Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán szerint menni fog egyedül is 2012. július 4. szerda 18:26 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán szerint menni fog egyedül is
Berlin – Magyarország nem szorul a német adófizetők támogatására és megpróbálja saját erejéből megoldani a problémáit, mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a konzervatív Die Weltben szerdán megjelent interjúban. A párt ez alkalommal megpróbálja a civilizált arcát mutatni a külvilágnak, mindenre rábólint és természetesen a szélsőjobboldaltól is elhatárolódik, miközben odahaza folytatja a náci érzelmű szavazók felé kacsintó populista politikát.
.
Rogán Antal úgy ítélte meg, hogy a választási ciklus második felében mindig nehezebb a frakcióvezető dolga, mert „nemcsak a saját döntéseket kell eladni, hanem hibákat is korrigálni kell”.
.
A parlament és a kormány az utóbbi két évben elkövetett hibákat, ennek oka az volt, hogy az oktatási rendszer, az egészségügy és a szociális rendszer „egyszerűen finanszírozhatatlan volt”. A törvényeket „nagyon rövid idő alatt” hozták meg, így „nem maradt elég tér a szükséges egyeztetésre és koordinációra”. Az „Európából érkezett bírálatok” egy része ebből a tényből fakadt és „teljesen jogos volt”, fejtette ki.
.
Arra a kérdésre válaszolva, hogy a sietség okai között ott volt-e a félelem attól, hogy a következő választás után nem lesz meg a kétharmados parlamenti többség, a frakcióvezető leszögezte: nincsen ilyen összefüggés, amennyiben pedig 2010-ben nem indították volna el a reformokat, akkor Magyarország „ma nagyon megszenvedné a gazdasági válságot”. A reformok azonban elindultak, így más országokkal ellentétben Magyarország „nem szorul a német adófizetők támogatására” és megpróbálja egyedül megoldani a problémáit.
.
A gazdaság állapotával kapcsolatban kifejtette: „pillanatnyilag vélhetően nem is olyan rossz”, hogy Magyarország nem tagja az euróövezetnek, hiszen ha a saját gondjai mellett az európai stabilitási alappal is törődni kellene, akkor Magyarországon sem jutna elég forrás semmire.
.
A magyarországi politikai légkörrel kapcsolatban elmondta: a politikai viták kiélezettek, de a magyar „olyan nép, amely nevén nevezi a dolgokat”, magyar politikus pedig nem lehet sikeres, ha „érthetetlenül fogalmaz”. A rasszista és antiszemita kijelentésekre vonatkozóan szigorítottak a parlamenti szólásszabadság szabályain, ugyanakkor „természetesen jobb lenne”, ha az ilyen kijelentések tilalma a politikai kultúra része lenne, és nem „szankciókkal kellene szabályozni”, tette hozzá.
.
A Fidesz és a Jobbik viszonyára vonatkozó kérdéssel kapcsolatban Rogán Antal kijelentette: tévedés a két párt együttműködéséről beszélni. A Fidesz számára a Jobbik politikai ellenfél. A kormánypárt nem ért egyet a Jobbik értékrendjével, politikai stílusával és politikájának tartalmával sem, és „az is nagy tévedés, hogy a Fidesz a Jobbik szavazóira vadászik”, mondta. Hozzátette: a Jobbik szavazóbázisának legalább kétharmada olyan emberekből áll, akik nem a jobboldali ideológiának, hanem a Jobbik legveszélyesebb fegyverének, a szociális demagógiának dőltek be.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 9 szavazatból)
Rogán szerint menni fog egyedül is, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Terelni és hazudni már kormányzati szinten tud az ARrogánS tónifiú, kiérdemelte a frakcióvezetést. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  2. Hír: Az LMP véleménye szerint ha a jelenlegi formájában fogadják el a kisajátítási törvény módosítását, akkor a jövőben senkinek a vagyona nem lesz biztonságban – mondta szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
    Megjegyzés: Miért, eddig biztonságban volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  3. Dr. Torgyán József megírta már a memoárját?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. Nem szorul nemet adófizetők penzere ujfideszul azt jelenti, h nem akarunk IMF hitelt, h beleszóljanak a csuti-mutyiba.
    Megoldjuk magunk ujfideszul azt jelenti, h meg rohadt sok adóval fogjuk megnyomoritani a balga népet, h a Lala minél tudjon lopni.

    Ezek nem hazudnak- csak érteni kell őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  5. Szerintem meg nem egyedül fog menni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  6. Tónika drága ! Tudod mi fog menni egyedül ? A magatok alá csinálás !! Vagy még az sem . A sza(r)kértelmetek arra (sem) elég !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. “A rasszista és antiszemita kijelentésekre vonatkozóan szigorítottak a parlamenti szólásszabadság szabályain,”
    Csak olyan balgák azt sem tudják eldönteni ki volt a gyilkos. Ha gyilkost emleget, a NAT -ba emel valamint szobrot állít neki akkor ezek szerint nem rasszista, csak kimondottan akkor ha a parlamentben beszél róla.
    Bolond, félművelt banda!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  8. Rogán állitólag a KISZ KB titkáraként nagy gyakorlatot szerzett a szövegelésben. Ebben semmi kivetni való nincs. Vezető tipus, valósában tök minden mit kell kidumálnia. Amerikában milliomos lenne , mert eladna mindent ami a keze ügyébe kerül. Orbán mindig kipécizi ki az akit szinre kell léptetnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Leslie G. Charteris

    Ránézek erre az eszelős tekintetű nagyfiúra és arra gondolok, hogy ő lesz az egyik tárgyaló az IMF alulképzett embereivel. A másik a Vargáék Miskája. Nagyon komoly ember, presbiter.A Fidesz Értelmiségi Tagozatának tagja. Sajnos neki is, mint szenátor társának nem sok értékelhető pénzügyi tapasztalata van ( az asszonyok intézik a pénzügyeket, ők csak hazaszólnak, hogy anyukám ma vegyél Eurot, holnap már nagyon rossz lesz).Viszont angolul legalább nem fognak beszélni ( a “tárgyalási” szintű nyelvismeret, nyelvvizsga nélkül gyanús !).Nos ez a két legény fogja hazánk gyorsnaszádját Szkülla és Kharübdisz között navigálni. A szakmai fölkészítést Gyuri, a Matolcsy fogja tartani. Sikerre van ítélve ez a vállalkozás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  10. Rogán: “A kormánypárt nem ért egyet a Jobbik értékrendjével, politikai stílusával és politikájának tartalmával sem, és „az is nagy tévedés, hogy a Fidesz a Jobbik szavazóira vadászik”, mondta.
    Ha ezt mondta, akkor ennek ELLENKEZÕJE százszázalékig igaz.
    Hazug disznó, mint a többi társai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  11. Lesli G.

    Most mééééééééé kell Varga Misit bántani???????
    Tanulgat könyvelni a nagyfijjúúúú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  12. A tárgyalási szintű nyelvismeret nyelvvizsga nélkül. Persze tolmáccsal.

    Egyebkent a magyar “Rigo” nyelvvizsga ami tényleg nívos ( Az angolról vagy a németről beszélek nem a romáról) teljesen más elveket vesz alapul mint pl a TOEFL. A TOEFL-en is hangsuly van a helyes nyelvtanon, de attól hogy valakinek még tökéletes a nyelvtana, még nem bizot hogy jól tud kommunikálni.
    MIkor elöször voltam angliában, a metron két fekete beszélgetett. Egy egy szótagot ha néha elcsíptem. A britt angol után az amerikai , mintha nem is a földön lennék. 2-3 Év kelett hogy kikapcsolt szöveg mellett is élvezhessem a filmeket. Néhány általam roszul kiejtett szót teljesen betudok azonosítani a frissen oroszból angolra átképzett és nyelvvizsgázott tanárra aki annak idején tanította nekünk. Ja és még fizettünk is érte :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. „A rasszista és antiszemita kijelentésekre vonatkozóan szigorítottak a parlamenti szólásszabadság szabályain, ugyanakkor „természetesen jobb lenne”, ha az ilyen kijelentések tilalma a politikai kultúra része lenne, és nem „szankciókkal kellene szabályozni”, tette hozzá.”

    Csípi a szemeteket a szó, meg a többi is. Mi ez, ha nem cenzúrázás. Most csak az antiszemita, rasszista szavak nem kívánatosak, holnap a Magyarisztán kifejezés kerül indexre és így tovább.
    Ha ez így megy tovább az ellenzék nem is kap felszólalási lehetőséget, mert nem a Fidesz szája íze szerint fejti ki a véleményét.
    Szép új világ.
    A jövő elkezdődőt.
    Ebből a jövőből én nem kérek és egyre többen nem kérnek belőle, de nagyon nem.
    Lassan meglesz a kritikus tömeg.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Hát a Kohéziós Alapba ki a fene rakja be a pénzt? Az argentin adófizető?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. A cikkből:

    “Magyarország nem szorul a német adófizetők támogatására”
    -
    Nem is Magyarország, csak a Fidesz. Abból a pénzből a magyar nép egy fillért nem lát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  16. “Menni fog egyedül is”.
    Igen, most még a lopás, csalás, hazugság, később a futás, rejtőzködés, fosás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Politikai lózungok, amúgy magyar módra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  18. Hírek a magyar világból:
    http://index.hu/belfold/2012/07/04/orban_a_csalad_moge_sorakozva_gratulalt_hornnak/
    .
    Részlet a cikkből:
    .
    Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Minden, a köz szolgálatára felesküdött vezetőnek kötelessége elismerését kifejeznie az elődök munkája iránt, hiszen a nemzet felemelése csak együtt és csak az egymást követő nemzedékek összefogásával lehetséges. Elsősorban mindannyian magyarok vagyunk, a nemzet boldogulásáért cselekszünk saját hitünk és legjobb tudásunk szerint, ezért mindig több az, ami bennünket összeköt, mint ami szétválaszt.

    Engedje meg, hogy a család, rokonok és barátok mögé sorakozva jó egészséget kívánjak!

    Isten éltesse 80. születésnapján!

    Budapest, 2012. július 5.

    Üdvözlettel:

    Orbán Viktor
    .
    Ha még Wittner Mariska is aláírja, akkor ez itt Óz a csodák csodája magyar módra. Azelmúttnyócévről nem is szólva.
    Wahorn idézve:
    köpni kell phűű, köpni kell phűű …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. “Rogán szerint menni fog egyedül is ” -bár már menne! De legjobb lenne, ha vinné magával a többieket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Megint javítottak az országimázson :)
    http://atv.hu/kulfold/20120705_svedorszagban_orizetbe_vettek_az_orszagimazson_dolgozo_magyar_huszarokat
    Éljen hendecsabakobbojkalapban, balf@szbanda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. dr Ducar140
    Szegény huszárokra rájár a rúd. Államilag eltiltották őket az ünnepségeken való kardviselésétől (lásd Kövér), most a galád svédek még a lovakat is kicsempészik alóluk.
    Gondolom, olyan embert kellett volna megbízni ezzel a feladattal, aki meg tud szervezni egy lovastúrát, és nem valami dilettáns balféket. Ez esetben a mínusz tartományban létező országimázs akár pozitív fordulatot is vehetne. Vajon mikor ébrednek fel, hogy vannak dolgok, amikhez leginkább szakmai hozzáértés szükségeltetik, nem elég az unortodox dilettantizmus és szájkarate?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Az hogy a lovak lesoványodtak és a patájuk elkopott, alatta a lábuk véresre feltört úgy vették észre, mint a fogyatékkal élőket a Hősök terén, amikor a szerencsétlenek tüntettek a nagy forróságban.
    Szegény lovak, szegény mi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  23. Tisztelt Bartus László!

    Nagyon hiányoljuk az irásait. Jó lenne, ha a szellemi lámpása világitana még nekünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Igazán az a kérdés, mikor fog össze a “nép” az istenadta :(
    Mert kezdenek elfogyni a jelzők a hozzáállást és az összefogást illetően hogy a “MAGYAROK” legbénábbak, ez nagy siker :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Rogán menni fog egyedül is, ha piktor úgy dönt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Leslie G. Charteris

    Elképzelem, hogy jött a két lovas a furcsa jelmezben, leharcolt lovakkal, várták, hogy majd fogadja őket a polgármester, ehelyett a kóterba viszik őket, aztán jöhetnek haza, a lovak maradnak amíg meg nem gyógyulnak. Stílusosan jöhetnének gyalog! Legújabb hír ló ügyben, hogy az iskolákban is össze kell számolni a lovakat. Javaslat : számolják meg, hogy a minisztériumokban is számolják meg a lovakat, de leginkább az ökröket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Tehát örülhetünk? Vége a szigorításoknak, megszorításoknak, adóemeléseknek a hülyeség után is valamit fizetni kell életnek? Mi van a fidessék visszarakják amit elloptak? Mert csak akkor lehet mondani: “menni fog egyedül is.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Bármit is állít Rogán a valóság az, hogy semmiféle reformot nem indítottak el, legfeljebb alkalmazzák azt a bolsevik jelszót, hogy: “Minden hatalmat a Fidesznek.”

    Egy viszont biztos, önerőből sikerül tönkretenni az Országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Hazugságokat pofázni tud az ARogánSS, bizonyítani és jó eredményt a 2.5 évi munkára nem tud, mert az lehetetlen. Magyarországot a bűnöző maffia banda minden téren, minden viszonylatban, minden ágon totálisan szétverte. Nemzeti Szocializmust, azaz fasiszta náci birtokocskát csinált a felcsúti rablóbanda az országból. Ha házról lenne szó, már az alapzat is teljesen apró törmelékké vált.
    Békésen, a társadalom elfogadott keretein belül, még maga a Jó Isten sem tudná az országot demokratikus alapra helyezni, a demokráciában megkövetelt és nélkülözhetetlen magántulajdon, egyéni szabadság és emberi jog helyreállítását elvégezni. Nincs független hatalmi szervezet, csak a koszos bagázs. Nincs független bíróság, média, nincs civil jog, nincs magántulajdon védelem, nincs semmi, amire demokratikus társadalmat lehetne alapozni. Pofázás, hazugság, félrevezetés, rablás, jogtiprás és határtalan gazemberség az van. A neve a Fidesz/KDNP/Jobbik triumvirátusban testesedik meg.
    Ezt már csak egy varázspálcával vagy egy kegyetlen, véres forradalommal lehetne megoldani.
    Aki Magyarországon kényszerül maradni és életét leélni, azoknak volna egy tanácsom.
    Érdemes volna elkezdeni a varázspálca felkutatását, mert a másik megoldás sok ember életébe kerülhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. “Rogán szerint menni fog egyedül is”
    .
    Hogyne menne. A bilibe pisilés-kakilás, az igen, az menni fog nektek,
    VÁROM AZ IDŐT, amikor majd KEZETEK, POFÁTOK BELELÓG abba a bizonyos bilibe és két pofára habzsoljátok azt, amivel teleraktátok :-))))))) !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Hű de nagy balhé lesz még ebből:
    Megkapta az EKB a magyar kormány konzultációs kérelmét, és megkezdi annak a törvénymódosításnak a vizsgálatát, ami az MNB-re is kiterjesztené a tranzakciós adót, közölte az Európai Központi Bank szóvivője.
    Így már biztos, hogy az EKB közli a véleményét az új szabályozásról
    Simor András hétfőn közölte, a Magyar Nemzeti Bank nem tervezi a rá kivetendő tranzakciós illeték továbbhárítását, mert az 2,5 százalékos alapkamat csökkentést jelentene.”

    Tessenek megnézni ezt az interjút is

    http://atv.hu/cikk/video-20120705_rona_peter

    Simor András ellentmondott OV és jobb kezének!

    Hű, azt a mindenit, mekkora balhé lesz még ebből!
    Jól hallottam , Róna Péter szavait, hogy 1 nap alatt is csődbe mehet az ország, ha hozzányúl OV a MNB milliárdjaihoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Aki lát és nemcsak néz, annak már rég egyértelmű, hogy nem akarnak IMF megállapodást vekkeresék! Most Varga gerinctelenkedik, volt Matolcsy, de nem kért belőle az IMF, aztán Fellegi repdesett kávézni, most pedig Varga szédíti akiket lehet, az ország szégyenei!
    Azt teszik, mintha, ezzel a piac egy kicsit mindig lenyugszik, így márciusig elhúzzák – megjátszuk, hogy lükék, butuskák vagyunk, mert megadóztatjuk az MNB-t, ami EU-s törvénybe ütközik – ezzel is nyernek egy-két hónapot, aztán megy Simor és lehet lenyúlni az MNB tartalékát! A szabályok soha nem zavarták a fideszeseket, mint a mnyp-i pénzeknél sem! Az egyéni számla az életben nem készül el, és senki nem követeli, hogy Tescos kiflisbarbie tűnjön el a közéletből, mert becsapta a mnyp-i tagokat az egyéni számla beígérésével!
    Rogán szerint, menni fog egyedül is – szerintem többen is fognak menni….
    Azért én nem értem a Fidesz táborát, meddig adják még a nevüket az ország csődbe viteléhez?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Kedves csakén, a Fidesz-tábor kánaánlakói azért adják támogatásukat még mindig hazudniképtelen vezetőinek, mert tapasztalják, hogy bár a teljes EU berzenkedik, mégis mindig az történik, amit Orbán akar keresztülerőszakolni. Pedig ott nincs is neki kétharmada, viszont az orruknál fogva vezeti az egész bagázst.
    Azt, hogy mindennek az árát állampolgárék fogják egyénenként megfizetni, senkit nem érdekel a táborban, mert arról még nem készült számítás, mennyivel lenne olcsóbb a puliszka, ha Orbán nem sallerokat osztogatna, hanem alkalmazkodna a klub alapszabályaihoz.
    (Nyugodj meg, ha Gyurcsánynak lettek volna vitái az EU-val, Szíjjártóék percenként óbégatták volna volna az összes hírközlő csatornán, akár még kengyelfutók meg kisbírók útján is, hogy melyik háztartásnak mennyi újabb terhet jelent másodpercenként a nemzetárulók nemzetáruló vitája. Amíg az úgynevezett ellenzék nem üti le a magas labdákat, a kánaántáborlakók kitartanak.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Szóval menni fog egyedül is heh? Akkor a következő kérdésekre kérem a válaszokat de izibe:
    1. Ki fogja finanszírozni a szétomlott egészségügyet és annak ingatlan vagyonát, valamint annak fenntartását? (ugye idehaza azemberek megszavazták hogy ők egy petákot nem hajlandóak ez EÜ részére fizetni!!)
    2. Ki fogja finanszírozni az állami nyugdíjrendszert? Öregedő társadalom vagyunk és a fiatalok jelenleg nagy számban mennek külföldre, az itthon maradók meg nyugdíjat szeretnének éhenhalás helyett…..
    3. Ki fogja finanszírozni az önkormik pénzherdálását és azok ingatlanjainak üzemeltetését? (ugye 3200 önkormányzat van, USA-ban van még ennyi:D)
    4. Ki fogja finanszírozni az oktatási rendszert? A maradék adófizetőknek nincs erre felesleges adózott pénze…kivéve a gazdagok, de ők magánsuliba járatják a gyereket…..
    5. Ki fogja finanszírozni a MÁV, BKV és hasonszőrű társaik baromságait?
    6. Miből lesznek infrastruktúra és egyéb fejlesztési pénzek?
    7. Honnan lesz pénz akkor a Széchenyi tervekre?????

    Ha ezekre mind nincs szükség akkor országra sincs utána szükségünk……előre dakoták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Kedves
    Dybbuk, íziben válaszolok kérdéseidre ugyanabban a sorrendben, ahogy nekem (IS) szegezted bár – gondolom -, nem tőlem várod a választ.
    1. Mi. Te és én, meg ő. Az adófizetők. Akik nem fizetnek adót, azok nem.
    2. Mi. Te és én, meg ő. Az adófizetők. Akik nem fizetnek adót, azok nem.
    3. Mi. Te és én, meg ő. Az adófizetők. Akik nem fizetnek adót, azok nem.
    4. Mi. Te és én, meg ő. Az adófizetők. Akik nem fizetnek adót, azok nem..
    5. Mi. Te és én, meg ő. Az adófizetők. Akik nem fizetnek adót, azok nem.
    6. Az infrastruktúra meg egyéb fejlesztési pénzek már akkor el lesznek lopva, mikor bárkinek eszébe jutna reklamálni az elmaradottságért.
    7. Pénz nem lesz rá, de ilyen címen mi, te és én, meg ő, akik adót fizetünk meg leszünk nadrágszíjösszehúzósodva.
    Magánvéleményem: a dakotákat eddig se az ország érdekelte, sokkal inkább az ország elcapcarázható vagyona.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Kedves
    csatt! Köszönöm a választ, bár a kérdéseimet természetesen nem kifejezetten Neked akartam szegezni, inkább gondolatserkentés gyanánt tettem fel őket a plebsnek:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Leslie G. Charteris

    @Dybbuk. Miből tetszik gondolni, hogy érdekli őket az, hogy lesz -e fedezete a nyugdíjnak, egészségügynek, oktatásnak, Széchenyi tervnek, stb. stb. 10 év múlva. Bár úgy rendezkedtek be, hogy ha leváltanák őket,a törvényeiket ne lehessen leváltani, de az tuti, hogy van egy “B” terv, arra az esetre, ha dől a mutatvány. Árulkodó, hogy a céljaik,amivel el lehet húzni a mézesmadzagot a nagyérdeműnek, azok megvalósítása a ködbe veszik – 1 millió új munkahely helyett jelenleg minusz 200 ezer és a legújabb, hogy 2025-ig GDP duplázás. Egy gyöngyszem az erős középosztály megteremtése, középtávon. Hol lesznek ezek már 2025.-ben? Ámde vannak rövidtávú céljaik is, pl. baráti cégek pofátlan feltőkésítése állami megrendelésekkel. Ennek már olyan vésztartalék képzés jellege van és senki ne higgye, hogy már milliárdok biztos helyen fekszenek svájci és egyéb számlákon. Ha mindenképp menni akarnának én tudnék egy jó kis szigetet az Atlanti óceánban az egész társaságnak, úgy hívják Szent Ilona sziget.

    Ők ugyan azt mondták és minden törvény abba az irányba mutat, hogy be akarnak rendezkedni legkevesebb húsz évre, de

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Leslie G. Charteris

    “Ők ugyan azt mondták és minden törvény abba az irányba mutat, hogy be akarnak rendezkedni legkevesebb húsz évre, de”
    Ez a szövegrész valahogy itt maradt :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Egyrészt július 17-én érkezik az IMF tárgyaló delegáció.
    Másrészt ez nem fog egyedül menni!
    http://hvg.hu/Tudomany/20120706_dns_changer_beallitas_megoldas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_7_6
    azaz aki nem akarja, hogy hétfőn leálljon a gépe, jobb, ha csipkedi magát!
    Tényleg: az AN szervere vajon le fog állni? Érintett a vírustámadásban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. bruckenbacker kapitány

    Csak azon gondolkodom melyiket melyik bv. intézetben ben helyezik majd el.
    Mi éhendöglünk őket pár hónapra-évre leütetik a pénz nem lesz meg és megy minden tovább….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. kekec
    tőled, mint az AN egyik főkommentelőjétől és húzónevétől személy szerint elvártam volna, hogy a “Tényleg: az AN szervere vajon le fog állni?” kérdésed elvigyen abba az irányba,- tudván azt hogy Bartusnak most erre nincsen ideje-, hogy megpendítsed szépen, hogy 2012. július idusán vagyunk és a Kohányi Társaság tagjai legyenek szívesek egy pillantást vetni ez évi tagdíjbefizetéseik állására, és
    akik még nem lennének tagjai a társaságnak kattintsanak a Kohányi társaság linkjére
    http://nepszava.com/kohanyi-tarsasag
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. gets,
    köszönöm az +-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Leslie G. Charteris

    Csak úgy eszembe jutott a stílusról.
    1. A kormányzó népéhez szólva aszongya szokásos pénteki rádióbéli szózatában, az IMF tárgyalók érkezéséről, cizellált alcsúti stílusában : ” Nem kell kérni időpontot, jönnek, ők, bármikor beeshetnek”. Éppen csak az nem tette hozzá – csippentve szemével, jelezve a humort, hogy ” akár egy romkocsmából is beszédülhetnek ide, amilyenek ezek”. A “beeshetnek” fordulatot mindenre használhatják, csak a megbecsült, tisztelt, várt vendégre nem. Az olyanokra mondják, akit a háta közepére sem kíván az ember, de azért van benne annyi tisztesség, hogy beengedi, ha már erre járt. Ezek az imf-esek is ilyenek, éppen erre jártak, hát benéznek.Ez a fordulat az orbán nyelven azt jelenti, hogy na tedd le ide pénzt, aztán tágulás! Na így készíti elő a sikeres tárgyalásokat a kormányzó, megfeledkezve arról, hogy itt nem egyedülálló személyiségének kibontakoztatása a pálya, hanem az, hogy Magyarország még legalább 2025-ig az intenzív vegetálás pályáján halad- e, vagy annál valamivel jobbon.Mert ugye – ahogy fékezhetetlen agyú minisztere mondotta, addig megduplázódik a GDP és bejön az egymillió új munkahely is ( csak a kisebb tételeket említem ).És az már itt van mindjárt. Én csak egyet bánok, hogy a kormányzóról kiderült egy újabb gyengéje: mintha aszonta volna vagy féléve, hogy ha az IMF jön, akkor ő megy…Rajta kormányzó úr! Csak akarni kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Leslie G. Charteris

    A stílusról még.
    2. Mindig lehet találni valami újabb gyöngyszemet ebben a Klubrádió nevű szappanoperában, úgy hogy ne legyintsünk az ilyen végtelenített történetekre!
    Most azt találta mondani a nagytekintélyű bizottság ( együttes), hogy formailag nem oké a pályázat, mert az üres oldalak nincsenek beszámozva és aláírva. Ebből látszik, hogy a nagytudású tagok ( Szalai Annamária,Vass Ágnes, Kollarik Tamás, Koltay András és Auer János) soha életükben még nem láttak,nem írtak alá semmilyen komoly szerződést, még egy jelzáloghitelt sem, az OTP-nél ( pedig azok megadják a módját ! ). Négy hónap alatt azt tudták kitalálni, hogy ahol a nagy semmi van, azt is igazolni kell. Föl kell vállalni a semmit is, ha megfizetik.( Ők ennek jegyében kapják a fizetésüket ! ). Ezek olyan túlképzettek, hogy a megsemmisítendő iratokról is másolatot kérnek. Nem tudom hogy van-e még lejjebb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rogán a belvárosi korrupció császára 2012. november 11. vasárnap | AN

A magyar útra léphet Románia is 2012. július 12. csütörtök | AN

Miért maradt abba a szabadságharc? 2012. július 8. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos