Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor kizsigereli a munkavállalókat 2012. július 2. hétfő 12:05 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor kizsigereli a munkavállalókat
Budapest – Az MSZP szerint a kormány az új munka törvénykönyvével újabb rabláncot tesz a dolgozó emberekre.
.
Gúr Nándor, az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának elnöke szerint a július elsejétől hatályos törvénykönyv kiszolgáltatottabbá teszi a dolgozókat, csorbítja a munkavállalói jogokat, kizárja, hogy az állami cégeknél a kollektív szerződés kedvezően térjen el a kódex általános szabályaitól, és regionális minimálbér bevezetését is lehetővé teszi, amely elsődlegesen a Kelet-Magyarországon élőket sújthatja.
.
A politikus közleménye szerint az egész tudatosan kitervelt nemzetrombolás. „Hiába hazudozik Orbán Viktor és kormánya, hiába igyekeznek meghamisítani az adatokat, az emberek már érzik a bőrükön, saját sorsuk egyre tragikusabbá válásán, hogy a miniszterelnök terve valóban az életük, megélhetésük leépítésére, önbecsülésük, emberi tartásuk összeroppantására tör”, írta.
.
„Orbán Viktor és kormánya, a kormányzó pártok egytől egyig felelősek ezért az alávaló gazemberségért. Személyesen is, egytől egyig felelni fognak érte 2014-ben. A nép nem felejt” – olvasható Gúr Nándor közleményében, amelyben arra is felhívja a figyelmet: minden adat arról árulkodik, hogy a magyar munkavállalók, ha tehetik, menekülnek az országból és a fiatalok mintegy fele nem akar Magyarországon élni.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 34 szavazatból)
Orbán Viktor kizsigereli a munkavállalókat, 4.7 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Bár már ott tartanánk, hogy felelnek a tetteikért!
    Gyökerek… Emlékszik valaki erre a sorozatra? Pillanatnyilag Magyarország a Kunta Kinték országa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  2. A képen levő rabszolgák jobban tápláltak, mint a mai magyarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  3. A cikkből:
    „Orbán Viktor és kormánya, a kormányzó pártok egytől egyig felelősek ezért az alávaló gazemberségért. Személyesen is, egytől egyig felelni fognak érte 2014-ben. A nép nem felejt”
    -
    -

    Orbán Viktor felelősségre akarta vonni Gyurcsányt, a szocikat, börtönbe akarta zárni őket, és a tetejébe még kijelentette, hogy megtanulta, a politikai ellenfeleit ha teheti meg kell ölni.
    -
    Nos, tisztelt Orbán úr, ezzel új szabványt állított fel, mit kell tenni a politikusokkal, a leváltott, lemondott, vagy bukott miniszterelnökökkel és a politikai ellenfelekkel.
    -
    Tisztelt Orbán úr, ön rövidesen bukott politikus lesz, és az ön által állított új játékszabály alapján a felelősségre vonást és a börtönt már nincs esélye elkerülni .

    Ami a másik kijelentését illeti, ön máris sokak politika ellenfele, remélem nincs kifogása, ha helyesen értelmezik az ön szavait és aszerint járnak el önnel szemben.
    -
    Sajnálom fideszes urak és Orbán úr, de ön hozta játékba a labdát.
    -
    És még valami, amit az ön és az önhöz hasonló, önmagát szuper államférfinak és hálószoba cirkáló domináns hímnek tartó embereknek szoktak mondani a nők.

    Biztos nem először hallja, de most ezúttal nem a nője hanem én mint választópolgár mondom a miniszterelnöknek és úgymond “államférfinak” .
    -
    “Fordulj hátra és nézd meg mit hagytál magad mögött!!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  4. Magyarország = Orbánisztán = Jobbágyisztán :-(((.
    .
    Jobbágysorba minden dolgozót, megfélemlítés és elbutítás MINDEN ESZKÖZZEL, A FÍRGESSE MEG HADD HULLJON.
    Viktormihály csutipatás HATÁROZOTT céljai ezek, az országgal és a néppel :-(
    .
    oszt jónapot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  5. Felelős még az a sok birkaagyú is, aki nem volt képes aláirni a népszavazási kezdeményezést amikor még tehette volna, mert majd csak lesz valahogy… No igy is lett, most megkapták, oszt nemre-fajra- pártállásra való tekintet nélkül mindenki szivhatja. Engem spéciel nem vigasztal, hogy a fityiSSes melós és a Jobbikos melós is egyformán megszenvedi – ámbár kétségeim vannak, hogy a történtek után lesz-e még olyan melós aki kitart a fityiSS mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  6. A rabszolgák korán halnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  7. Az alábbi, teljes oldalt kitöltő cikket nyomtatásban olvastam, mert az elektronikus változatra nem fizettem elő. Aki olvasni tudja, annak érdemes:
    http://www.es.hu/dessewffy_tibor-nagy_zsofia;magyarok_hallo_figyelem;2012-06-28.html
    Ide tartozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. Mostmår EBRESZTØ vegre! Bele kell folytani a sajåt mocskåba ezt a diszno tårsasågot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Is.
    Mármint Orbán Viktor kizsigereli a munkavállalókat IS.
    Nagyon fontos lenne, hogy képesek legyünk mindig pontosan azt kifejezni, ami a valóság hű visszatükrözése. Ha a cím nem képes a valóság sűrítésére, akkor a kommunikáció nem érheti el célját…
    Az a hekyzet, hogy Orbán, saját magán, cimboráin, és azokon kívül, akik pénzelték Hazudniképtelen Viktormihály martalócait, mindenkit ki fog zsigerelni.
    Aki ezt nem látja, annak a szem, és a gondolkodási képesség teljesen fölösleges teremtői adomány. Nemzeti inzultáció keretén belül nyugodtan saját agytekervényeiket is felajánlhatják, bár azt hiszem, az ilyen agytekervényeket pénzzé tenni semmiképpen nem lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. Nem találom a cikket sehol Gúr Nándor véleményéről. Azzal tisztában vagyok, mint alkalmazott, hogy miben romlanak a munkakörülményeim, nem kell rá felhívni a figyelmemet. Arra lennék kíváncsi, hogy az MSZP, DK, LMP miben változtatna, ha nyerne a választásokon. Nem várok nagy ígéreteket, csak realitásokat. Esetleg, ne a 300 ezer fölött keresőket támogassák plusz javadalmazásokkal, a cégek vezetői pl. BKV ne azért kapjanak prémiumot, mert máson nem csak a dolgozókon spórolnak. Esetleg az egészségügy ne rohadjon le. Ne vegyék el a műszakpótlékokat a váltóműszakban dolgozóktól stb. A megállapításokkal tele a padlás. A jövő érdekel, de érdekes módon nagy csönd van arról minden szinten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. EU-csúcs – DK: Orbán sikertelenül jött haza Brüsszelből
    .
    (MTI) – A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor sikertelenül jött haza a brüsszeli európai uniós csúcstalálkozóról.
    .
    Vadai Ágnes, a DK elnökségi tagja hétfőn sajtótájékoztatón azt mondta: amíg a Gyurcsány-kormány a 2007 és 2013 közötti uniós költségvetés tervezésekor “egymilliárd euró többletet szerzett” az országnak, Orbán Viktornak most azzal kellett szembesülnie, hogy a kohéziós támogatások 20 százalékát elvehetik Magyarországtól.
    A politikus szerint a tanulság, hogy a miniszterelnöknek “fel kellene nőnie a feladathoz”, és szabadságharc helyett partneri megállapodásokra törekedni az uniós országok vezetőivel a felzárkóztatási támogatások megőrzése, illetve növelése érdekében.
    Az EU-csúcson Magyarország visszautasította az uniós ajánlások egy részét, Orbán Viktor tájékoztatása szerint azért, mert a kormány nem hajlandó feladni azt a célját, hogy az adóterhelés súlypontja a jövedelmekről egyre inkább a fogyasztásra és a forgalomra kerüljön át. Vadai Ágnes szerint azonban a kormány gazdaság- és adópolitikája árt az országnak, ellentétes az emberek érdekeivel, csakúgy mint a szintén uniós bírálat alatt álló plázastop.
    A DK ehelyett a bankadó csökkentését és az ágazati különadók kivezetését javasolja, kétkulcsos személyi jövedelemadót vezetne be, a nagy értékű ingatlanokra ingatatlandót, a nagy örökségekre pedig örökösödési illetéket vetne ki – közölte.
    Újságírók a dunaújvárosi időközi választás eredményéről kérdezték Vadai Ágnest. Ezen a 4028 választásra jogosult szavazópolgár közül 835-en szavaztak, a legtöbb voksot, 295-öt a Fidesz jelöltje kapta, az MSZP-s jelöltre 283, a DK színeiben induló jelöltre 41 választó szavazott.
    Arra a kérdésre, hogy ennek ismeretében a DK-nak nem kellett volna-e visszalépnie és ezzel győzelemhez segíteni a szocialista jelöltet, a politikus úgy reagált: jól látszik, hogy a többség már “az ellenzéki oldalon áll”, a DK célja pedig az együttműködés, az MSZP elnöke viszont nem kereste meg a DK elnökét a visszalépés érdekében, és úgy nyilatkozott, hogy “győzni egyedül is lehet”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  12. Holnap reggel 6.20-kor Vadai Ágnes az ATV Start c. műsor vendége lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. „Orbán Viktor és kormánya, a kormányzó pártok egytől egyig felelősek ezért az alávaló gazemberségért. Személyesen is, egytől egyig felelni fognak érte 2014-ben. A nép nem felejt”
    Végre kimondta valaki azt, amit már több mint egy éve kellene.
    Hogy miért most pattant el a húr?
    És 2014-ben amúgy mi lesz? Választáson nem lehet eltakarítani ezeket, kubatovék tesznek erről.
    Amúgy az alkotmányunk elrablása az rendben volt?
    Hogy a csuti suttyó felesküdött rá, aztán meg kihajította a szemétbe, az még rendben volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Igazán nem szeretném piszkálni az MSZP-t (nem a fenéket!), de egy kicsit korábban is felébredhettek volna – együtt az összes szakszervezettel. Az Új Mt.-t, amely tegnaptól hatályos, ugyanis nem tegnapelőtt vitatták és szavazták meg az Országgyűlésben! A tök’ jogos tiltakozásokat tehát már jóval korábban, jóval rendszeresebben és jóval tömegesebben kellett volna elkezdeni. Amit most az emeszpé és a szakik csinálnak csupán pótcselekvés, annak bizonyítása, hogy azért ők is léteznek még valahol.

    Hofi anno, mint a “Mószer Aranka” szocbrigád vezetője elmagyarázta, hogyan kell “kultúrális életet” élni: “Elmész a színházba … előadás után! … a kocsmából. Aztán az előtérben összeszeded az eldobált jegyeket, s beragasztod a brigádnaplóba. Kultúrális élet letudva!”

    Hogy e hírről, meg a szocitiltakozásról miért PONT EZ jutott az eszembe? … nem is tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Ennek ellenére a Fideszre szavaznak.
    Gondolom azért mert ez kell a magyarnak.
    ( A ” büszke szittya ” fajnak hehehehehe )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  16. Még mindig a fidesz nyerne.
    Tragikus.
    De ha fordul a kocka, akkor mi lesz? Sajnos nem hiszek abban, hogy elszámoltatás lesz. A rendszerváltás óta senki nem számoltatott el senkit. Ez egy hallgatólagos megegyezés: nem számoltatom el az elődöket, és az utódok se számoltassanak el engem!
    Így volt ez már a Justitia tervvel is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Gyula Bognar, Jr.

    Kár, hogy az átlag magyar ember apolitikussá válik és nem olvas, hallgat cikkeket politikusok kijelentéseit figyelmesen, hosszú időn át, így nem veszi észre a kormány tudatos, kitervelt és sorban véghezvitt intézkedéseinek szoros kapcsolatát.
    Semmi másról sincs szó, mint az, hogy a magyar politikai, jogi és munakviszonyi hátteret, az adópolitikával együtt átalakítja a kormány az olcsó, kuli bérmunkára alapuló rabszolga gazdaságra.
    Bárki bejöhet és a kínai munkás kiszolgálattottságával rendelkező, jogtalan, megfélemlített, olcsó rabszolgákat alkalmazhat betanított munkásként.
    Amit a Fidesz csinált az ugyanakkora bűn minden magyar polgár ellen, mint amit Sztálin tett az orosz polgárok ellen.
    Csakhogy a viktor/matolcs kettős egész Magyarországból csinál Gulágot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Geyza
    2012. július 2. hétfő
    23:17

    Ennek ellenére a Fideszre szavaznak.
    Gondolom azért mert ez kell a magyarnak.
    ( A ” büszke szittya ” fajnak hehehehehe )
    -
    Ott látom a bajt, hogy az emberek nem mennek el szavazni. A narancsosok ukázba kapják, kötelező elmenni. Ha a 4028 választásra jogosult szavazópolgár közül nem csak 835 (20.7 %) megy el szavazni a fideSS nem rúghatna labdába.
    -
    Az ellenzéknek tényleg össze kéne fogni. De még mindig a széthúzás látható.
    -
    Az ellenzék dolga lenne, hogy élhető alternatívát mutatva, kilépve az emberek elé rábírja az embereket, hogy menjenek el szavazni. Ha nem mennek el, a végén tényleg csak forradalom söpörheti el orbanisztánt.
    -
    Az EU már észrevehetné. hogy orbánc nem elégszik meg Magyarország leigázásával. Távolabbi célja egész Európa. Egyelőre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Az új munka törvénykönyve jogászok szakvéleménye szerint is több sebből vérzik… Ugyan az eredeti sem tökéletes de ez így ebben a formában nagyon gyatra. Kíváncsi vagyok mit lép majd erre az Unió!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Marónátron
    2012. július 3. kedd
    07:06

    “Az EU már észrevehetné. hogy orbánc nem elégszik meg Magyarország leigázásával. Távolabbi célja egész Európa. Egyelőre!”

    -
    Egyértelműen Barroso székére pályázik azért szabadságharcol, hogy követendő gazdasági, politikai, és társadalmi példát mutasson Európának, az erejét fitogtassa és zavart keltsen amiből reménye szerint győztesen kerül ki. Az Európai Néppárt alelnöki pozíciója, valamint Magyarország soros rövid EU elnöksége teljesen betett amúgy is gyenge elméjének, már a fellegekben jár.

    Az sem zavarja a példa statuálásban, hogy 100% os dilettáns, egy olyan szerelő aki komplikált TV-ket, PC-ket és komputer központokat javít, de mindenre egyetlen eszköze van csak, a kalapács, egyetlen diagnózisa a… “háááát biztos érintkezési hiba”, és mindenre odaver a kalapáccsal hátha helyre ugrik.

    Lassan szétver mindent, mert nem érti a finom mechanizmusok működését.

    -
    Az Európai történelem visszatérő tragédiája, hogy sohasem voltak képesek időben felismerni a halálos veszélyt ami pusztuláshoz háborúkhoz vezetett. Józan hangok mindig voltak, de senki nem hallgatott soha rájuk. A bajkeverők és, diktátorok is mindig halálukat lelték az általuk kreált világban de ez sem tartja vissza őket.
    -
    Egy régi dal jut az eszembe, “hányszor kell egy férfinak meghalni, amíg rájön, hogy van halál?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Ezzel csak az a bajom, hogy a hét végén, még mindig a fidess jelölt nyert Dunaújvárosban! Szomorú vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Mit mond, mit mond az unió. Viktátor kap egy figyelmeztetést, esetleg uniós pénzek csökkentését helyezik kilátásba, de sebaj, majd kivetnek egy újabb adót, ami Fidesz nyelven nem adó, csak hozzájárulás, és már nem is hiányzik az unió pénze, mert „mi” a magyar utat járjuk.
    Ezek után boldogan játszik a földgömbös labdával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. Az EU népvezére nem lesz soha ez a pszichotikus féreg, azért az Unióban erre nem vevőek a vezérek. De az uniós támogatásokat egy napja közvetlenül, és teljesen le tudja nyúlni, a pénzek érkezésének pillanatában:
    .
    http://atv.hu/belfold/20120703_orban_kezbe_veszi_az_unios_fejlesztesi_forrasok_ellenorzeset
    .
    És… 1, nem szakad rá az ég,
    2, Az Unió nem fagyasztja be azonnal az összes, magyarsztánnak küldendő pénz utalását, holott, az IMF ennél kevesebbért nem áll szóba ezzel a bandával.
    .
    Áh, ez kész…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Eldrad
    2012. július 3. kedd
    09:23
    Lehet, hogy az EU így akarja bebiztosítani az “uralkodást követő elszámoltatás kivitelezhetőségét! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. És ez?
    .
    http://propeller.hu/itthon/2427527-orban-iranyithatja-polgari-hirszerzesert-felelos
    .
    - Ezzel a hírrel egy napon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Eldrad 2012. július 3. kedd 09:46

    Kim Jong Orbán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Igen kizsigereli,hogy neki és családjának több legyen,ime a bizonyíték:
    http://atlatszo.hu/2012/06/11/orban-dacsa-rengeteg-szanto-es-sok-marha-kell-a-jo-focihoz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Így van, két éve rúgtak ki a munkámból, kifejezetten a FIDESZ kormány első intézkedéseinek köszönhetően. Azóta eladósodtam és egyre rosszabbul élünk. Ha nem segítettek volna rajtam, már az utcán lennék nincstelenül. A jelenlegi bevételem valóban arcpirító, a korábbinak alig éri el a 1/5-ödét, 30%-át.
    Látom a környezetem leépülését, a közértben egyre kevesebb az áru (rendszeresen előfordul, hogy nincs kefir, joghurt, egyre kevesebb a tej, a felvágott, a hús), sorban csuknak be az üzletek, a kiadó üzlethelyiségek tavaly óta üresen állnak stb.
    Az emberek majd’ belerokkannak a rezsibe, az adóba, a devizahitelbe, egyre kevesebbet ér a nyugdíj, a fizetés.
    Télen nem fűtenek, nem esznek, nem öltözködnek. Akinek még van egy kis mellékese, munkája, fekete jövedelme, az még táncol.
    Rendszeresen hol az egyik, hol a másik ismerősömnek nincs munkája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. Tisztelt Grezó!

    Engem is Orbán egyik emberének kellett átadnom azt a helyet , ahol imádtam dolgozni , hisz adatbázis kezelés és információ-technológia volt a fő szakterületem!
    A dolog érdekessége, hogy ez az emberke három vagy négyszer annyi bért kapott mint én!
    Én 2,5 éve keresek munkát de egyelőre reménytelen!
    Pedig tényleg akarok dolgozni, de ha be se hívnak meghallgatásra, mit tudok csinálni?
    Beadom az álláspályázataimat és várom a telefont , hogy megcsörrenjen és menjek az állásinterjúra, de néma csönd honol a telefonomon!
    Borzasztó érzés , hogy ennyire tehetetlennek érzem magam!
    Ugye már írtam e forumra, hogy a munkaügyi központban azt tanácsolták , ha nincs ismerős, kapcsolat, irány külföld!
    No komment !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. “…a munkaügyi központban azt tanácsolták , ha nincs ismerős, kapcsolat, irány külföld!…”
    .
    - Így van, mivel magyarsztánban ha nem vagy valakinek a bratyija, kitartottja, nem lesz munkád, é- ny EU- ban meg rengeteg segédmunkaerő kell, és van is meló.
    .
    Tanárok, nyelvészek, tudósok stb. segédmunkát végeznek, de nem érdekel, mert ha pl. kijön egy család, abból hárman dolgoznak, már annyi a jövedelem, hogy abból királyul megélnek.
    .
    De egyedül is lehet félretenni jó pénzeket, bár, akkor nem lehet önálló bérlakásod, mert az úgy drága volna.
    .
    Lényeg: gyere ki családdal együtt. Többen is megtették, ahol most vagyok, az egy kisközepes város UK- ban, de csak az én ismeretségi körömben tudok 3 családod, akik testületileg telepedtek ide ki.
    .
    Mert nem volt más választásuk, és ahogy meglesz a kellő pénz, az enyéim is jönnek, mind, a magyarsztán nevű ultra- korrupt sz…rfészket pedig el lehet felejteni.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Köszönöm szépen a válaszodat Eldrad!
    Akkor nincs más hátra , mint előre, irány Dél-Anglia!!!
    Ejha de tetszik ez a mondatod: “magyarsztán nevű ultra- korrupt sz…rfészket pedig el lehet felejteni.”
    Itt van az igazság , köszönöm szépen, ez nagy erőt ad most nekem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. ov elfelejtette,hogy a mocsokból származik,és remélem oda is fog visszakerülni hamarosan.Kiérdemelte a haza férge jelzőt.Verje meg az Isten amiatt amit tett , de keményen!!!! Ámen.Tolvaj hétszínű roh…dék!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Hogy a jó életbe, ilyen csak velem fordulhat elő!
    A héten történt!
    Egy helyre talán felvesznek, kérték az egészségügyi kiskönyvet!
    Mondom nincs, elmegyek és megcsinálom!
    Erre kiderül , hogy a körzeti dokim szabin van, sőt még a jövőhéten is!
    A helyettese nem adhat aláírást és pecsétett a kiskönyvbe , nincs rá jogosultsága!
    Ezután irány a kórház, az üzemorvos!
    Pechemre – mert miért ne követné egyik balcsapás a másikat – közölték hogy szabadságon van, de rendkivüli esetben bejön és 10-15 ezer forintért megcsinálja a kiskönyvemet!
    Mondom , mi van?
    Na irány egy másik kórház , ott már szerényebb volt az ár , 6000- 8000 forintért nagyon szívesen adnak egy pecsétett és egy aláírást!
    És most jön a dolog pikantériája, olvasom itt hogy drágulnak az egészségügyi alkalmassági vizsgálatok!

    http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/dragulhatnak-az-egeszsegugyi-alkalmassagi-vizsgalatok-17813/

    A “leendő munkáltatóm kijelentette, a költség engem terhel!!!
    Mi a fészkes fene folyik ebben az országban , már totál dühös vagyok!
    Ja, lehet hogy már csak hab a tortán az egész, 3-6 hónapig érvényes a kiskönyv! Na ne, ezt azért nem csinálhatják!
    A kedvem is elment az egésztől, komolyan mondom !!!
    Tényleg menni kell , ahogy Eldrad is megfogalmazta, nagyon szépen a dolgokat!
    Na , hozzám képest az Etna vulkán kutya füle !!
    Miért van az, ha valamit csinálni akarok, akkor mindig ilyen baromságokba botlok és még én érzem azt, hogy szerencsétlen vagyok, holott nem, csak az ügy elébe mentem !
    Úgy látszik magam előtt festem fel az ördögöt a falra, mert ilyen a világon nincs , hogy egy istenverte papírt elakarok intézni , ami borzasztó drága és mindenki csak hülyének néz, hogy nem tudom elintézni!
    De a mai hír után, csak elhiszik, hogy nem én vagyok megbuggyanva ……….. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. sedona:
    .
    - Egyáltalán nem örülök, hogy ennyire “tetszettek” a megállapításaim, mert valami iszonyat, hogy ez a mai magyarsztánról szól.
    .
    Mindenesetre, ha ki akarsz jönni pl. UK- ba, rendben, de ami feltétlenül kell hozzá, hogy biztosan találj is munkát (bármilyet, ami legális, el kell fogadni, és kész):
    .
    - Angoltudás, stabil alapfok már megfelel.
    .
    - Kb. 400.000 ft indulótőke, mert az UK- ban ugyan szinte minden olcsóbb, mint magyarsztánban (komolyan!!!), de a lakásbérleti díjak a magyarsztáni átlag háromoszorosai (közművekkel, tanácsi adóval együtt). És egy tisztességes lakásközvetítő, aki nem kutyaólba tesz ki, két havi kauciót, plusz egyhavi bérleti díjat kér előre. Az meg nem gyenge összeg.
    .
    - Megbízható ismeretség, itt a megbízhatón van a hangsúly, olyan, aki többszörösen bizonyítottan segít, nem csak a pofája jár (ahogy sok ilyen van, sajnos). Az UK bürokrácia ugyan többnyire hatékony, de van egy csomó dolog, amire ha valaki nem hívja fel a figyelmed, meg vagy lőve.
    .
    Persze, lehet magyarsztáni munkaerő- közvetítőt is igénybe venni, de azok azzal kezdik, hogy lehúznak 100.000- 150.000 forinttal, mert ezt nevezik “adminisztrációs költségnek”. Valójában ez piszok lehúzás. Aztán, vagy teljesítik a szerződésben foglaltakat, vagy nem, vagy csak részben… sajnos, ez van.
    .
    Legjobb, ha tényleg van valaki, aki nagyon komoly segítség.
    .
    Mostanában indul UK- ban a hajtás, az év második fele mindig ilyen, így tömegesen veszik fel a segédmunkaerőt mindenféle cégek. Aztán, január közepén elküldik a 90 %- ot, csak a legjobbakat tartják meg.
    .
    Na, egyelőre ennyi.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Politikai leszámolás zajlik Mezőkövesden 2012. július 25. szerda | AN

Bedarálták a munka törvénykönyvét 2012. július 1. vasárnap | AN

Ne tovább! – élőlánc a Parlament körül 2011. szeptember 12. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos