolják az ugyancsak „zsidó” feliratot viselő ávósokat. Amikor ezt meghallják az oroszok, visszajönnek, és leverik a forradalmat. Újabb akasztások, gyász, majd megjelenik egy tehetséges színész alakításában Orbán Viktor, aki megdönti a kommunista rendszert. Ám összefognak ellene a liberálisok és kommunisták, ezeknek is tábla van a nyakukban, hogy zsidók. Becsapják az ázsiai magyar népet a demokráciával, és sír egész Magyarország, „Vizitdíj”, „Tandíj” és „Megszorítások” táblát emelve a magasba. Majd jön újra Orbán Viktor, ezúttal már élőben, háttérben a lángoló Budapest képeivel, és felszabadítja újra Magyarországot. Hordozható WC-fülkék jelképezik a fülkeforradalmat, majd Orbán Viktort látjuk a dolgozószobájában, mint a régi fotókon Lenint, amint Mussolini Naplóját és Hitler Mein Kampf-ját tanulmányozza. Meghirdetik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, újabb fergeteges tánc, amelyben a fő figurák Horthy, Szálasi és Prohászka. Eközben a nézőtéren kis Horthy és Szálasi szobrokat osztogatnak, mellé Prohászka „Az én antiszemitizmusom” című művét adományozzák. Beszaladnak a jogerősen betiltott Magyar Gárda tagjai és csárdást járnak pincérruhában. Alakzatban bevonulnak a Jobbik leszbikus pornószínésznői, miközben a Gárda tagja „mocskos buzik” rigmusokat skandálnak.

Kiürül a pálya, majd a reflektorok Selmeczi Gabriellát mutatják a pálya közepén, amint magasba emel egy nagy magyar kiflit, és leharapja a végét. Erre boldog nyugdíjasok tömegei özönlik el a pályát „Köszönjük Gabi!” táblákkal, és átadják a maradék nyugdíjaikat megőrzésre. Utána kerekes-székes rokkantak érkeznek és hálaéneket zengnek az együttműködés rendszerének. Felvonul a közmédia „Éljen a sajtószabadság!” táblákkal. Közben a dombon, ahol a kivégzések zajlottak eddig, megjelenik egy nyomorúságos vályogház. Kilép belőle egy cigány ember az ötéves kisfiával, hátat fordít négy igaz, jó magyar embernek, akik hátba lövik őket. Farkas Flórián gratulál a pontos lövésekhez, majd felhangzik újra a „Szép vagy Magyarország”. Megjelenik Iványi Gábor a nagy szakállával, és mögötte vonulnak a hajléktalanok, árvák, betegek ezrei. Sorfalat állnak a katolikus, református és evangélikus papok és püspökök, akik „Le a bizniszegyházakkal” feliratú táblákat emelnek a magasba. Jönnek a hortobágyi betyárok, akik karikás ostorral hajtanak diplomatatáskás szemüveges embereket. A táskákon a felirat: IMF. Ezek nyakában is ott a tábla, hogy „zsidók”. Belovagol egy unortodox lovon (szamáron) Matolcsy György, és hátrafelé nyilaz a saját seregére, amely követi. A pontos célzásért ezúttal Szijjártó Péter gratulál. Közben egy cigányzenekar húzza a „Hogy ha nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre” című örökbecsűt. A háttérben lezuhan egy MALÉV-gép. A reflektorok közben Deutsch Tamást mutatják, amint Thomas Melia-val twitterezik, és közben a középső ujját mutogatja. Hatalmas stadionok nőnek ki a földből, az égen megjelenik Simicska Lajos egy talicskával, amint a tulajdonában levő minisztériumba siet, és feltűnik egy Közgép reklám: „Építtessen hazai kisvállalkozóval”. Bevonulnak a bankok megbilincselt vezérei, és köszönetet mondanak a bankadóért, és felajánlják, hogy bankjukat magyar tulajdonba adják. Ezután traktorok tesznek tiszteletköröket, Karsai József búzát éget, az évi dinnyetermést pedig beöntik a távolugró gödörbe. Fogathajtók és Goj motorosok közös produkciója következik, amint egy nagy CBA feliratú zászlót húznak, és külföldi termékeket áraznak át.

Mielőtt behozzák az olimpiai lángot, látványos külsőségek között betolják Szent István mumifikált jobbkezét és Puskás Öcsi bebalzsamozott ballábát, amelyek az Orbán család királyi címerébe kerülnek. A címerállattal együtt, amely a szarka, szájában az MNB aranytrezorjának kulcsával. Az olimpiai lángot Fazekas Róbert, a magyar doppingellenőrző bizottság elnöke gyújtja meg, majd leszakad az egyik lelátó, mert kilopták belőle a cementet. Mindenki tapsol, mert azt hiszik, hogy ez is a show része. A kivetítőn megjelenik Schmitt Pál, amint aláírja a győztesek leendő okleveleit: „Smit Pál”. Azokban a sportágakban, amelyekben magyarok is indulnak, már az aranyérmesek neve is olvasható. Az olimpiát Orbán Viktor kormányzó őfőméltósága nyitja meg Mussolini egyenruhájában, beszédében a hanyatló Nyugat romlásáról és annak okáról, az idejétmúlt demokráciákról és a szabadság pusztító erejéről szól. Beszéde alatt végig katolikus püspökök füstölnek körülötte, akiknek ruhája alól kilóg a kard, és kikukucskál egy-egy kisfiú. Beszalad a pályára a Videoton futballcsapata és Közgép feliratú labdákat rugdos a közönség közé. Az egybegyűlteket az olimpia díszvendége, a testvéri kazah nép örök és leválthatatlan elnöke köszönti. Majd jön a tűzijáték, amelyben árpádsávos sültkolbászokat, házipálinkás üvegeket, kis alaptörvényeket, műanyag szentkoronákat, kacsingatós krisztusokat, bugylibicskákat, barackpálinkás címkéket és Felcsúton gyártott focilabdákat ábrázoló rakétákat lőnek a magasba.

A veresegyházi asszonykórus elénekli a Himnuszt, majd Paul McCartney helyett Ákos énekel. A nemzetek bevonulása egyforma öltözetben történik, a ruhákat Lévay Anikó barátnője tervezi. A kalocsai hímzés minden ruhán kötelező. A megnyitó végén Pataki Attila parasztkalapban és bajusszal mulatós számokat énekel. A Terrorelhárító Központ (TEK) ellenőrzi, hogy mindenki táncoljon.

Másnap kezdődhetnek a versenyek. A külföldi idegenek az ezüstérmekért küzdhetnek.

(Szolgálati közlemény: Semjén Zsolt a Vatikán nevében követeli, hogy az olimpiák történetébe írják be a keresztény gyökereket. Elvárjuk, hogy az egészet az Európai Unió finanszírozza, még akkor is, ha kiléptünk onnan. Ha nem fizetnek, soha többé nem lépünk vissza. Nem lehet diszkriminálni bennünket, mi a föld ugyanolyan egyenjogú élőlényei vagyunk, mint más emberek. Nem lehetünk másodrendű olimpiarendezők. Ne használjanak kettős mércét a magyarokkal szemben. Csak azért, mert kevesebb a pénzünk, mivel a zsidó kommunisták ellopták a Vatikán elől, amely az egészet akarta. Aki részt szeretne venni az olimpián, azt Szent Ágoston dogmáiból kikérdezzük. Aki vállalja, hogy élete végéig a Fideszre szavaz, az magyar állampolgárságot és egy aranyérmet kap úszásból.)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (93 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +124 ( 162 szavazatból)
Bartus László: A mi megnyitónk, 4.5 out of 5 based on 93 ratings

  • Hozzászólások(109)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

109 Reader’s Comments

  1. Jó irás, és sajnos kevésbé vicces, mint amilyen igaz. Egye fene, inkább lenne vicessebb és nem igaz. A diktátorok, a diktatúra haszonélvezői vagy egyszerű agymosottjai (értelmező szótár: “sötét, bunkó, náci/fasiszta,fideSS söpredék) sosem értették a humort. Szatiráról pedig nem is talnulhattak az általános iskola első négy osztályában

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. bocs, egy c kimaradt az előbb. Ez már ált.isk. 5. oszt. tananyag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. ma valahogy nem megy a magyar nyelvtan. “s” betűből többet adagolt a billentyűzet. Csak a hitelesség kedvéért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. taotológia:
    Szerintem én jól értettem nyugatonélőmagyart, ő viszont félreérthetően fogalmazott, amire fel is hívtam a figyelmét 2012. augusztus 9. csütörtök
    07:45. hsz-ben. Ha valaki létező anomáliákra hívja fel a figyelmet – nem biztos, hogy azonosul velük. Bár ezt az állítását még ilyen szemszögből sem igazán lehet tolerálni:
    “Tény az is hogy sok zsido gyülöli a “nem zsidó magyarokat” a holokauszt idején elszenvedett sérelmek miatt.” jó lenne, ha erre tudna példákat hozni, mert a néha itt kommentelő asher alexander a családi tragédiája ellenére sem gyűlölködik a “magyarok” felé általában, csak és kizárólag a magyar nácik ellen. Abban meg azt hiszem egyetérthetünk, hogy nem minden magyar náci.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Bocs asher alexander, azért hoztalak téged példának, mert az eddigi hsz-ek szerint tényleg neked lenne legtöbb okot általában is gyűlölni a magyarokat, és mégis foglalkoztat a téged és a családodat cserben hagyó haza sorsa..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. nyugatonélömagyar

    Kekec
    Örülök hogy jól értetted “ironikus” hozzászolásom. Amugy több német meg magyar zsido barátom is van akikkel szinte mindennap rendszeresen találkozom és 2x jártam már Izraelben is.

    A kérdésedre hogy hozzak példát egyes zsidok “nem zsidó” magyarok elleni ellenszevére, egy példa a következö személyesen megélt történet:

    Tavaly nyáron hugommal mint turisták megnéztem a Dohány utcai zsinagogát. Magyar nyelvü vezetés után érdeklödtünk, mire a válasz az volt hogy nincs. Miután perfekt beszélek németül meg angolul is mondtam, jó akkor legyen német nyelven. Miután a csoportban rajtunk kivül nem volt senki az idegenvezetö hölgy végül magyarul tartotta meg az idegenvezetést. A zsinagoga boltjában kerestem magyarul képes könyv leirást a zsinagogárol. A válasz megint az volt hogy nincs. Hát megvettem német nyelven. De Magyarországon, magyarországi létesitményben nincsen magyar nyelvü idegenvezetés és könyv ez egy kicsit furcsa helyzet volt számomra. Kérdeztem miért nincs? A válasz: “ide magyarok nem jönnek”. Kérdeztem is magamtol ezek szerint a zsido ember nem tekinti magát magyarnak?

    Namármost szerintem a kölcsönös megértésnek és egymásmellet élésnek egy hasznos eleme lehetne ha sok magyarországi magyar is felkeresné a Dohány utcai zsinagogát, ami világhires és a legtöbb külföldi turista nem hagyja ki ha Budapesten jár. Miután azonban sok magyar nem beszél idegennyelveket, igy sokan ha szeretnének sem tudnának ezzel a lehetöséggel élni. Elgondolkoztató

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Persze az orbanisztáni olympiai megnyitónak az új felcsuti stadionban kell
    megtörténnie. A stadion neve pedig “elsõ viktor” legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. nyugatonélőmagyar
    ez miért jelentene gyűlölködést? Bár lehet benne valami.. én is eddig csak ökumenikus koncerten jártam ott, nem pedig megtekintendő templomként vagy múzeumként. Bár az a “valami” nem a gyűlölködésben lehet,, hanem a nem zsidó magyar érdeklődésének hiányában – mielőtt bárki félreértené. Zsidó ismerősöm vetette egyszer a szememre, hogy ők ismerik a keresztények ünnepeit – mi viszont nem ismerjük az övékét. Akkor utánanéztem – de persze a nem használt ismeret gyorsan kopik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Tisztelt Bartus úr!

    Én jobboldali vagyok, de ugyanakkor toleráns és értelmes embernek is tartom magamat. Nem értem tehát, hogy akkor ez miért nem lehet kölcsönös. Nem szeretem, hogy jelenleg Magyarországon politikai gyűlölködés folyik. Nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni egymás hitét és politikai meggyőződését. 2010-ben a Fideszre szavaztam, 2014-ben is rájuk fogok előre láthatólag, emellett vallásomra nézve római katolikus vagyok. Azonban minden baloldali (és nemzeti radikális) politikai nézetű, illetve minden vallási meggyőződésű embertársamat elfogadom! Hiszem és vallom- akármilyen megrökönyödést váltok is ki ezzel elvbarátaimból-, hogy a baloldali emberek is jó szándékú magyar hazafiak. Csakhogy éppen ezért értetlenül állok az olyan „költői képek” előtt, mint, amilyennel pl. Ön indítja a cikkét, hogy tudniillik a Világ beleolvad az Alföldbe. Én vidéki, alföldi lakos vagyok, és szeretem ezt a nagytájat. Szerintem hazánk legszebb vidéke (számomra legalábbis), ez az a táj, amit például Petőfi is megénekelt. Akkor most miért kell ezt Önnek ilyen olcsó és ripacs „poénnal” kicsúfolni? Mi sosem kértük a Világtól, hogy olvadjanak az Alföldbe, csak azt, hogy nekünk ne kelljen beolvadni más földbe! Azután értelmiségiként nyilván Ön is tudja, hogy István hatalomátvétele szükségszerű (és legitim!) lépés volt, ahogyan ezt egy korábbi írásában Ön is elismeri („Szent István vezette be Magyarországot Európába” kb.) . Tehát övön aluli gyilkosnak beállítani István királyt, vagy az akkori Egyházat. Ön is tudja, hogy keresztyénség nélkül nem maradhatott volna meg az ország, mert egész egyszerűen ledarálta volna a Nyugat, vagy Bizánc.
    Mit gondol Ön arról, amikor primitív állatok disznólábat tettek a rakparti cipőkbe? Én barbár tettnek tartom. Ha Ön is, akkor szeretném megkérdezni: miért követi el ezt verbálisan Nyírő József ellen? Miért fáj Önnek, hogy a nyilasnak hazudott „székely apostol” végre örök nyugalomra térhetett? A kommunista József Attilát is tiszteli itthon jobb és bal egyaránt, pedig róla nem csak hazudják, hogy szélsőséges volt, de érdekes módon benne mindenki tudja az embert és a költőt látni.
    Az sem lehet titok Ön előtt, hogy Horthy sosem egyezett bele Trianonba, maximum annyira, ahogyan mondjuk a Trianonnál is nagyobb nemzeti katasztrófánk a Soá áldozatai egyeztek bele kiirtásukba: kész tények elé állították őket, és puskatussal verték őket végig a kálvárián!
    Szomorú az is, hogy Ön mániákusan csak annyit lát a Rákosi-korszakban, hogy jöttek a „zsidók”(nak tartott emberek), akiket aztán lemészároltak a gonosz nyilasok a Köztársaság téren. Ön szinte egy lapon említi a forradalmunk egy szerencsétlen eseményét: bűnösök felkoncolását a Soával! Lelke rajta, de utóbbit sérti meg, és annak milliónyi áldozatát!
    Nagyon örülök annak is, hogy Ön szerint nem az előtte 8 évi regnáló szocialista kormányok, hanem a tönkremenetele előtt 1(!) évvel megválasztott Fidesz a felelős a Malév csődjéért, sőt a romagyilkosságok is a gonosz Viktátor uralma alatt történtek.
    Undorítónak tartom továbbá, hogy Ön állandóan mindenért a Katolikus Egyházat vádolja. Miféle hazug propaganda az, hogy minden pap pedofil. Talán a Magyra Nemzet pedofil rabbikkal szokott viccelődni?! 1-2 eset van évente, amit felnagyít a liberális média, hogy legyen mivel támadni a katolikusokat. Magyarország 1000 éves története során rengeteg dolgot köszönhet az Anyaszentegyháznak. Ma nélküle nem is lenne Magyarország! A reformációig az egyedüli erkölcsi tartó erő akatolikus hit volt! Püspökeink holtan maradtak Mohács mezején, mert nekik nem a zsíros állás volt a fontos, hanem a magyar nemzet sorsa. A 19. századig az egyház volt az egyetlen oktatási és egészségügyi szolgáltató. Nem azért, mert galád módon megakadályozott másokat, hanem azért, mert hiába voltak gazdag földesurak, csak az Egyháznak volt hajlandósága törődni az egyszerű néppel. A többség, az alsópapság ’48-ban is a nemzet mellett állt, és harcolt! Ma sincsen ez másként, amikor az Egyház rengeteg szociális, oktatási és egészségügyi intézményben végez áldozatos munkát, teljesen önzetlenül. Senki sem állítja, hogy nincsenek pedofilok, sikkasztók, gazemberek az Egyházban! Ám senkinek sincsen joga egy felekezetet alaptalan vádakkal mocskolni! Én elfogadom mindenki hitét, ezért ezt elvárom protestáns testvéreimtől, Bartus Lászlótol is! Ma Magyarországon mindenki szabadon gyakorolhatja a vallását, megkülönböztetés nélkül, Bartus úr mégis úgy beszél, mintha mindenkibe bottal vernék bele az ostyát!
    Én nekem nem célom senki meggyőzése arról, hogy hagyja el a saját meggyőződését. Én csupán annyit kérek, hogy a baloldali és liberális emberek is viszonozzák a jóhiszeműségemet. Sem a magyar nemzet, sem a Katolikus Egyház, sem a jobboldali, Fidesz-szavazó emberek nem szolgáltak rá arra, hogy gyűlöljék őket! Azt szeretném, ha felismernénk, hogy minden magyar embernek egy jobb ország a célja. Szeretném azt is, ha képesek lennénk együtt dolgozni, és nem ellenségként, hanem politikai ellenfélként és partnerként tekinteni egymásra. A hozzáértés és a becsületesség számítson, ne a párttagkönyv! Kezet nyújtok minden, baloldali, liberális, vagy nemzeti radikális nemzettestvéremnek! Kérem, hogy legyen ebben Ön is, kedves Bartus László partner és atovábbiakban a sebek begyógyítása, és ne az árokásás legyen a tevékenysége!
    Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos