Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csak Ausztráliában nem vagyunk őshonosak 2012. augusztus 24. péntek 14:51 | AN Forrás: AN

  • Hozzászólások(148)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csak Ausztráliában nem vagyunk őshonosak
Pécs – Nincs olyan földrész, ahol a magyarság ne lett volna államalapító, kivéve Ausztráliát, derül ki többek között a Magyarok VIII. Világkongresszusa által most elfogadott dokumentumban, amit a zárókonferencia résztvevői egyetlen ellenszavazattal fogadtak el. A magyarok az őskor legjelentősebb civilizációját hozták létre Mezopotámiától a Nílusig, ezért a zsidóknak ajánlatos asszimilálódniuk; a cigánykérdést pedig sürgősen meg kell oldani – írják. Az állam 1945 óta nemzetáruló, de pénzt azértadjon. És különben is királyság vagyunk.
.
A dokumentum szerint a magyarság „az a rejtélyes módon megmaradt nép, amely őrzi egy, a görög-római civilizáció előtti, jelentős civilizáció nyelvét, kisebb mértékben kultúráját és még kisebb mértékben – a szerves műveltség, a mitológia, az archaikus népmese által – a hitvilágát. A magyar nép ősnép”, folytatódik a definíció, „amelynek jelenleg elismert történelme ugyan csupán az utolsó ezerszáz esztendőre tekint vissza, ám amelynek műveltségteremtő és államalapító ereje bizonyítottan kimutatható öt földrészen: Európában, Ázsiában, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában.”
.
„Miután a magyar nép európai ősiségét kétségbevonhatatlanul bizonyították a legfejlettebb tudományos módszerek, és miután békés, mindenkor alkotó (teremtő) életvitelének valamint ősi nyelvének nyomai megőrződtek a Kárpát-medencétől a Sárga-tengerig, Mezopotámiától a Nílus partjáig, nem kétséges, hogy a nemzetközi tudományos és a politikai közösségnek előbb-utóbb el kell ismernie a magyarokat ’mint a bronz- és vaskori Európa egyik legeredetibb és legjelentősebb civilizációjának megalapítóit’”, idéz a szöveg bizonyos Mario Alieninek a 2008-ban tartott Magyarok Világkongresszusához intézett üzenetéből.
.
Az írás megemlékezik a magyar nyelv és a pentaton dallamvilág egyedülállóságáról, majd leszögezi a következőket: „A szkíták hitvilágában gyökerező egyistenhit egy szakrális királyság hitvilága. A világi és a szakrális hierarchia szükségszerűen egybeesett. A szakrális király táltoskirály volt. (…) A magyar nép büszkén őrzi a szkíta-hun-avar-magyar ősiség legfényesebb alakjának, Atillának emlékét.”
.
„A Szent Korona országa az első és mindmáig az egyetlen olyan állam, amely a legmesszemenőbben épít az Isten arcmására teremtett, minden egyes embert megillető emberi méltóságra. A Szent Korona országa történelmileg egyedülálló biztosítékát nyújtja az élet teljességének és szentségének, az emberi méltóságnak, az osztott, ellenőrzött, mellérendelő hatalomgyakorlásnak, a nyelvi sokféleségnek és nyelvközösségi önrendelkezésnek”, áll a dokumentumban, amely minderre tekintettel – nem különösebben meglepő módon – „nem ismeri el a trianoni és párizsi diktátumok általi jogtipró szétdarabolását.”
.
A kiáltvány „napjaink nemzetpolitikai kihívásai miatt” kiemelten foglalkozik a zsidókkal és a cigányokkal, előbbieket „világhatalmi tényezőnek” minősítve: „Fejér Lajos és Tábor Béla ajánlásának megfelelően a magyar zsidóságnak úgy kell megtartania kettős identitását, hogy erősítse az országhoz való kötődését, zsidó magyarrá válását”, hangzik az asszimilációra való felszólítás; ami a romákat illeti, „az ország fenntartásához való hozzájárulásuk jelentős növelése a magyar nemzet megmaradásának egyik halasztást nem tűrő, megoldást sürgető sorskérdése” a dokumentum megfogalmazói szerint.
.
A Magyarok Világszövetsége a Fideszhez hasonlóan úgy véli, a történelemben a második világháború után lyuk keletkezett: „Mivel az államhatalom a második világháború után a nemzet védelmezőjéből valójában a nemzet árulójává vált, továbbá mivel a globalizációs és uniós erőtérben a magyar államhatalom napjainkban is nemzetközi (államközi) egyezmények alávetettségében működik, elengedhetetlen az erőhatalmi szétdaraboltságban élő magyarság egyetemes képviseleti jogot és legitimitást bíró nemzeti szervezetének hatalmi rendszeren és vetélkedésen kívüli, államilag támogatott működtetése. A két világháború közötti magyar állam erre a célra hozta létre 1929-ben a MAGYAROK VILÁGKONGRESSZUSÁT, ennek 1938-as második tanácskozása pedig állandó ügyvivő testületeként a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.” E két szervet az 1945 után nemzetárulóvá vált állam – ezek szerint – anyagilag továbbra is fenntartani köteles.
.
Az eszmefuttatás szerint „a történeti alkotmánnyal összeegyeztethetetlen szerződések érvénytelenek”, következésképp nem csak a trianoni és a párizsi béke semmis, de „az ENSZ közgyűlése által 1977-ben elfogadott, a népek önrendelkezési jogát kimondó Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya” is. Semmisnek minősítik a szerzők ezen kívül a Benes-dekrétumokat, újratárgyalandónak pedig az ország uniós és NATO-tagságát.
.
„A magyar nemzet új meghatározásának középpontjában a nemzet által belülről megélten és kívülről elismerten megteremtett értékek állnak”, hangoztatja a zárszó. „(…) Ezt az államot eleink a Szent Korona-tanra alapozták, és a Szent Korona országának nevezzük (…) A jogfolytonosság helyreállításának pillanatában az ország államformája alapjogilag/de jure apostoli királyság, amelyről bármikor népszavazás tartható.”
.
A dokumentum a következő személyek nevéhez fűződik: Dr. Aradi Éva egyetemi docens, Dr. Bajnok István, Bakk István, Dr. Balogh Sándor professzor emeritus, Bálint Béla iskolaigazgató, Dr. Bene Gábor jogász, Dr. Bogár László, Dr. Boór Ferenc tud. kutató, Botos László, a Magyarságtudományi Intézet elnöke, Dr. Cser Ferenc, az MTA doktora, Dr. Czeglédi Katalin kutató, Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Szövetségének elnöke, Dr. Dávid Tamás természetgyógyász, rákkutató, Dr. Dömsödi János egyetemi docens, Farkas József történész, a történettudományok kandidátusa, Fetzer János matematika tanár, Fuksz Sándor, az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának koordinátora, Gazda József író, publicista, Dr. Gazdag László közgazdász, egyetemi docens, Dr. Grandpierre Atilla tud. kutató, Gyetvay György Gergely történész, Kiss Endre József, a sárospataki Református Kollégium Nagykönyvtárának igazgatója, Ft. Kozma Imre apostoli protonotárius, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, Dr. Kőrösi Mária egyetemi docens, Dr. Léh Tibor ügyvéd, Lévai László, Dr. Mandics György matematikus, művelődéstörténész, Prof. Dr. Nagy Bálint ny. egyetemi tanár, Dr. Pusztaszeri László történész, író, Rácz Sándor, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc élő hőse, Szeremley Béla, a Hangya elnöke, Prof. Dr. Tanka Endre, az MTA doktora, tantárgyfelelős, ny. egyetemi tanár, v. Tokay Rozália fafaragó művész, Varga István közgazdász, Dr. Varga Tibor jogász, Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő ny. egyetemi tanár. A dolgozatot a nemzetstratégiai konferencia elnöksége – Dr. Drábik János, Borsos Géza, Bottyán Zoltán, Patrubány Miklós – bővítette, majd a világkongresszusi küldöttek egész napos vitája, valamint az előadók zártkörű vitája véglegesítette. A végső szöveg kialakításába két hivatásos szerkesztő – Zsigmond Emese és Pápai Szabó György – is bekapcsolódott.
.
A kiadmányt hitelesítette Patrubány Miklós István Ádám, a Magyarok Világszövetségének elnöke.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.8/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -23 ( 35 szavazatból)
Csak Ausztráliában nem vagyunk őshonosak , 2.8 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(148)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

148 Reader’s Comments

  1. Na, menjen a francba az egész Világkongresszus és vigyék a fidesst is orbánt és bandáját. Itt nem lesz soha. soha ismét királyság. Itt Demokrácia lesz és KÖZTÁRSASÁG Ennyi. Nem kell nekünk ilyen szervezer. Végigolvastam és nincs hasonló hozzászólás. Ne CENZURÁZZATOK már Ti is. Vagy ez is fidess:::

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  2. Ausztráliában nem vagyunk őshonosak, Zentay Károly tömeggyilkos magyarnácit mégse adta ki Ausztrália. Nagyon demokratikus…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  3. Ez egyszerűen nevetséges, de ennyi marhaság olvastán inkább sírni lenne kedvem. Még a végén “bebizonyítják,” hogy Ádám és Éva, sőt az Úristen is magyar volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  4. Ne reklamálj Lucifer, téged is Isten teremtett. :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  5. Tévhitben éltem eddig, azt hittem, hogy a világ megteremtése a Biblia szerint történt. Most már világos, hogy a magyarok rábeszélték Istent, hogy pihenjen és elvégezték helyette munkáját. (Úgy is néz ki..).
    Izraeli archeológusok találtak egy féltéglát, 300,000 évvel időszámitás előtti időből. Néhány évi vizsgálat után kiderült, hogy ezzel verték a magyarok a mellüket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  6. A felsorolt neveket mindenki jól jegyezze meg! Ennyi barmot egy helyen ritkán látni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. voisine
    2012. augusztus 25. szombat
    19:43

    “Ne reklamálj Lucifer, téged is Isten teremtett. :-))))”

    Honnan tudod? Tán ott voltál? A dolog úgy történt, hogy apám megdugta anyámat, és 9 hónap múlva éhesen kerültem elő a szatyorból. Harmadik személy nem működött közre létrehozásomban.

    Egyébként nem reklamáltam semmit, én csak leírtam a véleményem. Kiegészítésül még annyit, hogy ennyi címeres ökröt egyrakáson még nem láttam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  8. Bocsánatot kérek lucifer a tegnap esti beírásom miatt. Bocsánat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  9. Ezt a sok baromságot nem Szaniszló László szülte?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  10. zikaron
    Ausztráliába a telepesek az Angliából kitelepített köztörvényes bűnözők voltak. A magyarok közöttt “nincs” bűnöző, tehát a telepesek sem lehettünk. Igaz már előtte kis népcsoportokban “bennszülöttként” már megjelentünk.
    Mert nem szabad elfelejteni:
    Borneó és Celebesz miénk volt és miénk lesz, közös magyar-japán határ, egy az ország egy a zászló… és így tovább

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  11. Tanult emberek ekkora baromságot rég nem hordtak össze !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  12. Ne komolytalankodjatok! Az úristen tényleg magyar. Jelenlegi inkarnációját orbán-csuti viktormihálynak hívják. Ő a ti istenetek. Ne imádjatok rajta kívül más istent. Ő majd megment benneteket az eleurópaizálódástól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  13. Nyul György
    Halál komolyak vagyunk, mint Hofi a díszmagyarról:
    http://www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Lassan elérkezik az idő, hogy nyilvánosságra hozzuk a középen lyukas nemzeti zászló valódi jeletését.
    .
    A valódit.
    .
    A lyuk az elsüllyedt Atlantiszra (echte magyar tartomány) emlékezteti a világot.
    .
    .
    Mi is adózzunk kegyelettel és tisztelettel elsüllyedt véreink emékének.
    .
    (Már csak azért is, mert mostanában mintha mi is süllyedőben lennénk.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  15. kekec
    2012. augusztus 26. vasárnap
    14:12
    Köszi!
    Hofi örök!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Látjátok Feleim szümtökkel: ez lett az eredménye annak, hogy a Lipótmezőt bezárták! Legyetek óvatosak, mert a hülyeség határtalan, és ha még egy kis szorgalommal is párosul, akkor csodákra is képes. Van rá példa bőven.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Kekec – köszi!
    HOFI örök, mostanában történő sok-sok hülyeség hallatán mindig beugrik egy-egy odavágó mondása!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Ilyen sok bolond van szabadlábon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  19. ‘#
    Sentinel
    2012. augusztus 26. vasárnap
    13:40

    Tanult emberek ekkora baromságot rég nem hordtak össze !” Lassan az ország egy nagy elmegyógyintézet lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  20. “Iszonyú pofon a finnugoristáknak: A dakoták 1200 éves magyar nyelven beszélnek
    2010. június 15. 15:47
    HunHír.Hu

    dakota250.jpgA tolnai Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) meghívására tartott előadást a városi galéria nagytermében, Magyar nyomok az észak-amerikai indiánoknál címmel Simon Péter. A nyugalmazott mérnök-tanár Fürge Szarvasként élt az indiánok között, s állítja: a dakoták 1200 éves magyar nyelven beszélnek.

    Ami dr. Simon Péter szerint a legérdekesebb: az egyistenhit és a Boldogasszony-hit egybeesése. Szent István népe és Ülő Bika népe is ápolja az istenanya-kultuszt. Az indiánokhoz kutyaszánon érkezik a Happy Lady, egy négyezer esztendős, fából faragott szobor, melyet minden évben körbevisznek a kontinensen. A kinyilatkoztatást Krisztus előtt kétezer évvel kapták meg, öt platánlevélre írva, amit ma a British Múzeumban őriznek.

    Gépészmérnökként került ki Kanadába, 1965-ben. Később Londonban tanított fizikát. Összesen húsz évet élt külföldön a feleségével, s ez idő alatt minden szabadságot, nyári szüntet a dakoták vagy más néven sziúk kultúrájának tanulmányozására szentelt. A magyarsággal közös ázsiai gyökereket, párhuzamosságokat keresett, s végül azonosságokat talált.

    – Ez nem olyan, mintha, hanem ugyanaz! – szakadt fel benne a felismerés, amikor magnóra vette például a Megrakják a tüzet kezdetű dalt az indiánok előadásában.

    Nem minden előzmény nélkül kezdte dr. Simon Péter – alias Fürge Szarvas – a magyar-dakota rokonság kutatását. Nagy hatással volt rá fiatal korában dr. Borvendég Deszkáss Sándor – alias Fehér Szarvas –, aki a múlt század harmincas éveiben sok időt töltött az észak-amerikai indiánok között. A kultúra számos területén találtak meglepő egybecsengéseket.

    A Tolnára meghívott mohácsi vendég sorra vette a nyelvi, a zenei, a hitéleti hasonlóságokat, a szimbólumok, a díszítő motívumok és a szakrális számok egyezését. Hihetetlen, de még az egyszeregyet is ugyanúgy magolják az indián gyerekek, mint a magyarok. Onpár, az egypár, vagyis kettő. Onpár onpár lecsen topa. Ez annyit tesz: kétszer kettő legyen négy.

    A magyarság, a Kárpát-medencei magyar nyelv ezer éves, a kanadai indiánok pedig 1200 éves magyar nyelven beszélnek dr. Simon Péter szerint. A kutató meg van győződve arról, hogy a népvándorlás korában, Közép-Ázsiából nemcsak nyugatra, hanem keletre is indultak népcsoportok. Letelepedtek Kazahsztánban, Kínában, Indiában, Japánban, de voltak, akik nekivágtak a végeláthatatlan víznek, és az úgynevezett cserépúton Észak-Amerikáig jutottak. Az óceán fenekén elsüllyedt hajóroncsok és cserépedény-maradványok jelzik a néhai hajósok útvonalát.

    Kultúrájukat magukkal hozták Európába és magukkal vitték Amerikába a szétrajzó honkeresők. Ami a magyaroknál a turulmadár, az a dakotáknál a kerecsensólyom. A rozetta a totemoszlopon és a székely kapun is feltűnik. Rovásírásos leletek ugyanúgy találhatók a Kárpát-medencében, mint az indiánok földjén.

    Ami dr. Simon Péter szerint a legérdekesebb: az egyistenhit és a Boldogasszony-hit egybeesése. Szent István népe és Ülő Bika népe is ápolja az istenanya-kultuszt. Az indiánokhoz kutyaszánon érkezik a Happy Lady, egy négyezer esztendős, fából faragott szobor, melyet minden évben körbevisznek a kontinensen. A kinyilatkoztatást Krisztus előtt kétezer évvel kapták meg, öt platánlevélre írva, amit ma a British Múzeumban őriznek.

    HunHír.Hu – teol.hu nyomán” A hülyeség fokozható!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  21. “A magyarság, a Kárpát-medencei magyar nyelv ezer éves, a kanadai indiánok pedig 1200 éves magyar nyelven beszélnek dr. Simon Péter szerint. A kutató meg van győződve arról, hogy a népvándorlás korában, Közép-Ázsiából nemcsak nyugatra, hanem keletre is indultak népcsoportok. Letelepedtek Kazahsztánban, Kínában, Indiában, Japánban, de voltak, akik nekivágtak a végeláthatatlan víznek, és az úgynevezett cserépúton Észak-Amerikáig jutottak.” A Holdon is magyarok élnek titokban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  22. Szeretném látni azt a sok beteg majmot amikor dakota indiánnak öltözve masíroznak! Még hogy az Észak-Amerikai indiánok is magyarok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  23. #
    Tölgy
    2012. augusztus 26. vasárnap
    17:04 Ezen az alapon a dakota törzsnek is jár a magyar állampolgárság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  24. Indiánok vagyunk és kész, megmondta a magyarság kutató: http://www.youtube.com/watch?v=HAeFFOFM36c

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Ej, Gedeon,.. Hiába humorizálsz itt. Bizony a dakoták is a véreink. Ök azoknak az eleinknek a leszármazottai, akik a csodaszarvas kergetése után, nagyon okosan a Berig-szoros felé indultak, mert szabadon akartak élni és nem akarták a gyurcsányi rabigát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  26. #
    cOLOMBUS
    2012. augusztus 26. vasárnap
    20:23 Akkor az észak-amerikai egykori dakota területek Ősi Magyar Földek és adják nekünk vissza a piszkos tolvaj jenki-zsidók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  27. Ha ez igy,…. akkor én megyek tovább Ausztráliába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  28. „A Szent Korona országa az első és mindmáig az egyetlen olyan állam, amely a legmesszemenőbben épít az Isten arcmására teremtett, minden egyes embert megillető emberi méltóságra. ” Mi van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  29. #
    Marcus Aurelius
    2012. augusztus 26. vasárnap
    14:39 Tényleg, Atlantisz is a magyaroké volt. Azért remélem, hogy az ottani magyarok nem süllyedtek el mind.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  30. “Ami dr. Simon Péter szerint a legérdekesebb: az egyistenhit és a boldogasszony-hit egybeesése. Szent István népe és Ülő Bika népe is ápolja az istenanya-kultuszt. ” Micsoda felfedezés

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  31. Az az érdekes, hogy a magyarsàg egy része épp azt a cigànysàgot tüntetné el, amelyik azért került perifériàra, mert belerszorult valami ôsi paradigmàba ( és talàn valóban daliàs és nagyon szép idôkrôl van szó), és nem veszi észre, hogy ugyanígy jàrt ô is, ami a vesztét okozhatja.
    A ma realitàsa szempontjàbó vàltozatlanul nem értem, hogy mindez most miért olyan fontos …. Miért keresi vadul milliónyi ember a vilàg elismerését, hogy oh, maguk magyarok szartak mindent ezen a vilàgon, bocs, valamit csúnyàn félreértettünk, visszaadunk minden területet, hogy önök, a Szent-Korona orszàgànak népe szakràlis kiràlyukkal az élen ( ezek szerint übercsàszàr OV, vagy az igazit még rejtegetik a hàttérben) bölcsen vezessék ezt a dilettàns, hülye Nyugatot és bolygót , és Tibi mindent visz legalàbb a Szíriuszig…
    A Kàdàr-rendszerben gyerekkoromban büszkén gondoltam arra, hogy a magyar téliszalàmiért verekszenek Nyugaton. Csalódàs ért aztàn ‘91-ben, amikor eljöttem, màr nem verekedtek érte a franciàk, vagy hiànycikk volt, nem tudom….
    Emberek, ez így tényleg a besenyô modell !
    Ja, és gyerekkoromban azt sem értettem, és nagyon bàntott, hogy a Nyugat miért hagyott cserben minket folyton….
    Valamennyire most màr értem ezt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  32. “Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Szövetségének elnöke” Ő is aláírta a fenti cikkben szerepelő nyilatkozatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  33. Az egesznek az a lenyege, hogy Paturbany Miklos Isten Adam nem mas mint Feher Lo Fia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  34. Bámulatos a nemzetközi közvélemény türelme. Ezen belül a pálmát az EU szervezete viszi. Ennyi közösség ellenes marhaságot, izgatást, lázítást és közönséges hazugságot nem lenne szabad eltűrniük szó, és cselekedet nélkül.
    Ennyire igaz a közmondás, miszerint „fejtől büdösödik a hal!” És ez a nagyon beteg, mondhatjuk abnormális fej még mindig maga mögött tudhatja szerencsétlen becsapott népének – ha csökkenően is, de – többségét. Hagyják, hogy szinte az elmekórtan minden betegségét tükröző „fej” bolondságok tömegét kövesse el népe számlájára!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  35. Elolvastam a cikket. Az aláírók névsorát is. Valószínűleg (legalábbis többnyire) okos emberek. Így együtt azonban az egész társaság nem más, mint orbitális idióták gyülekezete. A dokumentumból sajnálatos módon kimaradtak a kínaiak, az inkák, a maják, a perzsák, a görögök, a rómaiak (stb., stb.) mint a világot egyenletesen beterítő magyar nemzet részei. Ha hívő lennék, most csak annyit mondanék: nagy az Isten állatkertje…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  36. Ezek a lények lehetnek azok, akikre Orbán utalt, amikor azt mondta, hogy kidagadtak az országból, mint tüdő a fazékból?
    Erre a beszédére reagálva pedig Schiffer azt mondta, szabadságon van a Habony művek – és ezek a miniszterelnök önálló gondolatai – mondom én!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Hurrá, megjött az első troll, és gondosan végigmínuszolta az egész topikot! Hogy nem unják ezek a narancsszínű seggfejek az “intelligenciájuk” folyamatos fitogtatását…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  38. Közben már ketten lettek… Gyerünk, Narancsfütyik, húzzatok bele, mert a végén este nem kaptok napidíjat! Idióta seggfejek, másra nem futja nektek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. Már többször írtam, ezzel keresik a kenyérmorzsát, mert amióta nyert az Istenük azóta nincs gyújtogatás, nincs piknik, nincs a Kossuth térből nyilvános WC, nem követik jó pénzért Gyurcsányt síppal-dobbal, – valamiből mégiscsak élniük kell!
    Mindenki annyit ér, amennyit, ők erre alkalmasak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  40. Tóta jól megasszonta:
    http://hvg.hu/w/20120827_Gyokerek#rss
    De a Kétfarkú Kuzyapárt plakátja se semmi!
    Ha az ellenzék továbbra is tutyi und mutyi, kénytelen leszek feléjük tájékozódni. Bennük legalább van hm… svung!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Tóta jól megasszonta:
    http://hvg.hu/w/20120827_Gyokerek#rss
    De a Kétfarkú Kutyapárt plakátja se semmi!
    Ha az ellenzék továbbra is tutyi und mutyi, kénytelen leszek feléjük tájékozódni. Bennük legalább van hm… svung!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Ennyi marhaságot csak ilyen “elhivatott, tudós” emberek képesek összehordani.A baj csak az, hogy nem saját zsebpénzükből kongresszusoznak.Utoljára ilyen jót utoljára az MSZMP XIII. kongresszusról kiadott kommunikén röhögtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Egyébként meg mit akarunk? Nekünk ilyen TEK-es legények, meg ilyen akadémikusok, és ilyen ellenzék jutott. Színtiszta hungaricum, valószínűleg nem érdemlünk mást.
    A tutyi-mutyi ellenzéktől már más besokallt:
    http://napimorgas.blog.hu/2012/08/27/ezert_nem_fogok_soha_ratok_szavazni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Azért biztos, ami biztos nem ártana eldugni Orbán elől a magyar koronát, mer ahogy be van lendülve egy szépnap, még képes és királlyá koronázza saját magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Jade
    Ő is ismeri [PETŐFI SÁNDOR] AKASSZÁTOK FÖL A KIRÁLYOKAT! versét, mert ezt fél ország ismeri, úgyhogy nem lesz ebből koronázás. :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. T. Gedeon 08.26., 18:53!+++++++++++++++++++++++
    Hát persze, hogy jár az állampolgárság és szavazhatnak levélben))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Az hagyján hogy ennyi tanult hülye van!De ezek többsége még tanít is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. http://atv.hu/videotar/20120217_borcsok_maria
    Jó könyve van történelemből! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos