Ronai and Ronai
AMERIKAI

Petícióval a fajgyűlölet ellen 2012. augusztus 22. szerda 18:22 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Petícióval a fajgyűlölet ellen
Budapest – A szélsőséges romaellenes megnyilvánulások elleni tiltakozva a belügyminiszternek címzett, több mint kétezer ember által aláírt petíciót adott át az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat a belügyi tárca képviselőjének szerdán Budapesten.
.
A roma csoportosulás azért gyűjtött aláírásokat, hogy az augusztusi devecseri, tiszaroffi és ceglédi „szélsőjobboldali provokáció és konfliktus, illetve az ahhoz kapcsolódó, tétlen rendőri magatartás ellen” tiltakozzon.
.
Setét Jenő, az Ide tartozunk! csoport vezetője a dokumentum átadása előtt a Belügyminisztérium épülete előtt újságíróknak azt mondta: a szólásszabadság nem egyenlő rasszista és fenyegető rigmusok skandálásával, a verbális és fizikai terrorizálással, a tüntetéshez való jog pedig mások otthonának megostromlásával, a fenyegető, garázda magatartással. Hozzátette: a kormányzó pártoknak és a demokratikus ellenzéknek „politikai kordont kell vonnia” a Jobbik köré, amely a kisebbségellenességre építve próbálja erősíteni táborát.
.
A Pintér Sándor belügyminiszternek címzett petícióban, amelyet Kertész Lóránt, a tárca romaügyi referense vett át, azt írták: „a Jobbik és segédcsapatai, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Gárda, a törvényen kívüliségét és tagjai büntetett előéletét hirdető Betyársereg újra megszállta a magyarországi települések utcáit, újra célba vette a cigány embereket és közösségeket”.
.
Az aláírók az ellen is tiltakoznak, hogy a kollektív bűnösség elvére hivatkozva a cigány emberek által lakott területeket, utcákat a szélsőjobb „háborús övezetekké változtassa”, és bármilyen szerveződés „elbitorolja” a rendfenntartás kizárólagos rendőri feladatát.
.
„A szélsőjobb számos képviselőjének, szimpatizánsának céljai között szerepel egy etnikai vagy polgárháború kirobbantása, amint az tavasszal nyilvánosságra is került. Hogy sikerül-e nekik, az a kormány és az Ön felelőssége is, ezért javaslom, és mint állampolgár követelem, hogy haladéktalanul intézkedjen hasonló cselekmények, a szélsőjobb folyamatos jogsértéseinek megfékezése érdekében”, olvasható a belügyminiszternek címzett petícióban.
.
A szervezet arra vár választ a belügyminisztertől, indul-e vizsgálat és felelősségre vonás a devecseri „rendőrségi tétlenség” miatt, a kődobálókkal, a kordonbontókkal szemben, és uszítás, illetve gyűlöletbeszéd miatt. Arra is választ várnak, hogy milyen konkrét lépéseket kívánnak tenni a cigányellenes megmozdulások megfékezése érdekében.
.
A Jobbik a Veszprém megyei Devecserben augusztus 5-én tartott demonstrációt, amelyen a halálbüntetés visszaállítását követelték. A vonulásos megmozduláson többször megpróbálták megbontani a rendőrségi kordonokat, majd atrocitás történt a helybéli romák és a tüntetők között; a tüntetők megdobálták a romák házait. Egy héttel később Tiszaroffon a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai lakossági fórumot tartottak.
.
Cegléden múlt vasárnap este mintegy 400-an gyűltek össze, a többi között a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, illetve szimpatizánsai. Miután feszülté vált a helyzet helyi romák és nem romák között, a környék romák lakta házait 70-80 rendőr zárta el az egybegyűltektől. Az összegyűltek akkor azt állították: az utóbbi időben megszaporodott – szerintük romák által elkövetett – lopások miatt kérték az Új Magyar Gárda segítségét. Állításuk szerint szombat este „rendfenntartó sétára” indultak a Kékkő utca térségében, amikor mintegy 80, kerti szerszámokkal, kardokkal és egyéb szúró-, illetve vágóeszközzel felfegyverkezett roma rontott rá a 15-20 „járőrözőre”.
.
Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs igazgatója szerdán azt mondta: Hatala József országos rendőrfőkapitány tényfeltáró vizsgálatot rendelt a Cegléden történt rendőri intézkedéssel kapcsolatban. A dandártábornok közölte, a vizsgálat célja annak megállapítása, hogy az intézkedés során történt-e szakmai mulasztás. Hozzáfűzte, a vizsgálat, amelyet 10 nap alatt kell lefolytatni, nem konkrét személy ellen irányul; az ORFK szakemberei áttekintik az intézkedéssel kapcsolatban készült rendőri jelentéseket, dokumentumokat, majd ezek elemzése után jelentést készítenek a főkapitánynak.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 10 szavazatból)
Petícióval a fajgyűlölet ellen, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Minden ilyen petíció legitimálja azt, akihez intézik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  2. és a fideSS egyik főcigánya a parlamentben elvan mint befőtt, és kussol minden cigányokat érintő dologban!
    kikből áll a lungo drom, hogy ezt nem hajtják el valahova, ahova a madár is hátizsákkal jár???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  3. http://www.youtube.com/watch?v=6z0lahvL24I&feature=player_embedded

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. girbegurba: “Minden ilyen petíció legitimálja azt, akihez intézik.”
    -
    Pontosan! Ezt én már régen mondom és örülök, hogy mástól is látom ezt leirva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  5. girbe & colombus!
    .
    Nehogy már azért ne adjanak át egy peticiót, mert az átvevő szerintünk nem legitim.
    Hiszen az itteni – AN olvasók – többsége többségünk szerint maga a kormány sem sem az. A jogosan tiltakozóknak ha bárhol is, de hallatnia kell a hangját a Világ előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  6. Őszintén gondban vagyok.

    Ha cigány-téma kerül szóba, annyira elragadtatom magam (családi okok miatt), hogy rendszeresen hosszabb-rövidebb (esetlegvégleges) kitiltásra kerülök különböző topikokról.

    Ezért most csak kissé orbánista-populista kérdést teszek fel:

    Hol vannak a roma szervezetek és/vagy az általam nagyon nem szeretett megélhetési Horváth Aladár, amikor Pécsen megöl-megerőszakol egy cigány egy szerencsétlen fiatal lányt.

    Hol vannak ugyanezek, amikor tizenéves cigányok 80-90 éves öregasszonyt erőszakolnak meg, vernek halálra és rabolják el 2-3 ezer forintját?

    Szögi Lajosról, Cosmáról ne is beszéljek.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  7. “mintegy 80, kerti szerszámokkal, kardokkal és egyéb szúró-, illetve vágóeszközzel felfegyverkezett roma rontott rá a 15-20 „járőrözőre””
    .
    Jogos önvédelem. És úgy látom, hogy ebben az országban kizárólag a romák ismerték fel, hogy védekezniük kell. A többi magyar állampolgár nem “védekezik” a kormány ellen, nem áll ki magáért, retteg a munkahelyén, odaadja a nyugdíjpénztári megtakarításait stb, stb, stb..
    .
    Most a romákat zaklatják fizikailag, de majd jön a többi kitalált csoport is. “Zsidók”, “nyuggerek”, “rokkantak”…. Ezek mind-mind a társadalom vérét szívják majd, és szépen elnézzük, hogy az Orbán által uszított , az ország legbutább lényei felforgassák az országot. Nem ismerjük fel, hogy nem egymásnak, hanem Orbánnak és kormányának kellene nekiugrani.
    .
    A vicc az, hogy a jobberek pontosan ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint a romák. Aluliskolázottság, munkanélküliség, megélhetési problémák. A felesleges energiáikat pedig így vezetik le. Ezt látva csak azt mondhatom, hogy a jobbereknél a romák sokkal intelligensebbek (genetikusan).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  8. KORDON BLUED,
    A petíció nem tiltakozás, hanem (tiszteletteljes) kérelem.
    Lehet, hogy a tiltakozást ebben a formában terjesztik elő, de csak azért, mert tiltakozni nem mernek, vagy nem akarják megbántani a célszemélyt vagy intézményt a tiltakozással. Ennek viszont az a hatása, hogy az illegitim hatalmat is megtisztelik, azt legitimnek láttatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  9. topi mackó.Igen van igazság abban amit irtál.Ha romák ölnek magyarokat akkor nincs ekkora felhajtás.Bizony vannak portálok ahol el lehet olvasni hogy miket irnak a magyarokról és érdekes módon ezek nem antiszemita irások?Zsidó barátaim akiket ismerek ők is tisztában vannak vele kár hogy kevesen vannak közülük akik igy gondolják hogy bizony sokszor van abban igazság amit egyébként a szélsőjobb is kihasznál hogy nem egyforma a mérce.Az emberi méltóság nem bőrszin és vallási hovatartozás kérdése és a bűn mindenkinek egyforma bűn ha olyat követ el.A média irányitott és mindig érdeknek megfelelően fúj fel dolgokat ami forditott esetben meg mély hallgatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. “Hol vannak a roma szervezetek [...], amikor [...] megöl-megerőszakol egy cigány…” stb.
    Ugyan már, kérem! Akkor kérdezzük meg azt is, hogy hol vannak a magyar/fehér szervezetek (micsoda értelmetlenség! – bocsánat), amikor egy magyar megöl, kirabol, megerőszakol…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  11. Petició a fajgyűlölet ellen olyan mint az ördögnek a szenteltviz.
    Miért kell könyörögni annál aki ezt – titokban – szitja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Ez a peticio igy nem er semmit. A balhe mindig a problemas telepuleseken tor ki. Szerintetek ez kit fog meghatni? Azokat az embereket biztos nem, akiket a romak megnyomoritanak. Ok ugyanugy a jobbikra adjak majd le a szavazataikat.
    Ezek a szervezetek amugy kb betilthatatlanok. Veluk hiaba is harcol a mindenkori magyar kormany, ugyanis mas neven, kicsit mas formaban barmikor felhoznak egy ujat. Ha meg mindent betiltana a kormany miattuk, akkor annak se lenne sok ertelme. kb setalni se lenne utana jogunk ( hivatalosan ok se csinalnak mast. ).
    A magyargardat betiltottak. Mi lett az eredmenye? 2 ( vagy tobb ) uj formacio jott letre helyette! Ezeket is be lehet tiltani… szerintetek mi lenne az eredmenye?

    A jo megoldas egy utokepes rendorseg lenne, ami meg tudja vedeni az embereket a bunozoktol. Legyen szo megelhetesi bunozorol, vagy olyanrol, aki eletvitelszeruen csinalja. Ha ez meglenne, akkor a hasonlo incidensek maguktol megszunnenek, es a gardulas okafogyotta valna ( esetleg utana lehetne elgondolkozni a szankcionalason )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Én csak azt nem értem kérem szépen,hogy ha nekik olyan rossz itten,mehetnek máshová is,de valamilyen okból kifolyólag nem látják őket szívesen sehol sem,Kanadában sem lopták be magukat az emberek szívébe.Ahogy Hofi mondta annak idején-Tudod Géza,lakva ismeri meg az ember a másikat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  14. Egy idézettel reagálnék csak:

    W.H. Auden
    “I and the public know
    What all schoolchildren learn,
    Those to whom evil is done
    Do evil in return.”

    Már gyermekként tudod és
    nem felejted el,
    Ki rút tettet szenved el,
    Az rút tettel felel.

    Ez várható itt is és nem kell csodálkozni rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. KORDON BLUED: ” girbe & colombus!
    .
    Nehogy már azért ne adjanak át egy peticiót, mert az átvevő szerintünk nem legitim. Hiszen az itteni – AN olvasók – többsége többségünk szerint maga a kormány sem sem az. A jogosan tiltakozóknak ha bárhol is, de hallatnia kell a hangját a Világ előtt.”
    -
    Kitalált petició: “Mi Izrael állampolgárai akik szeretnénk békében élni a világgal tisztelettel megkérjük a Hesbollah vallási vezetöit, hogy ne izéljenek már velünk állandóan…. stb, stb,…”
    Na igy már érted?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Uraim…
    A kommenteket olvasva, csak egyetlen észrevételt engedjetek meg.
    Csoro országunk egyre több rétege csuszott, csuszik nyomorba.
    A ki volt a hibás kezdetü notát tegyük most félre.
    Idejét is multa, segiteni sem tud ha ezt énekeljük ujra és ujra.
    Vannak a szegény nyugdijjasok, akik aligha tagadhato, az átlag,
    csak nyomorogni tud, nyugdijnak nevezett alamizsna pénzéböl.
    A rokkantak, akiktöl mindent, de mindent elvett egy Orbán Viktor nevü
    elkövetö, és nemzeti eggyüttgyülölködö kormánya.
    S vannak mukavállalok, akik türni és eltürni kénytelenek, a jövö minden
    szebb igérete nélkül.
    S vannak a munkanélküliek, akiknek reményük is csak a füstben,
    hogy beláthato idön belül emberhez mélto életet éljenek.
    És, vannak a cigányok.
    Magukra hagyva, reménytelenül magukra hagyva.
    Tudom, sokan most felhorgadnak, de kérlek benneteket olvassátok
    tovább.
    Egy lestrapált szegény ország, ahol ha még normális kormányzás is
    folyna, akkor sem tudna tenni eleget, hogy a cigány kérdést beláthato
    idön belül tisztességgel megoldja.
    De hát még igy.
    Csak halkan kérdezem.
    Ti… mi… és mindannyian.
    Mit várunk el tölük?
    Dolgozzanak? Kérdem.. halkan.. HOL?
    Hiszen sok magyarnak sincs hol.
    Megéljenek békében , és ne lopjanak?
    Haljanak éhen, csendben… tisztességben.
    Komolyan igy képzeljük?
    Mi ezt tennénk ? Lehet. Nekünk van végzetségünk,
    voltak tisztességes értelmes szüleink, akiknek ugyan csak volt
    végzettsége.
    Azt mondom adjunk hálát Istennek, vagy a sorsnak ki-ki meggyözödése
    szerint.
    Álljatok meg egy percre és gondolkodjatok el azon, Ti, ha lenne rá
    modotok, kinek adnátok legelöször munkát?
    Egy magyarnak, vagy egy cigánynak?
    Ugye , hogy ugye.
    De mit tanácsolnánk egy cigány apának, ha se keresete, se egy morzsányi
    kenyere amit a gyerekei szájába adjon?

    Nincs sem értelme, sem oka ennek az oda-vissza osztozkodásnak.
    Rémületes ami elindulni látszik a fejekben.
    Azt mondjuk, mert a cigányok.
    Mert a zsidok, románok, szlovákok, stb.
    Tényleg nem vesszük észre hogy máris összemosunk ?
    Általánositunk? Gyülölködünk, mert van aki ennek és van aki annak
    született, az ami, és hibáztatjuk.
    Különbek vagyunk e az általunk kritizált jobbikosoktol?
    Különbek vagyunk e ilyenkor az álltalunk kritizált fidesztöl, aki
    párthüségtöl függöen dönt, ki a jo és rossz magyar?
    Miért nem vesszük észre hogy mi is fasizálodni kezdünk amikor
    egy nemzetiséget általánositva kárhoztatunk?
    Miért nem tünik fel hogy egyre keskenyebb a mesgye köztünk,
    és a ma fasiszta érzelmünek mondhato emberek között?
    Valoban minden nyomorukra az lesz a végsö legjobb megoldás ha
    egymást irtani kezdjük?
    Van ma az országban egy ember, akinek nagyon de nagyon jol jön
    ez a fajta csipöböl reagálás.
    Ugyhivják Orbán Viktor.
    Amig mi elvagyunk egymás moszerolásával, addig neki se gond,
    se bánat.
    Ez a nagy terv.Ördögi terv, de müködik. Oszdd meg, és uralkodj.
    És mi amint láthato, teszünk is érte, hogy minnél tovább
    uralkodhasson felettünk.
    Jo magyar szokás.
    Le kellene szoknunk rola.
    Tisztelettel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Jusef:
    a magyar egy kevert nep, svab, zsido, horvat, szlovak, roman, kun….
    Mind teljesen atvette a “magyar” kulturat, magaenak erzi, emberi normak kozott el.
    Egyedul a magyar ciganysag amelyik egyszeruen keptelen beilleszkedni a tarsadalomba, es amellett, hogy lopnak, par ezer forintert kepesek embert olni, meg amolyan “ciganyos” viselkedesuk van, amit az atlag magyar egyszeruen nem toleral, hangoskodas, kopkodes, provokacio az utcan.
    Egybemosasrol beszelhetunk, de ez csak a Jobbik kozeli lapok altal tortenik meg…. amit viszont el kell itelni! A problema, hogy a tobbi oldal egyszeruen nem foglalkozik a ciganysaggal, es inkabb csak peticiokrol beszelunk, meg valami fele felzarkoztatasrol…. aminek se fule se farka, akik meg a ciganyokkal elnek egyutt, azokat tenyleg nem hat meg semmi ilyen, hisz a indennapjaikat keseritik meg ezek az emberek, nekik aztan mondhatod, hogy legyenek tolerandosk, de ha masnap mar atrocitas eri az utcan, vagy megfenyegetik a gyereket az iskolba, vagy kiraboljak ejszaka par ezer forintert… akkor azert eleg nehez toluk elvarni, hogy toleransak legyenek!

    Nem akarom reklamozni a szelsojobb egyik videoblogja altal keszitett video interjut, de jol bemutatja, hogy pl: Pilisben milyen a cigany vs feherboru magyarok egyuttelese: http://www.youtube.com/watch?v=tbFXnELtUos&feature=related

    es rengeteg hasonlo varos, falu van az orszag teruleten, es ezzel sajnos jelenleg csak egy part foglalkozik, hogy most, hogy arra inkabb nem ternek ki, es ameddig ez igy van addig biztos, hogy azokat az emberek szavazatait elnyerik, kik napi szinten erintettek a problemaba, es akarmilyen nehez kimondani, en ezert oket nem tudom elitelni, hisz a tobbi part feltunoen keruli ezt a kerdest.

    na en se irok tovabb a temahoz, mert elgradtatnam magam mint topi macko!
    egyebkent liberalis beallitotsagu emberkent mondom mindezt, szoval ugy erzem sulyos problemarol beszelunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. Jusef:
    pont azt készültem hozzászólni, milyen szomorú, hogy még ezen a fórumon, ahol többnyire demokratikus értékrendet követő emberek beszélgetünk, mennyire bejön ovinak a gyűlöletpolitikája, ha a cigányokról van szó. De te sokkal szebben írtad meg.
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=ENdeJmwULLo&feature=player_embedded
    Itt az átadás videón és Setét Jenő nyilatkozik róla.
    .
    http://www.commmunity.eu/2012/08/10/nyilt-level-dr-pinter-sandor-belugyminiszter-ur-reszere/
    Ez meg a levél. Örültem, hogy ezt most nem az értelmiség, hanem egy országos roma önszerveződés – az első! – írta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  19. kelemen!
    ott lett elcseszve az egész, hogy amig a Kádár-rendszerben a cigányságot etnikumnak tartották, ez a rendszer kisebbséget csinált belőlük, ami fogalmában is elég nevetséges és baromság.
    a cigány más normák szerint él, ugy mint az arab, a hindu és igy tovább, egyszerüen meg kell érteni mikor mi motiválja őket?
    itt ami a legnagyobb baj, hogy folyton nekünk magyarázzák, hogy legyünk toleránsak, de őket erre nem tanitja senki!
    én gyárban dolgoztam, ahol rengeteg cigány dolgozott, jöttek az ország minden tájáról Budapestre dolgozni és mentek haza pénteken az un. fekete vonatokkal, és kialakult egy uri cigány réteg is, ők a zenélésből éltek meg jól, mert ők ehhez értenek igazából, és uj rendszerünknek köszönhetően megszüntek azok a lehetőségek is!
    nem beszélve arról, hogy 89-ben keblünkre erdély felkiáltással jöttek mint atom odaátról a mélysötét cigányok is, na ezek aztán felforditották nálunk a rendet, ezek aztán tényleg gyilkoltak, raboltak.
    egyik kirivó példájuk az a kölyök volt, aki itt Budapesten ha jól emlékszem a Blahán gyilkolt.
    Én nem hagyom magam befolyásolni nem veszem át a hangulatkeltést, szeretek tisztán látni és azt mondom: az a cigány honnan jött? mert a mi cigányaink dolgoztak tanultak!
    Itt van a ceglédi példa is: senki nem veszi a fáradtságot, hogy feltárja a hátterét a dolgoknak mi miért történik és legalább nagyjából mi az igazság?
    röviden:
    a fideSSes Földi polgármester szabolcsból importált vagy ötven családot és beköltöztette az egyik utcába, ahova szocpol házakat épittetett erre a célja.
    Azért döntött igy, hogy a város több pénzt, támogatást, un. kvótát kapjon a cigányok után.
    amikor ezek beköltöztek elszabadult a pokol, valóban agresszivek, ellopnak mindent, ami utjukba kerül és ez felháboritja még a régóta ott lakó cigányokat is, mert laktak ott eddig is cigányok, de béke volt, jól megvolt egymással a város lakossága
    egyébként a fehér ember is ugyanugy öl, ez nem börszin kérdése, a férjemet egy fehér kis szarházi 18 éves ölte meg, ült két évet és azóta is dicsekszik azzal hogy megölt egy embert, és fehér ember lopta el a pénzemet is.
    szóval óvattal a hangulatkeltéssel, mert ha itt valami történik, mindannyian belepusztulunk, tökmindegy kinek milyen a bőrszine!
    és nekem a rosszabbikot ne idézze senki, nehogy már ők mondják a tutit, ezekkel inkább be a pöcegödörbe!
    üdv. bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos