Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tőkés tiltakozik 2012. június 8. péntek 1:53 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tőkés tiltakozik
Bukarest – A XXI. századi Európa alapértékeit semmibe véve korlátoznák az uniós polgárok szabad mozgáshoz való jogát azok a román pártok, amelyek vezetői obskurus nyilatkozatokkal vegzálják Magyarország közméltóságait - olvasható Tőkés László európai parlamenti képviselő csütörtöki közleményében.
.
A közlemény szerint a valaha a romániai karácsonyi forradalom hőseként tisztelt, azóta azonban a magyarországi jobboldal szekértolójává züllött EP-képviselő sajnálattal állapította meg, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) is csatlakozott ehhez „a soviniszta-nacionalista kórushoz”, sőt, egyes vezető romániai magyar politikusok még túl is licitálják a többségi nemzet hangadóit, véli Tőkés.
.
Név szerint Kelemen Hunort, Frunda Györgyöt és Borbély Lászlót bírálta, akik az elmúlt napokban tiltakozásukat fejezték ki amiatt, hogy magyarországi politikusok “beavatkoznak” a romániai helyhatósági választási kampányba.
.
Tőkés szerint mintha ismét visszatérne a kommunista diktatúra időszaka, hiszen az RMDSZ a Nicolae Ceausescu volt román kommunista diktátor „be nem avatkozás” doktrínájára emlékeztető módon hazaküldené az anyaországi politikusokat, miközben – magyarországi szocialista „elvtársai” gyakorlatát átvéve – az uniós „tanító bácsihoz” rohangál feljelentgetni, panaszkodni, hogy kintről, hatalmi szóval oldják meg kétes panaszait, olvasható a közleményben.
.
Tőkés szerint nem létezik több magyar ügy, hanem egyetlen közös magyar ügy létezik, így minden, ami a romániai magyarsággal történik, az érinti a magyarországiakat, és mindaz, ami Magyarországon és Kárpát-medence szerte történik, az a romániai magyarság ügye is.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -21 ( 33 szavazatból)
Tőkés tiltakozik, 4.7 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Nem létezik több magyar ügy, hanem egyetlen közös magyar ügy létezik, és vannak erkölcsös és erkölcstelenek, lényeg, hogy mindezt a fideSS irányítsa és határozza meg.
    “Mintha ismét visszatérne a kommunista diktatúra időszaka.”
    Ebbe viszont nem téved a püspök “úr”, már visszatért csak most úgy mondanám, hogy fideSS diktatúra, az viszont igaz, hogy a volt “komcsik” irányítják. Kövér, Martonyi és nem sorolom a többi elvtársat.
    A püspök “úr” meg találjon már magának egy másik asszonyt, akinél levezetheti a feszültségét, és akit rendesen, rendszeresen elverhet megint.
    Simogatásra ott van a fideSSes pártkönyve.
    Most ismét mehetek virágot vinni, és bocsánatot kérni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (82 szavazatból)
  2. Tőkés szereti megdugni a házigazdáinak feleségét, vagy bármely nőt, aki a közelébe kerül. Vigyázni kell a palival, ha valaki meghívja. Máshoz egyébként nem is ért – abból él, mint Orbán: az egykori és egyszeri tettéből (amihez azért neki nagyobb bátorságra volt szüksége, mint Orbánnak az 1989-es elhíresült beszéde okán).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (61 szavazatból)
  3. Csacsika! Igazad van.Ez az ember egy senki. Olvassátok el Andrasew Iván könyvét a “Ne vígy minket a kísértésbe” címűt, és köpjetek egyet. Annyira gátlástalan, mint a gazdája orbán csuti. Én a helyében a pofámat fognám be. A magyar adófizetőktől osszerabolt pénzből dőzsöl, még álmában is hazudik. Ez egy pap? Szégyen. Az Erdélyi lelkipásztorok helyében kivetném a soraim közül, még a palástjától is megfosztanám. Méltatlan mindenre, ami emberi. Arra sem méltó, hogy az Isten nevét a szájára vegye. Gyalázatosd egy féreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +82 (88 szavazatból)
  4. gagyimami

    Csak osztani tudom a véleményed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  5. Még valami, engem senki nem vegzált Romániában amikor átmentem. Vajon miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  6. És Szlovákiában sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  7. Aham Tőkésnek is jobban fizet az Orbán diktatúra, ahol a bírósági ítéleteket nem hajtják végre… És a nacionalizmusból is pont csak ez zavarja, a hallgatólagosan támogatott nácizmus és az elszigetelődő, együttműködésellenes retorika nem …. Egyébként röhejes, hogy azok beszélnek összmagyarságról, és járkálnának szabadon a határon túliakhoz szónokolni, mint haza, akik amúgy utálják a magyarok közül a zsidókat, a cigányokat, a liberálisokat, az eu-pártakat, a melegeket, és bárkit, aki aktuális érdekeiket keresztezi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  8. Tőkés László fejében már régen össze-vissza kavarognak a dolgok!
    Igazán soha nem foguk megtudni mi volt az igazi szerepe az 1989-es romániai eseményekben. Csak Chrudinák Alajos riportjait láthattuk, azok állították be a lelkészt egyféle hősiesen küzdő magyar szabadsághősnek, aki kérlelhetetlen ellensége a Ceausescu-rezsimnek, ő a romániai forradalom kirobbantója. Azóta sem világos, hogy mi az igazság. Nyilván volt némi szerepe Tőkésnek a későbbi események alakulásában, de azt valószínűleg kívülről osztották rá. Feltételezhető, hogy tudta nélkül, kívülről mozgatott kesztyűbábként volt részese a nagyhatalmak romániai játékának, viszont a ráosztott szerepet mindenki megelégedésére kiválóan alakította. Antall Józseféknak, a magyar nacionalista jobboldalnak pedig kapóra jött a lánglelkű erdélyi lelkész mítosza, amit azután a hazai propaganda, élén Chrudinákkal, szorgalmasan építgetett tovább. Teltek múltak az évek, és íme ide jutottunk! Tőkés, az egykori “szabadsághős” szerepet vállal orbánék mellet, majd keményen szembe megy az erdélyi magyarság elemi érdekeivel, de még ez sem elég, mert orbánnal és kövérrel karöltve a Causescu rendszerben tanult “demokráciára” oktatja azokat, akiknek köszönheti az elmúlt húsz évben élvezett jólétét. Tőkés úr sokadszorra bebizonyította magáról, hogy egy megélhetési demokrata, de ami ennél is rosszabb, egy erősen bűzlő erkölcsi hulla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (61 szavazatból)
  9. Ezt a tetves kurvapecért is jól fel kellene rúgni a harcsabajszú tahóval együtt és a tahó által emlegetett kötelet felhasználni, hogy összekössék őket és az Erdélyi legmagasabb kőszikláról együtt gurítsák a mélybe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (60 szavazatból)
  10. Tóth Györgyné
    2012. június 8. péntek
    08:03

    Elég unortodox megoldás de biztos hasznos lenne! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  11. Erdélybe a Magyar költségvetésből származó alapítványi pénzek , segélyek elköltéséhez szabad keze volt Tőkésnek ! RMDSZ szerette volna ellenőrizni hova teszi álszent Laci a pénzt és nem akarták Lacit az EU parlamentbe Erre hamar hamar csináljunk egy másik pártot Laci bekerült az EU parlamentbe a polgári pártos kövér disznó lopkodta tovább és juttatta vissza nokiás dobozokba a lóvét .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  12. Te alkoholista, csajozós szemét. Te pap vagy? Kurvapecér. Ne a vatkozzatok be a Magyarországi demokraták dolgaiba. Az Románia, neked is ott kellett volna maradnod a feleségednél, ez itt a Mi országunk DEMOKRATÁKÉ fidess, te és a többi széltolo ide NEM KELL!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  13. Te alkoholista, csajozós szemét. Te pap vagy? Kurvapecér. Ne a vatkozzatok be a Magyarországi demokraták dolgaiba. Az Románia, neked is ott kellett volna maradnod a feleségednél, ez itt a Mi országunk DEMOKRATÁKÉ fidess, te és a többi széltolo ide NEM KELL!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  14. Ez egy pap?! Kiáltjátok többen is csodálkozással vegyült felháborodással…
    .
    Hát nézzétek meg a kollégáját, a szintén “református keresztyén”, ifjú Hegedűs Lórántot aki teljes nyíltsággal és ahol teheti teljes mellbedobással antiszemita és antidemokrata. 2006-ban, a tévészékház elé szervezett fidSSes, zendülő csürhe gyülekezett és már az épület is, az autók is lángoltak. Ő a [30-as években épített ! egyébként bauhaus stílusú!], nevében is sokat mondó “Hűség Temploma” harangját órákon át, húzta, zengette, ezzel maga és a . r e f o r m á t u s
    e g y h á z . részéről . e r k ö l c s i . m u n í c i ó t . biztosítva heccelte az amúgy is felheccelt csőcseléket.
    .
    [!] A bauhausnak itt csak annyi jelentősége van, hogy e művészeti stílus formavilágának a kialakításában zsidó építészeknek döntő szerep jutott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  15. Csak egyetértően csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.Ennek az embernek a politikai ámokfutása,nagyon,nagyon sokba kerül a magyarországi adófizetőknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  16. Ui.:
    És tudtommal Hegedűs tiszteletes úr becses neje a Jobbik, nevű fasiszta gyülekezet európai képviselője…
    (Ha nem lenne pontos eme információm, javítsatok ki bátran)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  17. TILTAKOZOM !!
    Tőkés nevének bármiféle emlegetése ellen.
    ( Hacsak nem a lónak bizonyos alkatrészeivel hozzák Tőkés nevét összefüggésbe. Függelékbe. Re.. Rá.. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  18. Mordonblőd! Tudomásom szerint a jobbikáknak csak egy képviselőjük van az EU-ban, és az Morvai Krisztina, aki viszont Baló György felesége.
    A többieknek: nem Tőkés itt a fontos, hanem az egyházak nyomulása a politikában, a hatalomban! Igaz, ő különösen randa “vezetője” a hívőknek, akiket nem értek: hogyan egyeztetik össze istenükkel az istentelen prédikátort?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  19. “A XXI. századi Európa alapértékeit semmibe véve korlátoznák az uniós polgárok szabad mozgáshoz való jogát”.
    .
    Tőkés lacika, ÜLJ LE FIAM, EGYES !!!
    .
    Semmilyen uniós polgár szabad mozgáshoz való jogát NEM KORLÁTOZZA Románia, csak a kunyhófejű, kapanyeles kövérnulláét !
    .
    Őt pedig ne hasonlítgasd SE MÁS MAGYARHOZ, SE UNIÓS POLGÁRHOZ :-((( !!!
    Mert mindkét társadalmi csoportból kigolyózta már magát ez a fideSS-mocsadék.
    .
    Mint magyar állampolgárok és mint uniós polgárok KIKÉRJÜK MAGUNKNAK ezt az összehasonlítást :-((((( !!!
    Tőkés lacika NE SÉRTEGESSEN BENNÜNKET !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  20. Tőkés és haverjai (zorbán stb) mozgását kellene korlátozni rablánccal !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  21. Tőkés?
    TÖKETLEN!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  22. Az Orbán-kitartott Puncipüspöknek teljesen el ment az esze! Tudomásom szerint ui. a Kövér által kövérgázzal támogatott, Szász Jenő-féle MPP RIVÁLISA(!) az Orbán-támogatott, Tőkés-féle EMNP-nek! Vagy nem?!
    Teszem hozzá: két fideszesnek “van” két külön erdélyi pártja?
    Érdekes.
    Bár szerintem az ottani magyarok (kivéve az orbanista/kövérista helyi idiótákat) ennek nem nagyon tudnak örvendezni.
    Pedig ugye Orbán szerint:
    – idehaza “egy a zászló, egy a tábor”!
    – odakint pedig “a demokrácia lényege, hogy több magyar párt legyen”!
    … Anyádat Viktor! … ezt mondta egyik erdélyi ismerősöm.
    … én meg azt, hogy milyen kár, hogy OVi magzatvizében nem éltek cápák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  23. A világ leghitelesebb embere Tőkés László!

    Ez az ember, meghasonlott önmagával, ha volt a saját lelkiismeretével, ha hitt valaha őszintén a hitével, Istenével! Felrúgta a családját, szégyent hozott a püspökségre! Nem is értem a ref. egyházat, hogy egy ilyen embertől miért nem határolódik el!?
    Tőkés tipikusan az az ember, aki ugyanúgy megkísértetett mint annak idején Jézus, a “ha engem imádsz néked adom a világot” kísértéssel, csak hát amint láthatjuk, Tőkés engedett a kísértésnek, az ebből fakadó romlása mindenki előtt láthatóvá vált!

    Szánalmas ember, kemény lesz az elszámolása!
    Minden esetre jobban tenné, ha békén hagyna bennünket és vissza menne szülőföldjére, ha megengedik neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  24. Azért, hogy megértsétek ki az a Tőkés egy kis életrajzi visszatekintés. Már az apuka is egy akarnok, könyöklő lelkész, Kolozsváron, aki minden áron püspök szeretett volna lenni. A teológián, László már mindenkin taposó, könyöklő karrierista, a bulikon csak egy dudás lehetett. Azonos időben laktam Kolozsváron és Désen így első kézből vannak az információk. Désen kispapként, a környék bikája, mindent, ami mozgott, még a legyet is röptébe. A felesége, dési családból való. Nem a securitate üldözte el Désről, inkább a hívők és a feleség családja, ha már a feleség minden barátnőjét megkóstolta új helyre kellet költözni. Temesváron a Chrudinák csinált belőle hőst. Egy közvetlenül a forradalom után, a Novotrade kiadónál, megjelent könyvében azt írja, hogy négy secus kommandós (egy is elég lett volna) megtámadta temesvári lakásán és ö egy széklábbal kiüldözte őket, mint az a bizonyos Sámson az álkapocs csonttal hadonászva. Egyébként a forradalomban betöltött szerepéről, nagyon jó képet kapunk a szintén akkortájt megjelent, Oltványi Ottó és Tamás A VÉG című könyvéből. Oltványi Ottó sokáig az MTI bukaresti tudósítója és egyetlen magyar újságíró, aki végig szemtanúja az eseményeknek. Most kiderül, a felesége leveléből, hogy az akkor várandós felesége mögé bújva mentette magát. A secu nem támadta, hanem védte az esetleg vad románok támadásától. Állítólag egy testvére (ha nem városi legenda) annál a kanadai cégnél volt vezető beosztásban, amely a csernavodai atomerőművet építette Ceausescunak és megfenyegették, hogy nem lesz erőműve, ha Tőkésnek valami baja esne. Kapásból, legalább négy, a forradalom idején, mártírhalált halt lelkészt tudnék mondani, őket nem védte senki Erdélyben. Van, akit, Brassó mellet, kidobtak a vonatból, van, akit, szórvány magyar területen bunkósbottal ütöttek agyon. Ők voltak a hősök, de ki tudja a nevűket. A forradalom után jellemző az egójára, világkörüli útra indul, hogy kellően megünnepeltesse magát. A püspökké való megválasztása után a körzetében működő lelkészek visszasírták a kommunisták által kijelölt elődöt. Az Antal kormány több tízmillió forintot adott a nagyváradi püspökségnek egy csirke farmra melynek jövedelme a püspökséget segítette volna. Ki hallót, valamit erről? Szőcs Gézával létrehozták a Transilvánia alapítványt (már nem létezik) egy hétszobás Bem rakparti luxuslakásba. Az alapítvány pénzügyei a mai napig tisztázatlanok (kb. 300.000 dollár). A lakás végül Szőcs Géza tulajdonába került. Aztán következik a könyöklések, árulások, hosszú sora ahol nem számít, hogy barát vagy ellenség. A hatalomvágy a karrierizmus mindent és mindenkit, még a családot is félresöpri a cél érdekében, Machiavelli tanulhatna. Ez csak pár szó, a Tőkés gőgös, hatalommániás énjéről. Andrassew Iván könyve jó, de a valóság még annál is keményebb. Még legalább két könyvet lehetne írni ha, megírnák a valóságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  25. ajanaim!

    Köszönöm! Ha ez mind igaz, akkor megvan Erdélynek is a maga Hegedűs Lórántja, csak sokkal aljasabb kivitelbe!
    Eddig volt olyan gondolatom, hogy valaha volt ennek az embernek lelkiismerete, de te erős kételyt ébresztettél bennem!
    Isten Óvja az embereket Tőkéstől és lelkületétől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  26. Szerintem ugyan úgy nem volt lelkiismerete mint ov-nek és bandájának. Ugyanúgy a hatalom vágy hajtja, csak Ő nem jutott el és nem is fog ahova ov jutott. Amúgy meg igen sajnos, hogy ilyen félőrültek vannak körülöttünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  27. Egy adalék TL, egy lelkész, sőt püspök (!) lelkivilágáról – ha volt vagy van neki olyan: az EP-választások előtt a honlapján volt egy játék. Egy emberalak TL fejével és bogarak. TL megy egy úton, szétrugdossa a bogarakat és beér a célba, az EP-be. A bogarak jelezték a politikai ellenfeleit, akkor jórészt az RMDSz-eseket. Aztán, ha jól emlékszem, hogy tényleg bejusson az EP-be, kötött valamilyen egyezséget az RMDSz-szel. Azokkal, akikbe a játék szerint lerúgott az útjából.
    *
    Mindig nehezen viseltem TL-t, sose éreztem őszintének, mégcsak VALÓDI lelkésznek sem. Azóta, mióta láttam gyűlölettől sugárzó képét, számomra csak egy törtető, őszintétlen lény.
    *
    Olvastam Andrassew Iván könyvét. Nem fikció, hanem dokumentált minden állítása. Mindenkinek ajánlom, olvassa el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  28. A jobbiknak 3 ep képviselője van. Sajnos .Hegedüsné az itthoni parlament tagja. Ha jól tudom az országgyűlés jegyzője.(Szintén sajnos.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. Ez a mocskos kétszínű, féreg már megint helyezkedik, mindenhonnan kirúgják, és most megint jó színben akarja magát feltüntetni,.
    Nem kellene senkinek egy szót sem írni, erről az aljas féregről, gyorsan elfelejtenék, és éhen is döglene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  30. hamond
    Brüsszelben, a havi uniós apanázs mellett nem lehet éhenhalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  31. igazad van, de én a mandátumának lejárta utánra gondoltam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. hamond, mire a mandátuma lejár, már rég összelopkodta magát annyira, hogy nrm kell koldulnia, éppúgy, ahogy orbán se fog éhenhalni, ha nem lesz me.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. “Semmi kétség, ez a kampányfinis a Fidesz– RMDSZ-viszonyról szól. Nem véletlenül alakult így, hanem azoknak akaratából, akik szeretnék a Fidesz (egyébként megkérdőjelezhetetlen) erdélyi népszerűségét átadni a csatlóspártoknak. Nem először próbálkoznak vele. 2008-ban maga Orbán Viktor korteskedett Szász Jenőért és a „választás szabadságáért”. De a miniszterelnök finoman csinálta: miközben egyértelművé tette, melyik oldalon áll, egy pillanatra sem gyalázkodott vagy zsarolt. Ehhez képest most a budapesti főpolgármester előállt egy szándéknyilatkozattal arról, hogy Budapest testvérvárosa lenne Székelyudvarhelynek, viszont a dokumentumot nem a székely város polgármesterének adta át, hanem Szász Jenőnek. Talán látnok Tarlós István, és máris tudja, hogy a vasárnapi voksolás után az MPP-elnök lesz a polgármester, de ez akkor is zsarolás, ráadásul olyan gusztustalan, amilyennel a politikában is ritkán találkozni. Tisztázzuk: Budapest fideszes főpolgármestere nem Bunta Leventét vagy az RMDSZ-t zsarolta meg, hanem a székelyudvarhelyi magyar embereket. Külön sármot kölcsönöz a gesztusnak, hogy éppen a nemzeti összetartozás napján kerített rá sort Tarlós István. A szintén Erdélyben korteskedő Németh Zsolt szerda este a „nemzet televíziójában” világított rá az Erdélyhez való viszonyulás lényegére. „Az erdélyi erőket új egységbe kell terelni, mert aggasztó a széthúzás és a pártoskodás.” (Köszönjük, Duna Televízió!) Egyáltalán nem meglepő, hogy a Fidesz elhárítja magától a felelősséget az erdélyi magyarság megosztásáért, annál inkább, hogy Németh Zsolt két évtizednyi Erdély-járás után még mindig úgy tartja, hogy a mi közösségünket lehet egykönnyen terelgetni Budapestről.”
    “Nem tudjuk, hogyan működne ez az új egység, de az erdélyi magyarok az előző választások alapján ítélve nem is akarják kipróbálni. Tudják, hogy a helyi közösségek gondjainak megoldása csakis megfelelő parlamenti és kormányzati képviselettel lehetséges. Lehet utálni Bukarestet, de megfelelő országos képviselet nélkül helyben csak a szegénységet lehet újraosztani. Nem utolsó- sorban erről szól a döntés június 10-én.”

    Megy a kavarás :-(.

    http://maszol.ro/vezercikk/terelgetnenek_2012_06_08.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. …kis hiján ő lett a Köztársasági Elnökünk… nagyon kis hiján…!!!

    de valahogy az utolsó pillanatban …csuti fülébe jutottak Tőkés viselt dolgai…(nem kellett ehhez Andressew I. könyve sem, mert Romániában úgy 20 éve időről időre megjelent Tőkésről ez-az, kb ami az ominózus könyvben is szerepel….) szóval az utolsó pillanatban mégsem ő lett országunk legfőbb méltósága….

    csak azt nem értem, hogy egyáltalán hogy jutott …csuti eszébe ez a név!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  35. Nos az előzetes eredmények alapján csúfos vereség. Kolozsváron , Nagyváradon és Marosvásárhelyen nem mentek el a magyarok szavazni. A magyar jelöltek kevesebb voksot kaptak mind az adott városok etnikai összetétele. Köszönjük mostoha anya ország!!!!! Köszönjük Kövér László és bandája!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Tőkés tiltakozik?
    Na, akkor kezd nekem tetszeni az a dolog, ami ellen ez a tapló felemeli a szavát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. tökös laci a keresztmögé bújt Hithű náci és kérdem én hogy az /egyházi vezetők miért is engedikmeg talán nekik is érdekük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Nostri
    2012.júnus 11.
    00.33

    Mert madarat tolláról, embert barátjáról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. tőkés pártja jól leszerepelt a választásokon – megérte forgácsolni az RMDSZ összefogást!!! :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. ajanaim 2012. június 8. péntek 18:28
    Üdvözöllek!
    Köszönöm a bővitő felvilágositást, mivel Désről minden érdekel.
    Mi már itt az országban szemlélhettük temesvári eseményéktől
    “hőssé” minősitett papot. Nekünk már akkor is gyanús volt a szerepe
    az akkori hatalom tetteinek ismeretében. Szerencsére a történelem
    kiforrja magából a “hamis prófétákat”.
    Egy volt dési lakos

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. Láttam egy képet egy kampányrendezvényről (Tőkés is ott volt), mely egy szarvasmarha kiállítással egybekötött rendezvény volt Szentegyházán.
    A kép aláírása: A haszonállatok mellett díszmarhákat is kiállítottak….
    Ez sem itthon íródott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Tőkés egy közönséges csicskása Orbánnak. Orbánéktól kap lakást Pesten, autót, fizetést szolgálataiért, kiküldetést a brüsszeli „keresztény hazudozókhoz” és ezer szálon függ Orbábon. Közönséges báb. Egy senkiházi hazudozó, mint gazdái!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. Kemény fél százalékos eredményt produkált a pártja a választáson. :) :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. MENYIRE EL KURTÁK EZEK A NAGY HAZAFIAK A ROMÁNIAI VALASZTÁSOKAT,AZ ERDÉLYI MAGYARSÁGNAK MÁE ELEGE VAN A SOK BEAVATKOZÁSOKBOL,AZÉRT SE SZAVAZTAK UGY AHOGYAN DIKTÁLTÁK MO-ROL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Hungarian citizen

    Szerencsetlen, nyomorult balfek ez a pali.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc 2013. december 29. vasárnap | AN

Kövér nyilasokra cserélné a baloldalt 2013. szeptember 24. kedd | AN

Kövér: megbízók állnak a baloldal mögött 2013. szeptember 2. hétfő | AN

Tőkés az erdélyi őszödiekről 2012. december 20. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos