Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb háborús bűnöst találtak Pesten? 2012. július 15. vasárnap 11:07 | AN Forrás: The Sun

  • Hozzászólások(124)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb háborús bűnöst találtak Pesten?
Budapest/London – A Sun című angol lap azt állítja, megtalálta a magyar fővárosban Csizsik-Csatáry Lászlót, aki a kassai gettó parancsnokaként leginkább abban lelte az örömét, ha korbáccsal ütlegelhette az oda bezárt zsidó nőket. Az illető tagad: „Nem, nem én csináltam, menjenek innen” – mondta az őt kérdőre vonó riportereknek.
.
A világ még élő háborús bűnösei közül az egyik legkeresettebb a 97 éves Csizsik-Csatáry, akit azzal vádolnak, hogy 17 ezer 500 zsidó Auschwitzba történt deportálásában játszott aktív szerepet a Magyar Királyi Rendőrség tisztjeként. A Sun szerint Csizsik-Csatáry a második világháború végén, amikor Kassa ismét Csehszlovákia része lett, elmenekült a Felvidékről. Távollétében háborús bűnösként halálra ítélték 1948-ban.
.
Csizsik-Csatáry új személyazonosságot vett fel, jugoszlávnak hazudta magát és műkereskedőként dolgozott Kanadában, tizenöt évvel ezelőtt azonban, amikor felfigyeltek rá és a kanadai kormány vizsgálatot indított az ügyében, ismét eltűnt.
.
.
A jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ által felfedezett dokumentumok tanúbizonysága szerint a férfi a derékszíján hordott korbáccsal rendszeresen ütötte-verte a gettóba kényszerített nőket, és gyakran arra kényszerítette őket, hogy puszta kézzel kaparjanak lövészárkokat a fagyott földben. Ha egy zsidót valamilyen fegyelmezetlenséggel vádoltak, büntetésként több órára mozdulatlanságba kényszerítette, kutyapórázzal ütlegelte az illetőt. Szökési kísérletért a helyszínen agyonlőtték az elfogottakat; ilyenkor a táborparancsnok személyesen felügyelte az ítélet végrehajtását.
.
A Wiesenthal Központ nácivadászai nemrég helyezték Csizsik-Csatáryt körözési listájuk élére, és ellátták a Sunt lehetséges búvóhelyeiről szóló információkkal. Jellemző, hogy a mai magyarországi sajtónak egyetlen olyan orgánuma sem akadt, akiben megbíztak volna; ezt a munkát egy brit bulvárlapnak kellett elvégezni.
.
.
Rendőrök Kassán 1944-ben
.
A Sun azt állítja, egy kétszobás budapesti lakásban bukkant rá a férfira. Az angolt kanadai akcentussal beszélő férfi alsóruhában és zokniban nyitott ajtót a riportereknek, de nem volt hajlandó a kérdéseikre válaszolni – arra sem, hogy vajon miért indult meg ellene a kitoloncolási eljárás Kanadában. „Tagadja, hogy ezt tette?”, kérdezte a Sun. „Rengetegen haltak bele abba, amit maga művelt.” „Nem, én nem csináltam, eredjenek innen”, csapta az újságírókra az ajtót Csizsik-Csatáry.
.
A férfi még annak idején, Kanadában elismerte, hogy részt vett zsidók Auschwitzba küldésében, de azt állította, a szerepe „korlátozott” volt. Állampolgárságát visszavonták, de eltávozott az országból, mielőtt még a kitoloncolásáról szóló értesítést kézbesíthették volna számára.
.
Dr. Varga Jenő, a főügyész helyettese a Sun által benyújtott bizonyítékokról úgy nyilatkozott, hogy folyamatban van a nyomozás és az ügyészség tanulmányozza az anyagot.
.
A nácivadászok a következő, még élő gyanúsítottak elszámoltatását szeretnék elérni: Gerhard Sommer (93), egykori páncélgránátos, Vladimir Katniuk (90), náci rendőrosztag tagja, Zentai Károly (90), akit budapesti zsidógyilkossággal gyanúsítanak, Soren Kam (90) páncélos, Ivan Kalymon (91), ukrán segédrendőr, Algimantas Dailide litván titkosrendőr (pontos kora ismeretlen), valamint Helmut Oberlander (88), egy náci halálosztag tagja.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +13 ( 23 szavazatból)
Újabb háborús bűnöst találtak Pesten? , 4.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(124)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

124 Reader’s Comments

  1. 12 éves gyerekek mehetnek börtönbe, akkor talán egy öreg háborús bűnös is, akinek nagyon hosszú ideje jólétben telt az élete!
    Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön föl (Hofi)!
    Idéztem Hofit, mert más oldalakon is szemezgetve ez a véleményem:
    A legszomorúbb, hogy a sok mentegető hsz-ből arra lehet következtetni, hogy Horthy, Prohászka szobrok, elnevezések, Nyírő hamvak hurcolászói, nosztalgiázói, ha tehetnék, ezek szerint ők is elkövetnék azt, amit elődeik elkövettek?!
    Ez az ország hihetetlenül mélyre süllyedt!
    Szóval Áder János elmegy Izraelbe, ahol tudnak erről az esetről is….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  2. Sajnos újra lehetnek vérnácik Mo-n. A jelenlegi politikai elit ez ellen semmit sem csinál, sőt félhivatalos ünnepet rendez az ilyen szemét elhantolásának, még más állammal is képes konfrontálódni ennek érdekében. Ez sajnos a mai Magyarország hivatalos kormányának a viselkedés mintája ebben a kérdésben. Elszomorító.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  3. Ha a hír igaz, mi van a magyar bűnüldözéssel? 15 éven keresztül kishazánkban élhetett háborítatlanul egy háborús bűnös? 97 éves, valószínűleg egy kicsit szenilis. Ítéljük el ismét, de már a halál neki csak megváltás lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  4. Engem nem érdekelne, ha 3 perc lenne hátra az életéből, bűnhődnie kell. Minenképpen, ezt érdemli amit ő tett másokkal. Ugyanazt. Nem lenne szabad futni hagyni, de ugye ilyen már előfordult “drága” hazánkban…
    Kínzást, halált érdemel! Nem kevesebbet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  5. , M. Gábor.!!!! ez a Naci 97 évves!!!, Azzal hogy felakasztod holnap, még nincs megbüntetve, a börtön meg azért nem jo mert egy ütéssel kiütnék!!!!!! Nagyobb büntetés a nyilvánosság, ahol szembe kell néznie az teteivel!!! Sajnálom hogy félre értetetek!! A halálbüntetés csak pillanatnyi Büntetés, lassu halál az amit megérdemel!!! Köszönöm a kedvesnövéri állást, de bünösök mellett nem szoktam asistálni, csak ellenük!!! A kédéseket meg hagyjuk a Nemzetközi- szakemberekre-és a Nyilvánosságra!!! Már éppen ideje lenne , most az aktivakkal foglalkozni mert nagyon szaporodoban vannak!!!!!!!!!!!!!! Vagy azok az emberi életek nem számitanak!!!! Akik napmint nap kivannak téve a kinzásoknak, mert, cigány vagy zsido !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (17 szavazatból)
  6. ha igaz, kötelet a mocsoknak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  7. Én nem feltétlenül azt mondom hogy börtönbe kellene rakni; én azt szeretném hogyha valóban ő az aki segédkezett a tizenötezer kassai zsidó haláltáborokba hurcolásába, akkor legyen egy bírósági tárgyalása. Az is jóval több lenne mint amit az ő áldozatainak megadtak.
    Derüljön fény gaztetteire, ennyit megérdemelne, ha már szép csendben békésen leélte az életét. 
    Mellesleg látom, ha háborús bűnösökről van szó akkor nagyon megugrik a mínuszolók aránya itt. A nyilasok szellemi leszármazottai nem hagyják hogy az ő drága háborús bűnöseiket bántsák. Ne is hagyjátok, ez az egy ami lassan marad nektek, a háborús bűnök megmagyarázása és éltetése. A kör bezárul, nincs megbánás, nincs feloldozás: ez az út a pokolba. De ott majd ne vinnyogjatok hogy nem tudtátok: tudjátok és csak azon siránkoztok hogy a népírtás nem volt befejezve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  8. Holokausztról beszélünk, népírtásról, melyben szisztematikusan 6 millió embert küldtek a halálba!
    Ha azt az őrültet nem állítják meg, a sok segítőkész mentegetője ellenére, még több áldozat lett volna!
    Mi magyarok sem úsztuk volna meg….
    Ez a vénember éveken át bujdokolt, mentette a sz…ros életét, másokét nem kímélte!
    Most a sors benyújtja a számlát, engedjük, hogy kifizethesse, még így is nagyon olcsón megússza!
    Én jártam Auschwitzban, másoknak is meg kellene győződniük a borzalmakról, hogy azt mondja, ilyen többé nem történhet meg! Más filmen, könyvben, hallomásban, egészen más ott átérezni azt a szenvedést!
    Ezért javasoltam azt is, hogy a nagy Horthy-kultuszt támogatóknak télen el kellene indulniuk nosztalgiázni a Don kanyarba a 250 ezer katona sorsába belekóstolni, még békeidőben sem lenne könnyű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  9. A magyar katonák legtöbbje paraszti származású volt. Horthy és háborús bűnös bandája az ” úri ” Magyarországot képviselték. A mínuszolók többsége valószínűleg nem nemesi származású. Fel sem fogják hogy azokat védik akik a nagyszüleiket, dédnagyszüleiket nyári tábori felszereléssel elküldték megfagyni a borzalmas orosz télbe. Tudatlanok és félretájékoztatottak. De ez sem menti fel őket attól hogy gyilkosokat védenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  10. Kísért a múlt! Nemcsak ama bizonyos filmben melynek ez a címe, de úgy látszik még a szóban forgó ember életében is!
    Nem értem miért kell vitatni ezeket a dolgokat? Milyen alapon veszi bárki is a bátorságot hogy szemet hunyjon bármely szerevezett emberirtás elkövetői felett?
    Egyáltalán miért is teszik ezt egyesek? Csak nem azért mert fehér? Milyen igaz, a 70 évvel ezelőtt legyilkoltaknak már úgyis mindegy ugye?! Emberek ti hol éltek? Mióta évülhet el egy ilyen bűntett? Ezekután kénytelen vagyok azt gondolni – és ebben a film is megerősít, hogy azok akik mentegetik a bűnösöket ennyi év után szintén antiszemiták, vagy rokonszenveznek a témában, vagy csak kacsingatnak, vagy teljesen eltévedtek az erdőben……
    Tessék már meghúzni azt a bizonyos határvonalat és nem lavírozni jó magyar szokás szerint!!!! Nincs másik út csak egy amin végig kellene már mennünk és végre valahára leszámolni a nemzet bűnös múltjával és lezárni azt!!! Nekem elegem van a visszamutogatásból és abból hogy emberek és politikusok keverik a szezont a fazonnal összemossák a történelmünk eseményeit és HAZUDNAK FOLYAMATOSAN, RÁADÁSUL MÉG A TÖRTÉNELMÜNKET IS HAMISÍTJÁK!!!! Ez senkinek nem tűnt még fel, vagy mindenki elveszett a heves érzelmek sűrű erdejében és a gyűlölettől már nem látja a magyar valóságot??!!! Lehet mínuszolni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  11. Na, megjöttek a világhíres mínuszolók! Ezeknek ha az ember azt magyarázná hogy az ördög milyen rossz, azt is lemínuszolnák, ha előtte valaki azt mondta volna nekik hogy a patás nemzeti érzelmű és jó magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  12. Még ezt is mínuszolták, ez már vicces!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  13. Csehszlovákiában halálra ítélték – akkor, miért jön valakikből elő “ha igaz”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  14. A Facebookon szerveztek egy tüntetést a lakása elé, ma délutánra!
    Aztán kiderült, hogy a 97 éves még mindig mennyire félti az életét, ugyanis elköltözött!
    A háborús bűnök és az emberiség ellen elkövetett bűnök nem évülnek el, éppen azért, hogy az utódaink is megértsék a történteket és ilyen bűnök ne ismétlődhessenek meg!
    A Facebookon a fiatalok szervezték a tiltakozást, ez megint egy kis reménysugár, hogy nem minden fiatal akar Horthyt, Nyírőt és Prohászkát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  15. “kiderült, hogy a 97 éves még mindig mennyire félti az életét, ugyanis elköltözött!”
    .
    Egy luxushotelba? Bújkálni még 97 évesen is?
    A Sun riportereinek még ajtót nyitott pár napja, fotó is volt róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. vélemény2012. július 15. vasárnap 19:15
    “Azonnal letartóztatni mielőtt kereket old.”.
    .
    Kár, hogy az illetékeseknek nem volt annyi eszük, hogy őrizetbe vegyék, mert állítólag már nincs a Jagelló utca 4/a-ban, hiába keresték. A hír megjelenése után gyorsan elköltözött, vagyis bújkál a tettes. Vagy csak azt híresztelik, hogy nincs ott, keressék másutt.
    Ha ártatlan lenne, nem oldott volna kereket, hanem kiállna és cáfolná az ellene felhozott vádakat.
    A tények máris ellene vallanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. von xv.
    Micsoda rongylelku, aljas es hamis nagylelkuseg! Te csak a naci gyilkosokkal vagy kegyesen nagylelku. Csaladodbol ugye senkit sem gyilkoltak le artatlanul?
    Ha a Sun es Zuroff ilyen szemetek felkutatasabol elnek, am legyen. Nemes cselekedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Dejó, most akarják a Czája – Peczárszkiék visszahozni a halálbüntetést és az első aki – hacsak Polt nem csűri-csavarja a felelősségét……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  19. Kedves GaborNYC 2012. július 16. hétfő 14:48
    .
    Horthy vitéz Lány Gusztávja imígy:
    .

    “HADSEREG PARANCS

    1. A 2. magyar hds. elvesztette becsületét, mert kevés – esküjéhez és kötelességéhez hű – ember kivételével nem váltotta be azt, amit tőle mindenki joggal elvárhatott.

    Állásainkból ellenséges túlerő kivethetett még akkor is, ha a csapat kötelességét meg tette. Ez nem szégyen. Ez szerencsétlenség. De becstelenség az a lelkeveszített fejnélküli gyáva menekülés, mit látnom kellett, miért most a szövetséges német hds. és az otthon mélységesen megvet bennünket. Ehhez minden oka meg is van.

    2. Vegye tudomásul mindenki, hogy innen sem betegség, sem sebesülés, sem fagyással el nem engedek senkit. Azon a területen, hol gyülekezésünket elrendelték, hol az újjászervezést végrehajtjuk, ott marad mindenki, míg meg nem gyógyul, vagy el nem pusztul.

    3. A rendet és a vas fegyelmet a legkeményebb kézzel, ha kell a helyszínen való felkoncolással, de helyre kell állítani. Ennél kivétel nincs, legyen az tiszt, vagy rendfokozat nélküli honvéd, aki parancsomnak nem engedelmeskedik, az nem érdemli meg, hogy nyomorult életét tovább tengesse, és nem engedem, hogy szégyenünket bárki is tovább nagyítsa.

    4. Minden még a legmagasabb pság. is addig marad a gyülekezésre kijelölt helyén, míg útbaindulásra parancsom meg nem kapja.

    5. A gyűjtő és irányító állomások pk-ai Bjelgorod és Prochowkaról a kijelölt területekbe meneteltetik zárt rendben a gyülekeztetett csapat és vonat részeket a D. körletbe a 19. hop., az É. körletbe a 10. hop-hoz, kik felelősek azért, hogy annak Ny. határát 1 ember vagy jármű át ne léphesse, aki megkísérli, azt fel kell koncolni, ha egység kísérli meg, meg kell tizedelni.

    v. Asztalossy vőrgy. és Molnár ezds. itt, a hátsó körletben v. Heszlényi altbgy-t teszem felelőssé azért, hogy parancsom végrehajtása minden eszközzel megtörténjék.

    Számolni kell azzal, hogy élelem terén alapos korlátozások lesznek. Elsősorban annak van jussa élelmezéshez, aki elöl harcol, aki helyét elhagyta és itt hátul gyülekezik örüljön, ha annyit kap, hogy éhen nem pusztul. Helyünket német csapat foglalta el, az megérdemel minden gondoskodást, mi addig míg rend nem lesz, míg harcra alkalmas egységgé nem formálódunk ilyennel ne számoljunk, mert arra érdemtelenné váltunk.

    6. A d. és É. körzet pk-a ossza be területét vonat és csapatkörletbe.

    a) A vonatkörletbe jut minden jármű felelős pk., néhány kemény tisztes pság-a alatt járművenként 1 hajtóval.

    Egy oszlop 50 járműből áll.

    b) A csapat körletét seregtestenkénti alcsoportokba kell beosztani, melyekben csapattestenként külön-külön alakulatokat kell szervezni 100 fős alosztályokba összevontan.

    Gk. vezetőket külön vonja össze és ossza be valamely alosztályhoz.

    A nemzetiségeket külön egységbe vonja. Ezekből alakítsa meg a munkás szd-okat és vonat legénységet. A vonatnál csak idős magyar ember lehet. Fiatal nincs sem ott, sem törzseknél. Ezeket haladéktalanul fel kell váltani, étkezdék személyzete sem lehet kivétel. Tiszti küldönc is csak akkor maradhat fiatal korosztályhoz tartozó, ha egyúttal gk. vezető, ill. másodvezető.

    7. Az első naptól kezdve a fegyelem megszilárdítására, illetve megteremtésére kell súlyt helyezni.

    Első a katonai külső. Nem tűrök mindenféle ronggyal körülcsavart lábbelit, polgári köntöst, lehetetlen föveget, melyen nincs rózsa és rendfokozati jelvény, kivétel az előírt irhamellény vagy ujjas bekecs.

    Második a katonai fellépés. A legfeszesebb magatartást még a fagyott embertől is megkövetelem. Minden feljebbvaló az őt megillető tiszteletadást követelje meg és erőszakolja ki. Minden eszközt megengedek addig, míg tökéletes rend nem lesz. Ellenszegülést haladéktalanul meg kell torolni.

    Harmadik az egység fegyelmezett menete, fellépése. A napi rendet úgy kell összeállítani, mintha laktanyába volnánk: kihallgatás, foglalkozás és parancskihírdetés. A foglalkozás tisztán zárt rendből áll. Fegyverfogások, menet, fordulatok stb. A fegyvertelenekkel csuklógyakorlatokat kell tartani. A gyakorlatok töltsék ki az egész napot, csak a szükséges pihenőket iktassuk közbe.

    8. Minden áp. a legkeményebb emberekből állítson össze mielőbb 1-1 táb. cső. osztagot, kiket karszalaggal, rajta “cső” felírással és igazolvánnyal kell ellátni. Ezek feladata a feltétlen rend és a parancsok teljesítésének kierőszakolása.

    9. Minden állomás főőrséget és belső szállás őrséget állít fel. Feladatuk a kijáratoknak Ny. irányban való lezárása. Senkit tovább nem engedhet, ki, állj parancsot nem teljesíti, felkoncolja.

    10. A munkás szd-okkal, melyeket a körzetek összeállítanak addig, míg állásépítéshez nem bocsátom a német pság-ok rendelkezésére, a harcos alakulatok kényelmét szolgáló helyi munkákat kell végeztetni, erre kell a fagyásos embereket is felhasználni. Utak takarítása, hótól mentesítése az egyes községek közt is reájuk hárul.

    11. Az alosztályok névjegyzéket vezetnek. Soha senki körletét el nem hagyhatja. Házcsoportján túl csak aloszt. pk. írásbeli engedélye mellett mehet.

    12. Naponként és községenként a megalakult egységek számát jelenteni kell. Ezek hozzám 18 h-ig fussanak be.

    13. Az utolsó napok alatt látottak azt mutatták, hogy a zsidó munkás szd-ok zárkózottan és rendben menetelnek, míg az úgynevezett csapat legénység szétszóródott állati színvonalra süllyedt csürhe benyomását keltette.

    14. E parancsom lényegét pcs. kiadáskor minden nap fel kell olvasni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Kedves tori! Köszönöm szépen! Aki ezt elolvassa, annak kiderülhet az hogy a magyar katonák életét semmibe vették és a német érdekeknek vetették alá. Ezt nevezik hazaárulásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. T barátaim csakén és tori !
    Sok kiegészitést lehetne irni ezeknek a gazembereknek tetteiről. Pl:
    http://nol.hu/belfold/_meg_a_nemetek_is_megelegeltek_csatary_kegyetlenseget_
    E cikk ugyan a kassai ‘44-es tragédiát emliti, de felvetődik egy ‘41-ben emlitett
    Kamenyszk-Podolszki kivégzéssorozat, melynek áldozatait Kassáról szállitották a helyszinre és a kivégzéseket a partizánvadász feladatokat végrehajtó Gyors Hadtest hajtotta végre. Azóta is rejtély, hogy kik lehettek az áldozatok. Ugyanis a ‘49-ben elkezdődött világháború eseményei alatt Lengyelországból sok menekült
    érkezett hazánkba. A katonák – harceszközeikkel – átvonultak az országon.
    Láttuk őket a 4-es műúton. A civilek – egy része – a nemzetközi egyezmények
    alapján hazánkban kapott menedéket. Nagy részük “internáló táborokban”.
    A szerencsésebbeknek – valamilyen módon – a lakosság alkalmuk volt a
    lakosságnál elhelyezkedni. Ezek szeretettel emlékeznek a magyar tartózkodásra, mert a németek elől is bújtatták őket. Úgy emlékszem, hogy Antall miniszterelnök is emlitette szülei kapcsolódó segitségét. Kassa elég közel van a lengyelekhez
    és úgy emlékszem ott is volt internáló tábor. Ki tudja, hogy az ott elhelyezett
    menekülteknek mi lett a sorsa. Nem valószinű, hogy a lengyel állampolgárságú
    zsidókat előnyösebb elbirálásban részesitették volna, mint a magyarokat.
    Hiszen tudvalévő volt, hogy a menekülők egy része hamis papirokkal élt Itt.
    A háborút itt túlélt hálájukat kifejező lengyelek közül nem hallottam, hogy
    valamelyikük zsidó lett volna. Úgy hiszem ők “nyomtalanul eltűntek”-ké váltak.
    SAJNÁLOM AZ IGY ISMERETLENÜL ELPUSZTULTAKAT.
    A VALÓBAN MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYEK EGY RÉSZÉT HOMÁLY FEDI !
    RÉG ELFELEJTETTÉK. LEGFELJEBB A HŐSÖKRE EMLÉKEZNEK.
    ILYEN A HÁBORÚ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. http://pocakosgondok.blogspot.hu/2012/07/csodacsatary.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Csatáry László már “vizsgálat tárgyát” a magyar rendőrség, mert tavaly ősszel. Ez az ember meggyilkolta 15.700 ártatlan embert, köztük a nagymamám, nagy kegyetlenség. Ő volt ismert, hogy megvernek, hogy azok a nők, és lyukat ásni a kezüket.
    Mit fog csinálni Magyarországon? (Azt már elmondta, hogy letartóztatták őt is problematikus annak ellenére, hogy már 1948-ban bűnösnek találták.) Letartóztatni, adj neki egy érmet és egy szobor, vagy semmi? Nemrég nyilas nácik tartottak fel, mint hősök.
    Az egész világ figyeli.

    Hungary today loves Nazis. Arrow Cross leaders are heroes and have statues erected for them. Look at Hungarian blogs on the subject of this Nazi that killed
    15,700. Most of the comments are Nazi comments against Jews.

    So WHAT WILL HUNGARY DO? It already says that arrest is problematic.

    THE WHOLE WORLD IS WATCHING

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  24. En meg ilyentol veszek festmenyt meselte a Tokay rest ban 30-40 ember ellott menny zsidot mentett meg a csatary gyilkos

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ez volt az “idegenrendészeti eljárás” 2014. január 26. vasárnap | AN

Üzenet a náci történelemhamisítóknak 2014. január 23. csütörtök | AN

Orbán smucig, ha Auschwitzról van szó 2013. május 10. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos