Ronai and Ronai
AMERIKAI

Trianon ellen tüntettek Zagyváék szélsőségesei 2012. június 3. vasárnap 21:23 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Trianon ellen tüntettek Zagyváék szélsőségesei

Budapest – A trianoni békediktátum aláírását a világtörténelem legnagyobb, a magyar nemzet ellen elkövetett gaztettének nevezte a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke vasárnap Budapesten, az 56-osok terén más radikális jobboldali szervezetekkel közösen tartott tüntetésen. Toroczkai László azt is hangoztatta, “csak az lehet magyar, akinek fáj Trianon”.

A Regnum Marianum-kereszt mellett álló veterán Csepel típusú teherautó platójáról szónokolva Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselője arról beszélt mintegy másfélezer ember előtt, hogy a határon túli magyarok könnyített kettős állampolgárságának megadása körül kettős mércét alkalmaznak, mert – állítása szerint – a radikális szervezetekhez köthető emberek igényeit nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva utasítja el a köztársasági elnök.

A képviselőnek – mint mondta – legalább húsz ilyen esetről van tudomása, ezért azt követelte, “ne kegyként osztogassák” a fideszes politikusok azt, ami alanyi jogon járna. Közlése szerint ezt a lehetőséget a radikális szervezetek harcolták ki több mint egy évtizede tartó felvonulásaikkal, tüntetéseikkel és társadalmi nyomásukkal.

A beszédeket követőn a tüntetők – kiemelt rendőri biztosítás mellett – vármegyés, jobbikos, árpádsávos és nemzeti színű zászlókat, valamint az egykori vármegyék neveit tartalmazó táblákat magasba tartva, “vesszen Trianon!” felkiáltással vonultak előbb a szerb, majd a román és a szlovák külképviselet elé, hogy az elcsatolt részeken élő magyaroknak területi autonómiát követeljenek.

A rendőri sorfal között a szélsőséges nézeteket valló Betyársereg és a Pax Hungarica Mozgalom, valamint a különféle gárdista szervezetek és hungarista csoportosulások egyenruhás és egyforma pólót viselő tagjai, szimpatizánsai vonultak. A Városligetben és az 56-osok tere környékén mintegy ötszáz rendőr áll készültségben.

Az Országgyűlés 2010. május 31-én nyilvánította a nemzeti összetartozás napjává az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés aláírásának napját, június 4-ét. Az erről szóló törvény kimondta: a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek, amelynek államhatárok feletti összetartozása valóság, s egyúttal a magyarok személyes és közösségi önazonosságának meghatározó eleme.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 8 szavazatból)
Trianon ellen tüntettek Zagyváék szélsőségesei, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Azt még értem hogy fájjon Trianon!

    De kérdem én, az kinek jut már eszébe végre, hogy az is fájjon, amiért Trianon lett a részünk!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  2. Na szerencsére Toroczkai megmondta, hogy ki lehet magyar. Köszönjük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  3. A gyűlöletbeszédet büntetni kell, a nemzeti jelképek kisajátítását megszüntetni kell, … . :(((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  4. Fáj Trianon, de még jobban fáj azoknak a – személyesen soha meg nem ismert – rokonaimnak is az elvesztése, akiket szinte minden visszacsatolt területről szinte percek alatt Auschwitzba deportáltak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (33 szavazatból)
  5. Igen. Vegyétek már észre, hogy alakzatban sec pec tudtak mozgósítani embereket, akik járókeret nélkül érkeztek. Nem gondoljátok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  6. Miert log fegyver az oldalukon? Ezt lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  7. “Az egyházak beintettek a kormánynak: parancsra nem harangoznak Trianonkor.
    Kérésének sajnos nem áll módunkban eleget tenni, mert templomi harangjaink istentiszteleti alkalmakkor, illetve az egyház liturgikus rendjéhez kapcsolódva szólnak” – olvasható abban a levélben, amelyet a történelmi egyházak vezetői Kovács Zoltán kommunikációs államtitkárnak. ”
    http://www.168ora.hu/itthon/az-egyhazak-beintettek-a-kormanynak-harangoznak-trianonkor-97171.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. miracle!
    alaposan megnéztem a képet, és ha jól látom, szerintem az rendőr, azért van fegyvere.
    szerintem ez egy fasiszta melegvonulás, kullog az impotens banda, mert képtelenek egy nővel ágybabujva együtt tölteni a vasárnapot.
    azt az artikulátlanul üvöltő dervist, azt a lázárt nem érdekli, hogy ezeket ki támogatja, miből telik egyencuccra nekik?
    mióta megszüntették a katonai szolgálatot, azóta nőttek ki a földből a mindenféle egyenruhás barmok!
    bevonultatni őket és kivágni afganisztánba, ott aztán nyargalászhatnak kedvükre föl-alá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (25 szavazatból)
  9. gonoszka!

    Van egy tippem csókakői szoboravatásról, szívesen bevonnálak, kattints oda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Fekete ruhások. a fejüregben is feketét hordtok? Kinek nem fáj triannon? Ha halmazokat állítotok fel akkor mit akartok nagymagyarországot? Ahhoz még nagyobb tolerancia kellene.Még több különbözőséget kellene lenyelnetek. az Nem jut el a tudatotokig? Nem gondoltok arra, hogy éppen olyan dolgok miatt szakadt szét az országunk amiket ti egyre agresszívabban műveltek? Az olyan magatartás és gondolkodás nem egyesít, hanem szétválaszt. Az ilyen mentalitású embereknek valójában nem nagyobb országra van szükségük, hanem eldugott tanyavilágra, ahol senkit nem kell toreláni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  11. Tele van a hócipőm Trianonnal. Persze megértem, és egyet is értek vele, hogy Trianon egy borzalom, és tönkretette nem csak az akkori országot, de Európát is. De megtörtént, és a következményeit milliók tapasztalták. Eltelt azóta bár több emberöltő, és meg kéne végre nyugodni. Nincs értelme a múlton siránkozni, előre kéne nézni. Ma van egy Európai közösség és van egy nagyon szép lehetőség hogy nemzetek egymás mellett békében élhessenek. De nem! Ezek a barmok mindent szétvernek csupán a gyűlölet és a bosszú miatt.
    Valamelyik őrült belegondolt-e, hogy ha hirtelen visszaállítanák a Nagy Magyarországot, hány más nemzet érezné sérülve az érdekeit? Vajon a megváltoztatott népesség összetétel hogy tolerálná azt, hogy mi “uralkodjunk” fölöttük? Erdély sosem volt igazán magyar, vagyis bár az országhoz tartozott, de önálló szuverenitással bírt. Nem tűrnék az ottani erdélyiek, és székelyek, hogy ilyen jobbikos félék a hatalmat gyakorolják rajtuk, vagy hogy kérkedjenek vele, hogy miénk vagytok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  12. Bíborka Roppant érdekes hogy több nemzetiségű nagymagyarország régi határaiért sírnak, ahol nemzetiségben a magyarok még a régi eloszlásban is kisebbségben lennének, ugyanakkor elutasítják a még nagyobb Európát, ahol megfelelő munkával lehetőség nyílna a nemzeti egység kialakulására ahová csak fel kellene nőni és beilleszkedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  13. Bajao koszi. A jobb oldalon a masodik is rendor, vagy vizipisztoly van az oldalan? A plecsni a mellen elbizonytalanit. Abban azeryt biztos vagyok hogy egyszere nem tudnak lepni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  14. Politikai bűnözők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  15. Nekem pedig az fáj hogy ilyen söpredék akarja megmondani nekem , hogy magyar vagyok vagy nem !!- még akkor is ha “csak” másfélezren voltak , mert5 ezekből egy is túl sok !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  16. miracle lelkem, hát én is elbizonytalanodtam, sőt felettébb furcsállom, hogy miért megy a rendőr hozzájuk oly közel?
    mindenesetre érdekes gondolatokat vet fel a dolog…
    hanem mit szóltók, hogy az egyház visszaduma, hogy nem akarnak harangozni hétfőn? ezen nagyon meglepődtem!
    lehet, hogy jövőre csökken a támogatás nekijek?:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  17. Borzasztó dolog Trianon de az is borzasztó hogy nekik csak ez a témájuk van a jelenlegi helyzetben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  18. Bíborka
    “Eltelt azóta bár több emberöltő, és meg kéne végre nyugodni. Nincs értelme a múlton siránkozni, előre kéne nézni.”
    Ez lenne a helyes hozzáállás (főként) a 20. századi történelmünk valamennyi szégyenteljes eseményével szemben. Teljesen egyetértek! Holokauszt, Trianon, cigánykérdés stb. generálják a széthúzást és a megosztottságot a magyar emberek között. Azt kéne megnézni kiknek áll érdekeben ezeket fenntartani és hangoztatni folyton folyvást…. Tipp?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  19. Ez is valahol a pszichopátia és a súlyos “nemzeti” elmezavar netovábbja:
    .
    http://atv.hu/cikk/20120603_ezt_vartuk_epedve_folavattak_a_kazahsztani_madjarok_eletfajat
    .
    Nézzétek csak meg, ki volt az egyik “fő jelenlévő”!
    .
    Az egyik legelborultabb madjarsztáni nyilas mocsok.
    .
    Kérdés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  20. Emberek!
    Legalább mi ne őrüljünk meg! Az első világháborúban nem nagymagyarország esett szét, hanem az Osztrák-Magyar Monarchia, amelyben mellesleg Horvátország szintén bírt némi önállósággal, így még hamisak is a matricák. Az uralkodó osztrák Habsburg volt, akit csak a kiegyezés után jóval koronáztak magyar királlyá is. A pontos évszámra nem emlékszem, de filmfelvétel is van a ceremóniáról, nem lehetett az 1860-as években. A vh kitörésének ürügye a Habsburg trónörökös meggyilkolása volt, és a monarchia magyar része derekasan kivette a részét a háborús uszításból, elfeledve, hogy ugyanezen Habsburgokat 65 évvel korábban detronizálta, majd legyőzetvén, elszenvedte az üldöztetést. Az pedig, hogy a Trianon nevű kiskastélyban megkötött béke olyan szégyenletesen megalázó lett a magyarokra, jórészt annak köszönhető, hogy a magyar arisztokrata küldöttség olyan fennhéjázó módon tárgyalt a Magyar Királyságban élt nemzetiségekről, hogy a győztesek még a magyarlakta területeket is elvették tőlünk. Nem ismerték még a “barátkozós táncrendet”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  21. Ha Zagyva egy kicsit is elkötelezett lenne a határon túliak ügyében, akkor nem ragadna meg minden alkalmat arra, hogy trianonos kukorékolást rendezzen, ami nyilvánvalóan nem segíti elő az általuk olyan nagyon áhított határrevíziókat. Viszont azokon a szerencsétleneken a határ másik oldalán a románok, szerbek és szlovákok hasonszőrű nacionalistái kamatostul leverik, ugyanis számukra a trianonos jajgatás a saját “nemzetük” ellen intézett kirohanásként értelmeződik. Vagy ha ők csinálják a nemzeti hisztériát, akkor az már nem olyan menő?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  22. Minden felvonulócskát bevágnék 1 évre a sorkatonasághoz, annak minden “előnyével” együtt !!!
    Állítom Nektek, hogy 1 év után MINDEGYIK közülük előre köszönne minden szembejövőnek, annak ellenére, hogy nem is ismeri :-))).
    .
    Hiányzik, NAGYON HIÁNYZIK a fiatalok életéből a sorkatonaság :-((((( !!!
    Ha mást nem is, annyit MEGTANULHATNÁNAK (a század alakzatban vonulás és egyszerre lépés mellett), hogy NEM POFÁZUNK VISSZA és TISZTELJÜK A MÁSIK EMBERT !!!
    .
    Ez most egyenlőre ELÉG IS LENNE NEKIK IS, NEKÜNK IS :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  23. Tehat elobb mindent megtesznek a haboru elveszteseert es a magyarok tomeges lemeszarlasaert, aztan sivalkodnak az ostoba senki taplok. Nos, ezeket egytol-egyig a dunaba loni eleg szorakoztato lenne.
    Magyar pedig kizarolag az lehet, aki tud civilizaltan elni, van egy halvany lovese a tortenelemrol, es buszken tudja szegyelni magat orszaga II. Vilaghaborus oldalvalasztasaert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  24. Minden korban, minden földrészen minden népet komoly megrázkódtatásként ér saját nemzeti identitását fizikailag biztosító államának területi veszteségei, ezért a szélsőjobboldal nem mond ezzel újat. Ugyanakkor szembe kell néznünk azzal, hogy mindkét fél felelős Trianonért, tehát hogy nincs semmiféle jogunk egyoldalúan vádolni a szerbeket, szlovákokat és románokat, akik pontosan azért szálltak szembe a Magyar Királysággal, mert az megtagadta íratlan “kisebbségi” jogaikat, nem hagyta, hogy a királyságon belül saját nyelvüket, kultúrájukat ápolják, és hogy továbbadják azt saját gyermekeik számára. Ezután ők éltek az antant nyújtotta lehetőségekkel, és a vesztes magyart természetesen saját belátásuk, vérmérsékletük szerint fosztották meg földjeiktől, csatolták azokat hozzá újonnan kialakult (illetve a románok esetében korábban is létező(?) nemzetükhöz, akár úgy, hogy több százezer magyart is elvágtak a végül egyetlen etnikum uralta Magyarországtól.

    A határon túli magyarságnak joga van nyelvét és hagyományait ápolni, de saját nemzeti önrendelkezésének kivívására is, pontosan úgy, ahogy az őt “befogadó” ország népe is élt ezzel, ám életbevágóan fontos tudniuk, hogy még a jelenlegi, az ő érdekeik szerinti külpolitikát folytató Fidesz kormány is tehetetlen, csak nagy szavakkal tud operálni, sőt több kárt okozott, mint amennyit akár a kettős állampolgárság mellett adni tudott volna számukra, továbbá tudják, hogy ők is csak eszközök a rövidtávú hatalmi játszmák alatt pont úgy, mint a magyarországi sorstársaik, és a nagy valóság, az egységesülő Európa pedig szükségtelenné is teheti az önálló államért folytatott (vagy Magyarországhoz való csatlakozás) vágyát. Különben sem vagyunk se gazdaságilag vonzóak, hogy megérjen bennünket választani, és katonailag erősek, hogy megmentsük őket akár az államtól függetlenül kitörő etnikai tisztogatásoktól, kiirtástól.

    Meg kell emlékezni Trianonról, de végleg ki kell zárni az általa okozott egysíkú fájdalmat, a múltat magunkból. Következményei úgy is megmásíthatatlanok, ezért a jelen korba, de ami még fontosabb, a jövőbe kell tekinteni, hiszen csak azon még tudunk változtatni, ha akarnánk. (Nálunk feleakkora (ha nem kisebb) országok is élni tudtak lehetőségeikkel, függetlenül attól, hogy az belső értékekből, vagy külső hatalmi kapcsolatból ered).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  25. Mate, Ivan Tibor

    Teljesen aterzem az igazi trianoni tragediat, amit az ugynevezett visszacsatolas hozott. Anyam rokonsaga: Kolozsvar, Ermihalyfalva, Apam rokonsaga: Beregszasz, Munkacs, kozel haromszaz lelek, a horthysta “felszabaditas” aldozatai lettek, a helyi gettokban kinoztak, eheztettek oket, es a vagonban vagy Auschwitzban haltak meg, akik a hivatalos magyar getto allapotokat tuleltek.
    A Trianon rovazassal felvonulo hatvannegy megye nyilas bunkoi ugyanolyan sorsot erdemelnek, es ha felnek Istent, nem volna egy nyugodt pillanatuk sem. A kesergo banda, az “uldozott magyarok” egesz Europa szegyenei. Vonuljatok a budos francba a kis sikkes egyenruhacskaitokban, rohadekok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. Mate, Ivan Tibor

    Eldrad,
    Orommel latom, hogy Kazahsztanban is jogos teruleti kovetelesekkel lephet fel Magyarorszag. A Mari Koztarsasagban szinten magyar nemzettarsaink elnek, akiket magyar szavazati jog es allampolgarsag illet meg, amivel bizonyara elni is fognak, ahogy elment az eszuk.
    Mindenki figyelmebe:
    Jawa, Borneo, Celebes
    Magyar volt, es magyar lesz!
    Addig is: Nem, nem, soha!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  27. Kell egy indok azért,hogy Romániának hadat üzenjünk?vagy már az sem!A magyarság nagy része régen nem foglalkozik Trianonnal.Azt is ilyen és hasonlóan gondolkodó okos magyarok miatt vesztettük el.A megalkuvás az mocskos egyezségek,megint le akarunk aljasodni odáig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  28. Gondolom a határainkon túl élő magyarok már türelmetlenül várják az újracsatlakozást Magyarországhoz, hogy ők is fizethessék végre a nemadókat a közmunkával megkeresett “fizetésükből”.
    Amúgy meg mit számít ez ma Európában, mikor gyakorlatilag nincsenek határok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  29. Persze, hogy fáj minden magyar embernek a trianon… ebben nincs semmi új.
    Viszont, felvonulgatni egyenruhában, szítani a feszültséget abban mi a jó?
    lesz valami eredménye? mi a célja? Végig van ez gondolva egyáltalán? Egy gyenge ország akar területi igényeket megfogalmazni? hahahahahah
    Ha egy országnak területi igényei vannak ráadásul szegény is, akkor nem szokás azt a világ sajtójában szétkürtölni :-) virít az ostobaság ezekből a fiúkból!
    Mit érnek el ezzel? Mindössze annyit, hogy a határon túl elő magyarok mindennapjait keserít majd meg ezzel… mert igen itt Magyarországon Trianon ügyében felvonulgatni nem nagy dolog, hisz elvégre azért “itthon” vannak… viszont az a magyar aki pl. Délvidéken él és mindennapi kapcsolatban van szerbekkel, akik mondjuk tegnap látták a felvonulást, tüntetést, és azt látják, hogy el akarják venni földjeiket… hát bumm, egy kis ital és bumm persze, hogy lesz magyar verés és még több mint eddig… bravó, gondolom nem ez volt a cél. Ahogy egy székely barátom mondaná Magyarországon könnyű magyarkodni…

    Egyébként lenne itt megoldás bizonyos területek valami módon való “visszaszerzésére”…ha már ez a cél… Erős gazdaság>növekvő életszínvonal >növekvő gyermekszám a végén a környező országok akarnak majd hozzánk önként csatlakozni, hogy itt dolgozhassanak, éljenek… ugye mennyivel járhatóbb , életszerűbb út mint a gyenge ország üvöltve követel… ostoba szélsőjobb, nem tudnak kettőig gondolkodni, ez volt mindig is a vesztük és ez is lesz.

    Békés megemlékezés jegyében küldöm ezt a videót minden olvasónak:
    http://www.youtube.com/watch?v=vb9H8mUSIvg&feature=related

    Addig is: Nem, nem, soha!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. És miért nem mozgósít a bal oldal 5 000 embert tiltakozásra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  31. Fáj Trianon, azoknak is, akik a ‘90-es évek elején Romániából áttelepülő magyarokat “szőrös talpú románok”-nak nevezték!
    Érdekes módon, akiknak fáj Trianon, nem emlegetik, miért történt, szót sem ejtenek azokról a családokról, apát, férjet, testvér vesztettek el abban, a külföldön vívott háborúban, amibe az ország vezetői vitték/vitették őket – és maradtak ott mindörökre!
    Trianon ennek okozata, ugyanis – jó magyar szokás szerint vagy mi vesztünk háborút, vagy a vesztes fél oldalán harcolunk.
    Most, Vezérünk, Szeretett Vezetőnk szerint szabadságharcot vívunk, ugyanakkor ápoljuk hagyományainkat is. Ebből logikusan következik, hogy ezt el kell bukniuk, hiszen a magyar hagyományok között nem szerepel győztes szabadságharc!
    Trianonozók. Vajon mit csinálnának, mit tehetne az ország, ha máról holnapra visszakapnánk Erdélyt? Mit tennének/tehetnének a most szivesen hivatkozott ottani elmaradás leküzdésére, amikor az itteni állampolgárok is az elszagényedéssel küzdenek? Mit tennének a most ott honos románnal, akik nagy többsége nem ért, nem tud magyarul?
    Mivel ezekről egy szó sem esik, látható, hogy a trianonozás csak hangulatkeltés, demagógia, agyatlanok szemfényvesztése!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  32. Sajnálatos módon elszalasztjuk az alkalmat. hogy kifejezésre juttassuk a józan gondolkodást. Trianon ellen tüntetünk, de a józan megoldásért nem.
    Eddig úgy tűnik, az egyetlen elfogadható korrekció a II. Bécsi döntés volt.
    Le kellene ülni beszélgetni, de nincs kinek, kivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  33. Nem akarok jósolni. Ez a barom még elérheti, hogy külföldi csapatok sétáljanak a Dunakorzón.
    Most minuszolhattok okosok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  34. Ebben a kis országban sem bírják a jobbikosok elviselni a másságot, mit kezdenének Nagy-Magyarország még többféle nemzetiségével, remélem, hogy a határon túli magyarok tisztán látják, – persze, ha akarják látni – hogy az itt élőket sem becsülik!
    Az Európai Unió pontosan azt a szerepet töltené be, hogy mindenki mehet ahová akar és nem kell útlevél, ott vállalhat munkát és ott tanulhat, ahol akar, ott élhet ahol jól érezheti magát. Ezzel mi a baj?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Minden alkalommal szembetűnik:
    Amikor Trianon kerül bele egy cikkbe, megjelennek a minuszoló sunyi emberek.
    De legalább lenne annyi gerinc csak az egyikben, hogy írna néhány sort …
    De még az sem! És ez annyira jellemző „ezekre”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. Mi ez a kettősmérce? Az osztrák, horvát, és ukrán követségeket kihagyták?
    .
    Nem biztosíttatni, hanem oszlatni kell a tüntetéseiket rendőrökkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos