Ronai and Ronai
AMERIKAI

„Utálok minden zsidót” 2012. június 5. kedd 20:09 | RR Forrás: Mazsihisz

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
„Utálok minden zsidót”
Budapest – A Magyarországot elöntő rasszista gyűlölethullám újabb megnyilvánulásaként ma a nyílt utcán inzultálták Professzor Dr. Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit, a világhírű tudóst, írja közleményében a Magyarországi Zsidó Hitközségek szövetsége.
..
Lakásához közeledve Budapesten, a Károly körúton, a mindenki által tisztelt 90 éves idős emberhez odalépő személy szidalmazni kezdte, és azt mondta: „utálok minden zsidót”. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége vezetése és a Rabbitestület az egész magyar zsidóság nevében felháborodással ítéli el ezt az újabb brutális köztéri támadást.
Felkérünk mindenkit, hogy fejezze ki szolidaritását a mindenki által szeretett és tisztelt Széchenyi-díjas tudóssal, és felhívjuk a döntéshozókat, hogy tegyenek meg mindent, hogy az ilyen, és ehhez hasonló antiszemita inzultusok ne ismétlődhessenek meg – fejeződik be a Mazsihisz közleménye.
.

Facebookon terjedő információk szerint Vince Judit, a főrabbi lánya így fakadt ki: “Vádolom Orbán Viktort, mert agyatlan populista nácimosdató politikája mára odáig elfajult, hogy 90 éves Apámat az utcán ma durván lezsidózták. Holnap mi lesz? Megverik?”
.

Az incidens szervesen illeszkedik a Magyarországot egyre inkább eluraló hungarista atrocitások sorába, amelyeket szóban minden alkalommal elítél, a valóságban azonban sunyin megtűr a színfalak mögött a  neonáci Jobbik szavazótáborára kacsintó Fidesz-KDNP. Legutóbb a Bethlen téri templom egyik tisztségviselőjét verték meg ugyancsak a nyílt utcán, amikor gyalogszerrel hazafelé tartott a szombatköszöntő imáról.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +31 ( 31 szavazatból)
„Utálok minden zsidót”, 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. Ez az agymosott náci csürhe nem tisztel senkit és semmit, ahogy ov se. Igaza van a vádlónak: ov szabadította Magyarországra a vonakondát, ezzel mintegy intézményesítette az antiszemitizmust.
    Tudom, hogy eddig is volt Magyarországon antiszemitizmus, de ilyesmire, mint mostanság, nem vetemedtek (inzultálták a Népszabadság újságíróját is, írja nepszava.hu). Ha ov nem pátyolgatja a polgári micsodában ezt a bandát, akkor ma nincs ez az elszabadult csürhe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (59 szavazatból)
  2. Vonakonda :) hatalmas duma

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  3. Egyetértek Vince Judittal: vádolom Orbán Viktort agyatlan, populista, nácimosdató politikája miatt.
    Ma a zsidók, cigányok, kommunisták, de holnap a szlovákok, lengyelek, románok, svábok lesznek a nyilvános atrocitások célpontjai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (53 szavazatból)
  4. Orbán Viktor egykor keményen odacsapott a szélsőjobboldalnak, amely így pár évre újra a föld alá avagy az internet zugába bújt vissza. Vajon miért nem tesz eleget a hazai zsidóságnak tett ígéretének, és lép fel újfent határozottan ellenük? Sokat javítana külpolitikai megítélésén, úgy éreznék a nyugati világ politikusai, hogy azért nincs minden tartás kiveszve belőle.

    Sajnos a Vezérnek nyilvánvalóan nagy szüksége van a szélsőségesekre, nem azért fogta ki a szelet sok álláspontjukból, témájukból, hogy lecsillapítsa erejüket, hanem hogy saját táborához húzza őket. Mint egy korábbi cikkben írtam, az ilyen élősködők igen kitartóak, csak a nemzet minél szélesebb társadalmi rétegének felvilágosítása illetve az életkörülmények érezhető javulása hozhatja el bukását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  5. Nem elég tiltakozni.A legfőbb ideje odacsapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  6. Gonoszka,
    Hova?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  7. felháboritó minden ilyen és hasonló tett – lásd a degenerált kövér! -, ami bemocskolja és lejáratja hazánk hirnevét!
    tudja meg a világ, hogy az igaz magyar nem ilyen, hanem béke- és vendégszerető!
    orbántól büzlik az egész világ, mert csak a hatalom érdekli, meg a vagyon, azzal nem foglalkozik, hogy békében és nyugalomban éljünk!
    pintér maffiózó mi a jó francot csinál a minisztériumban, orbán utasitására vár?
    a rendőri hivatás szégyene ez a pondró!
    az összes fasiszta fideszes a rosszabbikkal együtt a történelem szemétdombjára való, nem abba a gyönyörü parlamentbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  8. Az orbáni rezsimnek pusztulnia kell!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  9. Az [új]nyilas jobbik csak az erõszkot tiszteli, ez ilyen egyszerû.
    Hol vannak a gittegyletek: az EU, IMF, NATO, UNO, stb?
    Hol vannak a “tisztességes” magyarok? Vannak még ilyenek?
    Vagy már mindenki “olyan” [mint "õk"]?
    Ennek az u.n. “országnak” le kell akasztani egy hatalmas pofont,
    mégpedig – amíg nincs rend – ezt kell[ene] tenni:
    az EU tagságot felfüggeszteni,
    semmiféle pénzt nekik nem adni,
    határokat lezárni, vízumkényszert bevezetni,
    a diplomáciai képviseleteket leminõsíteni,
    a párizsi békeszerzõdés feltételeinek betartását követelni.
    Ez lenne csak az elsõ lépés….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  10. Ezek a mocskos nácik inzultálnak egy idős, védtelen embert….
    Egyszer kihúzzák a gyufát, de nagyon. Majd rájönnek, hogy nem 1944-et írunk. Eljön az a pont amikor csúnyán pofára esnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  11. :((((((((((((((((((((((((((((((( :(((((((((((((((( :(((((((( ??? Gonoszka igazad van!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  12. Már leírtam. Édesanyám ,mint goj nővér dolgozott ,nagyon sokáig az Amerikai úti MIOI.kórházban.Sokszor voltam az alagsorban,ahol a konyhai tálaló volt.Időnként Dr.Schweitzer is megjelent.Soha nem kellett elszaladnom, mert pászkával akarták megsütni a vérem.De az is biztos, hogy annyi Svájci csokoládét, vérnarancsot nem sok gyermek evett , abban az időben, és az is biztos, hogy a haláltáborokat túlélő, Öregektől több szeretetet, simogatást kaptam,mint a Szüleimet már évtizedek óta ismerő úgynevezett “rendes magyaroktól”.Aki meg arra gondol fanyalogva,hogy miért nem vettem fel a Zsidó vallást, Annak azt üzenem hogy menjen el Izrael fővárosába horogkeresztes zászlóval. Seggfejek! Tudom hogy szerettek itt olvasgatni! Nem öreg Zsidókat kell terrorizálni. Én sem rúgom fejbe az öreg szomszédomat, mert tábori csendőrként gusztustalan dolgokat követett el, ha berúg az öreg ,szokott mesélni . Szarok rá, rákos az öreg.Gyáva szarok! ti csak falkában vagytok erősek! ti nem igaz magyarok vagytok,hanem pszihopata barmok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  13. Orbán!

    Azt gondolom és remélem sokan gondolják így, :
    Eljött a megmérettetésed ideje!
    Haladéktalanul várjuk nyílt állásfoglalásodat és intézkedéseidet!
    Ezt a szellemet Te eresztetted ki a palackból már több mint tíz éve!
    Ha tudod kergesd vissza mert elfogyott a türelem, és az nem sok jót ígér a számotokra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  14. vicsi: nem igazi magyarok bizony, az ilyen emberek döntötték romba Magyarországot, és hunytak szemet honfitársaink tömeges halálba küldése felett…
    mikor lesz már ennek vége?
    Mi lesz a választások évében? ott aztán még nagyobb lesz a “kampány”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  15. Olah Zsuzsanna

    Orban egy eve igerte pl. a Hajdu Peter riportban, /musoraban/ hogy megfekezi most mar, na de most mar rendet teremtenek, csak meg kellett varrni, mig elkovetnek amit elkovetnek …stb blabla szoveggel, tehat megfegyelmezi az akkor meg csak a ciganyokat haborgatokat.
    Most itt tartunk es egyre jobban itt tartunk, undorito, verlazito szemet vilag lett otthon!
    Es most nevessetek ki!….. Kadar idejeben en nem hallottam sem ciganyozast, sem zsidozast de az utobbit biztos hogy nem!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  16. Eleget tűrtünk, eljött az ideje hogy tenni is kellene valamit a náci csűrhe ellen. Nem nézhetjük tétlenül, hogy egy 90 éves köztiszteletben álló embert a nyílt utcán megtámadjanak. Meddig tűrünk…még megint elkezdik, felvarratni a sárga csillagot???….na, nem…ez soha többet nem fordulhat elő…mert a nácikat ha kell, bunkós bottal kell kiverni az országból!!! Egyetértek Józsi bácsi lányának minden egyes szavával…..és nagyon szégyellem,hogy ilyen vezetése van Magyarországnak!…Józsi bácsinak mielőbbi jobbulást és lelki megnyugvást kívánok, tiszta szívemből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  17. A MAZSIHISZ tiltakozott és nem a goj Fideszes Professzorok Batthyányi Köre (egy Nobel díjast se nézek ki belőlük)? Viszont kinézem belőlük, hogy közűlük való a bátor alak, íme a rouges gallery: http://www.bla.hu/profs/pbk_tablo.php

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  18. Schweitzer professzor úr zsidósága mellett büszke magyar identitására is, magyar kultúra iránti szeretete közismert, mellesleg mindig készségesen fogadta a hozzá forduló keresztényeket, minden embert, soha nem tett különbséget, minden esetben az emberekben lakó jó szándék volt számára a fontos. Szégyen, hogy 90 éves korára ezt kellett megérnie!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  19. Mi keretlegények tartsunk össze: http://atv.hu/cikk/20120605_retvari_bence

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  20. A MAZSIHISZ kollaboralasaert az egesz zsidosag fog fizetni. Tamogattak, tamogatjak Orban neofasisztas rendszervaltasat aminek egyenes kovetkezmenye hogy a megerosodo antiszemita erok egyre nyiltabban eroszakosabban fognak megjelenni a HETKOZNAPOKBAN.

    A MAZSIHISZ nek mar reg kiabalnia kene hogy baj van de a kapott penz es egyebb jogokk miatt ez eszeb sem jut.

    Sokba fog ez kerulni ! Nagyon sokba !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  21. Sajnos, ami a útóbbi időben történnek a magyar zsidósággal , ez már világ csúcs, s szégyen, Az Orbántól kezdve, minden magyar politikus bünős, mert nem csinálnak semmit az antiszemitizmus ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  22. Mit ér a harag erö nélkül,?! ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  23. orbán viktor a magyar fasiszták atyamestere. A magyar SA az ő intenciói alapján alakult a bolsilibsi kormány elleni küzdelemre. Az ő utasításai alapjan dúlták fel Budapestet. Most is a fidesz nácidicsérő politikája szítja az antiszemitizmust és a rasszizmust. Ahol a perlament elnöke nemcsak temeti, nanem dicséri is fasiszta és náci szellemi elődeit, ahol a gyalázatos nácikat kiemelkedő szellemi nagyságként aposztrofálják, és az iskolábasn verik a gyerekek fejébe, ott a fasizta-náci szellem szabadonfutóvá válik, és megfékezhetetlenül hatalmába keríti a köztereket. Igaz! Magyarországon zsidók, cigányok szinesbőrüek elleni pogromok következnek. Ezt szüli a fideSS fasizmus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. Ez nem támadás, hanem modortalan véleménnyílvánítás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  25. Jumbó,
    Valóban, ÁLTALÁBAN nem nevezhető brutális támadásnak a szidalmazás, de egy 90 éves törékeny öregembert nyilvános leordítani: mégis az. Különösen az olyan légkörben, ahol az ilyen verbális támadást könnyen követheti tettlegesség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. “igaz magyar emberek”:
    Attól függ, mi az “igaz” jelentése.
    a/ igaz hitű (orthodox), igaz értelmű, igazsághoz, világossághoz ragaszkodó : ez magában is sokértelmű, mert attól függ, hogy melyik hitet vagy ideológiát fogadjuk el igaznak
    b/ valódi, tipikus: ebben az értelemben lehet, hogy a fasiszta és náci magyarok az igaziak, és Rákosi nem tévedett.
    Jobb lenne inkább igaz emberekről beszélni, mert úgy látszik, hogy a “magyar” is fosztóképző. (Az, amennyiben megfoszt a józan észtől és az empátiától.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Animebj
    2012. június 5. kedd
    20:30
    “Orbán Viktor egykor keményen odacsapott a szélsőjobboldalnak…”
    Pardon, nem jól értettem. Kicsoda mikor micsinált minek?
    bajao
    2012. június 5. kedd
    20:38
    “…tudja meg a világ, hogy az igaz magyar nem ilyen, hanem béke- és vendégszerető…”
    vicsi
    2012. június 5. kedd
    21:29
    “nem igaz magyarok vagytok,hanem pszihopata barmok.”
    Krizsak
    2012. június 5. kedd
    22:26
    “vicsi: nem igazi magyarok bizony…”
    Grácia szegény fejemnek, és még egyszer pardon, de ugyan, vajon mi a kócsagtollas, fatilinkós, tűzrőlpattant, pántlikás lófausztuszt méltóztatnak érteni drága szép feleim azon, hogy “igaz magyar”? Eszik-é, vagy isszák ezt a mesebeli, csudálatos béke- és vendégszerető unikális tüneményét a törzsfejlődésnek? Talán bizony ezt a soha nem létezett, mégis sokat emlegetett, agyonidealizált fikciót nem ugyanabból a genetikai sárból gyúrta-e meg játszi kedvében a biológiai és társadalmi véletlenek és törvényszerűségek ura, mint az összes többi homo sapienst?
    “Igaz magyar” nem lehet pszichopata barom? Nem fenekedik senki ellen, nem tát szájat a máglya tövében, nem kicsinyes, nem irigy, nem sanyargatja a nálánál gyöngébbet, nem kínozza az állatot, nem szemforgató, farízeus kispolgár, nem haszonleső, nem gyáva, nem kiált ki senkit “nemigazmagyarnak”, s nem néz le senkit, aki mégis az mer lenni? “Igaz magyar” eleven lelkeket nem küld Auschwitzba?
    Dehogyisnem.
    Én azt mondom, föl kéne már hagyni az önáltatással, a hagymázas illúziók kergetésével, mert az “ember” a föld minden zugában egyforma, és mert sehol, és senki nem úgy mén a retyóra rohanvást, hogy hú, de nagyon igazkelta, igazpiréz, szingaléz is vagyok én! Azaz, az “ember” által alkotott társadalmak különböznek csak egymástól. Node, azok viszont nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  28. ubul
    2012. június 6. szerda
    00:11
    Bocsi de valamit keversz!
    A MAZSIHISZ tiltakozik viszont nem hallom az EMIH hangját!!!
    Slomo merre vagy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. Orbán ma már tehet bármit, ő szabadította rá az országra a nácikat.Ő és ezt tétlenül, kárörömmel néző MSZP a felelős a mai helyzetért.
    Mindemellett ne feledkezzünk meg a médiák szerepéről sem. Legfőképpen az internetes médiákról, ahol a hozzászólásoknak legalább akkora szerepe van ma már mint egy-egy cikknek. Még a Puch birodalomhoz tartozó portálokon is korlátlanul teret engednek az antiszemita, rasszista propagandának.A két kereskedelminek nevezett TV szerepe sem elhanyagolható a kirekesztő eszmék elhatalmasodásában.Természetesen a Szalai által vezetett büntető kommandó és a Szájerné vezette bíróság is csak az ordas eszmék hirdetőivel szemben állókkal lépnek fel a Fidesz “törvény” szigorával.
    SZÉGYEN AMI MA MAGYARORSZÁGON TÖRTÉNIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. A magyar gárda NEM a Fidesz kormányzása alatt alakult meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (15 szavazatból)
  31. Mindenért Orbánt vagy éppen Gyurcsányt szidni elég beteges elmére vall.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  32. Gyöngyi Péter

    Amikor Navratics, egy Vadai Ágnes által feltett kérdésre,Gyurcsány duplán felturbózott zsidó vagyonával válaszol,amely válasznak semmi köze nem volt a feltett kérdésre,akkor azt hiszem természetszerű,ami az utcán a volt főrabbival történt! És természetszerű,hogy Kertész Ákos elhagyta az országot! Az a Kertész Ákos,akitől ez irányú véleménye miatt elvették kitüntetéseit megfenyegették és azt mondták hazudik! Most éppen az a kérdés,hogy Navratics szerint,mit követett el a volt főrabbi,vagy erről is Gyurcsány többszörösen felturbózott zsidó vagyona tehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Talán már ideje lenne fellépni az egyre terjedő náci veszedelem ellen a hatóságok részéről is.Mire várunk? Amíg a szavakból ismét tettek lesznek?Akkor már késő lesz. Felháborító, az az inzultus, ami Schweitzer József főrabbit érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  34. Gyöngyi Péter

    Egyébként,akkor amikor a Fidesz, legfelsőbb szinten lévő prominense, az értelmiségiek körében, köztiszteletben álló politikusánál, egyértelműen kiderül,hogy zsigereiben antiszemita,akkor ne csodálkozzunk azon, ha holnap után lágereket nyitnak az etnikumok számára,csupán humánus megfontolásból! Azért,hogy ne érhessen ilyen atrocitás senkit! Ha ez bekövetkezne, persze majd nem ő lesz az okozója, hanem az aki végrehajtja az ő szellemi irányultságát! Kósa szerint Horthynak sem volt semmi köze több százezer zsidó halálához! Ugye jól értem, Navraticsnak sincs köze a főrabbit ért támadáshoz? A liberális értelmiség leanyázza azokat,akik szót emelnek -,és mondjuk vörös festékkel leöntik Horthy szobrát, amely több városban szaporodik immár, – és azt közvetítik az emberek felé, hogy ez nem szép dolog! Kérdem én,mi a szép dolog? Hagyják magukat az emberek újra lemészárolni,mint ahogy azt a lágerekben tették, hagyják magukat meggyilkolni,mint ahogy a cigányokkal tették az elmúlt években, vagy hagyja el mindenki az országot,aki békében és nyugodtan szeretne élni? Ennek az egész csürhének már rég el kellett volna húznia a jó büdös francba, de gyáva hozzá az ellenzék és gyávák vagyunk mi magunk is a cselekvéshez,pedig tudnunk kell csak magunkra számíthatunk,és sokkal nagyobb bajt idézünk elő,ha nem lépünk fel ez ellen a cinikus,kegyetlen bandával szemben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  35. Itt az eredménye Orbán politikájának.A nyílt elhatárolódás helyett állandóan csak maszatoltak és nem volt egyértelmű az állásfoglalás.Eljött az idő amikor a szó már kevés.Tegyünk valamit végre a magyar polgártársainkért.Esetleg több millióan kimegyünk és megvédjük a maradék szabadságunkat és az összes valláshoz tartozó testvéreinket.Olyan kevesen vagyunk ezt már nem engedhetjük,hogy egy idős embert inzultáljanak a nyílt utcán.SZÉGYEN GYALÁZAT!Tenni,tenni kell.Nyíltan kell vállalnunk elég volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  36. Köszönhető ez azoknak a jobboldali zsidóknak IS, akik a “kommunizmus bűneit” – anyagi érdekeltségük révén más jobboldali erőkkel együtt- azonosítják a fasizmus bűneivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  37. Gyurcsányt senki sem szidja. A “mögötte álló” MSZP-t igen. Ennek a gyáva, sunyi bandának volt érdeke amikor az eü. törvény kapcsán bohócot csinált magából, hogy a liberálisok ellen forduljon.Saját hülyeségüket kenték az SZDSZ-re.
    A liberális értelmiség tisztában van vele meddig terjed a szólásszabadság. Most ott tartunk, a liberális értelmiség az akiktől egy újabb MSZP-Fidesz háttéralkunak köszönhetően megvonták a a nyilvános vélemény nyilvánítás szabadságát.Csak azok hibáztatják őket akik nincsenek tisztában a szabadság és a szabatosság közti különbséggel.
    Akinek kétségei lennének a szocik felelősségével kapcsolatban nézzen utána milyen büntetést kaptak a Tatárszentgyörgyi gyilkosságokat eltusolni szándékozó (A TV gyulladt ki) hatósági emberek.Esetleg azt sem ártana tisztázni, az EU rasszizmus és gyűlöletbeszéd elleni kerettörvényét miért utasította el az MSZP.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  38. Gyöngyi Péter

    Imre Bóc,milyen hatóságoknak? Azoknak a hatóságoknak,amelyeknek az irányítója többek között Navratics? Na ne már! A szavakból már nem tettek lesznek,hanem tettek vannak,csak azért hogy tisztázzuk a helyzetet! Felnőtt egy nemzedék ” Navraticsok ” irányításával,akik nem a “vörösre”, hanem a “barnára” fognak szavazni a nélkül, hogy tudnák mi a kettő közötti különbség! Nem arról van szó,hogy a vörösre szavazzanak és nem arról hogy a barnára ne,hanem arról hogy hatalmuk bekövezéséért megtévesztettek egy nemzedéket, és többen akik éltek ebben a korban, élő tanúként nézik végig a meghamisított történelem hatásait! Mi sohasem előre, hanem mindig vissza fejlődünk! Ezért vagyunk több száz évvel lemaradva a fejlett országoktól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  39. Gyöngyi Péter

    2012. június 6. szerda
    11:07

    “Köszönhető ez azoknak a jobboldali zsidóknak IS, akik a “kommunizmus bűneit” – anyagi érdekeltségük révén más jobboldali erőkkel együtt- azonosítják a fasizmus bűneivel.”
    Balogh Lajos,abszolúte egyet értek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  40. Gyöngyi Péter

    Kedves Vince Judit !
    Facebookon terjedő információk szerint Vince Judit, a főrabbi lánya így fakadt ki: “Vádolom Orbán Viktort, mert agyatlan populista nácimosdató politikája mára odáig elfajult, hogy 90 éves Apámat az utcán ma durván lezsidózták. Holnap mi lesz? Megverik?”
    Nem megverik,lágerbe viszik és közben hazugnak titulálják,mint Kertész Ákost, meghurcolhatják rágalmazásért,mert nem őt támadták meg,hanem ő támadott azzal,hogy itt mer élni ezen a maroknyi földön,amelynek Magyarország a neve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  41. Köszönöm, Gyöngyi Péter!
    Sajnálatos, de tény, hogy a holokausztot megélt, megjárt zsidók – mint a főrabbi is -, tudták, és tudják értékelni a fasizmus ellen harcoló kommunistákat, addig a mai zsidó generáció vezető tagjai közül nagyon sokan erről megfeledkeznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. JQA Orbánék!
    (Jó
    Qrva
    Anyátok)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Gyöngyi Péter

    Anonyme: Lehet,hogy sok mindenben igazad van a szocikkal kapcsolatban,de a gyűlölet törvényt az SZDSZ akadályozta meg, már régen túlhaladott liberalizmusával! A fejlett világ – felvilágosultságában – már nem ott tart – ahol ahol a mai magyar liberálisok tartanak, nem ott,ahol a mai magyar szociáldemokraták és nem ott ahol a mai magyar konzervatívok! Ha ott tartana ez az ország,akkor nem lenne ma ekkora gondunk! A rendszerváltás lehetőséget kínált az értelmiségieknek egy szép jövő megteremtésére! Ezt a lehetőséget elszalasztották! Nincs mit egymás szemére vetni! Arra mutogatnak,és arra közösen,aki átadta a staféta botot! Lelkük legyen rajta! Ha a felét produkálták volna annak,amire lehetőséget adott a történelem,ma nem itt tartanánk,hanem sokkal előrébb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  44. Sajnos nem értek egyet azzal, hogy a jelenlegi miniszterelnök szabadította volna az országra ezt a Horty – korszakot idéző gyűlöletet. A jelenlegi politikai “elit” jó “üzleti érzékkel” ráérzett, hogy mi a magyar néplélek egyik elemi összetevője. És ez az idegengyűlölet, ezen belül is az antiszemitizmus. Ez sajnos nem napjaink “vívmánya”. Ez benne él a magyarság lelkében, tudatában évszázadok óta. A jelenlegi kormány és annak egyik “ellenzéke” ezt jó érzékkel kiaknázza, és ezzel ki tudja még hány alkalommal fog tudni választást nyerni.
    Mindez persze nem azt jelenti, hogy ők csupán a gyűlöletet eszközként használva, lelkük legmélyén ne azonosulnának azzal. Dehogynem! Sőt vannak erre a célra külön alkalmazott olyan személyek is, akiknek ez az érzés a zsigereikben van, és ezt kurucos dühvel zúdítják minden vélt, és valós ellenségeikre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. A diktatúra sajtója feltűnően hallgat a gyalázatos támadásról, sem az index.hu, sem a Népszabadság nem hozza le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. T. Gyöngyi Péter
    Az EU kerettörvény hazai bevezetése alól Dr. Fazekas Judit az IM. államtitkára kért felmentést, szinte abban a pillanatban ahogy azt elfogadták.Ö nem liberális volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  47. koolch:… valóban,de a “konstruktív ellenzék”,vagyis a Fidesz aktív és eszmei támogatásával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Koolch
    2012. június 6. szerda
    10:08
    “Mindenért Orbánt vagy éppen Gyurcsányt szidni elég beteges elmére vall.”
    Igazad van!
    Ám áruld el, ki az aki mindenért Orbánt szidja!
    Ezért a sajnálatos eseményért, amiről a cikk szól, mégiscsak Orbán, Pintér és társai tehetnek! Nem arról, hogy van ilyen hülye, aki tiszteletlen egy 90 éves emberrel, hanem arról tehetnek, HOGY EZT MEG MERI CSINÁLNI! az, hogy megtörtént, annak bizonyítéka, hogy
    - az eszetlen erő haragszik az észre,
    - nincs tisztelet egy szépkort megélt ember iránt,
    - olyan társadalmi hátteret érez, hogy MERI csinálni!
    Ez utóbbiról pedig egyértelműen a mostani hatalom, az ország vezetése, azaz a Legfőbb Vezető: Orbán tehet!
    A gyengeség, a hozzá nem értés (az állam vezetésére gondolok!) jel, hogy hagynak magukból bohócot csinálni: bíróság által betiltott szervezet az egyenruhája csekély módosításával, rendőri segédlettel tehet esküt frekventált közterületen!
    Pintér hibája? Egyértelműen!
    Orbán hibája? Hát persze, hiszen Pintért ő választotta erre a posztra és ő hagyja helyén!
    Mindeddíg akarva nem írtam le, hogy egy öreg zsidóról van szó, mert ilyen ütemben holnap a cigányok, honap után a kék szeműek, aztán a fekete hajúak… és így tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  49. http://figyelojehu.nolblog.hu/archives/2012/06/06/Orbaniaban_zsidoznak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. En meg felhaboritonak tartom,hogy megint sirunk,mert mar a magyarorszagi zsidosagnak regen meg kellett volna szerveznie a sajat onvedelmet,nem pedig minden incidens utan sirni es zokogni…..ideje fizikailag visszab@szni nem pedig sarokban allni es zokogni meg kezet tordelni………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos