Ronai and Ronai
AMERIKAI

Visszaesést okozott az unortodox gazdaságpolitika 2012. augusztus 2. csütörtök 18:18 | AB Forrás: MTI

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Visszaesést okozott az unortodox gazdaságpolitika
Budapest – A reálbérek csökkenéséhez, gazdasági visszaeséshez és az Európai Unióban a legnagyobb inflációhoz vezetett az orbánista önkényuralom unortodox gazdaságpolitikája, állapította meg az MSZP-s Burány Sándor csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
A szocialista politikus a GKI Gazdaságkutató Zrt. elemzésére hivatkozva közölte: az első öt hónapban 3,7 százalékkal csökkent a reálkereset az előző év azonos időszakához viszonyítva.
.
Ennek egyik oka az 5,6 százalékos infláció, amely a legnagyobb az Európai Unióban – mutatott rá, megjegyezve, hogy mindeközben az elemzők egyszázalékos vagy nagyobb visszaesést jeleznek erre az évre a magyar gazdaságnak.
.
Burány Sándor bírálta a kormányt azért is, mert az – mint mondta – későn teremtette meg az IMF/EU-tárgyalások megkezdéséhez szükséges feltételeket, és ezzel százmilliárd forintos kárt okozott az országnak.
.
Szólt arról is, hogy hírek szerint Magyarországnak az eddiginél 20-30 százalékkal kevesebb európai uniós felzárkózási támogatás juthat a következő években, az EU 2014 és 2020 közötti költségvetésében. Közölte: ez annak a diplomáciai kudarcsorozatnak a következménye lenne, amit Orbán Viktor gazdasági szabadságharcnak nevez.
.
Burány kitért arra is, a mobilszolgáltatók elkezdték értesíteni ügyfeleiket a díjcsomagok árának emeléséről, így mindenki számára világossá vált, hogy a távközlési adót a szolgáltatók az emberekre hárítják át.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Visszaesést okozott az unortodox gazdaságpolitika, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Pedig a girosz ász már megmondta a minap is, hogy nem is unortodox, ami unortodox, mert több országban bevezették/ik az EU-ban. Sőt nagyobb arányú megszorításokat csinálnak. :D :((((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. A kiraly meztelen!
    Ki mondja meg neki? ,,nincs egy legeny sem talpon e videken”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Vértes András most mondta az egyenes beszédben – nem szó szerint – hogy girosz ász hazudott! Neki ezt simán elhiszem. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. A Matolcsy un-ortodox gazdaság terjed Európában. Ezt állítja a szellemi leépülés előre haladott állapotában lévő Girnyó-Szász Bandi is. Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy a szemes terményeket meg főzve kell elvetni a palántákat lombbal lefelé kell ültetni és lehetne a baromságot sokáig sorolni. A lényeg: mindent másképp csinálni. Az ortodox (hagyományos) forma elavult, az nem orbáni. Az új Fidesz gazdaság az úgy fog működni az iparban is mint a pinty. Felépítik, ha felépítik az állatfeldolgozó üzemet. Az egyik végén behajtják a marhát a másik végén kijön a szalámi, kolbász (kerítésnek való) és a lábbelik. Leül a vevő a kijövő végén és felpróbálja a cipőt, ha nem jó visszadobja és a bemenő ajtón vissza jön egy kisborjú. Lehet, hogy így gondolják a nagy marhák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Ez a girnyó-genyó legalább ANNYIRA UNORTODOX emberben, mint a politika, amit a fideSS folytat több, mint 2 éve Orbánisztánban !
    .
    A HAZUGSÁGBÓL SOHA SEM LESZ IGAZSÁG !!!
    Akkor SEM, ha milliószor is szajkózza ez az unortodox fíreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Természetesen girószász-genyóra értettem :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Matolcsy államtitkot sértett 2014. március 14. péntek

Matolcsy, az őrült Néró 2014. február 4. kedd

Mennek a bankok, jönnek a tankok 2013. december 22. vasárnap

Rekordmagasságban az államadósság 2013. december 22. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos