Ronai and Ronai
AMERIKAI

Paul Ryan indulhat Romney oldalán 2012. augusztus 12. vasárnap 11:20 | AN Forrás: MTI

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Paul Ryan indulhat Romney oldalán
Norfolk, Virginia – Paul Ryant, az amerikai képviselőház költségvetési bizottsága elnökét választotta alelnökjelöltjéül Mitt Romney, aki a Republikánus Párt nevében a Fehér Ház jelenlegi lakójának a hivatalos kihívója lesz.
.
Romney bejelentését némileg beárnyékolta a volt massachusettsi kormányzó egy nyelvbotlása, ugyanis az Egyesült Államok leendő elnökeként mutatta be kiszemeltjét.
.
Azzal, hogy a 42 éves konzervatív wisconsini képviselőt emelte maga mellé, Romney ismételten hangsúlyozta, hogy az idei választás kulcskérdése a gazdaság, és egyúttal megnyugtatja a republikánus tábornak azt a részét, amely túlságosan mérsékeltnek tekinti a leendő elnökjelöltet. Ryan hátországa, Wisconsin emellett fontos ingaállam, amelyet mindkét nagy párt maga mellé kíván állítani
.
Romney a Republikánus Párt egyik szellemi vezetőjeként és elkötelezett katolikusként mutatta be jelöltjét. Kijelentette, hogy Ryannel együtt elindítja a gazdaság növekedését, és 12 millió munkahelyet fog teremteni. Az elnökjelölt-aspiráns az államadóság csökkentését, a kereskedelem fellendítését, az energetikai függetlenség megvalósítását, valamint Amerika nagyságának helyreállítását ígérte.
.
Ismételten kilátásba helyezte Barack Obama elnök egészségügyi reformjának visszavonását és annak egy olcsóbb rendszerrel történő helyettesítését.
.
Ryan Obamát okolta a gazdasági talpra állás lassúságáért, és versenyszabadságot, egyúttal határozott és felelős vezetést ígért.
.
Az Obama-kampánystáb szombaton kiadott reagálásában rámutatott, hogy Paul Ryan egy radikális és hibás gazdasági felfogás védelmezője. A közlemény szerint ez az előző republikánus vezetés által elkövetett katasztrofális hibák megismétléséhez vezetne, amelyek a deficit robbanásszerű növekedését és a gazdaság romba dőlését okozták.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Nem nyelvbotlás volt, Romney már tudja, hogy nem győzhet és 4 évvel későbbre gondolt. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Obama marad az Egyesült Államok elnöke 2012. november 7. szerda | AN

A második csörte már Obamáé volt 2012. október 17. szerda

Portman: Romney Ohio nélkül is nyerhet 2012. október 15. hétfő | AN

Kiegyenlített volt az alelnökjelölti vita 2012. október 12. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos