Ronai and Ronai
AMERIKAI

MSZP: Mengele a Fidesz színeiben 2012. július 4. szerda 18:21 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
MSZP: Mengele a Fidesz színeiben
Budapest – Az MSZP szerint Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlít az, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. Az ellenzéki párt szerint a kabinet ezzel bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.
.
Korózs Lajos, a szocialisták elnökségi tagja szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a kormány Mengele-tervet hajt végre a Széll Kálmán Terv helyet. Úgy fogalmazott, „mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket”.
.
Azt mondta: a kabinet a Széll Kálmán Tervvel kétszázezer embert akar visszavezetni a munkaerőpiacra és így 217 milliárd forintot remél megtakarítani. Korózs Lajos szerint ez azt jelenti, hogy idén és jövőre is száz-százezer egészségkárosodott, vagy megváltozott munkaképességű embert kívánnak bizottság elé rendelni, amivel szerintük már most bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolták öngyilkosságba.
.
A szocialista politikus úgy vélte, a kormány mindent megtesz a rokkantak lejáratására, például „rokkantbányászoknak ajánlanak fel riksafuvarozó állást”, miközben az eddigi felülvizsgálatok rácáfoltak állításaira, hiszen a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal eddig egyetlen visszaélésről sem számolt be.
.
Az MSZP ezért felszólítja a kormányt, hogy kérjen elnézést a egészségkárosodottaktól és megváltozott munkaképességűektől, állítsa vissza a rokkantsági nyugdíjat. Az MSZP elnökségi tagja felidézte továbbá, hogy idén január 1-jétől megszűnt a rokkantsági nyugdíj, helyette a rehabilitációra nem javasolt személyek rokkantsági ellátásra jogosultak, amely akár élethosszig folyósítható. A rokkantsági ellátás azonban nem tartalmaz nyugdíjjárulékot, így az érintettek az öregségi nyugdíjkorhatár után sem kaphatnak nyugdíjat, figyelmeztetett a politikus.
.
Korózs Lajos emellett emlékeztetett arra is, hogy a jövő évi költségvetési javaslatban 500 millió forinttal csökkentették a megváltozott munkaképességűek bértámogatását, a korhatár alatti rokkantak ellátására pedig majd három milliárd forinttal kevesebb pénz jut. Sokan nem tudják, hogy a kabinet idén augusztus és december között nem támogatja az egészségkárosodott és megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását, ez idő alatt pedig mintegy 37 ezren veszíthetik el állásukat, hívta fel a figyelmet az ellenzéki politikus, megjegyezve: az MSZP szeretné tudni, a kormány miért csak 40 milliárd forinttal támogatja a foglalkoztatást, miközben a vállalkozóktól 62 milliárd forintos rehabilitációs hozzájárulást szed be.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 34 szavazatból)
MSZP: Mengele a Fidesz színeiben, 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

85 Reader’s Comments

  1. Marcus Aurelius
    SZÁMOLNI tudsz? Mióta többség a 36 %? Ráadásul a magyar és magyarszó ellenesség az északi, nem vegyes lakosságú országrészekre jellemző, ahol csak MESÉKET hallanak róla., tehát könnyebben uszíthatók. Az pedig itthonról is ismerős, hogy a kormánypárt a neki kedves vezetőségű településeket támogatja.
    a cikkhez:
    mivel Selmeczi Kiflicsücskös telezokogta a sajtót a holokauszt-túlélőket sértő megjegyzéssel a mengelizmusról, a megjegyzést tevő Korózs bocsánatot kért.
    http://nol.hu/korozs_lajos__sajnalom_

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. Azok ugyanis nem a XX. századi náci koncentrációs táborokban történt szörnyűségekről, hanem a jelenkori Magyarország talán legsúlyosabb emberi tragédiáiról szóltak. Arról, hogy hazánkban ma megtörténhet, és széles társadalmi közöny mellett meg is történik, hogy sorsukra hagyott, munkaképtelen emberek tucatjai követnek el öngyilkosságot azért, mert nem csak a rokkantellátásuktól, hanem emberi méltóságuk utolsó morzsáitól is megfosztva érzik magukat. Az áldozatokat, a meggyilkoltak még élő hozzátartozóit, csakúgy, mint az emléküket őrző leszármazottjaikat ma is, holnap is kész vagyok megkövetni. A jelenlegi hatalom embertelenségit azonban sem ma, sem holnap nem fogom szó nélkül tűrni” – zárul Korózs közleménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  3. Egyébként EGY öngyilkosról illene tudni: arról, aki a TB irodában szúrta magát szíven. Azt ugyanis – mint nóvumot – megírták. És még hány ilyen lehet, amit az egypárti sajtó azóta mélyen elhallgat.
    A Taigetosz felé való szelíd taszigálás része egyébként, hogy január óta (eltelt pedig az első félév) a rokkantakat segítő szolgálatok nem kaptak semmiféle támogatást, ezért pl orvoshoz, rehabilitációs kezelésre sem tudják a kerekesszékeseket elvinni. Amelyiktől megvonják a rokkant nyugdíjat annak TELJESÁRU jegyeket kellene venni – ezzel TÖBB legyet ütnek egy csapásra:
    nyugdíj helyett csak segélyt fizetnek, nem terhelik a tömegközlekedési támogatást – és ha nem jutnak el az orvoshoz, nem tudják pénz nélkül kiváltani a gyógyszereiket, akkor hamarabb is rájönnek, a kormány “ÜZENETÉRE”:
    DÖGÖLJ MEG!
    Tényleg nem tudja valaki, hogy mennyivel többet terveztek be köztemetésre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  4. Valahol olvastam, hogy a nyerges-simlis csapat temetkezési céget vásárol. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. Azért a MAZSIHISZnek sem kellett volna ilyen gyorsan megkérni, hogy határolódjanak el ettől a kijelentéstől. Nem találok benne semmi kivetnivalót hiszen a mostani EÜ és mindenféle ellátás arra épül, hogy akinek nincs pénze az dögöljön meg. Lehet, hogy fizikailag nem rámpáról válogatják az embereket hanem társadalmi csoportok szerint. Ez is van olyan mint a Mengele féle módszer csak sokkal kíméletlenebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. gets
    2012. július 5. csütörtök
    20:09
    Azt a CIG-es pali vásárolt. (Járai) :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Avi
    Egyik kutya, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Én sem találok semmi kivetnivalót a tények kimondásában.
    Sőt, VÉGRE VALAHÁRA KI MERTE MÁR MONDANI VALAKI, halleluja !!!
    .
    Egyébként a marhaszállító vagonokból kihajtott és az “eldöntendő kérdésre” felsorakoztatott zsidók között Jozef Mengele NEM “orvosi” KÍSÉRLETEKET, hanem szó szerint VÁLOGATÁST VÉGZETT (ez életben marad, ez mehet máris a gázkamrába :-( ).
    A kísérleteket már a táboron belül, az életben hagyott “kiváltságosokon” végezte :-(((.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. T. kekec!
    .
    kekec
    2012. július 5. csütörtök
    20:05
    .
    SŐT.
    Ha valaki kiesett (kilökték) az ellátásból és semmiféle legális jövedelme (pl. munkanélküli segély, szoc. ellátás) nincs, akkor már SEHOL NEM SZEREPEL A RENDSZERBEN (sem statisztikailag, sem sehogy, mégcsak porszem sem lehet a gépezetben :-((( ), ergo BIZTOSÍTÁSA IS MEGSZŰNT :-(((.
    Ha alap orvosi ellátást szeretne, akkor 6.390.-Ft-ot KELL FIZETNIE HAVONTA, ha kórházi ellátás is szóba jöhet nála (mert olyan súlyos beteg), akkor az előbbi összegnek majdnem a DUPLÁJÁT KELL HAVONTA BEFIZETNIE az államkincstárba, hogy kaphasson egyáltalán orvosi ellátást :-(((
    Ráadásul MÁR SEMMILYEN JÖVEDELEMMEL NEM RENDELKEZNEK, NULLA Forintból és mások kegyelméből TENGŐDHETNEK egyik napról a másikra :-(.
    TARTÓSAN BETEG EMBEREKRŐL BESZÉLÜNK, akik sajnos BIZTOS, HOGY ORVOSHOZ SZORULNAK ELŐBB-UTÓBB.
    .
    EZ ROHADÉKSÁG TETEJE :-(((((((((( !!!!!!!!!!
    .
    Miközben Orbán és a tisztelt politikusoknak INGYENES ORVOSI ELLÁTÁS DUKÁL, SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL !!!!!!!!!
    .
    Az általad leírtakat ezzel kiegészítve, NEM LEHET MÁS A VÉGKÖVETKEZTETÉS:
    ÁLLAMILAG SZERVEZETT, CSENDES NÉPÍRTÁS FOLYIK GŐZERŐVEL :-((( !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. gets
    Járai a biztosítója fellendítése érdekében árul temetési biztosítást – és ő vett temetkezési vállalkozást. Szegény prüntyike! Ha Simicskáék beszállnak a bizniszbe, akkor az állami megrendeléseknek annyika!
    Avi
    Sokan egyetértenek pedig Korózzsal pl a NOL-on:
    staropramen | 2012. július 5. | 11:02:11

    Szigorúan a tényeket nézve:
    Ült egy ember a rampán és az előtte elvonulók közül egy intésére nyilvánítottak vagy munkaképesnek(átmenetileg élhet-kategóriában),vagy munkaképtelennek,öregnek,-(gázkamra kategória)
    Most ül valaki egy szobában és a paranccsal berendelt emberek közül egy intésére kerül valaki a munkaképes oldalra (talán soha nem kap munkát és a segélyét is elveszíti) vagy maradhat igazolt rokkant és élheti az életét ahogy képes rá.
    Eltekintve az azonnali halált eredményező besorolástól, és a névtől…..erős hasonlóságot érzek a két ügy között.
    esperto | 2012. július 5. | 09:23:51

    Korózs nyilván túllött a célon, ezt itt és most nem kellett volna mondania, bár ezért még nem antiszemita, de a Fidesz megint nem a kérdésre felel, hiszen a felvetés fájdalmasan jogos, aljas dolog, amit az igazi rokkantakkal müvelnek (a többiektöl el lehet venni, amit csalással szereztek, de a többség biztos nem csalt). A kritika nekik érdektelen, mint mindig, csak a kritizáló személyeket fikázzák, átlátszó, gusztustalan és cinikus stílusban.
    http://nol.hu/lap/allaspont/20120705-mengele

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. Ez lemaradt:
    Shakespeare | 2012. július 5. | 16:10:52

    Korózs, Korózs, szólj igazat, betörik a fejed.
    Igen tisztelt Feldmayer Úr! Tévedni tetszett.
    Nem tetszett a napsütötte Hősök teré járni, ahol a rokkantak csak a könyörület során kaptak vizet?
    Nem, nem Mengele viszonyok. MARHAVAGON viszonyok.
    Tisztelt Fedmayer Úr, nem tetszett érteni? Én értettem. Korózs jól szólt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. sommas
    Ezért érdemes néha körbenézni jobb/ik/os oldalakon is. Ott “egymás között” sokkal őszintébbek, és az aktívak tehermentesítését is kitárgyalják. Amiből egyébként itt is néhány kommentelő gyenge kis bemutatót tart, ugyanis az originál változatért Bartus kivágná őket.
    Csak egyre nem gondolnak: MINDENKIT (tehát őket is) érheti baleset, és kevesebb idő alatt, mint ahogy egy gyerek megszületik, ugyanolyan helyzetben találhatják magukat, azaz ellátás, gyógyszer, jövedelem nélkül, amikor is “társadalmi elvárás” tőlük, hogy ne legyenek az “aktívak” terhére.
    Ezen az emberiség nagyon régen túljutott, a magyar jobboldal meg nem, de hát ők a saját bevallásuk szerint is “ősiek”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. T. kekec!
    .
    kekec
    2012. július 5. csütörtök
    22:30
    .
    Hála istennek, nem igazán járok azokon az oldalakon, még magukkal rántanának az “intelligencia” mélységes fertőjébe :-).
    .
    “Csak egyre nem gondolnak: MINDENKIT (tehát őket is) érheti baleset, és kevesebb idő alatt, mint ahogy egy gyerek megszületik, ugyanolyan helyzetben találhatják magukat, azaz ellátás, gyógyszer, jövedelem nélkül, amikor is “társadalmi elvárás” tőlük, hogy ne legyenek az “aktívak” terhére.”
    .
    Nagy igazságot mondtál :-).Az egészséges ember el sem tudja képzelni az ilyen sorscsapásokat (még az orvosok egy része sem, mert elég magas fokú empátia szükségeltetik hozzá), nemhogy az “agyilag rokkant” jobbosok és fidesznyikek:-))).
    Aktív koromban én sem gondoltam volna, hogy valaha is így járhatok, pedig nejemmel látástól vakulásig hajtottuk magunkat az év MINDEN napján :-((((((.
    Tehát a tényt, hogy jelenleg gyógyíthatlan vagyok is elég volt feldolgozni magamban.
    A fideSS és a Mengele-orvosok pedig rátettek még egy lapáttal, hisz nincs olyan nagy rakás, amire ne férne még egy kicsi :-(.
    .
    Annak viszont baromira örülök, hogy VÉGRE KÖZBESZÉD TÁRGYA LETT ez a dolog :-))))))) !
    Ha orbánisztánban CSAK UGATJUK A NYUGATI DEMOKRÁCIÁKAT, NE LEGYEN MÁR OLYAN KÖNNYŰ ELMISMÁSOLNI EZT A FIDESS-SZES MOCSKOT !
    Még az is lehet, hogy egyszer végre legálisan, elismerten is lehetek gyógyíthatatlan beteg.
    Én már annak is örülnék :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Én nem értem a MAZSIHISZ heves reakcióját. A mengelézést 2007-ben kezdte a Fidesz, akkor kellett volna így tiltakozni. A dolog Hódmezővásárhelyen kezdődött, ahol a Lázár János vezette tüntetésen Molnár Lajost, majd később Horváth Ágnest címkézte vele.

    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120704_mengele?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201207

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Mengele nem csak integetett: jobbra, balra, hiszen a “végső megoldás” további
    részét – az integetés után – nem ő, hanem a foglyok hajtották végre.
    .
    Mengele IGZI BŰNE az, hogy saját elgondolása után saját kezűleg kisérletezett
    az embereken, hogy a maga által előállitott szélsőséges körülményeket meddig
    tudják élve elviselni, pl: ikerkutatás, hidegtűrés, gyógyszerek és vegyszerek
    hatásvizsgálata, élveboncolás stb.
    .
    Aki olvasott a borzalmakról tudhatja, hogy Kórozs mire gondolt, célzásaival.
    A szenátornő tudja, hogy mivel lehet félrevezetni az embereket, mivel
    mengele nem rajta kisérletezett meddőségkutatás céljából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. biológus
    akkor tényleg átköltözött a Hírszerző maradéka és benne a Nyüzsi a hvg-re?
    Mondjuk meglepett volna, ha szakítanak a “haladó” hagyományokkal, és nem rúgnak egyet olyan ügyben is az Mszp-be, amikor pedig elismerik, hogy igazuk van. Tényleg: Feldmayer AKKOR miért nem határolódott el a jobboldali mengelézéstől és mengelicálástól?
    Ráadásul az Mszp-Szdsz eü. reform és a fidesz embertelen módon végrehajtott rokkant-szelektálása, aminek az eredménye előre látható nyomor és hamari öngyilkosság – talán mégsem azonos műfaj!
    Túlavasúti
    Előre bocs a zsidóktól – de én nagyon is úgy érzem, hogy az ország nagy részével együtt emberkísérlet alanyai vagyunk, párszázan már belehaltak a
    hidegtűrés kutatásába, akik a saját lakásukban vagy köztereken fagytak meg,
    a gyógyszerek hatásvizsgálatánál pedig most éppen azt vizsgálják, hogy pl. meddig élhet egy rákos beteg ellátás nélkül, cukorbeteg inzulin nélkül, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Én semmi kivetnivalót nem találok ezzel a holokauszt párhuzammal, nem is tudom, hogyan lehet ezt félreértelmezni!
    Az a legnagyobb baj inkább ezzel, hogy tényleg találóan jellemzi a fidesz szociális érzékenységét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. A vizsgálat valóban hasonlit a mengelei módszerhez,csak a másik ajtó hiányzik amely a viszonylag gyors a szenvedést megváltó helyiséghez vezet.Ezek a könyörtelen aljas banditák ,úgy alakitották ki rendszerüket hogy ezek a szerencsétlen beteg emberek minnél többet szenvedjenek(23000-47000ezer) forintból megélni nem lehet.Szeretettel köszöntöm a kedves fideszes-kdmp-és képviselők anyukáit,feleségeiket akik”jelesre”vizsgáztak emberségből és szóltak nekik hogy ez nem emberséges megoldás.Ui.úgy emlékszem hogy a legtöbb rokkantositás az antal-boros kormány idején történt,a munkanélküliségi statisztika javitása érdekében,akkor ki volt adva utasitásban hogy aki jeletkezett azt mind leszázalékolták.Megint egy jobboldali kormány baklővése miatt szenvedünk!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Az mszp sokat birálja ezt disznóságot,de nem igéri hogy kormányra kerülése esetén visszamenőleg megváltoztatja ezta “népirtást”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. IGAZA VAN KORÓZS ÚRNAK, JÓL TETTE,HOGY EZT SOKAK HELYETT KIJELENTETTE! –
    hátbavágnák érte, drukkolok, hogy jól kerüljön ki ebből a sokak véleményét tükröző kijelentéséből.

    Igen, a Fidesz, Orbánnal az élen ÉLET ELLENI MERÉNYLETET követ el a nyugdíjasok, a szegények, a rokkantak, a hajléktalanok – akiket 100 ezrekkel még büntetnének is -, diabetesek, stb., akik mind mind törődést és jobb ellátást érdemelnének. A bányász leszázalékoltakról nem is beszélve.
    Ez a szemét közveszélyes orbán-bagázs megtömte a maguk hasát, hályát, milliárdokkal mögöttük óbégatnak, s olyan észérek, hogy ki sem látnak a rablásukból. Igen megrabolják a magyar népet. A fogyasztást terhelik adókkal? – dehát a hátrányos helyzetűek is mind fogyasztanának,
    na, nem erre nem jut, valójában FOGYNAK, a súlyuk, aztán TEMETŐ !
    Na erre játszik rá ez a kormány, a “HASZONTALAN, SEMMIREKELLŐ”, általuk ennek minősített emberek hitványak orbánék szerint, mehetnek a hullaházba, ők meg jókat röhögnek azon, hogy a “NÉP” MEGSZAVAZTA mindezt, amit tesznek.
    MAGYAROK SÚLYOSAN ITT AZ IDŐ NEM ÉBREDEZNI, HANEM FELÉBREDNI, FELKELNI ez ellen az ócska, az ellenfeleit lejáratással, kigúnyolással uralklodó kormánnyal. Börtönbe az ilyen közveszélyes milliárdos oligarchia vezérekkel, mint Orbán és baráti köre!
    ELÉG VOLT! Ne kérjen, hanem kapjon a nép, azok akik erre rászorultak.
    Mengele? – lehet kiakadni rajta, de valójában szándékos népírtást követ el a fidesz minden szavazója! – élükön a diktátor viktátorjukkal, a megdicsőülttel….., akinek a focipályák gigantikus építtetése többet és, mint az ember életek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  21. nyugger
    - már hogy a fenébe ígérhetnék, hogy az öngyilkosoknak visszaadják az életüket? Márpedig 28.000 forintból nem fognak 2 évig élni orvosi ellátás és gyógyszer (valamint kaja és fedél) nélkül. Ezért TELJESEN indokolt a mengelézés: a SZELEKTÁLÁS valóban élet és halál kérdése (csak nem kell még gázra sem költeni: tiszta nyereség a jelen költségvetési helyzetben)
    És tudod mit? Mengele szelektálása humánusabb volt és őszintébb: akit nem tudott használni, azt legalább nem hagyta tovább szenvedni.
    Nem válaszoltatok: MENNYIT terveztek be jövőre KÖZTEMETÉSRE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. -Kekec- én azokra gondoltam akiket a családjuk elvisz a hátán addig mig ezek a szemetek eltakarodnak.Sajnos az én fiam is a most felülvizsgálandókhoz tartozik és nagyon sokszor vannak öngyilkos gondolatai,baleset miatt az agya sérült de nem bizik a felülvizsgálat igazságosságában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. nyugger
    Ez rossz hír, mert akkor megmaradt a józan esze, tehát nyugodtan “munkaképesnek” nyilváníthatják. Talán érdemes lenne megpróbálkozni a “Ha munkaképesnek nyilvánítanak, ha addig élek is elintézem Orbánt, TEKide-TEKoda” szöveggel, mert hátha ettől mégiscsak megkímélik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Hát idáig jutottunk ?
    Már egy szöveget fújnak……. ezekkel a semmirekellőekkel ?
    Sajnálatos helyzet, de hát ŐK is leütötték a “potya labdát” nem csak a fideszes szájjártatók.
    Kétségbeejtőnek ítélem,mert nem hallom és nem olvasom, a zsidó népesség tiltakozó szavát vezetőik botorsága (!)miatt.
    Felfoghatatlan számomra, hogy a szociális érzékenység…,igencsak hiányzik belőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  25. Korózs Lajos hasonlata telibe talált. A MAZSIHISZ pedig most rosszkor és rosszul szólalt meg, pedig nyilván értették a hasonlatot. Talán valaki szólt nekik, hogy kell egy kis gesztust tenni a hatalom felé, azt úgysem élik túl (azok pláne nem, akik Auschwitzot túlélték).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  26. Aki akarja, megérti, aki pedig akarja, félreérti és vissza is él vele!
    A lényegről pedig sikerül elterelni más irányba a zemberek figyelmét.
    Aztán elsiklanak az felett is, hogy a mengelézés, mengelicázás mikor kezdődött és akkor miért is nem kapták fel a fejüket!
    Ne is zavarja a felháborodottakat a Hősök terén ülők okai, hogy miért is tiltakoznak ott 40 fokban!
    A másik: igen Veszprémben egy 55 éves rokkantnyugdíjas (K. L.) azzal a mondattal szúrta szíven magát, hogy ha én ennek az országnak ennyit érek, hát akkor….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)

  27. Zoltai Gusztáv és dr. Feldmájer Péter levele Mesterházy Attilához
    .

    A mai napon vettük kézhez Korózs Lajos úr bocsánatkérő levelét, amelyet tudomásul veszünk, és megelégedéssel tölt el bennünket, hogy ő maga is belátta nem kellett volna „azzal” a hasonlattal élnie.
    .
    ——————————————————————————–
    .
    A magunk részéről természetesen megértjük Korózs képviselő úr aggodalmát az elesett és támogatásra szoruló emberekért, és felháborodását, hogy véleménye szerint egy méltatlan eljárással nem eléggé alapos vizsgálattal fosztanak meg létalapjuktól rászoruló embereket.
    .
    A magunk részéről a nyilatkozat ügyét lezártnak tekintjük, és biztosak vagyunk abban, hogy az együttműködésünk a jövőben zavartalan lesz.
    .
    Engedje meg, hogy megragadjuk az alkalmat, és őszinte köszönetünket fejezzük ki a Magyar Szocialista Pártnak, Önnek és a párt többi vezetőjének az antiszemitizmus, a rasszizmus minden megnyilvánulásával szembeni, általunk igen nagyra becsült bátor kiállásukért, amellyel általában szembe szállnak a szélsőjobboldali törekvésekkel.
    .
    Tisztelettel:
    .
    dr. Feldmájer Péter Zoltai Gusztáv
    elnök ügyvezető igazgató”
    .
    Szóval csak “általában” szállnak szembe, nem mindig. … :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. A felülvizsgálatok önmagukért beszélnek és kifejezetten találó Korózs Lajos hasonlata. Persze azonnal mikrofont ragadt a Fidesz kiflitolvaj tündérkéje és közölte, hogy az MSZP megsértette a holokauszt áldozatait. Azért azt lássuk be, hogy eléggé tyúkeszű ez a hölgy, ha ezt komolyan gondolta. Ugyanúgy viselkednek, mint valamikor Auschwitzban Mengele. Miért sértené ez az akkori áldozatokat és azok leszármazottjait? Nem kéne ilyen náci, embertelen eszközökkel élni és már nem is lenne hasonlat. Szerencsétlen idióták, azt hiszik, ha támadnak, gyalázkodnak, akkor azt elhiszi nekik az átlagember. Sajnos volt idő amikor mindent elhittek az emberek ennek az Orsós, bocsánat Orbán gyereknek, de azok az idők már elmúltak. A szőke megmondó tündérkéjük is jobban tenné, ha továbbra is a kiflicsücskökkel foglalkozna, legalább felszedne magára pár kilót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Mit lehet várni ettől a lelketlen bandától? Remélem, hamar teljesül az a modás rajtuk, hogy ISTEN nem ver bottal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. A MAZSIHISZ emberei is elfelejtették megkérdezni, hogy miben segíthetnének, a szegény rokkant embereken. Érdekes mindenki csak a saját sérelmét szajkózza, de segíteni másokon azt már nem képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Lehet, hogy a rokkant tüntetőknek a Puskás Stadionban kellene felvonulni, akkor esetleg ez a fociőrült is észre venné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Kórozs helyesen és igazat szólt, és az erre támadt rikácsolástól annyira megijedt, hogy visszaszívta. Kár. Kéne már néhány okos és tökös politikus.
    Egyébként a kurucinfón már Mengelét mosdatják patyolat tisztára. Biztos ez is az amerikai zsidók kurucinfót támogató aknamunkájának a műve.
    Ceterum censeo: SZER kell. Szabad rádió nélkül esélyünk sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. http://nol.hu/belfold/eladtak_a_neo_fm-et_egy_forintert
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. félelmetes kijelentések,lehet az akár ki,nincsen hova teni,szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. BIMBO
    Nagyon kíváncsi lennék, hogy levetkőzésig sem eljutó vizsgálatokkal, a leletek MEGHAMISÍTÁSÁVAL embereket lassú de biztos halálra ítélő orvosokra milyen EGYÉB jelzőt tudsz? Akik elvállalták, hogy 190 milliárdot “megtakarítanak” a költségvetésnek rokkantak nyomora és élete árán?! Jó, ne legyen “mengele” de csak kellene rájuk egy másik alkalmatos jelző! Várom a javaslatokat!
    Ahogy egy orvos mondta az alábbi linkben “Ilyet orvos nem csinál”
    És néhány esetleírás, (vigyázat, gyomorforgató):
    http://www.mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=285:rokkantak-harca-a-megelhetesert&catid=2:magyar

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az Alkotmánybíróság előtt a rokkantügy 2012. július 31. kedd | AN

Bányásznyugdíjakat fosztogat a Fidesz 2012. július 2. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos