Ronai and Ronai
AMERIKAI

Iványi rendkívüli sajtótájékoztatót tart 2012. augusztus 10. péntek 16:59 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Iványi rendkívüli sajtótájékoztatót tart
A filmvetítéssel egybekötött sajtótájékoztató augusztus 15-én, szerdén 11 órakor lesz a VIII. kerületi Dankó utca 11. szám alatti pincekápolnában. Iványi Gábor lelkipásztor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke minden érdeklődőt sok szeretettel vár. Az alábbiakban a felhívás teljes szövegét ismertetjük.
.
A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) jelenleg rendkívüli nehézségekkel, erőn felül fenntartott nevelési-oktatási intézményhálózatában, azaz 6 iskolacsoportban, 32 különböző tanintézményben, közel 3000, többségében 3H-s (halmozottan hátrányos helyzetű) diák tanul. A főleg az ország leghátrányosabb térségeiben, befogadó intézményekként működő iskolákban többségében roma, mélyszegénységből érkező, segítő háttérrel nem rendelkező, motiváció nélküli gyermekekkel végeznek munkát – mindemellett, ezekben a régiókban, adott településeken, lassan ezek az intézmények az egyedüli foglalkoztatók: több száz főnek nyújtanak munkalehetőséget, valamint, az önkormányzatokkal együttműködve, szociális étkeztetési feladatokat is ellátnak, azaz több helyen működtetnek konyhát és biztosítanak étkezési lehetőséget a rászorulóknak.
.
A diszkriminatív egyházi törvény következtében önhibáján kívül tisztázatlan jogi helyzetbe – már nem egyház és még nem egyesület – kényszerített Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség az államtól átvállalt oktatási, szociális és karitatív tevékenységét erősen csökkentett financiális háttérrel ugyan, de változatlanul folytatja.
.
A szeptemberi tanévkezdésig már egy hónap sincs hátra. Mit szándékozik tenni a hatalom ennek a felelőtlen helyzetnek a megoldására? A felelősség a kormányt terheli – hogyan kívánja ezt orvosolni? Létezik-e tisztességes válasz? Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a Heti Válaszban Stumpf Andrásnak adott interjújában ezt nyilatkozta: „Ebben az intézményrendszerben (lásd MET) egyébként vannak értékes elemek, ezekről megállapodást kell kötnünk.” Mikor és milyen feltételekkel kívánják azt megkötni? Mi lesz a tanulók és családjaik, az intézményekben foglalkoztatottak további sorsa?
.
A több mint 30 éve fennálló (1981. október 1-jei hatállyal törvényesen elismert) Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség a szegények szolgálatára és oktatására létesített intézményeket is működtető egyház – szociális és oktatási intézményhálózatában naponta több ezer személyről gondoskodik és mintegy 800 munkahelyet tart fenn. A MET a fennálló törvényi szabályozás (2011. évi CCVI., a lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló módosított törvény) értelmében elvesztette egyházi státuszát. 2011. október 3-án a MET (több szervezettel és magánszeméllyel közösen) és 2011. december 31-én indítvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz, melyek a 2011. évi CCVI. törvény egyes rendelkezései alkotmányellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányultak. A kialakult fenyegető kényszer hatására 2012. április 27-én Iványi Gábor benyújtotta egyházának egyesületté átalakulás nyilvántartásba vétele iránti kérelmét. Az Alkotmánybíróság 2012 júliusában befogadta a MET új egyházügyi törvény több lényegi rendelkezésével kapcsolatban 2012. március 9-én benyújtott panaszát. (Az indítvány szerint alkotmányellenes, hogy az egyházkénti elismerésről az Országgyűlés átláthatatlan feltételek szerint, politikai döntés keretében határoz, amellyel szemben nincs hatékony bírósági jogorvoslat. A panasz külön is támadja a törvény azon rendelkezéseit, amelyek a korábban jogszerűen működő egyházaktól megvonják az egyházi státuszt. Ha a jogsérelem záros határidőn belül nem nyer jogorvoslást, a MET egyház a strasbourgi székhelyű Európai Emberi Jogi Bírósághoz fordul.)
.
Iványi Gábor a lelkiismereti és vallásszabadság ügyében nyílt levelezést folytatott  Lukács Tamás elnökkel (Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottsága), Navracsics Tibor miniszterrel (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium), Gyulai Gábor elnökkel (Nyíregyházi Törvényszék), Szászfalvi László államtitkárral (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium), Balog Zoltán miniszterrel (Emberi Erőforrások Minisztériuma).
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 58 szavazatból)
Iványi rendkívüli sajtótájékoztatót tart , 4.9 out of 5 based on 33 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. A csótány kormánytagok purdéi pedig luxus óvodába járhatnak az adófizetők pénzén. Havi 70ezerrel támogatják a kormánytag ovisokat, míg mások munkával sem keresnek annyit (lásd közmunka).
    Építik ki az új arisztokráciát közpénzből, de legkésőbb két év múlva újra jön az ítéletidő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (59 szavazatból)
  2. Lehet, hogy ez lesz a hatásosabb, mint az EU jogszolgáltatás? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  3. Orbán legfőbb vágyát teljesítette : KASZTOSÍTJA hazánk népét 2012-ben és ezt a “VILÁG” SZÓTLANUL HAGYJA!

    Gyalázat, hogy ilyen aljas miniszterelnöke van ennek a kis országnak, amelynek nagyon sok szorgalmas embere van, aki dolgozna, ha lenne hol és mit.
    Közben azzal vádolják őket, hogy nem akarnak dolgozni, válogatnak……

    Orbán menjen sz@rt lapátolni és akkor majd megtudja miből tudna megélni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  4. Kydonna.Igen a világ szótlanul hagyja.Mert nálunk vannak már fejlettebb inteligenciák vagyis már magasabb szinten versenyeznek.Ez olyan mint a futball hiába lesz valaki bajnok ha maga a bajnokság is gyenge igy nem fog tudni érvényesülni a nemzetközi porondon.Egyszerüen még nem értünk arra a szintre tudatilag hogy szakitsunk az eddigi rossz beidegződésektől hovatartozástól függetlenül bármly oldalt nézzük mert mi még mindig ott tartunk hogy saját hibáinkat nem merjük bevallani hanem mindik bűnbakot keresünk.Fejlődni kell még a demokráciánknak mert egyenlőre csak stagnál és addig minden külső segitség hasztalan mert nem értjük a segitséget azt hisszük hogy csak ártani akarnak nekünk vagy kioktatni de van remény igaz egy meggyötört elme lassan gyógyul de meggyógyul de a terápia fájdalmas és hosszú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  5. Minden tiszteletem Iványinak és a MET-nek!
    Gyalázat, amit az orbanista fasizmus vele/velük művelt!
    De erről majd egy holnapi posztban … feltéve, ha lesz időm megírni! De ha lesz, akkor “csimbókosan”!
    Hogy aza jó Q.A. az összes kisszarosnak, meg a bizniszegyházaknak (R.Kat. főleg)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (33 szavazatból)
  6. Izsak Bacs Jeremias

    Izsak – Bacs Jeremias
    Mennonita Lelkipasztor!

    Ivanyi Gabor Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség Lelkipasztor!
    Szeretet Testverem az Ur-ban!
    A szellemi ember azonban mindent megítél, de ő senkitől sem ítéltetik meg. 1Kor 2,15
    Erről ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok. Jn 13,35
    Az igazán győztes keresztényt (valójában mindannyian győztesek vagyunk Jézusban, de ezt ki is kellene hordozni) csak egyféleképpen lehet felismerni:
    azt teszi, amit az Úr parancsolt neki.
    Az Úr parancsai pedig összefoglalhatóak egy mondatban:
    Hirdessétek az evangéliumot minden teremtésnek (Márk 16:15)
    Halas vagyok az Ur-nak hogy megismer hetelek, hálás azért hogy barátomnak és Testveremnek nevezhetem a Magyarország egyik legbátrabb harcosat és a szegények partfogóját, az Istennek egyik kiválasztat emberét!
    A távolság miatt, augusztus 15-én, szerdén 11 órakor személyesen nem tudok reszt venni a sajtótájékoztatón de szívemmel és lelkemmel ott leszek.
    Imádkozom és böjtölünk együtt a drága feleséggémmel azért hogy az Ur változtassa meg a kő szíveket, hús szíveké!
    Ezékiel: 36, 26 És adok néktek új szívet, és új lelket adok belétek, és elveszem a kõszívet testetekbõl, és adok néktek hússzívet.
    Kívánom az Ur Áldását es ………… régenten mi is esztelenek, engedetlenek, tévelygők, különböző kívánságoknak és gyönyöröknek szolgái, gonoszságban és irígységben élők, gyűlölségesek, egymást gyűlölők valánk. De mikor a mi megtartó Istenünknek jóvolta és az emberekhez való szeretete megjelent, nem az igazságnak cselekedeteiből, a melyeket mi cselekedtünk, hanem az ő irgalmasságából tartott meg minket az újjászületésnek fürdője és a Szent Lélek megújítása által, melyet kitöltött reánk bőséggel a mi megtartó Jézus Krisztusunk által; Hogy az ő kegyelméből megigazulván, örökösök legyünk az örök élet reménysége szerint.
    Titushoz írt levél 3. rész
    Testvéri szeretettel, jeremiás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  7. “…De hogy se alternatívát nem kínál fel és még odaáll populistáskodni is ebben a határtalanul fontos témában, annál azért intelligensebbnek gondoltam volna.
    Természetesen tudom, bizonyos jelölőcédulák okán a Nagy Testvért nem illik vadul támadni, de talán vadul védelmezni sem kötelező, ha éppen abból akarja kizárni a népet, ami a legszentebb joga: hogy saját sorsáról dönthessen.
    Azt hiszem, ha egyszer leáll az áramszolgáltatás, sokan lennének, akik szeretnék megrázni Jávor környezetvédő kezét, még az is lehet, hogy kitépnék azt a nagy lelkesedésben.
    Reménykedjünk, hogy menet közben megjön az esze…/ http://www.pupublogja.hu/2012/08/atom/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. “…De hogy se alternatívát nem kínál fel és még odaáll populistáskodni is ebben a határtalanul fontos témában, annál azért intelligensebbnek gondoltam volna.
    Természetesen tudom, bizonyos jelölőcédulák okán a Nagy Testvért nem illik vadul támadni, de talán vadul védelmezni sem kötelező, ha éppen abból akarja kizárni a népet, ami a legszentebb joga: hogy saját sorsáról dönthessen.
    Azt hiszem, ha egyszer leáll az áramszolgáltatás, sokan lennének, akik szeretnék megrázni Jávor környezetvédő kezét, még az is lehet, hogy kitépnék azt a nagy lelkesedésben.
    Reménykedjünk, hogy menet közben megjön az esze…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  9. Véletlenül mindegy mi lesz !Én mostanság csak a célunkért harcolok!Ebben élek mozgok!“…De hogy se alternatívát nem kínál fel és még odaáll populistáskodni is ebben a határtalanul fontos témában, annál azért intelligensebbnek gondoltam volna.
    Természetesen tudom, bizonyos jelölőcédulák okán a Nagy Testvért nem illik vadul támadni, de talán vadul védelmezni sem kötelező, ha éppen abból akarja kizárni a népet, ami a legszentebb joga: hogy saját sorsáról dönthessen.
    Azt hiszem, ha egyszer leáll az áramszolgáltatás, sokan lennének, akik szeretnék megrázni Jávor környezetvédő kezét, még az is lehet, hogy kitépnék azt a nagy lelkesedésben.
    Reménykedjünk, hogy menet közben megjön az esze…/ http://www.pupublogja.hu/2012/08/atom/ No ezt másoltam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. „‎”..Mi ez ahhoz képes, hogy az embereknek is regisztráltatniuk kell magukat, bár a határidő nem olyan sürgős, mint kutyáéknál… nézze meg a idevonatkozó nemzetközi szabályokat: biztos, hogy az 2014-es választás titkos lesz, mert ez az egyik követelmény! A választási jogszakértő csak úgy meghúzta a vállát, amikor arra kérte a riporter egy tévéadásban, hogy beszéljen a választási törvényekről: “minden nemzetnek saját belügye a választás!” Csak néhány nemzetközi szabályt sorolt fel, és ezek között megemlítette titkosságot. Na, ezzel van alkotmányos bajom, hol van az előírt titkosság! Máris jelenthetem a velencei bizottságnak, hogy Magyarországon, már akkor követhetnek bennünket, – csip sem kell hozzá – amikor szekérrel, autóbusszal, gyalog, vagy járókerettel megyünk regisztráltatni magunkat. Minden falunak, településnek megvan a maga Kubatov listája, amiből két évre előre tudják, hogy ki hova szavazna! A fideszes szavazatszedő “bizottságok” már előre tudják, hogy kinek kell a szemébe néznie, kinek kell segély, kinek kell kis protekció, hogy egyszerűbben intézhesse el a dolgokat, cserében azt várja el a “bizottság”, hogy a Fideszre szavazzon, akit ilyen “aprópénzzel” dobálják meg. Egyre jobban igaz a közmondás, hogy rossz szomszédság török átok, de a jó szomszédságon is átok ül, Már nem olyanok a szomszédok, mint azelőtt amikor kiültek az emberek a ház elé a kispadra, és megbeszélték együtt a gondokat. A nemzeti összefogás kormány mintha megteremtett volna egy “belső Trianont”, amely során egyre jobban szétszakadunk.
    Ez ellen csak pávatánccal lehet védekezni, úgy ahogy a “nagy tanár”mondta és mutatta Összekacsintani a szomszéddal, mintha a nagy nemzeti összefogásban hinnénk, – és hiszünk is – de a pávatánc mögött előbb a faluközösséget, a szomszédokat kovácsoljuk össze egy nagy cél érdekében..
    Én nem kérem a csipet, magamtól is tudom, hogy merre kóborolok.
    Szigeti Piroska szigetip@nepszava.hu /
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=575786”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  11. „Hilda: Hilda blogja
    A cigányokat megverik és költöztetik, a zsidókat megalázzák a nácik ünneplésével. A lényeg a belső feszültség és sikerült.
    Ma, 10:28
    Fogunk mi még valaha együtt, egymásért gondolkodni?

    Sikerült, mert egymást piszkáljuk, nagyikat kutatunk, értelmetlen vitákat folytatunk. Persze, hogy nem a jelennel foglalkozunk. Ha ez nem lenne, mind együtt gondolkodnánk, hogy mi a megoldás. Hogyan lehetne ebből kimászni. Hogyan lehetnénk valóban európai magyarok, mind, együtt. Zsidók, cigányok, vallásosak, ateisták, nyuggerek, rokkantak, világos és sötét bőrűek.
    Igenis elindult valami a “zelmútnyócban”. Igenis voltak eredményeink pl. az oktatás területén, abban dolgoztam, tudom. Igenis együtt gondolkodtunk. Szétrombolták az eredményeket és visszatettek bennünket egy alacsonyabb mentális állapotba. Mert hagytuk, ugrottunk a heccelésre. Fogunk mi még valaha együtt, egymásért gondolkodni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  12. FELHÍVÁS!
    Minden magyar állampolgárhoz minden szervezethez és csoporthoz szólunk!A leszerepelt kormányfő szerint erőre van szükség, hogy össze tudjunk fogni!Mutassuk meg az erőnket, mutassuk meg végre az összefogásunkat! Nem tűrjük tovább! Megmutatjuk nekik, hogy a gazdasági túlélés érdekében nem konzultációkra, hanem tisztességes kormányra és szakértő vezetésre van szükségünk.Ők már bebizonyították alkalmatlanságukat és azt is, hogy nem méltók az ország vezetésére.Mi pedig bebizonyítjuk, hogy össze tudunk fogni, és véget vetünk annak a színjátéknak és propaganda háborúnak, amivel a kormány becsapja-átvágja az embereket! Várunk mindenkit 2012. szeptember 24-én a Kossuth térre!CSATLAKOZZ!-,ha vállalkozásodat “padlóra-küldték”,ha gyermekeid jövőképét eltörölték,ha munkanélküli vagy és kenyérre sem telik,ha rezsi tartozásod miatt otthontalanná váltál,ha elvették az önbecsülésedet,reményedet,ha életed élhetetlen…: https://www.facebook.com/events/407629042627032/
    A NAGY DEMONSTRÁCIÓ A JOGAINKÉRT, AZ ÉLETÜNKÉRT
    2012. szeptember 24., 15:00 at BUDAPEST, KOSSUTH TÉR
    Kedves Mindenki!Kérem szépen hirdessétek e dátumot,hogy zorbánnak NE LEGYEN “IGAZA”amikor azt nyilatkozza,hogy itt az emberek megtűrik a megszorításokat,mert itthon nincsenek tüntetések,mint Olaszországban..stb.Mutassuk meg,hogy NEM AKARJUK ŐT ÉS DIKTATÚRÁJÁT!

    A NAGY DEMONSTRÁCIÓ A JOGAINKÉRT, AZ ÉLETÜNKÉRT
    ‎2012. szeptember 24., 15:00 at BUDAPEST, KOSSUTH TÉR

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  13. T Iványi úr!
    .
    Nincsenek szavaim. Egy ilyen ország, ahol a közmédia logóját többszáz-millió Ftért változtatták meg, hanyagul átlép az elesettein. Nagyon várom már, hogy Jézus beszéde megvalósuljon. Hogy aki magát felmagasztalja, megaláztassék már végre. És hogy amilyen mércével EZEK mérnek, ugyanolyan mércével mérjenek nekik is. Akkor talán elgondolkodnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  14. Mi sokan vagyunk egy bizonyos szinten ami pillanatnyilag elég lenne ha a Miniszterelnök tudna tárgyalni és nem csípőből tüzelne mindenre ami mozog.
    Nem szabadságharcra van itt szükség hanem józan észre.Megállapodást , kompromisszumokat kötni ami az országnak a legjobb lenne .Erre sem felkészültség sem akarat nincs így legalább nem derül ki az,hogy alkalmatlanok a megegyezésre.Le kell szállni a földre és használni azt a józan észt amit kaptunk .Ha nem akkor átadni annak akinek van affinitása a változtatásra és főleg tehetsége.Vagy a hatalom bűvöletében senki nem lát az orránál tovább?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  15. Most már naponta tapasztalhatjuk, hogy a Fidesz ráront a Nemzetére. Jogtiprás, embertelenség, cinizmus, szegény ellenesség, hazudozás, gyűlöletkeltés.
    Ez jellemzi Őket. Ma már mindazok akik bármilyen módon együttműködnek ezzel a rendszerrel nem hivatkozhatnak majd arra, hogy nem tudták. Osztozniuk kell abban ami a kollaboránsoknak jár. Nincs kétségem róla ez abban a pillanatban be fog következni, amikor Magyarországon megszületik a valódi ellenzék és nem egy bamba társaság nevezi magát annak, akik maximum addig jutnak el, hogy ejnye-bejnye. Ennél Hölgyeim és Uraim, több kell ma már, sokkal több. Csak annyit kérdeznék: “Miért hagytuk, hogy így legyen?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  16. —A szociallisták addig üldözték az egyházakat mig 1981-ben megalakult az IVÁNYI ur álltal alapitott új egyház,de tovább üldözték öket,nem sikerült feloszlatni Őket pedig elmentek odáig hogy még támogatták is igen széleskörü tevékenységeiket.— orbánnak pillanatok alatt sikerült pdlóra küldeni talán az egyetlen olyan egyházat amely ténylegesen az elesetteket,a szegényeket támogatta,sajnos IVÁNYI lelkész úr nem ismerte fel hogy nem a szegényeket hanem a felcsuti akadémmiát,valamint a videotont kellet volna támogatni!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  17. Miért hagyjuk ,Hogy igy menjenek adolgaink?? Már mindenkire sor kerűlt!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. Szerintem orbánék azt hiszik, hogy az egész karitatív tevékenység mögött valami nagy biznisz rejtőzik. Másról is feltételezik, hogy ugyanarra a srófra jár az agyuk, mint az övéké. És mivel ezt gondolják, megpróbálják ezt az üzletet is lenyúlni. Ez lehet a motiváció. (Meg persze a butaság és gonoszság.) De mi lehet a megoldás? Az átkok és szitkok nem segítenek. Elég pénzt nem tudunk összedobni. Marad a közvélemény tájékoztatása, meggyőzése (ezt teszi következetesen az AN is), és a nemzetközi jogérvényesítés. Ebben segítsen mindenki, akinek csak lehetősége van rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. Hicskok,

    Sajnálom, de valamit nagyon félreért. Magyarországon már nem jegyezhető be szabadon egyház. Ugye nem gondolja komolyan, hogy Iványi Gábor “biznisz” egyház vezetője?
    A probléma az, hogy a bírósági hatáskört elvonta a parlament. Tényleg van joga bármely politikusnak, hogy eldöntse melyik az egyház és melyik nem?
    Erre kaptak felhatalmazást? Kitől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Antifülke!
    Addig, amíg még mindig sokan támogatják ovit, félek 2014-től. Az új választási törvényeket is a maguk javára fordítják. Az utcák üresek, a tüntetők kevesen vannak. A sok hülye birka mástól várja a megoldást. Az EU szarik ránk, ha azt látja, hogy mi ebe belenyugszunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Hicskok

    Szeretnem ha kifejtene bővebben azt az állítását hogy:
    szükséges lépés volt, mert elszaporodtak a destruktív szekták, de főleg a pénzmosodák:
    Tud Ön olyan bírósági ítéletről amely a pénzmosodák miatt indult eljárás a Törvényesen bejegyzett egyházról?
    Mit ért Ön a destruktív szekták kifejezésről?
    Ha olvasta a történelmet akkor biztos arról is tud hogy a korai keresztényeket szektásoknak neveztek több mind 300 évig! Önnek mi a véleménye a Vallásos egyházakról, amelyek igen is a valódi – biznisz egyházok – , Tisztelet a kivetél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. Tud valaki a Vatikánnál nagyobb pénzmosodáról? Árulja el sürgősen Hicskoknak, hogy megnyugodjon. Egyébként ne Iványi Gábort sajnálja, hanem azokat, akiken a továbbiakban nem tud segíteni. “A vallásszabadság végéről ajvékolni” – hát ez gyönyörű! Eszembe jutott Karinthy örökbecsű mondása: “Hurrá, vége a járványnak, ma már csak én haltam meg!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. emigrant.Igen Iványi Gábor segiteni szeretne és az álltala képviselt vallás a szeretet bölcsője ami ritka ahhoz képest hogy mennyi ál vallás van amik mind krisztus nevében tetszelegnek de csak az anyagi haszon a fontos nekik.Nem ide vágó téma csak részben kapcsolható ide szóval arról van szó ha már az ál “önzetlen”segitőkről is beszéljünk nem tudom ti hogy vagytok vele de engem hetente felhivnak többször is és más hozzátartozómat is különböző egészségügyi ingyenes szűrés és vizsgálat céljából.Nekem ebben csak az a furcsa hogy miközben az egészségügy romokban hever és ha az ember komplett vizsgálaton szeretne átesni mr-röntgen-ultrahang-különböző vérvizsgálatok stb stb akkor ha tb-re kéri elküldik melegebb éghajlatra és még nagyon enyhén fejeztem ki magam ha maszek klinikán szeretné az ember elvégeztetni a különböző vizsgálatokat az pedig súlyos forintokba kerül.Nos most vagy egy ugymond egészségügyi “termékbemutató a vége vagy csak a lakosság egészségügyi helyzetét akarják felmérni mely adatokokat had ne mondjam milyen hány féle képpen tudják felhasználni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. Dányi Lászlóné

    Őszinte elismerésem a végzett munkáért, meg a harcért, mely a fennmaradásért, az emberekért történik. Azokért, akik a legnehezebb helyzetben vannak: a betegekért, a gyerekekért, a szegényekért.
    Tapasztalatból ismerem az odaadó munkájukat – családtagomon keresztül.
    Kívánom, hogy jöjjön el az az idő, amikor az értékek a helyükre kerülnek, s nem kell azért harcolni, hogy jót tehessünk.
    Addig pedig elismerésem azoknak, akik ezt felvállalják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Kydonna, igy van, a kasztok országa lettünk: a sik-kasztók országa:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Iványi Gábor egyháza bojkottál 2014. február 14. péntek | AN

Iványi Gábornál jártunk 2013. november 16. szombat | Kohányi Társaság

Üldözi a keresztényeket az Orbán-rendszer 2013. október 8. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos