Ronai and Ronai
AMERIKAI

És hamarosan a sötétség 2012. július 18. szerda 17:57 | AN Forrás: ÉszakOnline

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
És hamarosan a sötétség
Mezőkövesd – Leszedte az iskolai tanterem faláról és összetépte Kertész Imre Nobel-díjas magyar író portréját a mezőkövesdi Széchenyi István Szakképző Intézet egyik oktatója a közelmúltban, mindezt úgy, hogy az igazgató, Csirmaz István ezt végig is nézte, s nem akadályozta meg – állítja Nyeste László, az intézmény nemrégiben elbocsátott történelem szakos tanára. Ez még nem könyvégetés – de annak előfutára.
.
A pedagógus – aki az MSZP helyi elnöke és szocialista önkormányzati képviselő is – szerdai blogbejegyzésében arról is beszámol, hogy nemcsak Kertész Imre portréja járt pórul az intézményben: ugyanaz az oktató Eli Wiesel, szintén Nobel-díjas író képét is leszedte a falról, annak további sorsáról viszont nem tudni.
.
„A következő nevelőtestületi értekezleten tiltakozásom jeléül Kertész Imre pólóban jelentem meg, s a magyar és az európai kultúra ellen intézett feltehetően antiszemita indíttatású megnyilvánulást, támadást élesen bíráltam. A válasz az igazgató részéről mindössze egy cinikus mosoly volt. Tragikusnak tartom, hogy a szélsőséges politikai indíttatású cselekedetek következmények nélkül megjelenhettek az iskolánkban. A széttépett Kertész Imre-fotót azóta is őrzöm” – írja blogjában Nyeste László.
.
Az iskola volt tanára arról is ír, hogy Csirmaz István igazgató néhány évvel korábban a tanórán bántalmazott egy diákot: kitépte a fülbevalóját, és belerúgott egyet a kiszolgáltatott fiatalemberbe. „Ezért a nemtelen cselekedetéért a rendőrségi vizsgálat után a bíróság is elmarasztalta az igazgatót. Tudomásom szerint mindezek ellenére a fenntartó önkormányzat semmilyen lépést nem tett az ügy feltárására, nem kezdeményezett vizsgálatot, és az intézmény vezetőjét sem marasztalta el. Feltételezem, ha ez az eset egy mezei pedagógussal történt volna meg, már rég nem dolgozhatna az iskolában” – írja Nyeste László.
.
Bejegyzésében kitér saját kirúgásnak ügyére is. Erről a következőket írja: „Az igazgató valójában már rég nem ura a döntéseinek, a gyűlölet és a felettesei vezérlik cselekedeteit. Feltételezem, a helyi Fidesz magas rangú prominensei által adott instrukciók szerint cselekszik. Mezőkövesden, a konzervatív oldalon, egyetlen fontos döntés sem születhet meg Tállai András nélkül, aki a jó gazda gondosságával irányítja a helyi jobboldalt. Gondolom, az eltávolításomban is szerepet játszott, hiszen egyik ellenfelét próbálja ezzel a módszerrel ellehetetleníteni. A Fidesz kelléktárában ez nem szokatlan eszköz, megtették ezt már mással is, miért pont velem tettek volna kivételt?”
.
Mint azt az ÉszakOnline kedden megírta, annak ellenére bocsátottak el júliusban két pedagógust (egyet pedig nyugdíjaztak) a mezőkövesdi Széchenyi István Szakképző Iskolából, hogy az augusztus 31-i hatállyal egyházi fenntartásba adott, ugyanezen dátummal pedig jogutód nélkül megszűnő önkormányzati intézmény összes dolgozójának átvételére (a megbízási szerződésesek kivételével) garanciát vállalt az új fenntartó, a Magyar Katolikus Egyház Egri Főegyházmegyéje. Mindkét elbocsátott tanár kötődik valamilyen módon az MSZP-hez: Nyeste László a helyi szervezet elnöke, a megyei szocialisták alelnöke, mezőkövesdi önkormányzati képviselő, míg a 17 éve az iskolában tanító angoltanárnő édesapja tagja az MSZP-nek.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 33 szavazatból)
És hamarosan a sötétség, 4.5 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Kevés a gyomirtó Mezőkövesden? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  2. Biztos kellett a hely Wass Albert vagy Nyírő József portréjához, mert ugye nehogy már egy holokauszttúlélő irodalmi-Nobel díjas zsidó legyen a gyerekek feje felett. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor fognak politikai okokból átnevezni egész intézményeket, mert Orbánnak nem tetszik a Horthy-korszak alatt elmenekült zsidó tudósok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (48 szavazatból)
  3. Gyula Bognar, Jr.

    Hat hónappal ezelött megjósoltam, hogy lesznek majd könyvégetések, nem csak az év végi Hungarista égetés, amit privát telkeken végeznek Magyaroszágon és Erdélyben, hanem nyyiltan, Magyarországon. Idestova 68 év telt el, Szálasi hatalomra jutása óta, sokan azonban ma is úgy gondolkodnak mint az akkori nyilasok. Az a társadalom, ami ezt eltűri, megengedi, nem neveli ki az emberekből, az megérdemli a következményeket.
    Ez a mai Magyar álláspont:
    “Áder magyar nyelvű beszédében elismerte, hogy a magyar állam a holokauszt idején nem tett semmit a zsidók megmentése érdekében, csak szemlélte a vérzivatart. – A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket – fogalmazott a köztársasági elnök.”
    Kik voltak azok, akiket a magyarok tétlenül szemléltek, amíg 600,000 magyar polgárt öltek meg, vagoníroztak és haláltáborokba vittek, ha pedig volt ilyen fantom hadsereg, akkor miért voltak tétlenek
    Ekkora hazugságokat még Horn Gyula, vagy Kádár János sem jelentett ki, a kommunisták pedig felakasztották Szálasit!
    A Fidesz/KDNP/Jobbik pedig magasztalja Horthyt és hamarosan Szálasit is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (51 szavazatból)
  4. Undorító! De az is, hogy senki nem tanítja móresre ezt a megveszekedett fideszes vircsaftot!
    A birkák hallgatása….Legalább bégetnének!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (56 szavazatból)
  5. Báthory Ödönke

    Szólni kéne nekik, hogy a katolikus iskola falán szok lenni még egy zsidó portréja: Jézusé. Csak hogy ki ne maradjon a nagy zsidószaggatásból.
    .
    Ami a két kirúgott MSZP összefüggését illeti: már mondtam, de fenntartom, hogy az ellenzéknek kötelessége lenne összegyűjteni a politikai okokból hátrányt szenvedettek történetét. És választások előtt publikálni ezeket. Ha nyernek, akkor pedig helyreállítani a sok jogtalanságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (69 szavazatból)
  6. Balogh de nem balga

    Már írtam, óriási a szégyen és még nagyobb a baj. Ezek a fasiszta barmok úgy látom eléggé szaporodnak és a többség pedig nagyon, de nagyon hallgat. Mi lesz ebből? Azt hiszem Europa meg fogja unni és az itélet szigorú lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (45 szavazatból)
  7. Úgy látszik nem adtok eleget inni annak a hájas büdös Tállai disznónak!(halálra kell itatni, másképpen nem tűnik el)
    Legközelebb meg ha talicskával tolják haza, vegyétek videóra! Oszt jónapot!
    Jut eszembe! Tállai asszonyai élnek még? Úgy hírlik, két évvel ezelőtt a feleség megtépte a szeretetőt egy fidesz bulin?:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (39 szavazatból)
  8. Szomorú!!!! Ilyen tanár és ilyen igazgató biztos nem csak ők vannak az országban. És ezek még pedagógusok és taníthatnak. Innen lejjebb már nincs is. Korábban más poszton írtam: nem árt a rosta nekik. csak akkor is írtam félő nem az esik ki akinek kikelletne. De a mai egyházra sem lehet számítani, ők sem azokat küldik el akiket kellene mert a fidessel szövetségesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (35 szavazatból)
  9. Tállai undorító sutyerák szarzsák, kártékony büdösbunkó. A neki parírozni igyekvő igazgató is szégyellhetné magát, de nem fogja, mert jó neki a bélkrémet lefetyelni.
    A bubópestis rakjon fészket bennük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (36 szavazatból)
  10. Most lathatjuk hogyan alakult a harmincas evek fasizmusa, hogy pusztitja a humanumot az ideologia, az alarendelodes,a megfelelesi vagy, hogy esnek szet a szemelxisegek es adjak at magukat az oruletnek.
    Birosag ele kell allitani az osszeset, ahogy B Odonke is irja.
    Ovit pedig nemzetkozi birosag ele, amit itt a magyarokon bűnt elkovetett. Bocs az ekezethianyert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (33 szavazatból)
  11. Íme a bizonyíték, hogy a Fidesz-KDNP soraiban dúl az antiszemitizmus, ezt bárhogy is próbálja cáfolni Orbán, Hende Csaba, Kövér, vagy éppen Áder. A pokol tornácán már belül vagyunk, ezért számomra már egyértelmű: nyílt támogatással folyik a Horthy-kultusz, minden napra több eset is jut és sem hivatalosan, sem burkoltan semmit nem tesz a kormányzat ellene, Orbán szerint a helyi közösségek ügyéről van szó. Akkor mi szükség van Orbánra és kormányára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (34 szavazatból)
  12. Ugye ha a tahónak hatalalmat adnak a kezébe az a képességeinek megfelelűen (vissza)él vele.
    Éljen a fideSS kenyéren és vizen :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  13. Ki az a fidesz-birkákon kívül, aki elhiszi, hogy a fideszb és a kdnp tagjai között nincs antiszemita? Antiszemita ov is, és semmilyen zs is, mint a r.kat. egyház is, amelyik nyomulását oly nagyon segíteni igyekszik.
    *
    Miután Áder épp Izraelben van, és épp invitálja Magyarországra az izraeli miniszterelnököt, nem mondhatja, nem vallhatja be, hogy azért barátkozunk veletek, hogy pénzt hozzatok. Horthy véleménye köszön vissza a viselkedésükben: utáljuk őket, de kellenek, mert pénzük van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  14. Fejétől – orbán – bűzlik a hal……, mit is várhatnánk, egyik utálat a másikat vonja maga után, a vekkeres pedig megválasztotta Schmittet is, Ádert is, hiszen ők is a csicskásai, kötelezvényszerűen teljesítik orbán-parancsait! – ennyi a történetük.
    Áder néha kis ügyeket majd visszaküld formaiságból, ennyit megengedett neki orbán barátja.
    Iszonyat, ami ma hazánkban van, menekül aki csak tud. Aki nem, az meg a sírba köt ki, mert mindent megvonnak az emberektől, lassan még a levegőt is! Orbán klán meg milliárdossá vált közben, könnyen röhög, de reméljük eljön a számadás ideje, amikor majd be kell számolni az ellopott milliárdokról….. !!!!!
    Antiszemitizmus! – rá kell nézni, lerí róla, róluk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (29 szavazatból)
  15. re: Barhory odonke
    Jó a meglátásod a keresztény imádat targyarol, a zsido Jezusrol.
    Ha nagyon obszcén akarnék lenni akkor azt mondanám h az az ilyen agyament katolikusoknak azert elfogadható mert kifeszitettek :-((
    Ebből is látszik h a gyűlölet vak és huje !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  16. Mindjárt mondom

    Három dolgot tudok hozzáfűzni mindezekhez:
    .
    1. Náci ország
    2. Náci ország
    3. Náci ország

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  17. Azt hiszem a sötétségnek tovább kell még fokozódni, hogy a demokratikus
    ellenzék ráeszméljen mi vár rá, ha nem készül fel az ezután következőkre.
    (vagy tartsd oda a másik arcod is, hiszen arra még nem kaptál)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  18. Biztos allergiásak a Nobel-díjra. Vagy irigylik. Vagy mindkettő.
    De most viccen kívül: az hogy ez engedélyezett (vagy lehet, hogy már elvárt), az egyszerűen az iskola, sőt az ország szégyene.
    Réges-régen jártam már iskolába. A mi időnkben is voltak tiltott írók, de azok max. nem kerültek bele a könyvekbe, de nem tépkedte a tanári kar a fényképüket. Hát milyen világot élünk? A tanároknak értéket kellene közvetíteni, nem pedig kirekesztést, antiszemitizmust, gyűlöletet.
    Felháborító és egyben nagyon-nagyon szomorú!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  19. Az ilyenekről mindig eszembe jut ez a klasszikus:
    …………………………………………………………………….
    – Hölderlin ist ihnen unbekannt? – kérdezte dr. K. H. G., miközben a lódögnek a gödröt ásta.
    – Ki volt az? – kérdezte a német őr.
    – Aki a Hyperion-t írta – magyarázta dr. K. H. G. Nagyon szeretett magyarázni. – A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?
    – Kik ezek? – kérdezte az őr.
    – Költők – mondta dr. K. H. G. – Schiller nevét sem ismeri?
    – De ismerem – mondta a német őr.
    – És Rilkét?
    – Őt is – mondta a német őr, és paprikavörös lett, és lelőtte K. H. G.-t.
    ………………………….
    ………………………….
    Örkény István: Egyperces novellák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (33 szavazatból)
  20. Nemrégen olvastam Creflo Dollár Junior Tisztelesről akit letartoztattak mert fizikailag bántalmazta a saját lányát aki nem mehetett el egy partyra 15 évesen.
    Akkor az egész világ Creflo ellen fordult.
    Itt nem az apa hanem egy Iskolaigazgató kitépte a fülbevalóját és bele is rúgott egy tanulóban. Lehet hogy a tanuló különben egy nagypofájú bunkó, lehegy hogy egy bűnöző (most csak találgatok és a legrosszab esetet állítom be) de ennek ellenére az iskolaigazgatónak nem volt joga fizikai telegességre vetemednie. (Egyébként verbálisra sem). Rendes országban az igazgató nem csak repült volna, hanem börtönbe is kerül).
    Egyébként én meg leköptem annak idején Lenin képét is meg a vörös csillagot is. Semmivel sem jobb a vöröscsillag a horogkeresztnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (26 szavazatból)
  21. Pfff, mezokovesd meg az egesz kornyek most majd megtudja milyen jo volt fideszezni. Nem mintha sok epeszu lett volna ott eddig, az ilyen bolsevista borkabatos senkiket meg Kadar sem engedte hatalomba, s lam a fidesz mar epiti a munkas-paraszt tundermeset :) Egyetek meg, amit foztetek kedves kovesdiek, jo etvagyat hozza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  22. Fajtisztaság

    Ez a fogalom sok vitát kavart már eddig is tudományos körökben. Persze, mint minden fogalmat, ezt is lehet rosszul alkalmazni, átcsúszva az áltudomány területére. Ez leginkább a tudatlanok körében jellemző, hiszen könnyebb mások szavait ismételni, mint önálló gondolatokat megfogalmazni. Példának okáért az már nem vitapartner, aki egy szetter, és vizsla keverékére azt mondja: nem fajtiszta. Pedig az, mivel mindkettő a kutyák fajához tartozik. Tehát fajtiszta, de nem fajtatiszta.

    Van arra példa, mikor egy faj egy másikkal eredményesen kereszteződik, ilyen az öszvér. Az öszvér nem fajtiszta. De nem is önálló faj, mert szaporodásra képtelen. Tehát az áltudományos „fajelmélet” itt sem áll meg. Ami nem illik össze, az nem működik. Van is erre egy vicc: az állatok beszélgetnek a származásukról. Mondja az öszvér: apám ló, anyám szamár, én vagyok az öszvér! És te ki vagy? Én? Apám farkas, anyám kutya, én vagyok a farkaskutya! És te ki vagy? Hát én vagyok a lódarázs! Na elmész te a… !

    S itt van az emberi faj, ebből egy van, így a tisztasága nem is lehet kérdés. Persze van, aki üzletet akar ebből csinálni, a rasszokat emlegeti, s erre a primitív sokaság vevő. Mert a rasszizmus is üzlet: hangzatos, hazug reklám, s a buta tömeg megvásárolja a (vég)terméket szavazatok formájában. Azt pedig már könnyű pénzre, sok pénzre váltani. Pedig hát mi is a rassz? Fajunk külső hatásokra adott válaszának testi jegyei, a fejlődési környezet eredménye. Egy kutatás szerint, ha egy bantu törzset letelepítenének a skandináv környezetben, cca 40 000 év alatt valamennyi szőke, és sudár lenne.

    A származás kérdése: az őseiről senki nem tehet. Arról viszont igen, hogy megmarad az elemi tudatlanságban, vagy fejlődik. Ha nem, úgy járhat, mint egy képviselőnk: kígyót-békát kiáltott a zsidókra, s kiderült, ő is az. Kellemetlen… S mennyi ilyen lehet még… Van egy jó vicc: a kocsis éppen kielégíti a grófnét, aki felsikolt: Jani, éppen úgy csinálja, mint a gróf! Tudom asszonyom, a szobalány is azt mondta. Hmmm… S ha ezekből a „balesetekből” gyermek lesz, mondja meg már valaki: melyik a gróf, és melyik a pór??? Vigyázni kell ezzel…

    Magyarországon pedig elég a történelmet ismerni csak egy kicsit, hogy belássuk: fajtánkra hivatkozni botorság. Már eleve hét törzs érkezett, s abból lett a nemzet. A helyi népcsoportokkal keveredtünk, és milyen jól tettük! Mert nem alakult ki beltenyészet, nem korcsosultunk el. A tatárjárás után országunk azért nem néptelenedett el, mert több nemzet képviselőit telepítették be. Van olyan, aki azt gondolja, hogy velük nem keveredtünk? Az kezeltesse magát…

    Végül a nemesi származás kérdése, erre két anekdota is van.
    Az első: egy híres, udvari zeneszerzőtől kérdezte a herceg: maga annyira szép zenéket szerez, ugye van nemes a családfájában? A válasz: Méltóságos uram! Noénak három fia volt a bárkán. Én nem tudom, melyiktől származom…
    A második: két nemes vitatkozik, melyikük családja ősibb? Az egyik érve: az én családom már a tatárjárásnál is említve volt a Levéltár szerint. Annyira részt vettünk a harcokban, hogy a családom három generáción keresztül ki volt halva!

    Ördög László, Európa keresztútjáról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  23. Ezek a pitiáner alakok(iskola igazgatók,hivatalnokok, stb.)nem antiszemiták csak a vezérnek akarnak mindenden áron megfelelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  24. „Tragikusnak tartom, hogy a szélsőséges politikai indíttatású cselekedetek következmények nélkül megjelenhettek az iskolánkban.

    Az iskola volt tanára arról is ír, hogy Csirmaz István igazgató néhány évvel korábban a tanórán bántalmazott egy diákot: kitépte a fülbevalóját, és belerúgott egyet a kiszolgáltatott fiatalemberbe.
    .
    Jó lenne ha ismernék a keresztények Isten akaratát, mert nem korbácsnak, hanem bizonyságul lettek (volna) elhíva.
    Luk 13:23-27
    Monda pedig neki valaki: Uram, avagy kevesen vannak-e akik üdvözülnek? Ő pedig monda nekik:
    Igyekezzetek bemenni a szoros kapun: mert sokan, mondom néktek, igyekeznek bemenni és nem mehetnek.
    Mikor már a gazda felkél és bezárja az ajtót, és kezdetek kívül állani és az ajtót zörgetni, mondván: Uram! Uram! nyisd meg nékünk; és ő felelvén, ezt mondja néktek: Nem tudom honnét valók vagytok ti;
    Akkor kezditek mondani: Te előtted ettünk és ittunk, és a mi utcáinkon tanítottál;
    De ezt mondja: Mondom néktek, nem tudom honnét valók vagytok ti; távozzatok el én tőlem mindnyájan, kik hamisságot cselekesztek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  25. krampusz
    2012. július 19. csütörtök
    05:22
    GRATULA! +++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  26. Tökéletesen egyetértek a véleményeddel!!!” papirvagokes”
    2012.es év az igazság évve, és ebben az évben mindenre fény Derül!!!!
    Ez már mutatkozik naponta!!!!! !!!SOS!!!!! Halgasd mit fuj a szél!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  27. Gyalázat az egész!

    Már csak azon csodálkozom, hogy még valaki szóba áll velünk a világba!

    De hát megérdemeljük, mert nem teszünk ellene semmit!

    Már egyre fásultabb vagyok, a hülye ellenzéki pártok csak a saját gesztenyéjüket próbálják sütögetni, észre sem veszik, hogy csak a gesztenye héja van náluk, ahelyett hogy végre meghirdetnének egy totális összefogást és eltaposná ezeket a férgeket!
    Lelki szemeim előtt látom, amint a kocka fordultával Tállai a TV stáb előtt csókolgatva akassza vissza a falra Kertész Imre fotóját!

    Mert Ő egy ” jellemerős” ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  28. Eugenika…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  29. Remélem, nagyon hamar bíroság elé kerülnek ezek a szemét népnyomorító banda. Sürgősen kell tenni valamit, mert a jobbik túlnő rajtunk és akkor összefognak a nácik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  30. Ez a Tállai az egyik legbunkóbb magyar, egy elhízott, pökhendi, alattomos államtitkár, volt polgármester. Ez (direkt nem “Ő”) volt az, aki ittasan munkát ajánlott a mínusz 15 fokban Miskolcról Budapestre gyalogló “éhségmenet” tagjainak és más mezőkövesdieknek, amiből persze semmi nem lett. Másnap több tucat munkanélküli tolongott az önkormányzatnál munkáért, de átverték őket. Egy mocskos, primitív állat, s ezek szerint a rasszisták, antiszemiták támogatója. Orbán egyik csillaga, similis simili gaudet……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  31. Most mit vagytok úgy oda?
    Mit gondoltok, mitől lesz valakiből iskolaigazgató mostanság magyarországon?
    -Itt ma a “vér” és a “becsület” számít…

    Ez már a köznek a megnevelése okán zajlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  32. Köszönjük Orbán Viktor!
    A te bűnöd az ő bűnük!
    Takarodj már a 3,14csába a bandáddal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  33. Ismét látszik, hogy NEKIK nem az asztalra letett teljesítmény számít, hanem a sógór-komaság. CSÓKOSVILÁG! De majd elmúlik egyszer, talán nem is sokára. Ilyenkor pirulnom kell, hogy magyar vagyok, pedig nem tartozom azok közé, akik beszavazták őket a kétharmadba. SŐT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  34. A probléma az amit korábban elmulasztottunk a prágai lakossággal ellentétben:
    az ottani szélsőjobboldal felvonulást szervezett a városban, mire a polgármester és a városi főpap (érsek, püspök …) kiállt és kijelentette hogy itt nem lesz szélsőségesek általi (nácik) masírozás! Erre válaszul a lakosság az éppen masírozni készülőket szépen szarrá verte a nyílt utcán!!! Azóta nincs ilyen probléma arrafelé……a mi országunk polgárai ezt elmulasztották. Tessék megnézni hol tartunk! Ezek vérszemet kaptak és innen már nincs megállás…öveket bekötni mert lassan fejreállunk, utána meg jön a fájdalmas józanodás és a pofon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  35. Dybbuk 2012. július 19. csütörtök 14:30
    Tudod Prága az Prága! Ott Hitler helytartóját is kivégezték és csináltak
    bársonyos tavaszt is, de mi hol is voltunk ‘44-ben és ‘68-ban?
    Ki állt mindig jó helyen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  36. Túlavasúti 2012. július 19. csütörtök 15:02
    Mindenki más aki nem mi voltunk jó helyen állt……mi mindíg el voltunk foglalva saját magunkal és egymást martuk míg a többiek elhúztak, vagy kiugrottak a szarból……….mi maradtunk, és most folyamatosan másokra mutogatunk, meg a világ úgy bánt minket pedig mi vagyunk a barmok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  37. Nekünk nem az IMF-kell-és még csak nem is Hága….-Egy új Nünberg kell jóindulatú bírák nélkül…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  38. ( Már el sem tudom olvasni a hozzászólásokat………………….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  39. 2011-ben avattak fel egy új Wass Albert szobrot a Nemzet Őrök és ezt ott az ünnepélyen megáldotta hivatalosan egy Khatolikus,REFORMÁTUS,EVANGÉLIKUS lelkész.nem lesz csoda ha az ő iskoláikban is lesz tépegetés.Már nem csak egy állt be a sorba.De van egy Ige:”Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják ,a jót pedig gonosznak.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  40. Wass Albert? Egy bűnöző, egy gyilkos, aki emellett jelentéktelen ponyvaíró volt…vajon mely “érdeme” miatt kapták most fel ennyire?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  41. Tudtok valakit aki olvasott valamit Wass.-tól ?
    ( Ol-Wass-ott … Höhö. Hö. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  42. Ez már egy régi vesszőparipám. Persze nem lehet megcsinálni, de elméletileg jó lenne látni. Mi lenne ha mondjuk egy évre minden ami zsidó, minden zsidó feltalálás, ötlet, irodalom, zene, stb, tehát minden ami zsidókkal kapcsolatos, eltűnne Magyarországról? Minden magyar zsidó is otthagyná az országot egy évre, és persze mindent amit addig csináltak. Az orvosok is.
    Aztán megnéznénk hogy az ország jobban áll-e. Van egy érzésem hogy sokan könyörögnének hogy jöjjenek már vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  43. Bartus egy eve ezt is megirta! …… igy lesz, igy lett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  44. T. krampusz! +++++++++++++++++++
    A nemesség kötelez!
    Oligarchák kőgazdagok, de nem nemesek, főleg nem nemes lelkűek, mert hagyják, hogy a szegényektől elvett pénzzel ők gazdagodjanak – hát így aztán nem is törődnek a 4 millió létminimumon élő magyarral.
    Nem hatják meg őket az éhező gyerekekről szóló hírek sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  45. Sajnos meg van az esélye, hogy véres polgárháborúban tudunk csak megszabadulni a náciktól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  46. Mire számíthatunk? Az ellenzék az elit önző módon széthúz, lásd LMP egy réteg jól meg van fizetve és félti az egzisztenciáját a nagyobb rész akinek még van munkája meg van félemlítve , a vidéknek a nyomorultaknak nincs érdekérvényesítő szerepe. Majd figyeljünk arra a tömegre amelyik megindul Miskolc és környékéről na akkor nem szeretnék annak a gerinctelen féreg Tállyainak a helyébe lenni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  47. Ha a “tisztelt tanár úr ” óráján történt volna mindez,akkor mi lett volna a büntetés?
    Ezután semmilyen erkölcsi alapja nincs,hogy a diákjait büntesse,fegyelmezze.
    Egyébként az iskola tulajdonát,leltári tárgyát semmisítette meg,ez pedig,ha nem vesszük a politikai oldalát,akkor is vétség.A munkaköri leírásban benne van,hogy az iskola vagyonát meg kell óvni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  48. Wass Albert-tól borzadok.Attól ami az önéletrajzában van,attól ami nincs.Romániában halálra itélték a háborús bünei miatt.Amerikában bujdokolot,majd öngyilkos lett.Bár felmerült a gyanú hogy a jogos büntetés érte utol.Mért kell most Magyarországnak??? Mert azt kiabálja egyik versében hogy Adjátok vissza a hegyeimet!!!!!! A nagy erdélyi hazafi……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nagy siker a Sorstalanság New Yorkban 2014. április 14. hétfő | AN

A Szépírók is szolidárisak a diákokkal 2012. december 13. csütörtök

Politikai leszámolás zajlik Mezőkövesden 2012. július 25. szerda | AN

Kertész szerint ismét horthysta az atmoszféra 2012. február 10. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos